Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alve.pl

Alve.pl Opinie 4.9 (294)

Kosciuszki 346a
40-608
Katowice
( brak )
opinie Alve.pl
speedtest
4.9
294
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-02-01 21:01:24
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła, kompetentna i sprawna obsługa. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 09:11:59
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 20:24:26
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 18:08:18
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-25 10:43:15
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-25 09:49:38
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 23:20:06
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 00:01:55
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 10:04:11
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 10:17:03
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-20 07:07:49
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-18 10:30:41
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 16:48:48
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 13:54:17
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 10:22:12
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 09:57:07
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 11:27:13
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-13 12:31:11
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-12 15:18:22
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-11 19:58:31
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-10 18:33:32
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-08 20:10:05
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar wysokiej jakości. Bardzo polecam.
5 / 5
2015-01-08 15:34:02
Gabriel
Jestem zadowolony z realizacji zamówienia
5 / 5
2015-01-07 16:20:19
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-02 16:04:15
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Chociaż po rozpakowaniu okazało się, że w jednym miejscu towar był uszkodzony. Chodzi o plastikową część, w jednym miejscu jest ułamane. Nie przeszkadza to w używaniu tego towaru. Mowa o suszarce ogrodowej.
5 / 5
2015-01-02 09:16:07
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie oraz szybko. Polecam.
5 / 5
2015-01-01 20:20:31
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 20:14:57
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-25 19:59:17
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-25 12:25:38
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-24 11:55:51
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie i w ekspresowym tempie. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2014-12-24 06:45:05
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 13:35:18
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-22 13:19:33
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 10:07:30
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 08:41:38
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 19:18:59
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 17:09:56
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka realizacja zamówienia.Polecam.
4 / 5
2014-12-17 16:12:00
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 21:03:15
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 17:27:05
Luba
Pani przyjmująca zamówienie była bardzo kompetentna i świetnie mi doradziła. Bardzo dziękuję. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 16:24:10
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-15 21:47:55
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 11:07:38
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-12 10:29:22
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna obsługa. Zdecydowanie polecam.
3 / 5
2014-12-11 17:05:25
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie choć najpierw przyjechała część dopiero po interwencji -reszta . W sumie można polecić.
5 / 5
2014-12-09 17:31:28
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-05 10:55:45
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 09:53:51
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 12:10:02
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 08:49:51
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 21:52:13
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 14:39:08
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 10:12:58
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-24 11:49:26
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 00:11:49
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 14:12:20
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 09:30:16
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-13 16:30:00
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-10 19:37:20
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-09 09:53:05
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zakup zgodny z zamówieniem, przesyłka dobrze zabezpieczona,dotarła szybko i w dobrym stanie. Polecam zakup drabin w tej firmie. .
5 / 5
2014-10-08 17:51:30
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 23:25:05
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 23:20:34
Brunon
Drabina spełnia moje oczekiwania ,b.solidna tylko plastikowa skrzynka do narzędzi była pęknięta,ale moja wina,ponieważ nie sprawdziłem przy odbiorze.Sklep polecam
5 / 5
2014-10-01 20:18:19
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kurier K-Ex również bardzo uprzejmy.
5 / 5
2014-09-28 08:12:03
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 13:45:14
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 09:14:49
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-21 15:11:55
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 17:12:22
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 10:27:39
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 11:37:02
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 10:57:45
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 11:25:58
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 17:14:03
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 11:37:59
Katarzyna
obsługa bardzo miła, ale drabina ma 2 szczeble wgniecione. Nie wiem czy to kwestia transporu, czy już taka była zapakowana. Nie było mnie przy odbiorze i nie mogłam sprawdzić.
5 / 5
2014-08-30 21:56:35
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-21 18:18:53
Szczepan
Jedyne zastrzeżenia z mojej strony to obsługa kurierska,K-Ex,porażka na całej linii.Sklep wywiązał się z błyskawicznie z realizacji zamówienia i nadania paczki kurierowi.Po 48h i sprawdzeniu co się dzieje z zamówioną paczką,szok,dwie próby doręczenia,obie nieudane,heh,a kuriera ani śladu.... Paczka przeadresowana i kolejne kilka dni poślizgu...
4 / 5
2014-08-19 12:51:45
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-07 09:40:53
Konrad
Jestem bardzo zadowolony.Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-03 16:42:12
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Drabina zgodna z opisem ,szybka realizacja zamówienia.Polecam!
5 / 5
2014-08-03 13:11:29
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-02 15:15:18
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-30 19:28:31
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-29 18:10:12
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 10:01:30
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 17:54:27
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-17 13:47:09
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-17 09:55:41
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 21:40:13
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szkoda tylko , Ze nie zostałem poinformowany telefonicznie o terminie dostawy .
5 / 5
2014-07-10 12:54:25
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 09:01:24
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Drabina na miejscu.Polecam.
5 / 5
2014-07-07 17:12:43
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 15:03:26
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jasny przekaz w kontakcie mailowym, informacja na każdym etapie postępowania.
5 / 5
2014-06-27 10:23:22
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 20:45:31
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 14:41:17
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 23:00:00
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 22:15:54
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-13 15:18:07
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 11:52:52
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 11:34:09
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-31 08:08:12
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 21:50:51
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 20:35:45
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 10:38:08
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 09:43:45
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-20 01:59:47
Zbyszko
Drabina dotarła lekko wgnieciona na jednym szczeblu,zauważyłem dopiero po zdjęciu folii, wiec warto dokładnie obejrzeć przed przyjęciem od kuriera. Trochę długie oczekiwanie, w sobotę wykonałem przelew ,więc w poniedziałek z rana dotarł a drabinę otrzymałem w czwartek o 19-stej. Ogólnie polecam sklep.
5 / 5
2014-05-14 09:43:13
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie.Poleciłem już znajomym. Towar i zakup - super.
4 / 5
2014-05-12 22:11:19
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-11 21:26:04
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-10 08:29:11
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 21:54:02
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 19:24:37
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Czas realizacji zamówienia rewelacja. Towar w porządku. Polecam.
5 / 5
2014-05-04 14:29:15
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-04 07:00:17
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 16:14:46
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-12 12:58:24
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 21:22:27
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobry kontakt. Polecam.
4 / 5
2014-04-10 06:26:29
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 11:55:18
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 11:22:46
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-04 20:49:23
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 15:12:32
Eugeniusz
bardzo niegrzeczny kurier wyznaczyl tylko godz 13 a moze psryjechac do 12 i od14 nie bede korzystac z powodu kuriera
5 / 5
2014-03-31 09:31:36
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie.Kontakt z strony sklepu dobry.Towar ok. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 14:55:46
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 10:23:21
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. wszystko ok. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 20:57:28
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 09:46:56
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 15:37:58
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 20:36:18
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-08 22:05:24
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie.Drabina spełnia moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 17:22:33
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt z Panią Moniką.
5 / 5
2014-02-21 15:37:29
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-14 17:05:37
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 11:27:39
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 11:20:38
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Polecam wszystkim ten sklep i towar jaki oferuje firma alve.pl
5 / 5
2014-01-31 20:36:37
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 22:10:19
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-27 23:26:19
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-20 11:46:14
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-18 18:35:14
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-16 15:12:56
Brygida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 12:01:08
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-07 07:23:58
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 09:53:51
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 22:49:21
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 10:53:12
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-29 09:17:39
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 10:26:47
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 15:48:54
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-17 19:55:26
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 07:59:22
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 19:42:52
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-13 18:06:14
Lesław
Dokonałem przedpłaty, ale nadawca wysłał presyłkę za pobraniem. Po mojej interwencji błąd został skorygowany przez nadawcę co opóźniło dostawę o trzy dni.
5 / 5
2013-12-12 21:38:59
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 13:20:49
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 20:50:11
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 12:02:24
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-06 13:43:35
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 17:59:47
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-02 19:01:19
Leon
Niby wszystko ok .Towar dotarł według moich oczekiwań ,jest tylko jedno małe ale: sklep reklamuje się iż wysyłka nastąpi w ciągu 24godz w moim wypadku trwało to troszkę dłużej ,poza tym transakcja bez uwag.
5 / 5
2013-12-02 11:55:33
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-02 11:13:05
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 18:43:49
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-29 17:16:34
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 18:37:59
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-22 18:53:06
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Uczulam na sprawdzenie stanu kupionego przedmiotu. Moja drabina jest wgnieciona na 2 szczeblah i belce początkowej. Raczej nie z winy sprzedawcy, kurier nawalił. Szybko, szybko bo się śpieszy
5 / 5
2013-11-21 09:18:08
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-14 09:42:08
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 19:35:17
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 13:00:10
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-08 19:46:20
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 09:34:30
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-03 10:13:43
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 11:47:57
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 10:12:47
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam.Nie mam żadnych zastrzeżeń do obsługi tego sklepu.
5 / 5
2013-10-25 14:10:18
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 11:32:29
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-20 10:02:45
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-18 22:45:37
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-12 10:08:40
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 12:37:14
Jan
Wszystko było w porządku. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 21:20:30
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 11:01:11
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 20:19:38
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 13:16:53
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 21:31:22
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-02 09:56:56
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 17:16:59
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-30 18:55:17
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 22:13:08
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-24 11:51:03
Sara
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam !
5 / 5
2013-09-24 09:56:49
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-13 10:32:50
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-12 09:30:55
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-11 11:52:53
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 12:37:26
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 23:20:04
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 11:33:47
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Alve.pl