Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Dziecka

Apteka Dziecka Opinie 4.8 (272)

PLAC NIEPODLEGŁOŚCI 5/1
41-712
Ruda Śląska
663690069
opinie Apteka Dziecka
speedtest
4.8
272
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-18 12:37:56
Manuela
Jak zawsze wszystko ok, szybko, sprawnie!
5 / 5
2019-12-15 01:16:58
Tamara
Super! Będę częściej tu zamawiać :)
5 / 5
2019-11-27 17:51:02
Honorata
Bardzo szybka obsługa. Jestem stałą klientką i polecam gorąco!
5 / 5
2019-11-15 16:07:52
Lucyna
Szybko, expressowo, dobrze zapakowane i zawsze jakiś gratis :)
5 / 5
2019-11-12 12:46:30
Kacper
Świetny sklep, błyskawiczna realizacja ❤️
4 / 5
2019-10-15 13:58:01
Seweryn
Pewnie jeszcze zrobię tu zakupy, ale muszę pamiętać by zamawiać towar z większym wyprzedzeniem.
4 / 5
2019-10-02 18:31:35
Aurelia
Szybko, sprawnie i niezwykle miła obsługa, która sprowadziła szybko lek, którego było zbyt mało na stanie. I bardzo korzystne ceny.
5 / 5
2019-09-27 13:16:06
Nina
Polecam. Szybka wysyłka, wszystko ok.
5 / 5
2019-09-20 23:13:42
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie :)
5 / 5
2019-09-16 13:59:59
Ida
Jestem bardzo zadowolona z apteki dziecka. Super, że można zaznaczyć na kiedy potrzbujemy rzeczy. Wszystko na bieżąco piszą o stanie zamówienia. Polecam w 100%
5 / 5
2019-08-28 11:43:04
Genowefa
Często robię tu zakupy i nigdy się nie zawiodłam.
5 / 5
2019-08-01 11:54:33
Nina
Super kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2019-06-25 17:38:47
Sabina
Zamowilam nie to mleko, rozmawialam z bardzo uprzejmą Panią która sama zmieniła zamówienie. Towar przyszedl bardzo szybko. Polecam!!
5 / 5
2019-06-25 15:44:52
Kornelia
Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-06-25 13:23:28
Sergiusz
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-06-21 14:33:55
Józefina
Szybka wysyłka, duży wybór towaru niskie ceny. To ostatnie przekonało mnie najbardziej :) polecam!
5 / 5
2019-06-06 12:41:54
Kaja
Duży asortyment, dobre ceny, polecam!
5 / 5
2019-06-04 05:57:49
Helena
Jak zawsze szybko i ekspresowo, duży asortyment, polecam w 100 %. :)
5 / 5
2019-05-29 13:43:01
Damian
Polecam, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2019-04-24 11:17:58
Grzegorz
Szybko i sprawnie, ceny przystępne, gorąco polecam
5 / 5
2019-04-17 12:14:24
Miłosz
Bardzo sprawnie, czytelnie, polecam
5 / 5
2019-04-09 22:19:49
Henryka
Wszystko zgodnie z opisem Bardzo szybka dostawa.
3 / 5
2019-04-07 23:03:33
Waldemar
Zamówiłem u was obiadki i deserki które przyjechały niektóre z nich były potłuczone. Zacznijcie lepiej pakować towar bo ja już u was nie zamienię.
5 / 5
2019-04-01 13:10:14
Eugeniusz
Zawsze otrzymalam to co zamuwilam i zawdze poczta ale dlugo sie czkalo tym razem kurier zamawialam w czwartek dzis poniedzialek i jeszcze nie dostalam paczki
5 / 5
2019-03-28 12:34:18
Agata
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie.
5 / 5
2019-03-21 15:35:08
Zenon
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-03-20 14:35:23
Iwona
Polecam. Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-03-19 11:14:08
Mateusz
Wszystko w jak najlepszym porządku po raz kolejny.bez zastrzeżeń.polecam
5 / 5
2019-03-18 14:55:24
Włodzimierz
Realizacja zawszę przebiega pomyślnie.
5 / 5
2019-02-07 10:56:35
Aleksandra
Cos wpanialego kosmiczna dostawa dziecko zadowolone i przesypia cala noc!POLECAM!
1 / 5
2019-02-04 22:32:31
Sara
Beznadziejna! Okazalo się ze dwa zamówione przeze mnie i opłacone z góry produkty w ogóle nie są dostępne. Otrzymałam maila, ze produktów nie ma w magazynie i rowniez ich nie wpisali na fakturę. Obiecywali dokonać zwrotu pieniędzy, jednak nadal ich nie otrzymałam a minęły już 2 tygodnie od zakupów... Nie polecam!
5 / 5
2019-01-25 13:57:03
Judyta
Szeroki wybór kaszek ekologicznych i mlek modyfikowanych.
4 / 5
2019-01-18 18:38:58
Renata
zamówienie zgodne z oczekiwaniem, dostawa jnawet szybka jak na zagraniczną
5 / 5
2018-12-26 16:40:23
Hubert
Polecam. Szybka miła obsługa.
1 / 5
2018-12-20 16:21:17
Daniel
Nie podoba mi się. Nigdy więcej tam nie zajrzę
5 / 5
2018-12-20 12:14:38
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2018-12-17 13:18:38
Eryk
Super wszystko szybko zrealizowane
5 / 5
2018-12-17 12:33:29
Anna
Dobra obsługa, dobry kontakt, szybka wysyłka i dostawa... jak najbardziej godne polecenia.
5 / 5
2018-12-12 14:33:00
Anna
Zamawiam co jakiś czas nigdy nie było problemu .Ostatnie zamówienie zawiodłam się ponieważ mieszkam za zagranicą płaciłam w euro a paczka miała być dostarczona do osoby w Polsce żeby nie płacić za koszta. W dniu spodziewanej przesyłki otrzymałam informację że towar nie opłacony ciężko było się dodzwonić ale się udało wpłata było lecz w euro i nikt jej nie widział po telefonie pani dopiero znalazła wpłatę i wysłała odrazy paczkę jeżeli bym nie zadzwoniła paczka by nie dotarła na czas Czemu nie ma darmowej przesyłki za granicę zamawiam na duże kwoty mogłaby być taka możliwość
5 / 5
2018-12-12 12:15:51
Izabela
Serdecznie polecam. Towar zgodny oraz bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2018-12-10 12:43:41
Damian
Wszystko ok, tylko dwa dni robocze na spakowanie i nadanie przesyłki to trochę dużo no ale poza tym ok
3 / 5
2018-12-05 19:39:38
Radomir
wszystko ok tylko przez złe zapakowanie towaru 2 słoiczki zostały zbite
5 / 5
2018-12-04 13:16:26
Wieńczysła
Szybko i sprawnie jak w opisie. Towar na następny dzień po złożeniu zamówienia został wysłany. Polecam!
5 / 5
2018-12-03 20:30:47
Konrad
Super zakupy w tym sklepie. Bogata oferta produktów w przystępnych cenach. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2018-11-28 13:57:29
Barbara
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie.
4 / 5
2018-11-20 09:00:23
Albert
pierwszy raz tak dlugi czas oczekiwania na zrealizowanie zamowienia
5 / 5
2018-11-14 19:00:05
Anna
Nie nam żadnych zarzutów wszystko jest tak jak trzeba
5 / 5
2018-11-14 10:48:29
Lesław
Szybka wysyłka, korzystne ceny
5 / 5
2018-11-13 00:10:26
Janusz
Dobrze zamawiać w aptekadziecka.pl
5 / 5
2018-11-08 22:52:13
Franciszka
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi. Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam.
5 / 5
2018-11-05 20:02:52
Cecyl
Świetna obsługa, bardzo szybka wysyłka i najniższe ceny. Ma pewno będę jeszcze korzystała!! Polecam
5 / 5
2018-10-28 18:00:20
Marek
Bogata oferta produktów w przystępnych cenach. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2018-10-26 23:21:05
Anastazja
Dostawa była do Niemiec i szkoda, że apteka za duże zakupy (a zrobiłam już naprawdę kilka razy duże zakupy) nie daje też rabatu za wysyłkę za granicę ( moze powinniście o tym pomyśleć) ale ogólnie wszystko ok
5 / 5
2018-10-26 16:09:02
Maksym
Wszystko w porządku szybką wysyłka poecam
5 / 5
2018-10-26 13:19:12
Lech
Podoba mi się możliwość odbioru towaru w aptece, ceny są bardzo niskie.
2 / 5
2018-10-25 18:37:52
Honorata
po potwierdzeniu zamowienia, mimo usilnych checi, nie znalalzem numeru konta na ktore mialabym przelac pieniadze...
5 / 5
2018-10-24 12:33:50
Roman
Szeroka oferta produktów. Bardzo korzystne ceny. Możliwość wyboru korzystnych i dogodnych form płatności.
5 / 5
2018-10-22 10:49:55
Anastazja
Szybko, sprawnie, polecam w 100%.
5 / 5
2018-10-18 12:31:38
Ludwika
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Konkurencyjne ceny. Błyskawiczna wysyłka.
4 / 5
2018-10-06 11:27:58
Michał
Na stronie pisało że przesyłka będzie wyslana we wtorek zamawialam w poniedziałek rano. Przesylka doszła dopeiro w piątek. Wcześniej nie było powiadomień na jakim stadium jest przesylka.
5 / 5
2018-10-04 18:15:46
Zuzanna
Super sklep z bogatą ofertą produktów w przystępnej cenie. Szybko realizują zamówienie.
5 / 5
2018-10-04 09:53:24
Henryk
Obsługa klienta mega super. Polecam!
5 / 5
2018-10-02 11:38:22
Nina
Jestem bardzo zadowolona, skorzystam ponownie
3 / 5
2018-10-02 11:06:58
Marta
Czasami problemy z wysyłką paczka potrafi być na drugi dzień ale były też i sytuacje że i tydzień czekałem. Raz zamawiająć w środe o godiznie 12 paczka została wysłana dopiero w piątek. I z doświadczenia dam ludzią rade jeśl jeśli coś zamawiaćie róbcie to w poniedizałek lub wtorek bo zamawiająć już środy robiią się małe schody i paczke dostaniecie prawdopodobnie w poniedizałek
5 / 5
2018-09-27 15:20:23
Liwia
Szeroki asortyment, dobre ceny. Jedynie zwracam uwagę na czas realizacji zamówienia - 5 dni.Zdecydowanie za długo.
5 / 5
2018-09-17 12:15:38
Oliwia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybką wysyłka
5 / 5
2018-09-13 12:44:29
Michalina
Szybko sprawnie i bez zarzutu ! Polecam !
5 / 5
2018-09-12 20:57:26
Hanna
Obsługa profesjonalna, realizacja terminowa.
5 / 5
2018-09-12 12:43:17
Liza
Super. Polecam zdecydowanie :)
5 / 5
2018-09-06 09:33:38
Wiesława
Szybka przesyłka polecam wszystko świetnie zapakowane
4 / 5
2018-09-05 23:33:06
Sabina
ogólnie dobrze, tylko koszty dostawy osłabiły ocenę z 5 na 4
5 / 5
2018-08-26 17:38:11
Zygfryd
Juz kilka razy zamawialam w tym sklepie jestem bardzo zadowolona wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2018-08-23 12:54:05
Jowita
Szybko, rzetelnie. Dobry kontakt
5 / 5
2018-08-22 06:40:07
Faustyna
Wszystko sprawnie poszło jestem zadowolona z zakupów
4 / 5
2018-08-17 17:45:56
Stanisława
Jest szybko realizowane. Polecam.
5 / 5
2018-08-08 16:37:13
Krystian
Bogata oferta produktów w przystępnych cenach. Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Miły kontakt.
5 / 5
2018-08-08 13:01:24
Paulina
Zamówienie zrealizowane bez problemów,sprawnie i bardzo szybko dostarczono do kiosku ruchu,gdzie mogłam bez problemu odebrać o korzystnej dla mnie porze.
5 / 5
2018-08-07 20:43:29
Walenty
Nie zawiodłem się i pewnie tu wrócę będąc w potrzebie.
5 / 5
2018-07-31 12:54:06
Alfred
Szeroki wybór asortynentów i ceny konkurencyjne.
5 / 5
2018-07-31 09:56:16
Karina
Szybko,sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2018-07-25 17:21:07
Nadia
Bardzo sprawnie. Wszystko wporzadku. Polecam
4 / 5
2018-07-25 13:53:37
Arleta
zamówienie zostało dostarczone dzień póżniej niż byłam poinformowana przez sprzedawce
5 / 5
2018-07-24 12:55:36
Ryszard
Lubię zamawiać produkty w Aptekadziecka.pl ponieważ otrzymuje towar bardzo szybko.
5 / 5
2018-07-23 12:10:37
Liza
Zamawiałam kilka razy i jak najbardziej polecam. Ceny bardzo niskie towar z długą data ważności.
5 / 5
2018-07-18 11:46:27
Wojciech
jesteście super, jeszcze nie raz złożę zamówienie :)
5 / 5
2018-07-11 10:43:07
Katarzyna
Super. Będę nadal zamawiać. Polecam.
5 / 5
2018-07-03 12:39:01
Aleksandra
Rewelka! Zakupy na najwyższym poziomie pod względem cen oraz jakości obsługi. Przesyłka dobrze zapakowana. Czas dostawy - błyskawiczny. Nic dodać nic ująć.. polecam !
5 / 5
2018-07-03 10:22:21
Leon
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Dziękuję!
5 / 5
2018-07-03 08:12:58
Daniel
wszystko zgodnie z opisem i sprawnie
5 / 5
2018-06-27 13:06:16
Diana
Świetnie wszytko sprawnie poszło zadowolona jestem
5 / 5
2018-06-20 10:04:55
Emilia
Szybko, sprawnie,bezproblemowo. Polecam!!!
5 / 5
2018-06-16 09:07:58
Wiktoria
Bardzo dobre informowanie klienta o realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-06-13 15:03:35
Lucyna
Jak zwykle bardzo szybko i solidnie, świetny kontakt, bardzo kumate ;-) i sprawne Panie, które obsługują zakup i wysyłkę.
5 / 5
2018-06-13 12:01:02
Celestyna
Polecam. Zamawiam mleko dla dziecka juz ponad 2 lata i jestem za każdym razem mega zadowolona. :)
5 / 5
2018-06-11 12:30:24
Antoni
Towar zgodny z opisem, towar otrzymałem bardzo szybko. Polecam
5 / 5
2018-06-10 16:39:21
Leszek
Szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-06-04 13:19:18
Dymitr
Gorąco polecam wszystko co potrzeba bylo w aptece wysyłka bardzo szybko a towar bardzo dobrze zapakowany
5 / 5
2018-06-03 09:27:11
Ludmiła
Bardzo szybka wysyłka, informacja o kolejnych etapach szykowania wysyłki, bardzo rzetelna.
5 / 5
2018-05-29 09:17:32
Oskar
Jestem bardzo zadowolona. Szybko sprawnie i dużo taniej iż w aptece stacjonarnej
5 / 5
2018-05-26 22:05:07
Emilia
Kontakt bardzo dobry szybka realizacja
5 / 5
2018-05-25 10:34:01
Juliusz
Bardzo szybko i sprawnie ☺Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-05-23 17:00:50
Klara
Ciekawe produkty i szybka dostawa.
5 / 5
2018-05-23 15:11:21
Maksymilian
Szybko bezproblemowo i tanio polecam
5 / 5
2018-05-22 18:09:16
Zdzisław
Super. Serdecznie polecam i na pewno jeszcze tam wrócę.
5 / 5
2018-05-22 09:59:30
Sylwester
szybko sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2018-05-21 11:45:22
Zygmunt
Godna uwagi wszystko na duży +
5 / 5
2018-05-20 22:47:53
Krzysztof
zamówienie zostało zrealizowane w terminie
5 / 5
2018-05-19 11:15:24
Kajetan
Zamówienie zrealizowano szybko i sprawnie. Zamówiony towar zapakowano właściwie, tak by zapobiec ewentualnemu uszkodzeniu przesyłki. Polecam zakupy
5 / 5
2018-05-18 12:33:19
Arkadiusz
Polecam duzy wybór szybka dostawa i konkurencyjne ceny :)
5 / 5
2018-05-17 13:57:07
Magda
Mocno pozytywnie. Dobry kontakt i obsługa. Szybka dostawa.
5 / 5
2018-05-17 10:48:44
Andrzej
Jestem zadowolona tej www aptekadziecka i wykona towaru nawet wysyłki
5 / 5
2018-05-16 06:59:09
Inga
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-05-15 15:36:00
Emanuela
Nic dodać nic ująć. Oby tak dalej.
4 / 5
2018-05-15 11:04:56
Igor
Jak dla mnie troszkę za długo
5 / 5
2018-05-15 10:26:38
Lidia
Jestem usatysfakcjonowanym klientem
5 / 5
2018-05-15 08:05:53
Henryk
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-14 12:00:51
Jadwiga
Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, fachowa obsługa.
5 / 5
2018-05-14 09:50:06
Justyna
Super! Szybko i łatwo! Zdecydowanie polecam 👌
5 / 5
2018-05-13 21:29:24
Szymon
Bardzo polecam zakupy w tej aptece. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2018-05-12 22:29:45
Bronisława
Bardzo dobra apteka. Polecam :-)
5 / 5
2018-05-11 15:12:05
Kazimiera
Wszystko super.! Odbiór towaru przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2018-05-10 13:30:23
Nastazja
Z kazdym razem jak robie zakupy w tej aptece jastem zadowolona.Polecam
5 / 5
2018-05-09 21:45:13
Eryk
Polecam, nigdy mnie nie zawiedli, a za to nawet zaskoczyli szybkością dostawy.
5 / 5
2018-05-08 16:49:34
Krystian
Szybko Tanio i bezproblemowo nic dodać i ująć
5 / 5
2018-05-07 19:36:01
Judyta
Jestem zadowolona wszystko przebiegało bez zastrzeżeń. Godne polecenia.
5 / 5
2018-05-07 14:41:18
Nastazja
Zakupy przebiegły bez zarzutu.moje oczekiwania zostały spełnione.Poleciłabym ten sklep znajomym.
5 / 5
2018-05-04 21:37:58
January
Udane zakupy u rzetelnego sprzedawcy 😊
5 / 5
2018-05-04 13:40:46
Marek
Tym razem super! Zamówienie zrealizowane przed wyznaczonym czasem, zgodnie z moją prośba. Dziękuję!
5 / 5
2018-05-04 09:31:35
Franciszek
wszystko zgodnie z oczekiwaniami !!
5 / 5
2018-05-03 11:59:53
Cecylia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2018-05-02 15:14:00
Zdzisława
Troszkę dłuższy termin dostawy niż miał być, ale zostałam poinformowana o tym fakcie telefonicznie za co duży plus daje aptece.
5 / 5
2018-05-02 12:37:55
Agata
Super,szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-02 11:27:19
Bernadeta
Dla mnie wszystko na szóstkę. Obsługa, kontakt, szybka wymiana towaru. Zostaję na stałe ;)
5 / 5
2018-04-30 15:54:39
Jonatan
szybka transakcja, nie mam żadnych negatywnych uwag. Polecam
5 / 5
2018-04-29 21:42:07
Cecyl
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2018-04-27 10:20:47
Longin
Bardzo sprawna obsługa. Towar w atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2018-04-26 23:19:36
Bartosz
Współpraca na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-04-26 22:01:41
Maciej
To co szukalam znalazlam i kupilam
5 / 5
2018-04-26 13:57:57
Eryka
Wszystko ok na pewno jeszcze będę zamawiał.
5 / 5
2018-04-26 11:25:18
Sabina
Dobra apteka z konkurencyjnymi cenami. Dużym plusem dla mnie jest to że jest możliwość odbioru osobistego towaru zakupionego przez internet.
5 / 5
2018-04-26 09:53:10
Maksymilian
duzy wybor produktow w niskiej cenie
5 / 5
2018-04-25 17:42:37
Tamara
Szybka wysyłka, profesjonalnie zapakowana Polecam serdecznie
5 / 5
2018-04-25 11:52:04
Mieczysława
Szybko i sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-04-25 11:34:29
Cecyl
Ceny niższe jak w aptekach stacjonarnych i długie terminy ważności. Polecam
5 / 5
2018-04-25 11:03:53
Bernard
Zamówiłem drugi raz i obeszło się bez problemów. Przesyłka była w paczkomacie dwa dni po kupieniu produktu. Polecam
5 / 5
2018-04-24 22:24:43
Milena
Pozytywne wrażenia z dokonanej transakcji
5 / 5
2018-04-23 16:03:26
Renata
Realizacja priorytetowa, polecam sprzedawcę.
5 / 5
2018-04-22 12:55:35
Longin
jestem zadowolona z zamówionego towaru oraz jego ceny.
5 / 5
2018-04-21 16:38:49
Joachim
Bardzo dobry sklep, szybka i fachowa obsługa. Dobra cena.Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam!
5 / 5
2018-04-20 11:21:20
Ludwika
Super jestem bardzo zadowolona szybka pezesyłka..Polecam
4 / 5
2018-04-20 10:38:08
Sofia
Szybko sprawnie bez problemu. Produkt bardzo dobrze opakowany
5 / 5
2018-04-18 21:39:33
Bolesław
sprawna obsługa, szybka realizacja zamówienia
4 / 5
2018-04-18 17:15:42
Beata
Sklep w porządku.Jestem zadowolony z zakupów.Polecam.
5 / 5
2018-04-18 10:56:39
Grzegorz
Polecam i napewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2018-04-18 10:18:48
Oskar
Bardzo sprawna i szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2018-04-17 10:35:58
Franciszka
Super, dostałam paczkę szybciej niż było to zaplanowane :)
4 / 5
2018-04-13 22:54:00
Kornelia
W paczce był towar którego nie zamawiałam, próbowałam się połączyć z infolinia ale nie mogłam, w końcu machnęłam ręką gdyż produkt miał podobny skład a był nawet droższy.
5 / 5
2018-04-13 22:02:47
Michalina
Zabrakło leków w magazynie , ale miałam telefon od Pani z apteki.Poinformowała mnie ,że leki ściągnęła z innej apteki i otrzymałam zamówiony towar.
3 / 5
2018-04-13 11:26:53
Lidia
Bez zarzutu sprawnie i szybko pełne zamówienie plus dodatkowe próbki produktów
5 / 5
2018-04-12 19:57:55
Lidia
Na pewno nie zrezygnuję z usłóg apteki.
5 / 5
2018-04-12 15:21:30
Wanda
Bardzo polecam. Wszystko bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-04-12 14:59:55
Janusz
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2018-04-11 14:01:25
Łukasz
Jestem bardzo zadowolona z aptekadziecka.pl kupuje regularnie i jak dotąd nie było żadnych komplikacji z zakupionym produktem lub dostawą.
5 / 5
2018-04-09 16:46:12
Róża
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2018-04-09 14:22:15
Bogdan
Apteka Godna polecania. Ceny korzystne
3 / 5
2018-04-09 07:04:08
Mariola
Towar jest bez zarzutów natomiast minusem jest słaby przepływ informacji między sklepem a kupującym
5 / 5
2018-04-06 22:15:16
Otylia
Serdecznie polecam, konkurencyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-04-06 19:13:04
Kajetan
Super = szybko + bez żadnych problemów + dobra cena
5 / 5
2018-04-06 13:18:09
Teodor
bardzo dobra wspolpraca,polecam AWas znajomym.
5 / 5
2018-04-06 12:19:29
Antonina
mila szybka obsluga i szybka relizacja zamowienia
5 / 5
2018-04-05 11:19:19
Gerard
Polecam, wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2018-04-04 15:31:32
Mariola
Polecam, na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2018-04-04 12:18:05
Wiola
Polecam. Bardzo szybko i sprawnie. Produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2018-04-02 19:04:19
Maksym
Ok. wszystkie warunki zxostały spełnione.
4 / 5
2018-03-28 15:00:16
Antoni
Szybka reakcja na temat zamówienia, niestety status zamówienia nie zmieniał się przez dwa dni-podobno z winy dostawcy (paczkomaty inpost) i dopiero po mojej prośbie sprawa została wyjaśniona. Towar dotarł po 3 dniach roboczych. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-03-28 13:31:54
Dariusz
Duży pozytyw za bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki i czas realizacji.
4 / 5
2018-03-28 11:10:26
Fryderyk
Generalnie ok ale jak co miesiąc zamawiam towar powyżej 200 zł to oczekiwałbym na jakiś rabat indywidualny
5 / 5
2018-03-27 15:26:49
Eryka
Bardzo fajna stronka można znalezc ciekawe rzeczy.
4 / 5
2018-03-25 12:53:44
Dalia
+ konkurencyjna, płatnośc BLIK - brak możliwości płatności gotówką przy osobistym odbiorze, zamówienie tylko na 1 opakowanie
5 / 5
2018-03-23 14:17:44
Bożena
Szybko i profesjonalnie jak zawsze.
5 / 5
2018-03-22 20:28:59
Dominik
Bardzo szybka wysyłka. Bardzo polecam.
5 / 5
2018-03-22 09:56:13
Sylwia
Polecam. Bardzo dobre ceny. Obsługa otwarta na uwagi. Jedynie można by zalecić poszerzenie oferty np. O Vivomixx kropelki.
5 / 5
2018-03-22 01:47:02
Jarosław
polecam chociaż nie wszystko udało mi się kupić
5 / 5
2018-03-21 19:52:35
Franciszek
Szybka realizacja zamówienia, dogodne formy dostawy, konkurencyjne ceny. Polecam
5 / 5
2018-03-21 16:01:57
Franciszek
Transakcja przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2018-03-21 10:10:50
Angelika
Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2018-03-21 09:59:31
Jeremiasz
Następne zakupy też zrobię w tym sklepie.
5 / 5
2018-03-20 10:40:00
Klaudia
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Towar doszedł bardzo szybko.Polecam
5 / 5
2018-03-17 11:10:09
Jakub
Szybko sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2018-03-17 10:42:41
Hubert
Polecam! świetne ceny, szybka wysyłka
5 / 5
2018-03-16 17:30:05
Ludmiła
Wszystko ekspresowo. Towar zgodny z opisem. Polecsm
4 / 5
2018-03-16 15:09:25
Leszek
Ocena dobra za kontakt, niestety musialem anulowac zamówienie bo początkowo informacja o braku na stanie magazynowym, zdecydowałem, że poczekam tydzień na info; niestety po tym czasie informacja, że lek wymaga przechowywania w lodówce i nie jest dostępny wysyłkowo. Cóż wpadki się zdarzają.
5 / 5
2018-03-15 19:53:29
Urszula
Bardzo sprawnie zrealizowano i dostarczono zamówienie. polecam
5 / 5
2018-03-15 16:54:47
Teresa
Dobra cena, szybka przesyłka. Polecam
1 / 5
2018-03-14 14:57:49
Wiesława
wysłano mi nie ten krem który zamawiałam chociaż był na zdjęciu ten który chciałam. Wysłano wprawdzie z tej samej firmy Physiogel ale inny rodzaj, krem w tubce koloru niebieskiego zamiast szaro żółty. Zdjęcia nie odpowiadają wysyłanemu towarowi. Tylko nie chcąc ponosić kosztów zwrotu nie zwróciłam kremu.
5 / 5
2018-03-14 13:02:22
Elwira
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Towar doszedł taki jaki zamawiałam. Polecam
4 / 5
2018-03-14 11:46:39
Marlena
Towar nie zgodny z reklamą (opakowanie)
4 / 5
2018-03-14 11:45:50
Ludwika
Towar, którego szukałam był dostępny od ręki i w bardzo przystępnej cenie.
5 / 5
2018-03-14 07:09:34
Sylwia
szybka, sprawna wysylka. towar w idealnym stanie, dobrze zapakowane.
5 / 5
2018-03-13 11:27:46
Waldemar
Jestem zadowolona pod każdym względem, polecam.

Rzetelne opinie o Apteka Dziecka