Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka BERBERYS

Apteka BERBERYS Opinie 4.0 (129)

Budowlanych 49A
43-100
Tychy
32 32 22 0 77
brak obrazu
speedtest
4.0
129
Opinii

Dobrze

2 / 5
2018-07-02 13:28:08
Krystian
Za długi czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2018-03-03 17:42:24
Oliwia
W trakcie realizacji zamówienia mogłam bez problemu porozumieć się z farmaceutą((nawet w niedzielę);
1 / 5
2018-02-27 19:17:17
Magda
przesylka 24 godziny a dostalem towar po 4 dniach
5 / 5
2018-02-16 11:28:58
Mikołaj
Realizacja zamówienia pzebiegła pomyślnie.POLECAM
5 / 5
2018-02-09 12:08:23
Julian
Bardzo szybka profesjonalna obsługa . Pomoc w realizacji zmówienia
5 / 5
2018-02-09 10:05:18
Michał
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez komplikacji. Polecam!
5 / 5
2018-02-05 19:05:17
Magdalena
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Byłam na bieżąco informowana o statusie zamówienia.
1 / 5
2018-02-03 06:29:26
Sara
Zdecydowanie nie polecam! Oferują produkty, których nie mają na stanie!!! Tym samym czas realizacji potwornie się wydłuża (ściągają towar od producenta). Dodatkowo, nie informują o przebiegu procesu kompletowania takiego zamówienia - samemu trzeba dzwonić i dopytywać. Prócz tego fatalna obsługa - brak taktu, wyczucia. Wydłużający się czas oczekiwania na zamówienie (aktualnie prawie 2tyg.) Pni skwitowała, iż mogłam wybrać droższą opcję dostawy! Totalny brak kultury!!!!
4 / 5
2018-01-25 10:22:49
Janusz
przesyłka dotarła w krótkim czasie, bez zarzutów
3 / 5
2018-01-21 15:36:17
Antonina
Sklep średni. Długo czekałam na przesyłkę (2 tygodnie). Dodatkowo okazało się że nie było produktu który zamówiłam, więc dostałam produkt zastępczy, na który się ostatecznie zgodziłam, ale raczej bym go nie kupiła tak po prostu.
5 / 5
2018-01-15 16:34:59
January
jak zawsze, szybko, sprawnie i super obsługa
5 / 5
2018-01-15 12:09:53
Gustaw
Super sklep!!! Na pewno tu wrócimy ☺️
4 / 5
2018-01-10 19:39:59
Brunon
Kupiłem to czego szukałem. Zakupy dotarły więc wszystko w porządku.
1 / 5
2018-01-09 14:41:25
Maciej
zero wiadomosci o wysylce nie wiem czy bedzie wyslane czy nie
4 / 5
2017-12-30 13:49:44
Konstanty
Ok. Tylko strasznie długi czas oczekiwania na towar.
5 / 5
2017-12-30 09:35:39
Ida
Transakcja przebiegła bez problemu. Bardzo przyjemna obsługa.
5 / 5
2017-12-29 21:52:42
Milena
Bardzo dobrze. Miła, profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2017-12-20 04:28:15
Halina
dobra ,przemiła obsługa , polecam
5 / 5
2017-12-16 14:11:44
Tadeusz
Dobry kontakt, miła obsługa.
1 / 5
2017-12-15 15:32:10
Michał
Zamowilam produkt, ktory byl dostepny na stronie, niestety po 3 dniach dostalam informacje, ze jednak go nie ma
2 / 5
2017-12-15 09:48:08
Celestyna
Bezpośrednio przy składaniu zamówienia brakuje w aptece walidacji dotyczącej sposobu wysyłki. Okazało się, że musiałabym dopłacić do wysyłki jeszcze 18 zł. Wobec tego zrezygnowałam z zamówienia i poprosiłam o zwrot. Wtedy kontakt się urwał i zajęło Aptece 3 dni robocze (+weekend po drodze) i dwa maile ode mnie pozostawione bez odpowiedzi, by zwrócić pieniądze. Na plus trzeba podkreślić, że pieniądze zostały zwrócone. Jednak uważam, że Apteka powinna popracować nad obsługą klienta.
5 / 5
2017-12-09 23:37:19
Brunon
Polecam ! Towar zgodny zamówienie, kontakt ze sklepem bezproblemowy .
3 / 5
2017-12-02 20:03:36
Sylwia
Dostawa trwała wieki. Nie mieli towaru na stanie.
3 / 5
2017-11-28 10:16:15
Piotr
Możliwość zakupienia medykamentów po niższych cenach.
5 / 5
2017-11-23 21:53:26
Angelika
wszystko w porządku, produkt spełnił moje oczekiwania, w paczce drobne gratisy od firmy. Jak najbardziej polecam!
1 / 5
2017-10-23 13:01:43
Mirosław
08.09.2017 zamówiłem leki, 14.09.2017 po wielokrotnych próbach dodzwoniłem się i poinformowano mnie że nie było lekarstwa w hurtowni z tąd opóźnienie ale że już wysyłają.21.09.2017 anulowałem zamówienie bo dalej nic nie przyszło. Pieniądze odzyskałem dopiero 19.10.2017 po wielokrotnych telefonach i mailach.
4 / 5
2017-10-18 06:50:39
Kazimiera
Zamówienie dostarczono ale jego przygotowanie zbyt długo trwalo
1 / 5
2017-10-07 12:00:01
Michał
Po tygodniu oczekiwania na towar, zamówienie zostało anulowane bez żadnej informacji zwrotnej
4 / 5
2017-10-03 12:30:36
Irena
Apteka miała znaczne opóźnienie z dostawą nadrobiła to wysyłając szybszą przesyłkę na swój koszt i dodając gratis
2 / 5
2017-10-03 11:17:47
Romuald
Towar otrzymałem po ponad dwóch tygodniach. Kontaktowałem się z apteką mailowo (brak odpowiedzi) oraz telefonicznie - Pani miała oddzwonić ale niestety jej się nie udało, więc przez dwa tygodnie nie miałem żadnej informacji o stanie realizacji zamówienia. Natomiast gdy już otrzymałem zamówiony towar to było on bardzo dobrze zabezpieczony na czas "podróży".
2 / 5
2017-10-02 12:10:10
Sabina
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę. W międzyczasie musiałam dwukrotnie zakupić preparat w aptece stacjonarniej. Zamówienie nie było kompletne, teraz czekam na dosłanie brakującego towaru, pewnie także baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długo będę czakała.
1 / 5
2017-09-21 21:37:29
Gustaw
APTEKA najgorsza jaką kiedykolwiek spotkałam!!! Nie polecam nikomu!!! Czekam drugi tydzień na zamówienie, brak jakiejkolwiek informacji ze strony Apteki. Co więcej bardzo ciężko jest dodzwonic się do apteki, gdyż nikt nie odbiera telefonu. Nikt nie poinformawał mnie co się dzieje z moim zamówieniem. Z pewnością nie zostawię tego tak. Ale Państwu nie radzę składać zamówienia w tej fatalnej aptece.
4 / 5
2017-08-31 12:55:50
Edward
Jestem zadowolona,na pierwszą przesyłkę czekaliśmy dość dług ale druga przyszła bardzo szybko
5 / 5
2017-08-22 12:18:58
Klaudiusz
Jest to apteka internetowa powiedziałbym wzorcowa.Dawno już nie miałem do czynienia z tak wzorową apteką. Życzę sobie i innym klientom kupowania w takiej aptece. Obsługa tej apteki miała techniczne problemy ale te problemy pokonała tak że ja klient nie odczułem jako problemów .Oby takich aptek więcej.
5 / 5
2017-08-07 18:20:35
Alicja
Bardzo miła obsługa, super ceny. Wszelkie problemy rozwiązywane szybko. Serdecznie polecam:)
3 / 5
2017-08-03 12:02:52
Żaneta
Bardzo długi czas realizacji zamówienia,czekam już dwa tygodnie
5 / 5
2017-07-23 12:10:27
Julian
Miło, szybko konkretnie. Polecam
5 / 5
2017-07-21 17:00:36
Sandra
Niedroga apteka z bardzo miłą obsługą. Polecam
5 / 5
2017-07-21 12:47:32
Zdzisława
bardzo dobra współpraca, korzystałam kilka razy, polecam
5 / 5
2017-07-17 23:01:27
Milena
Miła niespodzianka w postaci załączonych próbek.
5 / 5
2017-07-11 17:44:48
Stefania
Miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-07-07 11:42:41
Adrian
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Polecam
1 / 5
2017-07-07 10:46:25
Sabina
Podsumowałabym źle gdyż nadal nie otrzymałam przesyłki a apteka dopomina się o ocenę jakości usług. Złożyłam zamówienie dn 30.06. a dziś mamy 07.07
1 / 5
2017-07-05 13:30:16
Anita
Apteka mimo dostępności towaru na stronie nie posiada go i zaproponowano mi zamiennik ( który jest tańszy) w cenie mojego zamówionego lekarstwa. Okropna apteka
2 / 5
2017-07-04 14:43:52
Beniamin
Zakup nie doszedł do skutku z powodu braku towaru
5 / 5
2017-07-01 22:28:47
Mieczysław
Kupiłem tam drobny kosmetyk dla dziecka, a podejście i obsługa przez pracowników jakbym kupował nowego Jaguara w salonie. Szczerze polecam i gratuluję personelu.
5 / 5
2017-06-26 17:55:31
Aniela
Zamówiłam i otrzymałam towar - jestem zadowolona.
3 / 5
2017-06-26 16:55:30
Albert
Okazało się,że produkt który zamówiłem nie jest już produkowany chociaż sklep pzyjął zamówienie.
5 / 5
2017-06-26 15:16:09
Wioletta
przesyła bardzo szybko dociera, bez komplikacji. Zadowolona jestem zarówno z usług jak również z zamówionego towaru. polecam!!!!!
5 / 5
2017-06-26 09:43:23
Marta
Polecam. Super obsługa klienta
5 / 5
2017-06-23 13:33:24
Bronisława
Polecam. Dobra cena, szybka realizacja
3 / 5
2017-06-18 10:16:43
Małgorzata
Przesyłka przyszła z opóźnieniem niby z winy hurtowni.
5 / 5
2017-06-14 21:41:18
Wiola
Wszystko ok, polecam, bardzo miła obsługa!
2 / 5
2017-06-14 06:48:05
Anna
Jeśli jakiś produkt jest niedostępny to nie powinno dość do dalszej realizacji???
4 / 5
2017-06-09 20:51:46
Ludwika
wszystko bardzo pozytywnie, poza długim czasem oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2017-06-07 20:33:55
Olga
żadnych negatywów, na pewno będę z jej usług korzystać
4 / 5
2017-05-31 10:24:59
Wiola
Trudno powiedzieć, zakupy w Aptece Berberys robiłam pierwszy raz, skusiła mnie cena za Colway Kolagen Platinum 200 ml. w cenie 343,95 zł + darmowa wysyłka, niestety czas oczekiwania był dość długi (7 dni) ale za to dostałam gratis wit. D3 . Nie wiem czy dla innych Klientów ta opinia będzie pomocna w podjęciu decyzji o zakupach w Aptece Berberys jednak ja z pewnością wrócę tam za jakiś czas po Kolagen i inne produkty Colway.
5 / 5
2017-05-30 20:31:28
Leokadia
doskonaly kontakt i szybka wysylka
1 / 5
2017-05-30 15:37:00
Cecyl
Mija tydzień od złożenia zamówienia, opłata za zamówienie zastała zapłacona natomiast nadal jest problem z realizacją zamówienia. Nadal czekam na towar.
1 / 5
2017-05-30 10:20:27
Alberta
Jak mozna wystawic produkt do sprzedazy po czym anulowac sprzedaz z argumentacja 'mala popularnosc produktu' Bez komentarza
5 / 5
2017-05-25 16:27:22
Zenon
Obsługa profesjonalna. Rzetelna informacja. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-05-12 12:13:53
Antonina
Duży wybór i przystępne ceny.
5 / 5
2017-05-10 14:38:07
Róża
Bardzo sprawnaci życzliwa obsługa
5 / 5
2017-05-10 11:50:52
Maksym
Wspaniała obsługa, bardzo kompetentna! Szybka przesyłka.
4 / 5
2017-05-09 13:57:52
Arlena
Polecam. Miła pani co dzwoniła. Idą na rękę.
5 / 5
2017-05-05 09:59:27
Albert
Wszystko zgodnie z zamówieniem, plecam
1 / 5
2017-04-28 12:46:09
Bartosz
Apteka wystawila produkt w cenie,ktora podniosl w trakcie realizacji Kompletny BRAK PROFESJONALIZMU
1 / 5
2017-04-26 11:39:33
Aniela
Nie polecam zakupu w tej aptece. Bardzo długi czas realizacji zamówienia. Towar wysyłany pocztą polską bez podania nr nadania, po czym się gubi w dziwnych okolicznościach....
4 / 5
2017-04-25 11:32:43
Stanisław
Niestety apteka nie posiadła towaru który zamówiłam, ale Panie 'ściągnęły' go z innej apteki i pokryły różnice w cenie więc jestem zadowolona:) dobry kontakt telefoniczny. Polecam
5 / 5
2017-04-24 18:24:53
Anna
Polecam szybko sprawnie i ceny korzystne!
5 / 5
2017-04-24 00:14:48
Emanuel
Jestem zadowolona. Opakowanie i data ważności produktów w porządku. Miłe podejście do klienta. Zamówienie zostało zrealizowane w oczekiwanym czasie, zważywszy dodatkowo, że był to okres około świąteczny.
5 / 5
2017-04-18 21:07:00
Judyta
Bardzo dobra apteka, dostałam tam lek którego nigdzie nie było, ani w internecie ani w aptekach realnych.
5 / 5
2017-04-17 12:27:55
Mateusz
Dobra oferta, świetna obsługa.
1 / 5
2017-04-12 12:52:05
Robert
Sprzedają towar, ktorego nie posiadają.
4 / 5
2017-04-04 21:58:37
Stanisława
Apteka OK tylko dostawca marny.
4 / 5
2017-03-29 17:51:42
Celestyn
sprawna i szybka obsługa, polecam
5 / 5
2017-03-28 22:10:47
Wiktoria
miła i profesjonalna współpraca, polecam
5 / 5
2017-03-27 12:24:03
Szymon
Sprawnie, szybko. Najważniejsze, że zamawiam towar na stronie i on jest dostępny, a nie że dowiaduje się po kilku dniach, ze nie mają w magazynie. Super,POLECAM!!!!
5 / 5
2017-03-27 11:41:05
Sylwia
Rzetelna i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2017-03-22 16:30:41
Renia
Produkt w dobrej cenie.Zamówienie zrealizowane właściwie.Na miejscu apteki zrezygnowałabym z przesylki inpostem poleconym.Długo trzeba czkac na realizacje dostawy
5 / 5
2017-03-21 18:06:09
Wincenty
solidne podejście do klienta,szybka wysyłka,dobra informacja o statusie zamówienia
1 / 5
2017-03-15 15:12:29
Natasza
TA APTEKA TO JAKAŚ POMYŁKA !!!! SPRZEDAJĄ LEKI OPISUJĄC TERMIN WAŻNOŚCI A OKAZUJE SIĘ ŻE DOPIERO NEGOCJUJĄ CENĘ Z PRODUCENTEM I NIE WIADOMO TO NASTĄPI !!! ŻENADA.
2 / 5
2017-03-13 17:04:13
Eugenia
Nie polecam, żadnego komunikatu o wysylce, dopiero po moim telefonie otrzymalam info ze towar został wyslany "wczoraj". Paczkę dostałam po ponad tygodniu od złożenia zamowienia.
5 / 5
2017-03-12 14:57:04
Stanisława
Super firma! kupiłam termometr i okazało się że przez ujemne temperatury był zepsuty, sklep w expresowym tempie zareagował, odesłałam towar a za kilka dni miałam już nowy działający termometr! naprawdę super kontakt ze sklepem i bardzo miłe Panie pracujące. Serdecznie polecam, nie zawsze można trafić na firmę tak dbającą o klienta. 5+ za wszystko!
5 / 5
2017-03-11 12:38:47
Ignacy
Ważne, że produkt był dostępny
5 / 5
2017-03-10 12:44:25
Sławomira
Dobra apteka, na kolejne zakupy zspewne tu wrócę.
5 / 5
2017-03-10 10:44:18
Justyna
Apteka pierwszorzędna towar pierwszej jakości szybka dostawa dziękuje i Pozdrawiam
5 / 5
2017-03-08 16:44:23
Luba
Kompetentna i rzeczowa obsługa
5 / 5
2017-02-24 21:38:03
Jacek
polecam, miła obsługa, szybka realizacja
5 / 5
2017-02-22 11:23:10
Bronisława
szybko , konkretnie , zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2017-02-17 16:21:42
Miłosz
Wszystko poszło sprawnie. Tylko dostawa mogłaby być troszkę szybsza :) pozdrawiam :)
5 / 5
2017-02-15 05:47:54
Teresa
Polecam jak najbardziej :) dostarczyła tego samego dnia pani farmaceutka w prost z apteki :) Dziękuje
4 / 5
2017-02-10 20:16:14
Eligiusz
Jestem bardzo zadowolona. Pani z apteki kontaktowała się ze mną telefonicznie w sprawie zamówienia. Dziękuję. Polecam.
1 / 5
2017-02-09 14:00:30
Sebastian
Towar zamówiłem 02.02.2017 do dnia 09.02.2017 nie dotarł! W tym samym dniu zamówiłem inny towar w innej Aptece na południu kraju i bez problemu dotarł w dn.06.02.2017 Moze to winna firmy kurierskiej-ale to juz problem Apteki.To moje pierwsze i jednoczesnie ostatnie zamówienie w tej Aptece!
5 / 5
2017-02-03 20:10:13
Piotr
Dobrze zorganizowana placówka.
5 / 5
2017-01-28 14:55:38
Juliusz
Bardzo dobrze,zgodnie ze swoimi oczekiwaniami.
5 / 5
2017-01-18 21:07:44
Halina
Wspaniała kontaktowa obsługa!!! Szybka wysyłka!!! Zamówiłam kosmetyki i dostałam dużo próbek. Zapakowane fachowo. Cudowna apteka!!! Już poleciłam swoim koleżankom. Na pewno będę tu zaglądać często.
5 / 5
2017-01-18 20:59:56
Piotr
Super. Szybki kontakt telefoniczny ze strony apteki i informacja o przymrozkach - rada z ich strony abym zrezygnował z paczkomatu na korzyść (w tej samej cenie co zapłaciłem z góry) doręczenia przez listonosza na następny dzień... dla mnie profesjonalne podejście! Polecam i dziękuję.
5 / 5
2016-12-27 22:37:29
Feliks
Super kontakt - livechat oraz telefoniczny. Bardzo miła i pomocna obsługa. Ceny konkurencyjne, szybka realizacja zamówienia. Polecam serdecznie!
5 / 5
2016-12-18 11:29:17
Daria
Wszystko ok. Na pewno jeszcze skorzystam z usług apteki. Polecam
5 / 5
2016-12-18 10:13:16
Apoloniusz
super polecam pełen profesjonalizm i dbanie o klienta
5 / 5
2016-12-16 11:04:04
Fryderyk
Bardzo pozytywny kontakt z apteką. Pełny profesjonalizm, Pani z apteki dzwoniło do mnie w sprawie dostawy kosmetyku i sugerowała zmianę formy dostawy, ze względu na ujemne temperatury.
3 / 5
2016-12-10 21:34:24
Liza
Zamówilam towar w niedziele, od razu zaplaciłam, w poniedzialek dostalam maila, ze zamowienie jest przetwarzane... pozniej cisza... zadzwonilam w czwartek do apteki, dostalam informacje, ze czekają na przesyłkę z kolagenem... tydzien czekania na przesyłkę, brak informacji o długości oczekiwania na kolgen... opinie pisze w sobote, towar jeszcze nie dotarł, ale mam podany nr przesyłki, myślę, że w poniedziałek dotrze.
5 / 5
2016-12-08 15:43:06
Lilianna
polecam ja na pewno będę robiła zakupy w aptece berberys.
5 / 5
2016-12-05 21:07:06
Marek
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2016-12-04 11:14:45
Konrad
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, czasem niewielkie problemy techniczne w sklepie internetowym. Towar dobrze zapakowany, szybka wysyłka, zgodny z opisem.
5 / 5
2016-11-30 21:03:05
Aleksander
Super uprzejmość, komunikatywność.
5 / 5
2016-11-29 07:41:08
Cecyl
Transakcja wzorcowa. Szybka przesyłka, bieżące informacje o statusie zamówienia. Do tego próbki kosmetyków. Polecam!! :-)
2 / 5
2016-11-28 14:31:53
Waldemar
Długi okres oczekiwania. Zakup dokonany tydzień temu a towaru nadal brak (mimo ze zapewniano mnie ze zostanie wysłany zaraz na drugi dzień).
1 / 5
2016-11-27 04:08:54
Klaudiusz
Nie realizują zamówień tak jak należy. W paczce brakowało jednego opakowania tabletk, inne były zamienione. Nigdy więcej nie złożę tam zamówienia. Nie polecam. A jeslo chodzi o przesyłkę to zarządali dopłaty.
4 / 5
2016-11-25 18:52:30
Kajetan
świetny kontakt na każdym etapie transakcji.
4 / 5
2016-11-22 21:32:32
Władysława
Darmowa wysyłka od pewnej kwoty za zakupiony towar. Podałam inny adres dostawy niż swój, ale przysłano zamówienie do mnie.
5 / 5
2016-11-15 10:10:33
Kacper
Bardzo dobra współpraca. Szybka wysyłka towaru. Serdecznie polecam :-)
3 / 5
2016-11-14 15:21:48
Radosław
Wysyłka po 5 dniach od zamowienia
5 / 5
2016-11-13 12:44:46
Michalina
Wszystko w najlepszym porządku i na dodatek oczywiście gratisy.
5 / 5
2016-11-07 22:01:47
Emanuela
Bardzo dobra apteka internetowa
5 / 5
2016-11-05 03:06:16
Daria
Bardzo dobra obsługa klienta, szybka odpowiedź na moje pytania. Gorąco polecam.
4 / 5
2016-11-01 23:16:09
Bogusław
Jednorazowy zakup jest mało opiniotwórczy, ale polecam.
5 / 5
2016-10-29 19:30:40
Kalina
Apteka spisała się doskonale wszystko było z zamówionych produktów i jeszcze sporo próbek same plusy
5 / 5
2016-10-26 15:31:40
Oskar
Super! Jestem bardzo zadowolony! Polecam.
5 / 5
2016-10-22 20:42:21
Roksana
Oczekiwania związane z zamówieniem zostały spełnione. Polecam
5 / 5
2016-10-18 09:36:59
Bogusław
Polecam, w przesyłce znalazły sie dodatkowe gratisy w postaci próbek.
5 / 5
2016-10-12 10:54:46
Regina
Świetna transakcja! Polecam tą aptekę - pastę oczywiście też! Jestem bardzo zadowolona:)
5 / 5
2016-09-16 22:08:16
Arleta
Szybka realizacja, produkt zgodny z zamówieniem, polecam.
5 / 5
2016-08-22 10:07:09
Emanuela
Rewelacja! Najniższa cena produktu w Internecie, dodatkowo otrzymałam 3 próbki oraz gazetkę.
5 / 5
2016-05-10 20:44:38
Apoloniusz
jestem zadowolona z produktu jak i dostawy polecam
5 / 5
2016-04-12 21:39:26
Emanuel
super sprzedawca, bardzo tania i szybka przesyłka - polecam z całego serca i dziękuję za próbki produktów.
5 / 5
2016-03-23 13:23:15
Roman
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2016-03-11 13:32:38
Eryk
Bardzo szybka wysyłka, świetny kontakt ze sprzedającym, oraz duża ilość próbek w mojej paczce ;) Polecam serdecznie, takie zakupy to czysta przyjemność! :)

Rzetelne opinie o Apteka BERBERYS