Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka "Pod Gryfem"

Apteka "Pod Gryfem" Opinie 4.9 (27)

Legionowa 30/3
15-281
Białystok
( brak )
opinie Apteka
speedtest
4.9
27
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-11-15 15:39:11
Jureczek
Dobry towar
5 / 5
2020-05-26 10:26:52
Krzysiek
Wszstko w porządku bardzo szybka realizacja
5 / 5
2020-05-04 18:01:19
OK Michał
Bardzo fajna apteka.
5 / 5
2020-02-13 13:33:41
Ksenia
Najlepsza apteka w jakiej robiłam zakupy. Nie dość ze wysyłka była darmowa to do tego probiotyk do przechowywania w lodowce był odpowiednio zapakowany. Serdecznie dziękuje i napewno będę wracać.
5 / 5
2020-02-10 10:54:10
Iga
Jestem bardzo zadowolona z tej apteki, ponieważ jest świetny kontrakt, ekspresowa wysyłka. Polecam
3 / 5
2020-01-11 12:42:29
Bogdana
Niestety bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę. Została dostarczona dopiero po 10 dniach od zamówienia.
5 / 5
2019-11-20 12:40:10
Jonatan
Jedne z lepszych zakupów. Bardzo szybka dostawa. Obsługa telefoniczna na najwyższym poziomie. Polecam z całego serca!
5 / 5
2019-10-28 10:35:30
Łucjan
Świetna obsługa. Bezpośredni kontakt telefoniczny właściciela firmy z klientem. Korzystne propozycje rabatowe.
5 / 5
2019-09-23 13:23:46
Kamila
bardzo dobra współpraca, super miła obsługa
5 / 5
2019-09-12 19:21:42
Kinga
Polecam! Szybka wysyłka. Tylko tu znalazłam ten lek, co potrzebowałam.
5 / 5
2019-09-11 11:00:57
Bożena
Szybka wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku 😉
5 / 5
2019-08-06 09:54:50
Weronika
Apteka kontaktowała się w sprawie terminu ważności produktu, termin był podany na stronie i kupowałam z pełną odpowiedzialnością ale miło że firma kontaktowała się bezpośrednio aby upewnić się czy widziałam te informację, szybka wysyłka
5 / 5
2019-06-06 19:16:04
Oliwier
świetny kontakt z koordynatorem apteki
5 / 5
2019-03-28 09:42:11
Matylda
Wszystko szybko, sprawnie i niedrogo. Fachowa pomoc przy zamówieniu i świetny kontakt telefoniczny. Polecam!
5 / 5
2019-03-13 22:47:17
Bolesław
Polecam wysyłka bardzo szybka
5 / 5
2019-03-08 21:33:20
Leon
Przesyłka w pełni zrealizowana zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-03-07 22:28:57
Paweł
Super kontakt.Bede z niej korzystała często
3 / 5
2019-02-05 10:13:32
Anna
Jedno z zamowionych opakowan witamin ma konczący się termin ważności!!! Termin ma do kwietnia 2019 zamówienie złożone na początku lutego, a tabletek w opakowaniu jest 60. Brak informacji od sprzedawcy o krótkim terminie przydatności !! Za to duzy minus. Pozostałe ok.
5 / 5
2019-02-01 21:58:36
Klaudia
Wszystko było jak ustalono. Oceniam bardzo pozytywnie.
5 / 5
2018-12-21 23:04:31
Mirosław
Bardzo szybka realizacja i dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2018-12-17 12:02:05
Celina
Profesjonalizm w pełnym zakresie
5 / 5
2018-12-04 10:00:54
Wanda
Szybko, sprawnie i towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-11-29 17:31:25
Eryk
Bardz dobra i sprawną obsługę
5 / 5
2018-11-28 17:31:18
Felicjan
Świetna obsługa serdecznie polecam
5 / 5
2018-10-11 08:16:24
Inga
Wszystko ok. Brakuje mi tylko możliwości wykonania "błyskawicznego" przelewu. Jest tylko opcja zwykłego przelewu bankowego i to niestety wydłuża okres oczekiwania.
5 / 5
2018-09-25 16:52:18
Greta
Wzorowa komunikacja z kupującym, polecam aptekę
5 / 5
2018-09-21 20:59:50
Róża
Świetny kontakt,szybka realizacja zamówienia. Dziękuję :):):)

Rzetelne opinie o Apteka "Pod Gryfem"