Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Aronia

Apteka Aronia Opinie 4.4 (171)

Warszawska 81
05-092
Łomianki
(+48) 22 299 20 06
opinie Apteka Aronia
speedtest
4.4
171
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-13 16:56:51
Regina
Jestem bardzo zadowolona bardzo dobra obsługa
5 / 5
2020-02-07 12:52:02
Izyda
Wszystko super, trasakcja przebiegła pomyślnie.
4 / 5
2020-02-01 11:35:43
Gabriela
Dobry kontakt. Szybko odpowiadają na e-maile.
5 / 5
2020-01-31 12:56:33
Renia
Jestem zadowolona z zakupu .Sprawna o szybka dostawa Pozdrawiam
4 / 5
2020-01-31 10:12:55
Marek
kontakt z punktem natychmiastowy, obsluga sprawna lek dostarczzony w 2 dn robocze super/ lek znam super
5 / 5
2020-01-28 19:58:10
Genowefa
Wszystko w najlepszym porządku :)
4 / 5
2020-01-20 01:47:26
Bożena
Towarek przyszedł. Sativa ok.5%. Ale naturalna i z regularnych
5 / 5
2020-01-06 19:30:24
Oliwier
Wszystko zgodnie z moim oczekiwaniem.
5 / 5
2020-01-02 14:19:09
Paweł
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-25 10:16:58
Bogdan
witam wszystko na piątkę ,polecam.
5 / 5
2019-12-17 16:14:59
Magdalena
Jest szybko na pewno będę zamawiać
5 / 5
2019-12-12 09:34:49
Izyda
POLECAM - 100% zadowolenia. Szybko i konkretnie. Na bieżąco były informacje wysyłane do do realizacji zamówienia, nie trzeba nigdzie niczego szukać.
3 / 5
2019-12-09 11:35:33
Dalia
Bardzo długi czas oczekiwania. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przesyłki.
5 / 5
2019-11-14 12:48:10
Emilia
Szybko i sprawnie a przede wszystkim pewnie!
3 / 5
2019-11-11 17:57:21
Danuta
zamówienie zgodne,ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długi czas oczekiwania
5 / 5
2019-11-07 10:58:45
Agnieszka
Profesjonalizm. Korzystne ceny.
5 / 5
2019-10-25 14:40:44
Violetta
Apteka SUPER!!!, duży wybór produktów, polecam
3 / 5
2019-10-18 09:59:02
Oleg
Nie otrzymałem zamówionego towaru i dlatego nie mogę wydać swojej opinii.
4 / 5
2019-10-16 21:07:09
Milena
Towar otrzymałam ale zawiedziona jestem bardzo.Na zdjęciu przy zamówieniu istnieje inny żel,który pare lat temu kupowałam(gdzieś znikł :) i sadziłam, że takowy otrzymam.Gdybym wiedziała,że to ten sam co w innych punktach wybrałabym tańsza opcję.Poza tym nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-10-12 23:18:25
Kinga
Jestem zadowolona z usług apteki "Aronia". Obsługa jest szybka profesjonalna. Otrzymałam również telefon od Pana (nie pamiętam nazwiska), który stwierdził, iż dwukrotnie zapłaciłam za zamawiany lek. Dokonałam przelewu i jednocześnie zapłaciłam kwotę 62,95 zł kurierowi. Niestety do chwili obecnej nie otrzymałam zwrotu nadpłaty. Chciałbym dalej korzystać z Państwa usług w miarę potrzeb. Pozdrawiam Ewa Trzpil
5 / 5
2019-10-09 19:08:18
Gabriela
jestem b. dobrego zdania o aptece Aronia. Ceny są niższe niż w innych aptekach, obsługa ( p. Tomasz) b. miła.
5 / 5
2019-10-06 16:41:12
Paula
kupuję już 3 raz w tej aptece polecam
5 / 5
2019-10-03 11:25:11
Kazimiera
Polecam. Szybka wysyłka i starannie wszystko spakowane ...
5 / 5
2019-09-19 11:38:49
Liza
Wcześniej zamawiałam produkty i otrzymałam w terminie.Apteka wywiązuje się z realizacji zamówień.Polecam
5 / 5
2019-08-21 14:57:55
Kamila
Jestem bardzo zadowolona z rzetelność obsługi polecam sklep aptekaaronia jest wiarygodny i otwarty na klienta
5 / 5
2019-08-20 22:32:07
Arkadiusz
Dziękuję - bardzo dobrze oceniam
5 / 5
2019-06-25 12:28:25
Ilona
Zdecydowanie polecam. Jedynym minusem jest możliwość odbioru osobistego po przekroczeniu 150 PLN
5 / 5
2019-06-10 13:34:07
Jonatan
Bardzo sprawnie i tanio. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-06-07 21:00:33
Małgorzata
Polecam, wszystko przebiegało pomyślnie
5 / 5
2019-06-07 14:54:26
Maksymilian
Ceny przystępne duży asortyment. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-05-25 01:47:13
Zbyszko
Jestem zadowolona z ich usług polecam
1 / 5
2019-04-18 15:44:47
Dorota
tragedia i zupełny brak odpowiedzialności
5 / 5
2019-04-13 22:06:21
Żaneta
bezproblemowo szybko i na temat
5 / 5
2019-03-23 15:25:36
Michalina
Tani produkt zakupiłam w tej aptece więc polecam
5 / 5
2019-03-22 19:43:29
Lidia
wysylka moglaby byc takze na paczkomat
1 / 5
2019-03-09 06:02:15
Bronisława
towar widoczny jako dostępny , zamówienie przyjęte , po kilku dniach informacja że brak towaru , kiepsko nie polecam
2 / 5
2019-02-21 12:17:00
Ernest
Witam , produkt ten oferują na wyszukiwarce ceneo ,jako z filtrem spf 50 ,a gdy przechodzimy do produktu na witrynie apteki -brak zdjęcia i łatwo się nabrać i kupić bez filtra ......i wtedy cena wcale nie jest atrakcyjna + wysyłka 17zł przy wpłacie na konto.....zawiodłem się
5 / 5
2019-02-14 21:02:51
Sylwia
Szybka wysyłka,niskie ceny. Polecam
4 / 5
2019-02-13 21:35:27
Franciszka
Mój pierwszy zakup, miałam początkowo pewne trudności z komunikacją, ale wszystko się dobrze skończyło:)
2 / 5
2019-02-13 21:04:52
Mariusz
Towaru nie było na stanie a na stronie internetowej nie było o tym informacjii
5 / 5
2019-02-01 20:06:39
Celestyna
Zamówienie dostarczone o czasie polecam
5 / 5
2019-01-30 18:16:13
Idzi
Transakcja bez zarzutu. Czas realizacji krótszy niż orientacyjny - podany na stronie. Przesyłka bezpiecznie zapakowana. Polecam.
5 / 5
2019-01-24 08:48:45
Lesław
Zakupy zostały dostarczone szybko i profesjonalnie.Polecam.
5 / 5
2018-12-21 19:04:33
Gracjan
Bardzo mile reagowanie na zamowienie klienta.
4 / 5
2018-12-18 14:13:33
Franciszek
wszystko dobrze jestem zadowolony
4 / 5
2018-12-17 16:13:23
Lilianna
Sklep spoko. Ale jak to Poczta Polska przesyłka kurier 48 szła prawie tydzień
5 / 5
2018-12-17 14:33:06
Arkadiusz
Apteka Aronia to apteka godna polecenia.Niskie ceny,bardzo szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka,w dniu złożenia zamówienia !!!
5 / 5
2018-12-01 19:56:45
Weronika
Oceniam bardzo dobrze. Polecam Aptekę Aronia. W przyszłości nadal będę kupować w Aptece Aronia.
5 / 5
2018-11-29 10:38:05
Kornelia
Szybko, sprawnie, bezbłędnie.
4 / 5
2018-11-22 11:31:21
Kazimiera
nie otrzymałam zamówionej ilości, telefonicznie ustaliłam zmianę
1 / 5
2018-11-16 18:42:59
Lidia
Zamówienie wysłane dopiero 3 dnia roboczego, kontakt ze sklepem prawie zerowy, co jakiś czas wysyłali maile ze statusem zamówienia, ale można się spokojnie dodzwonić. Zamówienie utknęło gdzieś i nie dojechało po 2 tyg, więc zrezygnowałam
5 / 5
2018-10-31 21:44:49
Beata
Bardzo łatwo i szybko zrobione zakupy,super service i informacje na jakim etapie jest zamówieni.
5 / 5
2018-10-27 08:08:33
Radomir
Współpraca na najwyższym poziomie.
2 / 5
2018-10-23 18:38:22
Roksana
Nie pierwszy raz korzystam z apteki o wdzięcznej nazwie" Aronia " i tylko za pierwszym razem zamówienie zostało zrealizowane w terminie zgodnie ze złożonym zamówieniem, następne zamówienie zostało wydane a po kilku dniach od wydania mocno zniecierpliwiony pracownik domagał się odebrania zamówienia zdziwiony, że zostało ono już wcześniej odebrane. Przy kolejnym zamówieniu przyjętym do realizacji i braku reakcji ze strony apteki po moim telefonie okazało się, że pracownik dzwonił ale się nie mógł dodzwonić ( są sms-y, jest e-mail ) a tak w ogóle to nie ma zamówionego przeze mnie preparatu bo go nigdzie nie ma ani w hurtowni ani "w ogóle", choć według mojej wiedzy znajduje się prawie w każdej innej aptece tylko nie w "Aronii". Nadmienić należy, że aby móc odebrać zamówienie osobiście musi ono opiewać co najmniej na kwotę 150,00 PLN , choć w innych aptekach ten typ odbioru jest "0" PLN. Reasumując : 1) jeżeli jakiegoś towaru brak, to o tym fakcie informuje się klienta Droga Apteko na swojej stronie internetowej; 2) wyszczególnione artykuły w szanujących się aptekach mają szczegółowy opis i zdjęcie ; 3) apteka "Aronia" może być pewna, że nie będę już jej klientem.
5 / 5
2018-10-17 13:35:07
Jerzy
Polecam.Szybko Profesjonalnie Tanio.
4 / 5
2018-10-11 09:47:28
Zuzanna
2x dlusze czekanie nisz w ofercie.
1 / 5
2018-10-08 10:39:12
Wiesława
Totalna pomyłka - zamówienie przyjęte przez Aptekę pomimo braku pozycji, po kilku dniach informacja na e-mail, że zamówienie z powodu braku towaru nie może zostać zrealizowane!
5 / 5
2018-10-04 13:00:02
Oskar
Szybka realizacja zamówienia, profesjonalne podejście do klienta, Polecam!
5 / 5
2018-09-07 09:38:19
Bartłomiej
Polecam, szybka wysyłka, bardzo dobre ceny.
5 / 5
2018-09-04 22:00:57
Joanna
Bardzo szybka dostawa, produkt jak w opisie, bardzo polecam :)
5 / 5
2018-09-03 12:17:19
Bolesław
Towar zgodny z opisem.Polecam.
5 / 5
2018-08-31 13:39:21
Igor
Wszystko zgodne z opisem, dobry kontakt.
4 / 5
2018-08-22 09:36:34
Franciszek
czekam na towar ,dopiero ocenię konkretnia
5 / 5
2018-08-21 12:38:56
Miłosz
Wszystko zgodne z zamówieniem. Sprawnie i profesjonalnie. Polecam
3 / 5
2018-08-20 12:06:38
Maksym
czekam na towar czwarty dzien!!!
5 / 5
2018-08-16 13:46:07
Amelia
Wszystko poszło sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-08-14 08:48:25
Sofia
Pierwsze zamówienie i jest ok.
5 / 5
2018-08-08 15:38:21
Liza
Towar zgodny z opisem,szybka wysyłka Polecam
5 / 5
2018-07-20 09:36:35
Oleg
Polecam - towar zgodny z zakupem, przesyłka dobrze zapakowana i dostawa na drugi dzień roboczy – mówiłem z rana poprzedniego dnia. Pzdr.
5 / 5
2018-07-18 19:11:49
Rafał
Spodziewałem się szybkiej realizacji zamówienia, poważnego potraktowania zamawiającego, miłej obsługi. TEGO WŁAŚNIE DOŚWIADCZYŁEM. BARDZO DZIĘKUJĘ.
5 / 5
2018-07-10 13:13:37
Bernardeta
Jestem mile zaskoczona szybką realizacją zamowienia. Napewno zrobię tu jeszcze zakupy, nie raz nie dwa :)
5 / 5
2018-07-02 12:29:19
Grażyna
Wiarygodna, dbająca o klienta
4 / 5
2018-06-08 23:52:09
Alberta
apteka solidna, obsługa profesjonalna i rzetelna
1 / 5
2018-06-05 18:55:29
Klementyna
Sklep przyjął zamówienie, otrzymałam mail że, jest w realizacji, po sześciu dniach zadzwoniłam i dowiedziałam się że, zamówienie nie może być zrealizowane ( brak towaru). Jedyne co pozytywne, uprzejmość osoby z którą rozmawiałam. W związku z powyższym prosiłam w mailu o usunięcie moich danych, czekam na jakąś informację zwrotną.
5 / 5
2018-05-30 13:40:40
Klemens
Bardzo dobrze. Jeden mankament - nie odbierano telefonu, ale na mejla odpowiedziano natychmiast.
5 / 5
2018-05-11 12:36:33
Henryka
Jestem bardzo zadowolny z realizacji zamówienia
5 / 5
2018-05-07 09:46:59
Julita
Dobra obsługa ,duży asortyment.
5 / 5
2018-05-06 20:52:33
Manuela
Super obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Duży asortyment. Polecam.
5 / 5
2018-04-25 12:37:49
Dariusz
Super kontakt. Miła i uprzejma obsługa telefoniczna. Polecam.
5 / 5
2018-04-16 19:16:49
Oliwier
Polecam zakup w tej aptece . Zakupione leki dotarły bardzo szybko w stanie nie uszkodzonym.
2 / 5
2017-12-06 12:22:24
Joanna
Przesyłka dotarła dopiero po dwóch tygodniach od zakupu. Przesyłka niekompletna - brak dwóch opakowań za sumę 22,90 zł. Brak odpowiedzi na wiadomość o niekompletnej przesyłce. Nie polecam tej apteki!
5 / 5
2017-08-10 23:38:47
Damian
bardzo przyjazny sklep dla klienta
5 / 5
2017-08-01 14:34:52
Radosław
Jestem bardzo zadowolony. Oferta spełniła moje oczekiwanie
5 / 5
2017-07-19 14:00:11
Tadeusz
Szybko i co najważniejsze w bardzo dobrej cenie, tylko mały minus że musibyc 150zł aby odebrać osobiście.
5 / 5
2017-07-03 10:01:57
Iwo
wszystko jak najbardziej pozytywnie
5 / 5
2017-06-27 13:00:55
Sylwester
Dobra apteka . POLECAM wszystkim kupującym w sieci.
5 / 5
2017-06-26 09:52:34
Felicja
Bardzo szybka realizacja zamówienia. 100% satysfakcji
5 / 5
2017-06-23 20:49:39
Wera
Polecam tą aptekę. Ceny niskie.Obsluga b.dobra.
5 / 5
2017-06-19 07:39:52
Apoloniusz
Profesjonalnie, sprawnie, szybko.
5 / 5
2017-06-15 17:37:29
Ewelina
Jestem bardzo zadowolona Polecam
5 / 5
2017-06-13 12:16:47
Marina
Bardzo szybko zrealizowana dostawa, tanio, świetnie!
5 / 5
2017-05-18 23:41:16
Patryk
Bardzo doborze. Aptekę polecam innym.
5 / 5
2017-05-15 09:11:02
Sara
Bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2017-05-11 21:26:37
Roksana
Bez zastrzeżeń, szybko ,bezbłędnie, godne polecenia
5 / 5
2017-05-10 11:22:55
Daniel
Wszystko jak należy Polecam gorąco
5 / 5
2017-04-19 12:14:22
Elwira
Jestem bardzo zadowolona z zakupów dokonanych w sklepie. Towar otrzymałam bardzo szybko, nawet wcześniej niż się spodziewałam.
5 / 5
2017-04-08 00:28:28
Paula
Super. Polecam wszystkim zakupy w tej aptece
5 / 5
2017-03-24 20:07:33
Eligiusz
szybka i sprawna obsługa oraz super niskie ceny
4 / 5
2017-03-20 13:04:19
Stefania
nie mam zastrzeżeń, oprócz długiego okresu realizacji zamówienia.
2 / 5
2017-03-20 09:25:23
Gabriel
Bardzo długo czeka się na realizację. Ceny są konkurencyjne.
1 / 5
2017-03-16 13:00:36
Janina
Pierwszy raz kupowałam w tej aptece.Pierwszy i ostatni. Zamowiłam między innymi 10 plastrów Prel red po 3 w opakowaniu .Dostałam 3 opakowania po 3 sztuki i 7 opakowań po 1 szt..Brakowało mi 14 plastrów.Wsród tych plastrów które otrzymałam było kilka z data do 2019 r. i przewaga z datą do czerwca tego roku.Reklamowałam w aptece dostałam pozostałe ale z datą do czerwca tego roku i 1 z datą do 2019 r..Co ciekawe zawsze na wierzchu jest ten plaster z datą do 2019.Wniosek apteka pozbywa się staroci licząc na to że się tego nie zauważy.Uważam to za oszustwo.To teraz mam naklejać plastry czy są potrzebne cz nie aby się nie przeterminowały.Inne apteki jeżeli jest krótki termin ważnosci obniżają cenę i informują klientów.Ta wpycha tylko stary towar !!!!!
5 / 5
2017-03-10 15:56:24
Tomasz
Szybka realizacja zamówienia,dobry kontakt mailowy na kazdym etapie realizacji,a towar porzadnie zabezpieczony.
5 / 5
2017-03-02 19:10:48
Cecylia
Miła obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2017-02-07 12:23:13
Zdzisław
Jestem bardzo zadowolona.Polecam.
5 / 5
2017-01-13 15:51:13
Romuald
szybki i dobry kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia
5 / 5
2016-12-30 18:32:18
Sławomira
Sprawna obsługa, świetny kontakt, szczerze polecam..
5 / 5
2016-12-29 14:25:02
Alicja
polecam expresowo !!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2016-12-28 10:05:51
Władysława
Sklep przyjazny, bezproblemowa dostawa mimo okresu świątecznego.
4 / 5
2016-12-09 16:42:47
Rafał
Jestem bardzo zadowolona z tranzakcji
5 / 5
2016-12-07 19:54:17
Wiktoria
Sprawna, życzliwa obsługa, kontakt telefoniczny, kiedy było to potrzebne.
5 / 5
2016-11-27 20:10:50
Dalia
Dobry kontakt przy modyfikacji zamówienia
5 / 5
2016-11-11 21:07:46
Daniela
Bardzo sprawnie działająca apteka,
4 / 5
2016-11-02 17:30:15
Aga
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.Polecam zakupy w tej aptece.
3 / 5
2016-09-15 05:53:25
Ernest
Przesyłka śmierdziała benzyną.
5 / 5
2016-08-22 14:54:10
Izyda
Jestem zadowolona z zakupu.Towar szybko dostarczono i był dobrze zapakowany,polecam!
1 / 5
2016-07-26 12:37:45
Elżbieta
PO OCZEKIWANIU 6 TYGODNI NA ZAMÓWIONY TOWAR ZREZYGNOWAŁEM. SPRZEDAJĄ COŚ CZEGO NIE MAJĄ. POWODZENIA
4 / 5
2016-07-24 16:40:40
Teresa
sklep nie posiadał towaru w ilości 4szt ,zrezygnowałam z zakupu. ,ale mnie o tym poinformował Anna
5 / 5
2016-07-18 08:32:34
Elwira
Poproszę darmowe paczkomaty Inpost.
5 / 5
2016-07-17 14:28:45
Wera
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2016-07-08 22:41:11
Urszula
2 x korzystałam z usług apteki aronii...bez zarzutu :)
5 / 5
2016-06-26 17:25:12
Sebastian
SZYBKA PRZESYŁKA TOWAR ORYGINAŁ.POLECAM
5 / 5
2016-06-12 11:32:17
Tadeusz
Super sprzedawca bez zastrzezen
4 / 5
2016-06-11 20:50:32
Luiza
Tabletki do ssani przyszły połamane,pokruszone.Mimo informowania apteki o zaistniałej sytuacja-zlewka totalna.Nie Polecam
2 / 5
2016-06-04 12:48:35
Beniamin
Kupiłem lek po określonej na stronie apteki cenie, a do realizacji zaproponowano mi cenę dwukrotnie wyższą, ceny oferowane są cenami wprowadzającymi w błąd.
5 / 5
2016-06-01 15:27:27
Wieńczysła
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW W APTEKA ARONIA.ŚWIETNY KONTAKT ZE SKLEPEM,NATYCHMIASTOWA ODPOWIEDŹ MAILOWA NA MOJE ZAPYTANIE.JESTEM POD WRAŻENIEM OBSŁUGI I POLECAM.
3 / 5
2016-05-31 19:54:27
Barbara
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia . Polecam !!!
5 / 5
2016-05-16 16:22:53
Rudolf
Rewelacja! Błyskawiczna realizacja zamówienia! Przemiła obsługa! Produkty zgodne z opisem. Polecam!!!
4 / 5
2016-05-11 15:17:33
Milena
Bardzo szybka i sprawna dostawa.
1 / 5
2016-05-10 21:58:51
Cecyl
z przykrością muszę stwierdzić, że są niepoważny
5 / 5
2016-05-04 11:35:01
Ireneusz
jestem bardzo zadowolona z wyboru tej apteki
5 / 5
2016-04-25 15:38:33
Aleksander
Szybko, miło bardzo sprawnie troszke drogo ale niestety nigdzie nie było tego leku!ogólne wrażenia dobre
5 / 5
2016-04-22 07:41:20
Laura
sklep zrealizowal zamowienie blyskawicznie, bez najmniejszych problemow. Polecam korzystanie z jego uslug.
5 / 5
2016-04-13 12:59:42
Wiktor
Szybka, profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2016-04-10 19:06:28
Luiza
dlugie oczekiwanie na przesylke
5 / 5
2016-04-09 12:22:41
Stanisław
Solidny, wiarygodny sprzedawca.
5 / 5
2016-04-08 18:00:08
Jolanta
Zaskakująco szybka dostawa. Polecam
4 / 5
2016-04-07 15:09:08
Magdalena
Dostawa w dopuszczalnym terminie.
5 / 5
2016-04-06 10:19:02
Renata
Rzetelny sprzedawca, już dwukrotnie dokonywałam zakupu i za każdym razem było zadowalająco. Polecam
5 / 5
2016-04-06 10:19:02
Ilona
Rzetelny sprzedawca, już dwukrotnie dokonywałam zakupu i za każdym razem było zadowalająco. Polecam
4 / 5
2016-03-30 13:44:38
Kazimiera
Dostawa dostarczona w czasie dobrze zapakowana polecam
5 / 5
2016-03-26 19:38:31
Antoni
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Polecam. Nie zawiedziesz się.
1 / 5
2016-03-26 09:50:43
Włodzimierz
Na stronie można kupić coś czego nie mają. Fałszywe stany magazynowe.
5 / 5
2016-03-15 18:28:40
Herbert
Ekspresowa wysyłka, zdecydowanie POLECAM.
5 / 5
2016-03-14 12:47:16
Ida
Przesympatyczna obsługa sklepu, bardzo niskie ceny, bardzo dobry produkt, bardzo szybko otrzymałam produkt - już następnego dnia. Serdecznie dziękuję uratowało nam to sytuację :) Pozdrawiam i POLECAM!
4 / 5
2016-03-12 15:18:26
Helena
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia i bezpośredniego kontaktu z apteką. Z uwagi na problem z płatnością może należałoby w bardziej klarowny sposób proponować klientom formę zapłaty.
5 / 5
2016-03-09 20:11:27
Błażej
Bardzo dobry kontakt, wystąpił problem z mojej winy, ale po rozmowie telefonicznej został przez sprzedającego natychmiast rozwiązany. Polecam!
5 / 5
2016-03-06 11:21:18
Daria
Będę polecała każdemu z korzystanie z usług tej apteki.
5 / 5
2016-03-05 19:22:43
Konstancja
Godna polecenia profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-03-05 11:02:15
Michalina
Polecam. Zamówienie zrealizowane bez zbędnej zwłoki
5 / 5
2016-02-29 12:45:23
Zygmunt
Jest wiarygodna,będę tą aptekę polecać.Pozdrawiam
5 / 5
2016-02-23 09:46:40
Wanda
Bardzo miła obsługa, personel dzwonił do mnie informując na jakim etapie jest realizacją zamówienia i kiedy moge przyjechać po odbiór. Polecam
5 / 5
2016-02-18 15:01:54
Edyta
szybko tanio, po prostu wspaniale
5 / 5
2016-02-14 22:52:28
Radosław
Wszystko ok, serdecznie polecam. Jestem bardzo zadowolony z zakupów, dodatkowo dostałem miły prezent :) Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Przesyłka bardzo solidnie zapakowana i zabezpieczona.
5 / 5
2016-02-03 22:44:04
Rozalia
Bardzo duży wybór, atrakcyjne ceny. Doskonały kontakt ze strony Apteki - personel jest bardzo uprzejmy, udziela wyczerpujących odpowiedzi na wszelkie pytania. Na pewno zrobię tu jeszcze zakupy - polecam serdecznie.
5 / 5
2016-02-02 16:24:02
Tomasz
Niskie ceny, duży wybór, profesjonalna obsługa. Pracownicy apteki bardzo pomocni i elastyczni. Apteka godna zaufania i polecenia!
5 / 5
2016-02-02 14:24:11
Matylda
Polecam tę aptekę - bardzo rzetelna
5 / 5
2016-02-02 10:57:40
Emilia
Jestem zadowolona,polecam wszystkim zakupy w aptece Aronia.Miła,fachowa obsługa telefoniczna,krótki czas oczekiwania na przesyłkę,najniższa cena,a do tego gratis dołączony do paczki!
5 / 5
2016-01-28 20:20:28
Bernadeta
Miła i profesjonalna obsługa. Konkurencyjne ceny i błyskawiczna realizacja zamówienia. Dodatkowo otrzymałam mały gratisik. Jestem zadowolona. Polecam
1 / 5
2016-01-27 12:04:52
Eugeniusz
TOTALNA IGNORANCJA KLIENTA Złożyłem zamówienie 16 stycznia 2016 r., a dzisiaj mamy 27 STYCZNIA 2016 R. Apteka kurczowo trzyma się regulaminu. Skoro już tak się trzymamy regulaminu, to jest w nim zapisany termin realizacji zamówienia standardowo 10 dni, a termin realizacji zamówienia wskazany w potwierdzeniu zamówienia (które dostałem na adres mailowy) wynosi 5 dni robocze + 2 dni robocze dla firmy kurierskiej. Minęło 10 dni (zgodnie z regulaminem), minęło 7 dni roboczych (zgodnie z mailem), a ja dalej nie wiem co się dzieje z moim zamówieniem. ZERO KONTAKTU W SPRAWIE ZAMÓWIENIA Ale za to dostałem maila, abym usunął niepochlebną opinię, bo podważa dobre imię i renomę Apteki Aronia. Jakie dobre imię i renomę????? Proszę sprawdzić - zamówienie nr 442 - NIEZREALIZOWANE DO DZIŚ JAKIE DOBRE IMIĘ I RENOMA?????? NA TO TRZEBA SOBIE NAJPIERW ZASŁUŻYĆ SZCZERZE NIE POLECAM
5 / 5
2016-01-27 11:24:15
Greta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i obsługi.Robię zakupy systematycznie.Przystępne ceny,miła obsługa.Dziękuję i pozdrawiam personel apteki
5 / 5
2016-01-27 08:52:33
Łucjan
Doskonały kontakt, miła i sumienna obsługa, niskie ceny. Polecam
5 / 5
2016-01-22 00:06:38
Sebastian
Wszystko zgodne z zamówieniem i opisem produktu.
4 / 5
2016-01-21 11:15:12
Aniela
Ok.Można kupować w tej aptece bez obaw.Szybka wysyłka.Zero problemów.Polecam.
1 / 5
2016-01-16 15:56:08
Lesław
ZUPEŁNY BRAK ELASTYCZNOŚCI. Chciałem kupić leki za 140 zł i odebrać je na miejscu w aptece, aby nie płacić za przesyłkę. Okazuje się, że nie ma takiej możliwości. Można leki odebrać w aptece jeżeli zamówienie jest powyżej 150 zł. Jeżeli zamówienie jest na mniejszą kwotę zamówione leki mogą być tylko wysłane kurierem. Aptece nie zależy na tym aby sprzedawać leki przez internet lub telefonicznie. Skoro Aptece Aronia nie zależy na sprzedawaniu leków to może pora ją zamknąć. Znalazłem w internecie aptekę, w której kupiłem te same leki i łącznie z przesyłką zapłaciłem mniej. NA PEWNO NIE JEST TO TANIA APTEKA I NA PEWNO PERSONEL NIE WYKAZUJE SIĘ ŻADNĄ ELASTYCZNOŚCIĄ, ZWŁASZCZA, ŻE SPRZEDAWANE LEKI WCALE NIE SĄ KONKURENCYJNE CENOWO.
5 / 5
2016-01-14 12:07:56
Dalia
Jestem zadoolona, wszystko sprawnie i szybko
4 / 5
2016-01-11 17:43:49
Ismena
Są nowi na rynku-jeszcze się wyrobią-trzymam kciuki
5 / 5
2015-12-28 09:59:47
Klaudiusz
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2015-12-19 11:41:21
Sandra
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2015-12-18 15:48:26
Stefania
Jestem zadowolona i polecam.Miłą ńiespodzianką był też malutki preżencik😀
5 / 5
2015-12-14 11:40:30
Jerzy
Bardzo niska cena leku i szybka wysyłka.Mają jeszcze kilka błędów do poprawienia na stronie czasem tez ceny są nieaktualne ale oni dopiero zaczynają swoją przygodę z internetem,więc ja im wybaczam.
5 / 5
2015-11-23 17:30:53
Paulina
Rewelacja!!! Niska cena, bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka!! Polecam

Rzetelne opinie o Apteka Aronia