Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Internetowa abcapteka.pl

Apteka Internetowa abcapteka.pl Opinie 4.4 (227)

Przejazd 2A/4
15-430
Białystok
85 307-74-44
opinie Apteka Internetowa abcapteka.pl
speedtest
4.4
227
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-12-29 02:15:39
Grzegorz
Sklep wprowadza w błąd wystawia produkt na stronie po czym po dwóch dniach czekania na mleko dla dziecka pisze że jednak nie ma
1 / 5
2021-11-23 12:20:17
Waldek
Ta apteka to kompletna pomyłka sprzedają rzeczy których nie maja czas oczekiwania miesiąc jak wpłacisz pieniadze za towar to nie licz na to ze ci przyślą towar dno
5 / 5
2020-02-22 14:23:54
Luba
Bardzo fajna apteka, przystępne ceny, promocje, wyprzedaże, bardzo miła obsługa klienta!
5 / 5
2020-02-21 13:40:25
Jan
Witaminy dla dzieci w żelkach
5 / 5
2020-02-20 23:03:54
Renata
Szybka i profesjonalnie załatwiona transkcja
5 / 5
2020-02-20 23:03:54
Angelika
Szybka i profesjonalnie załatwiona transkcja
4 / 5
2020-02-18 07:49:14
Kacper
przy opcji-odbiór osobisty wskakiwał Białystok,przy zamówieniu z Wrocławia-bzdura
5 / 5
2020-02-17 14:52:20
Sabina
Bardzo dobry asortyment, przestępne ceny, dogodne formy platnosci i dostawy.
5 / 5
2020-02-15 10:49:48
Gracjan
Szybko i sprawnie. Na ten moment czekam na zamówiony produkt
5 / 5
2020-02-14 21:39:44
Filip
zgodnie z ceną i opisem polecam
4 / 5
2020-02-14 15:51:54
Julianna
Wszystko odbyło się sprawnie, aczkolwiek zamawiałam lakier a otrzymałam sztyft (faktura opiewała na lakier) ale może produkt się sprawdzi i reklamować nie będę
4 / 5
2020-02-12 09:44:08
Emanuela
realizacja zamówienia zgodna z podpisanym regulaminem
5 / 5
2020-02-10 15:19:31
Jonatan
Szybko i solidnie. Polecam. jk
5 / 5
2020-02-07 11:56:41
Wacław
dobry kontakt, tani asortyment
5 / 5
2020-02-07 09:50:50
Janina
Ocenię po otrzymaniu zamówienia
5 / 5
2020-02-06 15:58:03
Łukasz
Wszystko bezproblemowo, szybka wysyłka POLECAM w 100%
5 / 5
2020-02-05 18:30:19
Karol
super szybka przesylka i bardzo profesjonalna obsluga
5 / 5
2020-02-05 13:13:53
Marina
Kontakt świetny, info o wycofaniu asortymentu z produkcji i braku odpowiedniej ilości do zrealizowania zamówienia.
5 / 5
2020-02-04 18:33:33
Jarosław
Towar zgodny z zamówieniem, wysyłka dość szybko,dostawa darmowa i za to wielki plus!!! Ale cena też przystępna. Polecam!!!
5 / 5
2020-02-04 07:44:01
Wanda
40/5000 Dobra robota, mimo że zamówienie było większe
5 / 5
2020-02-02 14:53:53
Aniela
Polecam, konkretne zakupy, dobry kontakt, pewny towar.
5 / 5
2020-02-01 10:16:51
Kinga
Bardzo szybka realizacja, towar dobrze zabezpieczony, zgodny z opisem. Dziękuję i pozdrawiam.
3 / 5
2020-01-30 15:23:01
Antonina
Towar ok, ale realizacja trwała ponad tydzień.
5 / 5
2020-01-30 14:19:08
Roma
Wszystko bardzo sprawnie i szybko.
5 / 5
2020-01-30 10:58:12
Joachim
To mój pierwszy kontakt z apteką. Zapowiada się interesująco. Pełna sprawność informatyczna. O.K.
5 / 5
2020-01-30 09:18:53
Rudolf
Jak zawsze super! Z przyjemnością wracam na zakupy do tej Apteki!
4 / 5
2020-01-29 13:54:15
Roksana
Ceny atrakcyjne. Po tygodniu upomnialam się mailowo o swoją przesyłkę gdyż nie miałam informacji czy została przesłana - po czym za 2 dni przesyłka była już w paczkomacie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-29 12:00:54
Helena
Kolejny zakup w tej aptece – wszystko OK.
5 / 5
2020-01-26 20:37:57
Antoni
Wszystko przebiegło dobrze bez problemów napewno wrócę jeszcze do Państwa pozdrawiam
2 / 5
2020-01-24 16:16:34
Henryk
Kontakt z pania telefoniczny miła i to tyle
4 / 5
2020-01-21 16:37:01
Karol
Kontakt w miarę dobry, brak jednego produktu
1 / 5
2020-01-21 11:43:47
Ewelina
Złożyłam zamówienie na sumę ponad 300zl 12 stycznia. Nie miałam żadnej informacji od apteki o przyczynie opóźnienia. Dopiero dziś /21sttcznia/otrzymalam maila z info, że przesyłka zostanie nadana najpóźniej jutro. Nie polecam i nie będę już klientka apteki
4 / 5
2020-01-20 17:54:21
Julian
Koszty przesyłki trochę wysokie. Mogłaby być opcja paczkomatow
1 / 5
2020-01-19 23:08:02
Zofia
Informacja podczas składania zamówienia: towar zostanie wysłany w ciągu 2 dni. Po tygodniu przesyłki brak. Dzwonię do apteki, otrzymuję informację że nie ma jednego z zamawianych produktów i nie wiadomo kiedy będzie. Moje zarzuty: brak jakiejkolwiek informacji o braku produktu, produkt nadal widnieje na stronie jako dostępny.
5 / 5
2020-01-17 18:24:52
Zdzisława
jestem w sumie zadowolony, ponieważ realizacja mojego zamówienia przebiegła pomyślnie i bez żadnych zarzutów
1 / 5
2020-01-17 15:24:29
Wiktor
Nie polecam ! Zamówiłam syrop zapłaciłam czekałem A okazało się że tego syropu nie ma w magazynie i zaproponowali inny którego nie chciałam
2 / 5
2020-01-17 13:44:03
Donata
Za długo to wszystko trwa w ogłoszeniu napisali że od czwartku do poniedziałku będzie przesyłka a była w środę
2 / 5
2020-01-15 16:00:03
Łucja
Po tygodniu oczekiwania na paczkę, skontaktowałam się z apteką, okazało się że w wyniku nieporozumienia paczkę wyślą za kolejne 4 dni. Gdybym się do nich nie odezwała, nie wiadomo ile jeszcze bym musiała czekać.
5 / 5
2020-01-15 14:53:50
Joachim
Jestem bardzo zadowolona z przepisu transakcji . Mega Pozdrawiam
5 / 5
2020-01-14 11:41:42
Tobiasz
Wszystko w najlepszym porządku!
1 / 5
2020-01-13 16:10:44
Rafał
Popełniłem błąd, że wcześniej nie przeczytałem wszystkich opinii. spotkało mnie to samo - 6dni oczekiwania do momentu wydania przesyłki kurierowi, mimo,że jest zapewnienie o wysyłce w ciągu 24godz. zamówiłem towar 07.01 o godz. 13, kłamliwą informację o wysyłce towaru otrzymałem 10 01 o godz 16, a faktycznie wysłana została w poniedz, 13.01 o godz 14(po sprawdzeniu na infolinii w DPD, bo paczki nie było jeszcze w systemie). Pracownicy firmy kłamią - i to jest najgorsze.Jeszcze trzeba doliczyć czs dostarczenia przez DPD.
5 / 5
2020-01-12 12:40:02
Halina
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Kontakt z apteką bezproblemowy.POLECAM!
5 / 5
2020-01-12 11:25:42
Sabina
bardzo dobrze zamówiłam i otrzymałam
5 / 5
2020-01-11 19:09:35
Tymon
Wszystko ok. Zamówione towary zgodne z opisem.
1 / 5
2020-01-11 11:13:52
Ksenia
Na stronie lieki piszą że są, a za tydzień przychodzi list że nie będzie, chociaż na stronie stoi czas realizacji 24 godziny
5 / 5
2020-01-10 13:41:24
Karina
Wszystko sprawnie,bez jakichkolwiek zarzutów. Polecam
1 / 5
2020-01-09 16:42:24
Marcelina
Nie polecam zamawiając widziałam informacje ze przesyłka powinna być w piątek w paczkomacie natomiast dzień wcześniej nawet nie została wysłała. NIE POLECAM
3 / 5
2020-01-09 13:59:01
Edward
Wystawia lek, ktorego nie ma na stanie, nie informując o tym klienta, po mojej interwencji, że czekam tydzien na przesylke dostalam info na czacie na stronie ze jednak nie maja tego produktu a zorientowali sie dopiero po ponad tygodniu, a przecież byla przerwa swiateczna. Dokonano anulowania zamowienia i zwrotu pieniedzy po moim żądaniu. produktu jednak nie usunieto z oferty.
4 / 5
2020-01-08 18:48:48
Halina
Są barzdzo w porządku. Zdarzył się błąd przy pakowaniu, ale zaproponowano mi wymianę produktów. Świetna, grzeczna komunikacja z klientką. Polecam tę atekę.
5 / 5
2020-01-07 13:19:58
Jarosława
jestem zadowolony skorzystam w przyszlosci
5 / 5
2020-01-06 19:16:07
Eryk
Towar dostępny, proste zamówienie.dobre opisy.
4 / 5
2020-01-04 21:35:44
Stefan
będę korzystała dalej z propozycji tej apteki
5 / 5
2020-01-04 12:53:32
Otylia
Wszystko w jak najlepszym porządku. Rzetelna i pełna informacja o realizacji zamówienia. Towar starannie zapakowany. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-12-28 14:38:45
Mateusz
Sklep ma przejrzystą i przyjazną dla klienta stronę. Zakupy robi się szybko a wątpliwości rozwiewa się na drodze online (czat). Wysoko oceniam ten sklep.
5 / 5
2019-12-27 23:46:32
Aneta
Polecam! Super Apteka! Po raz kolejny udane zakupy!
3 / 5
2019-12-27 15:56:34
Mieczysława
niestety dostarczono nie właściwy towar, dość szybko został wymieniony, cóż nie myli się ten kto nic nie robi :)
5 / 5
2019-12-27 13:52:18
Sergiusz
Koszty wysyłki są stosunkowo wysokie i za korzystanie z PayPala pobierana jest opłata. Zamówienie i dostawa przebiegły sprawnie.
5 / 5
2019-12-27 13:23:18
Liliana
Zamówienie zostało zrealizowane w terminie krótszym od podanego przy rezerwacji. Wszystko załatwione ok.
2 / 5
2019-12-27 13:03:51
Halina
To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Pomimo deklarowanej dostępności na stronie apteka sprzedaje towar, którego nie ma na stanie i nie jest wstanie skompletować zamówienia. Dodatkowo o braku produktów powiadamiają z opóźnieniem także zrezygnowałam z zamówienia. Pieniądze zwrócili na konto.
5 / 5
2019-12-25 19:30:51
Fryderyka
Wszystko szybko i bardzo dobrze, tym bardziej że przed Świętami. Polecam!
5 / 5
2019-12-25 14:19:24
Iga
Wszystko w porządku, tylko dziwne że nie przesyłają żadnych maili odnośnie zamówienia (potwierdzenie, status, realizacja).
5 / 5
2019-12-24 18:39:48
Aga
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bez zastrzeżeń. Polecam!
5 / 5
2019-12-18 17:54:32
Felicjan
Mimo,że takiej ilości towaru nie było na stanie i trzeba było czekać, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Opakowanie bezpieczne,całość dotarła nienaruszona i błyskawicznie.
5 / 5
2019-12-18 13:05:40
Bogna
Natychmiastowy przelew zwrotny na Moje konto .Super super !!!!!!!!!!
1 / 5
2019-12-17 16:16:47
Weronika
Nie posiadane oferowsnrgo na stronie towaru
5 / 5
2019-12-17 16:12:58
Michalina
Zakupy e tej aptece to sama przyjemność. Szybka dostawa i napewno będę robiła jeszcze w tej aptece zakupy. Polecam w 100%.
5 / 5
2019-12-17 14:06:39
Witold
Sprawnie i zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2019-12-17 13:19:13
Tamara
Zamówiłam mleko, które miał być wysłane 11.12.19r, czas oczekiwania pisało 1 dzień. Paczki nie mam do dzisiejszego dnia. Dzwoniąc pod podany nr.tel na stronie, nikt nie odbiera. Nie polecam!!!!!
3 / 5
2019-12-17 11:42:10
Bronisław
Niestety zabrakło produktu co się oczywiście zdarzyć może, ale pierwsza informacja o problemie przyszła dopiero po kilku dniach a później to już ja musiałem się przypominać co z paczką. Ostatecznie zamówienie zostało anulowane i otrzymałem zwrot pieniędzy. Dramatu nie ma ale niesmak pozostał…
5 / 5
2019-12-17 11:12:20
Sylwester
solidny partner,brak jakichkolwiek zastrzeżeń.Jestem w pełni usatysfakcjonowany.
5 / 5
2019-12-14 19:49:40
Izolda
Pierwsze wrażenie jest pozytywne. Włożyli prezent dla dziecka w pakiecie.
5 / 5
2019-12-14 15:47:22
Mieczysława
Apteka ok ale przewoźnik DPD nic nie wart, nie dostarcza towaru pod wskazany adres lecz dostarcza do swojego składu przy tym kłamią tak więc apteka jak najszybciej powinna zmienić kuriera bo psuje ich dobrą opinie.
5 / 5
2019-12-14 14:17:10
Leokadia
Jestem bardzo zadowolona ze sprawnej i szybkiej realizacji. Dziękuję bardzo, że ktoś w tym kraju tak sprawnie załatwia chorych ludzi. Pozdrawiam Maria
3 / 5
2019-12-13 11:52:20
Zenon
Najpierw anulowano moje dość duże zamówienie, póżniej wysłałem moją opinię i co o tym sądzę -dość negatywnie po czym przysłanie mi zamówienie dość szybko wraz z prezencikiem lecz zmniejszone o około 90% Czyli z 6 but.na 1szt.pozdro
5 / 5
2019-12-12 15:42:19
Pola
Bardzo dobra obsługa, świetny kontakt, dobre ceny
4 / 5
2019-12-10 15:37:15
Leon
sklep jak najbardziej ok,ale kurier DPD to pomyłka,niedostarczył paczki ,zwrócił ją.
5 / 5
2019-12-10 14:41:45
Iwo
Super szybko, sprawnie i bardzo konkurencyjne ceny w tej aptece.
5 / 5
2019-12-07 08:14:49
Natasza
Jestem zadowolona z apteki. Jedynie mam uwagę co do oferty internetowej - zabrakło mi w niej terminu ważności leku, co przy większym zamówieniu ma ogromne znaczenie
5 / 5
2019-12-07 05:55:07
Wiktoria
Dobry pomysł z dostawą Paczka w Ruchu.Oceniam pozytywnie.
5 / 5
2019-12-06 13:14:02
Klementyna
SZybko , super, zgodnie z zamowieniem.
5 / 5
2019-12-06 12:53:43
Gabriela
Na początku ja trochę namieszałam ,ale po wyjaśnieniu sprawy telefonicznie , dostawa nastąpiła zaraz następnego dnia i to do południa , gdyż bardzo mi na tym zależało - dodatkowo dostałam jeszcze prezent od Firmy :) Bardzo polecam abcapteka.pl , ponieważ stanęła na wysokości zadania.
5 / 5
2019-12-05 21:33:42
Robert
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-12-05 13:04:48
Marina
Polecam tę aptekę.szybko bezproblemowo i w przyzwoitych cenach. Polecam ez zastanowienia. .
5 / 5
2019-12-05 09:38:05
Marlena
Zakup udany jak (jak zwykle z resztą). Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-01 06:22:11
Leon
wybralam towar ktorego nie bylo w magazynie ale wydaje mi sie ze i tak szybko paczka dotarla ze wszystkimi zakupami. Bardzo szybko skompletowano zamowienie. Dziekuje
5 / 5
2019-11-28 16:00:48
Zbyszko
Bardzo udana transakcja. Polecam. Konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka do transportu. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-11-28 09:32:29
Fryderyk
Polecam , szybko, sprawnie i bez zarzutów
4 / 5
2019-11-27 11:12:39
Józef
Termin wysyłki bardzo długi ponad 10 dni
5 / 5
2019-11-24 10:33:24
Rozalia
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-11-22 14:23:54
Oleg
Szybko i sprawnie. Bez żadnych problemów
5 / 5
2019-11-22 11:47:06
Gerard
Wszystko załatwione bardzo sprawnie polecam
4 / 5
2019-11-22 09:01:54
Kamil
Nie przeczytali ze zrozumieniem uwag załączonych do zamówienia. Chciałem fakturę na inną osobę niż adresat przesyłki, to zrobili fakturę na mnie, łącznie ze skopiowaną moją uwagą (sic!) że ma być na kogo innego. Brak staranności, nie poinformowali, że wystawiony towar jest chwilowo niedostępny. Tylko ze względu na cenę i unikatowy towar złożyłem zamówienie w tej aptece.
5 / 5
2019-11-22 08:52:14
Paweł
Pozytywnie również bardzo miła obsługa telefoniczna z Panią na infolinii w aptece. Szybko, solidnie, polecam zakupy.
5 / 5
2019-11-20 10:00:30
Bogusław
Bardzo dobry kontakt,natychmiastowa informacja w sprawie zakupów,bardzo niska najniższa cena na całym rynku w Polsce produktu,poczekałem troszkę ale BARDZO GORĄCO POLECAM !!!
5 / 5
2019-11-19 17:11:42
Bogusława
Znalazłam tam wszystkie produkty, których szukałam. Ceny są przystępne. W niektórych przypadkach można upolować niezłe okazje. Towar był dobrze spakowany. Nie było żadnych problemów z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-18 14:40:12
Izyda
Realizacja zamówienia bardzo szybka, produkt zgodny z opisem:)
5 / 5
2019-11-18 11:31:00
Ludwika
Wszystko super. Płatność blikiem, szybka przesyłka!
4 / 5
2019-11-17 13:02:17
Irena
Ogolnie dóbrze ponniwaz jedna pani farmaceuta "uratowala" a tym samym podtrzymał dobra opinie tej apteki. Błąd został naprawiony ja zostałam przeproszona z dodatkiem małej rekompensaty także bardzo dziękuję i polecam tę aptekę bo ja będę kontynuowała współpracę.
1 / 5
2019-11-15 23:16:18
Igor
Z apteki otrzymałem inny lek niż zamawiałem. Otrzymany lek ma taką samą nazwę jak ten, który zamawiałem lecz jego skład jest inny.
5 / 5
2019-11-14 22:13:40
Lucyna
Najlepsza Apteka - szybko, tanio i profesjonalnie!
5 / 5
2019-11-14 13:40:22
Radomir
Przesyłka dotarła zgodnie z rozmową telefoniczną
4 / 5
2019-11-08 08:28:01
Leon
Jedyną wadą to długie oczekiwanie za przesyłka, reszta bez zarzutów
5 / 5
2019-11-07 12:42:35
Mariusz
Szybko, sprawnie - pełna profesja.
4 / 5
2019-11-07 12:19:30
Antoni
Musiałem zapłacić za dostawę mimo że na ceneo było info że dostawa powyżej 149.00 jest darmowa. Poza tym reszta bardzo dobrze: towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-11-07 12:03:38
Agnieszka
Super bez żadnych komplikacji ale często towar ,, dostępny '' na stronie okazuje się , że nie ma go na stanie i trzeba trochę dłużej poczekać na wysyłkę zamówienia.
5 / 5
2019-11-07 10:42:46
Bernadeta
Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-11-07 10:42:46
Wacław
Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-11-05 06:19:05
Bogna
Zamówienie zostało skompletowane i wysłane błyskawicznie. Pełen profesjonalizm. Polecam Serdecznie
5 / 5
2019-10-31 13:39:00
Konstanty
Polecam aptekę pełna rzetelna informacja towar dotarl jestem bardzo zadowolona skorzystam z usług apteki ponownie godna zaufania
5 / 5
2019-10-31 07:13:52
Honorata
REELACJA!!! Jeszcze nigdy nie otrzymałam tak szybko towaru!BRAWO!!!POLECAM!!!
5 / 5
2019-10-31 07:13:52
Dominika
REELACJA!!! Jeszcze nigdy nie otrzymałam tak szybko towaru!BRAWO!!!POLECAM!!!
5 / 5
2019-10-29 15:03:45
Krystyna
Ogólnie długo czeka się od zamówienia. Ale apteka ma dobre ceny i dostałam gratisik także polecam
4 / 5
2019-10-29 09:23:33
Regina
Jeżeli komuś nie zalezy, aby szybko otrzymać towar, to polecam. Osobiście więcej nie zamówię na abcapteka.pl. 10 dni zajęło kompletowanie mojego zamówienia, a to tylko zwykła maść do rąk !
4 / 5
2019-10-28 21:44:20
Bernadeta
Bardzo dobra obsluga; mimo, ze nie mieli na stanie produktu, ktorym bylam zainteresowana, zaoferowali mi produkt zastepczy. Co prawda, za doplata, co spowodowalo opoznienie czasowe w dostawie, ale z kolei zoferowano mi takze wyslanie przesylki kurierem, wiec paczka doszla na czas (chcialam, aby zamowienie doszlo przed wyjazdem, ktory zaplanowalam).
5 / 5
2019-10-28 12:22:20
Wiesław
Apteka jest bardzo ok. wszystkie interesujące mnie lekarstwa były w sprzedaży, ceny atrakcyjne.
5 / 5
2019-10-25 21:26:57
Jadwiga
Cisze sie ze apteka zrealizowala moje zamowienie ilosciowe poniewaz choruje na zespol sjorgena (brak sliny) i taki 1 glosal starcza na dwa dni ........dziekuje
3 / 5
2019-10-22 12:26:47
Renia
Długo musiałam czekać na zamówienie. W paczce nie zgadzał się towar, ale sztuki się zgadzamy .
5 / 5
2019-10-21 13:04:06
Angelika
Kontakt świetny. Zależało mi na czasie, przesyłkę otrzymałam następnego dnia roboczego
5 / 5
2019-10-21 12:12:41
Andrzej
Polecam. Ceny super. Obsługa też w porządku.
5 / 5
2019-10-21 11:46:54
Lidia
Polecam tego [email protected]ącego. Towar zgodny z opisem. Dostawa błyskawiczna. Polecam !!
3 / 5
2019-10-20 18:53:48
Róża
Nie jestem zadowolona, ponieważ zamówienie złożyłam we wtorek ok godziny 14 a dostawa nastąpiła po tygodniu! Dokładnie we wtorek tylko przed 14... Plusem jest to że wszystko co było w szklanym opakowaniu było dodatkowo opakowane w folię babelkowa. Dla mnie szybkość obsługi jest prawie najważniejsza w zakupach internetowych. Ceny atrakcyjne, opakowanie bdb ale czas wysyłki tragedia.
5 / 5
2019-10-17 15:17:30
Wiesław
Apteka godna polecenia, doskonały wybór suplementów i leków w przystępnych cenach.
5 / 5
2019-10-17 14:21:05
Sabina
wszystko jak najbardziej w porządku. polecam
4 / 5
2019-10-16 17:52:46
Mirosław
Dobry kontakt z apteką. Niestety dlugie oczekiwanie na wysyłkie związane z brakiem jednego z produktów. Zostałem poinformowany o chwilowym braku towaru i zaproponowano mi albo wysłanie tego co jest albo poczekanie kilka dni na skompletowanie zamówienia. Wybrałem opcje 2. Ogólnie oceniam ok.
3 / 5
2019-10-15 17:02:15
Liwia
gdyby nie brak wystawionych witamin to było by ok
5 / 5
2019-10-10 12:42:17
Olaf
Z czystym sumieniem mogę polecić
5 / 5
2019-10-03 14:29:48
Renata
Wszystko ok Oprócz tego że dajecie darmowy bonus do zakupów za 400 zł ponad i produkt jest przeterminowany Pozdrawiam
1 / 5
2019-10-03 12:01:30
Benedykt
Nie mam milych doswiadczen lek widniał na stronie jako dostepny kiedy zlozylam zamowienie otrzymalam odpowiedz ze go nie posiadaja a na nastepny dzien maila ze mam zaplacic za zamowienie ktorego nie mieli dla mnie to śmiechu warte nigdy więcej nie zloze tam zamowienia
5 / 5
2019-10-03 11:59:35
Łucjan
W sumie ok, ale w moim przypadku dość długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2019-10-02 17:07:19
Mariola
przesyłka profesjonalnie zabezpieczona, dodatkowa niespodzianka w postaci dołożonych gratisów zaskoczyła mnie bardzo , bardzo pozytywnie . Moja rozmowa telefoniczna również bardzo pozytywna, przemiła obsługa. Polecam gorąco i na pewno będę korzystać z zakupów w tej aptece. pozdrawiam
5 / 5
2019-09-29 22:19:17
Stefania
Szybka dostawa zgodna z zamówieniem
5 / 5
2019-09-28 00:57:49
Renia
Zamówienie zrealizowane w abcAptece tego samego dnia, ale przesyłka kurierska PDP szła przez tydzień
5 / 5
2019-09-27 14:13:01
Sylwester
Bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Dobra cena.
5 / 5
2019-09-26 10:53:01
Lidia
Polecam. Szybka realizacja. Dodatkowo dostałam gratisy w postaci dobrej jakości próbek.
5 / 5
2019-09-22 11:32:31
Walenty
Polecam, kompetentna obsługa.
5 / 5
2019-09-20 20:00:59
Beata
Wszystko bardzo dobrze, bezpiecznie zapakowany produkt
5 / 5
2019-09-20 13:25:23
Irmina
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU
5 / 5
2019-09-20 11:21:24
Łucja
Super szybko, sprawnie i bez problemu. Miłym akcentem było znalezienie w paczce gratisów :) polecam serdecznie zakupy.
5 / 5
2019-09-19 21:02:18
Wanda
Zakupy przebiegły bez zarzutu.Polecam
5 / 5
2019-09-17 14:25:22
Sylwester
Zamówienia są przewaznie realizowane szybciej, niż proponowany przez stronę sklepu termin realizacji zamówienia. Dodatkowo można telefonicznie umówić się na zrealizowanie zamówienia, którego kwota jest niższa, niż minimalne 25 złotych (o czym informuje stosowna informacja na stronie podsumowania koszyka zamówień).
5 / 5
2019-09-15 16:00:54
Daniela
Bardzo sprawnie,szybko,taniej,pozwoliło zaoszczędzić czas
5 / 5
2019-09-14 20:38:53
Faustyna
Mile zaskoczenie odnośnie ceny, informacja o wysyłce zgodna z informacją przy zakupie
5 / 5
2019-09-10 18:59:38
Aurelia
Jak zawsze- szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-09-10 01:12:20
Wojciech
Jestem bardzo zadowolona. Przemiła obsługa, znakomity kontakt nawet na odległość. Przesyłka solidnie zapakowana. Po prostu idealnie.
5 / 5
2019-09-06 14:07:24
Regina
Szybko sprawnie informacje na bieżąco Polecam
5 / 5
2019-09-06 11:11:27
Kamil
Bardzo dobrze. Oczekiwania zostały spełnione.
5 / 5
2019-09-05 09:15:23
Ludwika
wszystko szybko i sprawnie, polecam
5 / 5
2019-09-03 14:52:14
Kalina
Bardzo profesjonalna obsługa sklepu. Wszystkie moje prośby dotyczące wysyłki towaru były w 100 % spełnione. Bardzo dziękuję za wasz profesjonalizm. Zakupy w sklep polecam. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-08-31 17:34:41
Henryka
Sprawna profesjonalna transakcja. POLECAM!
5 / 5
2019-08-28 13:35:13
Jarosława
Szybko, miło i super profesjonalnie.
5 / 5
2019-08-27 09:35:47
Ewelina
Bez jakiegokolwiek zarzutu. Super.
5 / 5
2019-08-25 09:56:57
Ewelina
Szybka i sprawna zarówno komunikacja, jak i obsługa.
4 / 5
2019-08-23 07:07:51
Arnold
Bardzo długa darmowa wysyłka
4 / 5
2019-08-22 09:28:46
Anastazja
Nie pamiętam po ilu dniach zamówienie zostało zrealizowane ale dość szybko to mogę powiedzieć.
4 / 5
2019-08-22 08:33:01
Sebastian
dostawa sprawna ale bardzo drogo
2 / 5
2019-08-19 21:41:00
Anita
Zaplacilam 10go przelewem przez poczte za 3 rozne przesylki wszystkie dostawa przez poczte 2 doszly a ta z apteki abc jeszcze nie a jest 19go wieczor. Apteka nie spieszy sie z wysylka
1 / 5
2019-08-19 14:20:12
Sandra
Zamówienie opłacone 4.08 dzisiaj 19.08 nadal brak.Paczka wysłana TYDZIEN po oplaceniu-jak mnie poinformowano po moim mailu z zapytaniem-z powodu braku.Wyslano PONOC 12.08 i nadal pączki brak.Po kolejnym mailu zapytaniem Paczka w Ruchu idzie bardzo długo...Widocznie idzie pieszo. NIE POLECAM.To były zakupy pierwsze i ostatnie Na stronie BRAKU informacji jak długo "idzie"przesyłka.Zakupiłam w aptece Blistex Medplus.
5 / 5
2019-08-16 16:10:17
Kornelia
Bardzo miła obsługa. Świetny kontakt mailowy. Polecam.
5 / 5
2019-08-16 11:54:43
Izabela
Transakcja załatwiona szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-08-16 11:28:24
Sergiusz
POLECAM - bardzo przystępne ceny, tania wysyłka.
5 / 5
2019-08-15 20:37:35
Leon
Super dodatkowo miła niespodzianka Polecam
3 / 5
2019-08-15 13:26:25
Izydor
Jeśli liczysz na szybką dostawę leku, który potrzebujesz to szukaj gdzie indziej.
5 / 5
2019-08-14 13:36:37
Zygfryd
Bardzo dobra komunikacja z obsługą sklepu. Gdyby nie klopoty z zalogowaniem do portalu płatnosci, na pewno dokonalabym zakupu.
5 / 5
2019-08-13 11:36:50
Mieczysława
Komunikacja lozytywnie , niestety termin realizacji zbyt dlugi od zamowienia do otrzymania orzesylki minelo 9 dni
5 / 5
2019-08-12 18:34:55
Zbigniew
Bardzo przyjemne zakupy - szybko i profesjonalnie
2 / 5
2019-08-12 13:27:50
Paulina
FATALNIE! zamówienie złozyłam 30-07-2019 i po interwencji towar odebrałam 12-08-2019 . owszem w ramach rekompensaty dołaczony został gratis - witaminy lecz to w żaden sposób nie rekompensuje tak długiego oczekiwania na zamówienie.
5 / 5
2019-08-09 11:29:37
Wieńczysła
Miła obsługa.Szybka dostawa.Bardzo dobry kontakt. Bardzo dziękuję.
5 / 5
2019-08-07 11:03:53
Sławomir
Bardzo miła, kulturalna i kompetentna obsługa
5 / 5
2019-08-07 08:41:47
Aurelia
Polecam zakup zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-06 14:33:20
Cecylia
cena atrakcyjna, towar ok, dobrze zapakowany
5 / 5
2019-08-01 10:30:37
Jagoda
było opóźnienie ale dostałam rekompensatę gadzety więc ok
5 / 5
2019-08-01 09:32:33
Jowita
Bardzo sympatyczna obsługa. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-07-31 17:11:49
Ignacy
Pomyślna transakcja bez żadnych problemów a produkt zgodny z opisem
2 / 5
2019-07-26 15:52:10
Marlena
Czekam na towat juz bardzo długo, paczka w ruchu jest w drodze do magazynu centralnego cały czas, ciekawe kiedy przyjdzie za tydzień, miesiac????
5 / 5
2019-07-26 12:54:53
Damian
Bardzo szybka obsługa 100 % zadowolenia
2 / 5
2019-07-23 17:35:16
Bogdana
15tego apteka otrzymala przelew... 22wszego powiedzieli mi (po kontakcie telefonicznym z mojej strony) że MOZE za około 3 dni paczka będzie do odbioru. Minimun 10 dni??? Zdecydowanie za długo!!!
5 / 5
2019-07-22 22:38:09
Agnieszka
po raz kolejny apteka zrealizowała moje zamówienie ekspresowo. 5+
5 / 5
2019-07-22 09:36:29
Lilianna
trudno ocenić, zamawiałam pierwszy raz, ale bez problemu :)
4 / 5
2019-07-19 19:14:58
Romuald
bogata oferta medykamentów w dobrych cenach.
5 / 5
2019-07-19 13:21:23
Fabian
Szybko, sprawnie i w atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2019-07-06 14:59:42
Patrycja
Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2019-07-06 14:45:12
Adam
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej aptece. POLECAM !!!
4 / 5
2019-07-02 16:35:11
Sofia
Zbyt długie oczekiwanie na przesyłkę.
3 / 5
2019-06-28 14:18:55
Leopold
w miarę dobre ceny słaba obsługa i wysyłka
5 / 5
2019-06-26 21:41:49
Bogusław
Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
1 / 5
2019-06-25 15:21:46
Stanisław
Czekam 2 tygodnie na przesyłkę ..zero informacji
5 / 5
2019-06-25 13:56:49
Władysław
Super kontakt.Niezwykle miła, fachowa obsługa. Wkrótce ponownie nawiąże współpracę z tą firmą.
5 / 5
2019-06-25 13:18:23
Adam
szkoda, że przesyła była po kilkunastu dniach od zamówienia :(
4 / 5
2019-06-24 13:06:32
Oksana
Ogólnie jestem zadowolona ale mam zastrzeżenia co do samej realizacji zamówienia..brak kontaktu ze sklepem, brak informacji o wysyłce , ...towar otrzymałam po 4 dniach od zamówienia.
5 / 5
2019-06-24 07:40:45
Greta
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Towar otrzymałam następnego dnia po złożeniu zamówienia.
4 / 5
2019-06-20 12:13:17
Mariola
Starano się zrealizować zamówienie ale okazało się towaru zabrakło w magazynach. Pieniądze zostały zwrócone.
5 / 5
2019-06-18 11:51:12
Lilianna
Miałam zamówienie ze specjalnymi wymaganiami, obsługa apteki bardzo miła, pomocna, pięknie współpracowała i obsłużyła mnie wzorowo. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-06-16 08:57:42
Sławomira
Wszystko super - cena, jakość towaru, opis, dostawa
5 / 5
2019-06-15 08:42:53
Iga
szybko, spraawnie, bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-06-11 15:57:33
Mieczysław
Jestem zaskoczona szerokim wyborem oferowanych leków i produktów medycznych. ceny również zaskakująco niskie. Polecam
5 / 5
2019-06-11 15:54:26
Rozalia
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w abcapteka. Oferowane produkty i obsługa spełniają moje oczekiwania. Sprawnie, szybko, tanio! Polecam :)
5 / 5
2019-06-10 17:04:13
Tobiasz
Pod każdym względem super :-) ceny, czas oczekiwania. Obsługa apteki baaardzo miła. Polecam :-)
5 / 5
2019-06-10 10:56:06
Jowita
Sprawnie i szybko, czyli tak jak trzeba. :) Porządna firma.
5 / 5
2019-06-08 10:19:32
Lidia
Doskonałą apteka, dobre ceny, towar dostępny i szybko dostarczony, POLECAM!!!
5 / 5
2019-06-05 12:53:56
Patryk
Polecam! Realizacja tego samego dnia. Obsługa bez zarzutów.

Rzetelne opinie o Apteka Internetowa abcapteka.pl