Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Avena

Apteka Avena Opinie 4.8 (122)

Sienkiewicza 67/10 i 15
09-400
Płock
( brak )
opinie Apteka Avena
speedtest
4.8
122
Opinii

Doskonale

1 / 5
2017-11-11 07:34:31
Marlena
Brak jakiegokolwiek powiadomienia, ze paczka jest do odebrania w aptece. Zero kontaktu.
5 / 5
2017-10-31 14:39:07
Martyna
Polecam szybka realicacja zamówienia.
5 / 5
2017-10-26 12:56:04
Dominika
Aptekę oceniam bardzo dobrze, super produkty, bardzo szybka wysyłka, korzystne ceny (kupowałam tylko produkty Agafii). Polecam! Sama będę korzystać jeszcze na pewno.
5 / 5
2017-10-20 17:23:35
Katarzyna
Błyskawiczna wysyłka, towar bardzo solidnie zapakowany, tak że sama miałam problem z odpakowaniem go :)
5 / 5
2017-10-19 11:15:19
Konstanty
Bardzo sprawnie i szybko. POLECAM
5 / 5
2017-10-11 22:23:16
Leszek
Jestem zadowolony z zakupów. Szybko i sprawnie. Polecam!!!
5 / 5
2017-10-10 11:19:20
Zygfryd
Witam,jestem bardzo zadowolona z obsługi Waszej apteki.Na pewno będę korzystala z Waszych usług.Dziekuje za szybko dostawe.
5 / 5
2017-10-09 13:28:31
Eliza
Dobrze, ale nie pamiętam dokładnie po ilu dniach dostałam przesyłkę i jaka to była firma ( DPD? )
5 / 5
2017-10-06 22:13:54
Elwira
Wszystko zgodne z opisem. Dobry kontakt i szybka wysylka. Polecam !!!
2 / 5
2017-10-06 16:54:12
Eliza
Nie polecam robić w tej aptece dużych zakupów. Jestem bardzo rozczarowana. Zamówiony przeze mnie towar na kwotę 200 zł dotarł do mnie częściowo uszkodzony czego przyczyną było fatalne zabezpieczenie mojego zamówienia bo produkt owinięty był jedynie czarną folią i taśmą. W dodatku zamówienie nie było do końca zgodne bo brakowało 1 produktu, który mnie interesował. Fakt w zamian dostałam coś innego jednak apteka nie raczyła mnie poinformować o brakach magazynowych i nie dała mi możliwości zmiany zamówienia co bardzo mnie rozczarowało. Niestety nie polecam sugerować sie informacjami ze strony o dostępności produktów gdyż są nie prawdziwe. Oczywiście próbowałam się kontaktować i reklamować moje zamówienie z apteką poprzez wiadomość email jednak wszystkie moje wiadomości zostały zingnorowane i nie uzyskałam żadnej odpowiedzi dlatego też radzę przemyśleć każdemu dobrze zakupy z apteką Avena. Ja osobiście jestem bardzo zawiedziona i zakupów u Państwa już więcej nie zrobię. Pozdrawiam
5 / 5
2017-10-05 15:53:46
Franciszek
Wszystko w najlepszym wydaniu.
4 / 5
2017-10-05 15:30:13
Iga
Najniższa cena, sprawna i szybka realizacja. Minus za sprzedaż towaru którego nie ma na stanie, więc częściowy zwrot kasy. Plus za darmową wysyłkę w ramach rekompensaty. Polecam!
5 / 5
2017-10-05 14:20:07
Oleg
świetnie nie muszę stać w kolejce po leki, spokojnie zamawiam leki
5 / 5
2017-10-02 10:08:38
Hubert
atrakcyjne ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-09-30 13:25:07
Barbara
Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, szybka dostawa.
5 / 5
2017-09-29 21:51:21
Greta
Tanie produkty ale nie wszystkie. Szybka wysyłka.
5 / 5
2017-09-29 10:44:48
Faustyna
Apteka jest świetna! Niskie ceny i szybka realizacja zamówienia! Bardzo polecam 😊
5 / 5
2017-09-27 18:04:31
Joachim
Rzetelność ,uczciwość,szybkość towar OK,100% ZADOWOLENIA ,POLECAM.
5 / 5
2017-09-25 22:09:23
Konstanty
jest apteką bardzo dobrą i tanią,a zrezygnowałem z zamówienia ponieważ byłem w płocku i zamówiony towar kupiłem w awenie w płocku bez kosztów przesyłki
5 / 5
2017-09-24 17:36:02
Aleksandra
Rewelacja. Bardzo dobry kontakt z klientem (rozmowa telefoniczna), pomoc w zmianie zamówienia już po złożeniu i opłaceniu. Polecam.
5 / 5
2017-09-23 23:01:45
Celestyna
Apteka Avena doskonale wypełnia zobowiązania wobec klientów. Polecam!
5 / 5
2017-09-23 18:22:28
Maksymilian
Jestem bardzo zadowolony z oferty jak również obsługi. Otrzymałem towar zgodnie z zamówieniem. Wszystko sprawnie i szybko. Polecam gorąco!!!
5 / 5
2017-09-20 20:55:02
Danuta
Bardzo solidnie, profesjonalnie, szybko, bezproblemowo. Dziękuję.
4 / 5
2017-09-18 11:54:36
Iwona
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezbłędnie. Kontakt bez zarzutu - co nie w każdej aptece jest standardem- sama się pzrekonałam
5 / 5
2017-09-17 17:48:35
Walenty
super bardzo szybka realizacja
5 / 5
2017-09-13 16:19:48
Waldemar
Jestem zachwycony szybkością realizacji zamówienia. Bardzo cenię sobie rzetelność i fachowość. W Avenie robię trzeci raz zakupy łącznie na kwotę prawie 700 zł i zawsze z przyjemnością wracam. Jak na razie nie miałem żadnych problemów z zamówieniem i jego realizacją. Oczywiście jakość sklepu najczęściej można poznać po tym jak załatwiane są sprawy problematyczne, czyli ewentualne reklamacje, zwroty, łatwość kontaktu, czas oczekiwania na odpowiedź itd. Na razie nie miałem takich sytuacji więc pod tym kątem nie mogę wydać opinii. Zamówienie złożyłem w niedzielę wieczorem. W poniedziałek paczka została wysłana, we wtorek około 14:00 paczka była u mnie. I to jest szybka i sprawna realizacja zamówienia. Poprzednie dwa zamówienia równie szybko zrealizowane. Przesyłki zawsze dobrze zapakowane, choć mam prośbę by zwracać baczniejszą uwagę czy opakowania są dokręcone gdyż czasami trafia się, że jakiś produkt ma niedokręcone wieczko i jest o włos od wylania zawartości, na szczęście folia stretch ratuje sytuację. Fajnie gdyby został poszerzony asortyment produktów ze składem naturalnym oraz produktów firmy z mojego zamówienia, które bardzo lubię. Oczywiście należy też dodać kluczową kwestię, atrakcyjne ceny. Reasumując, 3 dokonane zamówienia, wszystkie zrealizowane sprawnie i bez problemów. Szybka realizacja i dostawa. Dla stałych klientów można dodać jakiś bonus, może mały kupon rabatowy, aczkolwiek przy dość niskich cenach są zapewne niskie marże na produktach więc nie naciskam.
5 / 5
2017-09-13 11:10:51
Beata
Sklep mógłby poprawić wyszukiwanie i filtrowanie produktów. Poza tym apteka z dobrymi, a nie kiedy z bardzo dobrymi cenami.
5 / 5
2017-09-13 09:47:18
Stanisław
Bardzo dobrze zaopatrzona Aptekaz, bardzo dobre ceny, szybka realizacja zamówienia. Same plusy, polecam.
5 / 5
2017-09-08 23:34:56
Lidia
Solidny sprzedawca, szybko reagujący na reklamacje.
5 / 5
2017-09-08 09:54:17
Michalina
Rewelacyjny Sprzedawca na 6+. Zaczęłam tu robić regularne zakupy. Miłe i profesjonalne podejście do klienta, niezłe ceny i błyskawiczna- świetnie zabezpieczona do transportu przesyłka. Tu warto powracać. POLECAM :)
5 / 5
2017-09-01 17:38:27
Józefina
Bardzo sprawnie działająca apteka. Polecam.
5 / 5
2017-09-01 10:01:54
Tamara
SZYBKO,profesjonalnie, SERDECZNIE POLECAM!!!!!!!!
5 / 5
2017-08-30 12:50:06
Ludmiła
Super apteka, bardzo dobre ceny.
5 / 5
2017-08-30 09:41:30
Bogna
Świetna, profesjonalna obsługa. Duży wybór asortymentu. Wysokiej jakości produkty. Szybka wysyłka. Pozdrawiam i polecam
5 / 5
2017-08-29 07:47:01
Jowita
Sklep OK, bdb kontakt - tel odbierają
5 / 5
2017-08-26 23:17:22
Radosław
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
4 / 5
2017-08-25 16:36:12
Wieńczysła
Szybko, sprawnie. Towar najtańszy ze wszystkich aptek internetowych i zgodny z opisem.
5 / 5
2017-08-22 20:32:21
Katarzyna
Konkurencyjne ceny,szeroki asortyment
5 / 5
2017-08-22 10:43:40
Jacek
Bardzo dobrze. Bardzo miła obsługa klientów.
4 / 5
2017-08-21 22:22:11
Igor
Polecam ceny sa przyzwoite a realizacja dosc szybka
5 / 5
2017-08-21 14:06:32
Robert
sprawna obsługa towar zamówiony dostałem następnego dnia wybrałem kurier DHL
5 / 5
2017-08-20 14:07:49
Dominik
Witam.Wszystko jak najbardziej ok: towar, cena i wysyłka.Polecam Tę firmę.
5 / 5
2017-08-17 11:58:59
Eugenia
Nie mam zastrzeżeń. Realizacja zamówienia w super tempie.
5 / 5
2017-08-17 11:11:23
Sara
Polecam. Produkty w bardzo przystępnych cenach.
5 / 5
2017-08-16 11:15:22
Wiktoria
żadnych problemów, szybko i sprawnia
5 / 5
2017-08-10 23:23:57
Teresa
Sprawnie, szybko, dyskretnie :)
5 / 5
2017-08-09 23:57:46
Remigiusz
Bardzo miły kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-08-09 15:14:29
Dorota
Dobre ceny, szybka dostawa, mila obsługa ;)
5 / 5
2017-08-09 11:04:55
Maciej
wszystko ok, jedyny minus to brak potwierdzenia gotowego zamówienia do odbioru smsem
5 / 5
2017-08-03 20:52:14
Herbert
Towar zgodny z opisem. Szybko i sprawnie !!!
5 / 5
2017-08-03 13:40:05
Jolanta
Jestem zadowolona z obsługi😆
5 / 5
2017-08-03 12:21:45
Grzegorz
Szybko ,sprawnie i profesjonalnie.POLECAM.
5 / 5
2017-08-02 18:02:07
Jarosław
Sprawnie przeprowadzona transakcja. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana.
5 / 5
2017-08-01 10:42:03
Zygfryd
Apteka super. Już drugi raz kupowałem w tej aptece. Jest dobrze a nawet lepiej. Pozdrawiam.
5 / 5
2017-07-27 18:20:49
Ignacy
bardzo dobrze-polecam wszystkim
5 / 5
2017-07-27 16:04:38
Radosław
Wszystko poszlo sprawnie i bezproblemowo, kontakt telefoniczny bardzo miły i profesjonalny.
5 / 5
2017-07-27 01:12:41
Dominik
Ekspresowa realizacja, niskie ceny, duży wybór
5 / 5
2017-07-26 12:15:00
Józefina
Niskie ceny, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2017-07-26 11:25:33
Mikołaj
Solidny sprzedawca. super obsługa, szybka wysyłka i towar w dobrych cenach.
5 / 5
2017-07-26 10:14:10
Eligiusz
Polecam szybka wysyłka, towar zgodny z opisem ZADOWOLONA :-)
5 / 5
2017-07-23 16:46:54
Zygmunt
Bardzo dobrzę. Będę nadal korzystać z usług apteki.
5 / 5
2017-07-20 12:26:33
Ludwika
Jestem zadowolona. Będę korzystać.
5 / 5
2017-07-19 10:18:44
Renia
Bezproblemowy przebieg. Szybko i sprawnie.
4 / 5
2017-07-18 10:54:53
Adrian
dogodny sposób płatności i odbioru
5 / 5
2017-07-17 11:02:20
Jakub
Ze wzgledu na brak dwoch z zamowionych produktow apteka zaproponowala 2 lepszej jakosci drozsze produkty bez doplaty w ramach rekompensaty. Polecam
5 / 5
2017-07-16 20:12:10
Michał
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą (fachowa ,pomocna i miła obsługa ). Przesyłkę otrzymałem już następnego dnia. Polecam zakupy na apteka-avena.pl Ja będę tam kupował regularnie.
3 / 5
2017-07-16 10:12:40
Sebastian
Apteka wystawia produkty których nie ma składzie,czas oczekiwania wydłuża się. Nie reaguje na braki w ofercie. Nie odpowiada na wiadomości wysyłane z konta.
5 / 5
2017-07-12 22:45:05
Marina
Polecam tym wszystkim, którzy nie mogąc kupić w zwykłej aptece powiedzmy pasty do zębów aminomed, tutaj napewno ją dostanie.
5 / 5
2017-07-12 18:39:16
Bartłomiej
Jestem bardzo mile zaskoczona. Wspaniały kontakt i szybka przesyłka.
3 / 5
2017-07-12 11:10:14
Maksymilian
Apteka ma swoje leki opisane w sposób zrozumiały i jasny. Czas oczekiwania w normie. Polecam.
5 / 5
2017-07-12 10:06:09
Mikołaj
Zamówiłem i otrzymałem towar szybko.
1 / 5
2017-07-10 19:43:05
Łucja
Składałam zamówienie już nie pierwszy raz za nie małą kwotę. Nawet jednej malutkiej bezpłatnej próbki nie otrzymałam. jestem zawiedziona. O odbiorze paczki informują tylko mailem. Ciężko im napisać sms. Więcej już nie skorzystam.
5 / 5
2017-07-10 10:37:15
Natasza
Uważam, że jest to bardzo dobre rozwiązanie, podoba mi się też to, że przed zakupem moge poczytać na stroniw apteki o leku
5 / 5
2017-07-07 16:09:32
Gustawa
Bardzo dobra apteka, działaja szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2017-07-06 09:25:14
Wanda
Szybka realizacja zamówienia. Przystępne ceny. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-07-06 08:50:24
Laura
Towar zgodny z opisem, bezpiecznie opakowany. Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2017-07-05 13:07:38
Sandra
bardzo dobra apteka będę z niej zawsze kożystał
5 / 5
2017-07-04 12:54:01
Ferdynand
Miła obsługa, bardzo przystępne ceny
5 / 5
2017-07-03 12:23:09
Angelika
Ogólnie jest w porządku ale brak niektórych leków i żadnej informacji kiedy się pojawia. Informacja że produkt chwilowo niedostępny jest od miesiąca i nic .
5 / 5
2017-06-27 17:48:08
Paula
SUPER PROFESJONALNA APTEKA INTERNETOWA, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, DZIEKUJE I POLECAM.
5 / 5
2017-06-26 11:28:27
Bolesław
Dobre ceny i przesyłka do paczkomatu:)
3 / 5
2017-06-20 17:00:32
Oliwier
Sprzedają towar którego nie mają na półce.Nie odpowiadają na zadawane pytania.
5 / 5
2017-06-19 21:50:01
Zbyszko
Moja opinia jest bardzo dobra, szybka realizacja zakupu, ceny leków o wiele niższe niż w normalnych aptekach.
5 / 5
2017-06-19 12:49:54
Eugenia
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa polecam !!!
4 / 5
2017-06-14 18:04:49
Pola
brak powiadomienia, że przesyłka gotowa do odbioru, trzeba było zalogować się na konto apteki
5 / 5
2017-06-14 14:35:02
Dariusz
Pełen profesjonalizm. Polecam serdecznie.
5 / 5
2017-06-08 16:32:10
Wacław
Błyskawiczna wysyłka, pełen profesjonalizm. Polecam!!!
5 / 5
2017-06-08 09:25:22
Karolina
Jestem zadowolona z zakupów. Bogaty asortyment, korzystne ceny. Polecam.
5 / 5
2017-06-05 21:49:41
Greta
Kontakt z Apteką był bezproblemowy, szybko uzyskałam odpowiedź na moje pytania. Polecam.
5 / 5
2017-06-05 11:33:56
Bernadeta
Dobre ceny, sprawna wysyłka, towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2017-05-31 08:33:29
Ada
Bardzo dobra i fachowa obsługa.
4 / 5
2017-05-26 20:18:29
Sergiusz
bardzo długi czas od zamówienia do realizacji.
5 / 5
2017-05-24 10:04:19
Seweryn
Powinny być niższe ceny.apteka nie odpowiada na pytania mailowe.
5 / 5
2017-05-23 11:22:12
Bernardeta
Cała transakcja przebiegła wzorowo zdecydowanie polecam
5 / 5
2017-05-21 12:43:33
Kajetan
Bardzo rzetelna apteka. Polecam.
5 / 5
2017-05-20 15:21:13
Lucyna
Super szybkie zamówienie. W papierowej torbie zapakowane.
5 / 5
2017-05-19 23:38:45
Beata
Transkcja przebiegła pomyślnie - polecam :)
5 / 5
2017-05-19 11:15:38
Bogna
Bardzo szybka wysyłka, imponujący asortyment. Jednak po zakupie okazało się, że w wyniku błędu systemu zamówiłam krem, który nie był dostępny, apteka natychmiast mnie o tym poinformowała, zwrot pieniędzy nastąpił niemalże natychmiast. Produkty dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie, świetnie spakowane. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, z pewnością będę korzystać z oferty Apteki Avena w przyszłości.
5 / 5
2017-05-19 10:15:38
Faustyna
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2017-05-12 10:53:40
Ignacy
Jestem bardzo zadowolona .Polecam znajomym.
4 / 5
2017-05-11 10:21:57
Bolesław
dobrze zaopatrzona, ceny przystepne. Napewno zrobie zakupy jeszcze nie raz :)
5 / 5
2017-05-09 19:32:39
Romuald
Jestem bardzo zadowolony z usług....
5 / 5
2017-05-09 10:10:38
Diana
wszystko sprawnie załatwione. jestem zadowolona
5 / 5
2017-05-05 11:54:15
Bernard
Tanio i szybko Bardzo dobrze zaopatrzona apteka Polecam
5 / 5
2017-05-04 09:56:30
Norbert
Super! Produkty w świetnych cenach, asortyment bogaty, zapakowane idealnie. Polecam serdecznie!
5 / 5
2017-05-02 11:28:56
Alfred
Szybko, sprawnie, produkt w 100% zgodny z opisem. Powiadomienia na każdym etapie realizacji.POLECAM!!
5 / 5
2017-05-01 17:13:25
Henryka
Bardzo szybka dostawa,dobry kontakt ze sprzedającym. Mimo, że brakowało kilku sztuk produktu, który chciałam zakupić ze strony, po konsultacji telefonicznej nie było problemu z zamówieniem i skompletowaniem całości. polecam!!!
5 / 5
2017-04-25 23:47:11
Klaudiusz
Dostawa szybka, zgodna z zamówieniem. Polecam bez uwag.
5 / 5
2017-04-24 19:37:39
Kazimiera
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia.W przyszłości również zrobię zakupy w aptece Avena
5 / 5
2017-04-24 15:12:32
Fabian
Nie mam zastrzeżeń co do świadczonych usług i jestem zadowolona z obsługi. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo. szybko. Z czystym sumieniem mogę polecić Aptekę Avena.
5 / 5
2017-04-22 22:08:33
Judyta
Polecam, wszystko przebiegło bez zarzutu!
5 / 5
2017-04-18 17:06:08
Aldona
Kontakt ze sprzedającym bezproblemowy. Fajny pomysł na odbiór osobisty w aptece bez kolejki. Bardzo polecam!!!
5 / 5
2017-04-12 17:41:59
Lucjan
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Bez problemu udało się zamienić odbiór osobisty na kuriera. Fajny asortyment. Polecam.
5 / 5
2017-04-07 14:53:58
Jolanta
Bardzo szybka realizacja. Łatwy kontakt ze sprzedającym. Polecam!!!
5 / 5
2017-04-03 20:24:26
Krystian
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, bardzo szybka realizacja zamówienia oraz dobry kontakt z obsługą klienta. Polecam zakupy w tej aptece
5 / 5
2017-03-28 09:18:41
Cecyl
ogromny wybór produktów, szybciutka dostawa. Polecam
5 / 5
2017-03-23 17:39:23
Remigiusz
Wybrałem dość sporo drobnych produktów Agafii. Cieszy mnie, że mogłem tego typu produkty znaleźć w jednym miejscu. Decydująca była dla mnie cena. Pozytywnie zaskoczyła mnie błyskawiczna realizacja zamówienia, naprawdę błyskawiczna :) Bardzo to doceniam. Dobrze zapakowane, bardzo szczegółowe, co też jest ważne. Choć jeden z płynów był lekko niedokręcony ale jedynie pobrudziło odrobinę folię bąbelkową właśnie dzięki szczelnemu zapakowaniu więc nie było strat. Przesyłka dobrze zapakowana, każdy produkt zawinięty w folię bąbelkową. Nie mam zastrzeżeń. Jestem zadowolony z przebiegu mojego zamówienia. Tak przeprowadzona realizacja zamówienia powinna być wzorem dla wielu innych sklepów internetowych. Pozdrawiam i dziękuję,
5 / 5
2017-03-19 20:40:13
Hubert
Miła obsługa, szybka realizacja. Możliwość szybkiego kontaktu telefonicznego i pomocy w realizacji zamówienia
5 / 5
2017-03-18 21:11:48
Bogdana
Jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkości obsługi. Przesyłka została wysłana jeszcze tego samego dnia, w którym złożyłam zamówienie i dotarła już nazajutrz. Była solidnie zapakowana. Ceny również bardzo korzystne. Polecam zakupy w tej aptece !
5 / 5
2017-03-16 08:23:53
Bernadeta
Przesyłka dotarła szybko, kontakt ze sprzedającym super. Nawet po domówieniu kolejnego produktu telefonicznie nie było problemu z wysłaniem wszystkiego w jednej paczce. Polecam!!!
1 / 5
2017-03-10 09:25:42
Adam
Czas realizacji zamówienia - 7 dni ( kurierem) - to chyba jakiś żart. Kontakt mailowy- zerowy, dopiero po kontakcie telefonicznym, odpowiedzieli na maila Zapakowanie produktów- porażka, karton bez znaczku o informacji, że jest szkło, kurier wydając przesyłkę, innymi przesyłkami rzucał jak workami ziemniaków. Reklamacja produktów - to jakiś żart, stłuczony słoik z olejem kokosowy, Państwo zażyczyli sobie, że mam go odesłać?Kiedy ja go wyrzuciłam, bo ręce można było sobie pokaleczyć, twierdzą, że oleju wysłać nie mogą bo nie mają, a na sklepie można sobie kupić.. U innych sprzedawców, wystarczy kontakt mailowy, wysłane zdjęcia uszkodzonego produktu i za swa dni nowy produkt, z przeprosinami za zaistniałą sytuację.. A tu? nie dość że zamówienie to porażka, to jeszcze teraz wielki problem z reklamacją. Nie polecam!
5 / 5
2017-02-22 16:31:38
Ernest
SUPER!!! Najpierw złożyłem zamówienie. Później wysłałem domówienie i mimo, że moja paczka była już spakowana i zgłoszona u kuriera dopakowano towar i wysłano jeszcze tego samego dnia. Serdecznie dziękuję i POLECAM!!!!!

Rzetelne opinie o Apteka Avena