Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Flora

Apteka Flora Opinie 4.7 (301)

Słowackiego 22
97-200
Tomaszów Mazowiecki
447251854
opinie Apteka Flora
speedtest
4.7
301
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 13:14:43
Dalia
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-20 19:49:57
Bolesław
Szybka wysyłka, dobry kontakt
5 / 5
2020-02-20 17:45:08
Jakub
Bardzo pozytywnie. Szybko i niezbyt drogo.
5 / 5
2020-02-20 08:51:53
Nastazja
Szybko, sprawnie, profesjonalnie, bieżąca informacja nt etapu realizacji zamówienia
5 / 5
2020-02-19 22:26:18
Anastazja
Super kontakt, towar I klasa, niska cena
5 / 5
2020-02-19 19:45:21
Hanna
zamówione produkty spełniają moje oczekiwania. przesyłka przyszła bardzo szybko
5 / 5
2020-02-19 15:48:15
Oskar
Bardzo tanio i bardzo szybko, najlepsza apteka internetowa.W moim mieście jest drożej o 100% a nawet więcej.
5 / 5
2020-02-19 12:35:17
Ewelina
Atrakcyjne ceny, duży wybór, znalazłam wszystko czego szukałam. Taniej niż w innych aptekach. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 12:39:51
Ziemowit
Wszystko super POLECAM aptekę .
1 / 5
2020-02-18 05:41:11
Mieczysława
Anulowano 70% zamówienia a opłata za wysyłkę została ta sama. Ceny na maski chirurgiczne rosły z godziny na godzinę.
5 / 5
2020-02-17 09:38:34
Apolonia
transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, szybka realizacja zamówienia, polecam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2020-02-16 13:46:11
Bogusława
Zamówiłam acidolac dentifix KIDS. Niestety dostałam produkt dla dorosłych. Moje próby kontaktu ze sprzedawcą były nieudane - nikt nie odpowiada albo nie che odpowiedzieć na maile. Biorąc pod uwagę że to apteka, bardzo słabe jest to, że wysyłają błędny produkt.
5 / 5
2020-02-13 20:37:04
Maksym
WSZYSTKO ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM
2 / 5
2020-02-13 13:03:53
Ludmiła
Zbyt długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2020-02-13 10:34:50
Teresa
Proste i bezproblemowe zakupy, szybka dostawa. Polecam
1 / 5
2020-02-11 11:28:41
Krystyna
zamówienie wciąż nie dotarło; zamówiłam więcej sztuk, w ocenie sklepu widzę, że o ile wysłali, wysłali 1 sztukę; brak kontaktu ze strony sklepu z zamawiającym; nie reagują na informacje zwrotne - nie polecam!!
5 / 5
2020-02-10 12:01:39
Eliza
Bardzo dobry kontakt telefoniczny, z zakupów jestem zadowolona, polecam znajomym.
5 / 5
2020-02-09 19:26:44
Mariola
Jestem zadowolona, przesyłka dobrze zapakowana, szybka realizacja
5 / 5
2020-02-03 10:49:37
Mieczysław
Jak najbardziej polecam, ekspresowa wysylka i dostawa. Super 👍
5 / 5
2020-01-31 12:35:27
Marek
bardzo dobre zgodne z zamówieniem
5 / 5
2020-01-30 12:21:05
Igor
Szybka realizacja . Duży wybór leków.
5 / 5
2020-01-29 15:33:26
Ludwik
Towar markowy w dobrej cenie, niskie koszty transportu. Polecam
5 / 5
2020-01-27 20:06:37
Aurelia
Atrakcyjne i konkurencyjne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2020-01-24 20:13:42
Róża
Szybko, tanio. bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2020-01-24 14:39:56
Barbara
Jestem bardzo zadowolona, z pewnością zrobię tam jeszcze niejedne zakupy. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2020-01-24 12:33:18
Łucja
Szynka realizacja. Bardzo korzystne ceny. Profesjonalnie i przyjemnie😊
5 / 5
2020-01-21 14:15:50
Karolina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i sprawnie. Polecam :)
4 / 5
2020-01-17 16:28:40
Przemysław
Ceny dobre , wysyłka szybka niestety brak niektórych podstawowych leków.
5 / 5
2020-01-16 12:16:48
Apolonia
Wszytko w najlepszym porządku szybko i bez problemów
3 / 5
2020-01-16 07:17:07
Angelika
Hmm apteka ciężko mi określić bo pisalam o tym ze kurier byl z przesylkom ale w tym momencie bylam u lekarza i otworzył drzwi moj syn i spytal czy by 10 minut poczekal powiedział ze podjedzie później ale się nie zjawił i dla czego najpierw nie zadzwonił ze jedzie? I pisalam o tym ale nikt nie odpowiedział
5 / 5
2020-01-14 11:59:52
Julianna
Jestem bardzo zadowolona towar super zapakowany i w dodatku dostałam gratis tabletki omeganerv bardzo dziękuję i pozdrawiam 🤩
4 / 5
2020-01-10 21:58:17
Natasza
Dobrze oceniam informacje o etapach realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-01-10 11:19:20
Liwia
Jak zawsze wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-08 19:40:54
Leokadia
bardzo szybko, precyzyjnie zapakowane, super
5 / 5
2020-01-08 09:55:18
Laura
apteka Flora jest godna polecenia.zawsze zamowienia na czas zrealizowane,dobry kontakt w razie korekty,mily kompetentny personel,jestem bardzo zadowolona z wspolpracy z apteka,bardzo dziekuje,
5 / 5
2020-01-07 13:05:32
Konrad
Super szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-31 13:36:32
Kacper
Korzysta ze sklepu po raz kolejny i polecam
4 / 5
2019-12-29 18:48:19
Tymon
Wszystko spoko i tanio. Polecam bardzo tylko jest jeden duży problem - musiałem manualnie zrobić przelew a dawno już tego nie robiłem bo wszystkie strony obsługują płatności natychmiastowe payu a tutaj musiałem to zrobić sam (jednakże nie jestem pewny czy to nie mój błąd tzn po prostu przeoczyłem tą opcję)
5 / 5
2019-12-28 02:44:06
Eryka
Towar dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem. Cena niektórych produktów niższa o połowa aniżeli w innej aptece stacjonarnej, więc zamówiony produkt nawet z kosztem opłaty kurierskiej zwrócił się już po 1 buteleczce.
4 / 5
2019-12-23 13:33:17
Jonatan
Towar zgodny z opisem,transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam
5 / 5
2019-12-20 15:45:33
Liliana
Super, szybka dostawa, bez wątpliwości z pełną informacją o statusie zakupu i dostawy. Polecam.
5 / 5
2019-12-19 13:05:37
Dominik
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia
5 / 5
2019-12-16 21:26:49
Zdzisława
Konkurencyjne ceny, dobre podejście do klienta, szczerze polecam.
5 / 5
2019-12-16 12:08:45
Tamara
Bogata oferta, wyczerpujące informacje o produktach, szybka realizacja zamówień, które są bardzo dobrze, t.zn. bezpiecznie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona z usług tej Apteki Oceniam ją na szkolna szóstkę ;)
5 / 5
2019-12-13 11:37:39
Sylwia
Bardzo miło zostałam zaskoczona, szybka realizacja zamówienia. Przesyłka dobrze zapakowana.
5 / 5
2019-12-11 19:38:38
Gracjan
Szybko sprawnie otrzymałem upominek w postaci suplementu diety dla seniorów.Polecam wszystkim
5 / 5
2019-12-11 06:24:16
Agata
Błyskawiczna transakcja.Towar bezpiecznie zapakowany i dostarczony w ciągu 24h.Polecam.
4 / 5
2019-12-07 10:41:43
Dariusz
Jestem bardzo zadowolona z szybkości obsługi i fachowości :) Ceny jak zawsze konkurencyjne,niższe niż w innych aptekach ! Polecam wszystkim serdecznie !
4 / 5
2019-12-06 17:18:48
Weronika
Dobrze! Jeszcze prezent dostała! Dzękuę bAArdzo!
5 / 5
2019-12-04 00:31:16
Henryk
Jestem zadowolona ,nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2019-11-28 08:44:58
Brunon
Sprawna realizacja zamówienia, informacje na bieżąco o jego statusie, szybka dostawa - wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Bardzo polecam.
4 / 5
2019-11-28 07:17:38
Joanna
Polecam, wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2019-11-26 22:24:22
Ernest
Profesjonalnie!!! Bez zarzutu !!!
5 / 5
2019-11-26 12:44:45
Bogusław
Bardzo szybko otrzymalam towar. Caly czas bylam informowana o statusie przesylki. Bardzo polecam zakupy w tej aptece
5 / 5
2019-11-24 11:53:14
Klementyna
Dobry sklep.Brak dostatecznej ilości towaru obniża ocenę z bardzo dobrej do dobrej.
5 / 5
2019-11-20 10:53:10
Klaudiusz
Napewno jeszcze nie raz zrobię tu zakupy:)
5 / 5
2019-11-20 07:04:30
January
Apteka super, dobra cena i szybka realizacja.
4 / 5
2019-11-15 09:35:47
Kazimierz
Polecam szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-12 16:20:23
Karina
wszystko przebiegło bez zastrzeżeń (zamówienie i dostawa.
4 / 5
2019-11-08 21:30:53
Bogusław
Bardzo dobrze działającą placówkę usługową przez internet.
5 / 5
2019-11-07 08:20:53
Andrzej
Bardzo sprawnie i z pełnym profesjonalizmem
5 / 5
2019-11-04 10:44:04
Sebastian
Wszystko przebiegło idealnie.
5 / 5
2019-10-30 15:30:29
Liza
Ceny przystępne zakupy bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-30 10:34:51
Sandra
Super obsługa. Dobry kontakt z Apteką w trakcie realizacji zamówienia. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-10-28 13:34:55
Adrian
Dobry kontakt ze sprzedawcą Szybka dostawa, bezproblemowy zakup. Polecam!
5 / 5
2019-10-28 11:38:32
Ewelina
Bardzo fajna i tani Apteka Polecam zakupy w sieci.
5 / 5
2019-10-23 19:30:23
Grażyna
Niestety nie dostałam towaru do domu, znalazłam awizo, choć byłam cały dzień w domu. Podejrzewam jednak ,że to racz problem poczty..?
4 / 5
2019-10-23 09:47:40
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
4 / 5
2019-10-19 19:19:13
Helena
Ogólnie jestem zadowolona, choć brak niektórych podstawowych leków.
5 / 5
2019-10-18 13:01:14
Alicja
Super apteka, duzo szybciej dziala jak wapteka ale ma gorsze o 3-5% ceny
5 / 5
2019-10-17 09:03:42
Sonia
Jak zawsze profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2019-10-15 16:16:23
Sara
Polecam- szybka i solidna obsługa.:)
5 / 5
2019-10-15 11:31:15
Ewelina
Super szybka wysyłka, towar profesjonalnie zabezpieczony. Szczerze POLECAM.
5 / 5
2019-10-14 19:51:03
Kamila
Polecam jestem zadowolona z zakupów w tej aptece :)
5 / 5
2019-10-14 12:44:11
Zofia
Polecam zakupy szybko sprawnie bez problemu.
5 / 5
2019-10-11 15:46:48
Tymon
Błyskawiczna dostawa, przesyłka wzorowo zabezpieczona przed uszkodzeniem. Polecam.
5 / 5
2019-10-10 15:48:48
Milena
Polecam. Szybko, miło, dobre terminy.
5 / 5
2019-10-10 15:26:12
Bogusława
Produkty zgodne z zamówionymi przez internet. Wszystko przebiegało sprawnie. Błyskawiczny i bardzo rzeczowy kontakt email z apteką Flora. Dostałam kilka próbek kremów gratis. Szczerze polecam!
5 / 5
2019-10-08 15:34:13
Leokadia
Polecam wszystkim. Skorzystam z usług pewnie jeszcze niejeden raz. bardzo dobre, bezpieczne zapakowanie i błyskawiczna przesyłka
4 / 5
2019-10-08 12:16:59
Damian
Jest ok , wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-10-04 19:30:42
Zdzisława
Polecam ten sklep internetowy bez zarzutu zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym tempie
5 / 5
2019-10-04 10:05:24
Anna
Sprawnie tanio i szybko, polecam
5 / 5
2019-10-01 10:25:20
Szymon
Dobry kontakt ze sklepem,polecam
5 / 5
2019-09-30 10:49:38
Patrycja
Szeroki asortyment, przystępne ceny i błyskawiczna obsługa. Wszystko co potrzeba w jednym miejscu.
5 / 5
2019-09-29 15:07:41
Celestyn
Sprawnie i bez problemu. POLECAM.
5 / 5
2019-09-27 17:53:50
Łucjan
Fajna przyjazna strona. Kontakt telefoniczny z apteką na świetnym poziomie.
5 / 5
2019-09-27 11:32:50
Kajetan
Bardzo pozytywnie, wszytsko się zgadza szybka wysyłka
5 / 5
2019-09-27 11:10:16
Wanda
szybka realizacja zamówienia- 100%
5 / 5
2019-09-26 22:19:51
Leon
bardzo szybko i bez problemów
5 / 5
2019-09-26 12:26:07
Idzi
Super. Polecam szybko profesjonalnie Przystępne ceny
3 / 5
2019-09-24 17:09:43
Paulina
Dziękuję za szybkie wysłanie zamówienia. Wszystko było ok.
5 / 5
2019-09-24 15:37:03
Ludwik
Wszystko poszło szybko i sprawnie. Tak jak lubię 👍
5 / 5
2019-09-21 07:30:24
Lech
Szybko i sprawnie ,zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-09-20 12:18:44
Anastazja
Ekspresowe zrealizowanie i dostarczenie przesyłki. Wiele razy zamawiłam przez apteki internetowe ale ta jest najlepsza ze Wszystkich. Polecam w 1000%
5 / 5
2019-09-20 11:36:42
Gabriel
Jestem bardzo zadowolna z obsługi. Towar bardzo dokładnie zapakowany, bardzo szybka wysyłka, informacja o statusie zamówienia na każdym etapie. Polecam
5 / 5
2019-09-20 07:53:20
Cecylia
Wszystko OK. Polecam!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-09-19 21:59:37
Gabriela
Szybko i bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-09-18 18:59:35
Marcin
Jestem zadowolony z zakupów tutaj.
5 / 5
2019-09-17 11:31:16
Cyprian
Szeroki asortyment, również leków ziołowych, co mi bardzo odpowiada! Zawsze znajduję to, czego szukam i to w bardzo przystępnych cenach.
5 / 5
2019-09-13 12:37:37
Alicja
Wszystko w porządku,sprawna obsługa
5 / 5
2019-09-13 01:49:25
Paweł
Wszystkie oczekiwania zostały spełnione.Szybko i fachowo.Polecam.
1 / 5
2019-09-11 16:39:41
Marina
zamówienie podobno zostało wysłane, ale go nie otrzymałam
5 / 5
2019-09-11 12:13:16
Patryk
Sprawny przebieg zamówienia, towar dostarczony szybko. Dziękuję i polecam
5 / 5
2019-09-10 16:01:56
Eligiusz
Wszystko przebiegło bez problemów - dostałem nawet towary reklamowe.
5 / 5
2019-09-10 14:07:09
Barbara
Szybka realizacja, jestem bardzo zadowolona gorąco polecam
5 / 5
2019-09-10 08:46:21
Sandra
Sprawna płatność, szybko wysłany towar. Polecam
5 / 5
2019-09-09 22:29:22
Aleksander
Bardzo dobrze oceniam aptekaflora.pl i transakcję.towar przysłano szybko,wszystko w porządku
4 / 5
2019-09-09 15:25:45
Lidia
Polecam,tania apteka internetowa. Wiele rzeczy oryginalnych i firmowych, dostepnych dla kazdego w przystepnych cenach.
5 / 5
2019-09-08 20:35:19
Cyprian
Polecam zmówienie zrealizowane bardzo szybko.
5 / 5
2019-09-07 06:58:27
Lech
Leki dobrze zapakowane. Atrakcyjne ceny. Została spełniona moja dodatkowa prośba o dodanie próbek dermokosmetyków. Dziękuję.
5 / 5
2019-09-04 13:03:40
Maksym
Bardzo szybka wysyłka. Towar zapakowany bardzo starannie. Ceny w aptece bardzo korzystne. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-09-03 14:11:45
Teodor
Sklep realizuje zamówienia bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-08-27 11:18:49
Arnold
Polecam,produkty w nuskich cenach,duży wybór kosmetyków i innych rzeczy.
5 / 5
2019-08-24 09:42:26
Renata
Nie mam zastrzeżeń. Lubię tam kupować. Polecam.
5 / 5
2019-08-23 13:52:44
Bożena
szybko, sprawnie, jestem zadowolona
5 / 5
2019-08-23 13:27:44
Przemysław
Krótki czas realizacji zamówienia. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam
3 / 5
2019-08-23 12:31:28
Kornel
Czas realizacji zamówienie 20 dzisiaj piątek 23 czekam pewnie fo przyszłego tygodnia
5 / 5
2019-08-21 23:48:11
Igor
Profesjonalnie, szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-08-21 14:59:50
Mariusz
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2019-08-21 11:12:50
Arnold
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2019-08-20 08:09:16
Stefania
Szybko realizowane zamuwienie. Niskie ceny ☺
5 / 5
2019-08-19 19:00:20
Roksana
Produkt zgodny z opisem, porządnie zapakowany, szybka wysyłka. Polecam serdecznie!
5 / 5
2019-08-17 19:48:57
Rudolf
Polecam. Szybka obsługa i miła
5 / 5
2019-08-13 12:12:03
Ludwika
Bardzo dobra obsługa i szybka dostawa
5 / 5
2019-08-09 20:04:41
Oskar
Bardzo kompetentny sklep. Dokładnie opakowany towar.
5 / 5
2019-08-09 06:37:17
Mieczysław
Bardzo dobrze, sprawnie, szybko. Kupiłem wszystko co potrzebowałem i w dobrej cenie.
4 / 5
2019-08-05 13:39:31
Maciej
Trochę dlugi czas oczekiwania, ale zgodny z informacją w trakcie składania zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-07-25 22:31:29
Ada
Jestem zadowolona dostałam to o co prosiłam
5 / 5
2019-07-25 14:02:51
Paulina
Jestem bardzo zadowolona polecam
5 / 5
2019-07-25 10:56:00
Franciszek
jestem zadowolona możliwością zakupu towaru tyle ile potrzebuje apteka FLORA nie robiła problemu SUPER
5 / 5
2019-07-23 11:47:36
Konstanty
jestem bardzo zadowolona z zakupów, gdyby próg bezpłatnej dostawy był niższy, częściej bym tam kupowała
5 / 5
2019-07-22 23:46:42
Sonia
Przesyłka skompletowana bardzo szybko, ale co z tego poczta dostarczyła po czterech dniach.
5 / 5
2019-07-19 15:03:23
Matylda
Tanio, błyskawicznie, bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2019-07-18 21:02:38
Beata
Zdecydowanie polecam, wszystko zgodne z zamówieniem i info o przebiegu transakcji na bieżąco
1 / 5
2019-07-18 15:20:35
Zygmunt
Brak realizacji zamówienia. Anulowanie.
5 / 5
2019-07-12 11:52:08
Bernardeta
Bardzo dobra i szybka pomoc w realizacji zamówienia. Dziękuje i polecam
5 / 5
2019-07-11 18:33:45
Teodor
Polecam, miła , sympatyczna i kompetentna obsługa
5 / 5
2019-07-11 16:07:03
Mieczysława
Bardzo szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-07-11 09:44:05
Jonatan
Szybka i sprawna obsługa , polecam
5 / 5
2019-07-08 22:26:22
Teodor
zamówienie zrealizowane w treminie
5 / 5
2019-07-05 22:09:28
Oleg
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i dobry kontakt. Polecam.
2 / 5
2019-07-04 10:59:52
Paweł
Zamawiałem kasetkę tygodniową, na 4 dawki dziennie (w jednym bloku), otrzymałem inny model tygodniowy - na 3 dawki, każdy dzień w odrębnym pojemniczku. Z resztą, ten że model (3-dawkowy) podstawiał się w trakcie zamawiania, musiałem poprawiać.
5 / 5
2019-07-03 16:05:16
Benedykt
Super, bez problemu szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-07-02 09:59:42
Jarosław
Naprawdę polecam! Szybka realizacja, dobre ceny i super kontakt.
4 / 5
2019-07-01 12:16:39
Angelika
Ok, trochę za długi okres oczekiwania
5 / 5
2019-06-30 23:40:06
Ksenia
Obsługa Apteki bardzo dobra. Poczta Polska trochę "przeciągnęła" doręczenie.
1 / 5
2019-06-27 10:35:25
Angelika
Bardzo jestem zadowolona. Dziękuję
5 / 5
2019-06-26 21:40:23
Celina
Robia to co trzeba- sprzedaja.
4 / 5
2019-06-21 16:52:54
Feliks
Szybka wysyłka. Dobra cena. Jedyny minus, że płatność jest realizowana przez tradycyjny przelew - nie można płacić za pośrednictwem przelewy24/dotpay /itp.
1 / 5
2019-06-21 16:17:03
Piotr
Pięć emaili na skrzynce... które nic nie wnoszą prócz spamu... potwierdzenie, potwierdzenia i po co ... czekam piąty dzień, zapłaciłem extra za dostawę 1-2 dni... napisałem na skrzynkę-wskazaną w stopce, bez reakcji, nawet nie odczytali bo nie mam zwrotki... ogólnie firma ma jakiś problem z logistyką, jak chcą to mogę im pomóc, zarządzam zasobami ludzkimi od 22 lat z sukcesem... no problem, kwestia kasy... no chyba że firma idzie w plajtę, to spoko...
5 / 5
2019-06-18 10:46:01
Leokadia
Szybko sprawnie , bardzo polecam
4 / 5
2019-06-13 17:56:15
Nadia
Wszystko w najlepszym porządku, polecam
4 / 5
2019-06-13 09:45:06
Rafał
Polecam szybka wysyłka pełen profesjonalizm oczywiście nie zapomnieli o gratisach pozdrowienia dla p.pakujacej przesyłkę Justynka
5 / 5
2019-06-11 17:15:02
Marlena
Super kontakt ...ekspresowa przesyłka
5 / 5
2019-06-11 10:58:16
Marcin
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-06-09 19:20:10
Damian
Polecam! Szybka realizacja informacje że strony sklepu o towarze.
5 / 5
2019-06-09 19:06:00
Zygfryd
Polecam. Leki dużo tańsze niż w aptece stacjonarnej :)
5 / 5
2019-06-06 17:11:15
Adrian
Polecam. Sprawna i miła obsługa. Transakcja że sklepem przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2019-06-06 12:25:24
Bartłomiej
Polecam serdecznie wszystkim :)
5 / 5
2019-06-03 18:19:12
Grażyna
polecam zakupy, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-06-01 08:12:51
Teresa
Sprawnie i bez komplikacji tzn. nie ma obawy, że suplementy będą przeterminowane. Jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-05-31 22:05:07
Oksana
Towar dostarczony szybko, zgodnie z zamówieniem. Tusz mascara med xl trochę suchy, pozostałe produkty ok
5 / 5
2019-05-29 22:49:10
Julita
Bardzo duży asortyment, posegregowany czytelnie tematycznie i logicznie, wyczerpujące opisy. Szybka dostawa. Usługa w pełni satysfakcjonująca. Podziękowania dla Pana Rafała, który czuwał nad jakością przesyłki (podpisał się imieniem na dołączonej ulotce). Pięknie dziękuję.
5 / 5
2019-05-29 09:58:24
Hubert
Szybka, tania, brak niektórych leków. Polecam.
5 / 5
2019-05-27 12:43:55
Walentyna
Szybko zrealizowana i tania przesyłka
5 / 5
2019-05-24 16:39:30
Zofia
jestem bardzo zadowolona z usługi
4 / 5
2019-05-21 21:03:19
Ismena
Szybka realizacja Obsługa miła Jestem zadowolona
5 / 5
2019-05-20 23:48:03
Katarzyna
Polecam zakupy w aptekaflora.pl Bardzo szybka wysyłka, doskonała informacja o statusie zamówienia i dogodne formy płatności.
5 / 5
2019-05-20 12:42:06
Sławomira
Wszystko super, plus za dodatkowy gratis, bylam mile zaskoczona.
5 / 5
2019-05-16 08:42:34
Jeremiasz
Zgodnie z zamówieniem, polecam
5 / 5
2019-05-15 20:31:29
Kacper
Kolejne zamówienie i ponownie wszystko OK. Jeszcze na pewno skorzystam.
5 / 5
2019-05-15 20:29:24
Ismena
Dobry kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia
3 / 5
2019-05-15 19:30:28
Dawid
Na stronie apteki była promocyjną cena na nutridrinki. W rzeczywistości sklep anulował zamówienie twierdząc że to pomyłka
5 / 5
2019-05-15 10:00:19
Klementyna
Super apteka super obsluga super ceny..polecam
5 / 5
2019-05-14 16:41:00
Helena
Apteka bardzo szybko zrealizowała moje zamówienie, zostało wysłane następnego dnia, lecz poczta dostarczyła przesyłkę dopiero 13.05. tj szóstego dnia od wysyłki. Apteka b.dobrze, poczta beznadziejnie.
5 / 5
2019-05-10 16:15:55
Lucjan
Bardzo dobrze można u nich zamawiać
5 / 5
2019-05-10 14:28:09
Franciszka
Świetna apteka, bardzo niskie ceny i błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2019-05-10 12:55:45
Władysław
wszystko w porządku, szybka realizacja, polecam
5 / 5
2019-05-10 11:39:16
Judyta
Dobry kontakt,towar zgodny,polecam.
5 / 5
2019-05-10 09:47:31
Zuzanna
Towar odpowiada zamówieniu. Oczekiwanie pewnie spowodowane przez majowy weekend
5 / 5
2019-05-08 18:05:16
Łucja
Przede wszystkim informacja na biezaco o kolejnosci podejmowanych czynnosci. Wszystko SUPER
4 / 5
2019-05-02 15:13:22
Kamila
Dobre ceny szybka realizacja, brak niektórych leków.
5 / 5
2019-05-02 11:48:13
Michalina
Doskonała obsług, super cena.
5 / 5
2019-04-30 11:38:36
Brunon
PUNKTUALNIE, RZETELNIE, SZYBKO
5 / 5
2019-04-29 10:06:21
Łucjan
Wszystko bezproblemowo i bardzo szybka dostawa towaru.
5 / 5
2019-04-26 18:05:49
Inga
wszystko okej jak najbardziej do polecania innym
5 / 5
2019-04-26 17:00:45
Dorota
Kupiłam produkt którego poszukiwałam.
5 / 5
2019-04-25 19:27:21
Celestyna
Atrakcyjne ceny, szybka dostawa.
5 / 5
2019-04-21 21:43:34
Nadia
Szybka realizacja zamówienia. Cena rewelacja! Do tego piekne życzenia świąteczne. Dziękuję i będę tu wracać.
3 / 5
2019-04-17 14:18:48
Luba
Generalnie chciałam 4flex o smaku porzeczkowym a dostałam zwykły. Różni się ceną. Nie wiem czy wszyscy, dostałam zimnym okład na kolano. Nie wiem czy w formie gratisu czy dlatego że 4fleks był tańszy od porzeczkowego.
5 / 5
2019-04-17 07:22:42
Regina
wszystko sprawnie, szybko i solidnie
2 / 5
2019-04-15 08:23:52
Juliusz
po zmianie formy płatności apteka anulowała zamówienie
5 / 5
2019-04-12 14:33:25
Marlena
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-04-12 12:52:11
Leon
Polecam zakupy w Aptece Flora3
5 / 5
2019-04-08 14:52:44
Marian
Szybko,sprawnie bezproblemowo.
4 / 5
2019-04-08 09:40:02
Kacper
Błędem jest korzystanie przez aptekę przy wysyłce produktów leczniczych wyłącznie z firm kurierskich. Poczta pozwala odebrać paczkę na poczcie, która z reguły jest bardzo blisko. Kurier zaś najpierw podaje, że przyjedzie ale nie przyjeżdża. Potem jest kolejna informacja i kolejny dzień dostawy. Zatem "prędkość dostawy odpowiada poczcie polskiej ale niepewność oczekiwania oraz niewiadome lub bardzo dalekie punkty odbioru sprawiają, że przesyłki kurierskie są bardzo złą formą - chyba że ktoś jest całą dobę w domu, ale jak pracuje to jest beznadziejnie.
5 / 5
2019-04-05 21:52:02
Eugeniusz
Sprawnie zorganizowana przesyłka, bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-04 22:34:14
Izolda
Bardzo szybka wysyłka. Otrzymane leki maja długą datę ważności i są w konkurencyjnej cenie(taniej o 20 zł niz w aptece stacjonarnej w moim mieście ). Jak najbardziej polecam. Z pewnością do Państwa wrócę
2 / 5
2019-04-04 20:50:53
Zenon
Z powodu błędnego zaadresowania przesylki przez aptekaflora.pl zamówienie dotarło po ponad 4 tygodniach. Pracownik apteki zasugerował, by przesyłkę odebrać osobiście na poczcie, a to chyba mija się z ideą zamówienia z dostawą do domu. Zakupy przez internet mają być formą szybką, wygodną i godną zaufania, a w tym wypadku, niestety nie były.
1 / 5
2019-04-02 09:49:00
Kamil
super polecam. Szybka realizacja.

Rzetelne opinie o Apteka Flora