Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Amelcar.pl

Amelcar.pl Opinie 4.1 (48)

UL. SPÓŁDZIELCZA 12/19
44-100
GLIWICE
( brak )
brak obrazu
speedtest
4.1
48
Opinii

Dobrze

5 / 5
2014-04-09 09:05:11
Sławomira
Transakcja przebiegła bez zarzutu, miła i konkretna obsługa, szybka dostawa, polecam
1 / 5
2014-04-07 19:03:33
Dominika
10 marca tuż przed złożeniem zamówienie dzwonię do sklepu z pytaniem czy opony są nowe bo nie chciałbym przeleżałych z magazynu. Potwierdzili, że tak. Składam zamówienie, po paru godzinach dzwoni telefon, że opon nie mają w magazynie tylko gdzieś w magazynie centralnym i dostawa się wydłuży. Opony docierają do mnie 20 marca. 3 z nich są 2 letnie, jedna 3 letnia!! w dodatku wszystkie są używane, mają wytarty bieżnik i naklejki: DEMO max 50km. Przez następny tydzień to były przepychanki o zwrot wpłaty, nieodbieranie telefonów, nieodpisywanie na emaile itd. ODRADZAM! Strata czasu i nerwów.
5 / 5
2014-03-29 21:31:46
Beniamin
wszystko ok, oponki narazie śmigają cichutko
5 / 5
2014-03-29 09:44:19
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 12:06:13
Piotr
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Kontakt oraz realizacja zamówienia na bardzo dobrym poziomie. Polecam
5 / 5
2014-03-21 21:13:57
Olga
Jestem bardzo zadowolony z zakupu
5 / 5
2014-02-24 23:01:16
Zygmunt
Bardzo miła obsługa dla klienta. Co chciałem wiedzieć dowiedziałem się dużo informacji na temat co zamawiałem itd. warto zamawiać w takim sklepie.
5 / 5
2014-02-17 18:00:36
Miłosz
Sama procedura zakupu i wysyłki odbyła się bardzo sprawnie. Sprzedający zadzwonił do mnie informując iż okazyjna cena opon spowodowana jest tym, że są one z roku 2011 i czy taki stan rzeczy mi odpowiada - oczywiście nie byłem zaskoczony, ponieważ spodziewałem się tego. Z czystym sumieniem mogę polecić.
5 / 5
2014-01-29 18:32:52
Ryszard
Bardzo dobra i fachowa obsługa
5 / 5
2014-01-22 22:08:47
Malina
Bardzo szybka realizacja zamówienia jak również szybka odpowiedź sklepu o dostępności towaru GORĄCO POLECAM!!!
5 / 5
2014-01-16 12:35:19
Alina
Zakup opon w sklepie uważam za dobry, poniważ realizacja zakupu była szybka. Mimo mojego błędu przy wyborze opon, sklep wysłał drugie zamówienie w niespełna 3 dni. Jestem zadowolony z zakupów i polecam.
5 / 5
2014-01-03 09:52:49
Zofia
Imponujący kontakt telefoniczny
5 / 5
2013-12-22 15:32:37
Żaneta
Oponki BARUM jak zawsze b.dobre :)
4 / 5
2013-12-18 11:24:51
Henryk
Zakup opon zimowych NOKIAN WR D3 205/60 R16 96H XL. Na stronie producenta nie ma dat produkcji opon! Nie ma też podanego kraju pochodzenia (to jest może mniej istotne). Zamówiłem powyższe opony telefonicznie, chcąc jak najnowsze. Okazało się, że przysłano mi z roku 2011 (ponad 2-letnie!!!) DOT: 4911. Jedna z nich NIE PRZESZŁA pomyślnie testu drogowego na wyważarce HUNTER GSP 9700. Sklep odebrał ją ode mnie (to się chwali), ale hurtownia, która zaopatruje ten sklep (P.H.U. "EKSPERT-GUM") NIE STWIERDZIŁA ŻADNEJ WADY!!!! Wiadomo, że "gołym okiem" każda opona jest czarna, okrągła i dobra dopiero odpowiednie testy mogą stwierdzić faktyczną jakość danej opony. Przysłano mi jednak w ramach reklamacji inny egzemplarz opony.
5 / 5
2013-12-16 19:19:55
Jolanta
Zakupy oceniam wysoko,cena dobra,kontakt szybki cena przesylki też dobra.Ogólnie polecam. Jak znajde w przyszłości coś dla siebie to napewno dokonam tu zakupów.
5 / 5
2013-12-13 09:22:50
Paweł
Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam ten sklep :)
5 / 5
2013-12-13 08:59:22
Władysław
Tanio, przesyłka na drugi dzień, indywidualne podejście do klienta - pełen profesjonalizm. Na pewno będę polecać.
5 / 5
2013-12-13 05:50:02
Bartłomiej
super sklep, super opony, wszystkim polecam
5 / 5
2013-12-11 18:15:21
Marzena
jestem zadowolony indywidualnym podejsciem do klienta
5 / 5
2013-12-11 15:24:37
Benedykt
szybko tanio i solidnie, polcam
5 / 5
2013-12-11 14:49:27
Dymitr
super sklep wszytki będe polecał
5 / 5
2013-12-11 14:48:31
Wiktor
mieli od ręki rozmiar którego nie znalazłem w żadnym innym sklepie BRAWO, do tego szybka dostawa POLECAM
3 / 5
2013-12-10 14:42:11
Ewelina
Część informacji o produkcie nie była widoczna na stronie internetowej.
5 / 5
2013-12-10 11:00:09
Julian
Wszystko w porządku :) Wieczorem zamówione opony a na zajutrz do południa dowieźli własnym transportem. Nigdy tak szybko nie byłem obsłużony. Super sklep polecam każdemu.
5 / 5
2013-12-09 19:16:41
Damian
Bardzo dobra komunikacja ,miło i uprzejmie ,zainteresowanie klientem bardzo dobre, ogólnie ok.Przesyłka kurierem ok.
5 / 5
2013-12-08 20:13:06
Fabian
PEŁEN PROFESJONALIZM. SZUKAŁEM GODZIWYCH OPON ZA PRZYZWOITE PIENIĄDZE. DORADZILI ODPOWIEDNIO I FACHOWO . TOWAR WYSŁANY SZYBKO I ZGODNY Z OPISEM. POLECAM . MAREK
5 / 5
2013-12-08 14:13:14
Aniela
Umówiłam się na odbiór osobisty i opony dostałam w ten sam dzień w którym je zamówiłam. Panowie wykazali się fachowością, pomogli mi znaleźć drogę do ich magazynu. Pozdrawiam!
1 / 5
2013-12-08 12:26:10
Ludwika
Dno nie polecam nikomu tego sklepu, krotko czas realizacji zamówienia jeden miesiąc
5 / 5
2013-12-08 11:49:16
Stanisław
transkcja przebiegła bez żadnych problemów, towar na drugi dzień był u mnie, ocena 5+.
5 / 5
2013-12-07 17:48:55
Małgorzata
Opony zakupiłam wieczorem, na dzień następny zaraz rano otrzymałam telefon że do 2 godzin mogę podjechać sobie po opony, miła i fachowa obsługa, poziom obsługi na najwyższym standardzie, będe polecać ten sklep wszystkim moim znajomym i rodzinie
5 / 5
2013-12-07 16:32:49
Żaneta
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko, opony już założone na samochodzie i jeżdżą świetnie po pierwszym śniegu. Polecam jeszcze raz.
5 / 5
2013-12-06 12:45:47
Klemens
Bardzo sprawnie zostałem obsłużony - polecam Amelcar bo warto robić tutaj zakupy.
5 / 5
2013-12-05 17:54:15
Wojciech
zakup został zrealizowany przez sklep w sposób bardzo profesjonalny kontakt z personelem sklepu znakomity
5 / 5
2013-12-04 17:07:40
Sofia
Wszystko w porządku, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
4 / 5
2013-12-03 20:09:30
Łukasz
obsługa i transport ok ale towar nie zgodny z umowa !! miały być opony z 50 tyg 2011 a dostałem z 24 tyg 2011. Co prawda opony i tak leżakowane ale dla mnie pół roku robi różnice.
3 / 5
2013-12-03 18:15:36
Julian
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt długiego oczekiwania na towar. Szkoda że nie dostałem w ogóle informacji na temat trudności z wysyłką, bo przypuszczam, że to było związane z okresem ( dużo zamówień na opony zimowe ). Opony otrzymałem po 9 dniach.. Jeśli chodzi o resztę to uważam że jest na prawdę dobrze, informacje od kuriera były szybkie, kontakt dobry więc mimo wszystko polecać będę ten sklep innym. Proszę tylko pomyśleć nad lepszym informowaniem na temat utrudnień, a będzie na prawdę dobrze.
5 / 5
2013-12-03 16:35:41
Fabian
Jest O.K. Dostałem towar zgodnie z zamówieniem, szybko i w atrakcyjnej cenie. Polecam.
5 / 5
2013-11-26 11:04:49
Szczepan
Kupiłem opony w atrakcyjnej cenie nie dość tego szybka dostawa to pomimo że opony wybrałem z 2011 roku jeździ się na nich znakomicie bez różnicy prócz tej że zaoszczędziłem dobrych kilkaset złotych bo komplet kosztował 3120 zł (uważam że bez sensu jest przepłacać za świeży dot pomimo że takie też miałem oferowane przez Pana w sklepie) Polecam ten sklep!
5 / 5
2013-11-20 22:27:54
Angelika
Jestem zadowolony, opony wysłane bardzo szybko.
1 / 5
2013-10-31 10:21:24
Konrad
To jest firma krzak. Inaczej tego nie mogę określić. Wystawiają do sprzedaży towar, którego nie mają na stanie (a podają, że dostępny). Przez dwa tygodnie mimo wielu zapytań z mojej strony nie dają znaku życia, a na koniec mówią, że oni nie mają tych opon. Kpina normalnie.
1 / 5
2013-10-28 13:18:56
Bernard
zamówiłem opony dostałem telefon że nie mają ich na stanie i czy chcę czekać 11 dni zamiast 3 stwierdziłem że tak a po 11 dniach powiedzieli mi że mogą mi je sprzedać po znacznie większej cenie dodam że ja szukałem kontaktu z nimi a nie oni ze mną nie polecam to sciema a nie sklep
1 / 5
2013-09-19 13:56:32
Monika
TA FIRMA TO KRZAK. PRZYSŁAŁA MI OPONY Z ZTAMTEGO STULECIA BO NAPEWNO NIE BYŁY TO NOWE OPONY-NIE TAK SIĘ UMAWIALIŚMY.POZATYM WIDZĘ ŻE NIE TYLKO JA JESTEM NIEZADOWOLONY Z ICH USŁUG.TO [...] I TYLE. A PO OPINIACH O TEJ NIBY FIRMIE, A ZWŁASZCZA PO ICH GŁUPICH ODPOWIEDZIACH NA OPINIE JAKIE WYSTAWILI BYLI KLIENCI TO NIE DZIWI MNIE , ŻE LUDZIE SĄ NIEZADOWOLENI. OSZUŚĆI I TYLE ODRADZAM TEN SKLEP. POZATYM DOMYŚLAM SIĘ , ŻE NA MOJĄ OPINIE RÓWNIEŻ ODPOWIEDZĄ GŁUPKOWATO , PO PROSTU JAKA FIRMA TAKIE TŁUMACZENIA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ODRADZAM Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2013-09-06 09:56:03
Norbert
TEN SKLEP TO PORAŻKA ,ZAMÓWIŁEM U NICH OPONY PIRELLI SERIA 3 Z 2013 R,A PRZYSŁALI SERIE 2 Z 2011 R. WMAWIAJĄC MI ,ŻE PRZEZ TELEFON ZGODZIŁEM SIĘ NA OPONY SERII 2. A ZAMÓWIENIE MIAŁEM NA SERIE 3 I ZAPŁACIŁEM ZA SERIE 3.PEWNIE LICZYLI ŻE NIE ZAUWRZE.[...] I TYLE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ODRADZAM TEN SKLEP.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
5 / 5
2013-08-19 14:08:15
Jacek
Opony kupione 30 lipca 2013r, wysłane natychmiast, ale do tej pory nie otrzymałem paragonu ani gwarancji pomimo zgłoszenia telefonicznego. Firma KRZAK???
5 / 5
2013-08-15 12:04:30
Emanuela
Wszystko w porządku, transakcja przebiegła pomyślnie, polecam ten sklep.
2 / 5
2013-08-09 17:25:20
Karol
Zamówiłem opony Dębica Presto wcześniej potwierdzając dostępność i datę produkcji i otrzymałem odpowiedź, że jeśli nie mają daty wprowadzonej w komputerze to opony nie są starsze niż 2 lata. Po dwóch dniach otrzymałem propozycję dopłaty do opon z bieżącego roku lub dostanę pony z 2007 roku (6lat). Odrzuciłem ją i nie zgodziłem się na i jakieś inne dziwnie brzmiące marki. Uważam to, za kanciarstwo bo jeśli taka sytuacja zaistniała należało przesłać świeże opony w starej cenie a następnie ją podnieść. NIE POLECAM!!!
1 / 5
2013-08-05 18:30:09
Elżbieta
Po złożeniu zamówienia na dany typ opon, sklep kontaktuje się informując że posiada zamówione opony ale... rok produkcji 2008 (pięcioletnie). Tym samym sprzedawca oferuje oponę klasę niższą w cenie opon zamówionych.
1 / 5
2013-08-01 09:08:25
Gabriela
28.07. SKŁADAM ZAMÓWIENIE PO CZTERECH DNIACH OSOBIŚCIE DZWONIĘ PAN INFORMUJE MNIE ŻE MA TĄ OPONĘ ALE Z 2007 ROKU A Z 2011 KOSZTUJE KILKADZIESIĄT ZŁOTYCH WIĘCĘJ . JEDNYM SŁOWEM ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE .

Rzetelne opinie o Amelcar.pl