Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Amica

Apteka Amica Opinie 3.5 (368)

Ul. Fieldorfa 24
05-200
Wołomin
222166688
opinie Apteka Amica
speedtest
3.5
368
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2020-02-21 23:44:13
Tomasz
Jest 22.02.20 r robiąc zamówienie 13.02.20 jeszcze go nie otrzymałam. Niestety nie można się do nich dodzwonić .
5 / 5
2020-02-21 22:43:35
Kornelia
Jest ok,szkoda że niedziała infolinia, dostawa byłaby jeszcze szybciej.
5 / 5
2020-02-21 20:24:44
Eliza
Konkurencyjne ceny, jak zwykle super
5 / 5
2020-02-21 10:32:01
Emilia
Dobre ceny i szybka realizacja.
3 / 5
2020-02-20 12:32:01
Kaja
Głucha infolinia a na maile nie odpisują. Ogólnie mało komfortowe zakupy.
4 / 5
2020-02-20 11:46:43
Tamara
Gdybym została poinformowana, że produkty czekają na odbiór w aptece dała bym najwyższą ocenę, jednakże o możliwości odbioru nie zostałam poinformowana wcale. Zamówienie było gotowe już następnego dni, niestety dopiero po kilku dniach zalogowałam się na konto aby sprawdzić, proces realizacji i dopiero wtedy zobaczyłam, że oczekuje na odbiór już od kilku dni.
4 / 5
2020-02-20 10:45:18
Bogna
Towar zgodny z zamówieniem, ale trochę długo trwała dostawa, no ale taniej niż w aptece stacjonarnej więc daję 4 gwiazdki
4 / 5
2020-02-19 19:59:08
Agnieszka
zamówienie zrealizowane, ale po 2 x dłuższym czasie
3 / 5
2020-02-19 18:31:05
Antoni
Sam proces zakupu OK, ale dostawa zbyt długa
2 / 5
2020-02-19 15:56:15
Wera
Czekałam ponad dwa tygodnie na możliwość odbioru
5 / 5
2020-02-19 09:13:55
Jonatan
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie
2 / 5
2020-02-19 07:39:53
Manuela
Dostałam informację, że jeżeli złożę zamówienie do konkretnej godziny, to odbiór będzie do jakiegoś terminu. Bardzo mi na tym zależało - dlatego wybrałam Waszą ofertę. Na maila otrzymałam informację o gotowym do odbioru zamówieniu. Przyjechałam do Państwa. Okazało się, że produkty w zamówieniu zostały pomylone lub moje zamówienie nie dotarło - do dziś nie wiem jaka była ostateczna wersja. Następnego dnia zadzwoniłam wyjaśnić sytuację. Dostałam informację, że Pani oddzwonicie Państwo do mnie. Niestety żadnego telefonu nie dostałam, a w późniejszym czasie jedynie rutynowego maila o możliwości odbioru przesyłki. Podczas odbioru przesyłki w aptece była bardzo duża kolejka ze względu na to, że pracowała tylko jedna osoba. I znów, gdyby nie fakt, że musiałam odebrać paczkę, wybrałabym inną aptekę. Podsumowując - dla Klienta ważny jest CZAS - w przypadku tego zamówienia straciłam go bardzo dużo. Czytam, że apteka może zaoferować darmową wysyłkę - mimo mojej prośby, apteka nie zaoferowała mi takiej rekompensaty.
5 / 5
2020-02-18 23:06:45
Irmina
Osobisty odbiór w aptece blisko domu ,będę korzystał w przyszłości.
1 / 5
2020-02-18 22:19:02
Honorata
Towar nie został wysłany, po wiadomości o opóźnienie zamówienia zero informacji o produkcie i przesyłce
1 / 5
2020-02-18 21:15:44
Alfred
Stanowczo nie polecam Zamówienie zapłacone 2 tyg. temu, towar niedostarczony. Ostatni mail od apteki 8 dni temu. Boję się, że stracę pieniądze.
3 / 5
2020-02-18 14:50:20
Ignacy
02 II '20 zamawiam 4 szt produktu, zmówienie opłacone, potwierdzone. 03 II magazyn kompletuje. 04 II sztampowa informacja o opóźnieniu, bez konkretów. 05 II cisza, wieczorem interweniuję. 06 II informacja: mają tylko 3 szt, proponują wysyłkę 3 szt i zwrot pieniędzy za czwartą, godzę się. 07 II paczka wysłana. 8 II zwrot na konto. 10 II dotarła paczka.
1 / 5
2020-02-18 14:34:44
Roksana
Nadal czekam, minął tydzień.. Nie odbierają telefonu, zwlekają z odpowiedzią na maila. NIE POLECAM
1 / 5
2020-02-18 12:06:04
Elwira
NIE polecam! Zamówiłam przesyłkę 12.02 (odbiór w kiosku ruchu), niestety zapłaciłam przelewem, nie ma żadnego kontaktu z apteką, próbowałam telefonicznie i mailowo. Ostatnia wiadomość, że moja paczka jest w magazynie, niestety z niej nie wyszła, pomimo , że powinno odbyć się to w ciągu 2 dni od otrzymania przelewu natychmiastowy- 12.02. Jestem rozczarowana ! Serdecznie nie polecam. Nie wiem co mam robić, czy iść do apteki stacjonarnie, czy towar zostanie dosłany w ciągu kilku dni ...
2 / 5
2020-02-18 11:43:08
Eligiusz
Bardzo długo czekam na zamowiony lek
5 / 5
2020-02-18 11:31:39
Gerard
trochę trzeba było poczekać na dostawę do apteki, poza tym wszystko ok. poprawne przechowywanie probiotyków w lodówce
1 / 5
2020-02-18 11:04:35
Remigiusz
Całkowity brak kontaktu. Czekam na towar już 7 dni a miał być wysłany natychmiast.
1 / 5
2020-02-17 20:56:29
Julian
Brak dostawy - kurier, mija już tydzień i nic, brak odpowiedzi na maila, zero kontaktu. Nadal czekam na przesyłkę.
2 / 5
2020-02-17 09:23:58
Małgorzata
Ślamazarność w realizacji zamówienia. Gdybym telefonicznie nie upominał się o przesyłkę to czekałbym nie wiadomo jak długo. Nigdy więcej.
4 / 5
2020-02-17 08:16:32
Maksymilian
Towar w dobrej cenie, możliwość odbioru osobistego w kilku punktach. Polecam.
4 / 5
2020-02-16 13:09:39
Mieczysława
Ceny bardzo atrakcyjne, wysyłka towaru dopiero kilka dni po zamówieniu. Dramatu nie ma, ale do aktualnych standardów daleko.
5 / 5
2020-02-15 09:42:10
Lucjan
Szybko i sprawnie, produkty z długim terminem ważności. Polecam
3 / 5
2020-02-15 08:50:15
Stefan
długi okres oczekiwania na towar (prawie 2 tygodnie)
1 / 5
2020-02-14 21:41:20
Janina
Zamówiłam krem na noc, a otrzymałam krem na dzień. Apteka nie zapytała czy zgadzam się na taką zamianę, po prostu wysłali towar. Chcę zatrzymać produkt, ale tak się nie robi, dlatego jestem zmuszona wystawić taką ocenę.
1 / 5
2020-02-14 20:56:22
Joachim
Ponad 3 tyg. Trwałe realizacja zamówienia i na dodatek jak przyszła to niekompletna. Już 2 dzień czekam na reakcję apteki na reklamację. Odzew narazie zerowy. Nie polecam.
1 / 5
2020-02-14 19:14:36
Alina
Kontaktu brak. Numer na infolinię to numer widmo. Na maile również nikt nie odpisuje. Żadnych informacji ze strony firmy na temat zamówienia. Nie polecam absolutnie zakupów przez internet w tej firmie.
1 / 5
2020-02-14 16:36:40
Brunon
Kontakt dobry na początku, później brak kontaktu na zamówienie czekam prawie 2 tydz
3 / 5
2020-02-14 14:55:54
Izydor
Odebrałem już towar w dniu wczorajszym. Minęło 5 dni od zamówienia ale wiedziałem że tyle to potrwa więc nie jest źle. Najgorsze jest to, że towaru już używam a nadal nie dostałem potwierdzenia złożenia zamówienia wraz z jego numerem ani potwierdzenia tego, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Gdyby nie pomysłowość i dobroć osób pracujących w punkcie odbioru do dziś bym czekał na informacje o towarze. Centrala firmy (sklep internetowy) raz odebrali ode mnie telefon i Pani potwierdzając to, że płatność wpłynęła stwierdziła, że wygeneruje maila ze szczegółami. Gdzie jest? Do dziś nie wiem. Kolejna próba kontaktu (bagatela 60 połączeń!) spełzła na niczym! Albo zajęte albo nikt nie odbiera... Podejście do klienta co najmniej żenujące! AŻ trzy gwiazdki za to że towar był tani i za uprzejmość Pań w punkcie odbioru.
5 / 5
2020-02-14 12:38:12
Kacper
Szybko sprawnie i profesjonalnie w rozsadnej cenie wysylki.
1 / 5
2020-02-14 11:09:47
Violetta
Zamówiłam preparaty wysokokaloryczne, przeznaczone do żywienia specjalistycznego. Po czterech dniach od zamówienia, dostałam informację o opóźnieniu wysyłki, spowodowaną brakiem asortymentu. Próby dzwonienia na podany numer, nie powiodły się. Po prawie dwóch tygodniach czekania napisałam wiadomość, o rezygnacji z zakupów. Następnego dnia dostałam informację, że zamówione produkty już są.
5 / 5
2020-02-14 10:12:08
Klementyna
Szybko i sprawnie i przystępna cena
5 / 5
2020-02-13 21:07:39
Bogna
Dobry kontakt, jedyny minus to zbyt długi okres dostawy do wybranej apteki
5 / 5
2020-02-13 18:07:56
Stefan
Wszystko w jak najlepszym porządku polecam.
1 / 5
2020-02-11 13:11:19
Sebastian
Produkt zakupiłem 29 stycznia 2020 r., do dnia dzisiejszego tj. 10.02.2020 r. nie otrzymałem zakupionego kremu do twarzy La Roche Posay Hydreane Riche 40 ml.
5 / 5
2020-02-11 12:12:01
Nadia
Bardzo dobry kontakt, wątpliwości wyjaśnione od ręki. Polecam.
2 / 5
2020-02-10 19:43:28
Klara
Jeśli komuś nie śpieszy się to można zamawiać. Ja czekałam prawie 2 tygodnie
5 / 5
2020-02-10 16:59:39
Natasza
Polecam. Zamówiony towar dotarł szybko i w 100% zgodny z zamówieniem.
1 / 5
2020-02-10 16:54:55
Ryszard
Towar nie doszedł , jestem rozczarowana !
1 / 5
2020-02-10 15:18:59
Laura
Brak kontaktu , bardzo długo czekam na towar
4 / 5
2020-02-10 14:43:04
Jowita
Czekałam długo, ale na pocieszenie dostałam upominek.
1 / 5
2020-02-10 12:58:02
Teresa
7 dzień brak kontaktu z Apteką, infolinia też milczy. Sprzedają towar którego nie mają. Zamrożone pieniądze. NIE KUPUJCIE TU !!! Jeżeli już to tylko za pobraniem i liczcie się z długim czasem oczekiwania. NIE POLECAM, OMIJAĆ Z DALEKA !!!!
5 / 5
2020-02-10 12:36:40
Marta
wszystko ok, sprawnie i bez problemow
1 / 5
2020-02-10 11:38:03
Wojciech
Leki zakupiłem i zapłaciłem blikiem 2 lutego 2020, 6 lutego otrzymałem wiadomość e-mailem żebym wskazał miejsce dostawy był problem z wyskakującymi okienkami na stronie apteki i system nie zapisał wybranego przez mnie punktu odbioru paczki. W odpowiedzi udzielonej natychmiast po otrzymaniu tej wiadomości wskazałem ponownie wybrany punkt dostawy. Niestety do dnia dzisiejszego tj. 10 lutego towar nie został wysłany. Wysłanych do apteki e-mail prawdopodobnie nikt nie czyta podobnie jak podanego na stronie telefonu kontaktowego nikt nie odbiera. Generalnie brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą. Trzeba też uważać bo z jakiegoś powodu filtry serwerów pocztowych kwalifikują wiadomości z apteki jako śmieci i wrzucają do spamu. Zdecydowanie nie polecam i radzę odpuścić sobie zakupy w tej aptece. Dla mnie był to na pewno jedyny i zarazem ostatni zakup w tej aptece. Robię sporo zakupów w sieci i takie traktowanie klientów należy do rzadkości ale tutaj niestety się trafiło. Mam nadzieję że rynek sam sobie poradzi z takimi firmami a ta opinia będzie w tym pomocna.
5 / 5
2020-02-10 11:23:43
Karolina
Super kontakt profesjonalna obsluga
1 / 5
2020-02-09 17:35:36
Otylia
Otrzymałam zupełnie inny syrop, w dodatku czad oczekiwania jest bardzo długi
3 / 5
2020-02-08 19:25:03
Rozalia
Spodziewałam się szybszej realizacji zamówienia, zamówione produkty były do odbioru dopiero po tygodniu.
5 / 5
2020-02-08 17:53:44
Zenon
Bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z zamówieniem.
1 / 5
2020-02-08 13:39:55
Konstancja
Po tygodniu od złożenia zamówienia dostałam szablonowego maila z informacją o opóźnieniu, bez podania konkretnie czasu oczekiwania. Mimo wielu próśb nikt ze mna nie skontaktowal się telefonicznie, do bok dodzwonić się nie można. Dramat!!! Zrezygnowałam z czekania. Mam nadzieję, ze dostanę chociaż zwrot pieniędzy. Odradzam zdecydowanie.
1 / 5
2020-02-08 11:56:44
Elżbieta
Bardzo długi okres oczekiwana na zamówienie, mało asortymentu.
4 / 5
2020-02-07 22:30:56
Roksana
Długo trwało kompletowanie przesyłki ale Sprzedający pozostawał w kontakcie. W ramach przeprosin dołączył do przesyłki drobne upominki. Było to miłe!
1 / 5
2020-02-07 19:20:19
Daniela
Dzień dobry, 29.01.2020 zrobiłam zamówienie i od razu zapłaciłam. NUMER ZAMÓWIENIA 091606 . Do dziś nic nie wiem , dla czego zamówienie nie dotarło do mnie. Nikt nie odpowiedział na mojego maila i oczywiście nikt nie odbiera telefonu przez cały dzień. Proszę o wyjaśnienie sprawy, bardzo zależy mi na czasie !!! Pozdrawiam, Oksana Milnikel
5 / 5
2020-02-07 17:02:59
Wiktor
Solidnie i zgodnie z zamówieniem. Była zwłoka z wysyłką, o czym zostałem powiadomiony. Polecam, Jurek
1 / 5
2020-02-07 14:00:19
Tomasz
oczekiwanie na wysłanie towaru trwa więcej czasu niż na Ali Express nie polecam tej apteki
1 / 5
2020-02-07 13:11:28
Zenon
Długi czas oczekiwania , nie polecam
1 / 5
2020-02-07 12:18:51
Wieńczysła
Czekałam na zamówienie 1,5tygodnia ciagle słysząc ze apteka czeka na dostawę produktów id dystrybutora, jeżeli nie maja państwo jakiegoś produktu to nie powinni go wystawiać na sprzedaż, bo nikt nie będzie czekał na zamówienie w nieskończoność. Nie polecam
1 / 5
2020-02-07 11:37:30
Izyda
Zamówiłam zioła, które miały być dostępne od razu i opłaciłam kuriera, żeby było szybko. Czekam już tydzień i dostałam tylko automatycznie wygenerowaną informację, że będzie opóźnienie. Nie polecam.
3 / 5
2020-02-07 11:17:36
Brunon
Cena produktu w porównaniu do konkurencji dobra, bardzo słaby system ,,szybkich” płatności, wpłatę za zaksięgowano dopiero po 14 godzinach. Raczej będę szukać innych miejsc na zakupy
5 / 5
2020-02-07 10:56:35
Danuta
Wszystko ok - na maila zaproszenie do apteki po odbiór zamówienia (szkoda, że sms nie wysyłają)
1 / 5
2020-02-07 10:14:13
Bernardeta
Do tej pory zamówienia nie otrzymałam
1 / 5
2020-02-06 19:44:13
Natalia
Zamówienie złożone 29 stycznia, 30 stycznia dostałam maila z informacją że kompletują zamówienie i w ciągu 48 godzin zostanie wysłane. Podali, że w szczególnych przypadkach czas realizacji zamówienia wydłuży się DO 5 dni roboczych, o czym poinformują mailem. Dzisiaj jest 6 luty - 7 dni roboczych od złożenia zamówienia - przyszedł mail że zamówienie się opóźni! Ile? Nie wiadomo. Pierwsze i ostatnie zamówienie w tej aptece.
4 / 5
2020-02-06 16:30:52
Sebastian
zakupy ok, dostawa niezbyt expressowa, bez kontaktu mailowego, na jakim etapie jest zamówienie
5 / 5
2020-02-06 15:45:42
Apolonia
Po raz kolejny zamówiłam zestaw witamin w dobrych cenach i jakości.Odbiór w lokalnej aptece,wygodnie i bezpłatnie.
5 / 5
2020-02-06 12:13:13
Stanisław
Profesjonalne podejście do klienta 🙃
5 / 5
2020-02-06 10:53:11
Wanda
Sprawna realizacja zamówienia z odbiorem własnym. Produkt, którego szukałam był najtańszy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-06 10:41:48
Bernard
wszystko ok, dobry kontakt, ale długi czas oczekiwania na odbiór w innej fili apteki
3 / 5
2020-02-06 09:09:55
Michalina
Bardzo długi czas oczekiwania na przesylle
4 / 5
2020-02-05 18:21:15
Dominik
Produkty ok tylko wysyłka trwała tydzień czasu
1 / 5
2020-02-05 12:46:40
Wiktoria
Na odpowiedź gdzie jest paczka czekałam tyle że lepiej byłoby zamówić w innym miejscu, nigdy więcej
5 / 5
2020-02-05 12:22:42
Paula
Zakupy udane, realizacja zamówienia poszła sprawnie.
5 / 5
2020-02-05 11:50:07
Michalina
zakupiłam Lacrimal do odbioru w aptece. Zakup zrealizowany szybko, jestem zadowolona.
1 / 5
2020-02-05 10:32:02
Paulina
Czekam już tydzień na zakupy..masakra
1 / 5
2020-02-05 10:11:05
Stanisław
Nie polecam. Na zamówienie, które zostało opłacone z góry, czekam ponad dwa tygodnie i żadnego kontaktu z apteką - na maile nie odpowiadają, telefonu nie odbierają.
3 / 5
2020-02-04 22:14:07
Bogna
Asortyment szeroki, w miarę niskie ceny, jednakże bardzo długo czekałam na zamówienie (ponad 10 dni) bez żadnego komentarza nawet mailowego.
5 / 5
2020-02-04 21:07:27
Wincenty
Profesjonalnie, szybko, bez zarzutu
1 / 5
2020-02-04 17:50:55
Monika
Niestety, mija 15 dzień od złożenia zamówienia (opłaconego z góry) a paczka nadal do mnie nie dotarła. Po dwóch dniach od opłacenia zamówienia dostałam informację, że jednego z towarów brakuje i nastąpi opóźnienie wysyłki. Więcej apteka się do mnie nie odezwała. Napisałam maila 29.02 (po 9 dniach od zakupu) z pytaniem o zamówienie - dostałam informację, że jest skompletowane i zostanie nadane. Od tamtej pory jeszcze dwa razy próbowałam się dowiedzieć co się dzieje - ale nie tylko nie została do mnie nadana paczka - na dokładkę na maile nikt nie odpowiada... Straszliwe niedbalstwo i opieszałość. Niestety za niskimi cenami - idzie najwyraźniej bardzo niska jakość obsługi. Jestem zawiedziona. Nie polecam.
4 / 5
2020-02-04 17:40:38
Ada
Duże opóźnienie w skompletowaniu zamówienia (lek był dostępny "od ręki" w sklepie internetowym, ale prawdopodobnie nie było go w aptece ani w magazynie).
1 / 5
2020-02-04 09:49:42
Wacław
Od tygodnia czekam na zamowienie. Na moje pytania odpowiadaja gotowymi mailami. Po napisaniu maila ze jesli mam nadal czekac na zamowienie to prosze o zwrot pieniedzy niestety odpowiedzi nie otrzymalam
5 / 5
2020-02-04 02:06:13
Celina
Apteka w dobrej lokalizacji, umiarkowane ceny
1 / 5
2020-02-03 21:21:11
Bartosz
3 dni po złożeniu zamówienia otrzymałem wiadomość e-mail o opóźnieniu w realizacji wysyłki moich zakupów. W wiadomości nie było informacji o tym, kiedy dojdzie do wysyłki zakupionych towarów. W kolejnych dniach próbowałem dodzwonić się na infolinię i uzyskać tą informację. Infolinia to fikcja, kilkadziesiąt prób połączenia - wszystkie bezskuteczne. Nikt nie odbiera telefonu. E-mail wysłany do apteki również pozostał bez odpowiedzi. Żenujący poziom obsługi!
5 / 5
2020-02-03 20:15:44
Celina
rzetelny sprzedawca, wszystko sprawnie i szybko. POLECAM
5 / 5
2020-02-03 14:52:29
Seweryn
Szybka realizacja z odbiorem osobistym.
1 / 5
2020-02-03 12:27:26
Malwina
Jestem bardzo niezadowolona z zakupów tej aptece. Zamówienie, które złożyłam ponad tydzień temu nadal do mnie nie dotarło. Po paru dniach otrzymałam jedynie maila o opóźnieniu zamówienia, jednak bez wyjaśnienia, co jest powodem opóźnienia w tym konkretnym przypadku. Od tamtego czasu minęło już z pięć dni i nadal nie otrzymałam ani przesyłki ani żadnych innych wiadomości ze strony sklepu. Kontakt ze sklepem jest bardzo utrudniony, nie można się dodzwonić do Biura Obsługi Klienta.
1 / 5
2020-02-03 11:07:18
Iga
opłacone w dniu 22.01.2020 r zamówienie do dnia dzisiejszego tj 03.02.2020 r. nie zostało zrealizowane. Żadnej informacji od dostawcy, kontakt telefoniczny - nieaktualny !!!(pomimo kilurazowej próby w ciągu 4 fni - nikt nie odpowada)
5 / 5
2020-02-03 10:50:05
Nastazja
Dobre ceny, miły odbiór osobisty.
1 / 5
2020-02-03 10:10:34
Filip
oczekuję na dostawę do wybranej przeze mnie apteki opłaconego towaru już 10 dni! Nikt z tej apteki nie mógł udzielić mnie telefonicznej informacji o terminie odbioru towaru! A chodzi przecież o LEKARSTWA !!!
4 / 5
2020-02-01 17:33:28
Eryka
Podczas zamówienia nastąpił błąd w systemie Apteki, w wyniku czego transakcja kilka dni nie była realizowana. Po zgłoszeniu problemu do Apteki został on natychmiastowo rozwiązany i od razu zrealizowano wysyłkę ;)
1 / 5
2020-01-31 17:22:41
Kacper
Kupilem 7 dni temu i do tej pory nie mam zakupów ani zadnego info a infolinia pracuje do 16 ale juz o 15;30 nikt nie odbiera
4 / 5
2020-01-31 17:18:12
Jakub
Towar OK. Czas realizacji zamówienia jednak trochę długi.
5 / 5
2020-01-31 15:11:38
Liza
sprawna, profesjonalna obsługa, korzystna cena
5 / 5
2020-01-31 14:22:18
Edward
Krem porządnie zapakowany ,a w pudełku niespodzianka-gratisy(próbki kremów)😊
3 / 5
2020-01-31 13:28:09
Dominika
Lekko opóźniony czas wysyłki, tanio i wygodnie.
5 / 5
2020-01-31 12:23:35
Emanuel
Od kilku dni oczekuję na zwrot pieniędzy. Brak zamówionego towaru.
5 / 5
2020-01-31 12:08:01
Cecyl
Dobra cena, możliwy odbiór osobisty w aptece za rogiem
1 / 5
2020-01-31 11:48:59
Róża
Zamówienie złozone i opłacone tydzień temu. Jak na razie bezskutecznie. Infolinia nie odpowiada.
1 / 5
2020-01-31 11:26:10
Matylda
Dostałam informację o opóźnieniach w realizacji zamówienia - po kolejnych 5 dniach brak dalszych informacji, a BOK nie odbiera telefonów.
4 / 5
2020-01-31 10:30:36
Tobiasz
troszke sie nie wyrabiaja czasowo
1 / 5
2020-01-31 10:28:45
Felicja
Chciałaby wyrazić moje straszne niezadowolenie. Zamówione produkty 7 dni temu nadal do mnie nie doszły, ale już mam wystawić opinie. Kontakt z Biurem Obsługi jest niemożliwy, nikt nie odbiera. Fatalna obsługa!!! Obecnie z allegro paczki przychodzą po 24/48 h, a z apteki, gdzie zamawia się leki po 7 dniach nadal paczki nie ma. To jest niedopuszczalne. Już nigdy nie kupię w tej aptece niczego !!!!
4 / 5
2020-01-31 09:46:25
Wiesław
Towar zgodny z opisem. Ceny lepsze niz w stacjonarnej aptece. Jedyny minus dlugi czas oczekiwania na przesylke. Ogólnie polecam!
1 / 5
2020-01-30 17:29:17
Jonatan
23/01 zapłaciłem za leki, do 30/01 jeszcze nie otrzymałem. Szybkość dostawy mierna.
3 / 5
2020-01-30 12:43:26
Marina
Zbyt długo musiałam czekać za towarem
2 / 5
2020-01-30 10:42:41
Apoloniusz
Czekam na zamówienie już tydzień...
1 / 5
2020-01-30 10:42:06
Barbara
Nie polecam , tydzień czakam na przesyłkę, infolinia nie działa
5 / 5
2020-01-29 22:35:56
Leszek
wszystko OK, preferuję i doceniam możliwość odbioru osobistego
1 / 5
2020-01-29 21:28:36
Gabriela
nie bardzo moge ocenic ale nie jestem zadowolona bo czekajac na dostawe leku apteka anulowala po kilku dniach zamowienie
1 / 5
2020-01-29 20:49:19
Oskar
Minął już tydzień od zamówienia i zapłaty a dostawy brak...
1 / 5
2020-01-29 20:27:45
Lilianna
Dramat.Poinformowano mnie ,że zamówienie będzie następnego dnia.A czekam aż 6 dni na samo wysłanie.Bo po paru dniach zorientowali się, że jednak mojego towaru nie ma choć za niego zapłaciłam.
5 / 5
2020-01-29 17:32:40
Mariusz
Wszystko przebiegło sprawnie bez żadnych komplikacji.
1 / 5
2020-01-29 16:37:02
Aniela
realizacja zamowienia beznadziejna
4 / 5
2020-01-29 11:59:03
Gustaw
Realizacja zgodna z zamówieniem, ale... Zamówienie było gotowe do odbioru dopiero po tygodniu. Każdy z produktów był opakowany w folię bąbelkową. Pytam po co? Dziś, w dobie ECO? Jeżeli już sklep nie ufa opakowaniu producenta, to powinien chociaż zawinąć w folię wszystkie produkty razem.
2 / 5
2020-01-29 10:51:12
Eugenia
zważywszy na fakt, że w aptece zamawiamy lekarstwa to okres oczekiwania na dostawę 9 dni to trochę za długo,
5 / 5
2020-01-29 10:02:42
Kazimierz
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Niskie ceny.
4 / 5
2020-01-28 22:56:38
Agata
Zamówienie było długo realizowane, bo jak się okazało produkt dostępny na stronie fizycznie był niedostępny. Szkoda, że apteka nie poinformowała o tym wcześniej zamiast lakonicznej informacji z przeprosinami za przedłużający się czas realizacji, bo zrezygnowałabym z tego produktu i reszta zamówienia dotarłaby szybciej. Ostatecznie i tak produktu nie udało się domówić i anulowano mi go z zamówienia, zwrócono za niego pieniądze i dostałam gratis (jak się domyślam-w ramach rekompensaty) suplement diety na odporność, więc ogólnie oceniam dobrze.
1 / 5
2020-01-28 20:17:57
Aleksandra
Od zamówienia z zaksięgowaną wpłatą minęło z 6 dni i dopiero po tym czasie dostałam maila że zamówienie się spóźnia i przewidywany termin realizacji jeszcze jakieś 5 dni chyba... uważam że na stronie powinna znajdować się informacja o dostępności towaru.
5 / 5
2020-01-28 19:59:27
Dawid
Bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-28 18:15:45
Tamara
Wszystko przebieglo szybko i sprawnie, serdecznie polecam.
4 / 5
2020-01-28 15:35:12
Łukasz
Dostałem mail : "standardowo zamówienia wysyłane są .... w ciągu 48 godz ...... W wyjątkowych przypadkach....może wydłużyć się do 5 dni roboczych. .... O wydłużonym czasie realizacji zamówienia informujemy drogą mailową." Wysłano czwartego dnia a deklarowany mail nie dotarł dlatego 4 nie 5.
5 / 5
2020-01-28 14:37:43
Radosław
Bieżąca informacja o etapach realizacji mojego zamówienia, apteka godna polecenia.
5 / 5
2020-01-28 11:46:59
Piotr
Kontakt ok. Trochę długi czas dostawy.
1 / 5
2020-01-28 08:10:48
Witold
Nie mam ani towaru ani kontaktu
1 / 5
2020-01-28 01:50:55
Barbara
Magazyn 7 dni sklada zamowienie - PORAŻKA. Brak możliwości dodzwonienia się do firmy.
1 / 5
2020-01-27 21:36:22
Andrzej
Od tygodnia czekam na przesyłkę
5 / 5
2020-01-27 14:22:50
Antonina
Szybka wysyłka. Wszystko bez problemu. Polecam!
2 / 5
2020-01-27 10:21:40
Gabriela
Zamówienie apteka podzieliła. Pierwszy produkt otrzymałam do wybranej apteki po tygodniu. Na drugi czekam już ponad dwa tygodnie.
4 / 5
2020-01-27 09:36:19
Beniamin
Wszystko w porządku zgodnie z regulaminem, informacje mailowe przekazywane na bieżąco, może to było chwilowe ale nikt nie odbierał telefonu podanego na stronie.
4 / 5
2020-01-27 09:35:40
Danuta
Długo kompletowane zamówienie
5 / 5
2020-01-27 08:15:14
Waldemar
Szybka dostawa, ceby naprawde atrakcyjne
1 / 5
2020-01-26 21:07:09
Renata
Jeszce nie otrzymałam zamówionego towaru
5 / 5
2020-01-24 22:26:12
Izyda
Zakup udany. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-24 20:41:51
Sabina
Sprawnie, sympatycznie, wszystko OK.
1 / 5
2020-01-24 20:12:19
Edmund
Dnia 16.01.2020 zamówiłem zakup 2 kremów i otrzymałem potwierdzenie przyjęcia tego zamówienia /na stronie internetowej sklepu/. Następnie zleciłem dokonanie szybkiego przelewu internetowego eService na kwotę 54,10 zł. Pieniądze w kwocie 54,10 zł. natychmiast zostały pobrane przez eService z mojego konta. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnego potwierdzenia na skrzynkę e-mail złożonego zamówienia !!!!!!!! ani oczywiście żadnego towaru. To skandal. Oczekuję reakcji. Józef Worsztynowicz, e-mail worsztyn51*****
4 / 5
2020-01-24 19:28:10
Krzysztof
Wszystko w porzadku- dobra cena, dobry kontakt, dostawa po kilku dniach.
5 / 5
2020-01-24 17:33:08
Mariola
Bardzo dobre ceny. Ekspresowa wysyłka. Duży wybór leków
5 / 5
2020-01-24 13:00:47
Seweryn
Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
3 / 5
2020-01-24 12:10:05
Janina
Na stronie produkt był na magazynie, dlatego złożyłam zamówienie i opłaciłam, natomiast po kilku dniach otrzymałam informację, że nie jest dostępny w hurtowni. Gdyby nie błędna informacja na stronie zamówiłabym produkty gdzie indziej. Oczywiście nadal czekam na zwrot środków.
1 / 5
2020-01-24 11:02:08
Wioletta
czekam 5 dzień. Numer kontaktowy nieodpowiada
5 / 5
2020-01-24 09:30:01
Łucja
Atrakcyjna oferta, konkurencyjne ceny, sprawna realizacja, miła obsługa.
1 / 5
2020-01-24 08:14:53
Celestyn
Po tygodniu oczekiwania zostałem poinformowany, że towar nie jest dostępny. W trakcie składania zamówienia towar był na stanie.
5 / 5
2020-01-23 23:23:29
Kaja
Bardzo dobry, rzetelny kontakt. Zakupiony produkt w świetnej cenie.POLECAM. Krzysztof
1 / 5
2020-01-23 15:57:47
Celestyna
Tragedia zamówię ie wysłane po tygodniu czasu do tego zero kontaktu tel czy mail. Nie udało mi b dodzwonić. Dost po 6 dniach info na maila ze jest wydłużony czas nie polecam
1 / 5
2020-01-23 15:54:39
Dariusz
Ocena negatywna brak kontaktu z obsługą ,anulowano jednostronnie zamówienie bez wcześniejszego powiadomienia.
3 / 5
2020-01-23 13:50:55
Eliza
Akurat tym razem nie zależało mi tak bardzo na czasie, ale gdyby tak było zdążyłabym się już zniecierpliwić. Poza tym obsługa w Aptece ok.
5 / 5
2020-01-22 22:12:49
Klaudiusz
Komfortowe zakupy, atrakcyjna cena.
1 / 5
2020-01-22 20:10:41
Przemysław
Bardzo długie oczekiwanie na wysyłkę
5 / 5
2020-01-22 14:41:39
Bogdana
kontakt bardzo dobry, informacje na bieżąco
5 / 5
2020-01-22 10:14:50
Wiktoria
dobry kontakt , szybka wysyłka, dobra cena
2 / 5
2020-01-22 07:57:51
Mieczysław
Bardzo długi czas dostawy. Po 10 dniach od otrzymania informacji o wysyłce paczka dalej nie dotarła do apteki. Nie polecam.
5 / 5
2020-01-21 16:36:22
Witold
Wszystko odbyło się bezproblemowo
5 / 5
2020-01-21 15:29:11
Sebastian
Atrakcyjne ceny w Internecie. Sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-21 12:28:01
Malwina
Prostamol UNO 30 kapsułek w dobrej cenie
1 / 5
2020-01-21 08:06:06
Róża
Nie dostalam zadnej wiadomości ze lek jest już do odebrania
5 / 5
2020-01-20 20:39:57
Franciszka
wszystko przebiegło sprawnie i komfortowo
5 / 5
2020-01-20 13:10:46
Nadia
Wszystko fajnie i przejrzyście
5 / 5
2020-01-20 11:24:27
Cyprian
Wszystko w porządku. Sprawnie i na czas.
4 / 5
2020-01-18 13:58:06
Sylwester
Dobrze, ale dość długo, jak na lek, który był widoczny na stronie jako "dostępny".
5 / 5
2020-01-17 16:24:21
Łucja
ok ale brak mozliwości opłaty w aptece przy odbiorze leków
2 / 5
2020-01-17 14:13:49
Seweryn
Moja przesyłka jeszcze nie dotarła a czekam juz tydzien
5 / 5
2020-01-17 13:27:55
Błażej
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2020-01-17 12:56:42
Eugenia
Szybko sprawnie bez problemowo
5 / 5
2020-01-17 12:32:14
Apolonia
Bardzo szybka realizacja zamówienia i niski ceny.
3 / 5
2020-01-17 11:28:08
Gabriel
Zamówienie było długo realizowane, nawet ponad 48h z czego nie jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-16 10:28:10
Karina
Sprawnie, otrzymałam towar zgodnie z oczekiwaniem
1 / 5
2020-01-16 09:57:25
Walentyna
Tragedia, czekam na wysłanie zamówienia już tydzień i nadal nie zapowiada się żeby moje produkty były wysłane, nie polecam.
5 / 5
2020-01-15 19:20:32
Fabian
Świetna oferta, jakość i sposób dostawy. Na pewno będziemy korzystać częściej!
2 / 5
2020-01-14 21:39:43
Zdzisława
Bardzo długi czas oczekiwania na dostarczenie przesyłki. Denerwujące że nie można zapłacić przy odbiorze.
5 / 5
2020-01-14 19:21:00
Jolanta
Solidna, sprawna i profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji wszystkich moich dotychczasowych zamówień. Polecam!
5 / 5
2020-01-14 13:16:56
Karolina
wszystko ok,jak zawsze,polecam zakupy
4 / 5
2020-01-14 13:03:03
Aga
Korzystałam wielokrotnie zawsze byłam zadowolona tym razem było lekkie opóźnienie z powodu zawirowania świąteczno-noworocznego
4 / 5
2020-01-14 11:25:03
Klaudiusz
Nie dostałem maila z potwierdzeniem zamówienia od strony apteka-amica.pl, jedynie mail od firmy kurierskiej. Poza tym wszystko na plus - zawartość paczki zgodna z zamówieniem, dobrze zabezpieczona na czas dostawy. Cena i jakość produktów także na plus. Polecam!
5 / 5
2020-01-13 19:59:21
Izydor
bardzo dobrze jestem zadowolona
3 / 5
2020-01-13 17:01:28
Zuzanna
Nie dostałam wszystkiego w przesyłce ,przesyłka była w wigilię na wariackich papierach wpadł kurier zapłaciła i pozamiatane
5 / 5
2020-01-13 13:11:06
Fabian
Dobry kontakt , jakość zgodna z opisem
2 / 5
2020-01-13 12:55:46
Remigiusz
Nie najlepiej, ponieważ minęło 10 dni od zamówienia i nie otrzymałem towaru.
5 / 5
2020-01-13 11:03:10
Dymitr
Bardzo dobra apteka. Polecam!!!
1 / 5
2020-01-11 14:37:52
Julita
po kilku dniach od złożenia zamówienia dostałam maila wysłanego przez automat że zamowienie będzie miało opóźnienie w realizacji, po tygodniu od otrzymania maila napisałam zapytanie kiedy zamówienie zostanie zrealizowane. Nie dostałam odpowiedzi.
5 / 5
2020-01-11 12:07:26
Wiktoria
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie.
1 / 5
2020-01-10 16:00:00
Cecyl
Nie polecam. Na zamówienie czekam już 6 dzień roboczy.....Masakra!!!
1 / 5
2020-01-10 14:48:12
Beniamin
Niestety długi czas oczekiwania na przesyłkę mimo wysłania towaru 2 dni temu. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Na realizacje zamówienia czekam juz 9 dni .
1 / 5
2020-01-10 13:06:59
Herbert
Odradzam, po tygodniu czekania ani słowa kontaktu. Na moje maile łaskawie odpowiedzieli, że święta i kurier (od 22 do 30 grudnia bezruch bo święta) Następnie nie dało się doprosić zwrotu pieniędzy. Twierdzili, że oddadzą za 7 dni bo mają tyle czasu. W końcu oddali i koniec. W życiu nie chcę kontaktu6z tą firmą.
1 / 5
2020-01-10 12:58:05
Apoloniusz
Złożyłem zamówienie 1 stycznia. 10 stycznia po interwencji przesyłka została wysłana. Czekam na realizację zamówienia. Tym razem coś nie tak.
3 / 5
2020-01-10 12:01:48
Norbert
Bezsensownie długi czas oczekiwania na dostawę, mimo dostepnosci towaru.
4 / 5
2020-01-10 10:27:43
Edyta
trochę wydłużony czas oczekiwania na realizację
5 / 5
2020-01-09 15:16:36
Marek
Uważam , że apteka pracuje bardzo dobrze.
5 / 5
2020-01-09 13:45:45
Hubert
Szkoda ,ze nie można zrobić zamówienia w Aptece Amica w Legionowie, na ul. Sowińskiego 8, bo mam bliżej. Prosze może by dało zrobić , by ta Apteka tez realizowała zamówienia internetowe.
5 / 5
2020-01-09 13:26:13
Maksym
ZAKUPY JAK ZWYKLE UDANE, POLECAM APTEKĘ
5 / 5
2020-01-09 13:26:13
Konstanty
ZAKUPY JAK ZWYKLE UDANE, POLECAM APTEKĘ
5 / 5
2020-01-08 15:35:33
Otylia
Bardzo rzetelna apteka. Ceny niskie. Klient poinformowany o bieżącym statusie zamówienia. Możliwość uzyskania darmowej dostawy. W przesyłce miła niespodzianka w postaci gratisowych próbek kremów. Najlepsza apteka internetowa z którą miałam do czynienia. Naprawdę warto kupować w tym miejscu!
1 / 5
2020-01-08 15:09:44
Marcel
Zamowienie złożone 30.12. 3.01. dostaję informację mailową, że zgodnie z ustaleniami (na pewno nie ze mną) zamowienie anulowano. Okazało się, że towaru, który był dostępny od ręki, jednak nie ma. Zwrot środków na konto 8.01.
5 / 5
2020-01-07 18:17:45
Donata
Zostałam sprawnie i terminowo obsłużona.
5 / 5
2020-01-07 15:26:36
Brygida
Kupuję nie pierwszy raz i zawsze jest wszystko w porządku.
1 / 5
2020-01-07 14:36:05
Angelika
Fatalna przesyłka nadal nie dotarła
5 / 5
2020-01-07 10:40:16
Łucjan
Bardzo sprawna, dobrze zaopatrzona apteka
1 / 5
2020-01-06 10:08:38
Manuela
Dno. Czekam na towar już prawie 10 dni. Żadnej informacji o opóźnienie. Chociaż maja telefon i maila. A najśmieszniejsze jest to, że już przysłali ankietę dot. poziomu obsługi, a towaru brak. Piza tym apteka stacjonarna ma mało wspólnego z apteka internetowa. Będę dopominac się zniżkę lub inne zadośćuczynienie.
5 / 5
2020-01-04 20:40:00
Sabina
Otrzymałam to czego nie mogłam dostać w innych aptekach
4 / 5
2020-01-04 13:11:58
Liza
Pozytywnie. Tylko brakuje możliwości płatności przy odbiorze własnym.
4 / 5
2020-01-03 22:13:59
Arkadiusz
Dobra cena za produkty. Szkoda że nie działa system powiadomienia SMS o statusie zamówienia a w szczególności informacji o gotowości do odbioru zamówionego towaru.
5 / 5
2020-01-03 20:01:20
Zygmunt
Zakupy zgodne z zamówieniem. Trochę długo trwala dostawa, ale przeprosili za opóźnienie- brak towaru - i dodali drobny sympatyczny prezencik.Miłe.

Rzetelne opinie o Apteka Amica