Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AnwaMeble.pl

AnwaMeble.pl Opinie 4.7 (390)

Ul. Gombrowicza 8 lok. 44
97-400
Bełchatów
795944955
opinie AnwaMeble.pl
speedtest
4.7
390
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-07-11 09:41:09
Michał
Minął miesiąc od złożenia zamówienia. Towar nie dotarł, pieniędzy nie chcą zwrócić. Pan pod numerem podanym na stronie za każdym razem jest na spotkaniu i nie może rozmawiać. Jeśli nie zwrócą pieniędzy sprawa będzie musiała trafić na policję. Nie polecam zakupów oraz żadnych interesów z tymi ludźmi.
1 / 5
2022-05-23 07:01:13
Sebastian
Słaby kontakt, długie terminy. nie polecam
5 / 5
2021-06-29 09:37:35
Stefan Chmielnik
Rewelacja, super krzesła, bardzo miła fachowa i pomocna obsługa
2 / 5
2021-06-01 07:52:08
Aneta
Zakupione krzesło miało zniszczone/uszkodzone podłokietniki. Po rozmowie tel. wysłałam reklamację . od 28 kwietnia mimo monitów, brak odpowiedzi, brak kontaktu :(
5 / 5
2020-02-14 10:33:45
Wiktor
Krzesło bardzo dobrze wykonane. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
4 / 5
2020-02-05 20:47:52
Sergiusz
Zakupy ok,.Jedyny wielkiminus czas oczekiwania na towar 24 dni
5 / 5
2020-01-28 14:39:55
January
Świetna obsługa, rewelacyjny customer service i szybka, bezpieczna wysyłka. Bez wyrzutów sumienia gorąco polecam!
5 / 5
2020-01-24 10:10:46
Renata
Polecam, bardzo miła obsługa
5 / 5
2020-01-21 11:57:41
Arlena
Dobry kontakt ze sprzedawcą, przystępne ceny, polecam
5 / 5
2019-12-30 21:56:27
Izolda
Towar i sprzedaż bez żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-27 07:23:48
Iga
Szczerze polecam. Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym.
1 / 5
2019-12-19 02:51:59
Zdzisława
Tragedia. Kontakt ze sklepem słaby - brak odpowiedzi na e-maile; ciężko się dodzwonić. Wydłużony czas oczekiwania o kilkanaście dni. Wszystkie ustalenia telefoniczne nie zostały spełnione. Dogadana rekompensata finansowa za długi czas oczekiwania nie miała miejsca. Jak ktoś chce mieć rzeczy na czas to nie polecam.
5 / 5
2019-12-17 22:08:41
Bolesław
czas oczekiwania zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-06 17:38:18
Apoloniusz
polecam z czystym sumieniem sprzedawcę i sklep. towar dotarł zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-03 20:00:09
Gracjan
Polecam. Bardzo dobra jakość za rozsądną cenę. Przemiła obsługa.
5 / 5
2019-11-26 21:42:21
Adrian
W porządku.Trochę trwało,bo mebel musiał zostać wyprodukowany na zamówienie z wybranym rodzajem tapicerowania.Ale warto było poczekać.Wyszło bardzo ładnie
5 / 5
2019-11-26 18:51:29
Emanuel
Dobry kontakt, miła obsługa. Wszystko ok. Polecam!
5 / 5
2019-11-21 13:13:36
Brunon
Swietna firma, zamawiamy u nich już kolejny raz w ciągu ostatni 3 lat i nie planujemy tego zmieniać.
5 / 5
2019-11-15 09:12:29
Janusz
bardzo profesjonalna i pomocna firma; opis towarów dokładnie zgadza się z otrzymanym; przesyłka dotarła terminowo
5 / 5
2019-11-12 07:31:34
Marzena
Bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm i szybkość działania. POLECAM!!!
1 / 5
2019-11-06 09:19:50
Paulina
Standardowo, sprzedają produkt którego nie maja na magazynie. Szkoda ze informują o tym po 14 dniach od zamówienia. Stracony czas.
5 / 5
2019-10-24 12:40:16
Cecyl
Bardzo dobry sklep. Towar zgodny z opisem. Rewelacyjny kontakt :) POLECAM :)
5 / 5
2019-10-21 13:58:52
Klaudia
Długo trzeba czekać, bo po kupnie krzesło dopiero było produkowane. U mnie było to prawie trzy tyg. Poza tym mebel w porządku. Tani i wygodny.
1 / 5
2019-10-18 12:23:28
Sandra
Niby wszystko w porządku, ale niestety jedno z krzeseł jest zepsute i do dzisiaj pomimo moich interwencji serwis nie pojawił się. Zaznaczam iż czekam już miesiąc
5 / 5
2019-10-17 12:19:35
Celestyn
kontakt bardzo dobry, krzesło wykonywane było na zamówienie, więc trwało to ponad miesiąc....no ale cena bardzo dobra, polecam jak sie komuś nie spieszy
5 / 5
2019-10-15 12:51:34
January
Wszystko OK, tylko czas dostawy to ponad miesiąc
5 / 5
2019-10-14 18:47:08
Janusz
Wszystko przebiegło według podanego terminu 14 dni roboczych. Zamówienie zgodne i kompletne. Polecam
5 / 5
2019-10-10 14:43:24
Paulina
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Mila obsługa, terminowe wykonanie zamówienia.
5 / 5
2019-10-10 14:02:46
Konstanty
Profesjonalna obsługa klienta
5 / 5
2019-10-10 12:55:34
Joanna
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie
5 / 5
2019-10-09 13:03:35
Ludmiła
jestem zadowolona, wszystko w porządku , dobry kontakt
4 / 5
2019-09-24 18:15:50
Dymitr
Fotel niestety okazal sie zbyt duzy dla pierwszoklasisty, dlatego tez zdecydowalam sie na zwrot towaru. Przebiegło to bezproblemowo i otrzymalam zwrot pieniedzy. Kontakt ze sprzedającym dobry. Czas oczekiwania na towar byl dosc dlugi, jednak mimo wszystko polecam zakupy u Anwameble.
4 / 5
2019-09-21 18:54:23
Weronika
Bardzo długie oczekiwanie na realizację zamówienia, ponad miesiąc. Obsługa bardzo miła.
4 / 5
2019-09-16 15:39:58
Jeremiasz
Na razie w porządku. Mam nadzieję, że posłuży trochę. Wiem, że nie jest to art. z wyższej półki. Polecam
5 / 5
2019-09-10 14:14:42
Bogusława
Zamówienie specjalne do anwameble zrealizowane w sposób wzorcowy. Pełna komunikacja, szybkość w działaniu.
5 / 5
2019-08-27 11:09:20
Lidia
Wszystko zgodne z opisem ,bez problemów.
5 / 5
2019-08-13 21:26:27
Honorata
trafilam akurat na przerwę techniczną o czym bylam poinformowana , wiec zamówienie sie wydłużylo..ale że nie zależalo mi na czasie wiec nie mam zarzutów co do sprawnosci przeprodznej transakcji. fachowa obsluga telefoniczna i konkurencyjne ceny. polecam
5 / 5
2019-08-07 09:41:38
Błażej
Wszystko ok. Bardzo dobry kontakt. Miła obsługa.
4 / 5
2019-07-31 14:20:36
Remigiusz
ok ale w przypadku tych krzeseł był dłuższy okres oczekiwania
2 / 5
2019-07-25 10:06:46
Piotr
Termin dostawy zostal znaczaco przedluzony - i poza ta ankieta "cisza na linii".
5 / 5
2019-07-24 12:22:46
Emanuela
Polecam, w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliowości służa poradą.
5 / 5
2019-07-04 11:25:42
Izyda
zamówienie było konsultowane ze mną, odnośnie szczegółów i terminu realizacji, co bardzo było przydatne
5 / 5
2019-06-27 20:36:42
Renia
Szybka przesyłka, cena umiarkowana, dobrze zapakowana paczka.
5 / 5
2019-06-26 20:18:57
Dorota
Bardzo fajny sklep. Towar i termin realizacji zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. POLECAM.
5 / 5
2019-06-17 12:02:55
Sylwester
Pełna profeska. Krzesło było na zamówienie więc czas oczekiwania był dluzszy, ale byłem o tyn poinformowany jeszcze przed zakupem. Kontakt rewelacyjny, szczerze polecam
5 / 5
2019-06-12 12:03:28
Klara
Szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-05-31 11:42:03
Romuald
Super kontakt ze sprzedającym, w moim przypadku z powodu braku towaru a widniejącego na stronie internetowej, czas przesyłki się wydłużył, ale sprzedawca zaproponował od razu rabat w ramach rekompensaty za czekanie na krzesła. Duży plus!
5 / 5
2019-05-27 10:17:46
Maciej
Gorąco polecam zakupy, profesjonalne podejście,dobra komunikacja ze sprzedającym, towar 1-sza klasa SUPER!!!
5 / 5
2019-05-17 08:45:41
Anita
szybka realizacja zamówienia .
5 / 5
2019-05-17 08:44:49
Apoloniusz
Firma godna polecenia. Szybka obsługa towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-16 10:11:27
Adam
Kontakt i obsługa nie mam zastrzeżeń.Czas oczekiwania na zamówiony mebel zbyt długi ( w moim przypadku ponad 3-tygodnie)
4 / 5
2019-05-12 22:27:45
Ferdynand
Bardzo długi czas oczekiwania na krzesło ale nie piszę tego w formie zarzutu gdyż informacja o tak długim czasie była wspomniana przy składaniu zamówienia.
5 / 5
2019-05-11 13:52:30
Rafał
towar dobrej jakości, dostawa w terminie
5 / 5
2019-05-10 13:40:26
Aleksandra
WSZYSTKO PRZEBIEGŁO BARDZO SZYBKO . ŚMIAŁO POLECAM
5 / 5
2019-05-09 10:26:17
Urszula
Polecam sklep i sprzedającego bardzo dobry kontakt z sprzedającym .Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-09 08:38:01
Honorata
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-05-06 12:02:00
Stefania
Nie pierwszy raz dokonałam zakupu w tym sklepie! Szybko, sprawnie - bardzo polecam!
5 / 5
2019-05-02 09:47:04
Lidia
Cala transakcja przebiegla sprawnie i milo. Kontakt mailowy ze sprzedajacym bardzo mily. Sprzedajacy rzetelny, pomocny i kulturalny.
5 / 5
2019-05-01 18:39:53
Martyna
Terminowa dostawa , ale musiałam długo czekać na sprowadzenie produktu
5 / 5
2019-04-24 20:59:50
Katarzyna
Zamawiane krzesło było na zamówienie, dlatego czas oczekiwania był wydłużony, dobry kontakt ze sklepem, wszystko w terminie.
5 / 5
2019-04-19 01:03:15
Brygida
Profesjonalny sklep z miłą obsługą
5 / 5
2019-04-12 09:15:12
Irena
perfekcyjna realizacja zamówienia , bardzo sympatyczna komunikacja z klientem, z wielka przyjemnością robi się zakupy w takim sklepie internetowym - gorąco polecam !!!!
5 / 5
2019-04-06 12:38:21
Łukasz
jestem zadowolona z obsługi w tym sklepie , bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą , dotrzymuje słowa , oddzwania
5 / 5
2019-02-19 18:31:21
Leon
Polecam towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-15 13:28:04
Juliusz
bardzo dobra i miła komunikacja, opis produktu
5 / 5
2019-02-04 23:15:14
Kacper
Sklep godny polecenia, ceny bardzo konkurencyjne jeśli nie najlepsze w sieci. Jedyny minus to długi czas oczekiwania na krzesła, ale to już bardziej uwaga do producenta, chociaż sklep mógłby wysłać jakąś informację o przebiegu zamówienia.
1 / 5
2019-02-01 11:56:40
Kamila
Towar ok. Ale zwróciłam swoje zamówienie - po czym pojawiły się duże problemy ze zwrotem pieniędzy. Sprzedawca mnie zbywał i kłamał że już pieniądze przelane - a ja ich nie miałam na koncie. Dopiero po paru dosadnych stwierdzeniach że sprawy tak nie zostawię- sprzedawca zwrócił mi pieniądze.
5 / 5
2019-01-27 18:58:30
Hanna
Towar dobrej jakości, bardzo sprawna obsługa - polecam.
5 / 5
2019-01-19 11:05:23
Sonia
Wszystko przebiegło książkowo. Polecam.
1 / 5
2019-01-15 10:52:52
Renata
Odradza. Towar został dostarczony wadliwy. Sklep początkowo odmówił możliwości zwrotu, ponieważ fotel został zakupiony na firmę. W późniejszym czasie po wielu trudach łaskawie uznano rękojmię. Po długiej korespondencji mailowej i telefonicznej dalej nie zwrócono mi pieniędzy. Fotel został zakupiony w dniu 07.12.2018 r. do dziś sprawa się nie rozwiązała rękojmia została uznana, ale pieniędzy nie zwrócili. Prawdopodobnie cała sprawa będzie miała finał w Sądzie przeciwko tej firmie. Ostrzegam tych, którym brakuje siły w walce z nieuczciwymi handlowcami.
5 / 5
2019-01-13 18:38:19
Bronisław
Świetny dostawca - towar zgodny z opisem, ekspresowa realizacja dostawy. Polecam !
5 / 5
2019-01-11 10:20:07
Marek
Dokonałem w firmie dwóch zakupów w różnych terminach. Wszystko sprawnie zgodnie z dzisiejszymi standardami.
5 / 5
2019-01-10 14:50:48
Celina
Bardzo sprawnie i szybko zrealizowano zamówienie. Polecam
4 / 5
2019-01-08 15:09:11
Ferdynand
towar otrzymalam zgodnie z zamowieniem, z terminem, bardzo dobra dbalosc sprzedawcy o szczegoly tj. np kolor, fason itp
5 / 5
2019-01-08 11:32:50
Liwia
Bardzo szybka realizacja. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-01-07 08:06:24
Izolda
Z ogromną przyjemnością polecam. Kontakt z obsługą klienta na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-01-05 14:16:57
Marcelina
Bardzo dobra współpraca, super kontakt. Polecam w 100 %.
5 / 5
2019-01-01 11:10:52
Szczepan
Zgodnie z zamówieniem, szybko
5 / 5
2018-12-27 13:07:08
Honorata
Wszystko ok mimo perturbacji z dostawa (przedluzona z powodu kontroli jakosci). Za oczekiwanie otrzymalismy rabat. Kulturalny kontakt. Polecamy!
5 / 5
2018-12-27 06:46:52
Kinga
Poważny sklep, z poważnym i indywidualnym podejściem do klienta.
5 / 5
2018-12-17 10:38:18
Angelika
Sklep super, dobry kontakt, fachowa obsługa, przystępne ceny.
5 / 5
2018-12-05 14:29:14
Cyprian
Super, polecam. Jestem zadowolony z realizacji zamówienia.
4 / 5
2018-11-26 10:18:08
Wincenty
Produkt OK, ale otrzymałem go po 4 tygodniach od zamówienia, zamiast po dwóch.
4 / 5
2018-11-22 18:18:49
Tymon
Swoje trzeba odczekać ale krzesła są super!
5 / 5
2018-11-07 09:46:55
Zygmunt
Dobry kontakt, dobra cena, bezplatna dostawa, krzeslo bardzo dobrej jakosci. Czekalam 14 dni roboczych ale tak bylo zaznaczone podczas składania zamówienia. Jak najbardziej pozytywna opinia.
4 / 5
2018-10-30 15:34:02
Bernadeta
Długa realizacja zamówienia. Poza tym wszystko było jak trzeba.
5 / 5
2018-10-22 14:33:45
Marina
Wysokiej jakości sklep z szerokim asortymentem
5 / 5
2018-10-07 15:55:53
Jarosława
Krzesła są wygodne i dobrze się prezentują w kuchni.
5 / 5
2018-09-28 18:31:02
Zofia
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, właściciel bardzo pomocny i nastawiony na klienta. Polecam!
5 / 5
2018-09-28 11:01:35
Weronika
Były problemy ze strony kuriera ale wzorowo zaopiekowane przez sklep!
5 / 5
2018-09-25 13:18:05
Apolonia
bardzo dobry kontakt telefoniczny .Super
5 / 5
2018-09-24 12:52:12
Liwia
Polecam, warunki transakcji zgodne z opisem.
5 / 5
2018-09-18 19:03:09
Zygmunt
Rzetelna firma w kontakcie z klientem, polecam i dzięki za szybką dostawę
3 / 5
2018-09-05 19:34:08
Kacper
dosyć długo oczekiwałem na realizację, opakowanie (karton) był uszkodzony, ale towar ok
5 / 5
2018-08-10 10:12:30
Maria
Solidnie. Zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2018-08-09 11:08:49
Józefina
Super fast! Sent chairs same day, next day in the morning I already had them. Great service!
5 / 5
2018-08-06 12:45:36
Cyprian
Dobry kontakt ze sprzedającym. Towar zgodny z opisem. Polecam
1 / 5
2018-07-23 12:00:17
Dalia
Towar miał być zrealizowany do 13-do lipca(14 dni roboczych). Jest 23 lipca i żadnej informacji o przesyłce...
5 / 5
2018-07-10 00:53:45
Sławomir
Polecam zakupy w sklepie anwameble.pl produkt zgodny z oczekiwaniami dostarczony następnego dnia. Zaskakująco szybko i sprawnie 🙂
5 / 5
2018-07-07 15:10:43
Maksym
Dobry kontakt, wszystko ok. Zakupy udane.
3 / 5
2018-07-05 09:50:32
Jagoda
Bardzo długi czas realizacji. 2 tyg. temu złożone zamówienie i towar jeszcze nie dotarł
5 / 5
2018-06-26 20:36:03
Alicja
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, a towar spełnił moje oczekiwania. Wbrew obawom nie było problemu z montażem. Wyszłam z domu, a mąż złożył fotel 😊
5 / 5
2018-06-11 11:46:10
Wiesława
Firma O.K. le kurier był po tygodniu.
5 / 5
2018-06-07 18:47:26
Jeremiasz
Szybka realizacja ! Produkt jak najbardziej ok. Z zakupu w pełni zadowolony. Z minusów, nie wiem czemu nie mogłem zapłacić online kartą kredytową.
5 / 5
2018-05-26 15:47:41
Marzena
Super sklep, fachowa obsługa. POLECAM
4 / 5
2018-05-25 17:30:44
Karolina
Dobra, łatwość komunikacji, towar dostarczony w wyznaczonym terminie
5 / 5
2018-05-22 08:11:17
Patrycja
Profesjonalne podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2018-05-18 18:55:23
Jarosław
Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-05-18 10:53:42
Filip
Zamawianie przez stronę przebiegło bez zastrzeżeń. Małe ale do zmiany statusy na stronie. Z racji tego iż termin realizacji wynosił 3 tygodnie od zaksięgowania do wiadomości od kuriera nie było żadnej wzmianki o statusie. Cały czas zakup PRZETWARZANY. Ale dokładnie po 3 tygodniach i dwóch dniach wiadomość że kurier odbiera paczkę.
5 / 5
2018-05-03 15:56:34
Elwira
Polecam. Super kontakt z sprzedawcą.
5 / 5
2018-04-26 23:11:56
Apolonia
Miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-04-24 16:24:21
Rudolf
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2018-04-13 11:17:50
Sabina
Bardzo dobrze, na pewno skorzystam usług w przyszłości.
5 / 5
2018-04-09 10:04:37
Oliwier
Całokształt procesu zamówienia przebiegł bez zarzutów, jednak czas dostawy przez firmę kurierską był zbyt długi. Zamówienie złożone 14.03, DHL dostarczył paczkę dopiero 20.03.
5 / 5
2018-04-07 09:59:08
Dawid
Szybka i bezproblemowa wysyłka. Wszystko przeprowadzone prawidłowo. Polecam!
1 / 5
2018-04-03 12:36:18
Michalina
Zakupiony towar otrzymałam znacznie później niż deklarowany termin. Dostawca - GLS nie dostarczył towaru w terminie, na infolinii dowiedziałam się że zlecenie jest wydane a jeśli nie dostałam przesyłki, to mogę zadzwonić sobie do magazynu... Przez tydzień dzwoniłam do magazynu, za każdym razem informowana byłam że kurier nie zabrał przesyłki. Po kolejnej awanturze przesyłkę otrzymałam. Przykro mi, ale ze względu na dostawcę muszę wystawić ocenę negatywną,
5 / 5
2018-03-29 09:38:38
Manuela
Towar świetnej jakości, doskonały kontakt, zamówienie zrealizowane zgodnie z planem - polecam!
5 / 5
2018-03-28 19:43:02
Stanisław
Całkiem dobrze wywiązali się z zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-03-26 14:09:30
Ewelina
Szybka i profesjonalna obsługa
3 / 5
2018-03-18 13:33:58
Sofia
Wszystko byłoby dobrze z wyjątkiem tego, że otrzymałam inny kolor krzesła niż zamawiałam :(
5 / 5
2018-03-14 19:06:14
Edmund
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-03-09 17:07:03
Mirosław
Wszystko ok. Kontakt dobry, przesyłka zgodna z zamowieniem. Polecam
5 / 5
2018-03-09 14:04:42
Krzysztof
super sprzedawca polecam,towar dobry
4 / 5
2018-03-09 10:49:48
Marcin
zamówienie zostało zrealizowane w terminie, niestety kontakt ze sklepem zerowy - nie odbierają telefonu, na maile odpisują po kilku dniach, zero informacji o stanie realizacji, brak informacji o przesyłce - przyjechała nie awizowana
5 / 5
2018-03-08 09:10:12
Gustaw
Z reguły nie piszę taki rzeczy, ale cóż. Towar zamówiłem i zgodnie z opisem na stronie czasu oczekiwania otrzymałem. Zapakowany i zabezpieczony solidnie. Plus również za to, że szybko odpisują na maile. Poleciłem koledze. Zamówił.
5 / 5
2018-02-28 13:03:14
Felicja
Polecam wszystkim. Bardzo kulturalna obsługa oraz pełny kontakt przy realizowaniu zamówienia.
5 / 5
2018-02-23 10:57:14
Aneta
Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem, terminowo. Polecam.
5 / 5
2018-02-21 10:06:19
Celestyna
Wszystko super. Krzesła jak w opisie. Polecam.
5 / 5
2018-02-19 09:09:23
Nastazja
Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa.
5 / 5
2018-02-15 17:38:04
Barbara
Miła i szybka obsługa zamówienia.
5 / 5
2018-02-14 10:52:26
Aga
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Krzesło wykonane na zamówienie stąd też dłuższy czas oczekiwania o czym zostałam uprzedzona. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2018-02-13 18:12:51
Izydor
długi czas realizacji zamówienia, jednak zgodny z informacją zawartą na stronie sklepu. kupiony fotel zgodny ze złożonym zamówieniem a jakość wykonania na najwyższym poziomie.
5 / 5
2018-02-13 08:50:50
Monika
Polecam. Sklep jest solidny, towar zgodny z opinen, szybka dostawa.
5 / 5
2018-02-11 21:50:04
Piotr
Bardzo dobry kontakt, stosunkowo szybka wysyłka, no i najważniejsze jestem bardzo zadowolony z zamówionego produktu. Polecam :)
5 / 5
2018-02-11 14:52:54
Cezary
Starają się wyjść na przeciw potrzeb klienta. Długo okres oczekiwania ale zgodny z informacją na stronie. Po poinformowaniu że to jest prezent na urodziny - załatwili żeby było na czas. Dziękuje i polecam
5 / 5
2018-02-09 18:24:43
Adrian
Polecam. Szybka odpowiedź. Łatwy kontakt.
5 / 5
2018-02-01 16:50:55
Celina
Bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sklepem, jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2018-01-24 14:40:24
Ida
Super transakcja, super obsługa, super kontakt.
5 / 5
2018-01-17 14:06:34
Fryderyk
firma solidna, odpowiedzialna i przychylnie nastawiona do nawet tych mało zorientowanych klientów
5 / 5
2018-01-16 20:48:50
Tymon
Wspaniała obsługa, szybka realizacja, bezproblemowy kontakt ze sklepem. Pan w Biurze Obsługi Klienta jest stworzony do swojej pracy :) Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2018-01-05 13:35:37
Ziemowit
Absolutnie doskonały kontakt, dla mnie - supersklep. Szkoda, że potrzebuję tak mało mebli... :)
4 / 5
2017-12-30 18:03:47
Grzegorz
polecam kazdemu ta firme .ja osobiscie jestem zachwycona profesjonalizmem tej firmy.
5 / 5
2017-12-29 23:32:17
Dominik
Super zgadza sie wszystko szybka dostawa pozdro
5 / 5
2017-12-27 20:19:46
Tadeusz
Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2017-12-19 11:15:05
Dawid
Super sklep! Dobre markowe fotele
5 / 5
2017-12-18 09:59:51
Klaudia
w momencie zamówienia zostałam poinformowana o terminie dostawy. I tak też się stało. Fotele super, cena super. POLECAM
5 / 5
2017-12-16 14:22:43
Ilona
j estem zachwycona precyzyjnym i dokladnym wykonaniem taboretow. w przyszlosci na pewno bede korzystac z uslug tej firmy. pozdrawiam
5 / 5
2017-12-11 22:42:19
Bartosz
profesjonalnie, rzetelnie, na czas
5 / 5
2017-12-11 15:56:31
Franciszek
Polecam. Jestem bardzo zadowolony.
4 / 5
2017-12-04 12:48:57
Brygida
Sklep jak najbardziej w porządku, ale niestety fotel jest za mały.
5 / 5
2017-11-29 17:43:42
Dominik
Czas realizacji zgodny z informacją na stronie. Informacje jasne i czytelne. Firma kontaktuje się mailowo i telefonicznie informując o planowanej wysyłce. Jestem zadowolona.
4 / 5
2017-11-29 13:39:01
Teodor
Solidnie, mogłaby być szybsza wysyłka
5 / 5
2017-11-27 10:16:01
Ismena
Profesjonala, miła obsługa. Bardzo dobry kontakt. Wszystko dopasowane pod życzenie klienta. Polecam!
5 / 5
2017-11-22 12:35:37
Sebastian
Towar zgodny z opisem, wszystko w porządku.
5 / 5
2017-11-17 17:32:05
Donata
Skorzystałam już 2 razy ze sklepu. Raz kupiłam krzesło Mefisto, które jest bardzo wygodne i dokupiłam drugie.
4 / 5
2017-11-10 19:20:21
Magda
Bardzo dobrze,pozdrawiam serdecznie.Romek.
5 / 5
2017-11-06 13:03:48
Olaf
Bardzo dobry kontakt i szybka finalizacja zakupów.Polecam
5 / 5
2017-11-06 08:26:27
Jadwiga
Super kontakt, dobra jakość.
5 / 5
2017-11-03 16:01:03
Bernadeta
Transakcja przebiegła zgodnie z obietnicą sprzedawcy. Polecam.
5 / 5
2017-10-30 12:37:32
Klemens
serdecznie polecam, pełen profesjonalizm
5 / 5
2017-10-26 08:19:53
Władysław
Towar zgodny z zamówieniem. Solidny sprzedawca
5 / 5
2017-10-25 20:58:24
Paweł
Wszystko przebiegło super. Szczerze polecam.
5 / 5
2017-10-25 12:02:41
Aldona
wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2017-10-24 12:27:13
Konrad
TOWAR ZGODNY Z OPISEM, EXPRESOWA DOSTAWA, PRZYSTĘPNA CENA
5 / 5
2017-10-23 14:56:16
Róża
Wzorowa transakcja na każdym etapie. Towar zgodny z opisem, przesłany w umówionym terminie. Solidna, godna polecenia firma.
5 / 5
2017-10-20 10:03:34
Ewelina
Bardzo miły i rzeczowy kontakt, pełne informacje o tym na jakim etapie jest zamówienie-SZCZERZE POLECAM !!!\ Towar zgodny z zamówieniem, dotarł w idealnym stanie
5 / 5
2017-10-13 09:40:51
Łucja
Duży wybór materiałów dostępnych jako obicie krzesła. Dobra cena. Długi czas oczekiwania, ale zgodny z umową.
5 / 5
2017-10-11 11:20:03
Konstancja
Polecam zakupy w anwameble.pl. Mimo dużej ilości zamówienia bardzo szybka przesyłka, bardzo dobry i szybki kontakt z właścicielem.
5 / 5
2017-10-10 17:15:58
Wojciech
Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka.
5 / 5
2017-10-03 13:55:05
Mariola
Super sprzedawca!!!. Bardzo szybko odpowiada na wiadomości. Towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-09-30 16:21:34
Milena
Wszystko zgodne z zamówieniem. Dobre ceny. Fantastyczny kontakt.
5 / 5
2017-09-29 09:32:09
Monika
Długie terminy dostaw, jednak zgodnie z opisem na stronie. Bardzo dobra jakość fotela.
5 / 5
2017-09-29 09:20:20
Ismena
Dostawa towaru który zakupiłam była, zgodna z tym co było napisane , Towar przyszedł wprawdzie uszkodzony ale z winy firmy kurierskiej natomiast reakcja sklepu była natychmiastowa i szybko usterka została usunięta ,
5 / 5
2017-09-27 13:04:47
Witold
towar rewelacyjny. Krzesło obrotowe do biura. Kontakt ze sprzedawcą znakomity plus pomoże doradzić.
5 / 5
2017-09-21 11:04:36
Dominika
Dobry kontakt, informacja na bieżąco, profesjonalnie
5 / 5
2017-09-19 09:11:13
Mariusz
dobry sklep. towar zgodny z opisem i opiniami osób na internecie.
5 / 5
2017-09-18 19:38:02
Norbert
Sklep rewelacja, obsługa bardzo miła i pomacna. Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-09-18 12:54:05
Romuald
Sklep godny polecenia. Tanio i szybko. Wysyłka gratis.
5 / 5
2017-09-15 09:47:27
Julita
jakość i szybkość obsługi zadowalająca
4 / 5
2017-09-07 12:12:30
Martyna
Produkt w swojej klasie cenowej bardzo dobry.
5 / 5
2017-09-05 09:58:25
Franciszka
Doskonała obsługa klienta, nic dodać nic ująć. Inni mogą się od nich uczyć!
5 / 5
2017-09-01 20:25:25
Arnold
Transakcja przebiegła wzorcowo, polecam.
5 / 5
2017-08-29 10:18:23
Julita
Dostawa "po 4 dniach roboczych lub więcej" o czym wiedziałam w momencie składania zamówienia.
5 / 5
2017-08-25 10:22:42
Dalia
Bardzo szybko, sprawna dostawa, dużo empatii. Polecam.
5 / 5
2017-08-24 12:35:16
Izydor
Wszystko przebiegło prawidłowo
5 / 5
2017-08-23 22:27:21
Wincenty
Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-08-22 21:14:37
Grzegorz
Polecam sprzedawcę. Uczciwy i pomocny, odpowiada na każdą potrzebę klienta.
5 / 5
2017-08-09 09:58:08
Maksym
Firma solidna, towar zgodny z opisem. Czas realizacji zamówienia zgodny z podanym na stronie internetowej. Ogólnie polecam. Ceny towarów konkurencyjne.
5 / 5
2017-08-07 14:59:56
Alfred
bardzo dobry sklep; wyrób bardzo dobrej jakości, trwały i funkcjonalny
5 / 5
2017-08-04 12:03:07
Alfred
Wszystko ok, towar wysłany szybko, dobry kontakt i ceny
5 / 5
2017-07-28 09:50:00
Edward
Bardzo sprawna obsługa i realizacja zamówienia. Polecam w 100%.
5 / 5
2017-07-20 12:25:19
Aneta
Czas oczekiwania zgodny z zapowiedzią (14 dni roboczych). Krzesło zgodne z opisem.
5 / 5
2017-07-10 20:48:27
Brygida
Jestem ZADOWOLONY Z ZAKUPIONYCH KRZESEŁ I REALIZACJI ZAMÓWIENIA .POLECAM INNYM TĄ FIRMĘ
5 / 5
2017-07-07 10:19:11
Dymitr
zamówiony towar odpowiadał przedstawionej ofercie
5 / 5
2017-07-04 11:08:17
Aleksander
Sklep godny polecenia. W sytuacji braków w magazynie spowodowanych dużym zamówieniem dostałem następnego dnia rano po złożeniu zapytania handlowego informację o sytuacji i dwie propozycje jej rozwiązania.
5 / 5
2017-06-30 20:29:52
Aldona
POLECAM. BARDZO SOLIDNY SKLEP.
5 / 5
2017-06-30 11:00:13
Wiktor
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą . Szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2017-06-29 11:41:49
Kamil
Długi czas oczekiwania, ale warto. Dobra cena i jakość. Polecam.
5 / 5
2017-06-28 13:27:46
Oliwia
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam!
5 / 5
2017-06-21 14:02:36
Bolesław
Świetny kontakt ze sklepem, rzeczowe odpowiedzi. polecam

Rzetelne opinie o AnwaMeble.pl