Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALO.COM.PL

ALO.COM.PL Opinie 4.7 (263)

Solna 1
31-236
Kraków
126268260
opinie ALO.COM.PL
4.7
263
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-07-03 18:37:01
Michał
Szybko, tanio, bezproblemowo- Polecam !!!
5 / 5
2022-11-23 17:04:26
Aldona
Dzisiaj otrzymałam przesyłkę/zasłony/ bardzo sprawnie, a produkt jest świetny, taki jak oczekiwałam, bez żadnych zarzutów.Bardxo polecam ten sklep, jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam całą ekipę pracującą.
5 / 5
2022-04-28 14:45:58
Wiktor
Bardzo dobra obsługa, żeby skrócić czas dostawy zadzwonili się zapytać czy będzie ktoś w domu po czym przyjechał kurier z paczką.
1 / 5
2021-05-05 12:22:15
Pat
Koszmarna ściema, obsługa jak w latach 90 tych pod kantorem
5 / 5
2020-02-22 14:02:04
Tadeusz
Bardzo szybko i sprawnie zapakowano i wysłano przesyłkę. Polecam
5 / 5
2020-02-19 07:20:43
Amelia
Zadowolony z zakupu, super wybór i profesjonalnie na każdym etapie, polecam
5 / 5
2020-02-17 13:11:04
Paulina
Jestem bardzo zadowolona. Polecam w 100%
5 / 5
2020-02-14 21:45:35
Marian
Kontakt bardzo dobry, towar OK, nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-14 15:37:06
Rafał
ok na pewno wroce do sklepu, pzd
1 / 5
2020-02-14 07:17:54
Ada
ciągle czekam, a to już 2 lub 3 tygodnie
5 / 5
2020-02-07 14:42:11
Eryk
Dobra cena, wysyłka natychmiastowa. Na 6+
5 / 5
2020-02-07 09:25:16
Bogna
Wszystko spoko i błyskawicznie. Polecam mocno
5 / 5
2020-02-04 14:50:28
Bogdan
Kontakt dobry, obsługa szybka i sprawna. Polecam sklep
5 / 5
2020-02-03 14:06:25
Walenty
Towar zgodny z opisem. Wszystko Ok.
5 / 5
2020-01-30 10:26:13
Elżbieta
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-28 13:19:26
Julianna
Wszystko super, nawet gwarancja na osobnym papierze:)
5 / 5
2020-01-28 12:01:01
Sławomira
Jestem bardzo zadowolona towar otrzymałam szybko bez żadnych przeszkód.Polecam.
5 / 5
2020-01-26 11:13:09
Ludwika
Wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-23 18:18:05
Danuta
Miło, szybko i przyjemnie. I w zasadzie nie ma co dodawać. Oby tak było zawsze
5 / 5
2020-01-22 12:21:12
Romuald
Sprawne, jestem zadowolona, polecam
5 / 5
2020-01-21 14:14:50
Teresa
Wszystko na bardzo wysokim poziomie! Oby tak dalej!!
5 / 5
2020-01-21 13:17:18
Teresa
szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2020-01-20 15:05:41
Zbigniew
Wszystko super szybko i bezproblemowo
5 / 5
2020-01-17 14:54:35
Liza
Swietna firma , realizacja zamówienia na wysokim poziomie.
5 / 5
2020-01-16 11:30:10
Magda
Super sklep, doskonała obsługa. Zależało mi na czasie (spóźnione prezenty świąteczne) . Zakup i wysyłka ekspresowa , doskonały kontakt. Polecam.
5 / 5
2020-01-15 19:03:38
Longin
Wszystko ok polecam sprzedajacego.
1 / 5
2020-01-15 16:30:34
Oskar
Transmiter nie nadaje sie do niczego. sam wypina sie z gniazda zapalniczki gdzie z innymi nie bylo takiego problemu. Nie polecam.
5 / 5
2020-01-13 14:00:13
Eleonora
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2020-01-13 12:19:39
Emanuela
Super! Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-01-13 11:04:38
Ignacy
Jestem bardzo zadowolony, polecam.
5 / 5
2020-01-08 07:40:27
Bożena
Wszystko ok. Serdecznie polecam
5 / 5
2020-01-07 12:45:09
Gabriel
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.
1 / 5
2020-01-07 09:19:30
Oliwia
Po raz kolejny sklep anulował zamówienie przeze mnie złożone.Czeka się kilka dni na potwierdzenie odbioru po czym sklep anuluje zamówienie bo nie posiada oferowanego towaru na swojej stronie.Nikomu nie polecam.
5 / 5
2020-01-06 16:48:33
Sandra
Bardzo szybko i to co chciałem.
5 / 5
2020-01-06 15:22:05
Marina
Sklep ok , szybka realizacja zamówienia. Polecam .
5 / 5
2020-01-06 12:28:50
Edmund
Wszystko bardzo sprawnie i profesjonalnie. Polecam :)
5 / 5
2020-01-04 00:56:32
Marzena
Solidna, szybka i bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-30 15:32:01
Mieczysława
szybka realizacja zamówienia - dziękuję
5 / 5
2019-12-30 13:49:47
Julianna
Wszystko poszło szybko i sprawnie.
4 / 5
2019-12-27 09:40:16
Amelia
Przesyłka dotarła szybko, w nienaruszonym stanie. Sam towar jednak, wydaje się mniej jakościowy niż reklamowany.
5 / 5
2019-12-26 17:02:50
Stanisława
Zakupiony przedmiot otrzymałem
5 / 5
2019-12-21 14:43:42
Władysław
Najlepsza obsługa tak jak i towar . Bez problemu kupiłem najlepszy fotel
5 / 5
2019-12-20 05:50:01
Igor
p 3 dniach towar czekał w paczkomacie. Wszystko bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-12-18 21:03:18
Kazimiera
Nie spodziewalem sie tak szybkiej przesylki.Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-12-17 22:55:46
Bernardeta
Solidny sklep. Dbałość o klienta.
5 / 5
2019-12-17 18:55:08
Beniamin
Wybrałem najtańszą ofertę na rynku i wcale się nie zawiodłem.
5 / 5
2019-12-17 16:34:05
Maciej
Wszystko przebiegło bezproblemowo.
2 / 5
2019-12-17 13:37:30
Bożena
Nie ma informacji żadnej o fakcie iż brak jest akumulatora
5 / 5
2019-12-17 11:59:20
Władysława
Jestem zadowolona ze sprawnego przebiegu realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-12-16 19:29:09
Wiesława
Wszystko przebiegało prawidłowo
3 / 5
2019-12-16 15:11:04
Marcel
Zamówiłem kubek termiczny w piątek który było napisane iż zostanie wysłany w najbliższym dniu roboczym jednakże nie otrzymywałem żadnej odpowiedzi zwrotnej przez okres 6 dni więc postanowiłem napisać czy są jakieś komplikacje opisano mi dopiero po prostu dniacz czyli już 8 z informacją iż na tą chwilę nie ma ich na stanie chociaż na stronie było napisane że są... I że dopiero za 4/5 dni zostanie wysłany koniec końców dostałem przesyłkę po 15 dniach przesyłka została dostarczona w nienaruszonym stanie a kubek służy mi na codzień nie posiada żadnych wad fabrycznych ani nawet jednej rysy więc pomimo komplikacji że strony dostawy i nie komunikowania się z klientem to było całkiem dobrze.
5 / 5
2019-12-16 14:09:06
Bogusława
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, w super! Pplecsm
5 / 5
2019-12-13 18:38:22
Robert
Sklep wiarygodny, towar dostarczony w deklarowanym terminie i w dobrej cenie.
3 / 5
2019-12-13 13:22:47
Jacek
Towar otrzymałem szkoda że musiałem po kilku dniach dzwonić i przypomnieć że jeśli klient kupi to sklep powinien wysłać.
5 / 5
2019-12-13 13:11:10
Ryszard
Wszystko jak najbardziej ok, informacje o realizacji zamowienia, przesyłka jak i sam zakupiony towar. Polecam
5 / 5
2019-12-12 21:11:06
Justyna
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-12-12 18:50:41
Leopold
Bardzo dobra oferta, świetny kontakt. Polecam sklep
1 / 5
2019-12-12 16:01:19
Ryszard
Na towar czekam ponad tydzień po potwierdzeniu nadania przesyłki, która nie wiem gdzie się znajduje.
5 / 5
2019-12-12 15:57:18
Greta
Super kontakt i bardzo szybka dostawa
5 / 5
2019-12-10 13:21:25
Sebastian
Towar zgodnie z opisem, cena najlepsza na rynku, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-12-09 15:06:18
Barbara
Bardzo szybko dostałam towar, a sklep informował mnie o kolejnych etapach zamówienia. Polecam :)
5 / 5
2019-12-09 13:27:53
Stefan
Jest dobrze. Miałem problem z zamówionym sprzętem. Zwrót przebiegł pomyślnie.
5 / 5
2019-12-06 11:33:36
Krzysztof
Solidna, rzetelna firma, która potrafi zadbać o klienta
5 / 5
2019-12-04 20:19:33
Sara
w moim wypadku Firma okazała się doskonałą
5 / 5
2019-12-04 17:39:36
Adrian
Błyskawicznie udana transakcja Solidna firma
5 / 5
2019-12-04 11:43:16
Sławomir
Wszystko ok. Zgodny towar z opisem. Nue pamiętam ijak długo trwała przesyłka, ale była szybko.
1 / 5
2019-12-02 19:13:09
Antoni
Wystawiony, towar w sklepie taniej niż gdziekolwiek, nie istnieje, administrator po dwóch dniach anulował zamówienie, bez poinformowania mnie telefonicznie, produkt zniknął ze sklepu, Ciekawe czy zwrócą kasę.
5 / 5
2019-11-29 12:59:56
Wiesława
Polecam. Korzystam wielokrotnie z zakupów na Alo.pl - zawsze wszystko jak należy :)
5 / 5
2019-11-28 08:46:35
Emil
To moje kolejne zakupy w Alo. Szczerze polecam, bardzo szybko wysyłają zamówienie. Na pewno jeszcze tam wrócę :)
5 / 5
2019-11-27 17:18:40
Barbara
Doskonała! Doradztwo plus tani sprzęt i serwis
5 / 5
2019-11-19 12:43:29
Izabela
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-11-18 18:12:37
Norbert
Wszystko ok. Transakcja przebiegła pomyślnie towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-11-15 15:12:30
Ksenia
Szybka realizacja z dostawą, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony towar, polecam.
5 / 5
2019-11-14 07:26:15
Bogdan
Kabelek SUPER JAKOŚĆ SUPER ZAPAKOWANY PEŁNA PROFESKA.
5 / 5
2019-11-11 20:51:59
Izyda
Towar zgodny z opisem, szybko wysłany. Przyszedł w nienaruszonym stanie dobrze zapakowany. Polecam!
5 / 5
2019-11-07 09:35:16
Dariusz
łatwa i szybka transakcja, dobre ceny
5 / 5
2019-11-06 16:41:43
Klara
W porządku zarówno towar, jak i kontakt meilowy z obsługą sklepu, szybko odpisują. Mają dobre ceny. Kupowałam słuchawki gamingowe E-Blue Auroza na prezent, na razie spisują się na medal. Polecam.
5 / 5
2019-11-06 16:41:11
Henryk
po raz drugi kupuje w tym sklepie jestem bardzo zadowolona . Polecam serdecznie i pozdrawiam
5 / 5
2019-11-06 13:33:38
Stanisław
Szybka dostawa, wszystko zgodnie z oczekiwaniami
1 / 5
2019-11-05 10:48:01
Wiesława
Produkt okazał się nie być nowy tylko poserwisowy
5 / 5
2019-11-05 09:20:03
Oliwia
Szybka wysyłka, zgodność towaru
5 / 5
2019-11-04 12:37:30
Dorota
Super bez zastrzeżeń bardzo szybko przyszło
5 / 5
2019-11-01 18:47:34
Helena
Bardzo dobrze, jestem zadowolona. Mila i szybka obsuga. Towar spelnil oczekiwania. polecam
5 / 5
2019-11-01 14:07:45
Grażyna
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-10-31 14:14:45
Jadwiga
szybko bezproblemowo w przystępnej cenie
5 / 5
2019-10-28 23:15:12
Karol
Super cena, szybko i konkretnie
5 / 5
2019-10-24 11:51:42
Bronisław
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-10-18 18:47:54
Aniela
Szybko, prawnie i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-10-18 17:45:18
Weronika
Wszytstko doszło sprawne w wyznaczonym terminie.
4 / 5
2019-10-15 14:51:28
Agnieszka
Ogólnie ok poza tym, że brak informacji ze strony sklepu odnośnie statusu przesyłki.
5 / 5
2019-10-08 11:18:06
Daria
Zgodnie z zamówieniem dzięki Adam
5 / 5
2019-10-05 18:53:02
Tobiasz
bardzo udane zakupy, szybko i sprawnie
5 / 5
2019-10-04 06:40:17
Błażej
Profesjonalna firma. Czas realizacji zamówienia na wysokim poziomie. Zamówiony przedmiot bardzo dobrze opakowany do przesyłki. Tylko tyle i aż tyle. Dziękuję :-)
5 / 5
2019-10-02 12:21:32
Zofia
Polecam w 100%. Towar zamówiony po 18, paczka u mnie następnego dnia przed 12.
5 / 5
2019-10-01 12:28:48
Beniamin
Profesjonalnie i zgodnie z zamówieniem
2 / 5
2019-09-30 10:54:31
Miłosz
Zapakowany towar niechlujnie sprzęt jaki zamówiłem wygląda jak z drugiej ręki.Jak ktoś chce używkę to polecam.
5 / 5
2019-09-26 20:53:24
Irena
KUPOWANIE TAM TO PEŁNE ZADOWOLENIE .
5 / 5
2019-09-25 11:26:58
Lidia
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-09-20 14:55:54
Julian
Wyjeżdżałem na weekend kiedy koleżanka z pracy zadzwoniła, że paczka doszła (zakładałem że dojdzie po weekendzie). Zasilacz zapakowany wręcz paranoicznie bezpiecznie co jest dużym plusem przy elektronice. Polecam
4 / 5
2019-09-20 09:28:08
Stefan
tak jak to wyglądać powinno=poprawnie
5 / 5
2019-09-17 15:07:24
Malina
Udane zakupy. Wszystko standardowo. Polecam
5 / 5
2019-09-16 10:11:05
Kalina
Bardzo dobra obsługa klienta!
5 / 5
2019-09-12 19:43:29
Izabela
Wszystko Ok, działa i polecam:)
5 / 5
2019-09-10 10:05:18
Regina
Sklep SUPER OK. Wszystko zgodne z opisem. Błyskawiczna przesyłka. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Produkt i cena bardzo OK.
5 / 5
2019-09-07 23:33:23
Bogusława
Jestem bardzo zadowolony z obsługi👍
5 / 5
2019-09-05 17:32:39
Dalia
Transakcja przebiegła bez problemów
5 / 5
2019-09-02 13:04:40
Bernard
Polecam, Towar zgodny z Opisem
5 / 5
2019-08-29 10:40:29
Antoni
Super, kilka kliknięć i szybko otrzymałem powiadomienie z paczkomatu, żeby odebrać zamówienie. Bez dużej ilości emaili. Po prostu szybko i konkretnie na temat.
5 / 5
2019-08-28 12:50:19
Idzi
super sklep, szybka realizacja
5 / 5
2019-08-26 19:33:18
Dalia
Polecam trzecie zakupy i bez zarzutu
5 / 5
2019-08-23 12:01:52
Kacper
Sprawna wysyłka, żadnych problemów
5 / 5
2019-08-23 11:03:56
Emanuel
Polecam, Szybko i bez trudności.
5 / 5
2019-08-22 13:14:24
Dominik
Bardzo szybko i sprawnie. Dokładnie to co zamawiałem.
5 / 5
2019-08-19 17:17:36
Krystyna
Super obsługa i duży wybór w dobrej cenie
5 / 5
2019-08-19 15:40:40
Honorata
Bardzo dobry produkt! Goraco polecam wszystkim!!! Bardzo niska cena jak na taki produkt, moge ladowac 6 razy telefon (bateria to okolo 3200mAh), sam sprzet laduje sie mniej niz 1 dzien! Idealny na podroze, czy to w gory, czy w pociagu... zdecydowanie lepszy w porownaniu z powerbankiem majacym 5000mAh, gdzie nie naladuje telefonu nawet raz.. Jeszcze nie znalazlam minusow, polecam.
5 / 5
2019-08-19 15:12:12
Sylwia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, ceny niższe niż w sklepach - warto!
4 / 5
2019-08-19 10:37:38
Lucyna
Bardzo szybka wysyłka, zero problemów
5 / 5
2019-08-16 15:55:36
Aga
Szybko, bez najmniejszych problemów.
4 / 5
2019-08-08 11:27:43
January
ok, dobre ceny, ale pośpiechu nie ma
5 / 5
2019-08-06 11:43:52
Daniela
Wszystko poszło bez zarzutu. Szybko, sprawnie.
5 / 5
2019-08-05 20:40:49
Łucja
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-08-05 17:06:38
Krystian
Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-08-05 11:33:32
Seweryn
Zaufany sklep, w którym robiliśmy zakupy wiele razy. Produkty zawsze dostarczane szybko i bezproblemowo.
1 / 5
2019-08-03 14:33:56
Sebastian
Nie polecam towar został uszkodzony.
5 / 5
2019-08-01 20:46:20
Cyprian
Bardzo dobry sklep.Polecam wszystkim klientom
5 / 5
2019-08-01 15:17:22
Izyda
obsługa profesjonalna -tak trzymać
4 / 5
2019-07-31 13:32:08
Dawid
Towar doszedł szybko i jest zgodny z opisem. Cztery gwiazdki za to, że po mailu z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia, następnym wydarzeniem było pukanie kuriera do drzwi. Ponieważ chodziło o przesyłkę za pobraniem, to było to dość zaskakujące.
5 / 5
2019-07-31 10:39:35
Wiesław
Wszystkie oczekiwania zostały spełnione
5 / 5
2019-07-30 09:44:58
Włodzimierz
Bardzo solidna firma polecam wszystkim
5 / 5
2019-07-28 20:00:43
Anastazja
W porządku. Żadnych problemów.
5 / 5
2019-07-24 14:30:56
Ilona
Szybka dostawa co się ceni w dzisiejszych czasach, produkt działa bez zarzutów.
5 / 5
2019-07-24 11:22:11
Gustaw
Bardzo profesjonalna obsługa sklepu, zagwarantowali że towar będzie na drugi dzień i tak było i to jeszcze z rana. Produkt profesjonalnie zapakowany zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-23 21:33:46
Antoni
Szybka dostawa bez problemów.
5 / 5
2019-07-22 17:03:41
Magdalena
Strona jest przejrzysta, szybka wysyłka, sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-07-19 12:00:17
Mieczysława
Sprawnie, szybko, bez problemów.
5 / 5
2019-07-19 11:53:13
Idzi
Szybko, sprawnie dodatkowo towar był prawidłowo opisany co usprawniło wybranie odpowiedniego produktu.
5 / 5
2019-07-18 12:21:47
Jan
Szybko i solidnie. Bez problemów.
5 / 5
2019-07-17 12:37:49
Bogusław
Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutu.
1 / 5
2019-07-16 12:15:34
Otylia
Zamówiłam z dostawą do paczkomatu i płatnością przy odbiorze. Natomiast magicznie zmienil sie sposób dostawy na kuriera, a poinformowal mnie o tym dopiero kurier ktory dzwonił ze nie zastal mnie w domu a ma dla mnie przesyłkę :-) oczywiście zostało mi również policzone za kuriera którego nie zamawialam.
5 / 5
2019-07-12 15:56:12
Fabian
Robią to co do nich należy więc jest bardzo dobrze
5 / 5
2019-07-12 13:02:02
Krystyna
Towar zgodny z opisem, rewelacyjny kontakt i błyskawiczna przesyłka. Polecam !
5 / 5
2019-07-11 18:42:33
Violetta
Profesjonalnie wykonana usługa.
5 / 5
2019-07-11 17:15:57
Olaf
Wszystko super. Produkt robiony na rynek skandynawski, ale w tym przypadku nie szkodzi, dziala jak powinien w Polsce.
5 / 5
2019-07-11 11:18:19
Greta
Bardzo dobry kontakt, towar identyczny z opisywanym, szybka i bezpieczna wysyłka.
5 / 5
2019-07-10 10:52:18
Edward
Polecam, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-07-08 22:29:38
Wiesława
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
4 / 5
2019-07-05 11:27:51
Barbara
Polecam, mały minus za brak bieżącej informacji o statusie zamówienia, ale ogólnie produkt bez uwag.
3 / 5
2019-07-04 14:05:00
Aleksander
Sklep zapakował produkt z uszkodzonym oryginalnym opakowaniem ( opakowanie zewnętrzne jest w stanie nienaruszonym), mimo to mam nadzieje, że tonery nie będą uszkodzone.
4 / 5
2019-07-02 17:16:31
Aneta
Wszystko super, jedynie minus za brak informacji o przesyłce.
5 / 5
2019-06-30 22:36:33
Radomir
dobra firma która rzetelnie wykonuje swoją pracę
5 / 5
2019-06-28 16:10:09
Julianna
Towar bez zarzutu plus szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2019-06-26 17:12:42
Izyda
Bardzo szybka realizacja i cena niska.
5 / 5
2019-06-26 14:42:43
Norbert
Bardzo dobrze, szybko, sprawienie i wszystko się zgadza.
5 / 5
2019-06-24 12:40:25
Beniamin
Doskonały kontakt. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-06-19 08:56:33
Bartłomiej
Doskonała komunikacja. Szybka wysyłka. Produkt w oryginalnym kartonie, z oryginalnymi zabezpieczeniami.
5 / 5
2019-06-14 10:29:51
Milena
Polecam,szybka dostawa i oto chodziło.
5 / 5
2019-06-12 14:16:09
Cecylia
Bardzo szybki czas realizacji!!!
5 / 5
2019-06-06 20:24:15
Radomir
Pełna profesjonalizm, Panowie w każdym temacie służą radą i pomocą, nie było problemu ze zwrotem produkty, wymiana na inny mimo że sam zawaliłem i nie sprawdziłem specyfikacji produkty. Polecam.
5 / 5
2019-06-04 15:15:49
Szymon
Świetny sklep! Duży wybór zarówno produktów oryginalnych jak i zamienników. Markowe produkty w konkurencyjnych cenach!
5 / 5
2019-05-30 13:38:27
Dorota
Wszystko ok.polecam sprzedającego
5 / 5
2019-05-23 18:35:52
Walentyna
Polecam! Bardzo dobry kontakt!
5 / 5
2019-05-23 12:20:36
Walenty
Rewelacyjnie zabezpieczona i szybka wysyłka. Sklep godny polecenia
5 / 5
2019-05-23 07:43:46
Piotr
Wszystko bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-05-22 20:18:55
Dominik
Opakowanie z towarem było uszkodzone, ale na szczęście produkt w środku bez wad.
3 / 5
2019-05-22 12:03:51
Danuta
Mam kilka zastrzeżeń. Po pierwsze, zamówiłam paczkę przez firmę inPost do paczkomatu nie bez powodu, gdyż cały dzień siedzę w pracy i nie mam jak odebrać paczki. Firma wysłała paczkę kurierem i gdyby nie sąsiadka, nigdy bym jej nie odebrała. Druga sprawa jest taka, że nie dostałam żadnych informacji kiedy paczka została wysłana, zero informacji. Mogłam się tylko domyślać. Kolor kabla również się nie zgadzał, ale to już drobnostka.
5 / 5
2019-05-21 15:45:45
Natalia
Sklep bard, o rzetelny... Polecam zakupy w tym sklepie internetowym
5 / 5
2019-05-18 10:23:45
Łukasz
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-05-17 15:38:47
Gabriela
Uprzejmi, profesjonalni, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-05-16 20:00:04
Władysława
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Transakcja profesjonalnie i szybko załatwiona
5 / 5
2019-05-15 10:08:48
Celina
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
3 / 5
2019-05-10 14:36:56
Marcin
Dobrze ale bardzo długo czekałem .
5 / 5
2019-05-08 14:04:51
Mieczysława
Bardzo dobra strona, szybkie wysylki
5 / 5
2019-05-02 18:27:21
Norbert
Bardzo sprawna wysyłka, towar zgodny z opisem, profesjonalnie działający sklep. Polecam.
5 / 5
2019-05-02 13:54:14
Wiola
Jestem baaardzo zadowolona z transakcji i towaru.
5 / 5
2019-05-01 18:01:16
Józefina
dobry sklep szybka dostawa produkt dobrej jakości dotychczas niezawodny
5 / 5
2019-04-20 23:56:21
Józef
Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt ze sprzedawca ulatwia zakupy. Jak najbardziej polecam alo.com.pl.
5 / 5
2019-04-18 18:02:30
Hanna
Bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-04-18 12:04:24
Roman
Obsługa uprzejma, realizacja zamówienia natychmiastowa. Polecam ten sklep!!!
5 / 5
2019-04-17 16:12:42
Stefania
Ekspresowa wysyłka, na drugi dzień towar u mnie.
5 / 5
2019-04-17 14:07:37
Maciej
Krótki czas realizacji, najlepsza cena na rynku w danym momencie bazując na researchu. Bezproblemowe przetwarzanie zamówienia czy platnosci na samej stronie internetowej
5 / 5
2019-04-17 13:33:30
Zdzisław
Wszystko szybko i bez problemów.
5 / 5
2019-04-17 11:36:18
Lidia
Chętnie skorzystam w przyszłości.
5 / 5
2019-04-16 17:34:44
Dymitr
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam sklep.
4 / 5
2019-04-15 16:31:44
Konrad
za mało kupiłem aby mieć jakieś zdanie
5 / 5
2019-04-11 18:59:27
Julianna
Wywiazali sie z powierzonego zadania
5 / 5
2019-04-11 12:29:56
Emil
Bardzo dobra komunikacja klient - sprzedający. Świetne doradztwo. Szybka i miła obsługa. Terminowa dostawa
5 / 5
2019-04-11 06:32:02
Patryk
Są jak zawsze na topie listy do zapytań o możliwość zakupu, do tego email wysłany na adres [email protected] dostaje już odpowiedź w ciągu 24 godzin ;)
5 / 5
2019-04-09 19:52:51
Romuald
Niska cena i błyskawiczna wysyłka - towar kupiłem po południu, a następnego dnia kurier już dzwonił do drzwi. Polecam!
5 / 5
2019-04-09 12:19:11
Irena
Wszystko w porządku, zgodne z opisem, polecam.
2 / 5
2019-04-05 12:00:26
Antonina
Na początku został mi sprzedaży używany towar, nie miał żadnych zabezpieczeń, zaślepek, z podartym pudełkiem ochronnym w środku, oczywiście nie działał. Później został on wymieniony od ręki na nowy zapakowany, nie otwierany.
5 / 5
2019-04-05 10:46:41
Jarosław
Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła szybko i bez problemów.
5 / 5
2019-04-02 10:53:57
Dawid
Ekspresowa wysyłka. Produkt taki jak chciałam.
5 / 5
2019-04-01 23:52:17
Sara
Było ok. co tu się rozpisywać?
5 / 5
2019-03-29 18:25:36
Felicja
Wszystko Ok, towar jak w opisie, dobry kntakt
5 / 5
2019-03-28 13:52:50
Renata
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-03-27 14:25:14
Grażyna
Jestem zadowolona z zakupów i szybkości dostawy.
5 / 5
2019-03-25 12:40:27
Leokadia
Polecam - bardzo szybki przebieg transakcji, super kontakt ze sprzedawcą. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-03-24 20:03:52
Pola
Wszystko odbyło się zgodnie z deklaracją sprzedającego.
5 / 5
2019-03-21 11:00:07
Marcel
Tak szybkiej realizacji zamówienia i dostawy nie doświadczyłem w żadnym innym sklepie internetowym! Dzięki.
5 / 5
2019-03-20 17:31:17
Eugeniusz
Polecam towar dotarł expresowo, zgodny z opisem.

Rzetelne opinie o ALO.COM.PL