Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję allmeblo

Allmeblo Opinie 4.5 (49)

Mickiewicza 37/58
01-625
Warszawa
( brak )
opinie Allmeblo
4.5
49
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-09-08 06:47:56
Elżbieta S.
Polecam serdecznie zakupy w sklepie Allmeblo. Sofa Sens rewelacyjna, wygląda bardzo stylowo, jest wygodna i do tego jeszcze posiada pojemnik. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, domówimy jeszcze fotel do kompletu :))
5 / 5
2023-08-29 07:26:42
Monika
Bardzo dobra jakość kanapy Prato. Piękne poduszki (wypełnienie silikon) Miękka i elastyczna. Bardzo wygodna do spania. Bardzo szybki czas realizacji. Polecam serdecznie
1 / 5
2023-07-08 03:08:35
Tami
Kupiłam kanapę PRATO,na zdjęciu wygląda pięknie,,tylko nie miałam pojęcia, że to animacja komputerowa. Otrzymałam kanapę zupełnie inną niż na zdjęciu. Poduszki za duże w stosunku do kanapy,grube, wyglądają jakby miały cellulit. Przelknęlam to ,pomyślałam że z czasem się ugniotą- nie ugniotly się. Za to pięknie wygniata się miejsce na którym siedziałam. Miały być sprężyny Bonelli,więc myślałam że będzie ok- nie jest! Teraz kanapa stoi z wyciągniętym materiałem w miejscu siedzenia. Dodam że rzadko jej używam! Obsługa sklepu bardzo miła,więc ta jedna gwiazdka dla nich. Dość długo czekałam na kanapę Ceneo prosiło o opinię więc to napisałam,to później zostałam poproszona przez pracownika o wycofanie opinii. Nie polecam absolutnie. Dodalabym zdjęcia ale nie potrafię
5 / 5
2023-04-26 07:59:12
Małgosia
Super obsługa, niesamowita wręcz :) Bardzo pozdrawiam dziewczyny w biurze, bo robicie dobrą robotę. Mebel bardzo ładny, czas realizacji troszkę się wydłużył ale do przeżycia. Polecam
5 / 5
2023-04-15 03:51:57
Justyna
Z czystym sumieniem polecam ten sklep. Narożnik, który zamówiłam jest wykonany bardzo solidnie i estetycznie, jakoś świetna. Towar podczas transportu świetnie zabezpieczony, kontakt i obsługa sklepu na najwyższym poziomie. POLECAM :)
5 / 5
2023-04-08 06:19:02
Mikolaj
Serdecznie polecam. Wesołych Świat!
5 / 5
2023-04-08 03:45:29
Anna
Wszystko jak należy.
5 / 5
2023-04-07 05:42:30
Krzysztof
Bardzo dobre wykonanie. Rewelacyjna obsługa klienta. Polecam każdemu, a ja zapisuje do ulubionych sklepów.
5 / 5
2023-04-06 09:45:20
Dominik
Polecam. Rewelacyjna obsługa klienta. Wszystko na czas, Panie na infolinii bardzo pomocne. Wszystkie informacje przekazywane SMS, email i telefonicznie. Towar pierwsza klasa. Polecam.
1 / 5
2023-04-06 08:43:45
Marta
Jestem bardzo niezadowolona z zakupu, obsługi jak też samego mebla. Mebel wykonany jest bardzo niechlujnie. Poduszki wyglądają nieestetycznie, prześwituje każdy kawałeczek wypełnienia, co powoduje że poduszka nie jest gładka tylko na całej powierzchni ma małe wybrzuszenia i "grudki". Mebel nie posiada standardowych uchwytów do łączenia modułów, co znacznie komplikuje montaż. Śruby są za krótkie, ciężko jest go zmontować. Instrukcja obsługi to kawałek pogiętej kartki i radosna twórczość pracownika (odręcznie narysowany obrazek). Obsługa również pozostawia wiele do życzenia. Na moją reklamację odpowiedziano, że wybrałam takie, a nie inne wypełnienie, więc będzie brzydko i kropka. Ustalenia odnośnie tego, że ktoś skontaktuje się dzień przed przyjazdem również nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Ustaliłam termin dopiero po kilku telefonach, wiadomościach na Facebooku i mailach. Kontakt ze sklepem to droga przez mękę. Oczywiście obietnice że ktoś oddzwoni i poinformuje mnie o terminie, to tylko czcze gadanie osób z infolinii. Nikt nie oddzwania. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2023-03-27 03:29:07
Barbara
Doskonała jakość zarówno użytkowa jak i estetyczna. Polecam potencjalnym klientom!
4 / 5
2023-03-27 03:15:08
Zdzisława
Zamówienie zrealizowano w terminie. Sofa ładnie się prezentuje.
5 / 5
2023-03-18 07:00:58
Julia
Bardzo dobra jakość, obsługa i dostawa. Polecam z czystym sercem
5 / 5
2023-03-10 02:37:40
Joanna S
Polecam sklep za szybką realizację, dobrą jakość i super obsługę.
5 / 5
2023-03-07 06:57:12
Zofia Strzelec
Polecam firmę i produkty. Bardzo miła obsługa na wysokim poziomie.
5 / 5
2023-02-28 04:36:33
Daria Krawiec
Narożnik jest piękny! Kolor miodowy idealnie pasuje do naszego salonu. Narożnik jest bardzo ładnie wykonany. Łatwo go złożyliśmy w dwie osoby. Cena bardzo atrakcyjna jak na tę jakość produktu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Warto było czekać.
5 / 5
2023-02-27 05:05:52
Katarzyna Mielec
Polecam wszystkim sklep allmeblo oraz narożnik prego. Cudowny mebel. Szybka realizacja. Bardzo dobry kontat.
5 / 5
2023-02-23 14:14:39
Joanna
Bardzo dobry kontakt. Wysyłka, próbki, produkt. Niestety element uległ uszkodzeniu. Reklamacja uznana, nie musiałam spisywać żadnych protokołów szkod z kurierem. Zaproponowali kilka rozwiązań, z których mogłam wybrać tę, które są dla mnie najwygodniejsze. Polecam za elastyczność. Sofa na 6!
5 / 5
2023-02-22 05:16:11
Krystyna
Bardzo ładnie wykonana sofa prego. Pięknie się prezentuje. Jestem zachwycona zarówno kontaktem jak i jakością. Polecam
1 / 5
2023-02-14 12:30:09
Maria
Sofa zakupiona w allmeblo wykonana fatalnie, zgłoszona reklamacja, sofa odebrana, od ponad 30 dni brak informacji, brak odpowiedzi na maila, jak już się uda dodzwonić to ciś kręcą. Himalaje nieuczciwości, totalny brak profesjonalizmu i szacunku. Omijać z daleka!!!!

Rzetelne opinie o allmeblo