Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Fortuna

Apteka Fortuna Opinie 4.5 (298)

Sierakowskiego 67A
91-324
Łódź
426121687
opinie Apteka Fortuna
speedtest
4.5
298
Opinii

Dobrze

5 / 5
2017-12-29 13:17:02
Kajetan
Zakupy na wysokim poziomie. Polecam serdecznie.
1 / 5
2017-12-21 06:22:31
Nadia
Strata czasu,apteka anulowala zamowienie po 4 dniach a mogla byc informacja od razu, i tak zrobiono dwa razy!!!, nie polecam
5 / 5
2017-12-20 15:03:35
Józef
Zawsze idealnie, szybko i sprawnie.
5 / 5
2017-12-20 12:22:27
Radosław
TOWAR ZGODNY Z ZAMOWIENIEM POLECAM WSZYSTKIM
5 / 5
2017-12-19 19:48:10
Kinga
bardzo dobra apteka szybka obsługa
5 / 5
2017-12-18 14:12:22
Roma
Blyskawiczna realizacja zamowienia
2 / 5
2017-12-18 13:51:46
Liliana
Sklep anulował zamówienie, dostałam zwrot przedpłaty. Znalazłam inną aptekę z tego samego miasta, która dostarczyła mi ten towar, w zasadzie pracownik Apteki Fortuna mógł zrobić to samo i wywiązać się z transakcji.
4 / 5
2017-12-15 16:18:46
Zygmunt
Podobno zabrakło produktów, więc po moim mailu sklep anulował zamówienie. Na plus szybki zwrot pieniędzy.
2 / 5
2017-12-13 17:15:49
Liwia
mimo towaru na stanie apteki zamówienie zostało anulowane z braku towaru
1 / 5
2017-12-13 12:50:02
Mirosław
Tragedia!!!! Zero kontaktu!!! Nikt nie odbiera ani nie odpisuje na maila. Pieniadze zaplacone i po tygodniu brak towaru i brak infotmacji chociaz o wysylce! Żądalam zwrotu pieniedzy, ale brak odzewu.
5 / 5
2017-12-13 12:03:51
Monika
ok, jednego leku nie było, zwrot na konto w ciągu jednego dnia
5 / 5
2017-12-13 11:48:09
Olaf
Moja opinia jest bardzo pozytywna. Dostawa zamówienia to super expres.
4 / 5
2017-12-12 10:18:28
Remigiusz
Dobre ceny, ale czas realizacji mógłby być szybszy.
4 / 5
2017-12-09 18:06:36
Konrad
Sprawna realizacja zamówienia i produkty w przystępnych cenach.
4 / 5
2017-12-09 14:59:57
Nadia
Były problemy z zamówieniem produktów - podobno system zawiódł, ale po ich rozwiązaniu szybko mogłam odebrać kremy.
5 / 5
2017-12-08 13:23:29
Józef
Bardzo sprawnie załatwiona transakcja.
5 / 5
2017-12-07 13:22:42
Kacper
Towar zgodny z opisem, brak zastrzeżeń
5 / 5
2017-12-06 19:39:34
Radosław
Szybka realizacja, konkurencyjne ceny, polecam!!!
1 / 5
2017-12-05 13:48:23
Tamara
wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-12-04 19:09:07
Sara
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Byłam zaskoczona. Niestety apteka znajduje się w miejscu, gdzie ciężko trafić.
5 / 5
2017-12-04 10:36:31
Iwo
Profesjonalna obsługa. Woda perfumowana oryginalna.
5 / 5
2017-12-04 09:39:22
Krystian
Szybko, sprawnie, bez problemów.
4 / 5
2017-12-03 15:33:38
Celestyn
Szybka dostawa, polecam zakupy w aptece.
5 / 5
2017-12-02 12:13:05
Amelia
Szybko i sprawnie dokonane zakupy, polecam.
5 / 5
2017-12-01 13:17:34
Milena
Pełen profesjonalizm. Okazyjne i konkurencyjne ceny
5 / 5
2017-12-01 07:27:50
Ferdynand
tanio szybko sprawnie kontakt super
5 / 5
2017-11-30 20:51:18
Bernard
Przesyłka dostarczona na czas:)
1 / 5
2017-11-30 16:46:28
Bernadeta
Fatalnie!!! - brak informacji o zamówieniu, Po dziesięciu dniach dodzwoniłam się do apteki / wcześniej nikt nie odbierał telefonów/.i otrzymałam odpowiedź. iż zamówienie jest gotowe do odbioru. Nie polecam!!!
4 / 5
2017-11-29 16:08:13
Jarosława
Nieco zbyt długi okres oczekiwania
4 / 5
2017-11-29 07:46:58
Kinga
Miła obsługa. Należy sprawdzać czy otrzymane leki są zgodne z zamówieniem - ilość w opakowaniu.
5 / 5
2017-11-28 09:26:28
Bogdan
Polecam zakupy w aptecefortuna, Czysta przyjemność.
5 / 5
2017-11-27 11:29:15
Renata
Szybka bezproblemowa realizacja zamówienia
5 / 5
2017-11-27 09:30:58
Sebastian
To moje kolejne zakupy w Aptece Fortuna. Podobnie jak poprzednie- udane :). Zamówienia realizowane są bardzo szybko, są dobrze zabezpieczone przed wysyłką i zawsze zgodne z wybranymi na stronie sklepu produktami. Szczerze polecam.
1 / 5
2017-11-27 09:19:01
Arleta
Bez żadnego wyjaśnienia moje zamówienie zostało anulowane. Nie polecam!
5 / 5
2017-11-27 09:18:02
Julianna
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-11-25 21:45:01
Katarzyna
Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-11-25 20:12:39
Dorota
Wszystko bez zarzutu, szybko, sprawnie.
5 / 5
2017-11-23 19:34:37
Konstancja
Przesyłka była doskonale zabezpieczona przed uszkodzeniem. Miłym atutem okazały się gratisy w postaci próbek. To mój kolejny zakup w Aptece Fortuna, w przyszłości z przyjemnością z korzystam z oferty tej apteki.
5 / 5
2017-11-23 12:27:14
Sylwia
Godni zaufania i polecenia. Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2017-11-23 11:10:25
Oliwia
Przesyłka otrzymana błyskawicznie, cena produktu bardzo konkurencyjna.
4 / 5
2017-11-22 19:10:53
Ewelina
wszystko w porządku. ale niestety opakowania po lekach były rozerwane i pogniecione, a miały być prezentem dla rodziców. niestety złe opakowanie paczki.
4 / 5
2017-11-22 16:28:47
Anastazja
Jestem przyzwyczajona do tego, że zamówienia w aptekach są kompletowane i wysyłane następnego dnia roboczego, jeżeli jakiś towar nie jest dostępny od razu to dostawałam taką informację przy zamawianiu lub niedługo później. Tutaj drugiego dnia dostałam informację, że jest brak jednego produktu przez co wysyłka nastąpiła trzeciego dnia. Niby nic takiego się nie stało i parę lat temu stwierdziłabym, że szybko zostałam poinformowana, ale teraz obsługa w innych aptekach przyzwyczaiła mnie do szybszej realizacji zamówień. I tak nie będę rezygnować z usług tej apteki, bo ceny mają dobre, tylko będę musiała trochę wcześniej złożyć zamówienie a nie 'na ostatnią chwilę'. Z produktów jestem jak najbardziej zadowolona :)
5 / 5
2017-11-22 12:25:13
Adrian
Myślę, że jeszcze zrobię zakupy. To chyba najlepsza opinia o aptece, jeśli klient chce wrócić.
4 / 5
2017-11-21 12:35:42
Sofia
Jedyny mały minus za dziwne zmiany statusu przesyłki. Dość szybko od momentu zamówienia przesyłka uzyskała status do wysyłki, nagle zmieniła się na kompletowanie zamówienia. Ogólnie zakupy uważam za przeprowadzone sprawnie.
5 / 5
2017-11-20 12:00:24
Wiesław
Bardzo szybka realizacja zamówienia! Serdecznie polecam
5 / 5
2017-11-17 14:09:50
Olaf
Pozytywna i sprawna transakcja.
5 / 5
2017-11-17 13:35:16
Sabina
Jestem bardzo zadowolona, szukałam wszędzie tego produktu w swoim mieście i niestety nigdzie nie znalazłam....za to trafiłam na aptekę FORTUNA, z której jestem b. zadowolona. Otrzymałam w b. szybkim czasie, koszt przesyłki był ok. Ogólnie jestem b. zadowolona z produktu. Pozdrawiam Justyna :-)
5 / 5
2017-11-16 22:15:40
Marlena
Polecam aptekę. Szybka i sprawna obsługa.
4 / 5
2017-11-16 12:09:00
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. POLECAM
5 / 5
2017-11-14 18:43:39
Bogdan
Każdemu mogę z czystym sumieniem polecić.
1 / 5
2017-11-14 01:01:51
Gustawa
Saszetki były przysłane nie w orginalnych kartonikach, ale w " reklamówkach" foliowych rodem z targu. Jako wypełniacz przesyłki były śmieci z makulatury, stare koperty... Byłam pewna, że kupuję w aptece internetowej a nie na straganie... Tak nie sprzedaje apteka ani leków, ani suplementów, ani innych produktów.
5 / 5
2017-11-13 20:50:39
Faustyna
Szybko i bez problemów. Ceny niższe niż niedawny lider apteka Ge....
4 / 5
2017-11-13 20:06:49
Hubert
to już moje drugie zakupy, jest OK
5 / 5
2017-11-13 19:27:01
Sergiusz
Błyskawiczna wysyłka, prpdukt zgodny z opisem
5 / 5
2017-11-13 18:27:58
Oskar
Jestem zadowolona z zakupu w tej aptece, ceny przystępne i ciekawy asortyment. Myślę,że nie raz skorzystam z zakupów w tej aptece, polecam.
5 / 5
2017-11-13 18:12:55
Karolina
Towar zgodny z zamówieniem. Informacje o statusie zamówienia przekazywane na bieżąco. Towar mógłby być lepiej zapakowany (sztywniejsze opakowanie).
5 / 5
2017-11-13 12:11:18
Robert
świetna apteka. Tania, duży asortyment i szybki odbiór osobisty
5 / 5
2017-11-13 09:47:42
Radomir
Ekspresowo, bezproblemowo. Super!
5 / 5
2017-11-11 10:48:07
Ferdynand
Wszytsko spoko ceny jak najbardziej , taniej niz w aptekach stacjonarnych, takze polecam
4 / 5
2017-11-10 08:13:38
Aniela
Tanio, paczka dobrze zabezpieczona, szybka realizacja zlecenia - zakupy zamówiłam w poniedziałek wieczorem, a paczka przyszła już w środę. Nie obyło się jednak bez jednej, małej pomyłki - zamówiłam dwa płyny do twarzy z kwasem, jeden przyszedł, jak miało być w stężeniu 2%, a drugi - 3%. Wolałam ten pierwszy, bo ma ciut lepszy skład, jednak w tym wypadku pomyłka nie była dla mnie aż tak ważna, żeby odsyłać produkt.
4 / 5
2017-11-09 14:42:26
Urszula
Mam tylko jedno zastrzeżenie-nie dotarła do mnie wiadomość informująca ,że zamówienie gotowe jest do odbioru.
5 / 5
2017-11-09 13:28:22
Cezary
Bardzo dobry kontrahent. Polecam
1 / 5
2017-11-09 12:43:04
Małgorzata
Kupiłam towar którego nie było.
5 / 5
2017-11-09 07:22:57
Bogusław
Super szybka obsługa.Ceny leków rewelacyjne w porównaniu z innymi aptekami
1 / 5
2017-11-08 15:05:24
Łukasz
Tylko cena była korzystna! Opakowanie podarte i pogniecione jak psu z gardła, ewidentnie nie nowe i składane z różnych listków tabletek (poukładane na różne sposoby, pogniecione i nieudolnie złożona ulotka w opakowaniu [a sami wiecie jak ciężko czasami jest ją ładnie włożyć sposobem do pudełka]). Następnym razem mocno zastanowię się nad zakupem w tej aptece.
3 / 5
2017-11-08 09:23:02
Bogdana
Kupilem kartonik 4flex (30 saszetek) .Zamiast kartonika dostalem luzne saszetki zapakowane w siatke. Ilosc sie zgadzala jednak mimo wszystko zamawialem kartonik... Malo profesjonalne.
2 / 5
2017-11-07 18:38:41
Zdzisława
nie sprzedają więcej niż 10 szt produktu
2 / 5
2017-11-07 14:15:24
Daniela
Kluczowy dla mnie produkt z zamówienia okazał się niedostępny o czym poinformowano mnie parę dni po zakupie. W związku z tym, że bardzo mi na nim zależało, zaproponowałam, że poczekam na uzupełnienie magazynów. Gdy to okazało się niemożliwe, poprosiłam zamiennik rynkowo tańszy - jednak bez udzielenia odpowiedzi wysłano mi paczkę bez zamiennika. Kontakt z apteką był opóźniony i finalnie spowodował opóźnienie dostawy, pomimo nie spełnienia moich próśb. 2 gwiazdki za to, że paczka w ogóle dotarła, z produktami, które spełniły oczekiwania a różnicę wynikającą z braku przelano mi spowrotem na konto. Czysto subiektywnie byłoby 0 gwiazdek, ponieważ nie dostałam tego na czym mi zależy i muszę teraz płacić za granicą 6x tyle (zamawiałam po to, żeby mieć zapas na wyjazd). Mam za to produkty za 300zł, których nie potrzebowałam pilnie a na które zdecydowałam się, żeby mieć darmową dostawę...
5 / 5
2017-11-07 11:06:58
Adam
Wszystko w porządku, udane zakupy dobra cena i szybka wysyłka
3 / 5
2017-11-06 13:33:35
Sofia
najpierw otrzymalam wiadomosc iz moje zamowienie jest na etapie wysylkowym a nazajutrz ze zostalo anulowane. Przez telefon poinformowano mnie ze zamowiony lek zostal sprzedany na miejscu ... Dziwna strategia : wyciagniecie z paczki leku jedego klienta, by go sprzedac innemu ... Jesem bardzo rozczarowana. Jedyna pozytywna strona jest to ze dostalam maila z przeproszeniem za zanikla sytuacje. No niestety nie o przeprosiny mi chodzilo, bo leku wciaz nie mam
5 / 5
2017-11-06 10:21:48
Daniela
Szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-11-06 09:40:51
Dymitr
Polecam szybkość realizacji i ceny
5 / 5
2017-11-06 06:54:19
Lech
towar zgodny z zamówieniem .szybka wysyłka
4 / 5
2017-11-05 17:11:05
Agata
Bardzo dobra obsługa, pełny profesjonalizm.
5 / 5
2017-11-04 08:39:46
Szymon
Bardzo polecam, super kontakt, szybka wysyłka. Mimo problemów wszystko rozwiązane, jeszcze nie raz zajrzę do tego sklepu :)
5 / 5
2017-11-03 14:04:19
Kacper
Wspaniała - umieściłem aptekę w pasku menu wyszukiwarki.
5 / 5
2017-11-03 11:38:41
January
Wszystko sprawnie i bez problemu, ceny leków zachęcają do korzystania z apteki i pewnie jeszcze złożę tu zamówienie.
5 / 5
2017-11-02 18:45:56
Hubert
Szybka przesyłka i towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-11-02 17:01:41
Konstanty
Super polecam bardzo fajne konkurencyjne ceny
3 / 5
2017-11-02 15:49:48
Ada
Zamawiając w połowie października otrzymałam magnez 3 opakowania po 30 szt. ważne do końca tego miesiąca. W ofercie sprzedazy nie było informacji o krótkiej dacie ważności, a cena była normalna. Po złożeniu reklamacji odesłałam lek, a apteka przysłała lek z długą datą ważności. Ale niesmak pozostał.
5 / 5
2017-11-02 12:53:13
Arleta
Polecam, wszystko sprawnie i bez zarzutu
5 / 5
2017-11-02 11:21:43
Kalina
transakcja przebiegła pomyślnie, jestem bardzo zadowolona !
5 / 5
2017-11-02 10:26:09
Manuela
Produkt w bardzo przystępnej cenie, polecam.
5 / 5
2017-11-02 09:25:02
Magda
Błyskawiczna wysyłka. POLECAM!
5 / 5
2017-11-01 15:41:26
Danuta
Były to moje pierwsze i mam nadzieję, że nie ostatnie zakupy w Aptece Fortuna, którą odkryłam poszukując kosmetyków firmy Caudalie. Zdecydowałam się na zakupy w Aptece ze względu na bardzo szeroką ofertę i korzystne ceny produktów ww. firmy. Do zamówienia załączono darmowe próbki kremów, a w prezencie otrzymałam żel pod prysznic firmy Caudalie, co uważam za bardzo miły gest :-)
5 / 5
2017-11-01 13:47:22
Patrycja
Wszystko przebiegało jak należy. Polecam
5 / 5
2017-11-01 12:14:03
Jerzy
Szybka realizacja. gorąco polecam!
5 / 5
2017-10-30 10:57:56
Remigiusz
Apteka godna polecenia. Jak na rynek łódzki (jeden z najtańszych w Polsce) ceny są naprawdę dobre. Zamówienia na ogół szybko realizowane (raz tylko miałem przypadek, kiedy realizacja przeciągała się zbyt długo).
5 / 5
2017-10-30 10:52:34
Marcel
Bardzo przyjazna apteka. Dobre ceny, jedne z niższych w okolicy, zazwyczaj krótki okres oczekiwania na możliwość odbioru zamówionych produktów.
5 / 5
2017-10-27 12:44:48
Mikołaj
szybka, profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-10-27 12:30:18
Herbert
Bardzo miła obsługa, fachowo, szybko i bezproblemowo. Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-10-27 11:20:26
Oliwier
Naprawde warto kupować! Szybka wysyłka i niedrogo! Polecam !
5 / 5
2017-10-27 10:29:55
Franciszek
Bardzo dobry kontakt i naprawdę expresowa przesyłka.
5 / 5
2017-10-27 10:07:22
Kacper
Bardzo sprawna wysyłka i dostawa
4 / 5
2017-10-26 20:11:36
Elżbieta
duża kwota do darmowej wysyłki
5 / 5
2017-10-26 06:55:05
Miłosz
Wczoraj zamówiłem - dziś odebrałem. Super apteka.
5 / 5
2017-10-25 16:02:09
Bożena
Bardzo dobry kontakt, niska cena jak za kulkę iwostin ceny oraz długa data ważności. jestem bardzo zadowolona. Polecam zakupy w tej aptece.
5 / 5
2017-10-25 14:28:55
Rozalia
Wszystko OK !!!!, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, dobry kontakt. Czego więcej można sobie życzyć ? GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2017-10-25 10:49:00
Donata
Wszystko super, szybka dostawa i świetne ceny.
5 / 5
2017-10-23 18:54:02
Hubert
Bardzo zaradnie, sprawnie i miło,
5 / 5
2017-10-22 20:06:55
Marcelina
Apteka szybko zrealizowała moje zamówienie informując mnie na bieżąco o statusie zamówienia. Ceny produktów w aptece przystępne.
5 / 5
2017-10-22 16:08:53
Aleksandra
Transakcja przebiegła idealnie!
5 / 5
2017-10-21 11:05:53
Anita
Bardzo dobrze. szybka realizacja
5 / 5
2017-10-21 06:13:37
Michalina
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2017-10-19 17:22:37
Bartosz
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2017-10-19 14:05:40
Andrzej
jestem bardzo zadowolona, na pewno to nie jest ostatnia moja wizyta w aptekafortuna.pl
5 / 5
2017-10-19 12:29:57
Feliks
Rewelacja ! Szybko ! Bezproblemowo ! POLECAM !!!
5 / 5
2017-10-18 19:02:43
Włodzimierz
Szybka obsługa, jestem bardzo zadowolona choć nie można było wybrać opcji dostawy - odbiór w punkcie pocztowym
5 / 5
2017-10-18 12:00:41
Zygmunt
Wszystko jak w opisie. Polecam w 100%
5 / 5
2017-10-18 10:09:31
Fabian
Bardzo sprawna obsługa. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona
5 / 5
2017-10-16 11:07:59
Jędrzej
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi
5 / 5
2017-10-16 10:32:17
Honorata
Profesjonalna obsługa. Szeroki wachlarz produktów. Dobre ceny. Polecam
5 / 5
2017-10-13 20:32:58
Sonia
Polecam- szybko, sprawnie, profesjonalnie :)
4 / 5
2017-10-13 20:17:53
Wiktor
Sprawna obsługa. Jestem zadowolona.
5 / 5
2017-10-13 09:05:47
Marina
bardzo sprawna wysyłka przy zamówieniu online
5 / 5
2017-10-11 11:16:24
Sonia
Zamówiłam w niedzielę wieczorem, w pon przyszedł sms, że paczka została wysłana. We wtorek była u mojej babci. Bardzo szybko i sprawnie. Było by lepiej, gdyby przesyłki były tańsze, ale tak bez zarzutu.
5 / 5
2017-10-06 07:32:29
Rafał
Apteka działa bardzo sprawnie
3 / 5
2017-10-05 17:42:21
Fryderyka
Nie jestem zadowolony z formy : wpłata za towar i czekanie na potwierdzenie dokonania przelewu. Poprzednia forma zakupu - zamówienie internetowe i wpłata za towar w aptece była dla mnie wygodniejsza Pozdrowienia
3 / 5
2017-10-05 17:25:11
Monika
Sama transakcja przebiegła bardzo sprawnie, ale otrzymałam nie całkiem to, co chciałam kupić: opis artykułu był niedokładny, zdjęcie mylące.
5 / 5
2017-10-04 14:57:57
Herbert
Proponował bym zmianę firmy kurierskiej ze względu na długi czas doręczenia.
5 / 5
2017-09-29 12:38:55
Arleta
Przejrzysta strona, łatwo złożyć zamówienie, wysyłka szybka a paczka solidnie spakowana dotarła do mnie nienaruszona. Polecam
5 / 5
2017-09-27 18:37:47
Patrycja
Nie pamiętam po ilu dniach,ale szybko. szybka, sprawna obsługa.
5 / 5
2017-09-27 10:25:24
Helena
Baardzo dobrze. Szybko i sprawnie i profesjonalnie.
1 / 5
2017-09-27 09:44:01
Franciszek
Wystawiają towar, ktorego nie posiadają. Przykre
5 / 5
2017-09-26 17:23:05
Wioletta
Pozytywnie, jestem zadowolona. Transakcja prxebiegla pomyslnie.
3 / 5
2017-09-26 07:14:13
Witold
Dość długo trwała dostawa.Towar nie do końca zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-09-25 20:38:39
Eryk
nie było żadnego problemu, polecam sklep
5 / 5
2017-09-25 12:21:09
Antoni
Polecam!!!! Polecam i jeszcze raz polecam!
5 / 5
2017-09-24 15:51:16
Leopold
Zamówienie załatwione szybko i solidnie, niestety Poczta Polska już taka szybka nie była.
4 / 5
2017-09-23 16:08:34
Kajetan
wszystko ok!! duży wybór leków polecam
5 / 5
2017-09-22 20:22:46
Paulina
tani i dobra apteka, tylko nie cały asortyment dostępny. Na miejscu do kupiłam lek który nie był dostępny online.
5 / 5
2017-09-21 20:17:10
Izabela
Transakcja bez zastrzeżeń - szybko i sprawnie. Polecam Kupującym!
5 / 5
2017-09-20 22:27:42
Tomasz
zamówienie zrealizowane szybko, solidnie i zgodnie z moim życzeniem
5 / 5
2017-09-20 22:20:19
Bożena
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2017-09-20 16:48:13
Fryderyk
Otrzymalam wszystko co zamowilam. Przesylka doszla blyskawicznie. Polecam !
1 / 5
2017-09-20 13:43:17
Natalia
Sklep nie posiada sklepu, który jest wylistowany na swojej stronie internetowej.
5 / 5
2017-09-20 13:40:49
Ziemowit
Jestem zadowolona, to kolejny mój zakup, na pewno jeszcze tu wrócę :) Polecam
5 / 5
2017-09-20 13:24:56
Lucyna
Solidna firma,zamówiony towar dotarł szybko i bez komplikacji,dobre kosmetyki w dobrej cenie.polecam
5 / 5
2017-09-19 12:43:23
Julita
Wszystko super, na czas. Polecam
4 / 5
2017-09-18 12:44:47
Zygfryd
WSZYSTKO BYŁOBY W PORZĄDKU, GDYBY NIE CZAS OCZEKIWANIA.
5 / 5
2017-09-18 10:26:31
Hubert
Polecam. Dobre ceny, szybka przesyłka. Apteka na bieżąco informowała o statusie mojego zamówienia.
1 / 5
2017-09-17 19:26:01
Ferdynand
Nie polecam leku zamówionego nie posiadali musieli sprowadzić nawet nie poinformowali sam zmuszony byłem zadzwonić
1 / 5
2017-09-15 20:57:33
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2017-09-15 16:37:09
Zenon
Odradzam, słaby kontakt. Brak większości produktów. Naciągacze.
5 / 5
2017-09-15 13:03:26
Mariusz
W aptece Fortuna robilam zakupy juz wiele razy,zawsze bylam zadowolona,
4 / 5
2017-09-13 18:14:37
Anastazja
Okres oczekiwania na zamówienie jest dość długi. Ceny atrakcyjne, asortyment szeroki.
5 / 5
2017-09-13 16:51:47
Apolonia
Bardzo dobry kontakt. Doszło do pomyłki, po rozmowie tel. właściwy produkt otrzymałam już następnego dnia.
5 / 5
2017-09-13 12:56:35
Mieczysław
Bardzo dobry sklep, produkt w najlepszej cenie, do kosmetyku dolaczono próbki,szybka realizacja.GORĄCO Polecam
4 / 5
2017-09-12 12:43:57
Szczepan
ceny - ok czas oczekiwania - źle
3 / 5
2017-09-12 12:40:13
Franciszek
Zdziwiła mnie forma pakowania. Saszetki wyjęto z pudełka firmowego i włożono do torebki jednorazowej. Opakowanie główne też nie bardzo pasowało do sposobu zapakowania.
1 / 5
2017-09-12 09:24:26
Henryk
Negatywna. Niezgodność otrzymanych leków z zamawianymi (na paragonie prawidłowo wyszczególnione w paczce fizycznie zupełnie inny produkt!). Dodatkowo brak jednego leku w paczce (lek był zapłacony i widnieje na paragonie!)
5 / 5
2017-09-11 17:20:17
Agata
POLECAM ta apteke, sprawna wysylka, gratisy i bardzo przystepne ceny. POLECAM !!!!
5 / 5
2017-09-11 13:22:14
Malwina
Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-09-11 11:34:47
Zdzisław
wszystko na medal , polecam wszystkim !!!
4 / 5
2017-09-08 09:56:03
Klaudiusz
Zamówienie zrealizowane szybko ale opakowanie było nieodpowiednie (powinno być pudełko a nie koperta - opakowanie zamówionego produktu - wody termalnej ma kilka wgnieceń).
5 / 5
2017-09-07 21:42:25
Apolonia
Szybko solidnie bez zbędnych pytań.
5 / 5
2017-09-07 20:47:47
Waldemar
Wszystko przebiegło prawidłowo/
5 / 5
2017-09-05 14:41:35
Ludwika
Wszystko super - brak zastrzeżeń :)
5 / 5
2017-09-02 09:04:32
Celestyna
Bardzo pozytywna opinia, przesyłka szybka, produkty w bardzo dobrej cenie - taniej nie znalazłam
4 / 5
2017-08-30 18:38:10
Inga
Jestem zadowolona, chociaż trochę długo to trwało.
5 / 5
2017-08-30 10:30:34
Jagoda
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Dostałam zamówione produkty w nienaruszonym stanie.
4 / 5
2017-08-30 10:17:16
Sara
Bardzo dobrze, apteka ma przystępne ceny. Na pewno jeszcze tam zamówię.
5 / 5
2017-08-28 13:41:22
Anastazja
Bardzo szybko, sprawie i rzetelnie
5 / 5
2017-08-28 13:22:08
Emanuel
Zakup przebiegł bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2017-08-27 09:20:24
Donata
Bardzo polecam i zapamiętuje na przyszłość
3 / 5
2017-08-25 18:03:50
Antonina
Opakowanie produktu niezgodne z tym co przedstawia reklama, brak ulotki w opakowaniu, naklejka na buteleczce tez inna. Smak również niezgodnym z tym co opisują ludzie, którzy to zażywali. Póki co wstrzymuję się z werdyktem czy to podróba, potrzebuję trochę czasu żeby sprawdzić czy działa.
5 / 5
2017-08-25 12:22:44
Bronisław
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-08-25 11:08:11
Mariusz
Zamawiam leki w 3-ch aptekach internetowych. Fortuna zawsze jako pierwsza zaprasza po odbiór zamówienia.
5 / 5
2017-08-25 09:34:16
Celestyna
Blyskawiczna realizacja zamowienia
5 / 5
2017-08-24 21:43:10
Tymon
Dobra cena w porównaniu do aptek stacjonarnych. Trochę pogięte opakowanie, ale nie jestem pewna czy to wina apteki czy poczty.
5 / 5
2017-08-24 12:42:13
Rozalia
Jestem zadowolony ze współpracy.
5 / 5
2017-08-23 17:16:29
Marian
JESTEM ZADOWOLONA, BĘDĘ ROBIŁA ZAKUPY
5 / 5
2017-08-23 09:58:55
Magda
Bardzo dobry kontakt, na bieżąco informowanie o stanie zamówienie, szybka dostawa
5 / 5
2017-08-20 10:30:51
Eryk
zakupy tu robi sie szybko i sprawnie, w pelni satysfakcji klienta
5 / 5
2017-08-18 18:27:06
Marta
polecam, wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów
5 / 5
2017-08-17 22:18:19
Iga
Szybko i do tego miły prezent w postaci próbek. Dziękuję bardzo:)
5 / 5
2017-08-17 19:28:17
Gracjan
bardzo prędko otrzymałem towar.
3 / 5
2017-08-16 20:32:55
Maksym
narazie czekam na zamówiony towar ijeszcze nie otrzymałem dziwne..........
5 / 5
2017-08-16 13:53:35
Edmund
Wszystko super, przesyłka szybka.
5 / 5
2017-08-16 13:19:44
Rafał
Witam. Miło, Sprawnie i Pozytywnie. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony i szybka dostawa. Serdecznie P O L E C A M Tego Sprzedawcę !!!!!!!!!!!. Dziękuję i Pozdrawiam.
5 / 5
2017-08-15 21:26:17
Sabina
Super! Polecam bardzo! Olej kokosowy na najwyższym poziomie!
4 / 5
2017-08-15 08:13:25
Kacper
Profesjonalnie i szybko. Polecam.
4 / 5
2017-08-14 19:09:06
Włodzimierz
Wszystko jak należy. Szkoda tylko, że nie można odbierać zamówień w filli apteki przy ul.Pojezierskiej 2/6
5 / 5
2017-08-11 17:21:56
Przemysław
Zadowolony z obsługi i lekow
5 / 5
2017-08-11 10:26:45
Elwira
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wzorową informacją o jego stanie, oraz super cena. Polecam zakupy w tj aptece
1 / 5
2017-08-10 15:38:53
Marian
Sklep anulowal zamowienie z braku towaru pomi ,iz widnial na stronie jako towar dostepny. Na zwrot pieniedzy czekam juz 3 dni. Moj przelew apeka otrzymala w tym samym dniu zamowienia Personel obslugi apteki jest bardzo nieuprzejmny i w trakcie trwania rozmowy odlozyl sluchawke. Uwaga przed ta apteka !!!!!!
4 / 5
2017-08-10 12:09:16
Martyna
Jest OK. Miła obsługa.Można zamawiać telefonicznie.
5 / 5
2017-08-10 12:04:03
Tobiasz
Polecam.Towar zgodny z zamówieniem,dostarczony szybko.
4 / 5
2017-08-10 11:45:01
Remigiusz
Sprawnie i przyjemnie. Niestety żel z bardzo krótkim terminem ważności.
5 / 5
2017-08-08 13:43:26
Wincenty
z pewnością wrócę tu jeszcze ☺️
4 / 5
2017-08-04 08:05:04
Sandra
Czas dostawy mógłby być krótszy.
5 / 5
2017-08-03 21:28:46
Konstanty
Towar zgodny z opisem. Wszystko przebiegło bezproblemowo.
5 / 5
2017-08-03 17:23:26
Roksana
Rzetelny sprzedawca. Szczerze polecam.
5 / 5
2017-08-02 21:20:40
Paweł
Polecam, zakupy przebiegały sprawnie, bez zarzutu. Informacje o przebiegu realizacji zamówienia były przekazywane na bieżąco E-mailem. Dostawa zamówionego towaru była szybka.
3 / 5
2017-08-02 19:16:39
Włodzimierz
Na pewno nie zrobię tam więcej zakupów
5 / 5
2017-08-01 11:18:00
Aldona
Szybko, sprawnie, bezproblemowo także polecam. Produkt ma długą datę przydatności.
5 / 5
2017-08-01 09:31:06
Fryderyka
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2017-08-01 02:10:48
Aldona
Dostawa bardzo szybka, będę korzystać nadal z Waszych usług.
5 / 5
2017-07-31 13:31:11
Wojciech
Sprawnie i szybko, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-07-28 08:52:19
Zdzisława
Wspaniala tranzakcja, bardzo szybka przesylka. Ceny kosmetykow bardzo dobre, gratisy bardzo fajne. Polecam ta apteke, ja na pewno bede robila tam jeszcze zakupy.

Rzetelne opinie o Apteka Fortuna