Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Główna

Apteka Główna Opinie 4.8 (146)

Dickensa 27
02-382
Warszawa
( brak )
opinie Apteka Główna
speedtest
4.8
146
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 21:24:19
Eugenia
Szybko, tanio i bezproblemowo :)
4 / 5
2020-02-20 22:20:21
Monika
Dobrze aczkolwiek nieśpiesznie :)
5 / 5
2020-02-19 18:29:24
Sabina
Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-18 23:13:45
Aneta
Suplasyn 1-Shot 60 mg/6ml 1 ampułko-strzykawka- dobrze zapakowane i zabezpieczone przed zniszczeniem; dobra cena; wszystko ok
5 / 5
2020-02-13 13:08:11
Nastazja
Otrzymałam towar zgodny z opisem aukcji
5 / 5
2020-02-11 12:36:52
Krystyna
Bardzo szybko i sprawnie dostałam zamówione produkty.Szczerze polecam
3 / 5
2020-02-10 14:07:55
Alina
Otrzymałam pęknięty krem,a poza tym wszystko ok.
5 / 5
2020-01-30 09:52:41
Oksana
Dobre ceny witamin.Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-26 10:22:22
Natalia
Otrzymałam co zamówiłam w bardzo korzystnej cenie i bardzo szybko
5 / 5
2020-01-23 14:19:45
Szymon
Polecam szybko, sprawnie, sympatyczny Kurier
4 / 5
2020-01-21 20:51:58
Wiola
spodziewałam się ze szybciej będzie wysłany
5 / 5
2020-01-21 13:20:25
Alicja
Świetna obsługa i asortyment.
5 / 5
2020-01-21 10:20:53
Jolanta
Apteka oferowała lek, który nie był dostępny w wielu aptekach na terenie Warszawy, Zamówienie zostało zrealizowane tego samego dnia (odbiór osobisty). Cena b. konkurencyjna. Miła obsługa.
5 / 5
2020-01-18 07:13:55
Marlena
Wszystko Idealnie. Zdecydowanie polecam zakupy w aptece. Zamówiony towar taki jak chciałem. Zero problemów!
5 / 5
2020-01-17 21:05:54
Emanuela
Rzetelna obsługa, szybki proces wysylki
4 / 5
2020-01-17 20:43:19
Andrzej
Nie można było w tym przypadku towaru dostarczyć do Katowic więc zrezygnowałem. Raz zamawiałem towar i było OK.
5 / 5
2020-01-17 10:18:38
Otylia
Szybko i taniej niz w innych aptekach.
5 / 5
2020-01-15 11:11:04
Eugeniusz
bardzo dobry kontakt, bez oszukiwania po prostu napisali, że wystąpiła pomyłka. Fajnie, że to jakaś osoba pisała, a nie nieznana nieopisana osoba. Ogólnie aptekę polecam.
5 / 5
2020-01-13 10:19:28
Izydor
Bardzo dobra apteka , polecam.
5 / 5
2020-01-10 11:22:46
Oliwier
Jest super. Ceny leków najlepsze. Polecam
5 / 5
2020-01-05 22:23:07
Irma
Super zapakowane, zgodne z opisem, dotarło do rąk własnych polecam,
5 / 5
2020-01-05 17:48:41
Gracjan
Sklep wywiązał się ze swojego zadania w 100%. Polecam ten sklep!
5 / 5
2020-01-04 13:18:41
Eligiusz
Super szybka obsługa. Towar bardzo dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem. SUPER
5 / 5
2020-01-03 17:34:02
Sylwester
Super cena i blyskawiczna dostawa.
5 / 5
2020-01-02 12:57:40
Liwia
apteka jest na wysokim poziomie i już wcześniej z niej korzystałem
5 / 5
2020-01-02 12:47:31
Emanuel
Jestem bardzo zadowolona. Towar bardzo dobrze zabezpieczony, szybka przesyłka. POLECAM
5 / 5
2020-01-01 22:09:38
Lech
Wapaniale jak zwykle i w mega szybkim czasie za niewielkie koszty kurierskie! Polecam!
5 / 5
2020-01-01 12:58:53
Luiza
Bardzo dobra i fachowa obsluga! Gorąco polecam!
5 / 5
2019-12-31 07:27:03
Kazimiera
Jestem miło zaskoczona że udało mi się kupić towar w dobrej cenie i został bardzo szybko dostarczony.
5 / 5
2019-12-30 21:19:08
Krystyna
Transakcja przebiegła sprawnie. Bez uwag.
5 / 5
2019-12-30 14:37:14
Karolina
Bardzo pozytywnie. Wysyłka bardzo szybka i sprawna.
5 / 5
2019-12-26 10:08:12
Sylwia
Wspaniała współpraca szczególnie gdy szybko potrzeba dostać paczkę no i kurier za cudownie niską cenę który zapewnia błyskawicznie dostawę. Polecam gorąco!
5 / 5
2019-12-13 07:14:36
Bogusław
Super, cieszę się, że jest.
5 / 5
2019-12-12 22:30:45
Juliusz
Wszystko super, polecam, atrakcyjne ceny i dostawa do paczkomatu :)
5 / 5
2019-12-12 18:51:33
Barbara
Szybka wysyłka. Ceny konkurencyjne. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-12 16:07:47
Bronisław
Atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-12 16:07:47
Miłosz
Atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-11 22:06:47
Martyna
To co zamówiłam było najtaniej w poròwnaniu z innymi aptekami.
5 / 5
2019-12-06 17:24:34
Dymitr
Bardzo dobre produkty polecam.
5 / 5
2019-12-05 13:59:40
Szymon
polecam tego sprzedawce. bardzo szybka realizacja zamowienia
1 / 5
2019-12-05 13:09:04
Eugeniusz
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-12-05 00:01:39
Faustyna
Bez żadnych problemów i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-03 12:53:21
Sylwester
Wszystko ok,zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-12-02 11:45:28
Dalia
Towar zgodny z opisem. Cena satysfakcjonująca. Towar otrzymałam szybko. Polecam
5 / 5
2019-11-28 16:25:21
Władysława
Poszło sprawnie. Szkoda, że nie ma możliwości wykonania szybkiej płatności paypal, blik bądź coś w ten deseń. Było jeszcze sprawniej i bezproblemowo. Chociaż jak na aktualne warunki (bez szybkich płatności) było dobrze.
5 / 5
2019-11-22 22:02:20
Hubert
polecam super szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-22 13:27:06
Leon
Wszystko super, bardzo polecam
5 / 5
2019-11-20 17:41:37
Klaudia
Tanio, sprawnie, solidnie. Szczerze polecam!
1 / 5
2019-11-19 10:40:11
Teodor
Zamówienie złożyłem 7.11.2019 i do dnia dzisiejszego(19.11.2019) nie otrzymałem paczki,mało tego nawet nie otrzymałem żadnej informacji wyjaśniającej ten problem. Fatalna obsługa klienta,nie odpisują,nie ma z nimi kontaktu. Nie polecam innym.
5 / 5
2019-11-18 14:24:02
Liza
Zdecydowanie skusze sie jeszcze raz.
5 / 5
2019-11-18 09:52:09
Janusz
Wszystko swietnie- szybko, sprawnie bez problemow
5 / 5
2019-11-15 18:06:51
Patryk
Szybko, tanio jesteśmy bardzo zadowoleni.
5 / 5
2019-11-14 20:30:05
Żaneta
Super było skorzystać z Waszych usług
5 / 5
2019-11-14 12:52:19
Eryk
Dostałem paczkę w ciągu 24 godz
5 / 5
2019-11-12 15:10:27
Adam
Bardzo szybka dostawa zamówionego leku w ciągu 40 godzin od zamówienia miałem już przesyłkę w domu. Wieczorem złożyłem zamówienie a rano następnego dnia dostałem informację że przesyłka została nadana.
5 / 5
2019-11-12 10:53:11
Bogna
Polecam. Bezproblemowe zakupy 👍
5 / 5
2019-11-11 11:04:51
Walentyna
Szybko i zgodnie z opisem, polecam.
5 / 5
2019-11-08 21:15:33
Norbert
Bez watpienia moge polecic ta firme.
5 / 5
2019-11-07 13:05:41
Małgorzata
Polecam, tanio i sZybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-26 20:17:18
Agnieszka
Super bardzo szybka wysyłka. Zamawiałam w niedzielę we wtorek przesyłka była już u mnie.
5 / 5
2019-10-25 10:14:32
Greta
Jestem zadowolona ze sprawnej obsługi.
5 / 5
2019-10-24 14:57:30
Karina
Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości obslugi
5 / 5
2019-10-24 09:52:29
Kajetan
Bardzo polecam! Szybko i zgodnie z opisem!
5 / 5
2019-10-24 00:02:36
Rafał
Wszystko ok . Rzetelność wzorcowa.
5 / 5
2019-10-23 10:02:11
Lesław
Szybko! Niedrogo! Dokładnie to co zamawiałem, a czego nie mogłem kupić w aptekach stacjonarnych. POLECAM !!!
5 / 5
2019-10-21 15:19:35
Jakub
Opinia pozytywna, apteka warta polecenia.
5 / 5
2019-10-20 16:52:52
Klementyna
Polecam.Szybka wysyłka i dostawa.
5 / 5
2019-10-19 22:23:52
Jerzy
Super miejsce na zakupy produktów leczniczych. Tanio szybko i sprawnie.
4 / 5
2019-10-19 12:49:29
Liliana
Zakupy przebiegły bez problemu. Sklep posiada wygodne formy płatności.
5 / 5
2019-10-14 13:47:47
Grażyna
Super apteka. Sprawnie i szybko. Polecam
5 / 5
2019-10-10 21:25:19
Halina
Bardzo dobry sklep. Rzetelne informacje, czytelna strona, szybka realizacja - czyli tak jak powinno być :)
5 / 5
2019-10-10 11:37:23
Igor
Bardzo sprawna i szybka dostawa produktu żadnych nieprzewidzianych skutków ubocznych z dostawą opłatą i realizacją zamówienia ponad to dodatkowy prezent polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2019-10-09 12:14:15
Władysław
Apteka z dużym asortymentem. Ceny niskie. Zamowienie zrealizowane bardzo szybko
4 / 5
2019-10-02 13:10:22
Paula
Musiałam upomniec się o wysłanie paczki bo o mnie zapomnieli
5 / 5
2019-09-27 18:34:44
Izolda
Bardzo dobry sklep, z atrakcyjna ofertą
5 / 5
2019-09-25 21:23:27
Emanuela
BARDZO PROFESJONALNIE. POLECAM
5 / 5
2019-09-25 14:09:45
Katarzyna
Zamówienie zostało dostarczone zgodnie z oczekiwaniem. Polecam
5 / 5
2019-09-21 16:59:21
Bartosz
To był mój drugi zakup w tej aptece i ponownie jestem bardzo zadowolony. Moje zamówienie wysłano jeszcze tego samego dnia!!
5 / 5
2019-09-18 16:43:22
Honorata
Bardzo fajna współpraca, gorąco polecam.
5 / 5
2019-09-16 10:21:31
Irena
Jestem bardzo zadowolona za jakość dostarczenia przesyłki za szybką dostawe. Mam zamiar dalej korzystać z zakupów przez internet w aptece. Pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2019-09-03 00:56:32
Brunon
Komunikacja z klientem na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-09-02 13:22:45
Magdalena
Są świetni, bardzo szybko nastąpiła realizacja mojego zamówienia, polecam!
5 / 5
2019-08-29 11:53:22
Agnieszka
Wiem, że jak będę zamawiać kolejny zastrzyk, to skorzystam z tej apteki.
5 / 5
2019-08-28 11:20:19
Tamara
Wszystko się zgadza, większość leków tańsza niż w aptekach stacjonarnych. Jestem mile zaskoczona!
5 / 5
2019-08-26 20:36:47
Stanisława
Po malych przeszkodach ale jestem zadowolona
5 / 5
2019-08-26 18:39:30
Zygfryd
Polecam, szybko oraz sprawnie . Zamówienie otrzymane po 4 dniach, ale był weekend :)
5 / 5
2019-08-24 04:39:09
Diana
Bardzo dobrą szybko, tanio ,sprawnie !
5 / 5
2019-08-21 20:35:42
Julianna
szybkie i sprawne zakupy, towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2019-08-19 16:46:18
Magda
Sprawnie, wszystko i w terminie.
5 / 5
2019-08-14 11:30:20
Brygida
Jestem zadowolona Szybka dostawa
5 / 5
2019-08-13 18:51:54
Emanuela
Szybko, sprawnie, polecam 😊
5 / 5
2019-08-08 13:50:11
Elżbieta
Szybka realizacja zamówienia oraz rozsądne ceny produktów
5 / 5
2019-08-07 13:04:42
Sonia
Polecam, wszystko przebiegło bez zarzutów. Zgodne z zamówieniem.
1 / 5
2019-07-31 15:11:43
Aldona
Kiepsko pierwsze zakupy i nie mogę wybrać innej opcji płacenia jak tylko z góry.... XXI wiek
5 / 5
2019-07-31 14:00:43
Felicjan
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Szybka dostawa,wygodne formy płatności.
5 / 5
2019-07-28 20:08:46
Kornelia
za długo czekałam /ponad tydzień/na odbiór
3 / 5
2019-07-24 14:02:15
Jakub
Niestety czas realizacji zamówienia to ok 7 dni.
1 / 5
2019-07-23 11:47:05
Lesław
Nie polecam, wystawiono towar z błędną ceną, po dokonaniu zakupu zadzwoniła Pani z obsługi z prośbą o anulowanie, ponieważ pomyliła cenę. W ramach rekompensaty zaproponowano mi śmieszny rabat. Wielkie rozczarowanie.
5 / 5
2019-07-17 09:42:15
Wanda
Szybko, sprawnie bez zarzutu, w sposób jaki chcę. Wzór do naśladowania. Polecam
5 / 5
2019-07-16 14:14:34
Eliza
Szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem. Niskie ceny.
1 / 5
2019-07-16 08:45:17
Elżbieta
W dniu 14 czerwca złożyłam zamówienie dzisiaj jest 16 lipca i przesyłka nie przyszła Pozdrawiam
5 / 5
2019-07-09 13:51:19
Elżbieta
Sprzedający stanął na wysokości zadania, zakupiony towar wysłany bardzo szybko, an drugi dzień był już u mnie domu :)
4 / 5
2019-07-09 13:20:18
Albert
Zakup przebiegł pomyślnie , długi czas kompletowania zamówienia. zamówienie 19.06 , powiadomienie o odbiorze 28.06
5 / 5
2019-07-08 19:48:30
Arlena
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-07-05 17:30:55
Bronisław
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Serdecznie polecam :)
5 / 5
2019-07-04 18:22:58
Walentyna
Super obsługa i świetne ceny🙂
5 / 5
2019-07-04 15:49:06
Sofia
Żadnych problemów z dostawą
4 / 5
2019-07-03 16:34:09
Nastazja
Nie odnotowano w systemie mojej płatności. Musiałam interweniować telefonicznie.
5 / 5
2019-06-28 14:07:23
Ignacy
szybko i dokładnie to co chciałem - nie dostałem w żadnej aptece tylko Aptece głównej. POLECAM!!!
5 / 5
2019-06-21 23:06:33
Idzi
Super! Wzorowa transakcja, przesyłka i zawartość. Jak najbardziej polecam!
5 / 5
2019-06-21 07:20:52
Jerzy
Serdecznie polecam zakupy, sprawna obsluga i miłe niespodzianki.
5 / 5
2019-06-19 11:43:30
Jan
Wszystko bez zarzutu, info kto pakował przesyłkę w środku plus próbki rożnych specyfików, tak powinni być.
1 / 5
2019-06-18 14:20:13
Leon
Towar zamowiony ale nie dostarczony mimo uplywu 3 tygodni.
5 / 5
2019-06-17 11:54:19
Julita
Rewelacja. Przystępna cena i expresowa przesyłka.Polecam.
5 / 5
2019-06-14 08:09:00
Janina
Bardzo sprawnie i szybko. Polecam
5 / 5
2019-06-11 19:11:20
Zuzanna
zawsze u was będę kupywał i polecał was macie tanie ceny i to mi pai pozdro
5 / 5
2019-06-11 16:14:19
Damian
Polecam. Zamówienie zrealizowano zgodnie z oczekiwaniem i w przewidzianym czasie.
4 / 5
2019-06-10 15:46:12
Mariola
Raczej w porządku. Chociaż jedna sprzedająca robi problemy z niejasnymi, jej zdaniem, zapisami recept. Gdzie indziej te recepty były realizowane bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-06-05 18:47:22
Bernard
Ok. Polecam. Towar dobrze zabezpieczony. Bez problemu zmiana adresu dostawy zamówionego towarów - w tym przypadku aparat do mierzenia ciśnienia.
5 / 5
2019-06-01 19:53:23
Konrad
Apteka bardzo fajna przystępne ceny szybka wysłka.
5 / 5
2019-05-31 09:06:52
Klementyna
Jestem zadowolona z tej formy zakupu. Mily gest - gadzet w prezencie.
5 / 5
2019-05-30 13:06:43
Fryderyka
Jestem bardzo zadowolony. Przesyłka błyskawiczna, towar zgodny z zamówieniem mimo, że zamówiono dużą ilość opakowań tego samego środka.
5 / 5
2019-05-29 10:21:13
Marta
Doskonały kontakt, bardzo tanie produkty, natychmiastowa szybka wysyłka, Nic dodać nic ująć. Polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2019-05-28 17:59:22
Dymitr
Sklep przewyższył moje oczekiwania. Dziękuję.
5 / 5
2019-05-28 12:25:01
Emilia
Super sklep apteka oprócz zamówienia dodali gratisy. Polecam . Na pewno skorzystam z zakupów w aptece
5 / 5
2019-05-27 15:52:49
Aleksandra
Profesjonalna pod kazdym wzgledem.
5 / 5
2019-05-23 13:55:46
Apolonia
Szybka i sprawna wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-05-23 10:51:21
Aga
Bardzo dobre ceny, szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-05-21 14:24:20
Magdalena
Apteka jest dobra i tania szybka wysyłka towaru .
5 / 5
2019-05-14 12:19:44
Lucjan
Szybko, bezproblemowo. I jeszcze dodatkowo z małym upominkiem :-)
5 / 5
2019-04-28 22:21:55
Justyna
Wszystko idealnie. Towar bardzo odpowiedzialnie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-04-26 08:55:38
Felicja
Jestem zadowolona z zakupów, Wszystkie towary zostały sprawnie dostarczone .
5 / 5
2019-04-24 22:50:07
Olaf
Bardzo szybka i sprawna obsługa. jestem bardzo zadowolona. Jak najbardziej mogę polecić aptegaglowna .pl.
5 / 5
2019-04-23 14:57:26
Klementyna
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-04-20 22:08:53
Justyna
Transakcja przeprowadzona w błyskawicznie.
5 / 5
2019-04-19 16:44:07
Władysław
Super apteka. Polecam zakupy w tej aptece.
5 / 5
2019-04-18 07:14:38
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam aptekę.
5 / 5
2019-04-17 20:41:04
Izabela
Cena rewelacyjna!!! Za dwa opakowania plus wysyłka zapłaciłam tyle, ile zapłaciła bym za jedno w zwykłej aptece. Super polecam
5 / 5
2019-04-15 11:00:55
Zdzisława
Wszystko super. Blyskawiczna wysyłka
5 / 5
2019-04-02 20:29:18
Alberta
Świetna apteka. Jestem b. zadowolona z usługi. Będę korzystać z zakupów w przyszłości.
5 / 5
2019-03-20 12:07:43
Justyna
Odebrałam leki w aptece ul. Garwolińska 16 zgodnie z moim zamówieniem, szybko i z uprzejmą i naturalnie życzliwą obsługą. Dodatkowo dostałam próbki tabletek do ssania od bólu gardła.
5 / 5
2019-03-17 16:56:47
Fryderyk
Profesjonalnie, szybko, sprawnie.
5 / 5
2019-03-14 22:35:57
Róża
Jest w porzadku szybko załatwiłam zamówienia
5 / 5
2019-03-13 18:49:35
Violetta
Jest Bardzo szybka w realizacji zamówienia
5 / 5
2019-03-13 13:02:02
Apoloniusz
Przystępne ceny. Dobra realizacja.
5 / 5
2019-02-28 10:37:50
Roksana
Zdecydowanie polecam. Lepiej nie mogłoby być. Rewelacja. Tanio, szybko i z fajnym gratisem.

Rzetelne opinie o Apteka Główna