Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Internetowa OLMED

Apteka Internetowa OLMED Opinie 3.4 (450)

Milionowa 37
93-193
Łódź
42 233 49 09
opinie Apteka Internetowa OLMED
3.4
450
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2024-01-13 07:09:10
Iwona
Paczka z lekami zaginęła i pomimo mojego wydzwaniania do apteki, do pocztexu, składania interwencji, z ich strony zero kontaktu, jak również zero dbałości o klienta. Pomimo, że od złożenia przeze mnie zamówienia minęło 10 dni, nie wyślą ponownie paczki, bo ich największym zmartwieniem jest to, że jeśli paczka się kiedyś znajdzie to być może pocztex mi ją dostarczy. WTF?! Wychodzenie z założenia, że każdy klient jest złodziejem i przyjmie drugą paczkę wiele mówi o firmie. Na pierwszym miejscu jest kasa, a nie zadowolony klient. Także w razie jakichkolwiek problemów, nie licz na to, że apteka ma podejście proklienckie i się Tobą przejmie. Prawie wszystko kupuję przez Internet i dawno nie trafiłam na takiego sprzedawcę, a o sprzedawcy najwięcej mówi właśnie to, jakie ma podejście, gdy się pojawi problem. Tej apteki NIE POLECAM!
1 / 5
2023-12-08 03:40:48
lech
Nie doręczyli przesyłki, przekierowali odbiór na pocztę (Pocztex - najgorsza firma kurierska w Polsce wg moich doswiadczeń!) Nie doręczyli przesyłki - mimo że byłem w domu cały dzień. Zostawili informację, że przesyłkę należy odebrać na poczcie. Pani z APTEKI OLMED oświadczyła, że to jest normalna procedura ateki Olmed - kurier nie zawiadamia klienta, że ma paczkę i że jest przed domem. Wg pani z apteki to klient powinien cały dzień czekać na kuriera - aż przyjedzie z paczką. Zero logiki - pani jakby miała klapy na uszach i oczach. Pierwszy raz spotkałem się z takim traktowaniem klienta ze strony jakiejkolwiek apteki i firmy kurierskiej - a skorzystałem wiele razy. Odradzam korzystanie z Apteki Olmed i Pocztexu zdecydowanie
1 / 5
2023-09-15 02:13:33
Marzena
Tydzień temu zamówiłam pieluszki dla mojej nowo narodzonej wnusi,niestety jeszcze nie dotarły.Często robię zakupy przez internet, nigdy nie czekałam tyle na dostawę.W aptece Olmed robię pierwszy raz i OSTATNI!
1 / 5
2023-09-08 11:56:29
Aneta
Nie polecam . Przesyłka nie dotarła , a minął już tydzień. Kontaktu brak !
1 / 5
2023-09-08 04:29:24
Staszek
Po tygodniu od złożenia zamówienia, zero kontaktu, zero informacji, brak towaru. Omijajcie z daleka!
1 / 5
2023-09-07 13:18:59
Marta
Czas realizacji zamówienia woła o pomstę do nieba czekam 4 dni i nic tragedia w opisie czas realizacji 1-2 dni a ja po 4 dniach nawet informacji o statusie zamówienia nie dostałam. Nigdy więcej nie będę zamawiać z tej apteki !!!!
1 / 5
2023-09-07 09:39:41
Marta
Ceny konkurencyjne, ale czas wysyłki - żenada. Kilka stów mają na koncie, s na leki czekam tydzień i taka sytuacja się powtarza. To prawdopodobnie mój ostatni zakup w aptece Olmed. Nie polecam
1 / 5
2023-09-06 09:00:10
Karolina
Pieniądze wpłacone 25 sierpnia (28 otrzymali, bo dostałam takiego maila). Od 30 sierpnia przesyłka niby przygotowana przez nadawcę, ale do chwili obecnej status przesyłki nie ruszył. Także ostatni raz kupowałam. Nigdy nie miałam zastrzeżeń, szybko dostawałam towar, a teraz takie coś...
1 / 5
2023-08-29 07:22:25
Marzena
Złożyłam zamówienie w aptece i dokonałam wpłaty należności. Otrzymałam potwierdzenie przyjęcia zamówienia do realizacji i wpływu gotówki. Wczoraj otrzymałam maila o anulowaniu mojego zamówienia bez podania przyczyny. Telefonicznie dowiedziałam się że przyczyną były braki większości zamówionych pozycji. To bardzo nieprofesjonalne i nierzetelne podejście do klienta. Z pewnością nie dokonam już żadnego zakupu w tej aptece
1 / 5
2023-08-23 08:50:09
Adrian
Jednym słowem: masakra!!!! Firma w ogóle nie trzyma się obiecanego czasu dostawy.
1 / 5
2023-08-10 09:41:17
Arkadiusz
NIE POLECAM!! - brak na stronie internetowej informacji o przeprowadzanej inwentaryzacji, zamówienie złożone a na pocztę w odpowiedzi na zapytanie o czas wysyłki zamówienia otrzymuję wiadomość: "Dzień dobry, najmocniej przepraszamy jednakże obecnie trwa inwentaryzacja na magazynie, w związku z czym dostawa zamówienia może się wydłużyć o około 1-2 dni." SZKODA CZASU.
5 / 5
2023-07-13 17:49:02
Laura
Zamówienie złożone w poniedziałek wieczorem - w środę rano do odbioru. Bez zastrzeżeń których jak widzę - jest sporo :)
1 / 5
2023-06-01 14:00:19
Agnieszka
Witam nie polecam nikomu zakupów w danej aptece internetowej nie wywiązują się z terminem dostawy brak zamówionego produktu obsługa klienta poprzez infolinię i email bardzo nie miła obwiniają klienta a nie siebie za brak towaru na stanie. Czekam na dostawę już piąty dzień i nadal paczka moja nie została odebrana od przez kuriera. Omijać zakup szerokim łukiem!!!
1 / 5
2023-05-20 11:23:43
Elwira
Absolutnie nie polecam! Na stronie informacja o wysyłce w ciągu 24 h, paczka została wysłana po 3 dniach i to dopiero po moich interwencjach telefonicznych. Z resztą pani na infolinii bardzo niemiła, wręcz bezczelna i lekceważąca klienta. Nigdy więcej nie kupię w tej aptece!
2 / 5
2023-03-23 05:17:10
Hary
Wygląda na to że sprzedają towar którego nie mają, dopiero go zamawiają po paru dniach, gdy klient zapłaci, co znacznie wydłuża czas wysyłki. Jeżeli Ci się nie spieszy, to towar dostaniesz, ale może Ci już być nie potrzebny.
1 / 5
2023-03-07 08:13:35
Aga
Termin realizacji zamówienia znacznie dłuższy niż w opisie. Niektóre artykuły z zamówienia zawierają krótki termin ważności. Kupując w normalnej cenie liczyłam na przynajmniej roczny termin ważności a nie 7 miesięczny. Polecam to sprawdzać w otrzymanej paczce.
5 / 5
2023-02-19 05:06:55
Czesia
Otrzymany towar zgodny z zamówieniem z długim okresem przydatności. Po dokonaniu płatności po dwóch dniach towar otrzymałam. Polecam zakupy, gdyż ceny na zamawiany towar były atrakcyjne w porównaniu do innych aptek
1 / 5
2023-02-13 01:36:09
Anna
Termin realizacji zamówienia podany na stronie nijak się nie ma do rzeczywistego terminu. Zamówienie złożone kilka dni temu, po dniu informują że zaksięgowali wpłatę, po 2 że przekazano do realizacji, dzień cisza, a po weekendzie, dostaję wiadomość, że przygotowano do wysyłki. Nie polecam. Inne apteki internetowe w których kupowałam działały sprawniej, tu mnie skusiła cena, ale przecież i tak finalnie leki kupiłam drożej, stacjonarnie, bo nie mogę czekać tydzień.
2 / 5
2023-02-02 02:04:10
Mahdalena
Czas oczekiwania na przesyłkę to tydzień! Na stronie napisane jest, że czas realizacji to około 1-2 dni, a email o realizacji przyszedł po 5 dniach. Niestety nie polecam, chyba, że komuś nie zależy na czasie.
5 / 5
2023-01-29 17:47:18
Joanna
Zamowienia składam poraz kolejny, żadnych problemów, przesyłki dobrze zabezpieczone.
1 / 5
2023-01-27 06:54:40
Szymon
Ostrzegam i odradzam. Krótkie terminy wysyłki tylko na stronie by zwabić klientów. Ta apeka nie ma od miesięcy działającej infolinii "niby ze względu na ilość zamówień pracownicy infolinii pakują paczki :-) sic!". Zero kontaktu telefonicznego, mailowy bardzo wolny i nie starają się klientowi pomóc. Odradzam. Moje zamówienie zostało anulowane po 16 dniach licząc od dnia złożenia.
1 / 5
2023-01-19 17:36:14
Marek
Infolinię wyłączyli na maile nie raczą odpowiedzieć, czekam na leki kilka dni i nawet nie wiem kiedy otrzymam. Nikomu nie polecam tej apteki, w innych dużo sprawniej i nie lekceważą klientow
1 / 5
2023-01-19 03:19:50
Justyna
brak kontaktu z apteką. Wyłączona infolinia z powodu uwaga "dużej ilości zamówień" Masakra. Pieniądze wzięli od razu, mija 5 dni i jeszcze towaru nie wysłali. Pierwszy i ostatni raz zamawiam w tym miejscu.
1 / 5
2023-01-15 04:24:10
Aga
Brak przesyłki od tygodnia. Telefon nie odpowiada. A kasę wzięli. Nie wiadomo co robić. Nie zamawianie w tej aptece!!!
1 / 5
2023-01-13 17:44:17
Paula
Zdecydowanie nie polecam. Za długi czas oczekiwania na przesyłkę. Infolinia nie działa.
1 / 5
2023-01-13 08:31:59
Ela
Zdecydowanie odradzam! Po tygodniu oczekiwania moje zamówienie nawet nie zostało przyjęte do realizacji, infolinia nie działa, kilkaset złotych wydane na leki które nie przyszły na czas, i które mogłabym już dostać gdzie indziej. Na maila o rezygnacji z zamówienia i prośbę o zwrot pieniędzy - brak reakcji. Wydana kwota była spora, więc sprawa zapewne skończy się interwencją rzecznika praw konsumenta.
1 / 5
2022-12-27 05:39:28
Jola
NIE POLECAM, czekałam 2 tygodnie za zamówieniem, aż w końcu mi je sklep anulował. Kpina z klienta i obsługa fatalna, raczę omijać!!!!
1 / 5
2022-12-27 05:39:28
Jola
NIE POLECAM, czekałam 2 tygodnie za zamówieniem, aż w końcu mi je sklep anulował. Kpina z klienta i obsługa fatalna, raczę omijać!!!!
1 / 5
2022-11-09 04:53:27
Tina
Bardzo długi czas wysyłki, nie zrobię ponownie zakupów.
5 / 5
2022-04-11 09:46:16
Zosia
Bardzo poprawili się z czasem wysyłki! W ostatnich miesiącach było słabo, ale wracają na dobre tory! wysłane po 1 dniu od złożenia
1 / 5
2022-04-08 03:13:54
Paweł
Zamówiłem towar 30 marca i ani towaru ani pieniędzy dramat nie polecam
2 / 5
2022-03-24 03:17:07
Ona
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę. Na paczkę czekam tydzień. Dostałam maila, że w związku z sytuacją na Ukrainie będą opóźnienia. To jakaś kpina. Nie polecam.
5 / 5
2022-02-22 14:59:05
Marcin
Szybka wysyłka, w 3 dni u mnie produkty, dobrze zapakowane i ceny ok. Trochę większa dostępność produktów by się przydała.
1 / 5
2022-01-19 15:58:13
Dawid
To jest tragedia a nie apteka. PROSZĘ UWAŻAĆ NA TEGO SPRZEDAWCĘ!!! Złożyłem zamówienie 5 stycznia i do dnia dzisiejszego nie mam nawet odpowiedzi co z tym zamówieniem, nie mam również informacji na wysłanego maila z zapytaniem co się dzieje z zamówieniem. A dlaczego wysyłałem maila a nie zadzwoniłem? Ponieważ nie można się dodzwonić do apteki. Jest tylko informacja, że mają jakieś tam problemy i się rozłącza. I to tyle jeśli chodzi o kontakt telefoniczny. Jestem pacjentem po przeszczepie serca i na szczęście zamówiłem tylko jakiś tam syrop na obniżenie ciśnienia, dlatego mogę kupić w innej aptece bez recepty. To jest po prostu jakaś masakra a nie apteka!!!
1 / 5
2022-01-11 04:45:14
David
Apteka zupełnie nie przygotowana na zakupy online, dzisiaj już drugi dzień od czasu kiedy dokonałem płatności a oni powiadamiają mnie że mam dokonać płatności następnie po mojej telefonicznej interwencji Pani poinformowała mnie że to ja mam im przesłać dowód wpłaty ponieważ oni nie mają wglądu w księgowość. Skandal. Nigdy więcej. Nadmieniam że regularnie robię zakupy online w aptekach dr.max lub mellisa a nawet kilku innych, takich przypadków jeszcze nie miałem wcześniej. Dziękuję i odradzam.
1 / 5
2021-11-26 06:43:45
Kamila
Tragedia ! Zamówienie złożone opłacone i przez tydzień nie przekazali nawet do firmy kurierskiej. Nie polecam !
1 / 5
2021-11-25 04:18:32
Kamila
Zamówienie zostało zrealizowane po tygodniu. Pani na infolinii przekazała mi, że paczka zostanie do mnie wysłana w 3 dniu po jego złożeniu (piątek), ale czekała z niewiadomych powodów na przekazanie kurierowi do wtorku. Ze względu na długi czas realizacji, brak wiążących informacji o statusie realizacji zamówienia straciliście Państwo kolejnego klienta.
1 / 5
2021-11-25 04:18:30
Kamila
Zamówienie zostało zrealizowane po tygodniu. Pani na infolinii przekazała mi, że paczka zostanie do mnie wysłana w 3 dniu po jego złożeniu (piątek), ale czekała z niewiadomych powodów na przekazanie kurierowi do wtorku. Ze względu na długi czas realizacji, brak wiążących informacji o statusie realizacji zamówienia straciliście Państwo kolejnego klienta.
5 / 5
2020-02-22 16:37:59
Romuald
Pelny profesjonalizm, dziekuje za udane zakupy.
5 / 5
2020-02-22 12:01:54
Genowefa
Super cena, szybka dostawa, informacje o stanie przesylki otrzymalam na bieżąco, polecam
4 / 5
2020-02-22 11:17:53
Klaudia
Towar dostępy, wszystko ładnie zapakowane, tylko czas oczekiwania na wysyłkę w moim przypadku to ponad tydzień.
3 / 5
2020-02-21 23:11:09
Ksenia
To prawdopodobnie mój ostatni zakup.Do tej pory byłam zadowolona ale czas (prawie dwantygodnie
5 / 5
2020-02-21 21:58:09
Leokadia
Asortyment szeroki z konkurencyjnymi cenami. Meile z każdego etapu. Na pewno jeszcze skorzystam.
1 / 5
2020-02-21 20:54:38
Walentyna
Pierwsze zamówienie zrobiłam w grudniu ubiegłego roku. Bo paru dniach otrzymałam informację, że wysyłka się opóźni .. ok... niezrażona tą sytuacją w ubiegłym tygodniu tj 12.02 dokonałam zamówienia gdzie z góry była informacja o otrzymaniu zamówienia do 8 dni. Myślę ok, mleko, słoiczki, maści, wszystkiego akurat starczy. Codzuennie sprawdzałam status - pakowane. Aż tu nagle wczoraj - wstrzymane. Jakiś problem ze skompletowaniem zamówienia. Zero wyjaśnienia wcześniej na maila czy cokolwiek, sama wykonałam telefon na infolinie co jest grane.. Moje pytanie, w jakim celu wystawiacie, że coś jest na stanie skoro potem jest problem??? Puenta jest taka, że dziś kiedy zamówienie miało być u mnie, o 19.45 zostało wysłane... (informacja o nadaniu). Otrzymam 24.02... Przez tak mało profesjonalne podejście zostałam narażona na dodatkowe nieprzewidziane koszta, ponieważ to co już zamówiłam musiałam kupić "na miejscu" na już i to znacznie drożej. Mój drugi i jednocześnie ostatni zakup w tym miejscu. Nie polecam
1 / 5
2020-02-21 20:42:36
Jerzy
Dokonano zmiany punktu odbioru bez wcześniejszego kontaktu, nie skontaktowania się, gdy nie było jednego asortymentu.
5 / 5
2020-02-21 16:10:31
Szczepan
Asortyment szeroki, czytelny sposób zamówienia.
5 / 5
2020-02-21 15:18:44
Natasza
Jestem zadowolona bo zamówienie moje zostało wysłane szybko i dotarło też szybko.
5 / 5
2020-02-21 11:54:50
Janusz
Towar zgodny z zamówieniem, informacje o etapie realizacji zamówienia na bieżąco
1 / 5
2020-02-21 10:43:32
Sergiusz
Nikomu nie polecam tej apteki internetowej. Nie zrealizowali mojego zamówienia w całości . chociaż wina była ewidentnie po ich stronie to kazali czekać 2 tygodnie na rozpatrzenie reklamacji . Kontakt z nimi beznadziejny. W końcu odesłali mi pieniądze za nie zralizowane zamówienie , ale trwało to bardzo długo . Powtarzam jeszcze raz : nie polecam. Nie chcę tu wchodzić w szczegóły odnośnie zamówienia i jak oni to zalatwili , ale moja opinia jest w tym względzie jednoznaczna. Telefonicznie tłumaczyłem im ,że popełnili błąd i to zupełnie prosty , sprawa nawet dla dziecka była jednoznaczna to rozmówczyni stwierdziła ,ze nie przyjmuje tego do wiadomości , muszę e mailem złożyć reklamację i czekać 2 tygodnie na jej rozpatrzenie . To jakaś paranoja. Nigdy już nie skorzystam z ich oferty.
5 / 5
2020-02-21 08:14:47
Barbara
Zakupy w Olmed to porostu przyjemność. Wszystko super.
5 / 5
2020-02-21 06:50:27
Iwo
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Dobra cena.
4 / 5
2020-02-20 22:32:51
Norbert
Kontakt z apteką przez internet. Zamówiony produkt dotarł bez żadnych uszkodzeń. Troche za dlugi czas oczekiwania.
1 / 5
2020-02-20 17:14:40
Walenty
Brak słów - kolejne zamówienie nr 610385 złożone 6 lutego 2020 roku. Żadnej wiadomości do dnia 17 - cztery dni na stronie apteki info "zamówienie realizowane", kolejne 4 dni "pakowanie" , następnie 2 "wstrzymane" i kolejne "zrealizowane - wysłane". Pierwsza wiadomość przesyłka wysłana dna 14 lutego, ale na stronie kuriera DPD prze trzy dni info- przesyłka nie nadana czyli zostałem OKŁAMANY, więc napisałem maila. Odpowiedź przyszła 17 lutego podpisana przez AG, informująca, że przesyłka zostanie przekazana kurierowi w dniu dzisiejszym - czyli 17 lutego 2020 roku. Faktycznie firma kurierska wywiązała się bardzo dobrze i dostarczyła zamówienia z apteki OLMED 18 lutego 2020 r. Po otwarciu przesyłki stwierdzam , że na 8 zamówionych specyfików brakuje dwu !! Na potwierdzeniu sprzedaży przekreślone dwie pozycje, napis korekta - kwota 24,67 zł. Może gdy minie ferwor błędów i pomyłek - zwrócą moje pieniądze. Brak jakiejkolwiek wzmianki w mailu z apteki, że zamówienie przyjdzie niekompletnie - nie wspomnę o zapytaniu czy takie niekompletne mogą wysłać. Widać, że apteka OLMED nie szanuje swoich klientów i stara się bardzo usilnie zniechęcić do robienia zakupów. Mnie już przekonali aby aptekę OLMED omijać szerokim łukiem. Nie warto - szkoda czasu i energii. Nie polecam - jest FATALNIE. Żadnego przepraszam jak przy zamówieniu poprzednim - kompletna klapa !!!!!!!!!!!!!
3 / 5
2020-02-20 16:46:24
Dominik
Słabo... czas oczekiwania na przesyłkę długa....
1 / 5
2020-02-20 14:28:45
Adam
FATALNE< BEZNADZIEJNA NA ZAMÓWIENIE CZEKAM OD 04.02.2020 i KONCA NIE WIDAC!!!!!!! PONOĆ KSIEGOWA POMYLIŁA MIEJSCA I NIE CZYTAŁA UWAG GDZIE PRODUKT MIAŁ BYĆ DOSTARCZONY. NIEWIARYGODNE KSIEGOWA REALIZUJE ZAMÓWIENIA.
5 / 5
2020-02-20 13:28:14
Anastazja
Bardzo dobry i pewny sklep, korzystam od lat
5 / 5
2020-02-20 13:19:29
Eugeniusz
Kontakt e-mail, szybka wysyłka bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2020-02-20 12:57:29
Adrian
Wszystko poszło sprawnie,ceny ok.
5 / 5
2020-02-20 12:22:39
Cecyl
Dałem pięć z góry. Chcę wyczyścić bazy danych. Moje drugie zamówienie. Tym razem bardzo długi czas na odbiór zamówienia. Bardzo dobre ceny! Powodzenia
5 / 5
2020-02-20 11:22:57
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
3 / 5
2020-02-20 06:02:22
Eligiusz
Długo się czeka zazwyczaj, dużo asortymentu jest niedostępny a aplikacja nie pokazuje tej informacji dopóki się nie nie kliknie na szczegóły towaru
5 / 5
2020-02-19 22:20:35
Bernadeta
kontakt bardzo dobry. Korzystam z zakupów już drugi lub trzeci raz. Trzeba czekać na przesyłkę tydzień, ale o tym byłam od razu poinformowana. Bezpłatna przesyłka powyżej 300 złotych. Niestety trochę mi brakowało.
4 / 5
2020-02-19 20:27:26
Amelia
duży wybór , przystępne ceny
3 / 5
2020-02-19 19:30:47
Maksymilian
Bardzo długi czas przygotowywania paczki do wysyłki.
1 / 5
2020-02-19 18:26:20
Celestyna
serdecznie odradzam. Po tygodniu od złożenia i opłacenia zamówienia podjęłam próby kontaktu ze sklepem. Byłam zbywana a zamówienie otrzymałam dopiero po 3 tygodniach od złożenia zamówienia. W dodatku nie pełne. Gdyby nie moje próby kontaktu ze sklepem nie wiem czy do dziś otrzymała bym swoje zamówienie. Kompletny brak profesjonalizmu.
4 / 5
2020-02-19 13:58:03
Irma
Świetna cena, dobry kontakt, jedynie b. dlugi czas oczekiwania 8 dni roboczych.
4 / 5
2020-02-19 13:49:15
Franciszka
Zbyt długi okres czekania na dostawę
1 / 5
2020-02-19 13:21:32
Brygida
Ponad tydzień temu zamówiłam leki, wczoraj moje zamówienie otrzymało status wstrzymane bo nie ma produktów. Dziwne że przy zamawianiu wszystkie produkty były dostępne a po kilku dniach od pakowania okazało się że produktów brak. Bardzo słaba organizacja.
5 / 5
2020-02-19 10:13:06
Wiktoria
Wszystko bez zarzutu, otrzymałam nawet próbki innych produktów
4 / 5
2020-02-19 10:07:05
Sara
Jestem zadowolona pod wzgledem cen. Ale czas oczekiwania przy odbiorze osobistym w danym punktcie powyżej 7 dni to jakas porazka. Uważam ze powinno byc to w owiele krótszym terminie.
5 / 5
2020-02-19 10:05:16
Aleksandra
Kontakt z apteka latwy.Towar przyslany w b.dobrym stanie.troszke za dlugo czeka sie na dostawe.mimo tego bede korzystac z uslug tej apteki.Ocena 4,5
5 / 5
2020-02-19 09:48:28
Renata
szybka sprawna transakcja, natychmiast dostępny towar - polecam.
5 / 5
2020-02-19 09:00:12
Marta
Zakupy w tej aptece są bez zastrzeżeń. Kupiłam tam kolejny raz i oby tak dalej było.
4 / 5
2020-02-19 08:44:55
Władysław
Dobre ceny , byłoby super OK ..tylko ten, zupełnie nie przystający do współczesnych czasów ..masakryczny termin realizacji zamówień wszystko psuje
5 / 5
2020-02-19 08:14:22
Feliks
Leki, przystępne ceny szybką dostawą kontakt z apteka
4 / 5
2020-02-19 07:54:05
Kamil
Wysłali na inny punkt odbioru, i nie wiem po co do zamówienia dodali jakiś Witamin D3, za darmo, ale przeterminowane. Dziwna promocja.. Ale w całe dobrze. Ceny są niskie i bardzo wygodnie że jest dostawa, zwłaszcza "Paczka w ruchu". Polecam 😉
5 / 5
2020-02-19 04:11:38
Wera
Szybko, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-18 23:35:27
Marta
Produkt zgodny z opisem. Polecam
4 / 5
2020-02-18 22:46:37
Edmund
Wszystko ok, tylko czas dostawy wydaje mi się za długi.
5 / 5
2020-02-18 22:39:14
Walenty
Jestem zadowolona z zakupu, szybko, sprawnie.
5 / 5
2020-02-18 21:37:55
Ryszard
Bardzo dlugi czas pakowania zamowienia. Zamawialam w czwartek, wyslane w kolejny czwartek
3 / 5
2020-02-18 21:31:22
Karol
Wszystko ładnie i kolorowo, ale wysyłka w kosmicznym terminie. Duży minus, nie wiem czy polecać.
5 / 5
2020-02-18 18:43:53
Magdalena
Kontakt bez problemów, kompetentna i szeroka informacja o towarze ( miałam nawet informacje o terminie ważności leków). Informacja o terminie wysyłki. Kupno i dostawa bez zadnych problemów.
3 / 5
2020-02-18 18:10:40
Sofia
Ceny naprawde dobre ...ale mam zastrzezenia co do opakowania lekow .. Paczkę dostalam potargana a leki byly rzucone do pudelka luzem mimo ze w pudelku byla folia bąbelkowa ale nie wiem w jakim celu bo zwinieta obok lekow ..... Dostawa w 8 dniu roboczym ...masakra
5 / 5
2020-02-18 17:38:35
Honorata
Kolejne udane zakupy zarówno pod względem jakości jak i ceny
1 / 5
2020-02-18 14:21:07
Stefania
Ostatni raz zamawiam, chyba że poprawi się czas realizacji. Czekam 9 dzień na leki po czym dowiaduje się że że jednego leku brak. W okresie oczekiwania musiałam zakupic dodatkowo leki, gdyż były mi potrzebne
5 / 5
2020-02-18 14:04:15
Lucjan
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2020-02-18 13:53:30
Stefan
produkt 100% zgodny. Kontakt ze sprzedawcą bardzo Polecam
3 / 5
2020-02-18 12:54:02
Jadwiga
Często robię zakupy w tej aptece internetowej i nigdy się nie zawiodłam. Chociaż ostatnio są kłopoty z dostawami , trwają zbyt długo.
5 / 5
2020-02-18 12:13:44
Renia
Wszystko dostępne w jednym miejscu.
1 / 5
2020-02-18 12:02:11
Zdzisława
Nie polecam. Obsługa sklepowa arogancka i niemiła.
5 / 5
2020-02-18 11:28:39
Kazimiera
Długi czas wysyłki ale polecam
4 / 5
2020-02-18 11:27:11
Rafał
Zamówienie w całości zrealizowane, trochę długi czas realizacji ale ceny rekompensują oczekiwanie.
4 / 5
2020-02-18 08:59:00
Elżbieta
Zamówienie dotarło jak dla mnie trwało to za długo ale oprócz czadu oczekiwania wszystko przebiegło dobrze
5 / 5
2020-02-18 08:07:57
Magdalena
Oferta przejrzysta, dostawa ekspresowa. Polecam.
4 / 5
2020-02-17 15:29:33
Justyna
Pierwsze moje zakupy w aptece i niestety nie do końca pozytywnie. Długa realizacja zamówienia. Nie dostałam nawet maila z informacją, że jeden z zamówionych produktów - nie wiem nawet - jest niedostępny? choć w momencie składania zamówienia był dostępny. Otrzymałam wprawdzie zwrot na konto, ale wolałabym wiedzieć, bo mogłam zaczekać kiedy będzie dostępny. Henna, której zakupem jestem zainteresowana jest niedostępna już od ok miesiąca... Na zapytanie od produkt otrzymałam wiadomość: "Niestety nie posiadamy żadnej informacji kiedy ponownie produkt będzie dostępny. Należy obserwować stronę, ponieważ codziennie odświeżane są stany magazynowe ." Ehh
4 / 5
2020-02-17 14:04:14
Teresa
Poprawnie, długo czekałam za towarem, jeden produkt nie był dostępny, apteka zwróciła pieniądze.
2 / 5
2020-02-17 12:12:39
Elżbieta
Kontakt z klientem słaby i nieprzyjemny. Może mają taniej na rynku ale nerwy można stracić.
4 / 5
2020-02-17 12:09:23
Kalina
Spóźniona dostawa, ale OLMED zachował się.
1 / 5
2020-02-17 09:59:42
Klemens
Zamówienie złożone w dniu 15,01,2020 - opłacone, wybrany rodzaj przesyłki na stronie apteki. Przyszedł mail z wiadomością - zamówienie złożone, następny potwierdzający opłacenie i jeszcze jeden następnego dnia o rozpoczęciu realizacji. Po tygodniu postanowiłem sprawdzić co z zamówieniem na stronie apteki, zalogowałem się na swoje konto i widzę napis dużymi literami ZAMÓWIENIE WSTRZYMANE. Napisałem maila i również zadzwoniłem 23-01-2020 i dowiedziałem się, że nie mogą wysłać na wskazany punkt odbioru, który do dnia rozmowy ciągle był wyświetlany na stronie apteki. Żadnej informacji e-mail, telefonicznej, że zaistniał problem pani z "bok-u" poinformowała, że mogę wybrać inną formę wysyłki i dopłacić - rozmowa oczywiście nagrywana przez BOK apteki. Brak jakiejkolwiek formy przeprosin za za zaistniałą sytuację, że apteka nie aktualizowała swojej bazy danych i firm z którymi współpracuje. Poprosiłem o anulowanie zamówienia i zwrot kwoty wpłaconej za zamówienie - na zwrot również trzeba było czekać około tygodnia /przelew przyszedł 28-01-2020/. Reasumują: stracony czas - dwa tygodnie, brak zamówionego towaru, koszt rozmowy telefonicznej - wszystko składa się na bardzo negatywną opinię. Złożyłem następne zamówienie 06-02-2020 podzielę się również opinią - pozdrawiam i życzę wszystkim "owocnej współpracy z apteką OLMED".
5 / 5
2020-02-17 09:23:49
Damian
Sklep godny polecenia - konkurencyjne ceny
1 / 5
2020-02-17 08:38:43
Izolda
Nigdy wcześniej nie miałam problemu z zakupami w tej aptece. Tym razem czekałam 2 tygodnie na swoje zamówienie. Na moje maile o terminie dostawy odpowiadali dość sprawnie, po przeczytaniu opinii innych klientów dowiedziałam się, że towaru szybko nie dostanę. Jedna gwiazdka za to, że zamówienie otrzymałam kompletne, a ceny w aptece są dość atrakcyjne. Niestety, stracili klienta i to zapewne nie jednego.
2 / 5
2020-02-16 20:29:46
Sonia
Gdyby nie czas oczekiwania na przesyłkę (7 dni), ocena byłaby wyższa
1 / 5
2020-02-16 20:27:29
Cezary
Towar miałem do odbioru dopiero po 8 dniach (odbiór w aptece). Trwałoby to jeszcze dłużej, gdyby nie moja interwencja. Okazało się, że wysyłka została wstrzymana bez powodu.
1 / 5
2020-02-16 18:45:59
Wiesława
Niestety w moim zamówieniu przy pakowaniu nastąpiła pomyłka jednego artykułu. Apteka przysłała kuriera po omyłkowo wysłany towar aby zwrócić mi pieniądze. Kurier odebrał przesyłkę 03.luty, dziś mamy 16.luty pieniędzy nie widać. CISZA!!! Przy takiej obsłudze klienta polecam omijać szerokim łukiem taki sklep.
4 / 5
2020-02-16 14:52:38
Jerzy
jest ok, ale dla cierpliwych bo przygotowanie przesyłki dłuuuuuugo trwa.
5 / 5
2020-02-15 05:13:30
Anastazja
Polecam. Szybka dostawa i mniejsza cena przy zakupie większej ilości. ;-)
4 / 5
2020-02-14 22:46:40
Ryszard
Zamówienie internetowe zrealizowane po 10 dniach. Niestety żadnych rabatów nie proponowano.
5 / 5
2020-02-14 21:08:21
Żaneta
Kontakt idealny,asortyment bardzo dobry Dobry czas wysylki (ok 5 dni)
5 / 5
2020-02-14 21:08:21
Alicja
Kontakt idealny,asortyment bardzo dobry Dobry czas wysylki (ok 5 dni)
5 / 5
2020-02-14 17:37:22
Mieczysław
Wszystko ok tylko przygotowanie paczki mogło by kruchej trwać (ale czas jest taki jak podany czyli 6 dni)
2 / 5
2020-02-14 12:53:07
Monika
Czekam cały czas na towar nie mogę teraz ocenić bo jeszcze nie dostałam. Uważam że zbyt długo trwa dostarczanie już minął tydzień i jeszcze nie ma dostawy wczoraj był opakowany i dzisiaj dalej jest pakowane
5 / 5
2020-02-14 11:10:45
Faustyna
Przystępne ceny, bardzo dobry kontakt
1 / 5
2020-02-14 11:03:38
Oleg
Czas realizacji do tej pory 9 dni i nadal czekam na dostawę, przewidywany czas dostawy kolejne 4 dni
4 / 5
2020-02-14 10:53:42
Luba
Udane zakupy. Dość długi czas oczekiwania na wysyłkę towaru. Poza tym wszystko w porządku.
3 / 5
2020-02-14 10:45:18
Matylda
Zakupy bardzo łatwe ale bardzo długo czekałam na zamówione produkty.
2 / 5
2020-02-14 04:45:44
Wioletta
Czekałam na przesyłkę ponad dwa tygodnie, bez żadnej informacji dlaczego tak długo to trwa. Nie polecam.
5 / 5
2020-02-13 20:49:03
Julianna
Wszystko ok, trochę dłużej trzeba czekać na wysyłkę ale za to asortyment jest tańszy. Polecam
4 / 5
2020-02-13 20:36:37
Wera
Kontakt był ok, bardzo dobrze zabezpieczony towar.
1 / 5
2020-02-13 20:26:50
Inga
Beznadziejnie. Próbowałam dam kolejny raz dać szansę APTEKAOLMED, ale niestety jest gorzej niż było. W ramach rekomepnsaty miałam otrzymać leki bez kosztów dostawy. I co , zamówienie złożone w dniu 04,02,2020 a przewidywany DHL dostarczenie do Trójmiasta nastąpi po wysłaniu w dniu 20.02.2020 za kolejne 2 dni. MASAKRA. Zamówiłam suplementy dla chorego onkologicznie, ważne dla jego zdrowia i co...……. APTEKA OLMED obiecywała i przepraszała, tylko zebym zmieniła wcześniejszą opinię . PO RAZ OSTATNI> CZEKAM NA PRZESYŁKĘ I NIGDY WIĘCEJ NIE SKORZYTSAM> ODRADZAM , NIE POLECAM. Szanowni Państwo, może leki odrobine tańsze, ale okres oczekiwania 14 dni roboczych, a 20 kalendarzowych to zbyt dużo, za długo. jedynie pani na infolinii, która robiła wszystko aby uspokoić mnie i załagodzić całą sytuacje.
2 / 5
2020-02-13 19:24:00
Lidia
Wyjątkowo długi czas oczekiwania na wysyłkę zamówienia. Informacja o braku asortymentu przyszła dopiero po kilku dniach (mimo info na stronie o dostępności produktu).
2 / 5
2020-02-13 19:24:00
Ida
Wyjątkowo długi czas oczekiwania na wysyłkę zamówienia. Informacja o braku asortymentu przyszła dopiero po kilku dniach (mimo info na stronie o dostępności produktu).
4 / 5
2020-02-13 17:15:06
Romuald
Byłabym w pełni zadowolona płacąc przy odbiorze zamówienia
1 / 5
2020-02-13 15:01:16
Bogdan
Po 13 dniach od zamówienia nie otrzymałem ani zamówionych preparatów ani żadnej informacji. Ostanie moje zamówienie u nich. Odradzam!!!!
1 / 5
2020-02-13 15:01:16
Kacper
Po 13 dniach od zamówienia nie otrzymałem ani zamówionych preparatów ani żadnej informacji. Ostanie moje zamówienie u nich. Odradzam!!!!
1 / 5
2020-02-13 15:01:16
Witold
Po 13 dniach od zamówienia nie otrzymałem ani zamówionych preparatów ani żadnej informacji. Ostanie moje zamówienie u nich. Odradzam!!!!
1 / 5
2020-02-13 07:45:08
Gabriela
Zapłaciłam 2 lutego, wszystkie farmaceutyki były dostępne, pakowanie trwało ponad tydzień a teraz zostało wstrzymane z powodu braków!? Dwa tygodnie a zamówienia brak. Rezygnuję z zakupu, wybrany kurier, ponad 300zl za zamówienie. Totalne zlekceważenie klienta
4 / 5
2020-02-12 21:26:43
Roksana
towar dostępny na stronie nie zawsze jest faktycznie dostępny w magazynie.
5 / 5
2020-02-12 21:07:01
Irena
Wszystko ok. Dostawa i jakość towaru zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-12 19:37:50
Wiktoria
Wszystko ok. Bardzo atrakcyjne ceny. Polecam
5 / 5
2020-02-12 14:11:24
Przemysław
Asortyment produktów bardzo bogaty
5 / 5
2020-02-12 13:25:05
Jędrzej
Jak zwykle wszystko poszło bardzo sprawnie
5 / 5
2020-02-12 13:04:57
Gabriel
Jak zwykle wszystko sprawnie i zgrabnie. Czas oczekiwania jak zwykle długi ale byłem na to przygotowany. Z tej apteki trzeba po prostu zamawiać z dużym wyprzedzeniem. Najniższe ceny rekompensują tą niedogodnosc.
3 / 5
2020-02-12 12:43:42
Wincenty
Kontakt kiepski, czas oczekiwania na przesyłkę zbyt dlugi po ekspresowej zapłacie za towar 9 dni i nic. Żadnej wiadomości i niestety przesyłki brak.
3 / 5
2020-02-12 12:43:42
Sylwester
Kontakt kiepski, czas oczekiwania na przesyłkę zbyt dlugi po ekspresowej zapłacie za towar 9 dni i nic. Żadnej wiadomości i niestety przesyłki brak.
1 / 5
2020-02-12 11:46:39
Leszek
Kontakt średni, długo czeka się na towar A potem zamówienie wstrzymane
4 / 5
2020-02-12 09:46:15
Alina
Wszystko ok, za wyjątkiem czasu oczekiwania na wysyłkę
4 / 5
2020-02-11 21:32:55
Klara
Zamówienie kompletne, otrzymałam informację telefoniczną, że jeden z leków jest na końcówce daty ważności, czy w związku z tym chciałabym z niego zrezygnować. Dobre ceny i darmowa wysyłka. Tylko potwornie długi czas oczekiwania na zamówienie :(
5 / 5
2020-02-11 20:27:31
Wioletta
Zakupy zgodne z zamówieniem, bezproblemowy odbiór
5 / 5
2020-02-11 18:08:54
Karina
Ceny bardzo konkurencyjne, ale trzeba kupować z wyprzedzeniem, bo rzeczywiście czekałam 9 dni na zamówienie.
5 / 5
2020-02-11 17:21:10
Kornel
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w w/w aptece. Ceny bardzo dobre
4 / 5
2020-02-11 17:01:44
Edward
Wszystko ok, dostawa mogła by być szybsza
5 / 5
2020-02-11 15:36:33
Elżbieta
kontakt b.dobry,cen nie sprawdzałam wyszłam z założenia , ze jest taniej
5 / 5
2020-02-11 15:06:56
Aurelia
Wszystko przebiega bez problemowo. Propozycja - karta stałego klienta:)
4 / 5
2020-02-11 14:44:27
Bronisława
Konkurencyjne ceny , ale jak ktos potrzebuje szybkiej wysyłki to napewno nie w tej aptece
1 / 5
2020-02-11 13:09:43
Teodor
Fatalna komunikacja, brak wiadomości o opóźnieniu realizacji zamówienia. Nieprawdziwe informacje przekazywane przez obsługę. Brak zwrotu środków po rezygnacji z zawarcia transakcji i brak kontaktu z wyjaśnieniem, co jest powodem problemów ze zwrotem pieniędzy.
4 / 5
2020-02-11 12:58:28
Brygida
Ostatnio mam wrażenie ze apteka oferuje produkty których fizycznie brakuje na stanie stąd długi czas wysyłki do wybranej apteki (opcja odbioru osobistego).
4 / 5
2020-02-10 14:14:13
Kalina
Nutridrink otrzymałam zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2020-02-10 13:05:48
Edyta
Okropna apteka nie polecam zrobiłam zamówienie po czym towaru i tak nie dotrzymałam czekałam 2 tygodnie po tym żądałam zwrotu pieniędzy których i tak nie otrzymałam sprawa trafi na policję
5 / 5
2020-02-10 12:07:02
Paweł
Wszystko wedle moich oczekiwań
4 / 5
2020-02-09 17:06:09
Stanisława
Trochę zbyt długo trwała wysyłka zamówienia.
4 / 5
2020-02-09 11:29:00
Agnieszka
Wszystko wporzadku, ale uważam że czas otrzymania paczki jest zdecydowanie za długi.
5 / 5
2020-02-09 09:41:48
Klaudia
Wygodny odbiór w godzinach pracy apteki. Szkoda, że nie bez kolejki.
5 / 5
2020-02-09 09:05:17
Natalia
Wszystko idealnie, wysyłka się trochę wydłużyła ale wszystko zostało wyjaśnione bardzo kulturalnie
4 / 5
2020-02-09 08:43:23
Wiesława
Jestem zadowolona z produktów i rabatów w tej aptece..
2 / 5
2020-02-09 06:03:50
Antonina
Całe zamówienie zostało zrealizowane w całości , jeżeli chodzi o czas to jest tragedia siedem dni oczekiwania na zlecone zamówienie.Masakra.
5 / 5
2020-02-07 20:22:48
Jonatan
Zgodne z opisem. Szybka realizacja zakupu.
5 / 5
2020-02-07 19:45:21
Kalina
Kontakt ok. Cena najlepsza. Tylko 8 dni roboczych czekania na przesyłkę to trochę długo dla niecierpliwych
4 / 5
2020-02-07 18:32:59
Sylwia
Trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę, ale był akurat okres prawie przedświąteczny więc może było to tym spowodowane. Przesyłka przyszła kompletna i dobrze zapakowana, na pewno jeszcze kiedyś coś zamówię i zobaczymy jak to będzie kolejnym razem.
4 / 5
2020-02-07 16:07:56
Marian
Zamówienie realizowane dość długo
5 / 5
2020-02-07 15:10:13
Wiola
Lubię robić tam zakupy, ponieważ ceny są niskie i konkurencyjne, choć nie wszystko jest dostępne, a szkoda.
5 / 5
2020-02-07 14:13:09
Marina
Szybka reprezentacja zamówienia.
4 / 5
2020-02-07 10:45:21
Bronisława
Wszystko zgodnie z zamówieniem, tylko trochę czasu minęło, zanim zamówienie dotarło do odbiorcy.
5 / 5
2020-02-07 08:29:57
Cecylia
Wszystko przebiegło sprawnie.polecam :)
4 / 5
2020-02-06 20:47:07
Felicjan
Asortyment i ceny dobre, ale realizacja słaba, bardzo długi czas przygotowywania przesyłki, wprawdzie jest to zaznaczone w ofercie, jednak łącznie z czasem dostawy prawie 2 tygodnie to na dziś trochę słabe tempo.
3 / 5
2020-02-06 19:37:02
Paulina
Długi czas realizacji zamówienia. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-06 18:38:09
Władysław
Wszystko przebiegło bez problemów, jedynie przesyłka była wysłana po kilku dniach
5 / 5
2020-02-06 17:13:21
Celina
Kontakt byl szybki i sprawny bez problemu
3 / 5
2020-02-06 16:12:36
Ewelina
Korzystne ceny i warunki dostawy. Niestety czas realizacji wyniósł aż 10 dni.
2 / 5
2020-02-06 15:56:51
Genowefa
Towar zgodny z opisem ale czas oczekiwania mnie przeraził.
5 / 5
2020-02-06 15:24:35
Marta
Wszystko sprawnie, szybko, w dobrej cenie.
4 / 5
2020-02-06 15:21:31
Robert
Asortyment dobry, trochę czekałem na realizację, dobre ceny, polecam:)
5 / 5
2020-02-06 15:01:29
Beniamin
Super kontakt, rzetelna informacja, niskie ceny.
5 / 5
2020-02-06 15:01:29
Izabela
Super kontakt, rzetelna informacja, niskie ceny.
5 / 5
2020-02-06 14:13:04
Arnold
Wszystko przebiegło wzorcowo. Znalazłem wszystkie medykamenty których potrzebowałem. Pełen profesjonalizm. Polecam.
4 / 5
2020-02-06 13:34:51
Magda
ZBYT DŁUGO OCZEKIWAŁAM NA PRZESYŁKĘ
5 / 5
2020-02-06 13:19:05
Walenty
Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia (około tygodnia), nie mniej jednak wszystko jak najbardziej się zgadza.
5 / 5
2020-02-06 11:26:34
Felicjan
Po raz drugi robie tu zakupy bo maja atrakcyjne ceny i naprawno tu wrócę
3 / 5
2020-02-06 11:14:11
Michał
Kontakt i ceny w porządku. Najgorsze co może być to brak przesylki pobraniowej.
5 / 5
2020-02-06 09:58:39
Daniel
Przystępne ceny, bardzo dobre informacja na każdym etapie zamówienia. A może dla stałych klientów jakieś nagrody, próbki itp???
5 / 5
2020-02-06 09:28:58
Tobiasz
Konkurencyjne ceny, dobrze zapakowany towar
1 / 5
2020-02-06 05:39:45
Inga
Wielkie rozczarowanie ! Brak profesjonalizmu ! Bardzo długi czas oczekiwania , po którym bez uzgodnienia ze mną wysłano niekompletne zamówienie , przyczyna " bo ktoś się pomylił w liczeniu stanu magazynowego".Od razu nawiązałam kontakt z apteką informując ,że nie odbiorę tego zamówienia, obiecano mi niezwłoczny zwrot pieniędzy .Który trwa do dziś (06.02.2020) zamówienie 21.12.2019.Nie skutkuje reklamacja , uzyskałam tylko informację " księgowa zrobiła przelew 28 .01.2020 "i odesłano mnie do firmy realizujące transakcje finansowe przelewy24. Pozostawię to bez komentarza , wybór należy do konsumenta.
4 / 5
2020-02-05 23:39:33
Dariusz
Towar przyszedł po ok tygodniu do dwóch! to jedyny minus .Towar ok. Używam.od lat. Spełnia swoją funkcję.
3 / 5
2020-02-05 20:15:16
Pola
Już drugi raz czekam na dostarczenie zamówienia dłużej niż 7 dni deklarowane na stronie apteki.
5 / 5
2020-02-05 15:51:28
Edyta
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-05 14:11:47
Amelia
Polecam - produkty w dobrej cenie i blisko mnie - odbieram osobiście!
5 / 5
2020-02-05 13:08:33
Wanda
Duży asortyment, konkurencyjne ceny.
1 / 5
2020-02-05 12:50:40
Bartłomiej
Minęło 10 dni od zamówienia i opłaty . Towaru nie ma ?????
4 / 5
2020-02-05 11:49:52
Pola
Wszystko w porządku. Trochę długi czas oczekiwania.
4 / 5
2020-02-05 11:49:52
Bartosz
Wszystko w porządku. Trochę długi czas oczekiwania.
4 / 5
2020-02-05 11:46:38
Wiola
Towar ok długi czas oczekiwania
5 / 5
2020-02-05 08:20:37
Eliza
Dziękuję, szybko sprawnie i w miarę tanio. Tena lady
5 / 5
2020-02-05 05:24:42
Krystian
Atrakcyjne ceny, towar starannie zapakowany.
4 / 5
2020-02-05 04:18:12
Halina
Towar zgodny z opisem. Niestety długo trzeba czekać na dostawę.
5 / 5
2020-02-04 23:17:16
Wioletta
Szybkie zakupy na drugi dzien już w domu
4 / 5
2020-02-04 22:05:25
Natasza
Zakupy zgodne z zamówieniem, informacje przesyłane na każdym etapie realizacji i bezpłatna dostawa. Minusem jest długi czas realizacji.
5 / 5
2020-02-04 19:53:20
Irmina
Tani Doohespan Max i witamina D
4 / 5
2020-02-04 19:52:41
Paulina
Wszystko ok, tylko termin realizacji to ponad tydzień
5 / 5
2020-02-04 19:43:19
Alberta
Zamówienie skrupulatnie zrealizowane, plus gratisy
4 / 5
2020-02-04 18:39:40
Wanda
Dobrze aczkolwiek długo czekałam na przesyłkę. Otrzymałam prezent w ramach przeprosin.

Rzetelne opinie o Apteka Internetowa OLMED