Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka Medkon

Apteka Medkon Opinie 4.6 (32)

Milczańska 1
61-131
Poznań
+48 61 222 92 01
opinie Apteka Medkon
4.6
32
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-05-15 03:36:34
Grzegorz
Przedwczoraj zaszedłem wieczorem do apteki, poprosiłem (może nie uniżenie, byłem mocno chory) o wydanie kropli do oczu na receptę której nie miałem bo lekarz nie mógł jej wystawić po 18, mógł to zrobić następnego dnia po 8 rano i zaproponowałem przyniesienie wtedy kodu recepty. Oficjalnie pewnie tak nie można ale kupowałem u tej Pani dziesiątki razy przez wiele lat różne lekarstwa na recepty, teoretycznie powinna mnie znać i mogła zrobić wyjątek. Lekko się obraziłem i już nie zajrzę do Medkonu. Sama apteka była zawsze ok, personel który tam już w większości nie pracuje był super, nie tak sztywny jak ta Pani z wczoraj.
1 / 5
2023-11-20 11:58:04
Bożena
Jestem rozczarowana poziomem obsługi przez pracownika apteki internetowej Medkon. Pan najpierw telefonicznie obiecał wymianę zamówionego produktu, który był nie oryginalny na produkt oryginalny. Potem przestał odpowiadać na e-meile i telefony. A na stronie internetowej po tygodniu od zgłoszenia uwag podwyższył cenę o ok 40 % . Nie mam możliwości odesłać nieoryginalnego produktu. Na stronie nie ma informacji o procedurze zwrotu towaru niezgodnego z zamówieniem. Odradzam zamawianie produktów w tej aptece.
2 / 5
2023-05-11 05:04:09
Beata
Jestem bardzo zawiedziona tą apteka ponieważ moje zamówienie zostało dostarczone po 2 tygodniach . Po wysłaniu e-maila dopiero ruszyło ale nikt mi na niego nie odp np z wyjaśnieniem co się stało. Ciekawe dlaczego nie ma możliwości skomentowania na Ceneo? Daje do myślenia. Czytając komentarze juz wcześniej wystawione na Ceneo również były takie przypadki jak moje czyli jest to nie jednorazowy przypadek .
4 / 5
2020-02-19 19:13:24
Stanisław
Duży wybór, sprawna obsługa, szybka dostawa. Zakupy w aptekatop100.pl oceniam na czwórkę. Pozdrawiam.
5 / 5
2020-02-17 11:19:35
Zdzisława
Bardzo dobre ceny, miła obsługa. Polecam
5 / 5
2020-02-10 12:03:26
Mirosław
Szybka realizacja, sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-02-07 11:50:03
Sabina
Błyskawiczna obsługa to dzisiaj niezbyt częste. A oni potrafili.
5 / 5
2020-02-04 11:37:48
Józefina
Wspaniała obsługa. Gorąco polecam!
5 / 5
2020-02-04 11:36:41
Bogusława
Bardzo dobry kontakt z apteką, paczka gotowa w ten sam dzień, świetnie zapakowane. Duży wybór. Polecam
5 / 5
2020-01-31 18:36:20
Łucja
Wszystko sprawnie i w porządku
5 / 5
2020-01-30 23:10:15
Teodor
Towar zgodny z zamówieniem. Miły bonus w postaci próbek.
5 / 5
2020-01-30 14:59:00
Maksymilian
Szybko zrealizowane zamówienie
5 / 5
2020-01-30 10:48:34
Józef
Zdecydowanie polecam zakupy w tej aptece. Paczka ładnie zapakowana, bez zbędnej folii ale bezpiecznie.
5 / 5
2020-01-28 16:44:40
Gracjan
Najtańszy produkt dobra jakość
5 / 5
2020-01-24 11:10:10
Aleksandra
Świetna obsługa, miły sprzedawca, szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-23 17:23:09
Arnold
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybkości realizacji i sposobu zapakowania produktów. Ponownie polecam
5 / 5
2020-01-20 10:30:15
Fryderyka
Produkt starannie zapakowany. Kupowałam maść - malutkie pudełeczko zapakowane w większe, obłożone w papier! Dodatkowo zostałam 5 próbek kosmetyków gratis! Jestem baaaardzo zadowolona!
5 / 5
2020-01-16 12:57:08
Konstanty
Super szybka realizacja i wysyłka, świetnie zapakowana paczka. Załączone bezpłatne próbki. Rewelacja, polecam
5 / 5
2020-01-10 14:31:56
Karolina
Bardzo szybka wysyłka, towar nowy, fabrycznie zapakowany, bezpiecznie zapakowany. Cena zamówionego artykułu najkorzystniejsza. Polecam!
5 / 5
2020-01-08 08:19:55
Agata
Bardzo solidna apteka, pilecam

Rzetelne opinie o Apteka Medkon