Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Beskidzka 24

Apteka Beskidzka 24 Opinie 4.7 (159)

Śniadeckich 2
33-300
Nowy Sącz
(18) 547 48 44
opinie Apteka Beskidzka 24
speedtest
4.7
159
Opinii

Dobrze

1 / 5
2019-09-20 07:41:06
Natalia
W ubiegłym tygodniu zrobiłam przelew do dzisiaj nie mam informacji co się dzieje z moją przesyłką
5 / 5
2019-01-29 13:52:26
Konstancja
zakupy przebiegły bez zarzutu
4 / 5
2018-08-08 19:04:55
Oliwia
Dobry kontakt ze sklepem , na bieżąco informacja mailem o przebiegu transakcji.
1 / 5
2018-06-05 14:16:44
Ziemowit
Nie dostałem maila zwrotnego z informacjami koniecznym do realizacji zamówienia, a sklep sam anulował zamówienie informując o przeterminowaniu towaru.
5 / 5
2018-06-01 08:37:24
Dominik
Transakcja przebiegła pomyśnie.Jestem zadowolona.
5 / 5
2018-05-18 17:41:17
Mateusz
Super szybki kontatk, podanie w sms linku do trakingu poczty i wiem co sie dzieje z moja przesylka. Polecam
2 / 5
2018-04-26 11:11:10
Ireneusz
Sklep po 4 dniach oczekiwania przeze mnie na zamówienie wysłał mi mail, że zamówienie zostało anulowane z powodu braku produktów. Mogli wcześniej dać znać a najlepiej aktualizować na bieżąco stan towaru.
5 / 5
2018-04-06 11:06:54
Oliwia
Wszystko odbyło się dobrze polecam tą aptekę.
5 / 5
2018-03-16 11:54:47
Jarosława
Towar zgodny z opisem szybką wysyłka polecam
4 / 5
2018-03-15 10:07:59
Bogna
ok, przydałoby się potwierdzenie przyjęcia zamówienia.
5 / 5
2018-03-08 19:22:50
Donata
Szybka realizacja zamówienia i szybka wysyłka
5 / 5
2017-12-04 17:33:05
Józefina
Polecam. Produkt zgodny no i szybka realizacja :) warto.
5 / 5
2017-11-20 17:40:34
Jagoda
Szybko ,sprawnie,rzeczowo. Polecam
3 / 5
2017-09-15 20:31:52
Sonia
czekam już dwa tygodnie na towar mimo, że już opłaciłam
5 / 5
2017-09-14 14:38:39
Patrycja
jest super dziękuje i pozdrawiam polecam się na przyszłość jestem bardzo zadowolona z obsługi
1 / 5
2017-07-11 13:01:55
Bogdan
Brak jakiejkolwiek wiadomości od Apteki. Zamówienie z czwartku(jest wtorek) i cisza-brak inf.o wysyłce i brak zamówionych przedmiotów. Nie polecam.
4 / 5
2017-07-06 15:46:05
Mikołaj
Z małymi problemami, ale ostatecznie było OK.
5 / 5
2017-07-06 11:41:50
Ismena
polecam sprawnie, szybka wysyłka
5 / 5
2017-07-05 20:17:21
Longin
Polecam. Nie mam zastrzeżeń.
4 / 5
2017-06-20 14:09:02
Klaudiusz
Apteka powinna popracować nad informacjami o statusie zamówienia.
5 / 5
2017-06-19 10:30:11
Sergiusz
szybko, profesjonalnie polecam
5 / 5
2017-06-13 13:45:14
Katarzyna
Cała transakcja przebiegła wzorowo. Towar pełnowartościowy, z długą datą przydatności.
5 / 5
2017-05-31 15:34:14
Benedykt
Super zaopatrzenie i naprawde dobre ceny
3 / 5
2017-04-26 15:39:46
Dymitr
Moje zamówienie zostało w części zrealizowane. Paczka została nadana na zły adres.
5 / 5
2017-04-12 09:59:22
Wiola
Wszystko przebiegło sprawnie i zrozumiale.
5 / 5
2017-03-14 12:33:41
Irmina
Polecam szybką realizacja zamówionych leków
5 / 5
2017-03-04 15:55:09
Romuald
Ja pierwszy raz zamawialam w waszej aptece, i moge tylko ocenic...PELNA PERFEKCJA.!!!
4 / 5
2017-03-01 11:02:29
Lucyna
Aptek sprawnie realizuje zamowienia
3 / 5
2017-02-17 11:54:07
Michalina
Zbyt długi czas oczekiwania na Towar
4 / 5
2017-02-16 20:12:18
Gustaw
Sprawna obsługa, ceny bardzo dobre w porównaniu do lokalnych aptek
5 / 5
2017-02-14 17:55:13
Lesław
szybka i profesjonalna odpowiedz na zlozone zamowienie
5 / 5
2017-02-14 13:15:53
Dalia
Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2017-01-21 12:13:57
Tobiasz
Zmówieni zrealizowane bez zarzutu,profesjonalnie.
5 / 5
2017-01-18 18:29:24
Marlena
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2016-12-09 08:56:56
Ludmiła
cokolwiek będę potrzebowała, najpierw zajrzę do tej apteki!
5 / 5
2016-12-08 20:40:50
Rudolf
Przede wszystkim konkurencyjne ceny i szybkość
5 / 5
2016-11-23 09:48:17
Wieńczysła
Szybko sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2016-11-12 10:18:49
Cecylia
Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam :))
5 / 5
2016-11-04 16:13:26
Brunon
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej aptece-polecam
5 / 5
2016-10-25 13:11:27
Bronisława
Polecam sklep. Zamówienie przyszło szybko i bardzo sprawnie !!!!!
4 / 5
2016-10-24 12:54:32
Bogdana
w trakcie zamawiania poszczególne leki były dostępne a mimo to nie dotarły i brakowało informacji na temat brakującego zam.
5 / 5
2016-10-23 23:38:56
Renia
Jest super .Dobre ceny i szybka obsluga
5 / 5
2016-10-20 09:39:14
Zbyszko
Cena bardzo atrakcyjna na pewno będę korzystać z tej apteki jeśli cena tego lekarstwa nie ulegnie zmianie
5 / 5
2016-10-18 10:42:16
Alina
Szybko i na temat, polecam gorąco!!!
5 / 5
2016-10-17 20:31:45
Karolina
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu
1 / 5
2016-10-17 11:31:47
Elżbieta
Aptek podają na stronie złą cenę i telefonicznie dopiero o tym informowała. Niestety nie można kupić po podanej cenie więc zmuszona byłam zrezygnować z zakupu. Różnica w cenie z 8 zł na 13zł jest nie do przyjęcia.
5 / 5
2016-10-12 17:38:52
Agnieszka
super szybko i profesjonalnie szczerze polecam
4 / 5
2016-10-11 13:03:26
Lech
Oczekiwania jakie miałem zostały spełnione
4 / 5
2016-10-08 13:44:43
Marian
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2016-10-06 12:13:25
Arlena
Polecam, szybko i w dobrej cenie.
5 / 5
2016-09-30 18:07:17
Sara
Jestem bardzo zadowolona z transakcji.Szybka dostawa polecam.Jednego dnia zamówiłam następnego odebrałam.Pogratulować takiej dbałości o klienta.
4 / 5
2016-09-28 14:41:39
Konstanty
Z zakupu jestem zadowolona, ale bardzo duże koszty wysyłki i dodatkowa opłata za opcję "za pobraniem" w znacznym stopniu zniechęcają do kolejnych zakupów.
5 / 5
2016-09-19 20:31:23
Marlena
korzystne ceny, szybka wysyłka.
5 / 5
2016-09-16 20:59:14
Barbara
Zakupy przebiegły bez problemu, polecam!
5 / 5
2016-09-16 18:26:03
Benedykt
Będę wracać do tej apteki :)
5 / 5
2016-09-13 10:41:11
Jagoda
Polecam solidna frma, szybkoni sprawnie
5 / 5
2016-08-24 20:17:22
Renata
Rewelacyjna współpraca i kontakt.
5 / 5
2016-08-18 23:37:08
Eleonora
Wszystko co szukałam znalazłam w tej aptece i to po przystępnych cenach,szybka realizacja zamówienia przesyłka też nie przewyższa innych Polecam
5 / 5
2016-08-17 23:02:27
Dalia
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar w dużo niższej cenie niż w mojej aptece.
5 / 5
2016-08-11 10:04:37
Iwona
szybko i zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2016-08-03 15:35:19
Elwira
Apteka jest strasznie droga :( I bierze duże opłaty za dostawę :/
5 / 5
2016-07-04 19:58:20
Martyna
Bardzo sprawna obsluga. Polecam!
5 / 5
2016-06-30 12:23:25
Bartosz
Zakupy przebiegły szybko i bez problemów
5 / 5
2016-06-24 14:01:37
Bogna
szybka, profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-06-15 14:12:57
Feliks
Jestem bar dzo zadowolona z zakupow w aptekabeskidzka24.pl Towar dotarl szybko polecam wszystkim:)
5 / 5
2016-06-09 10:58:21
Marcin
Polecam. Na pewnp jeszcze nie raz skorzystam.
5 / 5
2016-06-04 17:22:50
Jagoda
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2016-05-14 17:22:30
Natalia
Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług.
1 / 5
2016-05-11 13:00:41
Tobiasz
Próbowano mi sprzedać stare lekarstwo.
5 / 5
2016-04-27 01:14:39
Romana
Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny, informacje o statusie zamówienia na bieżąco - POLECAM!
5 / 5
2016-04-15 08:22:28
Oliwia
Jestem bardzo zadowolona i polecę innym.
5 / 5
2016-04-13 12:47:52
Jowita
PROFESJONALNA OBSŁUGA POLECAM
5 / 5
2016-04-09 20:38:02
Wieńczysła
Dobre ceny . Darmowa przesyłka
5 / 5
2016-04-07 13:47:59
Krzysztof
Troszkę długo oczekiwano na moją wpłatę, ale wszystko inne na wysokim poziomie, miła obsługa (kontakt telefoniczny)
5 / 5
2016-04-06 09:34:40
Felicja
Towar zgodnie z ofertą, expressowa realizacja dostawy. Same plusy. Polecam
5 / 5
2016-04-04 22:34:31
Wiola
Uwazam,ze to bardzo dobry,sprawdzony partner u ktorego robienie zakupow to czysta przyjemnosc.
5 / 5
2016-04-01 20:30:32
Bolesław
Polecam wszystkim. Cena odpowiednia! Szybka dostawa!
5 / 5
2016-03-31 20:03:52
Paulina
polecam. bardzo sprawna osługa. jestem zadowolona z Państwa usługi .
5 / 5
2016-03-23 09:59:08
Radomir
Apteka godna polecenia. Błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2016-03-21 09:14:38
Joachim
jestem zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia
5 / 5
2016-03-19 14:09:56
Kamil
Kolejne zmówienie szybko i profesjonalnie
5 / 5
2016-03-15 19:03:44
Oleg
możliwość dodzwonienia się, miła, szybka obsługa.
5 / 5
2016-03-11 19:41:58
Roksana
Jestem bardzo zadowolona z ceny produktów oraz szybkiej realizacji
5 / 5
2016-03-07 21:07:31
Leon
szybka realizacja zamówienia bardzo dobra apteka polecam
5 / 5
2016-03-07 12:08:21
Otylia
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówień, polecam
5 / 5
2016-03-03 15:20:51
Herbert
mój zakup jest zakupem kolejnym i wszystkie następne tylko w aptece beskidzkiej. Polecam wszystkim.
5 / 5
2016-02-26 18:13:54
Olaf
Oferta zaspokoiładnie moje potrzeby.
5 / 5
2016-02-23 16:21:07
Krystian
Moje podsumowanie będzie krótkie. Jak tylko będę potrzebował czegoś z apteki, to napewno tutaj zaglądnę. Bogata oferta i dokładne opisy, wszystko w jednym miejscu. Ceny konkurencyjne, a niektóre nawet bezkonkurencyjne. Aptekabeskidzka jest godna polecenia, w całym tego słowa znaczeniu. Bardzo dziękuję i do następnego zakupu. Pozdrawiam serdecznie.
5 / 5
2016-02-22 21:04:36
Paweł
Polecam.Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2016-02-15 13:55:53
Cyprian
ATRAKCYJNA CENA , SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA
4 / 5
2016-01-14 21:20:40
Kazimiera
Zasugerowałabym aby zrezygnowali z usług kurierskiej KEX, mija 4 dzień od zaksięgowania wpłaty przez aptekę a status paczki ciągle w Tarnowie .
5 / 5
2016-01-14 14:31:50
Iga
Zakupy w aptece Ok ale wypełnianie tej ankiety mnie wkurza. Ceneo.pl bardzo agresywnie podchodzi do klienta - musisz wypełnić wszystkie pola.
5 / 5
2016-01-14 08:26:12
Izyda
Realizacja zamówienia bez żadnych problemów, polecam zakupy.
5 / 5
2016-01-13 11:23:35
Amelia
w sobotę zamówienie, w poniedziałek przelew, w środę odebrałam przesyłkę. Super!
5 / 5
2016-01-12 18:51:44
Dariusz
Wszystko przebiegło bez problemów.
5 / 5
2016-01-06 10:56:34
Edyta
bardzo miło robi się zakupy w tej aptece produkty są opisane jasno i wyraźnie przejrzyście a ceny są rewelacyjne !!! tania szybka wysyłka zamawiałam już kolejny raz i zamawiać będą nadal
5 / 5
2016-01-05 10:54:49
Dominik
Niskie ceny, bardzo szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2015-12-30 12:12:12
Benedykt
bogaty asortyment, szybka dostawa,rzetelny opis, miła obsługa i dobry kontakt
3 / 5
2015-12-19 18:14:59
Ida
Brakowało mi konkretnych informacji o dniu nadania paczki oraz numeru nadania, musiałam sama dopytywać
5 / 5
2015-12-15 10:07:30
Greta
Gorąco polecam. Dobrze byłoby jak można było się jeszcze telefonicznie skontaktować,.
5 / 5
2015-12-09 19:55:25
Leszek
Jak najbardziej pozytywna opinia.
5 / 5
2015-12-09 13:25:00
Jowita
Solidna Apteka, dobre ceny, rzetelna informacja, szybka dostawa .
5 / 5
2015-12-08 21:11:13
Paula
Bardzo solidna i nastawiona na klientów firma
5 / 5
2015-12-04 16:23:22
Greta
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt, niskie ceny. Polecam!
5 / 5
2015-12-03 12:56:53
Paulina
Solidna firma,dba o pełną informację - dla kupującego to duże ułatwienie i korzyść .Ceny korzystniejsze niż oferty innych firm.Przesyłka dobrze zabezpieczona i faktura wystawiona prawidłowo.Polecam
5 / 5
2015-11-26 09:28:24
Ilona
Polecam sklep.Bez problemów złożyłam zamowienie.
5 / 5
2015-11-23 19:20:51
Bogdan
Szybko , sprawnie i solidnie. Polecam.
5 / 5
2015-11-19 17:44:14
Marek
świetna apteka , bardzo szybka wysyłka jestem w pełni zadowolona
5 / 5
2015-11-18 15:56:34
Celina
Szczerze polecam, niskie ceny, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-11-09 18:37:27
Justyna
Polecam gorąco! jestem bardzo zadowolona z współpracy !
5 / 5
2015-11-05 11:51:05
Albert
Nie ma co dużo mówić, polecam.
5 / 5
2015-10-30 18:20:42
Fryderyk
godne polecenia, będę korzystać w przyszłości
5 / 5
2015-10-29 11:24:25
Malina
Bardzo dobry kontakt, atrakcyjne ceny , szybka realizacja .
5 / 5
2015-10-27 09:40:40
Joanna
Wszystko bardzo sprawnie,gorąco polecam.
5 / 5
2015-10-21 21:23:40
Klementyna
Bardzo uprzejma obsługa, połączono moje dwa zamówienia w jedną paczkę. Możliwość bezpłatnej przesyłki już przy zamówieniach powyżej 180 zł!!!
4 / 5
2015-10-21 11:30:41
Emanuela
Dobra cena, nierzetelna informacja dotycząca wysyłki.
5 / 5
2015-10-19 12:49:54
Zuzanna
Polecam każdemu. Super rozwiązanie zamawianie leków przez Internet i ceny naprawde niskie😊
5 / 5
2015-10-19 10:20:30
Laura
Polecam ten sklep! Towar bardzo dobrze zapakowany, otrzymałam bardzo szybko.
4 / 5
2015-10-16 12:53:03
Wiola
Produkt,który kupiłam jest tylko w tej aptece i daję 5 za asortyment.
5 / 5
2015-10-15 14:06:58
Wiktoria
Produkty tansze niz w aptekach stacjonarnych oraz dostawa do domu co jest bardzo wygodne
5 / 5
2015-10-13 09:32:32
Zbyszko
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, zadowolona jestem z jakości i terminu ważności zamawianych artykułów. Apteka już przy zamówieniach powyżej 180 zł pokrywa koszty dostawy, minusem jest utrudniony kontakt telefoniczny. Jak najbardziej POLECAM.
5 / 5
2015-10-09 09:45:58
Władysław
Apteka w porządku. Dobry kontakt mailowy natomiast bardzo trudny telefoniczny ale ogolnie kontakt jest i wszystko ostatecznie się zgadza.
5 / 5
2015-10-07 14:13:16
Helena
Szybko otrzymałam potrzebne leki. Polecam zakupy w tej aptece!
5 / 5
2015-10-07 09:44:06
Zygmunt
Szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie!
5 / 5
2015-09-30 12:28:31
Magda
Realizacja sprawnie , szybko , wiadomo gdzie sie przesyłka znajdowała i kiedy zawita ... czyli ok :)
5 / 5
2015-09-28 09:52:55
Lucyna
Gorąco polecam,szybka przesyłka, dobre ceny.
5 / 5
2015-09-25 14:57:13
Malina
SZYBKO,SPRAWNIE , DOBRY KONTAKT MAILOWY I SM-SOWY .
5 / 5
2015-09-18 12:59:33
Amelia
Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo polecam.
5 / 5
2015-09-17 09:57:01
Sandra
Był to mój pierwszy zakup, jestem zadowolona, jak najbardziej polecam.
5 / 5
2015-09-11 20:54:32
Ludwik
Wszystko wedlug zapewnien sprzedawcy.
4 / 5
2015-09-09 19:20:29
Ludmiła
Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja. Dobry kontakt ze sprzedającym.
2 / 5
2015-09-02 13:36:23
Luiza
Moje zamówienie zostało zapłacone i potwierdzone przez aptekabeskidzka24.pl w piątek rano. Dziś jest środa a przesyłki nie ma. Niestety jest to mleko dla mojego dziecka i bardzo zależało mi na czasie. Na pewno niczego nie kupię już w tej aptece. NIE POLECAM!!!
2 / 5
2015-09-02 10:03:26
Przemysław
zaczął się 5 dzień i zamówienia nie otrzymałem?????????????????????
5 / 5
2015-08-19 20:01:26
Jarosław
Pełna satysfakcja z udanej transakcji.
5 / 5
2015-08-18 09:22:09
Adam
Polecam wszystkim, szybkie i tanie zakupy!!!
5 / 5
2015-08-13 12:10:50
Klemens
Bardzo jestem zadowolona.Dziekuje
5 / 5
2015-08-12 20:43:19
Sandra
Zakupy łatwe i przyjemne :)), Dostawa bardzo szybko, porządnie zapakowane. Polecam.
5 / 5
2015-07-29 13:44:40
Mirosław
WIELKI CZAS, ABY BYŁO WIĘCEJ APTEK TEGO TYPU.
5 / 5
2015-07-22 07:40:32
Janina
Wszystko zgodnie z zamówieniem, dość niskie ceny suplementów.
5 / 5
2015-07-13 20:00:17
Beata
Zamówienie za pobraniem zrealizowane bardzo szybko. Byłam mile zaskoczona.
5 / 5
2015-07-07 14:26:06
Paweł
transakcja przebiegła pomyślnie polecam
5 / 5
2015-07-06 20:46:50
Gerard
Zakupy bezproblemowe. Zamówione towary dotarły. Wszystko w porządku.
5 / 5
2015-07-06 20:46:50
Zbyszko
Zakupy bezproblemowe. Zamówione towary dotarły. Wszystko w porządku.
5 / 5
2015-07-03 22:57:56
Fryderyk
sledzenie przesylki w internecie niefunkcjonuje,,,poza tym wszystko super
5 / 5
2015-06-30 15:23:59
Mariusz
Kolejne moje zakupy w tej aptece. Na pewno jeszcze będę korzystać. Polecam, pomimo że nie można się dodzwonić :-)
5 / 5
2015-06-30 11:17:38
Arlena
Jestem bardzo zadowolona, szybka wysyłka i wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2015-06-24 13:55:57
Robert
Szybko, bez problemów, komplet informacji o zamówieniu na maila i na stronie internetowej. Do tego bardzo dobry kontakt mailowy ze sklepem. POLECAM!
5 / 5
2015-06-15 23:18:28
Beniamin
szybko, sprawnie i tanio polecam
5 / 5
2015-06-15 17:53:06
Jacek
super apteka,szybka dostawa,towar zgodny z opisem.polecam
5 / 5
2015-06-15 12:23:45
Dalia
towar został szybko dostarczony miałam problem z płatnością przy zamówieniu apteka zaraz do mnie oddzwoniła na pewno jeszcze będę korzystać z ich usług jestem zadowolona
5 / 5
2015-06-08 13:57:09
Celestyn
dostawa zamowionego towaru exspresowa
5 / 5
2015-06-03 19:49:15
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam!
5 / 5
2015-06-01 07:50:12
Wera
Szybka realizacja zamówienia. Polecam innym ten sklep
5 / 5
2015-05-25 18:10:53
Sebastian
Dobre ceny i duzy asortyment.Koszty przesylki rowniez zadawalajace.Polecam apteke.
5 / 5
2015-05-21 17:40:18
Wiktoria
szybka realizacja zamówienia polecam wszystkim.
5 / 5
2015-05-21 15:00:44
Aleksander
Apteka godna polecenia. Towar zgodnie z opisem. Gorąco polecam.
4 / 5
2015-05-18 10:11:16
Bolesław
Termin realizacji (5 dni) za długi. Poza tym wszystko w porządku.
5 / 5
2015-05-13 14:50:15
Mariola
Bardzo dobrze, jestem zadowolona.
5 / 5
2015-05-11 10:46:06
Sara
mam bardzo dobra opinię o sklepie.

Rzetelne opinie o Apteka Beskidzka 24