Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Fortuna Familia

Apteka Fortuna Familia Opinie 4.0 (316)

Klaudyny 28a
01-684
Warszawa
( brak )
opinie Apteka Fortuna Familia
speedtest
4.0
316
Opinii

Dobrze

3 / 5
2019-08-13 09:55:36
Wojciech
przyjęto zamówienie czekam na dostawę
5 / 5
2019-07-30 18:20:17
Cecylia
Wszystko w porządku, dobra cena. Polecam.
1 / 5
2019-07-22 10:38:14
Bronisława
Zero kontaktu z klientem. Nie wiadomo co się dzieje z zamówieniem. Całe szczęście że wzięłam płatność przy odbiorze to przynajmniej nie straciłam pieniędzy. Wciąż czekam na swoje zamówienie już tydzień bez żadnej informacji o jego realizacji. Może się doczekam ...
1 / 5
2019-06-11 12:28:56
Janina
Beznadzieja. Przyjmują zamówienia na towar, którego nie mają.... ani nie są w stanie zamówić.... informacja o tym oczywiście nie od razu, ale po kilku dniach.
4 / 5
2019-05-29 13:43:25
Manuela
Rewelacyjna obsługa, szybki kontakt telefoniczny z rzetelną informacją zwrotną. Wystąpił mały problem z aktualizacją asortymentu na stanie ( w magazynie). Podjęliśmy decyzję o późniejszej realizacji zamówienia. Czekamy na towar. Na pewno będziemy wielokrotnie wracać jako klienci.
1 / 5
2019-05-13 18:47:53
Iga
Czekam i czekam a zamówionego towaru nie widać żadnej informacji co dalej czy wysłany czy nie ma w magazynie ,Miały być 2 dni oczekiwania a jest już tydzień i nic NIE POLECAM
3 / 5
2019-04-18 09:17:14
Miłosz
Dwa dni oczekuje na realizację
1 / 5
2019-03-06 13:58:04
Sebastian
Fatalnie. Towar dostępny na stronie, zamówiony z odbiorem w jednej z sieci aptek. Czekam od 14.02. Brak kontaktu, brak reakcji na maile...
4 / 5
2019-02-28 21:55:52
Sergiusz
Brak kontaktu telefonicznego-tragedia Brak informacji co do statusu zamówienia-tragedia Zamówienie 10/02/2019 dostarczono 26/02/2019 To już drugi zakup w tym sklepie ,czekałem cierpliwie na przesyłkę ponieważ już wiedziałem że termin realizacji się wydłuży. Jeżeli komuś zależy na czasie to nie w tym sklepie. Poza tym towar zgodny z zamówieniem
3 / 5
2019-02-28 12:43:07
Rozalia
Niestety, wciąż nie dostałam zamówionych produktów, choć zamówienie złożyłam 15 lutego. Minęło już 13 dni.
4 / 5
2019-02-26 10:01:55
Martyna
Jestem stałą klientką. Jestem zadowolona.
1 / 5
2019-02-15 15:22:30
Longin
Ponad 10 dni oczekiwania i zamiast informacji zamówionym produkcie otrzymuję kolejną prośbę o opinię nt transakcji!?
4 / 5
2019-02-04 13:56:38
Patrycja
Ok, ale nie dostałam maila, że mogę odebrać towar. Dopiero gdy upomniałam się telefonicznie.
3 / 5
2019-01-22 18:28:48
Albert
Brak jakichkolwiek informacji o przebiegu transakcji. Odbiór osobisty bez info o odbiorze produktów. Jednego z nich brak na stanie apteki.
5 / 5
2019-01-15 12:07:52
Eugeniusz
Konkurencyjne ceny, szybka obsługa
5 / 5
2019-01-11 20:11:06
Aleksandra
Sprawna realizacja zamówienia. Kontakt telefoniczny z zamawiającym towar.
1 / 5
2018-12-23 11:55:25
Roma
czekam ponad tydzień na zwrot środków
5 / 5
2018-12-18 12:07:02
Kacper
Szybko sprawnie i konkurencyjne ceny
5 / 5
2018-11-30 19:24:09
Zbyszko
Znakomita obsługa. Apteka godna polecenia. Z usług apteki korzystam nie pierwszy raz.
4 / 5
2018-11-22 15:38:53
Teodor
Zamówienie dotarło po 4 dniach-może być. Brak kontaktu ,numery telefonów na stronie nieaktualne, żadnej informacji co z wysyłką ,jaki ma obecnie status-już myślałem że nie dotrze , ale jest. OK
5 / 5
2018-11-22 10:23:47
Iwo
Szybko, sprawna komunikacją, dobra cena.
1 / 5
2018-11-14 17:36:06
Anita
Apteka olewa klientów, nie odpisuje na pytania w sprawie zamówienia i nie zamierza nawet tego w żaden sposób naprawić.
5 / 5
2018-10-31 13:11:53
Łucjan
Zamówienie zostało prawidłowo zrealizowane
5 / 5
2018-09-24 09:54:11
Klementyna
Super polecam solidnie spakowane.
1 / 5
2018-08-23 21:12:50
Renata
NIE POLECAM Złożyłam zamówienie, czekałam tydzień i nadal status zamówienia: oczekuje na wpłatę, pomimo że zapłaciłam przelewem online. Po wielu telefonach do kilku aptek, bo nr podany na stronie niestety nie istnieje dodzwoniłam się do apteki kompletującej zamówienie. Po kilku dniach otrzymałam paczkę, ale niestety bez 1 opakowania tabletek. Dzwoniłam ponownie, pisałam emaile...ale wątpię żebym odzyskała pieniądze czy to brakujące opakowanie. Takie apteki internetowe nie powinny istnieć. Omijać z daleka....
3 / 5
2018-08-17 12:34:16
Brunon
Po powiadomieniu o dostarczeniu do apteki przyjechałem po odbiór, okazało się że jednak zamówienia nie ma. Odebrałem dopiero za drugim razem następnego dnia.
5 / 5
2018-08-17 06:20:20
Sonia
korzystałam i będę korzystać nadal. Ceny przystępne i miły personel.
5 / 5
2018-07-31 12:29:51
Grzegorz
wszystko w najlepszym porządku
1 / 5
2018-07-30 11:51:51
Ilona
Nie otrzymałam nawet żadnej informacji
1 / 5
2018-07-25 15:06:06
Henryka
Fatalnie Osobiście nie polecam Zamówiłam krem tydzień temu Do dziś go nie otrzymałam Nawet nikt nie raczy odpisać na meila Dodzwonić się jest tam tragedia Nikt nie odbiera
1 / 5
2018-07-13 11:40:26
Natalia
Zlozylam zamówienie przez internet i opłaciłam. Po kilku dniach dostałam maila z informacją, że produktu nie ma w magazynie. I koniec...zadnej informacji o zwrocie pieniędzy. Zadzwonilam do apteki w celu wyjaśnienia sprawy. Pani przyznala, że produkt jest niedostępny. Nie uslyszalam zadnego słowa "przepraszam" za błąd ze strony apteki, że produkt widniał jako dostępny i każdy mogl go zamowic i opłacić. Brak kompetencji, profesjonalizmu ze strony pracownicy apteki. Po wymuszeniu na tej pani dalszego sposobu działania (bo sama nie potrafila nic zaproponować), zostałam pooinformowana, że muszę napisac maila i pieniądze zostaną mi zwrócone. Trwało to az 5 dni i pieniędzy nie otrzymałam . Musiałam dzwonić ponownie w celu wyjaśnienia sytuacji. W chwili obecnej czekam....Nie polecam zakupu w tej aptece. Brak profesjonalizmu i dbałości o klienta.
3 / 5
2018-07-11 19:02:02
Anastazja
Zamówienie zostało zrealizowane po 11 dniach, ale już po 6 dniach od złożenia zamówienia otrzymałam prośbę o wystawienie opinii. Nie było żadnych informacji o statusie zamówienia. Kontakt telefoniczny - żaden (numer telefonu podany na stronie internetowej - nie istnieje), kontakt e-mailowy - również żaden (na wysłany przeze mnie e-mail z zapytaniem o losy zamówienia pozostał bez odpowiedzi). Jedyny pozytyw to taki, że doczekałam się zrealizowania zamówienia w całości.
4 / 5
2018-07-09 11:59:06
Emanuel
ogólnie polecam ale trzeba się przypominać z zamówieniem
3 / 5
2018-07-06 11:26:32
Janusz
Produkt zgodny z umową, cena konkurencyjna, tylko długa realizacja zamówienia. Mimo informacji na stronie o dostępności produktu odbiór osobisty był możliwy dopiero w 4-tym pełnym dniu roboczym (zamówienie złożone w piątek, możliwy odbiór w czwartek) i to po emailowym zapytaniu o stan realizacji.
1 / 5
2018-07-04 16:09:31
Eligiusz
Zamówienie opłacone 27.06 z góry, do wczoraj nie było żadnej wiadomości o możliwości odbioru w aptece. Po wysłaniu zapytania dziś rano przyszła wiadomość że leki czekają na odbiór w aptece. O godz. 15.45 w aptece zamówienia brak, panie w aptece nieprofesjonalne, próbowały dosztukować zamówienie wyjmujac leki z innych zamówień! Gdy nie znalazły proponowaly leki o podobnej nazwie ale zupełnie innym składzie jako zamiennik. Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tej aptece.
2 / 5
2018-06-27 22:56:23
Urszula
Bardzo długi czas realizacji, pomimo informacji na stronie o dostępności (prawie 2 tygodnie). Brak informacji o opóźnieniu, brak kontaktu ze strony Apteki. Reakcja jedynie na 2 czy 3-go wysłanego maila z mojej strony. Aktualnie zakupy on-line wyglądają inaczej a standard to 2-3 dni robocze na realizację.
4 / 5
2018-06-21 12:10:57
Teodor
Kontakt mailowy utrudniony, z 4 mail jakie wyslalam otrzymalam 1 odpowiedz, brak informacji czy przesyłka zostala wyslana, mimo to towar dotarl.
5 / 5
2018-06-15 17:14:38
Wiola
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.
4 / 5
2018-06-15 11:36:18
Henryka
Dobra cena. Na minus brak możliwości kontaktu(nikt nie odbiera telefonu,zakładka kontakt na stronie internetowej nie działa,nikt nie odpisuje ma maile) a było akurat konieczne.
5 / 5
2018-06-14 20:04:13
Fryderyka
Bardzo szybka wysyłka polecam z całego serca.
4 / 5
2018-06-07 22:59:40
Jeremiasz
Przesyłka bez problemu. Obsługa w aptece na Bródnie 3 na 5
5 / 5
2018-05-31 14:51:55
Marzena
Super jeszcze nie raz zrobię tu zakupu tanio i szybko
1 / 5
2018-05-30 08:56:06
Sergiusz
Po tygodniu oczekiwania na zamówienie zadzwonilam do apteki i okazało się że zamawianych produktów aktualnie nie ma. Nikt mnie o tym nie poinformowal.
5 / 5
2018-05-29 11:01:50
Paweł
Bardzo polecam tego kontrahenta.
3 / 5
2018-05-24 14:25:55
Danuta
Zamówiłam i opłaciłam towar a po kilku dniach otrzymałam informację, że go nie mają.
1 / 5
2018-05-23 13:23:56
Władysław
po dwoch tygodniach zadnej informacji ze strony sklepu
5 / 5
2018-05-23 07:26:59
Fryderyk
Bardzo dobra obsługa. Ceny przyzwoite. Warto skorzystać
2 / 5
2018-05-22 10:05:46
Cezary
Niestety nie polecam. Po kilku dniach od zamówienia dostałem informację, że jednego z produktów nie ma i nie będzie. Po kolejnych kilku dniach otrzymałem zamówienie niepełne - oprócz produktu, którego miało nie być, brakowało jeszcze innego. Mija już prawie dwa tygodnie od zamówienia i nadal nie mam ani brakującego produktu ani zwrotu pieniędzy za produkt, którego generalnie "nie ma i nie będzie". Zawiedzione oczekiwania, utracone zaufanie. Nie polecam.
1 / 5
2018-05-18 12:36:07
Teresa
Nie polecam. Otrzymałam nie kompletny towar,zamiast zamówionych dwóch emolientow otrzymałam tylko jedną sztukę. Zerowy kontakt. Dodzwonić się nie można na maile nie odpowiadają. Złodziejstwo
5 / 5
2018-05-16 18:39:14
Wincenty
Jestem zadowolona, dobre ceny, wygodny odbiór towaru.,
5 / 5
2018-05-15 13:08:03
Bolesław
Bardzo lubię robić tu zakupy.
5 / 5
2018-05-15 11:40:17
Cezary
Polecam, szybka i sprawna transakcja.
5 / 5
2018-05-09 12:20:36
Leon
Polecam, szybka realizacja, produkt w dobrej cenie.
1 / 5
2018-04-24 12:51:19
Kazimierz
W dn.13.04.18 złożyłem zamówienie,17.04.18 dostałem informację że lek się przeterminował,mowej dostawy nie będzie.Zwrot pieniędzy za zamówienie otrzymałem po dwóch mailach dn.24.04.18r
1 / 5
2018-04-19 20:53:41
Włodzimierz
byłem 2 razy po odbiór leków i 2 razy nie było
5 / 5
2018-04-16 12:03:46
Helena
Tanio i bardzo szybko. Polecam
5 / 5
2018-04-12 19:32:51
Klaudia
Dobrze zorganizowana apteka polecam
3 / 5
2018-04-12 10:50:44
Szczepan
Zamówienie pierwotnie doszło niepełne. Telefon kontaktowy na stronie apteki nie działa. Również nie mogłem się skontaktować przez formularz kontaktowy. Dopiero można było się skontaktować bezpośrednio przez adres e-mail. Trochę to długo trwało, jednak w końcu dostałem wszystkie produkty.
1 / 5
2018-03-28 11:38:12
Alina
Towar w oferie a fizycznie brak
1 / 5
2018-03-09 14:57:11
Kacper
Wprowadzanie w błąd oraz beznadziejna obsługa ! W dniu 06.03.2018r. przyszło na mojego emaila potwierdzenie o możliwości odbioru leków w dniu 08.03.2018r. po godzinie 14.00 (leki zostały zamówione 05.03.2018). Udałem się zatem w czwartek, 08.03.2018r. ok. godz. 19.00 do apteki na ul. Julianowskiej w Warszawie i okazało się, że takiego zamówienia Panie w ogóle nie mają. Poprosiłem zatem o wyjaśnienie, gdyż straciłem zarówno czas, jak i pieniądze na dojazd ! W kolejnym dniu tj. 09.03.2018r. skontaktował się ze mną przedstawiciel apteki informujący mnie, że niestety zamówionych przeze mnie leków nie ma już na magazynie ! O zgrozo - czy tak wygląda świetna obsługa tej apteki ? !!! Może przeczyta tę opinię ktoś z Dyrekcji "Aptekawarszawa" i wyciągnie stosowne wnioski z beztroski pracowników, którzy zajmują się zamówieniami leków i potwierdzeniami ich odbioru ... (szkoda tylko, że brak tych leków na magazynie tej apteki) ! Pozostawiam bez dalszego komentarza ...
5 / 5
2018-02-26 21:39:18
Halina
Błyskawiczna realizacja zamówienia, stały kontakt mailowy, polecam.
5 / 5
2018-02-22 10:07:44
Antoni
Żadnych problemów. Dobra cena. Szybka realizacja.
2 / 5
2018-02-20 11:17:05
Błażej
towar nie dotarł do apteki mimo informacji ze mogę się po niego zgłosić
5 / 5
2018-02-19 21:24:01
Bogusława
profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tej aptece
5 / 5
2018-02-18 16:03:10
Klara
dobry kontakt, bardzo szybka dostawa
5 / 5
2018-02-16 21:18:40
Juliusz
Super. Szybka przesyłka i miała obsługa
5 / 5
2018-02-15 10:34:53
Agnieszka
bardzo szybka realizacja i przede wszystkim tanio :)
2 / 5
2018-02-14 13:27:57
Łukasz
Proponuje dostarczać towar w umówionym czasie. Zdecydowanie nie polecam zakupów
5 / 5
2018-02-14 10:11:13
Dariusz
Polecam, bardzo szybko i bezproblemowo.
3 / 5
2018-02-03 23:30:22
Adrian
Ogolna opinia dobra, ceny przystepne. Poszerzylabym asortyment.
2 / 5
2018-02-02 07:36:53
Anna
sklep nie koryguje obecności towaru w sklepie z ofertą internetową. W internecie jest a na półce nie ma. Zwrot pieniędzy bezproblemowy.
5 / 5
2018-02-01 20:03:41
Klemens
Super realizacja. Produkty bez zarzutu. Polecam, polecam na 100%
5 / 5
2018-02-01 13:41:44
Wiktor
Towar odebrałam, wszystko w porządku
5 / 5
2018-02-01 13:34:44
Zbigniew
Wszystko w porządku,to już kolejne moje zakupy w tej aptece -informacja o odbiorze bardzo szybka , cena bardzo przystępna
3 / 5
2018-02-01 11:16:05
Malwina
Musiałam sama dzwonić do apteki i się pytać czy moje zamówienie jest do odbioru, a z apteki ani maila ani smsa, że zamówienie czeka.
1 / 5
2018-01-26 22:36:36
Fabian
W miarebszybka realizacja, Pani w aptece nieuorzejna. Oszukują klientów odnośnie praw konsumenckich. Apteka twierdzi,że nie można dokonać zwrotu. Gdy poinfrmowalem o prawie do 14 dni na odstąpienie od umowy zawartej na odległość stwierdzili z łaską żebym jednak zwrócił towar. Powiedziałem,że nie mam paragonu. Stwierdzili,że w takim razie nie ma możliwości zwrotu. Gdy przytoczyłem informację o tym,że paragon nie jest konieczny, wystarczy mail z potwierdzeniem zamówienia i potwierdzenie płatności uznali możliwość zwrotu. Tragedia.
5 / 5
2018-01-25 15:13:41
Dominik
Zawsze sprawnie , dobra komunikacja że sprzedającym, atrakcyjne ceny .
5 / 5
2018-01-22 14:04:06
Grzegorz
Polecam. Pełen profesjonalizm. Szybka i sprawna realizacja.
1 / 5
2018-01-19 12:33:58
Aneta
Przyjęto zamówienie po czym następnego dnia je anulowano. Nie polecam.
5 / 5
2018-01-10 15:17:45
Bernardeta
Dobre ceny, wygodna lokalizacja, miła obsługa, płatność kartą. Polecam.
1 / 5
2018-01-09 10:14:25
Diana
Otrzymałam produkt o innej pojemności niż kupiłam (o połowę mniejsze opakowanie), szkoda, że na stronie są produkty niezgodne ze stanem faktycznym, a niedostępne są wymieniane bez pytania na inne zamienniki, mniejsze, tańsze itp bez zwrotu różnicy w kosztach. Nie polecam
1 / 5
2018-01-03 10:11:58
Anna
Nie polecam, składasz zamówienie, czekasz dwa dni i nagle apteka anuluje zamówienie bo nie ma już zamawianego towaru.
5 / 5
2017-12-28 13:00:49
Eugeniusz
Niskie ceny i można odebrać w kilku miejscach Warszawy. Polecam!
5 / 5
2017-12-27 15:55:18
Sandra
Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2017-12-15 15:12:31
Brygida
Nie polecam. Dostalam maila, ze towar czeka, wybrałam się po jego odbior a na miejscu okazało się, ze nie ma towaru. Przesyłka nie dotarła.
1 / 5
2017-12-15 15:08:06
Izolda
można było zamówić produkt, którego finalnie nie było w magazynie.
3 / 5
2017-12-14 08:17:25
Laura
Wysłali informacje że zamówienie jest gotowe do odbioru przy odbiorze okazało się że nie ma jednej z zamówionych rzeczy
5 / 5
2017-12-08 11:11:28
Przemysław
bardzo dobre ceny, szybko transakcja
1 / 5
2017-11-30 11:02:58
Jędrzej
Po zamówieniu i opłaceniu dostałem informację że towaru nie ma i zwrócą mi pieniądze. Jednak mimo upływu kilku dni - brak wpłaty na podany numer konta co utrudnia zakup takiego samego produktu w innym miejscu. Nie wiem jak apteki stacjonarne, ale ich "sklep" online będę omijać.
2 / 5
2017-11-29 12:39:57
Jędrzej
Nieudane zamówienie- brak towaru, brak informacji, anulowane.
5 / 5
2017-11-25 10:41:04
Helena
bez uwag - wszystko bardzo dobrze
5 / 5
2017-11-22 12:55:54
Krystian
Błyskawiczna realizacja, konkurencyjne ceny. Polecam
5 / 5
2017-11-21 19:59:15
Grzegorz
Świetne. Odbiór osobisty. Polecam.
5 / 5
2017-11-20 10:14:56
Leszek
Bardzo szybka realizacja zamowienia
4 / 5
2017-11-17 16:03:03
Bernardeta
Towar jak najbardziej zgodny z opisem. Jednak godzina wysłana przez aptekę jako godzina odbioru nie zgadzała się. Z powodu spraw zawodowych nie mogłam odebrać w tym dniu w późniejszego godzinie niż podana mojej przesyłki.
2 / 5
2017-11-16 11:28:01
Leokadia
Sklep anulował zamówienie ponieważ sprzedaje coś czego nie posiada. Jestem zawiedziony.
1 / 5
2017-11-14 21:27:43
Iga
TOTALNIE NIE POLECAM. Żałuję, że nie przeczytałam komentarzy przed zakupem... Towar dostępny w dużej ilości jak to zapewniała oferta okazał się wyprzedany! Totalnie olewczy stosunek do klienta. Mam nadzieję że zakończą handel internetowy i więcej nikogo tak nie oleją jak mnie. Zdecydowanie na nie.
5 / 5
2017-11-14 13:06:38
Ewelina
wszystko ok, szybka dostawa bez przedpłaty, możliwość odbioru osobistego, dobrze połozona apteka, miejsca parkingowe łatwo dostępne.
5 / 5
2017-11-13 22:22:36
Ludmiła
Polecam szybka realizacja zamówienia,niskie ceny .
5 / 5
2017-11-10 03:13:39
Przemysław
Super szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-11-09 13:19:01
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie.
3 / 5
2017-11-07 10:54:30
Tomasz
Średnio. Produkt był dostępny, zapłaciłem, no i nagle okazało się, że nie ma produktu w magazynie. Straciłem tylko czas.
5 / 5
2017-11-03 20:13:28
Zenon
Wszytko jak przebiegło właściwie.
1 / 5
2017-11-01 14:37:13
Lesław
Zamówienie złożone 21.10.2017 r. nie zostało zrealizowane. Apteka nie powiadomiła mnie - dlaczego tak długo "oczekuję" na realizację zamówienia.
3 / 5
2017-10-31 12:19:19
Diana
Poprosiłam o szybkie przygotowanie zamówienia, niestety czas oczekiwania był dla mnie stanowczo za długi. Towar zamówiony w czwartek z samego rana, a gotowy był dopiero we wtorek po 14:00. Nie polecam.
5 / 5
2017-10-28 09:52:45
Manuela
Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2017-10-26 14:03:04
Anna
Polecam zakupy. Atrakcyjne ceny.
5 / 5
2017-10-24 14:03:33
Izydor
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
4 / 5
2017-10-20 13:11:56
Jakub
Wszystko sprawnie przebiegło, jestem zadowolona z towaru i ze sklepu.
5 / 5
2017-10-18 12:53:50
Wincenty
Polecam z czystym sumieniem. Szybka realizacja zamówienia, towar w bardzo dobrej cenie i jakości.
5 / 5
2017-10-15 18:27:09
Mikołaj
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2017-10-11 16:25:32
Elwira
Szybkie i profesjonalne zakupy.Polecam
4 / 5
2017-10-08 10:06:39
Cyprian
Bardzo dobrze, zamówienie zrealizowane pomyślnie, cena towaru bardzo przystępna. Towar był do odbioru osobistego już następnego dnia.
5 / 5
2017-10-03 12:00:59
Bogdana
Bardzo ciekawa oferta w dobrej cenie
5 / 5
2017-10-02 12:23:03
Rozalia
Jak najbardziej polecam - już w dniu złożenia zamówienia mogłam odebrać produkty w aptece (oczywiście bez dodatkowych opłat, płatność kartą przy odbiorze). Niektóre produkty w bardzo atrakcyjnych cenach.
5 / 5
2017-09-27 11:33:40
Celestyn
Bardzo szybka realizacja zamówienia i niskie ceny.
5 / 5
2017-09-25 20:30:45
Stefania
bardzo dobre ceny, wszystko ok
5 / 5
2017-09-21 13:07:40
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie!polecam
5 / 5
2017-09-21 09:50:13
Robert
Wszystko ok, sprawnie i szybko :-)
5 / 5
2017-09-14 11:27:08
Teresa
Szczerze polecam. Otrzymałam zamówiony krem w promocyjnej cenie wieksze opakowanie niz standartowe. Jestem bardzo zadowolona:) Z pewnością powrtórzę zamówienie.
5 / 5
2017-09-12 13:42:40
Klaudia
Apteka wybrana ze względu na bliską lokalizację (wybrano odbiór osobisty). Bezproblemowe i szybkie zakupy - informacja sms o możliwości odbioru
5 / 5
2017-08-30 17:25:57
Sebastian
Jestem bardzo zadowolona. Jeszcze nie raz skorzystam z tej formy zakupu.
1 / 5
2017-08-24 11:06:29
Mariola
Może to wypadek przy pracy, ale mimo informacji o dostępności towaru, okazało się, że go brak - zamówienie nie zostało zrealizowane.
5 / 5
2017-08-19 10:39:58
Zuzanna
Polecam, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-08-17 13:35:26
Bożena
Wszystko w najlepszym porządku. Przyspieszyłabym tylko realizację zamówienia - 3 dni to trochę długo.
5 / 5
2017-08-11 12:09:53
Włodzimierz
Zamówienie zrealizowano tego samego dnia.
1 / 5
2017-08-10 12:48:46
Bogusław
Zabrakło zamówionego towaru chociaż był dostępny online
5 / 5
2017-08-05 18:56:34
Anna
Dwa dni po zamówieni pomimo nie dostarczenia jeszcze przesyłki status przesyłki został zmieniony na zrealizowane. Bez zarejestrowania w serwisie nie widać informacji, że przesyłka została opłacona - widniejący status to nieopłacone.
5 / 5
2017-08-02 11:53:35
Emil
Jestem zadowolona polecam z całą pewnością☺
5 / 5
2017-07-27 10:08:58
Tymon
Błyskawiczna transakcja. Polecam!
5 / 5
2017-07-25 21:49:15
Jowita
Szybka realizacja. Niskie ceny.
5 / 5
2017-07-21 12:40:24
Radosław
Bardzo dobre ceny i szybka dostawa.
4 / 5
2017-07-17 11:57:58
Jarosław
Szybka realizacja zamówienia.
1 / 5
2017-07-15 21:07:53
Ismena
towar zamówiłam w innej aptece. Mimo braku towaru na stronie jest on nadal oznaczony jako dostępny a dodatkowo nie mając towaru na magazynie otrzymałam wiadomość że zapraszają mnie po odbiór - brak słów. Jedynie szybko poszło ze zwrotem środków po rezygnacji z zamówienia.
5 / 5
2017-07-14 12:53:45
Alfred
Wszystko przebiegło sprawnie i bez zakłóceń.
5 / 5
2017-07-14 10:24:43
Radosław
Zamówienie zostało zrealizowane szybko o wszystkim informowano mnie mailowo.
5 / 5
2017-07-13 10:11:43
Jacek
zamówienie bez zarzutu jak i cały proces zakupowy.
3 / 5
2017-07-13 08:45:39
Ziemowit
Otrzymałem informację, iż towar jest do odebrania. Niestety, nie było go. Plusem jest, iż zostałem przeproszony i następnego dnia towar był. Co nie zmienia faktu, iż musiałem tam być dwa razy.
5 / 5
2017-07-12 19:13:36
Arleta
Szybka, bezproblemowa transakcja. Sprzedawany przedmiot zgodny z opisem
5 / 5
2017-07-12 12:42:31
Arnold
Fachowo i w wyznaczonym czasie
5 / 5
2017-07-06 09:44:07
Ludwik
Profesjonalna i miła obsługa. Dobre ceny.
3 / 5
2017-07-05 22:41:47
Ludwik
klikam po 4ch bo więcej się nie da. Na towar czekałem prawie 10 dni (mimo tego że przyszedł e-mail potwierdzający odbiór już po 3 dniach) radzę zadzwonić do apteki nim się człowiek do niej wybierze czy dotarło do nich to co zamawialiście.
5 / 5
2017-07-05 07:43:30
Anita
Szybka realizacja zamówienia i bardzo korzystne ceny produktów.
5 / 5
2017-07-04 14:31:06
Judyta
Dobra cena, możliwość płatności kartą, realizacja w przyzwoitym czasie, powiadomienie mailem.
4 / 5
2017-07-02 20:54:46
Zdzisława
Mały asortyment (niepełny) w ofercie internetowej.
5 / 5
2017-07-02 16:46:44
Karina
Jestem bardzo zadowolona,napewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2017-07-01 21:31:11
Dorota
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Jedynie status, "w trakcie realizacj" był mylny, gdyż zamówienie czekało już na odbiór.
5 / 5
2017-07-01 13:35:32
Kazimierz
Super! Polecam Sprawnie szybko na bieżąco informacje na jakim etapie jest zamówienie
4 / 5
2017-06-30 12:39:50
Tymon
Specjalnych zastrzeżeń nie mam, ale bardzo mnie rozbawiło otrzymanie w krótkim czasie trzech e-maili, w których podane informacje wzajemnie się wykluczały. Dlatego zadzwoniłem do apteki z pytaniem czy zamówiony towar mogę już odebrać.
4 / 5
2017-06-28 07:27:15
Zbyszko
Wszstko okey, tylko status zrealizowany dali gdy nie dostałem towaru, a nie dali że opłacono, czekałem i się martwiłem. Wszystko ok
2 / 5
2017-06-27 13:24:17
Renata
Nie polecam, dostałam informację że towar będzie w czwartek po 14-ej, niestety po 15-ej specjalnie pojechałam po odbiór, ale okazało się że leków nie ma bo hurtownia nie dostarczyła. Towar dotarł dopiero w poniedziałek i musiałam jechać 2raz...
5 / 5
2017-06-27 09:15:39
Teodor
Szybka i miła obsługa polecam
5 / 5
2017-06-26 13:52:27
Karina
Obsługa szybka i bez kolejki.
1 / 5
2017-06-24 08:55:37
January
Sklep po 3 dniach poinformowal, że produkt niestety jest przeterminowany i nie mogą go sprzedać. Do dnia dzisiejszego nie został zdjęty że strony i dalej można na stronie dokonać 'zakupu'.
3 / 5
2017-06-23 10:18:13
Kamila
Ciągle czekam na towar, stąd póki co wstrzymam się z końcową opinią.
4 / 5
2017-06-21 10:23:58
Rozalia
Jeszcze nie otrzymałam towaru
5 / 5
2017-06-20 23:52:08
Józef
Bardzo profesjonalna i szybka obsluga
4 / 5
2017-06-20 13:58:34
Jarosław
Dostawa dokładnie w czasie, w którym się spodziewałam. Polecam
5 / 5
2017-06-19 12:13:58
Wiesław
Polecam szybko sprawnie.Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tej aptece.
5 / 5
2017-06-16 13:58:24
Violetta
Polecam zakupy w tej aptece :)
5 / 5
2017-06-16 09:09:33
Kamil
Jestem zadowolony z zakupów w tej aptece. Skorzystałem z ich oferty ze względu na najlepszą cene poszukiwanego produktu.
5 / 5
2017-06-10 11:29:19
Emanuel
Szybko i sprawnie. Polecam aptekę.
3 / 5
2017-06-09 18:17:27
Cyprian
oceniam jak na razie zle transakcje, poniewaz otrzymalam informacje o tym, ze mam sie zglosic po towar dzis po 14 tej, ide do apteki a panie nie wiedza o co chodzi. jechalam godzine tylko po to, zeby zostawic numer telefonu do kontaktu "jak juz cos bedzie wiadomo". tak wiec ktos nie szanuje mojego czasu.... bez komentarza
5 / 5
2017-06-08 20:16:29
Ida
Solidna firma. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
1 / 5
2017-06-07 21:06:09
Renata
Sklep wystawia przeterminowany towar,gdy znajduję bliźniaczy towar w ich ofercie okazuje się że ten również jest przeterminowany.Niepoważne traktowanie klienta.Nie polecam.
5 / 5
2017-06-07 13:03:31
Irena
Paczka przyszła na czas, żadnych problemów. Bardzo szybko dostałam odpowiedź na moje zapytanie mailowe. Polecam.
5 / 5
2017-06-07 11:20:36
Iga
Apteka jest tania ,szybko realizuje zamówienia poprostu perfek
5 / 5
2017-06-07 11:13:10
Tamara
Kupiłam krem do twarzy dużo taniej niż w konkurencyjnych aptekach. Strona www może trochę przedpotopowa, ale zamówienie i odebranie towaru przebiegło bezproblemowo :)
5 / 5
2017-06-06 22:15:06
Marcelina
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-31 22:30:13
Marek
wszystko w porządku, nie pierwsze i nie ostatnie zamówienie w aptekawarszawa.pl
1 / 5
2017-05-30 10:56:40
Ada
Oszuści! Zamówiłam cały zestaw kosmetyków vichy. nie dość, że przesyłka doszła po ponad 7 dniach. to jeszcze doszedł za krem... a nie cały zestaw kosmetyków! a w dodatku w pękniętym opakowani! a numer apteki nie działa!
5 / 5
2017-05-24 13:26:54
Rafał
Rewelacyjne ceny i ekspresowa dostawa. Polecam gorąco
5 / 5
2017-05-18 11:49:35
Ludwika
Polecam. Super ceny. Świetna obsługa
4 / 5
2017-05-16 19:00:04
Jarosław
Duże braki w ofercie, braki w różnych wielkościach opakowań
5 / 5
2017-05-16 11:35:39
Wojciech
Miło jak można sobie wybrać produkty bez pośpiechu w domowym zaciszu.
5 / 5
2017-05-10 13:03:39
Janina
Dobra cena, szybka realizacja i wymiana informacji.
5 / 5
2017-05-09 13:48:15
Rozalia
Dobre ceny, towar zgodny z zamówieniem, miła obsługa
4 / 5
2017-05-08 10:54:39
Kacper
bardzo dobra cena. online taniej niz w "realu"
5 / 5
2017-05-05 13:28:41
Irmina
jestem bardzo zadowolona, miła obsługa, wszystko przebiegło oki. Polecam
5 / 5
2017-05-05 11:44:10
Bogna
Szybko, bezproblemowo i profesjonalnie! Polecam!
5 / 5
2017-05-05 11:10:56
Rafał
Produkty zgodne z opisem, opakowania nie zniszczone, długie daty ważności. Transakcja bez żadnych problemów.
5 / 5
2017-05-03 21:34:38
Zuzanna
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-05-02 20:45:35
Natalia
Super kontakt. Wszystko jak nalezy. Na pewno jeszcze skorzystam z Państwa usług. Wszystkim sedecznie polecam
4 / 5
2017-04-25 08:11:32
Klementyna
Do złożenia zamówienia przekonała mnie atrakcyjna cena zestawu kosmetyków. Niestety czas oczekiwania na realizację zamówienia był zbyt długi.
4 / 5
2017-04-24 18:24:44
Agnieszka
Zabrakło jednego pudelka leku ale reklamacja szybko zostala przyjeta i blad naprawiony.
5 / 5
2017-04-24 14:14:59
Lesław
Szybko zrealizowane zamówienie, dobra informacja
2 / 5
2017-04-23 19:45:03
Arlena
wprowadzają w błąd dwa razy byłam po zamówienie.
3 / 5
2017-04-21 09:27:20
Franciszek
Szybka dostawa, ale szkoda że brak jakichkolwiek próbek dołaczanych w gratisie a zrobilam zakupy za 200zl, często korzystam z roznych aptek internetowych i zawsze mam mila niespodzianke w paczce-to naprawde zacheca do powtornych zakupow! Pomimo solidnego opakowania dostalam uszkodzone opakowanie kremu Vichy (rozerwane), szkoda bo mialo byc na prezent.
5 / 5
2017-04-21 09:20:46
Marzena
Szybko i sprawnie. Usługa na wysokim poziomie. Polecam
4 / 5
2017-04-20 12:55:24
Matylda
Polecam, większość oczekiwań została spełniona. Dobre ceny
1 / 5
2017-04-18 14:04:54
Oliwier
rzekomo towar był już przygotowany, potem okazało się,że towaru już nie ma.Owszem było "przepraszam" ale irytuje mnie taki bałagan.
5 / 5
2017-04-13 11:44:16
Bogna
Bardzo pozytywnie. Wszystko bez zastrzeżeń, towar zgodny z opisem, profesjonalizm w każdym calu, kontakt telefoniczny z farmaceutą w sprawie ważności zamawianego produktu - wiarygodny, konkretny i miły.
4 / 5
2017-04-13 10:57:14
Natasza
Miła obsługa choć termin realizacji nieco wydłużony.
5 / 5
2017-04-11 13:37:56
Aldona
Moje zamówienie zostało zrealizowane z dnia na dzień, a swój produkt kupiłam w atrakcyjnej cenie. Polecam.
5 / 5
2017-04-06 12:35:26
Wacław
Profesjonalnie, starannie, jak najbardziej sklep gody polecenia :)
5 / 5
2017-03-29 22:23:44
Zbyszko
Wszystko ok. Dobra cena. Szybka realizacja. Możliwosc oplacenia na miejscu, a nie przelewem.
5 / 5
2017-03-27 14:09:38
Janina
jestem bardzo zadowolona , szyba dostawa
1 / 5
2017-03-24 15:20:30
Elwira
Minęło 9 dni odkąd złożyłam zamówienie, w tym czasie otrzymałam 2 wiadomości z apteki: o złożeniu zamówienia i po tygodniu o wystawieniu opinii. Kontakt z klientem fatalny, ciekawa jestem czy to w ogóle zostanie zrealizowane. W każdym bądź razie zakupu dokonałam już w sieci ziko
1 / 5
2017-03-22 11:52:10
Radosław
Rozczarowuje niespójność informacji o dostępności leku zamieszczonych na stronie internetowej apteki z rzeczywistym stanem magazynu. Z tego powodu moje zamówienie nie zostało zrealizowane. Natomiast kontakt telefoniczny z apteką i jej pracownikami - bardzo miły.
5 / 5
2017-03-22 11:38:47
Regina
Super Apteka towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa , wszystko w jak najlepszym porządku polecam Małgorzata

Rzetelne opinie o Apteka Fortuna Familia