Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AnySharp

AnySharp Opinie 4.9 (255)

Sobieskiego 34E
32400
Myślenice
788 184 190
opinie AnySharp
speedtest
4.9
255
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-19 12:29:25
Magda
Wszystko ok, ostrzałka warta swojej ceny
5 / 5
2020-02-18 11:13:41
Leopold
Transakcja przebiegła sprawnie i bez żadnych komplikacji, ale ostrzałka wcale nie jest tak rewelacyjna jak to przedstawia reklama. Żeby naostrzyć nóż trzeba go przeciągnąć nie 5 ale 55 razy
5 / 5
2020-02-11 14:37:12
Romana
Szybko i sprawnie. Bieżąca informacja o stanie przesyłki. Towar świetny!
5 / 5
2020-02-11 13:19:47
Kamila
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami udany zakup
5 / 5
2020-02-11 07:58:16
Bogna
Szybko i sprawnie, ostrzałka świetnie się sprawdza.
5 / 5
2020-02-10 16:35:37
Dorota
Wszystko ok. Czy towar będzie trwały to się okaże podczas używania.
5 / 5
2020-02-05 08:35:34
Bartłomiej
wysyłka i produkt na 5, szukałem od kilku lat dobrej domowej ostrzałki, wreszcie znalazłem
4 / 5
2020-01-29 18:43:20
Waldemar
Zakup szybki , dostawa szybka.
5 / 5
2020-01-29 17:09:53
Włodzimierz
Wszystko odbyło się wzorowo - na 5
5 / 5
2020-01-28 10:41:37
Fabian
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-23 09:14:19
Aldona
Uniwersalna ostrzałka do noży, super!
5 / 5
2020-01-21 11:02:26
Dominika
Szybka wysyłka a ostrzałka rewelacyjna. Polecam!
5 / 5
2020-01-17 18:20:42
Natalia
Szybko i sprawnie . Ostrzałka ok polecam.czasem odklei sie od blatu ale ok
5 / 5
2020-01-17 14:24:43
Ferdynand
Wszystko ok. Polecam tę firmę.
5 / 5
2020-01-16 13:25:12
Igor
Polecam, bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-14 14:10:28
Damian
Z czystym sumieniem polecam. Najlepsza ostrzałka z jaką się spotkałam. Warta swojej ceny. 10/10 ;)
5 / 5
2020-01-13 09:56:08
Zenon
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje
5 / 5
2020-01-11 14:11:00
Bronisław
W sumie jestem zadowolona z obsługi i zakupu
5 / 5
2020-01-10 20:35:20
Maciej
Wyrazy uznania, pełny profesjonalizm.
5 / 5
2020-01-10 14:34:08
Mikołaj
Ostrzy bardzo szybko. Nie trzeba specjalnie się przykładać, efekt jest zawsze. jedyny mały minus to to, że zbiera dużo materiału z ostrza.
5 / 5
2020-01-08 11:13:34
Bolesław
Świetny towar w dobrym sklepie
5 / 5
2020-01-07 17:50:06
Mariusz
szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-01-07 14:30:39
Gabriela
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-02 12:09:53
Stanisława
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2020-01-01 10:22:40
Sylwester
Polecam wszystkim zainteresowanym produktami firmy
5 / 5
2019-12-31 15:38:48
Matylda
Pełny profesjonalizm. Szybko i towar zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam sklep.
5 / 5
2019-12-30 15:05:44
Kaja
Wszystko w najlepszym porządku. Sklep godny polecenia.
3 / 5
2019-12-27 11:11:11
Marcel
Ciężko powiedzieć,czekałem na paczkę tydzień,a teraz leży na poczcie.
5 / 5
2019-12-27 11:09:59
Norbert
szybko i profesjonalnie - polecam
5 / 5
2019-12-26 20:19:47
Dominik
Pełen profesjonalizm, szybka realizacja , towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-26 20:07:13
Fryderyk
Wszystkiego zgodnie z zamowieniem. Polecam.
5 / 5
2019-12-26 14:54:56
Kacper
Wszystko w porządku. Polecam.
4 / 5
2019-12-25 09:24:38
Roma
Produkt dobry i przydatny. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-12-19 07:06:59
Jacek
Każdy etap przesyłki był monitorowany przez sklep.
5 / 5
2019-12-18 14:28:22
Magdalena
Szybka i profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-12-17 21:08:17
Gracjan
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-12-17 15:24:47
Grzegorz
Świetna firma, świetny produkt i świetny czas dostawy.
5 / 5
2019-12-17 13:28:29
Radosław
Bardzo dobry sklep i jego produkty , ocena 6 w skali 6cio punktowej ! Bardzo polecam !
5 / 5
2019-12-16 12:13:41
Gustaw
Produkt oraz sposób dostarczenia w pełni zgodne z opisem.
5 / 5
2019-12-16 10:44:57
Eugenia
Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 11:52:39
Rudolf
Towar zgodny z opisem i godny polecenia
5 / 5
2019-12-13 00:12:05
Elżbieta
Jestem zadowolona i polecam sklep.
5 / 5
2019-12-12 19:40:15
Daria
Moją opinie napisałam w e; mailu. Oceniam bardzo dobrze i mam zamiar dokonać kolejnego zakupu
5 / 5
2019-12-12 14:20:58
Dorota
Wszystko sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-12 13:16:33
Kamil
Fachowo, solidnie, bardzo szybko.
5 / 5
2019-12-12 12:10:25
Zygmunt
Bardzo profesjonalna obsługa, wszystko przebiegło bez zarzutu.
4 / 5
2019-12-07 09:07:25
Arnold
Ogólna ocena dobra - ostrzarka spełnia oczekiwania , choć przysłano inny kolor niż w zamówieniu.
5 / 5
2019-12-07 07:54:38
Henryk
Opinię już pisałem. to kolejny zakup jako podarunek. Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-05 22:26:11
Monika
Wszystko zgodnie z ofertą. Polecam.
5 / 5
2019-12-05 12:53:34
Mariola
Bardzo miła i fachowa obsługa
5 / 5
2019-12-04 14:03:22
Walentyna
Bez zastrzeżeń - zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-12-04 11:22:04
Gustawa
Polecam wszystko przebiegło ok
5 / 5
2019-12-03 14:29:46
Brunon
Super, wszystko gra, a ostrzałka ostrzy bdb.
5 / 5
2019-12-02 13:56:59
Wioletta
Jestem zaskoczony szybkością załatwienia.
5 / 5
2019-12-02 09:37:54
Renia
Wszystko szybko i sprawnie. POLECAM !!!
5 / 5
2019-11-30 20:27:06
Sebastian
Świetna ostrzałka faktycznie dużo zdziera Ale ostrzejszych noży nie miałem. Powinno być coś do wygłaszania ostrza bo jest gdzieniegdzie postrzepione Ogólnie POLECAM.
5 / 5
2019-11-29 20:18:22
Karolina
Syn zamówił ostrzałkę do noży, a sklep oferuje najlepsze na świecie - nic ująć, nic dodać
5 / 5
2019-11-27 14:27:58
Matylda
Idealne, proste i skuteczne narzędzie
5 / 5
2019-11-27 14:21:12
Diana
Jestem zadowolony z ostrzałki do noży - dobra jakość szybka wysyłka.
5 / 5
2019-11-26 21:54:29
Helena
Wysokiej jakości oferta, ekspresowa dostawa:)
5 / 5
2019-11-26 21:50:22
Lilianna
Bardzo szybka transakcja,polecam.
5 / 5
2019-11-26 14:34:47
Alfred
szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-11-21 22:55:55
Dorota
Polecam, bardzo dobra i szybka obsługa
5 / 5
2019-11-20 20:13:17
Zygfryd
Wszystko w należytym porządku Polecam
5 / 5
2019-11-20 20:11:38
Błażej
Bardzo dobry produkt w dobrej cenie
5 / 5
2019-11-19 21:58:36
Gabriel
Wszystko ok. Jestem zadowolony z produktów.
5 / 5
2019-11-19 20:59:35
Marzena
Sklep z obsługą na bardzo wysokim poziomie. Wszystko zgodne z opisem na stronie, Ponadto, zamówione ostrzałki - rewelacja!
5 / 5
2019-11-19 19:44:54
Sławomira
Wszystko w jak najlepszym porządku, a produkt pierwsza klasa!
5 / 5
2019-11-19 14:14:46
Kazimiera
Polecam sprawnie, szybko, Wszystko zgodne z zamowieniem i super ostrzałka!
5 / 5
2019-11-19 13:43:45
Matylda
Juz wiem po co jest plasterek w środku paczki hehe.....
5 / 5
2019-11-18 10:30:11
Nina
wszystko na poziomie nieosiągalnym dla wielu...
5 / 5
2019-11-17 23:37:15
Brygida
Za krótki czas na wydawanie opinii , po pierwszym ostrzenie noże ostre
5 / 5
2019-11-17 14:16:46
Waldemar
Produkt rewelacyjny. Inne ostrzałki można wyrzucić do kosza. Wszystkie noże ostre jak samurajska katana. Nawet nóż ząbkowany do chleba można naostrzyć. Polecam.
1 / 5
2019-11-16 10:54:54
Radosław
czekam na towar 12 dni !!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-11-16 06:11:56
Milena
Super ostrzałka, szybka dostawa. Wszystko ok, polecam.
5 / 5
2019-11-15 10:45:08
Sławomira
W stu procentach polecam, a nie nył to pierwszy zakup w tym sklepie
5 / 5
2019-11-14 11:48:28
Sylwester
Wszystko ok jeśli chodzi o sklep...choć produkt okazał się niewypałem...nie ostrzy noży...
5 / 5
2019-11-13 20:32:26
Norbert
Szybko,solidnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-11-13 19:17:58
Jerzy
Firma bardzo szybko i skutecznie zareagowała na zgłoszony problem z dostawą.
5 / 5
2019-11-13 17:13:06
Władysława
Świetne produkty. Reztelny dostawca. Polecam
5 / 5
2019-11-13 15:56:18
Józef
Firma mogłaby trochę szybciej pracować, w sensie wysyłania zamówionych produktów. Jakość produktu okaże się po czasie. Na chwilę obecną spełnia oczekiwania. 10 lat gwarancji... brawo. Inne ostrzałki mogą się schować ze wstydu przed anysharp.
5 / 5
2019-11-13 13:11:18
Cezary
Obsługa klienta na poziomie OK, towar zgodny z opisem, super!!!
5 / 5
2019-11-12 18:57:11
Wiktoria
super jeszcze dołączyli gratisy super niespodzianka ! dzięki
5 / 5
2019-11-12 17:47:20
Paulina
Niewiarygodna ostrzałka. Nawet nie firmowe noże są bardzo ostre, a te kucharskie i japońskie dostały drugie życie.
5 / 5
2019-11-09 10:51:54
Wiktoria
Bardzo dobra ostrzałka, jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
5 / 5
2019-11-08 09:39:23
Benedykt
Przedmiot spełnia moje oczekiwania. Jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2019-11-08 08:55:45
Lesław
Kompetencja i szybkość działania
5 / 5
2019-11-08 08:46:27
Ireneusz
POLECAM! Przesyłka przyszła bardzo szybko,anysharp skuteczny!
5 / 5
2019-11-07 20:45:16
Aniela
Jestem bardzo zadowolona. Zakup bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-11-07 19:44:52
Franciszek
Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-11-07 14:27:43
Grzegorz
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-11-07 10:05:46
Aleksandra
Dostawa błyskawiczna nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-11-06 19:08:06
Ida
Bardzo pozytywnie. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-04 17:20:48
Oliwier
Cudny sklep, cudny produkt. Wady - brak, zalety - wszystko inne
5 / 5
2019-10-31 13:23:49
Ryszard
Zakupiony artykuł zgodny z opisem. Ostrzałkę cechuje super jakość, solidne wykonanie. Zarówno towar jak i sprzedawcę polecam.
5 / 5
2019-10-30 20:32:24
Krystyna
Wszystko profesjonalnie,szybka wysyłka towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-30 14:28:52
Aurelia
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-30 09:53:32
Witold
szybko, sprawnie , skutecznie dziekuję
5 / 5
2019-10-29 15:34:47
Michał
ta "ocena" to duża przesada. to jest po prostu absorbująca ankieta
5 / 5
2019-10-28 23:50:46
Violetta
Bardzo funkcjonalne i komfortowe urządzenie.
5 / 5
2019-10-28 10:05:48
Kazimiera
Kwestie oceny towaru pozostawiam bez komentarza -ostrzałkę kupiłam na prezent. Polecam sklep
5 / 5
2019-10-27 21:11:37
Maria
Ostrzenie stało się frajdą.
5 / 5
2019-10-24 10:57:33
Stefan
Szybko i bezproblemowo zrealizowane zamówienie na ostrzałkę do noży.
4 / 5
2019-10-23 23:37:10
Natasza
Ostrzałka do noży którą zamówiłam jest rewelacyjna dlatego też dziękuję anysharp.pl ,że nie sprzedaje zwykłych bubli
5 / 5
2019-10-23 12:16:03
Tadeusz
W porządku. Towar się sprawdza.
5 / 5
2019-10-22 14:24:28
Bożena
ciekawy asortyment, szybka dostawa, dobrze zapakowany towar, polecam
5 / 5
2019-10-22 13:43:22
Wincenty
Pełny profesjonalizm,szybka dostawa polecam.
5 / 5
2019-10-18 15:28:21
Wera
Super, polecam. Szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-14 12:27:58
Radosław
Towar zgodny z deklaracją - noże jak brzytwa
5 / 5
2019-10-13 06:14:12
Konrad
Bezproblemowa transakcja. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-10-10 21:30:55
Maria
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka,.
5 / 5
2019-10-08 17:53:34
Kacper
Wspaniala szybka profesjonalna obsluga .Strona i zamowienie klarownie przygotowane. Dziekuje
5 / 5
2019-10-08 13:03:55
Celina
Polecam. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka obsługa. Pełna satysfakcja zarówno z towaru jak i obsługi.
5 / 5
2019-10-07 19:12:38
Radosław
Sprawnie, szybko, dokładne z opisem produktu
5 / 5
2019-10-06 17:24:01
Klaudiusz
Bardzo sprawna usługa i pierwszorzędny towar
5 / 5
2019-10-01 09:42:36
Bernard
Godny zaufania, polecam innym klientom !
5 / 5
2019-09-27 12:54:08
Sylwester
Sklep godny polecenia z uwagi na szybkość dostawy i zgodność produktu z opisem i zdjęciem...
5 / 5
2019-09-27 10:06:18
Remigiusz
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2019-09-26 20:58:34
Radosław
super urzadzenie.Bardzo szybka dostawa.Polecam
5 / 5
2019-09-24 12:19:52
Fryderyk
Ogólnie poleca ostrzałkę. Noże nareszcie są ostre :-)
5 / 5
2019-09-22 15:39:05
Fryderyka
Witam! Polecam.Bardzo fajne urządzonko.
5 / 5
2019-09-20 00:24:10
Ksenia
Pełen profesjonalizm. Można tylko polecić.
5 / 5
2019-09-19 14:47:49
Beniamin
Jestem bardzo zadowolony. Ostrzałka funkcjonuje doskonale Kupię następne jako podarunki pod choinkę
5 / 5
2019-09-17 20:47:14
Arkadiusz
działa jak powinno,ostrzy i nic więcej nie potrzeba
5 / 5
2019-09-16 17:19:29
Dalia
Zakupy w sklepie przebiegły bez zastrzeżeń. Szybka realizacja zamówienia. Konkurencyjna cena. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-09-13 20:27:23
Wiktoria
Na razie bardzo dobrze. Fajne urządzenie. Ciekawe jak z trwałością użytkowania..... a tak ogólnie dopiero tylko 2 zranione palce. OK.
5 / 5
2019-09-12 14:50:37
Henryk
super określiłem datę doręczenia/o 6 dni póżniejszą/ i została zrealizowana
4 / 5
2019-09-12 14:24:41
Zbyszko
Dobrze. szybką przesyłka informacja o statusie przesyłki, i transporcie oraz dostarczeniu na bieżąco. Polecam ten sklep
5 / 5
2019-09-10 21:44:04
Elwira
Ostrzarka jest super,wreszcie mogę porządnie ostrzyć noże , szybka dostawa POLECAM produkt i sklep
5 / 5
2019-09-09 02:58:58
Faustyna
Solidna firma, produkt dostarczony bardzo szybko
5 / 5
2019-09-06 11:44:23
Marek
Sklep OK , natomiast ostrzałka źle się trzyma blatu
5 / 5
2019-09-05 18:19:15
Eugenia
Oczekiwania moje zostały w pełni spełnione
5 / 5
2019-09-03 21:51:53
Leokadia
Sklep ok, ale przyssawka ostrzałki niesamowicie śmierdzi. W kuchni tego trzymać nie będę.
5 / 5
2019-08-28 12:28:20
Mariola
Wysyłka szybka. Dotarła na drugi dzień przed południem. Otrzymany towar zgodny z zamówieniem!
5 / 5
2019-08-26 12:56:19
Inga
Ta ostrzałka to bardzo fajny produkt. Działa bez zarzutu.
4 / 5
2019-08-23 21:42:53
Władysława
Trochę zawiły sposób zamawiania towaru - Dosyć długi czas wysyłki [ ale po drodze była sobota i niedziela ] Bardzo dobra informacja po przyjęciu zamówienia + darmowa wysyłka + towar zgodny z opisem +
5 / 5
2019-08-23 18:20:00
Barbara
Polecam zakupy oferowane w anysharp.pl
5 / 5
2019-08-23 11:23:43
Teresa
bardzo szybka i profesionalnie zalatwienie zamowienia
5 / 5
2019-08-22 13:01:15
Adam
Przesyłanie ankiety po raz 5 jest uciążliwe i może zniechęcić do dalszych zakupów.
5 / 5
2019-08-20 10:53:00
Miłosz
Sklep jest OK, szybko i sprawnie działa, same ostrzałki chyba nie są warte tej ceny, są delikatne. Przyssawki po chwili puszczają tak że czasem trzeba po 2-3 razy w trakcie ostrzenia je poprawiać. Próbowałem na różnych podłożach kuchennych i nie wiele to zmieniało.
5 / 5
2019-08-17 20:47:44
Gabriela
Bardzo dobra ostrzałka noży, bardzo łatwa w obsłudze i niezwykle skuteczna.
5 / 5
2019-08-16 19:50:48
Emanuela
świetna ,jak na moje potrzeby
5 / 5
2019-08-14 12:18:46
Filip
Witam ! Bardzo dobry produkt , sprawdził się . Polecam
5 / 5
2019-08-13 13:11:02
Bernardeta
Super szybka wysyłka towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-13 10:55:12
Józef
Super produkt . Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-08-10 11:37:08
Oliwia
Bardzo sprawny przebieg transakcji.
5 / 5
2019-08-10 09:48:11
Anita
Dla codziennego użytku spełnia się swietnie
5 / 5
2019-08-10 05:37:27
Klemens
Polecam, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-08-09 19:53:29
Łucja
Ostrzałka super.Szybko i sprawnie.Polecam.
5 / 5
2019-08-08 10:56:10
Justyna
Profesjonalizm, profesjonalizm i raz jeszcze profesjonalizm
5 / 5
2019-08-07 23:18:14
Radosław
Wspaniały kontakt. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Ostrzałka WSPANIAŁA!
5 / 5
2019-08-07 08:54:59
Marlena
Szybka, sprawna obsługa klienta.
3 / 5
2019-08-06 16:14:19
Włodzimierz
zdjęcie produktu jest zrobione ta jak by wielkość tego produktu była dwa razy większa niż jest w rzeczywistości,proponuje żeby do produktu przyłożyć scyzoryk małych rozmiarów a nie nóż kuchenny który jest chwytem marketingowym i najmniejszym z możliwych.Może wielkość produktu nie ma znaczenia ale pszyssawka do podłoża mocowania jest za mała.A produkt na zdjęciu wygląda jak by był dwa razy większy a w rzeczywistości to jest miniaturka tego co pokazane na zdjęciu
5 / 5
2019-08-06 14:26:59
Witold
Wszystko w porządku nie mam zastrzeżeń
4 / 5
2019-08-06 14:07:47
Tobiasz
To był mój pierwszy kontakt i był dość szybki. sądziłem że przesyłkę otrzymam co najmniej dzień wcześniej. ale byłem informowany o postępie na bieżąco
5 / 5
2019-07-29 13:29:45
Krzysztof
Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-07-26 16:17:17
Angelika
Dobre ceny .Błyskawiczna dostawa. Profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-07-25 21:21:09
Stefan
Bardzo sprawnie i szybka realizacja.
5 / 5
2019-07-24 08:54:07
Longin
Zamówioną ostrzałkę otrzymałem następnego dnia. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Gratuluję poczucia humoru. Dolączone plastry opatrunkowe bardzo się przydały. Ostrzałka super. Polecam sklep i produkt
5 / 5
2019-07-22 11:24:47
Cecylia
super sprzedawca szybka wysyłka
4 / 5
2019-07-19 19:14:08
Jakub
Ostrzy okej, cena mogła by być trochę niższa
5 / 5
2019-07-18 15:10:00
Edyta
Wszystko było OK. Usługa zakupu bez zastrzeżeń. Polecam tego sprzedawcę.
4 / 5
2019-07-18 10:38:02
Bolesław
zakupy przebiegły bez zarzutu.Polcam
3 / 5
2019-07-16 11:58:06
Feliks
Trudno oceniać sklep po jednym zakupie dot. jednego produktu. Ocena z pewnością nie będzie obiektywna. Do oceny wziąłem dwa czynniki, cenę i szybkość działania. Cena (92,00zł) jest kosmiczna, za cenę zakupionego urządzenia mógłbym zakupić 4 ostrzałki Taidea/Yoyal T0813C po 22,50zł lub 2 ostrzałki Taidea T1055TDC- 45,00zł. Te tanie i funkcjonalne ostrzałki mają 2 szczeliny ostrzące, z węglika wolframu ostrzącą i ceramiczną wygładzającą. Zakupiona ma tylko jedną z węglika wolframu. Dlaczego kupiłem właśnie taką? Otóż dzięki doskonałej reklamie popartej 2 filmikami i opisem "najlepszej na świecie ostrzałki do noży". Faktem jest, że ostrzy dobrze, ale wymieniona konkurencja ostrzy również noże ceramiczne (ta nie ostrzy). Nie oceniam tej ostrzałki negatywnie, ostrzy nieźle a taka jest jej funkcja a co do kosmicznej ceny? Cóż, mając 72 lata powinienem wiedzieć, że nie wszystko złoto co się świeci. Przesyłka nadana Poczteksem trafiła do mnie po 4 dniach (wniosek dla sklepu-zmienić firmę przewozową)
4 / 5
2019-07-15 14:57:55
Józefina
Na poziomie, aczkolwiek bez fajerwerków.
5 / 5
2019-07-15 10:47:20
Mirosław
Produkt wysokiej jakości i spełnia moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2019-07-09 15:43:10
Kajetan
Szybka wysyłka bez problemu polecam.
5 / 5
2019-07-05 15:58:47
Jan
Bardzo szybka reakcja na zamówienie i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-04 11:11:59
Stefan
Nie spotkałem się z tak szybka reakcja wykonawcy zamówienia i tak błyskawiczną dostawa . Rewelacja!
5 / 5
2019-07-03 17:30:25
Stefania
dobry sklep internetowy Polecam zakupy
5 / 5
2019-07-02 22:51:43
Adam
Polecam. Zamówienie zrealizowano bardzo szybko.
5 / 5
2019-07-02 21:48:28
Julianna
Jestem bardzo zadowolony z szybkości realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-07-02 15:05:32
Jeremiasz
Bardzo dobry towar zakupiłem, w niczym nie odbiegał od oferty.Jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2019-07-01 14:10:54
Brunon
Profesjonalna obsługa i solidny produkt
5 / 5
2019-07-01 13:11:38
Łucjan
Znakomita ostrzałka, ostrzenie łatwe szybkie i noże są naprawdę ostre.
5 / 5
2019-06-26 19:42:44
Kalina
Towar bez zarzutu. Transakcja bezbłędna
5 / 5
2019-06-26 10:47:06
Cecylia
Bardzo pozytywnie. Szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2019-06-25 18:36:51
Wieńczysła
To mój pierwszy zakup. Jest ok.
5 / 5
2019-06-24 19:12:52
Judyta
Towar super, polecam wszystkim.
5 / 5
2019-06-24 18:30:58
Oksana
Zakupy w anysharp.pl to czysta przyjemność
5 / 5
2019-06-10 12:08:20
Józef
Polecam Świetnej jakości produkt
5 / 5
2019-06-07 09:58:56
Sylwia
Profesjonalnie szybko i zgodnie z zamówieniem, polecem.
5 / 5
2019-06-04 12:01:28
Olga
Super produkt, szybka realizacja
5 / 5
2019-06-03 19:37:20
Dawid
Profesjonalnie, wysoka jakość obsługi
5 / 5
2019-06-03 16:36:37
Radomir
Bardzo rzetelna firma, bez jakichkolwiek zastrzeżeń.
5 / 5
2019-05-29 20:06:25
Renata
Polecam produky marki AntySaharp
5 / 5
2019-05-27 10:34:23
Teodor
Błyskawiczna realizacja, reszta bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-24 08:45:27
Karol
sklep oraz oferowane produkty godne polecenia
5 / 5
2019-05-22 22:28:12
Romuald
zamówiłem ostrzałkę i dodatkowo zapasowy wymienny zespól ostrzący.Przesyłka dotarła, ale zawierała tylko samą ostrzałkę. Po telefonie do sklepu, moja reklamacja została uwzględniona i już następnego dnia kurier dostarczył zapasowe ostrza; brawa do sklepu za szybką reakcję.
5 / 5
2019-05-22 14:10:56
Celestyna
polecam, zakup udany produkt bardzo dobrej jakości zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-21 11:31:05
Henryk
Nie mam zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem spełnia swoją rolę znakomicie.
5 / 5
2019-05-20 16:00:34
Emil
Bardzo szybkie zakupy. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-05-17 13:16:40
Sabina
jak najlepiej, godny polecenia
5 / 5
2019-05-17 12:39:26
Stanisław
Wszystko ok i ostrzalka b dobra
5 / 5
2019-05-02 21:58:52
Paweł
towar zgodny z zamówieniem ładnie zapakowany szybka realizacja polecam
5 / 5
2019-04-30 16:35:56
Iga
Błyskawiczna realizacja zamówienia!
5 / 5
2019-04-24 18:30:10
Alfred
dobry sprzęt, nareszcie ostre noże
4 / 5
2019-04-24 11:48:26
Nina
Nic specjalnego przereklamowana!
5 / 5
2019-04-19 14:29:32
Sandra
Jestem zadowolony z towaru jak i z usługi
5 / 5
2019-04-17 12:17:15
Juliusz
Opinia pozytywna, naostrzyłem dawno nieostre noże. To może tyle jako opinia użytkownika. Kłaniam się z Gdańska. B. Dembski

Rzetelne opinie o AnySharp