Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ape lazienki

Ape lazienki Opinie 4.2 (43)

Kozielska 25A
47-100
Strzelce Opolskie
500581774
opinie Ape lazienki
4.2
43
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-02-23 15:33:23
Olga
Szybką realizacja zamowienia
1 / 5
2024-02-08 09:31:45
Wiola
Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Zamówienie opóźnione o miesiąc, w stosunku do terminu, o którym byłam zapewniana. Nie odpisują na maile, których w kolejnch dniach wysyłałam do nich dziesiątki. Nie oddzwaniają, a kiedy mi udawało się do nich dodzwonić to informowali, że zamówienie będzie jutro i tak przez cały miesiąc. Potem wysłali je niekompletne i na brakujące płytki znowu musiałam czekać. Mimo, że publikują informacje w sklepie o znaczenie szybszych terminach dostawy to w rzeczywistości są one znaczenie dłuższe. Wabią tym klienta, a po dokonaniu przez niego zamówienia i płatności mają go już gdzieś. Bardzo bardzo przestrzegam Was przed tym sklepem. Zakup u nich kosztował mnie dużo nerwów i pieniędzy w związku z przestojem na budowie, bo oczekiwanie na materiały przedłużało się dramatycznie!!! Nie usłyszałam żadnego słowa przepraszam.
5 / 5
2023-10-19 09:28:44
Marek
Polecam szybka miła obsługa
1 / 5
2023-04-23 06:16:51
Kamila
Obsługa klienta nieprzyjemna, niepomocna i trudna w kontakcie. Tragiczne doświadczenie. Nie polecam.
5 / 5
2022-10-12 15:10:01
Olga
Szybko zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2022-10-03 16:26:46
Olga
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2022-07-27 09:51:39
olga
naprawdę polecam, indywidualne podejście do klienta, można się dogadać.
5 / 5
2022-07-20 15:22:48
Elwira
Ok, towar dostępny, szybka realizacja zamówienia
1 / 5
2022-07-20 15:22:22
Elwira
Ok, towar dostępny, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2022-06-15 06:35:32
Barbara
Miła obsługa, możliwość zwrotu nadmiarowo kupionych płytek
5 / 5
2022-05-11 02:52:29
Magda
Polecam, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2022-05-05 16:02:38
Darek
Zadowolony klient.
5 / 5
2022-05-03 05:35:41
Alek
polecam, szypka i profesjonalna realizacja zamówienia
5 / 5
2022-05-02 10:32:47
Olga
Kompetentna obsługa, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2022-05-02 02:52:54
IGA
Szybko zrealizowane zamówienie produktu którego nie mogłam zakupić w innych sklepach. Polecam.
5 / 5
2022-05-02 02:52:22
IGA
Szybko zrealizowane zamówienie produktu którego nie mogłam zakupić w innych sklepach. Polecam.
1 / 5
2022-05-02 02:51:35
iga
Szybko zrealizowane zamówienie produktu którego nie mogłam zakupić w innych sklepach. Polecam.
5 / 5
2022-04-27 17:14:55
Mirek
Odstąpiłem od umowy bez żadnych problemów, jeszcze w tym samymadni środki trafiły na moje konto.
5 / 5
2022-04-27 14:46:12
Darek
Polecam, grzeczna í pomocna obsługa.
5 / 5
2022-04-27 14:43:01
Olga
Szybka realizacja zamówienia, atrakcyjna oferta cenowa na zamówiony towar.
1 / 5
2022-04-13 03:50:02
Marianna
Osoba rozpatrująca reklamacje bez kompetencji w tym zakresie. Żadna odpowiedź nie wskazuje podstawy prawnej do odrzucenia reklamacji tylko subiektywną ocenę Pani reprezentującej firmę. Podzielę się doświadczeniem po zgłoszeniu mojej sprawy do UOKiK.
1 / 5
2022-04-13 03:38:52
Marianna
Reklamacja odrzucana bez przytoczenia podstawy prawnej. W takiej sytuacji proponuję przekazanie sprawy do UOKiK. Ja zamierzam tak zrobić mając odpowiedzi Sprzedawcy na złożoną reklamację., gdyż jak się da wywnioskować reklamacja z założenia Sprzedawcy ma być odrzucona.
5 / 5
2022-01-18 02:44:56
Monika
Szybka realizacja zamówienia, dołożono domówiony towar do wcześniej zamówionego bez dodatkowej opłaty
1 / 5
2022-01-18 02:43:45
Monika
Szybka realizacja zamówienia, dołożono domówiony towar do wcześniej zamówionego bez dodatkowej opłaty.
5 / 5
2020-02-15 21:20:51
Konrad
Bardzo dobry kontakt, zrezygnowałem gdyż nie dokładnie zapoznałem się z opisem (wymiary), lecz personel ekstraklasa.
5 / 5
2020-02-12 10:05:56
Bernard
Serdecznie polecam zakupy w sklepie internetowymi Apełazienki. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-01 10:23:45
Natalia
Wszystko odbyło się profesjonalnie, zgodnie z umową
5 / 5
2020-01-30 09:51:39
Aleksander
Szybko i sprawnie- bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2020-01-29 14:26:31
Bernard
Zamówiłem glazurę w trybie pilnym, wczesnym wieczorem, o 21 zrobiłem przelew i wysłałem potwierdzenie, rano płytki były już u kuriera w drodze do mnie. Wysyłka darmowa!!! Zdecydowanie polecam. Jeszce raz dziękuję ApeŁazienki :)
5 / 5
2020-01-29 11:51:47
Sabina
Bardzo szybka wysyłka. Zamówione w sobotę, płytki przywiezione we wtorek.
5 / 5
2020-01-29 10:51:09
Arleta
Rewelacyjny kontakt. Bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2020-01-28 16:14:21
Sylwia
Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2020-01-24 11:07:47
Klaudiusz
Szybka realizacja, profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-01-23 12:14:03
Zbigniew
Szybka reakcja, miła i profesjonalna obsługa, bezproblemowa dostawa!
5 / 5
2020-01-20 23:06:52
Iga
Bardzo dobrze! Polecam tę firmę.
4 / 5
2020-01-17 15:55:09
Bogdana
Cena byla velmi atraktivní, komunikace s obchodem velmi dobrá - jen za jedinou cenu: přímo v e-shopu nelze platit platební kartou, jedou na Przelewy24, a tak nezbylo, než si nechat vystavit fakturu a zaplatit ji klasickým převodem z banky, což nákup prodražilo o nějakých 250 Kč, ale i tak to bylo nesrovnatelně levnější než u kteréhokoli obchodu v Česku.
4 / 5
2019-12-16 12:57:57
Krystian
Polecam. Transakcja przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-05 07:59:54
Jerzy
Sprzedawca profesjonalny, pomimo błędu w systemie i braku płytek na stanie - dostawa zrealizowana bardzo szybko. Miły i szybki kontakt ze sprzedawcą. Naprawdę polecam .
5 / 5
2019-11-28 08:40:50
Alicja
Super pod każdym względem. Kontakt i czas realizacji zgodnie z zamówieniem. Płytki ładniejsze niż na zdjęciach :) Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-10-15 16:35:25
Stanisław
Znakomita współpraca w trudnej sytuacji
5 / 5
2019-08-12 19:43:54
Alina
Bardzo profesjonalna obsługa,bogata oferta i szybka realizacja zamówienia.Polecam
1 / 5
2019-07-30 19:39:15
Mirosław
po czterech dniach od zamówienia i dokonania natychmiastowej płatności sklep informuje że produktu nie ma na stanie, ale oferta nadal widnieje - żałosne - NIE POLECAM
5 / 5
2019-06-17 15:59:40
Patrycja
Po raz kolejny realizowałam zamówienie w firmie ape

Rzetelne opinie o ape lazienki