Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję APTEKA WSPÓLNA

APTEKA WSPÓLNA Opinie 4.4 (83)

Jana Matejki 3/5
90-237
Łódź
575700320
opinie APTEKA WSPÓLNA
4.4
83
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-20 09:50:14
Remigiusz
Produkty zgodne z opisem, dostawa w rozsądnym terminie. Polecam.
2 / 5
2020-02-12 16:44:58
Oliwier
Brak możliwości obserwowania przesyłki, zbyt długi termin realizacji
1 / 5
2020-02-12 13:18:17
Magda
BRAK DOSTAWY MIMO OPŁATY PRZY ODBIORZE
1 / 5
2020-01-10 15:36:53
Halina
Czekam tydzień po złożeniu zamówienia i natychmiastowym opłaceniu go i NIC ("zamówienie oczekuje na przyjęcie"). Tragedia!!!
5 / 5
2020-01-08 20:03:37
Wiesław
Super obsługa, nie zdążyłem odebrać paczki z poczty i cofnęli ją do nadawcy. Apteka Wspólna wysłała mi jeszcze raz paczkę i to na ich koszt za co serdecznie dziękuję :)
5 / 5
2020-01-02 13:49:41
Marzena
Bardzo mila i profesjonalna obsługa. Mimo świątecznych zawirowań przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem.
3 / 5
2019-12-18 16:38:33
Oleg
Ogólnie kupowałem tam pierwszy raz czekałem długo na zamówienie bo prawie dwa tygodnie w zamian rekompensaty dostałem krem gratis także myślę że ocena dostateczna
1 / 5
2019-12-16 07:31:05
Aga
Minął tydzień zamowienia brak. Apteka nie odpowiada na wiadomości.
1 / 5
2019-12-09 12:09:04
Wojciech
Zakup 3 grudnia, 4 grudnia informacja o rzekomej wysylce, firma kurierska 9 grudnia ma info tylko o "zarejestrowaniu" przesylki, ale nie o nadaniu
4 / 5
2019-11-26 14:30:55
Emil
Wystąpiły małe problemy, ale Pani farmaceutyki szybko je rozwiązały ;)
1 / 5
2019-11-23 21:06:32
Brunon
Zapłaciłem i nie otrzymałem towaru . Nie wywiązali się z umowy. Czekam na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2019-11-21 13:51:49
Dominik
Rewelacja, świetny kontakt, szybkość i gratisy
5 / 5
2019-11-20 19:24:13
Patryk
Moje pierwsze zamówienie w tej aptece,nie mam uwag do realizacji
5 / 5
2019-11-15 11:58:12
Maksym
Super. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-09-20 22:30:51
Izolda
Jestem zadowolona. Zakup taki jak chciałam. Znam kremy które zamawiałam więc w żadnym wypadku nie zawiodlam się. Są super.
5 / 5
2019-07-10 09:19:39
Dariusz
Bardzo dobrze działający sklep.
5 / 5
2019-07-04 16:19:41
Władysław
Super, szybka wysyłka, wszystko w porządku
5 / 5
2019-05-16 20:01:12
Honorata
Towar zgodny z opisem , przesyłka szybka , polecam wszystkim.
5 / 5
2019-04-16 11:17:03
Łukasz
Polecam. Bardzo szybki odbiór zamówionego towaru.
5 / 5
2019-04-12 12:26:53
Kaja
rzetelna, warta współpracy, polecam

Rzetelne opinie o APTEKA WSPÓLNA