Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Dary Natury

Apteka Dary Natury Opinie 4.5 (316)

Pasieczna 2/6 lok. 51
91-362
Łódź
42 203 23 55
opinie Apteka Dary Natury
speedtest
4.5
316
Opinii

Dobrze

3 / 5
2019-03-29 16:01:33
Paweł
Zamówienie w końcu dotarło, jednak po kilku monitach i w dużej dozie niepewności. Miała tu miejsce presja czasowa, a kontakt z obsługą sklepu bardzo ograniczony. W dodatku czas przygotowania wysyłki zdecydowanie zbyt długi. Nie wiem, czy zdecyduję się na ponowne zakupy w tym sklepie internetowym.
5 / 5
2019-03-14 19:44:22
Leokadia
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-03-13 19:26:48
Janina
bardzo ok, ceny, obsługa, kontakt
5 / 5
2019-03-12 11:16:30
Łucja
Bardzo łatwo można zrobić zakupy.
5 / 5
2019-03-12 11:07:45
Mariola
Całość przebiegła niezwykle szybko i sprawnie - zamówienie złożyłam we wtorek o 19, a we czwartek odebrałam przesyłkę z poczty. Wybrałam Paczkomaty InPost ale okazało się, że jednak realizacja będzie przez Pocztę Polską - żaden problem dla mnie, a Pan z apteki ?) zadzwonił do mnie i poinformował mnie o zmianie.
5 / 5
2019-02-19 19:44:39
Wera
Firma godna polecenia. Pomyliłam się wybierając formę dostawy i natychmiast skontaktowano się ze mną informując o miejscu odbioru przesyłki. Usługa okazała się tańsza, a różnica natychmiast została zwrócona na moje konto. Polecam zakupy w tej aptece.
5 / 5
2019-02-18 15:05:06
Łucja
Transakcja profesjonalnie przeptowadzona, przesyłka zapakowana z wielką starannością. Polecam.
4 / 5
2019-02-13 16:18:54
Ilona
Towar dobry, ale organizacja z zastrzeżeniami.
5 / 5
2019-02-13 15:07:51
Ewelina
REWELACJA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA
5 / 5
2019-02-12 13:38:25
Paula
super jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-02-07 10:54:30
Oksana
Bardzo dobrze. POLECAM transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-02-05 11:26:06
Ireneusz
Dobra lokalizacja, duży wybór asortymentu, miła obsługa.
5 / 5
2019-02-05 08:16:07
Konstanty
bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam
5 / 5
2019-01-24 18:00:11
Gerard
Ekspresowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-01-17 09:26:38
Bronisława
Jestem bardzo zadowolona z zakupow i obslugi. Moja przesylka dotarla do mnie na drugi dzien. Rewelacja ! Nie spodziewalam sie ze moze to nastapic tak szybko. Mozna sledzic przesylke zeby dokladnie wiedziec kiedy dotrze na miejsce Polecam apteke.
5 / 5
2019-01-17 07:53:25
Agata
Bardzo szybka i sprawna wysyłka oraz zamówienie w 100% kompletne
5 / 5
2019-01-16 20:27:10
Marcelina
Mega szybka realizacja zamówienia. Odbierałam osobiście w aptece. Polecam
5 / 5
2019-01-15 03:23:10
Joanna
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-01-09 23:59:29
Kaja
Godna polecenia. Rozsądne i konkurencyjne ceny. Swietna organizacja dostawy.
5 / 5
2019-01-08 10:01:18
Gustawa
Bardzo profesjonalna i efektywna obsługa klienta.
5 / 5
2019-01-06 08:09:25
Judyta
Ze strony apteki wszystko przebieglo pomyslnie
5 / 5
2019-01-04 10:49:27
Zbyszko
Wszystko sprawnie, fajnie że powrócili do punktu odbioru osobistego w aptece na Grota Roweckiego
5 / 5
2018-12-31 10:33:57
Aleksandra
Zamówienie spełniło moje oczekiwania. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-28 09:37:28
Dariusz
Bardzo miła obsługa.szybko i bez problemu dostarczane zamówienia
5 / 5
2018-12-26 11:40:41
Gabriela
Wszystko super, serdecznie polecam
5 / 5
2018-12-24 13:27:28
Anita
Polecam szybko sprawnie , tanio.
5 / 5
2018-12-20 12:11:15
Ignacy
Bardzo fajny zakup. Szybko i sprawnie
2 / 5
2018-12-19 15:11:35
Iwona
Po dokonani zakupów i wybraniu sposobu dostawy jako odbiór w punkcie paczka nie dość, że trafiła nie do tego punktu do którego trafić powinna to cała procedura związana z przekierowaniem paczki trwa już od ponad dwóch tygodni a ja dalej nie otrzymałam swojego zamówienia ...
5 / 5
2018-12-18 21:08:30
Natalia
Polecam aptekę, zamówienie zostało zrealizowane szybko, towar dobrze opakowany.
5 / 5
2018-12-18 17:41:29
Krystian
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-12-18 13:36:33
Aleksander
to pierwszy zakup w tym sklepie i od razu na wysokim poziomie
5 / 5
2018-12-12 19:31:27
Rozalia
Bardzo miły kontakt telefoniczny i mailowy. Sprawdzony sklep, polecam
5 / 5
2018-12-12 16:29:14
Magdalena
Bardzo dobra apteka , towar zgodny z zamówieniem , dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2018-12-12 15:12:36
Ernest
Kupowałem pierwszy raz i jest wszystko okej, Dostawa przed świętami 3 dni super
5 / 5
2018-12-11 10:35:16
Jonatan
bardzo dobra oferta i ceny. Łatwy kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2018-12-10 13:03:20
Wincenty
Bardzo dobrze - zamówienie można skorygować bezpośrednio w rozmowie telefonicznej.
5 / 5
2018-12-10 07:54:42
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.
5 / 5
2018-12-05 16:34:43
Justyna
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa,polecam.
5 / 5
2018-12-05 08:19:14
Michał
Szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-11-30 21:23:11
Witold
bardzo, bardzo ok. bardzo szybko, ceny bardzo dobre
5 / 5
2018-11-28 12:37:00
Justyna
Wszystko zgodne z założeniami.
5 / 5
2018-11-27 13:25:54
Władysława
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Miła obsługa i bardzo szybka wysyłka. Polecam serdecznie
5 / 5
2018-11-22 08:13:09
Arlena
Z transakcji byłam zadowolona.
3 / 5
2018-11-19 22:05:10
Bronisława
Po zakupie produktów w tej aptece okazuje się, że niektórych po prostu nie ma.
5 / 5
2018-11-15 13:06:57
Greta
Na pewno częściej skorzystam z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2018-11-15 13:02:40
Bronisław
Na pewno częściej skorzystam z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2018-11-07 11:51:13
Ryszard
Bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-11-05 18:32:23
Julianna
Szybka wysyłka, szybka płatność.
5 / 5
2018-10-31 22:54:49
Jędrzej
szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2018-10-31 12:21:55
Adrian
zawsze bardzo szybki odbiór zamówienia-polecam
5 / 5
2018-10-29 18:28:15
Bolesław
Polecam wszystkim. Super Apteka
5 / 5
2018-10-29 11:36:39
Celestyn
Szybka wysyłka, produkt działa jest super.
5 / 5
2018-10-24 19:46:37
Walenty
Tanio szybko sprawnie na pięć
5 / 5
2018-10-22 19:44:15
Bogdana
profesjonalna obsługa, szybka dostawa,
5 / 5
2018-10-19 10:25:30
Roman
Szybko, tanio, miła obsługa.
5 / 5
2018-10-12 12:41:28
Wincenty
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2018-10-05 19:27:49
Barbara
Super szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-09-28 11:09:30
Lucyna
Firma aptekadarynatury.pl jest godna polecenia,
3 / 5
2018-09-26 23:04:23
Justyna
Towar zgodny z opisem. Problemem jest to, że sklep wymusza na użytkownikach udostępnienie swoich danych osobowych innym podmiotom. To moim zdaniem bardzo nieuczciwe.
4 / 5
2018-09-18 13:06:51
Jadwiga
Tym razem czekałam kilka dni, ale poza tym jestem zadowolona
5 / 5
2018-09-14 10:31:04
Jędrzej
Polecam, bardzo szybko i sprawnie 5+
5 / 5
2018-09-12 18:47:45
Fryderyk
Polecam! Profesjonalna obsługa i szybka realizacja.
3 / 5
2018-09-10 14:14:05
Wiesław
Nie mam zdania bo nie otrzymalam jeszcze przesyłki.
1 / 5
2018-09-07 14:40:46
Sofia
Parodia. Dopiero podczas zapłaty za towar wyświetliło się info o braku zamawianej ilośći. Po trzeciej rozmowie telefonicznej i kolejnych obietnicach obsługującego szósty dzien czekam na informację czy domówią towar.W między czasie poprosiłam o wysłanie reszty towaru. dostałam email że przesyłkę nadano- nie napisano mi nr. przesłki . Po 3 dniach i kilkukrotnych próbach dodzwonienia się podyktowano mi telefonicznie nr przesylki. Okazało się że nadano ją dzień póżniej . Obsługujący sklep powiedział mi iż po nadaniu przesyłki nie interesuje go co się z nią dzieje bo on swoje zrobił.i mogę jej sama szukać!!!!!Brak jakiejkolwiek informacji. jeśli zależy wam na czasie to omijajcie ich z daleka.
1 / 5
2018-09-03 09:45:04
Barbara
Apteka nie dostarczyła zamówionego towaru. Wysłano przesyłkę na zupełnie inną gminę. Prosiłam o zwrot pieniędzy ale do tej pory niema ani towary ani pieniędzy.
1 / 5
2018-09-03 09:45:04
Liliana
Apteka nie dostarczyła zamówionego towaru. Wysłano przesyłkę na zupełnie inną gminę. Prosiłam o zwrot pieniędzy ale do tej pory niema ani towary ani pieniędzy.
5 / 5
2018-08-31 10:52:16
Gerard
Bardzo rzetelna apteka. Polecam.
5 / 5
2018-08-28 20:51:10
Milena
Profesjonalna obsługa zamówienia, szybka realizacja,
5 / 5
2018-08-19 23:53:10
Apolonia
szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-08-17 12:25:49
Lucyna
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-08-16 20:16:02
Bolesław
Polecam tę aptekę, szybka dostawa, ceny przystepne.
5 / 5
2018-08-10 12:31:53
Alicja
świetna apteka , konkurencyjne ceny i rewelacyjny kontakt
5 / 5
2018-08-10 06:56:47
Ernest
zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-08-10 06:56:47
Gustaw
zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-08-08 17:09:30
Angelika
Bardzo dobry kontakt. Korzystne ceny.
5 / 5
2018-08-01 13:58:56
Edyta
aptekadarynatury.pl spełniła moje oczekiwania Będę zamawiał u nich nadal wybrane towary.Miła i fachowa obsługa
5 / 5
2018-07-27 11:39:17
Bernadeta
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w aptece. Pełna satysfakcja.
5 / 5
2018-07-25 10:18:12
Liza
solidna /zaufana/ FIRMA- polecam
5 / 5
2018-07-09 13:59:54
Gabriel
Bardzo uczciwy i rzetelny sklep, który będę polecał i z wielką przyjemnością odwiedzał sam.
4 / 5
2018-06-27 12:52:11
Katarzyna
Starają się dokonać wysyłki czekam na dostawęEwa
5 / 5
2018-06-14 11:49:20
Emanuela
nie było problemu, dobry kontakt mailowy i telefoniczny
5 / 5
2018-06-08 22:07:29
Krystyna
Bardzo dobrze, jestem zadowolina
5 / 5
2018-06-08 13:31:19
Bernadeta
Bezproblemowa transakcja, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-06-06 09:47:31
Oskar
Pełen profesjonalizm, polecam
5 / 5
2018-06-04 12:03:17
Adam
Super transakcja! Szybko, sprawnie i bezproblemoewo! Towar taki jaki zamawialam! Polecam!!!
4 / 5
2018-05-22 17:12:38
Robert
Wszystko Ok .Towar zgodny z zamówieniem .Przesylka szybka i zgodna z zamówieniem .
5 / 5
2018-05-11 17:12:51
Józef
Polecam tę Aptekę jako w pełni profesjonalną.Ceny są bez sztucznych zwyżek,jednym słowem konkurencyjne.Zamówiony lek otrzymałem na następny dzień i nawet kurier DHL mnie tym zaskoczył,ale miałem kasę przygotowaną więc z rączki do rączki ... W porównaniu ze stacjonarną apteką miałem nieporównanie taniej.
5 / 5
2018-05-11 07:56:07
Greta
Szybka wysylka, towar zgodny z opisem.
3 / 5
2018-05-09 21:24:41
Ada
Czekam na towar , więc nie będę oceniała.
5 / 5
2018-05-07 10:52:43
Ida
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2018-05-02 09:50:20
Eugeniusz
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2018-05-01 14:43:41
Monika
Taniej niż w lokalnej aptece, wszystko jest ok
5 / 5
2018-04-16 20:23:38
Feliks
apteka godna polecenia, produkt rewelacyjny w korzystnej cenie, przesyłka szybko i bezproblemowo.gorąco polecam.
5 / 5
2018-04-09 11:04:09
Ferdynand
Świetna obsługa. Sprawna - na drugi dzień odebrałem zamówiony zakup. Zdecydowanie polecam (dobre ceny)
5 / 5
2018-04-09 10:50:49
Amelia
Polecam, Bardzo szybka wysyłka :)
5 / 5
2018-04-05 17:35:56
Władysław
Cena bardzo dobra, dostępność towaru (przynajmniej mojego) od ręki. Zamówienie załatwione przez aptekę na 5.
4 / 5
2018-04-04 15:59:14
Jan
Generalnie wszystko w porządku, ale w sklepie nie było takiej ilości produktu jaką podano na stronie internetowej. Musiałem zadowolić się mniejszą ilością.
5 / 5
2018-03-28 21:46:59
Piotr
Bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-03-16 11:14:22
Miłosz
Szybko i sprawnie, w dobrej cenie, a produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2018-03-14 12:21:29
Teodor
apteka bez zazutu, natomiast dostawa dhl porazka towar nie dowiezli poniewaz kurier zakonczyl prace mimo ustalonych wczesniej godzin przywiezienia zamowienia malo tego nawet nie zadzwonil z inf, ze nie dotrze tak traktuja klientow
5 / 5
2018-03-12 21:20:35
Robert
Ekspresowa apteka, bardzo serdecznie polecam.
5 / 5
2018-03-12 18:54:29
Władysława
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2018-02-27 16:44:58
Stefania
Jestem zadowolona, transakcja bez żadnych problemów
5 / 5
2018-02-26 20:03:03
Bronisława
Wszystko odbyło się bez zarzutu.
5 / 5
2018-02-21 13:25:24
Inga
Przyjemne, tanie, szybkie zakupy dobrych produktów-polecam!
5 / 5
2018-02-15 11:41:24
Małgorzata
Duża dostępność produktów leczniczych i bardzo szybka dostawa
5 / 5
2018-02-12 15:17:24
Danuta
Działają błyskawicznie i mają niskie ceny
5 / 5
2018-02-09 09:39:28
Arkadiusz
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, zamówili mi produkty spacjalnie dla mnie i to w bardzo atrakcyjnych cenach
5 / 5
2018-02-06 21:38:58
Sławomira
Zamówienie zrealizowane bez zarzutu
5 / 5
2018-02-01 11:30:24
Klara
SZYBKA REALIZACJA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM. POLECAM!!!
5 / 5
2018-01-27 09:27:11
Genowefa
jestem zadowolona,szybka wysyłka
5 / 5
2018-01-24 20:52:37
Daria
Bardzo polecam zakupy w Aptece Dar Natury. Realizacja zamówienia szybka.
5 / 5
2018-01-23 13:17:17
Bernardeta
Błyskawicznie i bardzo profesjonalnie zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2018-01-19 12:01:44
Juliusz
Bardzo szybka realizacja zamówienia
3 / 5
2018-01-18 18:53:37
Zofia
Może być... Ale mogłoby być szybciej...
5 / 5
2018-01-18 12:01:11
Otylia
Jestem bardzo zadowolona z zakupów na aptekadarynatury.pl.
5 / 5
2018-01-17 12:28:06
Hubert
Kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach,szybka przesyłka.To był już mój kolejny zakup i na pewno wrócę ponownie.Polecam!
5 / 5
2018-01-15 09:09:50
Malwina
Bardzo jestem zadowolona. Szybko przyszło,towar spełnia oczekiwania , Polecam.
5 / 5
2018-01-13 15:40:08
Juliusz
Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Polecam aptekę.
4 / 5
2018-01-12 16:15:49
Irma
Apteka ok. Informacje o przesyłce dostawałam na bieżąco. Polecam
5 / 5
2018-01-05 21:18:37
Weronika
Polecam. Szybko, sprawnie, solidnie.
5 / 5
2018-01-05 14:47:21
Kinga
Miła obsługa Szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-01-04 12:32:51
Juliusz
Bardzo szybka realizacja zamówienia, które w okresie przedświątecznym przyszło błyskawicznie. Towar zgodny z zamówieniem, konkurencyjne ceny
5 / 5
2018-01-03 22:53:09
Emilia
Ptecyzyjna obsługa Towar zgodny z opisem Porządek w podejściu do wykonywanej pracy
4 / 5
2018-01-02 09:52:02
Daria
rzetelna informacja dostępnych towarach
5 / 5
2017-12-28 13:51:39
Nina
Szybka obsługa. Super towar. Polecam!
5 / 5
2017-12-20 18:25:19
Oliwia
Super sprzedawca! Szybko, sprawnie, wszystkie informacje o przesyłce na bierząco. Polecam sklep.
4 / 5
2017-12-20 10:37:15
Kornel
W razie jakiś problemów dzwonią i pytają o zdanie. Miło
5 / 5
2017-12-11 18:20:04
Michalina
praktycznie i solidnie ceny takze ok
5 / 5
2017-12-07 16:13:05
Agnieszka
Apteka z zamówienia wywiązała sie profesjonalnie gorzej z inpostem :(
5 / 5
2017-12-06 14:49:26
Michał
Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-03 23:40:29
Bolesław
Wszystko w porządku. Polecam ta aptekę.
5 / 5
2017-11-30 20:34:16
Michalina
Fantastyczny kontakt, na każdym etapie realizacji zamówienia e-mail od aptekadarynatury.pl. Jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2017-11-30 13:19:44
Alina
Zamawiałam bio-C dostępne było tylko JEDNO opakowanie. Pierwszy raz kupowałam Synchrovit C i więcej nie kupię, witamina C jest w postaci proszku i taką miksturę można samemu wykonać w domu się okazuje i tanie kupując osobno proszek i dodając do np. kwasu hialuronowego. OGÓLNIE APTEKĘ BARDZO POLECAM ze wzgl. na ceny.
3 / 5
2017-11-28 18:59:09
Judyta
Po chodzeniu przez kilka na pocztę od momentu zamówienia z pytaniem czy dostarczono-cisza, a po kilku dniach sms-że dostarczono (po 4 dniach). Po odbiorze przesyłki, na drugi dzień drugi sms, że dostarczono.
5 / 5
2017-11-27 13:10:42
Gracjan
Konkurencyjne ceny wybranych przeze mnie kosmetyków
5 / 5
2017-11-22 17:42:32
Aleksandra
Ekspresowa realizacja zamówienia
5 / 5
2017-11-19 11:40:19
Mieczysława
211Alles OK★ª"˜¨¨★ª"˜¨¨¯¯¨¨˜ª¤.¸`*•.¸*•¸★☆☆FANTASTIC☆☆★¸•*¸.•*Super!!!
1 / 5
2017-11-15 12:13:55
Eryka
Apteka wystawia towar, którym już nie dysponuje, Pracownik tłumaczy to błędami systemowymi pyzy niskim stanie danego produktu. Stracone 3 dni, następnym razem od razu zamawiam gdzie indziej.
5 / 5
2017-11-07 13:00:01
Franciszek
Obsługa sprawna i szybka , utrzymany kontakt z klientem.Jestem zadowolona.
5 / 5
2017-11-06 09:13:55
Albert
polecam, realizacja i wysyłka bardzo szybko
5 / 5
2017-11-01 18:48:18
Franciszka
szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, czytelna strona internetowa
5 / 5
2017-11-01 06:56:25
Dominika
Sprawnie i bezproblemowo.Polecam
5 / 5
2017-10-31 17:57:14
Paweł
Wszystko z produktami było w porządku
5 / 5
2017-10-31 09:55:49
Waldemar
Polecam zakupy w tych aptekach. Oceniam je na 6+ ☺
5 / 5
2017-10-27 07:07:00
Leszek
Super apteka,szybka dostawa,miła obsługa,polecam
5 / 5
2017-10-26 11:07:27
Jarosława
Kosmetyki dobrze zapakowane. Przesyłka w atrakcyjnej cenie i miły załącznik do wykorzystania. Polecam
5 / 5
2017-10-25 19:16:40
Kornelia
Super. Sprawnie, Bez kłopotu.
2 / 5
2017-10-23 20:22:20
Greta
Nierzetelny sprzedawca- zapłaciłam zaraz po transakcji kupna (według PayU 3 min później) po 10 dniach musiałam wydzwaniać i udowadniać że zapłaciłam z PayU. Po tym jak udowodniłam oświadczono że że względu na problem z zaksięgowania transakcji z PayU nie mają już dla mnie wszystkich produktów które zamawiałam. Po zatwierdzeniu niepełnego zamówienia przesłano przesyłkę nie do urzędu pocztowego w innym mieście niż opisałam w zamówieniu choć zupełnie nie wiem dlaczego muszę jechać po nią 15 km dalej , no i oczywiście nikt nie raczył się spytać czy ten urząd pocztowy mi odpowiada. Nie polecam
5 / 5
2017-10-19 11:54:39
Idzi
Szybko, sprawnie, tak jak powinno być. Jestem bardzo zadowolona:)
4 / 5
2017-10-13 16:17:15
Tobiasz
ok, ale dłużej trzeba czekać na zamówienie niż w doz.pl
5 / 5
2017-10-12 23:14:31
Hubert
Jestem bardzo zadowolony i polecam tą aptekę wszystkim.
5 / 5
2017-10-11 23:05:40
Marta
POLECAM TOWAR ZGODNY Z OPISEM.
5 / 5
2017-10-10 07:06:09
Tobiasz
Godny polecenia. Wszystko załatwione bardzo sprawnie.
5 / 5
2017-10-09 11:40:23
Lucyna
Sprawnie i bezproblemowo.Serecznie polecam.
5 / 5
2017-10-05 21:15:32
Izolda
polecam zakupy w tym sklepie internetowym
5 / 5
2017-10-05 12:59:46
Daniela
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tej aptece.
5 / 5
2017-10-04 17:40:21
Lidia
Super, bardzo szybko zrealizowane zamówienie.
1 / 5
2017-09-29 17:10:52
Cezary
Apteka wysyła maila z informacją o gotowości zamówienia - po przejechaniu połowy miasta by je odebrać Pani oświadcza, że nie dysponuje żadną z 3 zamówionych rzeczy. Brak szacunku do klienta i jego czasu.
5 / 5
2017-09-29 13:58:33
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2017-09-29 13:12:43
Herbert
Wszystko przebiegło profesjonalnie.Polecam.
5 / 5
2017-09-26 10:59:47
Lesław
Wysyłka super, towar odpowiednio zabezpieczony. polecam i sama będę tu wracać :)
4 / 5
2017-09-25 12:30:51
Wiktoria
Polecam. Wszystko odbyło się bez problemów.
5 / 5
2017-09-23 13:00:05
Martyna
Super kontakt, szybka dostawa.
5 / 5
2017-09-21 19:09:30
Danuta
Polecam wszystkim, pełen prowesjonalizm
5 / 5
2017-09-20 10:00:32
Dawid
Polecam zakupy w tej aptece-tanio, szybko i łatwo się skontaktować.
5 / 5
2017-09-17 13:53:50
Bernadeta
Czas realizacji zamówienia wydłużył się z uwagi na urlop apteki. Zostałam jednak poinformowana o urlopie.
1 / 5
2017-09-12 00:51:37
Mariusz
W dniu 23/08 złożyłem zamówienie. Dwa dni później dostałem wiadomość, że sklep ma urlop i zamówienia póki co nie zrealizują. Ok. Są wakacje nie ma sprawy proszę o odesłanie pieniędzy. Dziś mamy 12/09, a zwrotu pieniędzy do chwili obecnej nie otrzymałem!!!! ŻENADA!!!
1 / 5
2017-09-10 20:48:42
Wieńczysła
nie polecam nikomu, nie dość ,że na zamówienie trzeba czekać długo, to jeszcze robią przerwy w zamówieniach bo mają urlop, porażka, rezygnuję z zakupów na tej stronie
5 / 5
2017-09-10 08:42:45
Antonina
WSZYSTKO OK.SERDECZNIE POLECAM !!!
5 / 5
2017-09-09 10:42:40
Felicjan
Bardzo dobry sprzedawca, szeroka oferta, wygodna i szybka transakcja.
5 / 5
2017-09-07 15:21:03
Rudolf
Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2017-09-07 10:32:45
Marzena
Zamiast zamówionego produktu otrzymałam inny: Avene Hydrance Optimale Legere, zamiast Avene Hydrance Optimale Legere SPF20.
1 / 5
2017-09-04 13:27:27
Norbert
Zamówienie wraz z przelewem pieniędzy złożyłem 17 sierpnia i do dziś (4 wrzesień), nie otrzymałem informacji na jakim etapie jest moje zamówienie. W wolnej chwili podjechałem do apteki, aby zapytać, a pani magister poinformowała mnie iż teraz to firma jest w trakcje przeprowadzki magazynu głównego i jeszcze nie otrzymali mojego zamówienia. Ponad dwa tygodnie czekam i nie otrzymałem żadnej informacji co w sprawie!!! Bardzo słabe, nie polecam, a nawet odradzam!!!
2 / 5
2017-09-04 12:50:18
Celestyn
Średnio - w paczce nie było wazeliny kosmetycznej, którą zamówiłam, a podkład z gąbką był bez (w zamian została dodana - mini gąbeczka/darmowy dodatek do innego podkładu).
5 / 5
2017-09-04 07:12:25
Ida
Jestem zadowolona z propozycji Apteki, kontaktem z Nią i obsługą. Polecam.
5 / 5
2017-09-01 09:41:33
Jakub
sprawna obsługa, wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2017-08-31 19:00:19
Kacper
Bardzo dobry sklep. Duży wybór, przystępne ceny.
5 / 5
2017-08-31 17:16:31
Luiza
Zakupy w tym sklepie to przyjemność! Dziękuję
5 / 5
2017-08-30 13:02:28
Łukasz
Pomimo mojego spóźnienia w zapłacie spowodowanego wyjazdem, nie było żadnych problemów także wielkie podziękowania za wyrozumiałość i polecam zakupy w tej firmie.
1 / 5
2017-08-30 10:59:03
Eleonora
Nie polecam. Długi czas oczekiwania. Towar nie zgodny z zamówieniem. Nie odpisują na wiadomości.
5 / 5
2017-08-29 19:12:33
Cecyl
Szybka przesylka. Polecam ta apteke i zamówienia przez internet.
5 / 5
2017-08-29 15:35:27
Wioletta
Szybka realizacja zamówienia i wysyłka, niskie ceny, polecam w 100%.
5 / 5
2017-08-29 14:05:52
Julita
Byłam bardzo zadowolona na każdym etapie
1 / 5
2017-08-29 09:34:31
Lucyna
Złożyłam zamówienie tydzień temu. Po kilku dniach dostałam informacje ze do 11 września (2,5 tygodnia) zamówienie nie będą realizowane z powodu uropu. Poprosiłam o anulowanie zamówienia trzy dni temu. Do tej pory zero kontaktu ze strony sklepu oraz brak zwrotu pieniędzy na moje konto.
5 / 5
2017-08-28 17:57:48
Arlena
wszystko przebiegło pomyślnie informacje drogą e-mail otrzymywałam na bieżąco jestem zadowolona,
3 / 5
2017-08-28 10:46:38
Izyda
Długi czas oczekiwania od złożenia zamuwuenia aż do wysłania np. Zamówisz w poniedziałek otrzymasz w poniedziałek za tydzień.
4 / 5
2017-08-28 09:30:17
Apoloniusz
transakcja bezproblemowa-polecam
5 / 5
2017-08-28 09:06:34
Janusz
Profesjonalna obsługa, rzetelne informacje o statusie zamówienia, bardzo przystępna cena towaru wraz z przesyłką. Dziękuję i polecam innym.
5 / 5
2017-08-27 18:58:09
Elżbieta
Przystępne ceny, szybka wysyłka, duży asortyment >> warto robić zakupy
1 / 5
2017-08-26 21:23:44
Tymon
CZEKAM NA ZWROT PIENIEDZY REALIZACJA bardzo powolna zostalam zmuszona annulowac moje zamowienie ;;;;;;;; bo zabraklo mojego numeru telefon byl telefon domowy ale nie wystarczyl adres i nazwisko tez nie wystaczyl bo ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; nie bylo telefonu komorkowego nie polecam zamowien w tej aptece
5 / 5
2017-08-25 12:28:47
Róża
Jestem zadowolona, zamówienie zgodne.
1 / 5
2017-08-25 11:00:42
Irmina
Zamowienie odrzucone i brak powiadiomenia mnie o tym
5 / 5
2017-08-25 07:57:54
Kamil
Idealny kontakt - pomyłkowo wysłany inny towar ale apteka zareagowała momentalnie i za 2 dni miałem to co zakupiłem - polecam aptekę wszystkim
5 / 5
2017-08-24 16:08:25
Nastazja
Szybka wysyłka, bezproblemowa realizacja zamówienia :)
4 / 5
2017-08-23 17:04:08
Dawid
Dobry sklep i idealny kontakt.
4 / 5
2017-08-23 12:45:10
Iga
zawiodłam się co ilości na magazynie produktu który mnie interesował, dopiero po dokonaniu zakupu wychodzi komunikat ze nie ma go na stanie
5 / 5
2017-08-22 19:13:58
Kazimierz
Generalnie w porządku. Problem był z jednym towarem - na stronie były 2 szt. a jak zamówiłem to okazało się, że jest problem z jedną sztuką (szkoda, że to był towar, na którym mi zależało). W związku z powyżej opisaną sytuacją dostałem telefon ze sklepu i ustaliliśmy dalszą procedurę. Dostałem zwrot pieniędzy za "brakujący" towar.
4 / 5
2017-08-22 15:59:05
Teodor
Utrudniony kontakt telefoniczny, nie odbierają połączeń pomimo tego, że linia jest wolna(nie ma sygnału zajętości). Poza tym towar jest zgodny z zamówieniem i właściwie zapakowany.
5 / 5
2017-08-22 15:02:44
Liwia
Szybko i tanio, zamówienie bardzo ładnie zapakowane. Polecam

Rzetelne opinie o Apteka Dary Natury