Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka CUD

Apteka CUD Opinie 4.9 (213)

Mieleńska 23
88-170
Pakość
794195195
opinie Apteka CUD
speedtest
4.9
213
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-23 10:55:49
Eliza
Rewelacja!!! Transakcja czytelna na każdym etapie, dostawa następnego dnia kurierem Poczty Pl. Polecam
5 / 5
2020-02-20 12:26:02
Juliusz
dostawa w następnym dniu- żadnych problemów
5 / 5
2020-02-13 16:36:53
Walentyna
W aptece CUD kupiłam w bardzo korzystnej cenie suplementy diety FLEXUS SHOTS oraz CIGNON SHOTS. Przesyłkę otrzymałam w drugim dniu po zamówieniu( złożonym późnym wieczorem). Ze względu na wartość przesyłki nie poniosłam kosztów dostawy. Polecam Aptekę CUD!
5 / 5
2020-02-07 17:37:39
Eliza
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-06 22:23:37
Kazimiera
Wzięli pod uwagę moją prośbę dotyczącą dostawy. Produkty zgodne z zamówieniem. Mogę polecić tę aptekę.
5 / 5
2020-02-06 13:37:53
Ferdynand
Kontakt ok,produkt spełnia oczekiwania
5 / 5
2020-02-05 23:17:06
Judyta
Kupiłam nebulizator wszystko przebiegło bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-05 14:49:49
Renia
Serdecznie polecam Szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-04 17:00:36
Zbigniew
profesjonalnie, szybko i tanio
5 / 5
2020-02-03 14:53:44
Paulina
Zamówienie zostało bardzo szybko dostarczone, bardzo dobrze zapakowane, jak najbardziej polecam
5 / 5
2020-02-03 13:49:04
Nina
Profesjonalna obsługa, grafika sklepu internetowego intuicyjne działanie strony.
5 / 5
2020-01-30 16:42:40
Urszula
Bardzo szybka realizacja. Profesjonalnie zapakowany towar. No i gratisy w środku.
5 / 5
2020-01-30 16:38:41
Ilona
Rewelacja. Bardzo szybka realizacja a do tego pełno próbek.
5 / 5
2020-01-30 13:58:21
Klementyna
Kupuję nie pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona!.
5 / 5
2020-01-28 14:51:00
Dominika
Wszystko oki szybko tanio sprawnie
5 / 5
2020-01-26 23:04:06
Olga
Wszystko w porządku gratis 4 próbki😀
5 / 5
2020-01-26 20:15:07
Genowefa
Asortyment zakupów rozległy. Jestem zadowolona z cen i szybkości dostawy. Dziękuję.
5 / 5
2020-01-24 10:11:05
Aleksandra
Ekspresowa przesyłka, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-01-18 18:21:41
Alfred
Sklep super. Dobra cena produktów leczniczych. Szybka realizacja zamówienia i darmowa przesyłka. Gorąco polecam,,,
5 / 5
2020-01-16 19:43:07
Alina
Bardzo profesjonalna apteka. Polecam!!!
5 / 5
2020-01-15 12:03:56
Marcelina
Polecam usługi tej apteki. Zamówienie szybko zrealizowane, bez ukrytych kosztów. Dobry kontakt z apteka. Polecam.
5 / 5
2020-01-14 13:39:26
Konrad
Tanie produkty, szybka i darmowa dostawa 😉
5 / 5
2020-01-10 18:14:51
Zbyszko
Z Apteką Cud współprację już od jakiegoś czasu - zamówienie są realizowane w ekspresowym terminie
5 / 5
2020-01-04 12:57:13
Hubert
dostawa w terminie mimo że nie zastali mnie w domu towar był dostarczony w tym samym dniu do sklepiku niedaleko i zaraz mnie o tym powiadomili
5 / 5
2020-01-03 11:15:31
Wacław
Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia
5 / 5
2019-12-26 15:58:27
Faustyna
Polecam. Niska cena i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-19 09:17:21
Michał
Zakupy przebiegły sprawnie, bez zarzutu, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-12-10 20:43:09
Oleg
Wszystko zgodnie z opisem,sprawnie i bezproblemowo.Sprzedawca godny polecenia - Róża Tamulewicz z Lublina.
5 / 5
2019-12-10 15:43:49
Edward
Apteka godna polecenia, konkurencyjne ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-05 10:33:54
Eleonora
Super sklep, ekspresowa dostawa
5 / 5
2019-12-03 14:44:04
Mikołaj
Miła profesjonalna obsługa fachowe doradztwo
5 / 5
2019-11-29 20:25:36
Nadia
Super.spelnila wszelkie oczekiwania
5 / 5
2019-11-29 12:32:03
Lidia
Szybko sprawnie profesjonalnie.
5 / 5
2019-11-28 09:13:05
Irma
super,jeszcze się nie spotkałam z tak szybką realizacją zamówienia, zamówiłam w niedzielę, a przesyłkę otrzymałam już we wtorek.Szkoda tylko,że apteka nie ma większego asortymentu,bo chętnie korzystałabym z zakupów w tej aptece.
5 / 5
2019-11-27 20:15:18
Jowita
Bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-11-27 14:05:38
Nastazja
Super szybka wysyłka. Polecam
3 / 5
2019-11-27 09:57:25
Tomasz
Mały asortyment. Słaba wyszukiwarka na stronie. Strona nie działa zbyt dobrze. Apteka ma jednak dobre ceny i można dostać tu rzeczy niedostępne gdzie indziej. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-13 16:54:01
Pola
Jestem bardzo zadowolony. Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-11-13 16:08:04
Liwia
Znakomita obsługa. Wyjątkowo szybka dostawa. Polecam tę aptekę.
5 / 5
2019-11-13 09:53:29
Remigiusz
Polecam zakupy w tym sklepie .
5 / 5
2019-11-12 17:41:20
Liza
Przesyłka błyskawiczna, dziękuję
5 / 5
2019-11-09 05:04:48
Wojciech
Artykuły i leki bardzo dobrych cenach
5 / 5
2019-11-08 19:49:05
Henryka
Dobra cena, super szybka wysyłka
5 / 5
2019-11-06 20:12:06
Konrad
Polecam tą aptekę. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-11-04 20:49:38
Adrian
Jedna z najlepszych transakcji.
5 / 5
2019-11-04 20:12:11
Bernardeta
bardzo szybko wygodnie i dobre ceny pampersów
5 / 5
2019-10-30 12:04:08
Jowita
Profesjonalnie !!! błyskawicznie !!! Polecam :)
5 / 5
2019-10-29 13:04:14
Jagoda
Apteka ma bogaty asortyment, w tym produkty trudno dostępne, a niezbędne w codziennej higienie.
4 / 5
2019-10-26 13:09:12
Stefan
Nie mam żadnych uwag, wszystko poszło jak trzeba!
5 / 5
2019-10-24 13:33:10
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-24 08:39:11
Ludmiła
Bez problemów szybka realizacja zamówienia polecam
5 / 5
2019-10-23 20:21:18
Antoni
Bardzo szybko , dobrze zapakowane, super polecam!
5 / 5
2019-10-17 18:03:45
Jonatan
bardzo sprawnie przeprowadzona sprzedaż
5 / 5
2019-10-11 23:30:56
Zuzanna
To było moje pierwsze zamówienie i póki co jest ok
5 / 5
2019-10-08 10:16:31
Izabela
Wszysttko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-07 20:55:45
Kacper
Szybka i sprawna obsługa. Towar dokładnie taki jak zamówiony. Polecam.
5 / 5
2019-10-03 12:18:52
Klara
Szybko, dobrze zapakowane, dobre ceny
5 / 5
2019-10-01 20:59:22
Nina
Bardzo sprawnie. Towar wysłany w dniu zaksięgowania zapłaty
4 / 5
2019-10-01 20:38:37
Joanna
Szybka przesyłka. Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-27 15:39:01
Fryderyka
Szybko, tanio, bezproblemowo - czyli tak, jak powinno być ;-)
5 / 5
2019-09-26 18:11:52
Ziemowit
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-09-25 18:38:24
Kaja
Super kontakt z apteką. Pomyliłam formę dostawy, ale bez problemu udało się to wyjaśnić i nie wpłynęło to na czas dostawy. Polecam
5 / 5
2019-09-24 22:06:28
Angelika
korzystam z tej apteki od dawna. zamówienia są realizowane błyskawicznie a ceny są bardzo atrakcyjne. polecam, ja jestem bardzo zadowolona. apteka ma też niski próg cenowy, od którego przesyłki są darmowe
5 / 5
2019-09-24 16:52:45
Rozalia
Informacje na bieżąco o statusie zamówienia. Błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-09-19 11:38:33
Renia
Profesjonalna bardzo szybka obsługa fachowe doradztwo
5 / 5
2019-09-13 12:07:12
Dominik
Bardzo pozytywnie,szybko i sprawnie
5 / 5
2019-09-09 14:50:52
Amelia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo polecam !
5 / 5
2019-09-07 10:29:48
Igor
bardzo sprawa obsługa. Zakupy dostarczane w ciagu 2 dni. Polecam
5 / 5
2019-09-05 15:08:28
Marta
SUPER SZYBKA OBSŁUGA, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA
5 / 5
2019-09-04 14:44:01
Zygfryd
Błyskawiczna, profesjonalna transakcja. Doskonały kontakt i obsługa pacjenta, zakupy w tej aptece to prawdziwa przyjemność. Polecam wszystkim!
5 / 5
2019-09-04 06:40:45
Michał
Apteka rewelacyjna i ceny bardzo korzystne a możliwość odbioru osobistego bardzo na plus! Polecam
5 / 5
2019-09-03 15:37:42
Ignacy
Szybka wysyłka. Wszystko w porządku. Polecam
5 / 5
2019-09-02 11:28:41
Marcel
świetna i błyskawiczna obsługa!
5 / 5
2019-08-30 14:48:42
Brygida
Bardzo pozytywne doświadczenie! Rewelacyjna obsługa, świetna komunikacja i wyjątkowo pro-klienckie nastawienie. Zdecydowanie polecam :)
5 / 5
2019-08-29 17:53:47
Wincenty
Expresowa przesyłka. Towar zgodny z opisem. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-08-29 15:00:17
Regina
Bardzo dobra obsluga klienta, szybka odpowiedz w sprawie zle wypelnionego przeze mnie zamowienia.
5 / 5
2019-08-29 14:42:49
Aneta
szybka, profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-08-27 16:15:24
Jolanta
Bardzo szybka wysyłka. Przystępne ceny.
5 / 5
2019-08-27 10:38:05
Bolesław
Bezproblemowa obsługa klienta
5 / 5
2019-08-23 11:02:17
Zbyszko
Szybka realizacja zamówienia (dostawa następnego dnia). Polecam.
5 / 5
2019-08-22 21:47:54
Kazimiera
Szybko,zakupy otrzymałam już nastęonego dnia.Produkt,który mnie interesował był w bardzo niskiej cenie.Polecam
5 / 5
2019-08-22 21:16:50
Roma
szybko wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2019-08-21 15:35:45
Eugeniusz
Był to mój pierwszy zakup w tej aptece. Towar zamówiony w niedzielę wieczorem otrzymany we wtorek rano. Polecam aptekacud.pl.
5 / 5
2019-08-19 12:01:35
Klemens
Błyskawiczna dostawa + ciekawy gratis
5 / 5
2019-08-17 08:29:33
Kornel
Bardzo dobra opinia. Rzetelnie, szybko i w atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2019-08-13 18:28:22
Bartłomiej
Bardzo korzystna cena produktów i bezpłatna dostawa niemalże ekspresowa! Pomimo zamówienia towaru dzień wcześniej w późnych godzinach.
5 / 5
2019-08-06 10:15:15
Izabela
Polecam, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-08-05 09:03:34
Ada
Super szybko na czym mi zależało
5 / 5
2019-08-01 19:47:49
Oleg
Dostawa błyskawiczna. Towar otrzymałem taki jaki chciałem. Polecam
5 / 5
2019-07-31 21:42:54
Liwia
Wyjątkowa dbałość o klienta.
5 / 5
2019-07-24 23:10:41
Bogna
Świetna obsługa i kontakt na każdy etapie transakcji. POLECAM!
5 / 5
2019-07-22 16:42:35
Aleksandra
polecam aptekę, dobre ceny, szybka realizacja
5 / 5
2019-07-19 20:43:24
Franciszek
To moje pierwsze zakupy w tej aptece - super ! :-)
5 / 5
2019-07-19 11:17:27
Rafał
Bardzo szybka realizacja i polecam aptekęcud.
5 / 5
2019-07-11 20:45:38
Wojciech
Apteka godna ZAUFANIA I POLECENIA. Szybka realizacja zamówienia i dostawa.
5 / 5
2019-07-11 17:40:28
Ilona
Profesjonalna obsługa klienta i fachowe doradztwo natychmiastowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-07-11 10:08:19
Sara
Jestem zadowolona z zakupów na stronie aptekacud.pl Szybka realizacja zamówienia, przystępne ceny. W środku paczki były dwa gratisy w tym serum do rzęs :D Żadna apteka mnie tak nie obdarowała, polecam wszystkim zakupy na ich stronie.
5 / 5
2019-07-10 10:32:41
Natalia
Super! Polecam tą aptekę. Ceny konkurencyjne w stosunku do aptek stacjonarnych. Wszystko dobrze opakowane i gratis, którego w ogóle się nie spodziewałam.
5 / 5
2019-07-04 19:29:33
Sofia
bardzo szybko realizują zamówienie
5 / 5
2019-06-27 17:27:48
Brygida
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-06-26 13:30:14
Ireneusz
Apteka" CUD" jest naprawdę jak cud.
5 / 5
2019-06-21 10:21:43
Agnieszka
Polecam, na pewno ponownie zrobię zakupy w tej aptece
5 / 5
2019-06-18 10:44:23
Marta
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Dodatkowym plusem jest przesłanie z towarem wizytówki z podziękowaniem za dokonanie zakupu i gratis. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-06-13 10:22:31
Rozalia
szybko i profesjonalnie, atrakcyjna cena, darmowa dostawa przy dużych zakupach
4 / 5
2019-06-08 13:00:25
Irma
Obsługa Apteki jest ok,ale wkładki Tena to najgorsza tandeta na jaka trafiłam ,nigdy więcej takich wkładek napewno nie kupię :(
5 / 5
2019-06-07 10:54:29
Beniamin
Bardzo szybka transakcja. Polecam
5 / 5
2019-06-06 11:50:26
Konstancja
Jestem zadowolony - towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-05 12:55:37
Oliwia
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i jeszcze gratisik.
5 / 5
2019-06-05 12:17:40
Stanisław
Szybka wysyłka, a w paczce dodatkowo niespodzianka ‐ próbki kremów. Polecam.
5 / 5
2019-06-03 10:38:09
Dominik
szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-05-30 06:40:17
Roksana
Apteka godna polecenia, super obsługa i gratisy do zamówienia to miła niespodzianka! Na pewno będę korzystać!
5 / 5
2019-05-29 21:53:28
Hanna
Zamawiałam o 22.00 a następnego dnia o 10.00 miałam już informację, że paczka została wysłana. Ekspresowa obsługa. W paczce znalazłam też próbki kosmetyków. Miła niespodzianka. Polecam:)
5 / 5
2019-05-22 21:32:22
Antonina
Nie zmieniam zdania. Polecam tą aptekę wszystkim potrzebującym. Naprawdę warto.
5 / 5
2019-05-22 17:08:50
Henryk
Jestem bardzo zadowolona, na każdym etapie wszystko przebiegało sprawnie, informacje były błyskawiczne, dostawa również. Nawet dołączono upominek za zakupy.
5 / 5
2019-05-14 12:49:04
Przemysław
Polecam, Zamówienie dotarło szybko i bez problemów :-)
5 / 5
2019-05-10 21:07:58
Oksana
Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia
5 / 5
2019-05-10 16:16:25
Agata
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa,nawet dostałam herbatkę gratis.Polecam
5 / 5
2019-05-04 14:34:42
Jolanta
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-03 08:32:11
Martyna
Szybka, rzetelna obsługa. Polecam.
1 / 5
2019-04-30 10:43:35
Cecyl
W regulaminie jest mowa o możliwości płatności kartą online. W praktyce - ta forma jest niedostępna.
5 / 5
2019-04-25 12:48:52
Maksymilian
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-04-24 07:07:56
Jadwiga
Apteka godna polecenia i ceny też rewelacyjne. Wielki plus za możliwość odbioru osobistego! Polecam!
5 / 5
2019-04-18 08:09:39
Aleksander
polecam wszystkim warto kupować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
5 / 5
2019-04-16 12:05:25
Antonina
Wszystko Ok , jedyna uwaga to opakowania mogłyby być dyskretniejsze
5 / 5
2019-04-16 11:39:20
Rafał
Zakup ok Ale wysylka moze byc szybsza!!
5 / 5
2019-04-08 22:08:53
Szczepan
Bardzo szybka realizacja ,jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-04-05 13:23:13
Klemens
Bardzo Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2019-04-04 15:09:50
Bernardeta
Szybka wysyłka, szeroki asortyment, informacje o statusie przesyłki przekazywane na bierząco. Polecam
5 / 5
2019-04-03 22:39:33
Bogdana
polecam gorąco tę aptekę. zamówienia są realizowane błyskawicznie a ceny rewelacyjne korzystam regularnie
5 / 5
2019-03-29 22:42:42
Karolina
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie
5 / 5
2019-03-29 15:58:31
Alberta
Jedna z nielicznych aptek, która nie limituje tego produktu. Polecam...
5 / 5
2019-03-27 13:13:50
Lilianna
sklep bardzo szybko przygotował towar do wysyłki oferuje przejrzyste formy płatności i darmową przesyłkę
5 / 5
2019-03-25 14:08:31
Maciej
duży wybór asortymentu -pieluch podkładów itp , łatwość opłaty i błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-03-25 09:28:52
Władysław
polecam zakupy bedziecie zadowoleni
5 / 5
2019-03-20 17:03:07
Karolina
Artykuły zgodne z zamówieniem, można porozumieć się telefonicznie, otrzymałam pomoc w otrzymaniu faktury na inne dane niż w zamówieniu. Życzliwa obsługa.
5 / 5
2019-03-20 12:18:16
Roman
Wielki szacunek! Wszystko w najlepszym porządku, goraco polecam!
5 / 5
2019-03-20 12:11:01
Gustawa
bardzo szybka realizacja zamówienia
4 / 5
2019-03-01 18:24:37
Jeremiasz
Cały proces bez zarzutu, jedyny minus za butelkę dla dziecka z aventa ( miala byc różowa we wzorki, przyszla fioletowa i pierwsze karmienie dziecko nie chcialo z niej jeść - 1,5lat) ale juz ok. Ogolnie polecam
5 / 5
2019-02-28 14:49:58
Genowefa
Bez zarzutu. Sprawna i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-02-26 10:52:40
Józef
Atrakcyjne ceny, miła i szybka obsługa.
5 / 5
2019-02-18 13:06:24
Nastazja
jestem zadowolona z jakości współpracy
5 / 5
2019-02-12 22:02:33
Ireneusz
Mleczko bardzo szybko do nas dotarło. Na pewno jeszcze nie raz zrobię w tej aptece zakupy.
5 / 5
2019-02-04 16:39:32
Olga
Bardzo miły kontakt, szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-02-03 11:31:20
Jerzy
Bardzo sprawnie funkcjonująca firma.Oferowane artykuły powinny być nieco tańsze.
5 / 5
2019-02-02 19:09:45
Genowefa
Kupione produkty w atrakcyjnej cenie, świetnie zapakowane.
5 / 5
2019-02-01 14:58:24
Nastazja
Solidna firma. Polecam wszystkim. Wieczorem we wtorek zamówiłam a w czwartek towar był na miejscu Były to moje pierwsze zakupy i wiem, że na tym się nie zakończę.
5 / 5
2019-01-28 14:36:53
Karolina
Rzetelność i szybka dostawa.
5 / 5
2019-01-27 06:08:00
Jolanta
W tej aptece od dłuższego czasu składam zamówienia i jestem bardzo zadowolony z każdej transakcji. Każdemu ją polecam.
5 / 5
2019-01-26 18:31:12
Janina
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i usługi
5 / 5
2019-01-25 07:55:58
Nastazja
Wszystko zgodnie z zamowieniem. Napewno wkrotce znowu skorzystam z bogatej oferty dermokosmetyków!!!!
5 / 5
2019-01-23 23:21:48
Natasza
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. ceny w aptece są bardzo atrakcyjne. polecam gorąco i na pewno jeszcze zrobię zakupy w tej aptece.
5 / 5
2019-01-18 21:57:52
Bolesław
Bardzo szybka wysyłka i dobre ceny
4 / 5
2019-01-18 21:23:18
Mieczysław
Wielkim minusem apteki CUD jest to, że narzuciła mi dostawcę, bardzo niesolidnego DPD. Firma nie raczyła poinformować mnie o dostawie, a paczkę dla mnie zostawiła u przypadkowego sąsiada. W ogóle nie było opcji InPost. Wolałabym już zapłacić, żeby odebrać przesyłkę z paczkomatu, w czasie mi odpowiadającym.
4 / 5
2019-01-15 19:22:54
Halina
Zakupy przebiegły bez problemów.
5 / 5
2019-01-12 16:28:44
Lucjan
Bardzo solidny sprzedawca. Realizacja zamówienie NATYCHMIASTOWA - "dziś zamawiasz, jutro otrzymujesz towar"
5 / 5
2019-01-08 09:17:37
Bronisław
Bardzo dobra współpraca - szybka dostawa, żadnych problemów. Pozdrawiam HF
5 / 5
2019-01-07 11:23:24
Daria
towar jak w opisie szybka wysyłka OK
5 / 5
2019-01-04 07:19:37
Karol
Wszystko w jak najlepszym porządku, jestem bardzo zadowolony ;)
5 / 5
2019-01-03 16:01:24
Bronisław
Polecam. Towar według zamówienia, przesłany szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-12-28 17:02:48
Eleonora
Zamówienie zrealizowane w 100 % i szybko.
5 / 5
2018-12-28 12:32:45
Karolina
Szybka dostawa. Oryginalny towar.
5 / 5
2018-12-22 17:13:43
Jacek
Fajna apteka , nawet gratisy dobaja do przesyłki :)
5 / 5
2018-12-21 12:22:07
Gustaw
Bardzo dobry kontakt towar pierwszą klasa polecam
5 / 5
2018-12-19 08:16:57
Jowita
Apteka nie robiła żadnych problemów chociaż zrezygnowałam z zamowienia
4 / 5
2018-12-15 13:28:37
Klementyna
Aptece nie mam nic do zarzucenia.Wszystko w najlepszym porządku : towar, opakowanie... Super
5 / 5
2018-12-13 14:07:04
Faustyna
doskonała. Kupiłam to co potrzebowałam w atrakcyjnej cenie. Jestem zadowolona zarówno z towaru jaki szybkości obsługi.
5 / 5
2018-12-12 22:45:01
Tadeusz
Polecam, nie mam nic do zarzucenia.
5 / 5
2018-12-10 21:59:46
Rudolf
Wszystko dobrze i sprawnie, a przede wszystkim tanio.
5 / 5
2018-12-05 20:52:45
Wera
transakcja przebiegła pomyślnie ,polecam
5 / 5
2018-12-05 16:02:12
Radomir
Bardzo Polecam. Towar szybko i sprawnie skompletowany i wyslany!
5 / 5
2018-12-05 12:20:09
Jadwiga
Błyskawicznie zrealizowane zlecenie
5 / 5
2018-12-02 12:39:17
Adam
Sprawnie i szybko. Produkty w dobrych cenach . Polecam tą aptekę w 100%
5 / 5
2018-11-30 09:52:38
Walenty
Dziękuję fantastycznie i szybko 😃 Polecam
5 / 5
2018-11-23 19:31:56
Brunon
Zamówienie zrealizowane bez zarzutu i jeszcze herbatka ziołowa w prezencie!!!
5 / 5
2018-11-14 15:52:53
Justyna
realizacja zamówienia bardzo szybka. niestety karton w którym był towar ,nie był wypełniony i w trakcie transportu został mocno zgnieciony a zawartość paczki stała się widoczna dla osób postronnych.
5 / 5
2018-11-08 08:37:50
Stefania
Polecam, swietny kontakt, towar szybciutko wyslany, wszystko przebieglo rzetelnie i profesjonalnie.
5 / 5
2018-11-02 18:01:52
Kalina
transakcja przebiegła pomyślnie ,polecam
5 / 5
2018-10-31 14:38:04
Inga
Cudo apteka. Polecam wszystkim zainteresowanym.
5 / 5
2018-10-22 11:30:23
Gracjan
Jestem zadowolona z zakupu w aptecei polecam znajomym
5 / 5
2018-10-19 09:13:34
Irma
Bardzo szybka realizacja zamówienia . Kontakt telefoniczny ze sklepem bez problemu.Polecam zakupy w tej aptece.
5 / 5
2018-10-18 20:13:41
Marcel
Świetne produkty w konkurencyjnych cenach, do tego ekspresowa wysyłka!
5 / 5
2018-10-12 11:18:27
Tobiasz
Lepiej niż inni dostępni przez sieć
5 / 5
2018-10-03 22:51:22
Eugenia
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam
5 / 5
2018-10-01 13:23:20
Wiola
Zamówienie zostało bardzo szybko realizowane. Dziękuję za załączone dodatki w prezencie.
5 / 5
2018-09-26 19:59:38
Jarosław
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam aptekach.pl z pełnym przekonaniem. Dziękuję ślicznie za gratisy próbek :)
4 / 5
2018-09-24 10:57:10
Tobiasz
Istny cud :) . Serio: dobre ceny, rzetelna dostawa!
5 / 5
2018-09-19 16:58:11
Monika
Super sprawna obsługa, wysoka kompetencja sprzedających,łatwe intuicyjne poruszanie się po stronie, produkty wysokiej jakości z długim terminem ważności.
5 / 5
2018-09-15 12:54:44
Donata
Same dobre opinie polecam zainteresowanym w/w aptekę,na 5+
5 / 5
2018-09-12 14:35:40
Ada
Dobre zaopatrzenie, dobra obsługa
5 / 5
2018-09-06 09:07:35
Mikołaj
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona cenami i obsługą, polecam!
2 / 5
2018-08-23 22:50:43
Bronisława
3 dzień a ja nadal nie dostałam przesyłki...
5 / 5
2018-08-09 14:41:14
Maria
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem a dodatkowym atutem była spora ilość gratisów!
4 / 5
2018-07-18 12:58:38
Oksana
Bardzo jestem zadowolona, wszystko ok
5 / 5
2018-07-16 16:50:38
Bolesław
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i dostarczonego towaru.
5 / 5
2018-07-16 12:59:14
Hanna
Solidna obsługa nie mam nic do dodania tak trzymać.
5 / 5
2018-06-28 10:25:39
Izolda
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2018-06-14 14:01:40
Patryk
A bardzo fajna apteka, szybko tanio skutecznie :D
5 / 5
2018-06-10 11:35:56
Józefina
Polecam. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-18 19:50:27
Luba
Polecam wszystkim. Niskie ceny i szybka dostawa.
5 / 5
2018-05-16 10:35:03
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka dostawa, niska cena

Rzetelne opinie o Apteka CUD