Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ANIRAX

ANIRAX Opinie 4.7 (35)

Naramowicka 176D/ lok.1
61-611
Poznań
61 828 74 87
opinie ANIRAX
4.7
35
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-11-24 06:58:18
ANIRAX
Odpowiedź do opinii z dnia 12.11.2021. W związku z negatywną opinią wystawioną przez Pana Wojciecha, chcielibyśmy odpowiedzieć na zarzuty, które są niezgodne z naszymi zasadami. W przypadku napraw powyżej 400 zł Klient musi wyrazić zgodę na naprawę. Dzwonimy do Klienta, informujemy o kosztach, co się zepsuło, co jest do wymiany i czekamy na decyzję. Pracujemy tylko na oryginalnych częściach Nivony. Koszt wspomnianej pompy to 230 zł. Jeśli Klient nie akceptuje kosztów, po prostu rezygnuje z naprawy a my oddajemy ekspres. Kolejnym zarzutem był "niedokończony proces odkamieniania". Wszystkie ekspresy po naprawie podłączane są pod komputer w celu wykonania diagnostyki końcowej. Dzięki diagnostyce możemy wykryć błędy, zapisać statystyki i całą historię ekspresu. W przypadku niedokończonych programów diagnostyka jest niemożliwa, tym samym rozliczenie i wydanie ekspresu. Ciężko pracujemy na dobre opinie i jesteśmy postrzegani, jako wiarygodny serwis, dlatego przykro nam, że pod naszym adresem padają zarzuty, które są niezgodne z naszym procedurami.
5 / 5
2021-11-22 12:22:22
Paweł
W moim 4 letnim ekspresie awaria, błąd nr 8. Pan na miejscu zadziałał, odblokował, rozkręcił coś, przeczyścił, wymienił sprzęgło i już. Całość trwała 25 minut i skasował 25 zł za sprzęgło. Ekspres śmiga już kilka tygodni i nic się nie dzieje. Dodam tylko, że wcześniej dzwoniłem do dwóch innych serwisów, gdzie od razu zaśpiewali, że do wymiany elementy za 500-600 zł. Polecam z czystym sumieniem.
1 / 5
2021-11-12 06:04:42
Wojciech
nie kupowałem nic w tym sklepie i bardzo dobrze! oddałem do serwisu ekspres NIVONA i mimo głupich uwag, że filtr nie oryginalny zostawiłem ekspres do naprawy. po pierwsze długo bo chyba z 2 tygodnie, po drugie wymieniono mi podobno pompę bo była zakamieniona (po 2 latach eksploatacji) i zapłaciłem 482 zł (pompy na allegro są po 60 zł). jak przyniosłem ekspres do domu to kończył się program odkamieniania (wygląda, że w ogóle go nie włączyli)i po miesiącu mam ten sam objaw, czyli nie kończy się program odkamieniania. Uważam, że serwis jest naciągaczem i nie polecam żadnych usług bo zakupione u nich towary pewnie też są z wadami. bardzo nie sympatyczna obsługa, opowiadają jakieś banialuki, że źle się użytkuje ekspres a ja użytkuje zgodnie z instrukcją. Bardzo dobry serwis jest w Swarzędzu i jak mówił klasyk będę jeździł do Bydgoszczy a do aniraxu już ani razu!!!!
5 / 5
2020-02-17 19:18:35
Anastazja
Fachowa obsługa, szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-30 09:42:30
Greta
zakupy przeprowadzone pomyslnie
5 / 5
2019-12-19 17:59:29
Donata
Sympatyczna i pomocna w wyborze produktów
5 / 5
2019-12-17 09:38:12
Dariusz
Świetny kontakt, merytoryczna pomoc w doborze kawy; zamówienie wysłane błyskawicznie, ale najważniejsze, że w środku czekał mały gratis - nie pamiętam, kiedy ostatnio ktoś dał mi coś w podziękowaniu za zakup za darmo :). To buduje lojalność i przywiązanie do sklepu, więc kolejną kawę na pewno znowu u nich zamówię :)
5 / 5
2019-10-23 22:15:11
Radomir
Polecam- zakupy przebiegły bardzo sprawnie , Wszystkie udzielone informacje sprzedającego otrzymałem i warunki sprzedaży zostały dotrzymane. Bardzo profesjonalny kontakt i udzielenie również informacji przez telefon.
5 / 5
2019-08-22 20:53:42
Jeremiasz
Sprawnie i bez problemowo. Polecam
5 / 5
2019-08-06 20:32:17
Jowita
Świetny sklep, duży wybór ekspresów do kawy, bogactwo rodzajów kaw, bardzo dobry kontakt z obsługą, błyskawiczna dostawa.

Rzetelne opinie o ANIRAX