Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Amsta.PL

Amsta.PL Opinie 4.8 (388)

Poręba Wielka, ul. Wadowicka 64
32-600
Oświęcim
( brak )
opinie Amsta.PL
4.8
388
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-02-18 15:32:03
Włodzimierz
Bardzo szybko i zgodnie z aukcją
5 / 5
2018-01-31 09:43:58
Dariusz
Szybko, sprawnie, świetny kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2017-12-14 21:08:07
Szymon
Polecam szybka wysyłka zgodna z opisem !!!
5 / 5
2017-12-07 20:04:30
Donata
Same superlatywy. Miły kontakt, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2017-11-17 11:59:56
Wiola
bardzo sprawna realizacja zakupu bardzo polecem
5 / 5
2017-11-14 08:30:37
Kalina
Super kontakt ze sprzedającym! Dostawa mega szybka!
5 / 5
2017-10-25 07:58:08
Honorata
Doskonały kontakt ze sprzedającym, który nie pozostawia klienta samemu sobie. Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2017-08-16 19:06:48
Apoloniusz
Polecam. Dostałem towar zgodny z zamówieniem. Samo zamówienie zostało zrealizowane o jeden dzień szybciej niż się spodziewałem
5 / 5
2017-07-25 13:43:59
Nadia
Godne polecenia.Obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie
5 / 5
2017-06-13 11:39:46
Aga
Realizację zamówienia oceniam bardzo dobrze
5 / 5
2017-06-06 12:53:39
Seweryn
Bardzo solidny sklep przemiła obsługa tylko tak dalej pozdrawiam.
5 / 5
2017-04-06 11:33:29
Wiesława
Bardzo, bardzo dobra współpraca!!! Sklep (właściciel?) udzielił mi telefonicznie paru bardzo dobrych porad, polecił też produkty z których jstem bardzo zadowolony! błyskawiczna obsluga zamowienia i szybka dostawa. Ponadto w kwestii formy płatności można się było bezproblemowo dogadać (choć zakreślilem w zamowieniu inną formę, nie było problemu zamienić ją na inną wygodniejsza dla mnie). Bardzo polecam ten Sklep!!!
5 / 5
2017-03-22 12:36:28
Genowefa
Realizacja zamówienia bardzo szybka i profesjonalna. Polecam!
5 / 5
2017-03-22 09:32:34
Ilona
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2017-03-14 23:03:15
Dorota
Udana transakcja, bardzo dobry kontakt i fachowe doradztwo. Produkt zgodny z opisem, wysokiej jakości. Polecam gorąco sklep.
5 / 5
2017-02-01 18:30:47
Emanuela
Miła, szybka i bez problemowa obsługa
5 / 5
2017-01-14 20:13:44
Ilona
polecam zakupy w tej firmie jestem zadowolony z obsługi
5 / 5
2017-01-03 16:30:05
Bernard
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" Po prostu BARDZO POZYTYWNIE !!!!!!!!!!!!
5 / 5
2016-12-08 14:39:53
Agnieszka
jestem b.zadowolna transakcja przebiegła b.szybko, profesjonalnie, polecam
5 / 5
2016-11-04 22:16:43
Edyta
Jeszcze do nich wrócę :) Zakupy to sama przyjemność :)

Rzetelne opinie o Amsta.PL