Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Bio

Apteka Bio Opinie 4.6 (270)

Ul. Jerzego 4
43-150
Bieruń
323298146
opinie Apteka Bio
speedtest
4.6
270
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 06:08:02
Bernadeta
Zgodne z zamówieniem, dobra cena
5 / 5
2020-02-20 20:54:25
Kornelia
Wszystko poszło sprawnie i szybko.Polecam
5 / 5
2020-02-18 12:21:51
Otylia
Oceniam Bardzo dobrze produkt który zamówiłam otrzymałam w dwa dni robocze.
5 / 5
2020-02-18 10:03:36
Walentyna
Towar zgodny z opisem, wszystko sprawnie załatwione. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 09:04:08
Gerard
szybko, krótki czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2020-02-14 21:51:17
Izyda
Mleko bebilon Comfort 1, dobra cena, szybka wysyłka. Profesjonalne traktowanie klienta! Darmowa wysyłka zgodnie z opisem!
5 / 5
2020-02-10 12:23:31
Mirosław
Polecam. Wyszła mała pomyłka w zamówieniu ale po rozmowie dosłali towar bez problemu na swój koszt. Polecam. Wysyłka szybka i tania.
4 / 5
2020-02-09 23:10:00
Tobiasz
Długi okres oczekiwania. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2020-02-07 18:39:32
Oliwier
świetna cena, super szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-06 21:14:56
Jolanta
Super produkty. Jestem bardzo zadowolona. Cieszę się, że znalazłam te aptekę. Będę często korzystać z ich usług.
4 / 5
2020-02-06 10:33:45
Franciszek
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie.
4 / 5
2020-02-05 14:22:42
Justyna
Kontakt dobry , produkt zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-05 12:39:41
Barbara
Bardzo szybka obsługa, jeszcze szybsza wysyłka. Byłam mile zaskoczona. Towar dobrze zapakowany i zabezpieczony. Polecam!
5 / 5
2020-02-05 09:55:16
Leszek
Szybka przesylka brak problemów
5 / 5
2020-02-04 10:16:06
Halina
Produkt s[pełni ł moje oczekiwania
5 / 5
2020-02-03 12:45:45
Teodor
Jestem zadowolona z zakupu, obsługi klienta oraz z dostawy. Mogę polecić tę aptekę.
5 / 5
2020-01-28 10:56:49
Patryk
Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja. Ceny ok. Polecam
5 / 5
2020-01-25 09:55:37
Bartosz
Polecam. Dobry kontakt że sprzedawcą
5 / 5
2020-01-24 15:33:23
Katarzyna
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 21:44:02
Stanisława
Szybka dostawa, mleko w nie naruszone formie, dobrze zapakowane
5 / 5
2020-01-08 10:33:59
Małgorzata
Super, wysyłka natychmiastowa. Informacja przyszła na maila, że towar wysłany. Szybko i sprawnie. Jedyna apteka, w której będę robić zakupy. Nie to co apteka melissa, której nie wiem dlaczego nie mogę ocenić mimo zakupu przez Ceneo w ten sam sposób jak z tej apteki. W aptece melissa towar otrzymałam po tygodniu! Zero informacji kiedy wysyłka. Tylko kasę zgarneli.
5 / 5
2020-01-07 21:50:39
Celina
Polecam aptekę. Pełna dbałość o klienta. Zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia dla dziecka i tak też było. Jestem bardzo zadowolona i dziękuję. Polecam w 100%.
5 / 5
2020-01-07 11:07:52
Ludmiła
Szybko i sprawnie, gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-12-30 17:33:13
Liwia
Jest super szybka realizacja zamówienia, co uważam za niekoniecznie w przypadku gdy zamówienie nie dotyczy leku ratującego życie. Ale to miłe, gdy wszystko idzie sprawnie i bez problemu. A u tego sprzedawcy tak jest. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Maria Zakierska
5 / 5
2019-12-30 14:05:28
Teresa
Szybka, rzeczowa i bardzo profesjonalnie
5 / 5
2019-12-20 15:06:51
Felicjan
To już kolejne zakupy i napewno nie ostatnie. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-12-20 12:29:49
Regina
Wszystko w najlepszym porzadku
5 / 5
2019-12-16 12:17:49
Dariusz
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Każdemu polecam aptekabio. pl
5 / 5
2019-12-06 17:36:37
Eleonora
Sklep na moją prośbę zmienił adres adres doręczenia oraz dopasował termin dostarczenia do mich potrzeb. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-12-06 08:12:06
Ada
Bardzo polecam zakupy w Aptece. wysylka expresowa. Bardzo solidna firma.
5 / 5
2019-12-04 15:13:16
Urszula
Zakupy przebiegły bez problemów i szybko.
5 / 5
2019-11-28 12:32:42
Jakub
Polecam z czystym sercem!!! wszystko szybko i bez problemu
5 / 5
2019-11-27 19:35:34
Paula
Profesjonalizm. Godna polecenia.
5 / 5
2019-11-27 15:40:33
Jagoda
bardzo szybka obsługa polecam w pełni zaufałam i się nie zawiodłam
2 / 5
2019-11-27 11:39:48
Klemens
Wysłano źle zamówienie. Nie odp na telefony
5 / 5
2019-11-27 08:27:18
Cyprian
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-11-21 09:45:24
Elwira
Wszystko w porządku. Napewno będę zamawiała w tej Aptece. Polecam
4 / 5
2019-11-20 15:18:40
Wieńczysła
Nie mogę powiedzieć złego słowa. Zamówienie złożyłam w niedzielę, w poniedziałek otrzymałam informację o wysyłce, a we wtorek otrzymałam przesyłkę. Pozostaje mi tylko bardzo podziękować i polecić tę aptekę.
5 / 5
2019-11-09 11:51:01
Hanna
Bardzo sprawnie i zgodnie z ofertą
5 / 5
2019-11-07 16:37:42
Leokadia
szybka wysylka , wszystko zgodne z zamowieniem
4 / 5
2019-11-04 19:18:30
Władysław
Wszystko jest w punktach, co tu jeszcze pisać. Dobry sklep.
5 / 5
2019-11-01 13:36:24
Dalia
Apteka godna polecenia, ma dobre ceny i szybko realizuje zamówienia - polecam !!!
5 / 5
2019-10-30 12:26:38
Jarosława
Polecam. Szybka wysyłka i dobre ceny.
5 / 5
2019-10-24 20:03:12
Arnold
Polecam !!!!! I zachęcam do zakupów !!!!!
5 / 5
2019-10-24 11:22:47
Maksymilian
Miły kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-10-20 18:12:51
Jarosław
Szybko i sprawnie, nie ma się do czego przyczepić
3 / 5
2019-10-10 16:20:22
Helena
Apteka, nie mam zdanie, na przesłke oczekuje tydzien poprzednie moje zamowienie szlo rownie dlugo a moze dluzej niz siedem dni w obecnych czasach to przydlugo
5 / 5
2019-10-08 11:58:16
Diana
"szybko, sprawnie i dokładnie" polecam innym klientom.
4 / 5
2019-10-07 17:26:06
Seweryn
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-30 18:52:18
Manuela
Miła obsługa klienta sklep informował o opóźnienie i dodał gratis w ramach opóźnienia
5 / 5
2019-09-27 11:29:48
Henryk
Zakupy udane. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-09-23 15:34:48
Edyta
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-09-20 11:45:35
Genowefa
Rewelacyjna obsluga niskie ceny i wszystkie produkty dostepne
2 / 5
2019-09-19 00:21:26
Adrian
Sklep wystawia towary których nie ma na magazynie. Po pewnym czasie i opłaceniu zamówienia, otrzymałem informację że zamówionego produktu nie w hurtowni, więc wynika z tego że najpierw pobierają kasę od klienta a potem próbują to kupic w hurtowni,. Zamówienie więc musiałem anulować. Strata czasu...
5 / 5
2019-09-18 14:15:18
Seweryn
Sprawna obsługa,towar bez zarzutów
5 / 5
2019-09-12 08:44:15
Franciszka
Polecam. Nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-09-09 10:51:54
Malina
Bardzo dobry kontakt. Szybko realizowane zamówienie. Dobry produkt
2 / 5
2019-09-08 18:31:32
Aga
Zamówione leki, a są to zastrzyki, dotarły do mnie w zmiażdżonych opakowaniach do tego stopnia, że się otworzyły i były całkowicie płaskie , nie wiem czy nie są uszkodzone, 11 września mam termin iniekcji lekarz je oceni, ponadto mimo, że podałam dokładny adres leki trafiły do innej dzielnicy, dopiero nazajutrz dotarły do mnie.
5 / 5
2019-09-07 14:00:28
Klaudiusz
Bardzo miła obsługa i wszystko zgodne z opisem.A zwrot towaru bez problemu.Jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-09-06 22:15:58
Zuzanna
Przede wszystkim profesjonalnie .Polecam.
5 / 5
2019-09-06 15:02:09
Wieńczysła
Szybka i bardzo dobra obsługa
5 / 5
2019-09-02 15:06:58
Janusz
Świetna obsługa klienta. Rozumieją potrzeby i problemy i są w stanie świetnie doradzić i wyjaśnić.
5 / 5
2019-08-29 22:52:00
Kamil
Super polecam. Szybko sprawnie i produkt dobrze zabezpieczony
5 / 5
2019-08-29 12:47:34
Gabriela
Nie mam zastrzeżeń, napewno będe częsta klientka
5 / 5
2019-08-28 14:28:56
Greta
szybko, sprawnie, o wiele taniej niż w innych aptekach stacjonarnych
5 / 5
2019-08-23 14:04:31
Weronika
Sklep godny polecenia, ekspresowa wysyłka zamówionego towaru.
5 / 5
2019-08-21 11:29:23
Henryka
Profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-08-13 13:07:01
Zenon
Jestem bardzo zadowolona z uslugi
5 / 5
2019-08-12 15:39:31
Leszek
Szybka wysyłka, transakcja bez zarzutu.
4 / 5
2019-08-08 07:51:28
Stefania
Polecam, w ramach rekompensaty za opóźnienie i brak informacji ze strony sklepu dostałam tubkę kremu gratis.
5 / 5
2019-08-02 21:17:44
Izydor
Bardzo dobra i kompetentna obsługa.
5 / 5
2019-08-02 10:11:01
Eugeniusz
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-07-31 10:05:49
Kazimierz
Super szybka obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-07-30 22:36:14
Milena
Obsługa szybka i profesjonalna, polecam
5 / 5
2019-07-26 11:25:01
Józefina
BARDZO SZYBKA DOSTAWA I PRZYSTĘPNA CENA
5 / 5
2019-07-25 17:36:51
Kacper
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem , a w paczce był jeszcze gratis za który bardzo dziękuję! Polecam aptekę i będę korzystać z usług w przyszłości!!!
5 / 5
2019-07-22 15:49:00
Miłosz
Super obsługa, towar bez zarzutu, dodatkowo gratisy - polecam.
5 / 5
2019-07-12 10:26:35
Kamila
Wszystko sprawnie załatwione, przesyłka w ciągu 2-3 dni była u mnie
5 / 5
2019-07-11 10:20:38
Faustyna
Bard, o pozytywnie. Zamówienie zgodne z moimi oczekiwaniami
5 / 5
2019-07-09 22:33:46
Zdzisława
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco.
1 / 5
2019-07-06 00:29:45
Nina
Czas oczekiwania na dostawę 8 dni, oczywiście zero kontaktu ze strony sprzedawcy więc dzwonienie i pytam co z moim zamówieniem. Nie mamy ma stanie więc zamówiliśmy z hurtowni, OK bywa więc pytam dlaczego nikt nie podesłał informacji czy też nikt nie zadzwonił, że realizacji nie będzie w ciągu 24h nikt nie wie. Teraz czekam na kontakt z apteki bo mam ostrzymac bonus. Czy wyrobią się w tym kwartale??
5 / 5
2019-07-04 19:41:44
Joanna
Szybka, bezproblemowa dostawa.
5 / 5
2019-07-04 11:37:26
Janusz
Wszystko w porządku, przesyłka została szybko wysłana :) Jesteśmy zadowoleni a najbardziej córeczka która cieszy się swoim mleczkiem z apteki :)
3 / 5
2019-06-30 21:00:49
Felicjan
Brak towaru pomimo dostępności podczas zamówienia. Nie mogę ocenić.
5 / 5
2019-06-28 11:07:10
Krystian
Polecam bardzo szybka dostawa i kontakt
5 / 5
2019-06-22 20:14:35
Mateusz
szybko, sprawnie i bezpiecznie
5 / 5
2019-06-21 23:51:28
Jarosław
Super sprzedawca miła obsługa szybka dostawa polecam z czystym sumieniem 👌🏼👍
5 / 5
2019-06-21 19:35:07
Paula
Jestem zadowolona z zakupów :) Polecam aptekabio.pl
5 / 5
2019-06-12 21:21:54
Zdzisław
Polecam. bardzo szybko zamówienię zostało zrealizowane
2 / 5
2019-06-07 10:51:01
Matylda
Moja opinia jest negatywna. Bardzo długi czas realizacji zamówienia. Więcej tu nie kupie.
5 / 5
2019-06-07 09:45:13
Damian
bardzo dobrze .realizacja zamówienia " natychmiastowa obsługa Apteki zasługuje na uznanie .Opinia po rozmowie z pracownikiem apteki.
5 / 5
2019-06-06 10:40:45
Wiktoria
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko.
4 / 5
2019-06-05 20:22:32
Tamara
Szybko i sprawie , jednak wysyłka pobraniowa uważam że droga .
5 / 5
2019-06-05 14:01:58
Wiesława
Szybko sprawnie profesjonalnie. Polecam!!!
5 / 5
2019-06-05 14:01:58
Kacper
Szybko sprawnie profesjonalnie. Polecam!!!
5 / 5
2019-05-28 20:22:38
Irmina
Polecam. Obsługa bez zarzutu. Towar się zgadza. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-05-22 11:40:30
Seweryn
Szybka wysyłka, towar bardzo bezpiecznie zapakowany.
5 / 5
2019-05-17 14:44:02
Diana
Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu. Towary zgodne z opisem
5 / 5
2019-05-17 05:11:44
Edyta
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem . Dobrze zabezpieczony . Polecam !!!
5 / 5
2019-05-14 10:41:26
Kamil
Szybko, zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-10 22:30:14
Bronisława
Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-05-10 13:41:40
Bartosz
cała operacja na bardzo dobrym poziomie
4 / 5
2019-04-27 00:09:35
Laura
Niskie ceny, a dostawa sprawna i w miarę szybka.
5 / 5
2019-04-26 20:46:15
Oleg
Nie spodziewałem się tak szybkiej realizacji zamówienia. Będę polecał swoim znajomym. W przyszłości sam również będę korzystał z Waszych usług.
1 / 5
2019-04-23 10:55:45
Wincenty
bez zadnego maila poprostu zamowienia została anulowane:(
5 / 5
2019-04-19 23:58:29
Aleksandra
Sprawnie zrealizowane zamówienie, bez potrzeby kontaktu z apteką, wysyłane info o zmianie statusu zamówienia wraz ze śledzeniem przesyłki (InPost).
5 / 5
2019-04-19 19:12:07
Wieńczysła
Bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-04-15 13:02:47
Lucjan
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu. Szybko i sprawnie Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2019-04-11 21:18:48
Faustyna
Nic dodać nic ująć . Tak powinno być. Jestem zadowolony
5 / 5
2019-04-11 19:57:00
Alberta
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA JAKO KLIENTKA APTEKABIO I NAPEWNO JESZCZE NIE RAZ SKORZYSTAM Z WASZYCH USŁUG.BARDZO DZIĘKUJĘ I ŻYCZĘ DUŻO SUKCESÓW.
3 / 5
2019-04-09 13:03:56
Izabela
nie zastała wykonane całe zamówienie
5 / 5
2019-04-01 12:34:15
Iga
Poleciłabym znajomym. Ponieważ Pani zadzwoniła i powiedziała że, nie ma tego produktu może wysłać inny.
5 / 5
2019-04-01 09:53:46
Sara
Bardzo miła obsługa. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-03-28 13:13:01
Gerard
Bardzo szybka realizacja zamowienia
4 / 5
2019-03-27 13:13:41
Herbert
Szybka realizacja zamówienia, informacje dostarczane o statusie, nawet dostaliśmy mały bonus do zamówienia.. Zadowolona.
2 / 5
2019-03-18 09:32:19
Ludmiła
jak mam ocenic skoro anulowano moje zamowienie nie podajac przyczyny tej decyzji
5 / 5
2019-03-16 07:49:38
Sebastian
Szybka usługa’ wszystko w jak najlepszym porzadku.
5 / 5
2019-03-13 11:57:30
Marlena
Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie.
5 / 5
2019-03-12 13:52:33
Fabian
Jestem zadowolony za szybką dostawę zamówionych leków
5 / 5
2019-03-07 22:51:30
Edward
Polecam jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2019-03-07 18:30:05
Lucyna
Transakcja zrealizowana szybko
5 / 5
2019-03-06 07:25:54
Alina
Godna polecenia, można z niej korzystać i mają niezłe ceny.
5 / 5
2019-02-27 19:23:04
Natalia
Pełen profesjonalizm szybko i sprawnie szczerze polecam
3 / 5
2019-02-20 20:33:55
Dominika
Dostawa błyskawiczna, dobrze zabezpieczona. Jednak koszty wysyłki za wysokie. Więcej nie skorzystam.
1 / 5
2019-02-19 22:06:03
Mikołaj
Zamówiłem olej sacha inchi 2 opakowania a dostałem olej morelowy, dużo tańszy. Rozumiem że mogła zajść pomyłka ale do dziś nie odpisali czemu i dlaczego tak wyszło. Nie polecam zakupów u tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-02-18 14:28:51
Inga
Bezproblemowo i zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2019-02-18 14:28:51
Zuzanna
Bezproblemowo i zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2019-02-08 08:19:50
Żaneta
Wszystko w najlepszym porządku . Dobra cena , szybka wysyłka.
5 / 5
2019-02-07 09:56:55
Marlena
Super szybka wysyłka. Polecam !!!
5 / 5
2019-02-06 13:36:18
Rozalia
Szybka wysyłka, wszystko zgodne POLECAM
5 / 5
2019-02-06 10:38:06
Natasza
Polecam, dobra cena, szybka dostawa.
5 / 5
2019-02-05 15:05:17
Mieczysława
Super obsługa i doradztwo. Polecam
5 / 5
2019-01-31 14:50:01
Martyna
Atrakcyjne ceny i szybka wysyłka, do tego bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2019-01-22 09:31:01
Wieńczysła
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-01-18 13:47:44
Apoloniusz
Realizacja zamówienia expresowa
5 / 5
2019-01-18 13:47:44
Bernadeta
Realizacja zamówienia expresowa
5 / 5
2019-01-10 09:29:32
Ryszard
Godna polecenia szybki sposób realizowania zamówienia.
5 / 5
2019-01-08 17:46:17
Oliwier
Zamówienie zostało zrealisowanę bardzo sprawnie i szybko. Towar łatwo dostępny i dobrze opisany. Jestem zadowolona z zakupu
5 / 5
2019-01-06 13:32:08
Jacek
Zamówienie zrealizowane szybko i zgodnie z umową. Polecam
5 / 5
2018-12-20 22:10:26
Robert
Szybko, tanio i z niespodzianką :) Polecam
5 / 5
2018-12-20 14:30:13
Sandra
Profesjnalnie,żetelnie,szybko.
1 / 5
2018-12-20 08:34:56
Inga
Mimo to ze na stronie apteki Bio jest informacja wysyłka do 48h moje zamównienie stało tam ciagle po 4 dniach, niekompletne. Sama musiałam dzwonić i dopytywać co i jak. Suma Summarum zamówienie potrzymalam niekompletne po tygodniu. Jeden z produktów był po terminie!
5 / 5
2018-12-11 12:28:27
Gerard
Bardzo polecam. W przypadku kłopotów z Pocztą reagują natychmiast. Osobiste zaangazowanie.
5 / 5
2018-12-07 13:17:27
Olaf
Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-12-05 12:52:30
Ryszard
Zgodnie z oczekiwaniem - działa dobrze.
5 / 5
2018-11-29 19:23:51
Marcin
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w apteceBIO.pl. Cena najniższa. Kontakt mailowy błyskawiczny (potrzebowałem zmienić dane na fakturze). Jedynie mogę się przyczepić do czasu wysyłki. Ale zamawiałem większą ilość opakowań, więc pewnie nie mieli tyle na stanie. Polecam
5 / 5
2018-11-23 14:04:16
Bartłomiej
Profesjonalne podejście, szybko, sprawnie, bezproblemowo.
3 / 5
2018-11-19 10:02:26
Emanuel
Niestety mimo informacji na stronie www, Apteka nie posiadała towaru, który zamówiłem - na plus - szybki kontakt w tej sprawie ze strony Apteki i natychmiastowy zwrot wpłaconych pieniędzy.
5 / 5
2018-11-16 11:38:30
Irmina
Zamówienia są realizowane szybko i profesjonalnie!
5 / 5
2018-11-10 19:10:15
Aniela
Transakcja przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2018-10-25 14:40:50
Marcel
Bardzo rzetelna firma. Wszystko ok. Polecem
5 / 5
2018-10-24 23:08:57
Kamila
Szybka realizacja zamówienia, bieżące informowanie o statusie przesyłki - Apteka-Bio działa bez zarzutu.
5 / 5
2018-10-19 20:26:08
Dominika
Suplement, który kupiłam w aptece Bio jest dużo tańszy niż w innych aptekach, zaoszczedziłam i dostałam próbki darmowe innych produktów.Kontakt bardzo dobry ,Polecam .
5 / 5
2018-10-18 11:18:22
Kornelia
Pierwszy raz korzystałam z apteki i jestem zadowolona z zakupów
5 / 5
2018-10-17 10:42:27
Jagoda
Zadowolona .Skorzystam jeszcze na pewno!
5 / 5
2018-10-09 12:39:25
Bernardeta
Dziękuję za sprawną wysyłkę
5 / 5
2018-09-28 15:55:37
Jerzy
Jestem zadowolony bo mogłem dostać co potrzebowałem.
5 / 5
2018-09-25 15:57:07
Lidia
Bez zastrzeżeń. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-09-19 17:37:42
Ziemowit
Dobra apteka, ciekawe produkty dla każdego, szybka wysyłka. Polecam.
4 / 5
2018-09-14 13:48:36
Stanisław
Zamówiłem Kolagen Morski Peptide 2100, 30 saszetek dla osoby walczącej z łuszczycą. Jak narazie efekty działania kolagenu, obiecujące. Kuracja trwa.
5 / 5
2018-09-12 20:24:57
Sławomira
dobra komunikacja ze sklepem, szybka obsługa.
5 / 5
2018-09-11 10:51:35
Gustaw
polecam dobrze zapakowane i szybko dostarczone.
5 / 5
2018-09-06 16:44:39
Genowefa
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-09-04 10:08:22
Wera
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Wsxystko sprawnie i szybko.
4 / 5
2018-09-01 08:46:51
Cecylia
Zamowienie zrobilam w piatek 10,08 Przesylka doszla po 11 dniach, ale uwzgledniajac weekend i swieto w srodku tygodnia to nie mam pretensji Mysle ze jeszcze skorzystam z uslug aptekibio.pl
5 / 5
2018-08-30 11:30:08
Emilia
Pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2018-08-30 09:07:47
Karol
Zamówienie bez problemu zrealizowane.
5 / 5
2018-08-30 07:21:40
Eryka
Obsługa przebiegła bez zarzutu. Towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2018-08-16 09:25:25
Dalia
Szybka, sprawna realizacja. Towar odpowiadał przedstawionemu w ofercie. Serdecznie polecam!
5 / 5
2018-08-14 12:55:56
Klaudiusz
polecam ten sklep, wszystko super
5 / 5
2018-08-13 13:28:02
Regina
pierwszy raz kupowałam lek przez internet jestem zadowolona obsługa szybka dokładna informacja o przesyłce jak również co ważne lek przystępny cenowo Polecam Aptekę Bio
5 / 5
2018-08-08 11:48:17
Ireneusz
super szybko bezproblemowo🤗
5 / 5
2018-08-02 23:35:59
Maciej
Szybko i profesjonalnie. Bardzo dobre ceny i bogaty asortyment. POLECAM!
5 / 5
2018-08-01 13:05:13
Ireneusz
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2018-07-31 14:17:39
Karina
szybko, sprawnie, zgodnie z ofertą - polecam
4 / 5
2018-07-31 12:31:03
Julian
Mimo,ze zamowienie zostalo anulowane z powodu braku peelingu na stanie,apteka poinformowala o tym fakcie i oddala pieniadze.Za to uczciwe zachowanie moge polecic apteke.
5 / 5
2018-07-29 09:03:19
Fryderyka
wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2018-07-27 22:32:54
Piotr
Warto robić zakupy w tej aptece. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-07-20 21:26:38
Mikołaj
Szybkie zakupy, informacja na każdym etapie. Bardzo dobry kontakt.
4 / 5
2018-07-11 23:00:19
Jędrzej
super sprawa. Wszystko wzorowo
3 / 5
2018-07-07 16:06:22
Marcel
Niestety data waznosci zamowionego leku byla tylko do konca czerwca biezacego roku.
3 / 5
2018-07-05 12:12:28
Genowefa
Zamówienie nie zostało zrealizowane. Mimo, że na stronie była informacja, że produkt jest dostępny to okazało się że towaru nie ma. Trudna mi ocenić przebieg transakcji gdyż nie doszła do skutku.
5 / 5
2018-06-30 10:23:14
Leopold
wszystko szklane butelki były ładnie zabezpieczone w paczce, szybki czas dostawy, ceny dobre
5 / 5
2018-06-25 14:00:57
Dorota
zainteresowana realizacją zamówienia
4 / 5
2018-06-24 20:47:38
Amelia
towar otrzymałam z opóźnieniem, gdyż nie było go w magazynie
5 / 5
2018-06-21 15:48:16
Ziemowit
Slep działa profesjonalnie. Wszystko OK
5 / 5
2018-06-21 11:48:02
Zygfryd
Szybka i profesjonalna obsługa!
4 / 5
2018-06-21 10:47:51
Kornelia
Jest godna polecenia fachowosc towar najwyzszej jakosci szybka dostawa duza piatka jest ok
5 / 5
2018-06-21 08:53:41
Jerzy
bardzo solidny dostawca i przystępne ceny
5 / 5
2018-06-20 20:39:55
Eryka
Super, świetny kontakt wszystko idealne
5 / 5
2018-06-19 12:43:24
Bogusława
Wspaniały kontakt, błyskawiczna obsługa.
5 / 5
2018-06-18 09:19:31
Dawid
Szybko, sprawnie. Bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-06-14 12:07:30
Mariusz
Bardzo sprawna dostawa. Produkty zamowione dotarly :) produkty w bardzo dobrej cebie, polecam.
5 / 5
2018-06-11 16:08:22
Ryszard
Uważam, że Apteka bio działa wspaniale.Lek synokrom otrzymałem następnego dnia po wyslaniu i o żądanym składzie. Serdecznie dziękuję za uslugę.
5 / 5
2018-06-10 09:25:08
Fryderyk
Profesjonalizm terminowosc wysoka jakosc produktu
4 / 5
2018-06-09 07:37:49
Apoloniusz
Bardzo dobry kontakt ,szybka wysyłka. Wszystko w najlepszym porządku i godne polecenia.
5 / 5
2018-05-24 18:19:43
Sara
Dobry kontakt, wszystko ok, szybko.
5 / 5
2018-05-23 11:36:49
Romuald
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, szybka realizacja zamówienia. Polecam
3 / 5
2018-05-16 13:36:54
Henryka
To było moje pierwsze zamówienie. Apteka deklaruje szybka wysyłkę. Po kontakcie ze sklepem dostałam informacje ze następnego dnia moje zamowienie będzie wysłane. Nie stało się tak. Produkty wysłano dopiero dwa dni po kontakcie. Zamówienie było kompletne, dobrze zapakowane, ci do zawartością nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2018-05-15 10:47:07
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie.Jestem zadowolony.Dziękuję i pozdrawiam obsługę Sklepu.

Rzetelne opinie o Apteka Bio