Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AMB Dywaniki Samochodowe

AMB Dywaniki Samochodowe Opinie 4.9 (36)

UL.KONSTYTUCJI 3 MAJA 16
66-300
MIĘDZYRZECZ
508112051
opinie AMB Dywaniki Samochodowe
speedtest
4.9
36
Opinii

Doskonale

4 / 5
2020-02-19 15:55:03
Ismena
zamawiałam grafit a otrzymałam czarne
5 / 5
2020-02-17 11:04:06
Violetta
Szybko sprawnie także telefon w sprawie zakupu by się upewnić że dobre wysyłają a sam produkt 1klasa
5 / 5
2020-02-10 22:36:16
Włodzimierz
Szybka wysyłka, towar super jakość.
5 / 5
2020-02-04 16:41:21
Filip
Jest to mój drugi komplet dywaników tej marki, pierwszy sprawdzał się idealnie więc do nowego samochodu kupiłem również. Dywaniki maiły tym razem nietypowe obszycie pasujące do wnętrza co udało się bez problemu załatwić po kontakcie mailowym.
5 / 5
2020-01-15 13:12:13
Juliusz
Szybko i fachowo. Towar dobrej jakości zgodny w 100% z opisem. Złożyłem zamówienie i w drugim dniu roboczym po zamówieniu dostarczył je kurier. POLECAM !!!
5 / 5
2020-01-08 21:52:08
Cecylia
Wspaniały kontakt z obsługą sklepu, realizacja zamówienia natychmiastowa, towar super jakościowo, wszystko zgodne z zamówieniem. Dziękuję pozdrawiam.Szczęśliwy posiadacz dywaników do BMW Z4 E85.
5 / 5
2020-01-04 23:33:34
Amelia
Szybka wysyłka towaru, towar dobrze zapakowany, ładnie wykonany. Oby sprawował się jak najdłużej.
5 / 5
2019-11-17 20:44:19
Edyta
Dywaniki bardzo dobrej jakości. Pod względem wyglądu biją na głowę oryginalne dywaniki BMW. Bardzo rzeczowy i miły kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-11-07 14:44:38
Edyta
Bardzo dobra jakosc w dobrej cenie.
5 / 5
2019-10-10 08:28:03
Maciej
Świetny kontakt z firmą. Miałem problem z otrzymaniem informacji od kuriera o stanie paczki, ale szybki telefon od firmy wszystkie kłopoty rozwiązał. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-10-08 14:56:04
Józef
Dywaniki wykonane są bardzo dobrze. Polecam także z uwagi na rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą !!!
5 / 5
2019-09-21 10:54:59
Małgorzata
Towar bardzo dobrej jakości. Super, polecam :)
5 / 5
2019-09-13 13:56:20
Ludmiła
Polecam, b. dobra obsługa i kontakt
5 / 5
2019-09-11 12:28:09
Diana
Bardzo sprawna realizacja, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-26 14:10:20
Tobiasz
wszystko przebiegało profesjonalnie, POLECAM
5 / 5
2019-08-25 22:29:37
Szczepan
Super sklep. Towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2019-08-13 11:03:33
Ziemowit
Bardzo szybka realizacja, polecam
5 / 5
2019-07-31 19:31:35
Julianna
Świetny kontakt z biurem obsługi klienta, jakość dywaników znakomita
5 / 5
2019-07-24 08:34:16
Genowefa
Jestem bardzo zadowolony z zakupów
4 / 5
2019-07-22 13:26:23
Leon
Towar zgodny z opisem, Dostarczony zgodnie ze zleceniem, Polecam !
5 / 5
2019-07-19 11:11:59
Ada
Szybka wysyłka bardzo dobra jakość towaru
5 / 5
2019-07-17 13:25:45
Dorota
Otrzymane dywaniki oraz mata do bagażnika bardzo dobrej jakości. Transakcja przebiegła szybko . Tak powinien działać każdy sklep internetowy. Polecam.
5 / 5
2019-07-08 08:18:40
Cecyl
Wszystko pięknie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-07-04 10:37:45
Otylia
Aż chce się na nich trzymać nogi
5 / 5
2019-06-03 10:49:55
Jarosława
Polecam. Jestem bardzo zadowolony ze sposobu obsługi, niewysokiej ceny, jak również z jakości dywaników do mojego Merca ML. Będę z całą pewnością korzystał z usług tego właśnie dostawcy.
5 / 5
2019-05-30 10:01:10
Juliusz
Dobra jakość, miła i kompetentna obsługa.
4 / 5
2019-05-23 20:04:24
Diana
Rzetelne podejście do klienta. Dywaniki wykonane perfekcyjnie. Firma godna polecenia
5 / 5
2019-05-13 14:08:59
Luiza
Bardzo szybko i sprawnie kontakt że sprzedającym super polecam
5 / 5
2019-04-15 09:58:36
Emanuel
towar zgodny z opisem , szybka realizacja - polecam !!!
5 / 5
2019-04-02 21:26:08
Lesław
Super szybko . Zamówiony produkt w pełni zgadza się z opisem w ofercie .
5 / 5
2019-03-28 15:11:39
Matylda
Polecam dywaniki są bardzo ładne i solidne zgodne z moimi oczekiwaniami jeszcze raz polecam
5 / 5
2019-02-17 22:29:20
Nina
Polecam. Dywaniki idealnie pasujące do Opla Astry J. Zamówienie było zrealizowane już na drugi dzień.
5 / 5
2019-01-28 15:20:59
Romana
Szybka i sprawna obsługa zamówienia.
4 / 5
2018-12-05 10:18:31
Jagoda
Towar zgodny z opisem. Cena ok w stosunku do jakości. Zobaczymy jak z trwałością produktu.
5 / 5
2018-11-07 11:47:17
Marlena
Natychamistowa wysyłka , produkt wysokiej jakości
5 / 5
2018-09-28 16:26:45
Paula
DOSTAWA. Dywaniki, materiał, wykonanie. Wszystko OK

Rzetelne opinie o AMB Dywaniki Samochodowe