Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję allmeblo

Allmeblo Opinie 4.5 (15)

Mickiewicza 37/58
01-625
Warszawa
( brak )
opinie Allmeblo
speedtest
4.5
15
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-11-24 05:03:07
Asia
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Mimo opóźnienia jestem bardzo zadowolona z mebla jak i obsługi. Polecam
5 / 5
2022-11-14 05:59:00
Polecam
Bardzo dobre doświadczenie ze sklepem. Czas trochę długi ale warto czekać.
5 / 5
2022-11-11 06:55:04
Super
Świetna współpraca, bardzo dobra jakość.
5 / 5
2022-11-07 05:03:21
Michał
Super sklep i obsługa. Fajne meble, mam fotel jest ok. Polecam
5 / 5
2022-10-24 06:16:05
Polecam
Kupiłam sofę cleo, jest prześliczna. Bardzo miła i pomocna obsługa klienta. Polecam w 100%
5 / 5
2022-09-30 08:35:11
Monika
Bardzo dobrej jakości meble. Kupiłam kanapę na sprężynach. Dawno się tak nie wyspałam Polexam
5 / 5
2022-09-24 03:51:49
Rafal
Super Sofa Cleo. Bardzo pomocna obsluga Polecam
5 / 5
2022-09-19 07:31:55
Michał Kot
Polecam moje doświadczenia ze sklepem. Miłe Panie starają się pomóc w najbardziej dramatycznych sytuacjach. Oczywiście wiem, ze nie zawsze da się radę pomóc jeśli chodzi o dostawę ale Panie ciągle informują i pomagają jak mogę. Pierwszy raz się spotykam z takim zainteresowaniem jeśli chodzi o klienta. Mega. Meble też polecam. Są świetne.
5 / 5
2022-09-05 11:08:40
Klaudia
Kupiłyśmy z babcią brozowy narożnik Stino. Jest mega wygodny i pożądny ma materiał. Polecam wszystkim.
5 / 5
2022-09-02 05:08:58
Karolina
Narożnik sensei kupiłam tutaj https://allmeblo.pl/meble-do-salonu/31336-lewy-naroznik-modulowy-rozkladany-do-salonu-sensei/ Jest o wiele tańszy niż na allegro. Piękny, super kontakt. Polecam
5 / 5
2022-09-02 04:03:27
Monia K
Obsługa kupującego na mega wysokim poziomie, bardzo szybkie odpowiedzi na pytania. Widać, że obsługa bardzo chce pomóc przy wyborze mebla
5 / 5
2022-07-07 04:04:23
Natalia
Narożnik Sensei- perełka. Wybrałam przeszycia szwem angielskim. Bardzo ładnie prezentuje się w mieszkaniu. Polecam
5 / 5
2022-07-05 15:08:45
Elżbieta Gdańsk
Z początkiem roku zakupiłam dużą sofę Cleo i mebel prezentuje się naprawdę świetnie. Sofa służy również do spania a wybrane wypełnienie za poleceniem to sprężyny, są naprawdę wygodne także polecam. Niedawno dokupiłam pufę z tego samego materiału i zestaw wyglada cudowanie! Jestem bardzo zadowolona z ceny, jakości i obsługi. Polecam zakupy w Allmeblo. Pozdrawiam, Elżbieta
1 / 5
2022-06-23 04:31:49
Natalia
Zdecydowałam się na zakup na allegro narożnika ze względu na podany krótki termin dostawy ( do 10 dni roboczych) i 14-17 dni kalendarzowych (teraz na allegro widnieje termin do 43 dni. Termin nie został dotrzymany a kontakt ze sprzedawcą jest trudny, właściwie go w ogóle nie ma bo na emaile nie odpisuje a telefonu nikt nie odbiera. Nie polecam i żałuję wyboru.
2 / 5
2022-04-02 16:03:01
Ania
nie polecam. Ok 2 lat temu kupilam w Allmeblo kanape sensei ; mebel prezentował się pieknie, w ciągu dwoch miesięcy zaczęła się osuwac owata.Nie została ona poprawnie przyklejona. Po ok 3ch miesiącach mebel został zabrany i naprawiony, jeden element wrócił uqszkodzony. Ten został naprawiony w miarę sprawnie. Po pewnym czasie w jednym miejscu owata zaczęła się znów przesuwać - dopiero telefony i wiadomości na FB sprawiły, że zareagowali. reklamacja została uznana. Kontakt stał się tragiczny. mebel otrzymaliśm zdecydowanie później niz bylo to oczekiwane -na święta zostaliśmy bez głownego mebla w salonie. Na dodatek, element przyszedł z tą samą.usterką z jaką go wysłaliśmy. Zgłosiłam zażalenie 07.01. Od tego czasu cisza. Tak naprawdę nie obchodzi mnie juz naprawa, myślę raczej o zakupie nowej sofy, oczywiście gdzie indziej. Mebel mimo wyglądu jest kiepskiej jakości (o tym też mieliśmy okazję przekonać się zaglądając do środka jednego elementu, ktory firma wymieniła, a nie wzięła) - gdzie sie nie dotknie, da sie wyczuć nierówności - niestety reklamować można tylko to co widać na zdjeciu. Przestrzegam przed zakupami.

Rzetelne opinie o allmeblo