Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Galmed

Apteka Galmed Opinie 4.7 (251)

Łaska 51
98-220
Zduńska Wola
530 813 777
opinie Apteka Galmed
speedtest
4.7
251
Opinii

Dobrze

4 / 5
2020-01-31 22:31:48
Milena
Wszystko było w najlepszym porządku
2 / 5
2020-01-22 13:01:13
Sergiusz
Brak towaru, brak kontaktu, brak informacji na koncie. Nie polecam.
5 / 5
2020-01-17 11:21:54
Teresa
Bardzo sprawna i potrzebna forma zakupów,
1 / 5
2019-12-05 14:08:56
Ilona
NIE POLECAM !! Paczka z lekami nie oznaczona naklejką "ostrożnie" przez co leki uległy uszkodzeniu i rozlaniu. Chciałam to zgłosić ale niestety nikt tam nie raczy odebrać telefonu i odpisać na e-mail. Ciekawe jak odzyska sporą sumę za całość zamówienia. PORAŻKA.
5 / 5
2019-12-02 16:44:14
Luiza
Bardzo szybka realizacja,aż byłam mike zaskoczona.Mieli lek,ktorego na moim terenie nie było i twierdzili,że nie ma w hurtowniach.
4 / 5
2019-11-30 15:54:26
Milena
kontakt telefoniczny i meilowy z firmą jest zerowy. Towar dostarczony po około dwóch tygodniach z dodatkowymi gratisami z tego powodu. Podsumowując towar został dostarczony.
5 / 5
2019-11-22 07:54:10
Michalina
dość szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2019-10-17 08:50:15
Greta
Bardzo dobra i sprawna obsługa polecam
5 / 5
2019-10-09 15:04:27
Renia
Super! Paczka dotarła bardzo szybko.
5 / 5
2019-10-02 17:08:40
Irma
Fachowa i profesjonalna obsługa, Lek zamawiałam telefonicznie.
4 / 5
2019-10-01 07:38:32
Zdzisława
Profesjonalna obsługa , odpowiadają szybko na maia .Polecam .
5 / 5
2019-09-16 13:48:49
Bogusław
Jestem bardzo zadowolona z dokonywanych zakupów.
5 / 5
2019-08-19 10:32:07
Wiktor
Zakupy przebiegły bez zarzutu , realizacja zamówienia krótka. Polecam.
5 / 5
2019-07-25 17:44:47
Regina
Profesionalne podejście do klienta
2 / 5
2019-07-19 11:30:11
Herbert
Apteka sprzedała produkt, ktorego nie miała na stanie. Dzis koja 4 dzień od transakcji a ja nie mam zwrotu pieniędzy!
5 / 5
2019-06-25 00:21:53
Wera
Polecam, szybko sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-05-22 14:34:28
Teodor
Szybko sprawnie polecam gorąco
5 / 5
2019-05-13 08:01:29
Sergiusz
Transakcja przebiegła dobrze. Lepiej by było jednak, gdyby ktoś skonsultował się ze mną czy odpowiada mi fakt, iż zamówione przeze mnie tabletki mają krótki termin ważności (zwłaszcza że zamówiona była spora ilość).
5 / 5
2019-05-09 22:02:41
Liwia
Co jakiś czas korzystam z usług tej apteki. Zawsze jestem zadowolona
1 / 5
2019-05-08 13:42:08
Wincenty
Jest niewiele tak fatalnych sklepów. Zamówienie złożyłem ponad tydzień temu - nie otrzymałem mailowego potwierdzenia złożenia zamówienia ani informacji dotyczącej nadanego numeru zamówienia ani informacji na jakie konto wpłacić przelew. Wielokrotne próby kontaktowania się na podany na stronie numer telefonu - poza wysłuchaniem nagranej formułki nie umożliwiły mi skontaktowanie się z kimkolwiek. Uważam, że firma jest źle zarządzana nie zna reguł internetowej obsługi i lekceważy klienta.
5 / 5
2019-04-20 05:29:24
Bolesław
super szybko pewnie profesjonalnie
3 / 5
2019-04-12 13:12:24
Idzi
Brak jakichkolwiek informacji ze strony Apteki co dzieje się z przesyłką, brak informacji o nadaniu. Dopiero od InPost dowiedziałem się że paczka jest w drodze
5 / 5
2019-04-04 16:59:12
Luiza
Szybkie zakupy - dobre doradztwo.
5 / 5
2019-03-20 21:46:40
Stanisław
Bardzo dobra apteka. Tylko sporo produktów "chwilowo niedostępnych"
1 / 5
2019-03-15 10:37:01
Kornelia
Zero kontaktu, brak odpowiedzi na email, infolinia nie działa. Zwykła kradzież. Dobrze ze zamówienie tylko 20zl
5 / 5
2019-03-07 12:44:43
Cecylia
wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami
5 / 5
2019-02-04 11:42:22
Daniela
Szybko, solidnie, duży wybór oferty
4 / 5
2019-01-22 13:03:46
Aleksander
Oprócz czasu oczekiwania wszystko w porządku.
5 / 5
2019-01-21 21:40:31
Sonia
Bardzo szybka wysyłka, wszystko poprawnie.
5 / 5
2019-01-17 17:18:29
Marek
Produkty zamówiłem internetowo i jestem zadowolony z obsługi i przesyłki
5 / 5
2019-01-16 13:01:00
January
Bez problemowa i bardzo szybka
5 / 5
2019-01-11 17:32:27
Kamil
Polecam w 100 % . Świetny kontakt , towar zgodny z opisem. Serdecznie pozdrawiam.
5 / 5
2018-12-22 11:03:57
Barbara
Zdecydowanie mogę polecić aptekę, bardzo rozsądne ceny i autentycznie błyskawiczna realizacja zamówienia. To nie pierwsze moje zakupy w tej aptece i z pewnością nie ostatnie.
5 / 5
2018-12-21 18:46:32
Diana
Rzetelne i bardzo profesjonalne podejście do Klienta. Błyskawiczną realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-14 12:39:01
Wiesława
super. informacje na bieżąco. profesjonalnie.
5 / 5
2018-12-12 18:23:10
Dorota
Wszystko przebiegło bez problemu. Towar zgodny z zamówieniem. Pełne zadowolenie z zakupów. Polecam!
5 / 5
2018-11-23 09:19:16
Stanisława
Super zakupy, szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2018-11-21 18:05:08
Felicja
usługi wykonują solidnie, uczciwie. Można zaufać.
5 / 5
2018-11-14 22:09:11
Longin
Rzetelnie, szybko, towar bezpiecznie zapakowany (szkło) . Ogólnie polecam.
5 / 5
2018-11-14 09:01:08
Dominika
Jestem bardzo zadowolony z obsługi i przebiegu transakcji
5 / 5
2018-10-26 10:27:04
Malwina
apteka ma towar o niewygórowanych cenach
5 / 5
2018-10-22 13:21:08
Klementyna
Wszystko ok, szybko i sprawnie
3 / 5
2018-10-12 11:54:46
Fabian
Trochę stresujące zakupy. Po pierwsze nie dostałem po zamówieniu żadnego maila z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia. Dodzwonić się do nich nie sposób. Na maila odpowiedź otrzymałem dopiero po dwóch dniach, dlatego nie polecam sklepu, bo zakupy stresujące...
5 / 5
2018-10-08 11:57:16
Feliks
Dobra internetowa apteka. Kupuję tylko w niej. Polecam.
1 / 5
2018-10-04 13:33:43
Konstanty
Bardzo proszę nie wysyłajcie paczek Pocztą polską. Na lek czekałem 2 tygodnie.
3 / 5
2018-10-03 10:32:55
Rafał
Apteka oferowala dostarczenie zamowionych lekow w ciagu 48godz.Niestety nie dotrzymala obietnicy ja wciaz czekam na dostawe...
5 / 5
2018-09-18 20:11:10
Piotr
Jak zwykle, mam bardzo dobre zdanie o Aptece Galmed.
5 / 5
2018-09-13 18:41:59
Angelika
Realizacja zamówienia sprawna, szybka - bez zarzutu! Polecam!
5 / 5
2018-09-06 14:01:39
Ada
wszystko w porządku, polecam gorąco, na pewno bede jeszcze cos kupowała
5 / 5
2018-09-05 12:42:37
Mieczysława
Bardzo dobrze, polecam, bez zarzutów
5 / 5
2018-08-21 12:21:25
Filip
Polecam. Ceny ok. realizacja również.
1 / 5
2018-08-10 10:53:00
Edward
Zamówiłem dwie maści i dokonałem wpłaty. Po kilku dniach okazało się, że apteka nie ma mojej wpłaty w systemie. Pani przeprosiła jak wysłałem meila potwierdzającego wpłatę. Okazało się jednak, że nie ma dwóch maści tylko jedna. Pani poinformowała, że wyśle maść kurierem i przeleje resztę pieniędzy. Maść doszła oczywiście "kurierem" szybko. Tylko zwrotu pieniędzy za drugą maść nie przelali. Brak odpowiedzi telefonicznej (zero nikt nie odbiera w wyznaczonych godzinach, telefon jest bo taki był wymóg?) brak odpowiedzi meilowej odnośnie zwrotu brak wpłaty na konto. Czyli zostałem okradziony o jakieś 25 zł w biały dzień. Brawo AptekoGalmed!!!
5 / 5
2018-08-03 13:00:00
Rudolf
Szybka I sprawa obsluga. Cala tranzakcja przebiega bezproblemow. Polecam
5 / 5
2018-08-02 10:24:47
Bartosz
bardzo szybka dostawa, wielki pozytyw.
5 / 5
2018-07-24 10:14:16
Ireneusz
Bardzo szybka dostawa - jestem zadowolona z tej apteki.
5 / 5
2018-07-20 12:56:33
Marcin
bardzo sprawne załatwianie zamówień.
5 / 5
2018-07-20 12:10:00
Daria
wszystko sprawnie, szybko, ładnie zapakowane
5 / 5
2018-07-19 14:47:37
Konrad
Fachowcy. Gratuluję. Trzymajcie tak dalej.
5 / 5
2018-07-16 22:26:43
Eleonora
Bardzo tanio i szybko.Naprawdę polecam tą aptekę!
5 / 5
2018-07-10 19:30:25
Kacper
Wszystko odbyło się super:-)
5 / 5
2018-07-05 23:21:09
Alicja
Dobra apteka, prężnie działa.
5 / 5
2018-06-24 13:16:51
Aga
Blyskawiczna wysylka. Super kontakt
5 / 5
2018-05-22 17:27:47
Wera
bardzo dobry sklep. Szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-05-18 13:49:53
Włodzimierz
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Szczoteczka soniczna spełnia moje wymagania.
5 / 5
2018-05-18 00:14:51
Alicja
To o chcialam to znalazlam. Szybka realizacja. Dziekuje i polecam :)
5 / 5
2018-05-16 17:42:26
Ewelina
Profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2018-05-14 16:01:17
Piotr
Bezproblemowo,bardzo dobry kontakt
5 / 5
2018-05-14 14:23:19
Natasza
skorzystam po raz kolejny, pewna, szybka, rzetelna
5 / 5
2018-05-14 09:33:26
Natalia
Szybko, sprawnie, fachowo - polecam!
5 / 5
2018-05-11 13:42:01
Janusz
Jestem zadowolona.Polecę znajomym.
5 / 5
2018-05-09 10:46:39
Beata
Wszystko jak najbardziej profesjonalnie.
5 / 5
2018-05-09 07:53:16
Cyprian
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam :)
5 / 5
2018-05-08 19:51:02
Piotr
Szybk , sprawnie bardzo milla i kompetentna obsługa
5 / 5
2018-05-08 10:00:57
Sara
Ok. Realizacja zamówienia godna polecenia.
5 / 5
2018-05-07 12:06:53
Władysława
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-04 12:25:54
Luiza
Ceny średnie przesyłka dobrze zapakowana szybka dostawa
5 / 5
2018-05-03 17:38:38
Diana
Godna polecenia, miła i fachowa obsługa.
5 / 5
2018-04-27 21:29:11
Stefania
Godna polecenia. Korzystam w razie potrzeby.
5 / 5
2018-04-27 10:08:27
Stefan
Bardzo dobry, solidny sklep.Szybko, sprawnie i zgodnie z moim życzeniem wykonano zakup. Polecam!!
5 / 5
2018-04-26 12:38:13
Sabina
Polecam. Dobre ceny i szybka dostawa.
4 / 5
2018-04-26 09:34:13
Krzysztof
Apteka godna polecenia . Dobre ceny!!Do poprawy czas realizacji zamówienia, w moim przypadku 2dni robocze.
1 / 5
2018-04-25 20:13:11
Rudolf
Słabo... wysyłają wiadomość z prośbą o opinię, kiedy od tygodnia nie mam informacji co z moim zamówieniem. Produkt na stronie jest już "chwilowo niedostępny" - pewnie nie mają, ale ciekawe ile będę musiał czekać na kontakt.
4 / 5
2018-04-24 13:19:36
Witold
Mankament to ,że nie zostałem poinformowany o przyjęciu zamówienia a kurier nie powiadomił, że przyjeżdża z przesyłką.
5 / 5
2018-04-24 09:36:59
Kacper
Polecam. Dzień po złożeniu zamówienia dotarła do mnie paczka.
5 / 5
2018-04-23 21:23:50
Stanisław
Szybka wysyłka , towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam
5 / 5
2018-04-19 19:30:25
Lesław
wszystko przebiegło bez problemów
5 / 5
2018-04-19 15:14:57
Roma
Bardzo dobry rzetelny i szybki sklep.Bardzo dobra komunikacja zarówno mailowa jak i telefoniczna.
5 / 5
2018-04-18 12:26:43
Patrycja
Super.Realizacja błyskawiczna !!
5 / 5
2018-04-03 10:48:30
Eligiusz
Błyskawiczna realizacja zamówienia mimo przedświątecznego okresu 😃 zdecydowanie polecam !
5 / 5
2018-03-28 14:03:37
Teodor
Bezproblemowa transakcja, błyskawiczna wysyłka. Sprzęt dobrze zabezpieczony i w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2018-03-28 13:52:27
Marzena
Jestem bardzo zadowolony ze wszystkiego. Pięć gwiazdek.
5 / 5
2018-03-26 12:43:01
Łucjan
Wszystko super: świetny kontakt, bardzo szybka przesyłka, towar bardzo porządnie zapakowany. Jak najbardziej polecam.
1 / 5
2018-03-23 20:11:14
Zenon
Kasę wysłałem -19-ego , potwierdzenie e-mejlem - 20-ego , dziś piątek - 23-ci , przesyłki nie ma , więc najwcześniej może być , jeśli w ogóle będzie - w poniedziałek - 26-ego . No - ekspres to to nie jest ! Ale ponaglenie o wystawienie opinii dostałem trzy - 21-ego , 22-giego , i 23-go !!! Śmieszne ?? Głupie ?? Nie wiem .
5 / 5
2018-03-23 18:00:30
Filip
Polecam, wszystko odbyło się super i na najwyższym poziomie.
5 / 5
2018-03-21 11:28:27
Zofia
Bardzo polecam aptekę, już tego samego dnia zakup był wysłany.
1 / 5
2018-03-14 18:24:19
Fabian
Kupiłem towar, którego sklep - jak się okazało - nie posiadał. To moim zdaniem nie do zaakceptowania w dobrym sklepie.
5 / 5
2018-03-06 11:16:40
Anastazja
tranzakcja przebiegla bez problemu,szybko i sprawnie.polecam
5 / 5
2018-03-05 12:47:32
Olga
Polecam zakup, szybko, sprawnie i rzetelnie
5 / 5
2018-03-04 18:01:52
Zygfryd
Zamówione produkty dotarły do mnie bardzo szybko. Jednak podczas zamawiania przeze mnie leków, okazało się, że wielu z nich aktualnie nie ma na stanie :( Problem stanowi również określenie przez sprzedawcę ilości kupowanego produktu. np. tylko 5 opakowań. ;) Jednak jestem bardzo zadowolona z współpracy z aptekagalmed,pl. i na pewno skorzystam ponownie :)
5 / 5
2018-03-03 00:47:03
Izydor
Jestem zadowolony z ceny i z szybkości obsługi. Jeszcze tu wrócę.
5 / 5
2018-03-01 23:34:18
Natalia
Wszystko jak najbardziej ok :) polecam.
5 / 5
2018-02-28 10:38:25
Ida
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2018-02-28 10:17:37
Antoni
Szybko,profesionalnie polecam.
5 / 5
2018-02-28 09:30:11
Fryderyk
WITAM, PRZESYŁKA BARDZO DOBRZE ZABEZPIECZONA,SZYBKA REALIZACJA , JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
5 / 5
2018-02-27 13:04:15
Franciszka
Szybka dostawa. Świetny towar. Polecam
5 / 5
2018-02-22 15:08:19
Amelia
Super, bardzo pozytywnie, szybka dostawa, dobrze zapakowane, korzystne ceny. Polecam
5 / 5
2018-02-21 17:54:00
Franciszka
Super rzetelna apteka, dostawa w ekspresowym tempie. Polecam.
1 / 5
2018-02-21 13:55:45
Konrad
brak daty wygaśnięcia, brak odpowiedzi na e-maile
5 / 5
2018-02-20 13:59:26
Karol
Polecam. Konkurencyjne ceny. Szybka realizacja.
5 / 5
2018-02-15 11:23:33
Krzysztof
Bardzo szybka realizacja zamówienia, pełen profesjonalizm - polecam!
5 / 5
2018-02-14 17:31:04
Honorata
Profesjonalnie, szybko i w dobrej cenie.
5 / 5
2018-02-07 15:45:57
Krystyna
Szybka obsługa,polecam aptekę.
5 / 5
2018-02-05 09:48:37
Kajetan
bardzo dobra, będę w niej kupować
5 / 5
2018-02-01 14:47:12
Błażej
Bardzo szybko i sprawnie towar dopiero ocenie
5 / 5
2018-01-27 21:31:44
Hanna
Błyskawiczna wysyłka i profesjonalna oraz bardzo miła obsługa telefoniczna. Mało się zdarza taka obsługa a wiem co piszę bo często zamawiam przez internet. Polecam.
5 / 5
2018-01-27 17:44:50
Dariusz
Bardzo szybka dostawa, niskie ceny, duży wybór!
5 / 5
2018-01-25 19:48:46
Oleg
szybka realizacja, bezproblemowy zakup
5 / 5
2018-01-24 00:07:54
Marta
Wszystko odbyło się Super!
5 / 5
2018-01-22 13:32:36
Dorota
Zakupy przebiegły w bardzo szybki sposób,
5 / 5
2018-01-21 11:49:10
Henryk
Polecam . Strona przejrzysta. Towar szybko otrzymamy i informowanie klienta o statusie zamówienia.
4 / 5
2018-01-20 16:46:50
Wiktor
Wszystko jest ok. Jestem zadowolona z obsługi.
5 / 5
2018-01-20 10:11:01
Jagoda
Bardzo udane zakupy. Potrzebowałam na szybko lek dla synka i transakcja odbyła się błyskawicznie. W środę zamówiłam lek a w piątek rano był już u mnie. Polecam zakupy. Zadowolenie w 100 %
5 / 5
2018-01-19 11:22:09
January
Jestem zadowolona z ceny i dostępności produktu.
5 / 5
2018-01-14 21:30:58
Bolesław
PROFESJONALNA I RZETELNA OBSŁUGA POLECAMY
5 / 5
2018-01-14 20:50:41
Waldemar
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2018-01-13 09:41:46
Alfred
Szybko.dobra informacja.towar zgodny z zamówieniem.polecam.
5 / 5
2018-01-11 18:05:41
Rafał
Solidna firma, warta polecenia.
5 / 5
2018-01-10 14:25:24
Szymon
Polecam. Duży wybór. Ceny konkurencyjne. Szybka realizacja zamówienia. Jeszcze raz polecam.
5 / 5
2018-01-10 11:59:03
Cecyl
Apteka jak najbardziej godna zakupów
5 / 5
2018-01-09 20:55:04
Helena
Super kontakt. O wszystkim zostałam informowania mailowo. Przesyłka bardzo szybko dotarła. Polecam.
5 / 5
2018-01-06 22:08:56
Małgorzata
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2018-01-06 13:55:32
Gabriela
Polecam zakupy,informacje o etapach realizacji zamówienia były na bieżąco towar dobrze zapakowany i realizacja zamówienia bardzo szybka.
5 / 5
2018-01-05 15:49:25
Rafał
Super - nie raz jeszcze skorzystam.
5 / 5
2018-01-04 11:47:19
Izabela
Miejsce na zakupy przez internet jak najbardziej odpowiednie.
5 / 5
2018-01-04 11:38:03
Felicjan
wszystko ok, szybko i solidnie, dobre ceny
5 / 5
2018-01-04 10:57:04
Gerard
Błyskawicznie zrealizowane zamówienie, jak zwykle .
5 / 5
2018-01-03 10:01:56
Lidia
OK w wersji + extra active lux power plus premium :)
5 / 5
2018-01-02 10:40:45
Szymon
Usługa wykonywana profesjonalne.
5 / 5
2018-01-01 16:30:10
Dalia
Szybka realizacja i wysyłka zamówionego towaru
5 / 5
2017-12-29 11:57:41
Zofia
Szybko i sprawnie nawet przed świętami.
5 / 5
2017-12-27 14:57:50
Emil
sprawnie szybko w dobrej cenie
5 / 5
2017-12-27 14:32:01
Fabian
Bardzo Polecam i jeszcze raz bardzo dziękuje !
5 / 5
2017-12-27 08:57:35
Danuta
Bardzo atrakcyjna oferta cenowo, bardzo szybka realizacja, bieżąca informacja o zakupie - SUPER, tak to powinno wyglądać
5 / 5
2017-12-24 14:55:01
Olga
Jestem bardzo zadowolona z usług apteki i nie szukam innej .
5 / 5
2017-12-23 23:33:23
Wiesław
Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Obsługa bardzo miła i pomocna. Wysyłka ekspresowa:) polecam
5 / 5
2017-12-22 20:03:07
Jacek
Świetny kontakt. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-12-21 13:29:26
Stefan
Miła i rzetelna obsluga. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-12-21 10:46:43
Jerzy
Super szybko w najgorętszym okresie przed świątecznym.
5 / 5
2017-12-20 17:01:18
Ida
Niskie ceny i szybks wysyłka zamówienia.
5 / 5
2017-12-19 13:07:00
Patrycja
Wszystko ok. Towar bezpiecznie, szczelnie zapakowany.
5 / 5
2017-12-19 08:43:20
Łucjan
Zakupy zgodnie z zamówieniem. OK
4 / 5
2017-12-18 19:45:29
Daria
Jestem zadowolona,bardzo dobra informacja i szybka realizacja.
5 / 5
2017-12-18 16:33:05
Karina
Bardzo sumiennie wywiązują się z obowiązków. Szybka dostawa, solidne opakowanie towaru. Bieżaca informacja.
5 / 5
2017-12-18 16:32:02
Bartosz
Przyjemnie, tanio, solidnie bez jakichkolwiek problemów. Polecam wszystkim. Wesołych Świąt.RD
5 / 5
2017-12-18 14:07:46
Izydor
Kilka razy zamawiałem błyskawiczna wysyłka dobra cena. Polecam
5 / 5
2017-12-16 08:28:01
Malwina
Polecam, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2017-12-15 22:43:01
Emanuela
bardzo sprawnie i szybko, towar wg opisu
5 / 5
2017-12-15 15:42:51
Leopold
Super, Kontakt telefoniczny do mnie ponieważ nie został wybrany kolor zakupionego przedmiotu!
5 / 5
2017-12-15 13:34:35
Radosław
Jestem bardzo zadowolona z zakupów-począwszy od cen produktów, na szybkiej realizacji zamówienia kończąc. Gorąco polecam☺️
5 / 5
2017-12-14 22:28:15
Judyta
sprawna obsługa, wysyłka w ciągu 48 godzin,zgodnie z zapowiedzia
5 / 5
2017-12-14 13:05:34
Klaudia
Polecam! Bezproblemowo i szybko, paczka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem.
5 / 5
2017-12-14 11:10:30
Wacław
wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-12-13 22:50:04
Ada
Bardzo dobra i sprawna obsługa
5 / 5
2017-12-13 20:19:51
Alina
Sprawnie, duży wybór towarów i tanio.
5 / 5
2017-12-13 20:02:57
Magdalena
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Choc nie zgadzał sie kolor zamowionej rzeczy, ale to nie był akurat wielki problem- syn rowniez lubi różowy 😉
5 / 5
2017-12-13 13:15:00
Agata
Na drugi dzień paczka już czekała na odbiór i to w okresie przedświątecznym! Gorąco polecam 😄
5 / 5
2017-12-13 11:44:39
Pola
transakcja przebiegla szybko,ceny konkurencyjne
5 / 5
2017-12-12 14:08:21
Brygida
Wszystko super. Polecam zakupy w tej aptece.Wszystko szybko sprawnie, wyjątkowo.
5 / 5
2017-12-12 12:53:04
Zenon
Wszystko w porządku, szybko i bez problemów (:
5 / 5
2017-12-12 12:04:28
Klementyna
Wszystko zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2017-12-12 11:54:16
Iwo
bardzo profesjonalna, sprawna. Super produkty
5 / 5
2017-12-12 08:57:59
Arlena
Jestem zadowolona. Szybka realizacja zamówienia i szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2017-12-11 12:56:35
Stanisława
Bardzo szybka i sprawna transakcja
4 / 5
2017-12-10 16:14:02
Zenon
Jestem bardzo zadowolona i zaskoczona tak szybką obsługą. Bardzo polecam,
5 / 5
2017-12-09 10:16:12
Oliwia
Mika obsługa szybko i sprawnie zostało moje zamówienie spakowane i wysłane
5 / 5
2017-12-08 20:35:06
Agata
Jestem bardzo zadowolony. Żadnych problemów Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2017-12-08 18:28:52
Wiesław
świetna obsługa, kontakt, cena i dostepność
5 / 5
2017-12-08 14:14:50
Feliks
Szybko, sprawnie, rzetelnie, możliwość śledzenia przesyłki. Bardzo polecam
5 / 5
2017-12-08 12:58:20
Marina
Zlecenie zostało zrealizowane błyskawicznie, nawet szybciej, niż głosiła informacja na stronie, zatem polecam serdecznie
5 / 5
2017-12-08 12:17:15
Jadwiga
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodne z oczekiwaniami. Polecam!
5 / 5
2017-12-07 16:06:58
Irma
Super, szybka i sprawna obsluga
5 / 5
2017-12-07 10:05:48
Remigiusz
Apteka bardzo dobrze działająca na rynku super obsługa
5 / 5
2017-12-07 09:54:51
Krzysztof
Rewelacja. Leki w najlepszej cenie na rynku natychmiastowa wysyłka. Polecam.
5 / 5
2017-12-07 09:07:29
Sławomira
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie !
5 / 5
2017-12-06 23:39:53
Marcin
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bezproblemowa dostawa.
5 / 5
2017-12-06 12:12:10
Kornel
Produkt "świerzy", zapakowy pieczołowicie i z wyobrażnią, błyskawiczna wysyłka, brak zbędnej korespondencji. Z czystym sercem polecam :)
5 / 5
2017-12-06 11:30:27
Laura
Bardzo szybka dostawa zamówienia.
5 / 5
2017-12-04 17:39:43
Ireneusz
Szybko, sprawnie bez problemów
5 / 5
2017-12-02 15:43:13
Wiesława
Apteka godna zaufania, pod każdym względem oceniam na 5.
5 / 5
2017-12-02 09:35:01
Iwona
Solidny sprzedawca, dobry kontakt, szybka wysyłka.
1 / 5
2017-12-01 10:58:03
Karolina
nie są zainteresowani klientem
4 / 5
2017-11-29 22:54:09
Sławomir
Szybko zrealizowane zamówienie, szybko doręczone, choć opakowanie zamówionego towaru było delikatnie uszkodzone... prawdopodobnie to wina dostawy (Poczta Polska), ale może produkt powinien być lepiej zabezpieczony?
5 / 5
2017-11-29 18:41:33
Irmina
ZAwsze szybko i pewnie, wysyłka nawet w tym samym dniu. Porządna firma, polecam!
5 / 5
2017-11-29 18:36:34
Rudolf
Jak najbardziej mogę polecić ę aptekę . Szybka wysyłka, doskonały kontakt i towar zgodny z opisem w dobrej cenie.
5 / 5
2017-11-29 13:10:21
Katarzyna
bardzo szybka realizacja zamówienia, towar porzadnie zapakowany.
5 / 5
2017-11-29 11:31:33
Marcelina
W pełni profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-11-29 11:11:32
Tymon
tanio, szybko i bezproblemowo. Napewno jeszcze nie raz skorzystam z tej apteki. Polecam.
5 / 5
2017-11-29 09:57:17
Szczepan
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco,
3 / 5
2017-11-28 16:53:13
Edmund
trochę za długo czekam na paczkę
5 / 5
2017-11-28 09:21:59
Tamara
szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń

Rzetelne opinie o Apteka Galmed