Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Fragal Sp. z o.o.

Apteka Fragal Sp. z o.o. Opinie 4.7 (19)

Wróblewskiego 3
24-100
Puławy
81 565 17 05
opinie Apteka Fragal Sp. z o.o.
speedtest
4.7
19
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-14 14:05:19
Milena
szybko i tanio z odbiorem osobistym
5 / 5
2019-10-30 10:17:13
Edward
Dobre ceny,szybka i sprawna wysyłka
5 / 5
2019-04-04 15:11:04
Wiktor
Polecam,niskie ceny,szybka wysyłka
5 / 5
2019-02-21 17:19:17
Emil
wszystko zgodnie z opisem Polecam
5 / 5
2018-10-24 15:34:03
Anita
Wszystko było dobrze,jedną rzecz mi się nie podoba że można kupić tylko 4 opakowania jednego leku.mieszkam tymczasowo poza granicami Polski przyjeżdżam raz na pół roku i robię zakupy na 6 miesięcy.pozdrawiam
5 / 5
2018-02-09 11:02:48
Kamila
Szybko i sprawnie, dziękuję. Na pewno będę dalej korzystał. Polecam
4 / 5
2018-01-24 19:22:53
Beata
W miarę szybko i sprawnie. Jedyna sugestia to poza mailem, o gotowości odbioru towaru, proponuję powiadomić jeszcze esemesem.
5 / 5
2017-11-30 21:10:23
Radomir
bardzo up[rzejmie, sprawnie i szybko. Oceniam :świetna apteka
1 / 5
2017-10-25 11:48:33
Benedykt
wystawiają, że coś mają a po 3 dniach piszą - że jednak nie maja bo rzekomo się rozbiło
5 / 5
2017-03-30 13:50:25
Józefina
Bardzo miła obsługa, polecam
5 / 5
2017-03-25 13:18:38
Franciszek
Polecam! Super ceny, mili pracownicy :)
5 / 5
2017-03-21 11:13:14
Julian
OK tak dalej. ! ale nie mogłem , lub nie umiałem powiększyć zamówienia gdy zorientowałem się w wysokości kosztów przesyłki. Trzeba to uprościć dla starszych tak jak ja . Pozdrowienia !!!
5 / 5
2017-03-20 10:15:37
Gracjan
Spoks tanio i szybko mieli to co chcialem.
5 / 5
2017-03-16 17:00:11
Beniamin
Wszystko na medal, polecam. Otrzymałem nawet mały gratis, przy zakupie za ponad 100 złotych.
5 / 5
2017-03-04 08:06:01
Jarosława
Świetne ceny, bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Potrafią zadbać o klienta. Polecam tu zakupy, sama na pewno będę stałym klientem :)
5 / 5
2017-02-14 11:14:58
Nadia
korzystałam pierwszy raz, zrobili to tak, że jestem b. zadowolona.
5 / 5
2017-02-13 21:53:03
Alicja
Jestem pozytywnie zaskoczona szybkością przesyłki, jak również otrzymanym upominkiem od apteki. Serdecznie polecam zakupy w tej aptece.
5 / 5
2017-02-01 13:59:08
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2017-01-31 10:31:02
Patrycja
Brak kontaktu z kurierem o dostarczeniu towaru. Nie wiedziałam że przyjedzie mimo ze w komentarzu do zamówienia była informacja o kontakcie przed dostarczeniem. Zupełnie przypadkowo byłam w domu o godzinie 13;00. Brak możliwości płatności kartą. Nie byłam przygotowana finansowo brak gotówki. Gdyby wcześniej była informacja o wizycie kuriera miała bym gotów .

Rzetelne opinie o Apteka Fragal Sp. z o.o.