Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ANDROLA

ANDROLA Opinie 1.7 (12)

Rybnicka 227
44-310
Radlin
794009062
opinie ANDROLA
speedtest
1.7
12
Opinii

Źle

5 / 5
2023-03-11 06:34:20
Klientka
Zawsze można się dodzwonić i dogadać na zakupy po godzinach pracy sklepu.
1 / 5
2022-11-09 11:35:45
Paweł
Za długo by pisać, krótko klienta mają ***!!! Nie polecam!!!
1 / 5
2022-11-09 11:27:07
Andrzej
Sklep totalna porażka, podejście do klienta olewające. Wysłany mail z zapytaniem o dostępność towaru, po 24 godzinach ciągle brak odpowiedzi, wobec czego wykonany telefon. Odpowiedź na zadane przez telefon pytanie: "oczekuj maila", rozmowa z klientem jak z kumplem z którym się szcz...ło do jednej dziury. ŻENADA !!! Z całego serca- NIE POLECAM !!!
5 / 5
2022-10-26 07:43:20
zadwolony klient
Fajne jest to, że można się dodzwonić, dowiedzieć się, czy towar jest w sklepie na miejscu, nie jadę w ciemno i kupuję to co potrzebuję
1 / 5
2022-09-19 11:40:47
Wojtek
Firma tragedia szef sadysta a pracownicy mają wszystko w dupi.... E
1 / 5
2022-08-09 03:47:39
Zibi70
Kupiłem u nich Radio EP za kwotę 300zl pytałem się Pani czy mają więcej ich odpowiedź była że Tak, podłączyłem Radio okazało się że po 2minutach radio nie działa No Signal na 2dzien chcą oddać Radio Pani stwierdziła że do reklamacji wyślą radio do serwisu czekałem 2 tygodnie. Po odebraniu radia okazało się, że No Signal znów a niby radio było w naprawie myślę że Radio po prostu przeleżało w sklepie bo nawet na wniosku reklamacji nie było nic napisane co było przyczyną. Radio znów idzie do naprawy. Nie polecam sklepu fatalna obsługa itp
1 / 5
2022-06-02 04:04:17
Darek
Ukraińscy oszuści
1 / 5
2022-06-02 04:03:42
Darek
Oszuści nie polecam
1 / 5
2022-05-06 13:01:11
Mikołaj
To są jebani oszuści Ominąć szerokim łukiem Są zgłoszenie na policję
1 / 5
2021-05-22 05:06:00
nie zesraj się Parchu
Gbur towar kupiony godzinę wcześniej zwrotu nie przyjął żucił 50 % wartości na blat i kazał się wynosić biznesmen jak koziej dupy torebka nie kupujcie tam nic to oszust towar słabej jakości i brak reklamacji
1 / 5
2021-05-20 18:54:15
nie zesraj się Parchu
taka nie miła sytuacja Biznesmen to okazuje się Gangster groził mi przez telefon że jak nie usunę komentarzy to się dowiem o świecie o którym nie mam pojęcia Świruje Murana jak sie patrzy na jego nieszczęście nagrywam każdą rozmowę więc nie omieszkam wybrać się z nagraniem na Policję nie wybierajcie się tam na zakupy ludzie omijajcie ten sklep szerokim łukiem
1 / 5
2021-05-20 09:51:55
Juzef
Gbur towar kupiony godzinę wcześniej zwrotu nie przyjął żucił 50 % wartości na blat i kazał wypierdalać biznesmen pierdolony nie kupujcie tam nić oszust towar słabej jakości i brak reklamacji

Rzetelne opinie o ANDROLA