Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AlleZoo e-sklep zoologiczny

AlleZoo e-sklep zoologiczny Opinie 4.8 (329)

Ul. Transportowca
88-100
Inowrocław
+48523538378
opinie AlleZoo e-sklep zoologiczny
speedtest
4.8
329
Opinii

Doskonale

1 / 5
2020-10-10 07:52:06
Anna
Wszystko ok dopóki składa się zamówienie. Jak przychodzi do reklamacji, sklep umywa ręce, obwiniając klienta (przerwana smycz- stwierdzili, że została pocięta). Podczas reklamacji zero kontaktu, brak chęci załatwienia sprawy polubownie. Sprawa trafiła do Miejskiego Rzecznika Praw Konsumentów. Przestrzegam Państwa przed robieniem zakupów w tym sklepie!!!
5 / 5
2020-02-22 11:22:57
Apolonia
Szybka realizacja.Towar zgodny z zamówieniem,
5 / 5
2020-02-22 10:51:27
Kacper
Szelki i smycz dla królika, piękne wzory i kolory. Karma dla królika musi być smaczna, bo królik skacze, aż się uszy trzęsą, jak tylko słyszy szelest opakowania :)
5 / 5
2020-02-21 17:17:54
Fabian
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Cena, szybka obsługa + gratis za zakupy
5 / 5
2020-02-21 07:49:55
Marta
dobry kontakt, produkt bez zarzutu
4 / 5
2020-02-20 14:37:58
Celina
Nic nie było uszkodzone, trochę długi czas oczekiwania na paczkę, a tak to wszystko okej.
5 / 5
2020-02-20 10:44:50
Leopold
Bardzo dorby kontakt ze sklepem, zabawka jak w opisie, wszystko sprawnie, polecam
5 / 5
2020-02-19 21:47:00
Ida
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem
4 / 5
2020-02-19 15:46:10
Bartosz
Niestety tylko 4 gwiazdki za brak kompletnego zamówienia. Jedna kolba była zamawiana razy 2 niestety przyszła tylko jedna:((
5 / 5
2020-02-19 13:18:27
Igor
Jestem zadowolona,zamówienie zrealizowane szybko.Polecam !
5 / 5
2020-02-19 12:55:04
Laura
już od dawna jestem klientem sklepu i jesteśmy bardzo zadowoleni :) towar zawsze zgdony z opisem, czas przesyłki też szybciutki :)
5 / 5
2020-02-19 10:26:37
Monika
Dobra jakość, szybka dostawa
5 / 5
2020-02-18 20:28:06
Miłosz
Szybka wysyłka wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-18 12:41:53
Ryszard
Produkty zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-18 09:04:20
Daria
Szybko , sprawnie. Super sprzedawca.
5 / 5
2020-02-17 11:38:37
Romana
Szybka dostawa, bez potrzeby kontaktu ze sprzedawcą.
5 / 5
2020-02-16 21:35:14
Norbert
Super sklep,szybka dostawa,duzy wybor .Polecam
5 / 5
2020-02-16 21:15:23
Sabina
Bardzo dobra jakość. Szybka dostawa
5 / 5
2020-02-16 08:10:03
Sandra
Szybko i sprawnie. Tak jak bapisali. Zamówienie do 10 rano wysyłano tego sanego dnia. W paczkomacie znalazłam następnego dnia. Rewelacja.
5 / 5
2020-02-14 11:04:08
Benedykt
Zakupy przebiegły sprawnie szybko i pomyslnie
5 / 5
2020-02-14 08:48:52
Seweryn
Polecam ten sklep. Pomimo tego, że w pierwszej paczce brakowało jednego elementu, a dostałem coś czego nie zamawiałem. Po kontakcie ze sklepem - szybka, bezproblemowa reakcja. Dostałem brakującą rzecz, a sklep na swój koszt odebrał to czego nie zamawiałem - wszystko w ekspresowym tempie. Pomyłki się zdarzają, ważne żeby je w normalny sposób naprawiać. W tym sklepie odbyło się to rewelacyjne. Polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-13 21:28:27
Zuzanna
Doskonały asortyment, super ceny, mega szybka wysyłka !
5 / 5
2020-02-13 19:31:18
Jolanta
wszystko super...dzięki skorzystam ponownie
5 / 5
2020-02-13 19:01:58
Ilona
Wszystko na najwyższym poziomie!!! Polecam!!!
5 / 5
2020-02-13 09:11:28
Bogdana
Bardzo szybka wysyłka, spory asortyment
5 / 5
2020-02-12 19:36:51
January
Karma dla psa - duży asortyment, Towar bardzo dobrej jakości i dostarczony następnego dnia
5 / 5
2020-02-11 18:25:19
Wiesław
Jestem bardzo mile zaskoczony . Dobra cena , super szybka obsługa .
5 / 5
2020-02-11 17:22:15
Nadia
Wspaniały kontakt telefoniczny.Szybko i zamówienie takiego jak oczekiwałam
5 / 5
2020-02-11 13:50:38
Marlena
Bardzo sprawne i szybkie zakupy. Towar zgodny z opisem. Wszystko tak jak powinno być.
4 / 5
2020-02-11 12:08:56
Bogusław
Zamówienie dobrze realizowane.
5 / 5
2020-02-10 21:25:17
Tadeusz
sklep godny polecenia, przesyłka przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-02-09 16:40:36
Alberta
Zamówione artykuły/produkty zostały zrealizowane zgodnie z zamówieniem i w oczekiwanym terminie.
1 / 5
2020-02-07 13:37:14
Krystyna
otrzymałam inny towar niż w ofercie -zamówiłam wytypowane smaki a otrzymałam zupełnie inne .
5 / 5
2020-02-07 12:29:43
Sławomir
Elżbieta Lublin Sklep ok , dostawa szybka, informacja na bieżąco o przesyłce.
1 / 5
2020-02-07 11:38:23
Tamara
Na zamówienie złożone 4 lutego z zaznaczeniem najdroższej opcji wysyłki kurierem (18,99) z dostawą od 24 do 48 godzin czekam wciąż. Gdyż jeden z zamówionych towarów jest dostępny w 96 godzin. Szkoda, że da się jednak kupić z błyskawiczną dostawą. To oczywiście ja jestem blondynką, że nie skojarzyłam tych faktów. Ale. No właśnie zawsze można zrobić miły gest wobec stałego klienta. Próba rozmowa ze sklepem absolutnie nieudana. Kończę korzystanie z usług tego sklepu.
5 / 5
2020-02-06 12:09:47
Tymon
Profesjonalizm.swietne produkty.polecam
5 / 5
2020-02-06 09:52:42
Justyna
Żwirek drewniany jest wydajny, chłonny, moje koty go uwielbiają.Polecam
5 / 5
2020-02-05 17:17:44
Irena
Smycz flexi 8 metrów towar super
5 / 5
2020-02-05 15:00:12
Bartłomiej
Zakupione rzeczy dobrej jakości, świetny kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2020-02-05 13:50:10
Eryk
Była sobota i niedziela dlatego doręczenie było po 3. dniach. Ale w poniedziałek w południe już paczka była. Zakupiony towar, to sucha karma dla kotów (koty zadowolone więc ja też) i pochłaniacz zapachów (ok).
5 / 5
2020-02-05 09:28:52
Anastazja
Paczka dotarła bardzo szybko.
5 / 5
2020-02-05 06:56:51
Emanuel
Wszystko przebiegło pomyślnie i sprawnie.
5 / 5
2020-02-04 22:38:18
Anna
Jestem zadowolona, jak zwykle.
5 / 5
2020-02-02 22:14:56
Paula
Systematycznie zamawiam artykuły w tym sklepie i jeszcze się nie zawiodłem. Wszystko ekspresowo wysyłane - chyba, że zdarzy się brak magazynowy.
5 / 5
2020-01-31 15:01:34
Teresa
Wszystko przebiegło bardzo wprawdzie polecam. Zamówiłam drapak tekturowy musiałam podkleic od spodu karton żeby kociemietka nie przelatywała na ziemie. Poza tym wszystko super.
5 / 5
2020-01-31 14:12:23
Natalia
Bardzo lubie robic tu zakupy, bo dostawa jest bardzo szybko
5 / 5
2020-01-30 20:39:35
Beniamin
Bardzo szybka wysyłka ,godne poleceniu
5 / 5
2020-01-30 20:29:43
Jolanta
Wszystko w najlepszym porządku. Super
5 / 5
2020-01-30 18:54:01
Ludwik
Kupuję od tego sklepu regularnie i zawsze bez zastrzeżeń. - jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-30 14:40:44
Jacek
Jestem zadowolona z zakupów w AlleZoo
5 / 5
2020-01-29 20:12:37
Sofia
Kontakt bardzo dobry, asortyment jest w czym wybierać polecam
5 / 5
2020-01-29 19:10:53
Leopold
Wszystko zgodne z opisem , w dobrej cenie , z szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-29 18:55:51
Elżbieta
Dość duży asortyment, zawsze udane zakupy
5 / 5
2020-01-29 16:22:02
Antoni
Szybka, sprawna dostawa, polecam !
5 / 5
2020-01-28 17:34:14
Tadeusz
Fantastyczny wybór wszelkich akcesoriów i karm dla wszystkich pupilów - gryzoni, piesków, kotów, ptaków. Zakupy jak zawsze przyjemne i sprawne - obsluga na medal, ekspresowa wysyłka, rzetelnie zapakowana. Polecam Allezoo!
5 / 5
2020-01-28 14:33:44
Anastazja
bardzo udane zakupy, szybka dostawa, kontakt ze Sprzedawcą na ocenę 5+ a nawet 6 :) produkty bardzo wysokiej jakości, na pewno skorzystam ponownie, już poleciłam sklep koleżance :)
5 / 5
2020-01-28 14:26:56
Longin
Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2020-01-27 15:01:47
Kamil
Super, wszystko zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2020-01-27 09:40:56
Malina
Polecam sklep. O realizacji całego zamówienia byłam na bieżąco informowana. Wszystko zostało szybko spakowane i wysłane. Bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2020-01-25 12:59:14
Natasza
Bardzo szybka reakcja sklepu i dostawa. wszystko ok
5 / 5
2020-01-25 07:10:35
Arleta
Rewelacyjny sklep, pełen profesjonalizm obsługi gorąco polecam !
5 / 5
2020-01-24 10:51:26
Klara
Zakup szamponu i odżywki dla psa tranzakcji odbyła się szybko czas oczekiwania na przesyłkę w ciągu 2 dni od zlozendgi zamowienia
5 / 5
2020-01-23 20:53:57
Helena
Szybko,tanio i solidnie.Polecam.
4 / 5
2020-01-23 18:44:23
Cecyl
Sklep bardzo szybko odpowiada. Informuje o etapach wysyłki. Ma szeroki asortyment i odpowiednie ceny. Opisy produktów są mało szczegółowe.
5 / 5
2020-01-23 15:23:15
Liliana
Wszystko odbyło się prawidłowo.
3 / 5
2020-01-23 15:17:54
Michał
Produkty i ceny są ok, ale nie obyło się bez niezłej wpadki ze strony sklepu. Zamówiłem towar, opłaciłem oraz wybrałem sposób dostawy -Paczkomaty InPost, wybrane ze względu na bardzo złe doświadczenia związane z Pocztą Polską oraz tym, że zależało mi na czasie dostawy, a InPost dostarcza przesyłki również w soboty. Ku mojemu zdziwieniu paczka została nadana dzień później niż o tym poinformował sklep, a co najlepsze paczka została wysłana... Pocztą Polską, co niestety naraziło mnie na poniesienie dodatkowych kosztów związanych z kupnem tych samych produktów w sklepie stacjonarnym... Tak więc zakupy zrobione w tym sklepie wspominam z mieszanymi uczuciami...
5 / 5
2020-01-23 10:19:35
Kalina
Jestem bardzo zadowolony produkt był dobrze zapakowany troszkę pognieciony karton ale to nic, 😉
5 / 5
2020-01-23 09:49:33
Jolanta
Robię tam zakupy już od dłuższego czasu i nigdy nie miałam żadnego problemu. Polecam
5 / 5
2020-01-23 01:53:24
January
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2020-01-22 21:18:53
Julianna
Bardzo sprawna realizacja zamówienia Towar zgodny z opisem. I zdjęciem.
5 / 5
2020-01-22 15:51:27
Bronisław
BARDZO SZYBKA REALIZACJA, POLECAM
5 / 5
2020-01-22 14:21:50
Nina
Super kontakt, szybka przesyłka, dobry towar.
5 / 5
2020-01-22 14:03:57
Marta
Zakupy przebiegły sprawnie i szybko
5 / 5
2020-01-22 12:29:08
Aleksandra
Wszystko ok, szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-22 10:04:11
Kamil
Jestem na tak polecam z czystym sercem. Jeszcze tu wrócę.
5 / 5
2020-01-21 15:52:11
Ireneusz
Łatwo, szybko, w dobrej cenie.
5 / 5
2020-01-21 12:26:19
Wiktor
Robie tam zakupy po raz kolejny i na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy. Polecam
5 / 5
2020-01-20 13:58:23
Wiktor
Towar dobry gatunkowo, obsługa szybka i rzetelna
5 / 5
2020-01-20 13:14:35
Magdalena
Błyskawiczna przesyłka, super towar, korzystam już kolejny raz z usług allezoo i będę już zawsze ;)
5 / 5
2020-01-20 09:45:58
Alina
Szybka, bezproblemowa obsługa. Polecam
5 / 5
2020-01-18 19:41:23
Felicja
Sklep godny uwagi i polecenia.
5 / 5
2020-01-18 13:34:33
Weronika
Sklep allezoo oceniam bardzo dobrze. Towar zgodny z opisem, wszystko przebiegło sprawnie i szybko jak zawsze. Jeszcze dostałam gratis od sklepu. Polecam wszystkim serdecznie!!!
5 / 5
2020-01-18 12:26:10
Anastazja
Zakupiony towar spełnia moje oczekiwania, obsługa transakcji bez zarzutu, przesyłka dotarła z lekkim opóźnieniem, które wynikało z tego, że był to okres świąteczny. Polecam
5 / 5
2020-01-17 22:48:48
Celestyn
Korzystam już któryś kolejny raz, wszystko zawsze przebiegało sprawnie, paczka docierała zawsze szybko bez najmniejszych problemów.
3 / 5
2020-01-17 15:45:53
Jarosława
Nie otrzymałam produktów, które miałam otrzymać gratis. Możliwość darmowej wysyłki istnieje, ale dotyczy wskazanych kurierów, którzy mają złą opinię na rynku, poza tym mamy z nim złe doświadczenia (pocztex).
5 / 5
2020-01-17 15:35:17
Joanna
Rewelacja. Na pewno wrócę na zakupy
5 / 5
2020-01-17 13:46:21
Agata
Świetna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia i dostawy.
5 / 5
2020-01-16 16:29:21
Przemysław
Jestem zadowolony z zakupów! Towar zgodny z opisem, dostawa również bez problemów. Ceny towarów konkurencyjne. Polecam.
5 / 5
2020-01-16 10:27:25
Aleksander
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2020-01-14 19:35:09
Grażyna
Doskonała obsługa, szybko, sprawnie. Karma dobrej jakości dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem. Polecam:)
5 / 5
2020-01-14 11:07:08
Marcelina
Są super, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-01-13 17:51:33
Urszula
Zakup przebiegł bez zarzutu, sklep godny polecenia, konkurencyjne ceny
5 / 5
2020-01-13 09:04:18
Władysława
Szybka realizacja mimo okresu świątecznego, jednak produkt nie spełnił moich oczekiwań.
5 / 5
2020-01-11 23:51:56
Adrian
Ekpresowa przesyłka, dobra karma i do tego gratisik. Bardzo polecam
5 / 5
2020-01-11 22:18:03
Adrian
Polecam wszystkim mam nadzieję że smycz spełni moje oczekiwania
5 / 5
2020-01-11 18:50:55
Kornelia
Przesyłkę otrzymałam błyskawicznie,byłam mile zaskoczona tak szybką obsługą :)
5 / 5
2020-01-11 17:27:11
Krystian
Jestem zadowolona z przebiegu zamówienia towaru oraz doręczenia
5 / 5
2020-01-10 22:37:43
Ludwika
Bardzo dobrze... to mój kolejny zakup wszystko na 100%...
5 / 5
2020-01-10 19:10:21
Robert
towar zgodny z zamówieniem, szybko i sprawnie
3 / 5
2020-01-10 16:26:34
Martyna
Przesyłka nie była starannie zapakowana. Produkt wewnątrz był uszkodzony .
5 / 5
2020-01-10 13:50:51
Marina
Wszystko super . Napewno jeszcze skorzystam . Pozdrawiam.
5 / 5
2020-01-10 12:27:10
Jonatan
Pierwszy zakup i zadowolenie na 100%
5 / 5
2020-01-09 22:37:12
Kacper
Dziękuję za super ekspresową wysyłkę :) Polecam!
5 / 5
2020-01-09 16:48:40
Otylia
Świetny sklep z bogatym asortymentem :) dostawa szybko mimo iż była przerwa między świętami :) polecam wszystkim!!!
5 / 5
2020-01-08 11:40:03
Bronisława
Błyskawiczna (mimo, że mamy okres świąteczno-urlopowy) wysyłka. Dobrze zapakowana przesyłka.
5 / 5
2020-01-07 07:42:03
Wiesław
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam zakupy w tej firmie.
5 / 5
2020-01-06 23:00:45
Eligiusz
Jestem bardzo zadowolona a mój pupil jeszcze bardziej.DZIĘKUJEMY
5 / 5
2020-01-06 20:08:08
Alfred
Zapłaciłem we czwartek,sobotą rano pod drzwiami.Koty srają,więc OK.
5 / 5
2020-01-04 22:00:36
Anita
Wszystko ok, zamawiam tu często
5 / 5
2020-01-03 16:07:54
Józef
Bardzo dobre, sprawdzone produkty dla zwierzaków.
5 / 5
2020-01-03 13:45:52
Edward
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji jak i z samego towaru. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z oferty :)
4 / 5
2020-01-02 12:42:01
Mariola
Poza terminem dostawy wszystko oki
5 / 5
2020-01-01 13:14:43
Wanda
Jestem bardzo zadowolona i będę nadal kupować w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-31 20:28:08
Adam
Polecam wszystkim posiadającym zwierzątka. Wszystko w jednym miejscu, w atrakcyjnej cenie i jest w czym wycierać.
5 / 5
2019-12-30 20:37:30
Damian
Wszystko odbyło się sprawnie, tak jak być to powinno.
5 / 5
2019-12-30 18:03:33
Dominik
Transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-12-30 15:41:32
Aldona
Szybka wysyłka, sprawna transakcja. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-12-30 12:40:22
Stefania
Cały czas standard pracy na stałym poziomie.
5 / 5
2019-12-27 11:00:14
Łucjan
Sklep godny polecenia, szybko, bez problemów i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-26 19:07:21
Wiesława
Zamówiłam smycz,wszystko przebiegło sprawnie. Paczka bardzo szybko doszła co mnie zaskoczyło bo przed świętami myślałam że może być różnie. Polecam.
4 / 5
2019-12-25 11:20:57
Radomir
lekkie opoznienie w wysylce, towar ok.
5 / 5
2019-12-21 19:46:55
Jagoda
Polecam, wszystko jak na zdjęciu
5 / 5
2019-12-20 20:52:23
Tadeusz
Wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2019-12-20 09:00:29
Lilianna
Zamawiałam 2 produkty, o opóźnieniu zostałam powiadomiona e- mailem z powodu braku w magazynie .
5 / 5
2019-12-19 12:26:59
Małgorzata
Bardzo polecam. Wszystko szczelnie zapakowane i miękkie.
5 / 5
2019-12-16 16:08:44
Kaja
polecam, szybka wysyłka i dobre ceny
1 / 5
2019-12-16 12:23:07
Faustyna
Szybka realizacja zamówienia i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-12-12 21:25:08
Edmund
Szybka dostawa towar super jestem z obydwu zadowolony i polecam
5 / 5
2019-12-12 15:43:32
Waldemar
Zakupy w sklepie allezoo.com.pl przebiegły bez zarzutu, szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam :)
5 / 5
2019-12-12 13:35:00
Sławomira
Wszystko w porządku. Polecam 👍🏻
5 / 5
2019-12-12 13:04:30
Feliks
Szybko sprawnie i na temat polecam!
5 / 5
2019-12-10 21:34:50
Eligiusz
Porządny sklep, w którym zakupy robiłem już po raz kolejny. Dobrej jakości towar w dobrych cenach. Bardzo sprawna realizacja zamówienia a przesyłka zawsze doskonale zabezpieczona. Zdecydowanie warto tam zajrzeć i zrobić zakupy.
4 / 5
2019-12-10 17:13:55
Róża
jestem zadowolony towar dotarł
5 / 5
2019-12-10 17:12:33
Juliusz
Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-12-10 15:28:26
Feliks
Super! Polecam! Dziękuję bardzo!
5 / 5
2019-12-10 00:57:03
Sofia
Towar zgodny z opisem. Sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2019-12-09 12:13:15
Genowefa
Zależało mi na szybkiej przesyłce i taką otrzymałam. Na pewno skorzystam nie raz.
5 / 5
2019-12-06 12:56:36
Jowita
Trudno ocenić, coś czego nie ma.
5 / 5
2019-12-06 10:12:04
Kinga
Rewelacja. Kolejny raz robiłam zakupy w tym sklepie . Profesjonalnie I szybko. Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-05 23:57:37
Aleksandra
Szybko fajnie, informacja o wysyłce. Polecam
5 / 5
2019-12-05 14:06:24
Gerard
Bardzo dobry sprzedawca. Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-12-05 12:24:24
Henryk
Wszystko Ok , Jestem zadowolona
5 / 5
2019-12-04 20:53:32
Dalia
Super wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2019-12-03 20:50:43
Gabriela
Profesjonalnie.szybko.towar bardzo dobry.ladny zapach neutralizujacy koci mocz.
5 / 5
2019-12-03 18:45:43
Maria
sprawnie, szybko, bez problemu
5 / 5
2019-12-03 14:27:02
Ida
Bardzo miła i szybka obsługa. Dziękuję
4 / 5
2019-12-02 21:03:04
Józefina
szybko, sprawnie, lubię tam zamawiać
5 / 5
2019-12-02 13:08:32
Lesław
Jak zawsze...szybko i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-30 03:13:06
Jadwiga
Zakupy od wielu lat, bez najmniejszych problemów. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-11-29 19:09:13
Olga
Super sklep miła obsługa i bardzo dobre produkty polecam
5 / 5
2019-11-29 16:19:30
Bernard
Bez zastrzeżeń, zakupy zawsze przebiegają bardzo sprawnie.
1 / 5
2019-11-29 13:00:47
Damian
Czekam już 9 dni na zamówiony towar. Nie polecam tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-11-28 21:29:18
Oksana
Przyszło wszystko zgodnie z zamówieniem, wiadomosc odnośnie braku towaru dostałam od razu ze bede czekac tyle i tyle az go skompletują. Kontakt e-mailowy bardzo dobry no i wiadomo jak sie cos zamawia przez internet trzeba sie liczyc z tym ze nie wszystko mozna miec od razu ;)
5 / 5
2019-11-26 17:59:58
Ludmiła
Sklep internetowy nie posiadał zamówionego towaru natomiast zostałam o tym.poinfirmiwana ze czas realizacji może się wydłużyć. Bardzo profesjonalne podejście. Polecam w 100%. Jestem zadowolona z otrzymanych towarów.
5 / 5
2019-11-25 10:04:01
Rafał
Bardzo szybka wysyłka i towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-11-25 09:26:52
Małgorzata
Super sklep,szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-11-24 18:48:33
Lucjan
Super sklep. Miła i fachowa obsługa
5 / 5
2019-11-23 17:44:18
Romana
Swietny grzebien piesek czysty
5 / 5
2019-11-22 17:25:23
Tobiasz
Świetny sklep, duży wybór, fajny program rabatowy dla stałych klientów do tego szybka realizacja zamówień więc to pierwszy sklep do któregozaglądam kiedy potrzebuję czegoś dla swoich zwierzaków.
4 / 5
2019-11-22 14:51:48
Donata
Wszystko fajnie tylko długi czas oczekiwania na paczkę.
5 / 5
2019-11-21 21:05:52
Klara
Szybka realizacja zamówień. Towar bardzo dobry
5 / 5
2019-11-21 08:29:05
Arkadiusz
Super, sklep, duży wybór, mega szybka dostawa na terenie Inowrocławia.
3 / 5
2019-11-19 16:44:23
Błażej
Środek odstraszający koty który kupiłem absolutnie nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań. Nie polecam, nie działa.
5 / 5
2019-11-18 08:18:50
Wiesław
Jestem zadowolona z zakupu. Transakcja przebiegła sprawnie. Towar jest zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-17 19:01:52
Jakub
wzorowa realizacja zamówienia, polecam sklep
5 / 5
2019-11-16 11:57:28
Józefina
SKLEP OK POLECEAM ZAKUPY W allezoo
5 / 5
2019-11-14 18:08:55
Ada
Sklep Allezoo oceniam bardzo dobrze! Zamówienie zostało szybko zrealizowane, kompletne. Dostałam jeszcze gratis od sklepu! To moje 3 zakupy w sklepie i na pewno tu wrócę. Serdecznie polecam zakupy w Allezoo!
5 / 5
2019-11-14 15:31:37
Maksymilian
Wszystko ok, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-14 09:39:08
Marian
Super sklep. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-11-13 20:52:32
Eleonora
Natychmiastowa wysyłka, towar odpowiednio zapakowany, nawet gadżet gratis był dołączony.
5 / 5
2019-11-13 18:31:48
Ada
Polecam, bardzo miła obsługa, zaraz po złożeniu zamówienia, otrzymałam telefon z informacją że nie ma dostępnego danego produktu za co przepraszają i zostałam poinformowana czym moge zastąpić dany produkt. Towar otrzymałam po 2 dniach, dodatkowo byłam jnfotmoeana na bieżąco o statusie swojej przesyłki. Polecam z całego serca.❤
5 / 5
2019-11-13 10:47:24
Norbert
Jestem zadowolona z asortyment towarow oraz z firma zakopane.
5 / 5
2019-11-09 10:11:09
Gabriel
Sprawnie. Towar zgodny z opisem.
3 / 5
2019-11-09 08:10:16
Małgorzata
Narazie 3 bo nie wiem jak z płatnościa . Zaznaczyłam platnosc po 14 dniach, i nie wiem czy wyslecie towar odrazu czy dopiero po zaksiegowaniu pieniedzy. Wtedy opcja platnosc po 14 dniach bez sensu! Pozniej zaktualizuje wpis.
5 / 5
2019-11-07 08:56:47
Danuta
Bardzo szybka dostawa, świetny produkt.
5 / 5
2019-11-06 23:28:49
Ludmiła
Chwilę czekałam na skompletowanie zamówienia, ale przyszło całe i szybko :) Polecam wszystko się zgadza, dobre ceny i długie terminy ważności!
5 / 5
2019-11-06 16:44:57
Bronisław
Najlepsza cena na rynku, darmowa dostawa, gratis w postaci przysmaków dla psa. Czego chcieć więcej?
5 / 5
2019-11-05 11:17:13
Izydor
Bardzo szybka wysyłka przedmiot zgodny z opisem .Polecam
5 / 5
2019-11-03 10:29:40
Gustaw
Fachowo, szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-10-31 12:44:07
Liliana
wszystko poszło szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-31 12:08:48
Fryderyk
Towar dotarł bardzo szybko. Poniewaz zamawialam kuwete i okazalo sie ze drzwiczki byly ulamane zlozylam reklamacje i tego samego dnia pelnowartosciowe drzwiczki zostaly do mnie wyslane. Nastepnego dnia mialam kompletna kuwete, przeproszono mnie za klopot i udzielono rabatu na kolejne zakupy. Bardzo dobra postawa.
5 / 5
2019-10-30 13:10:55
Katarzyna
Swietnie, wszystko ładnie pięknie
5 / 5
2019-10-29 15:42:02
Radosław
Zamówienia realizowane szybko, zgodnie z deklaracją
3 / 5
2019-10-29 14:45:37
Sara
Witam, robiłam u was zakupy pierwszy raz, ceny bardzo dobre tylko bardzo dużo towaru macie niedostępnego czym się bardzo rozczarowałam. Np przysmaki do kanarków, huśtawka z lusterkiem, słonecznik, wyściółki do budek lęgowych ,odzywki dla ptaszków w małych saszetkach .
5 / 5
2019-10-29 10:57:35
Irma
Super sklep, świetne produkty.
5 / 5
2019-10-28 13:59:55
Klara
Kuweta super, kot Maciuś dziękuje😊
5 / 5
2019-10-28 10:17:05
Gabriel
Jak zawsze szybko i profesjonalnie. Oby tak dalej!!
5 / 5
2019-10-27 22:46:43
Leokadia
Bardzo dobry sklep, przystępne ceny, duży wybór. To moje kolejne zakupy i na pewno bedzię ich więcej.
5 / 5
2019-10-27 12:47:20
Ilona
Dobry standard obsługi. Konkurencyjne ceny na wybrane produkty.
4 / 5
2019-10-26 22:11:36
Sandra
Wysyłka szybka jakość dobra choć mogła by być lepsza
5 / 5
2019-10-25 13:48:27
Bronisława
Szybka realizacja zamówienia. Profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-10-25 11:35:17
Felicjan
Jak zwykle expressowa wysyłka.
3 / 5
2019-10-24 14:03:58
Jagoda
Transakcja przebiegła szybko, jednak nie otrzymałam faktury o którą prosiłam podczas wypełniania danych przy zamówieniu. Poproszono mnie o odesłanie paragonu. Niestety nie mam na to czasu. Kto idzie na pocztę ten wie, że musi tam poświęcić dużo czasu na załatwienie sprawy. Kwota była niewielka, ale chyba nikt dokładnie nie sprawdził zamówienia. :(
5 / 5
2019-10-24 11:18:59
Sławomira
super sklep z dużą ilością towaru w dobrych cenach
5 / 5
2019-10-24 10:30:53
Arlena
Świetny sprzedawca godny zaufania i wiarygodny. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-10-24 09:55:05
Judyta
Dobre ceny, szeroki wybór towaru, szybka dostawa. Na pewno wrócę.
5 / 5
2019-10-24 07:43:11
Arnold
Szybka realizacja zamówienia, duży wybór
5 / 5
2019-10-19 09:32:15
Oleg
Szybko i sprawnie. Przystępne ceny. Polecam.
5 / 5
2019-10-19 08:46:12
Marta
Szybko, sprawnie i profesjonalna obsługa
3 / 5
2019-10-18 16:36:19
Cyprian
Dość długo czekałem ale opłacało sie

Rzetelne opinie o AlleZoo e-sklep zoologiczny