Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję APTEKA WSPÓLNA

APTEKA WSPÓLNA Opinie 4.4 (83)

Jana Matejki 3/5
90-237
Łódź
575700320
opinie APTEKA WSPÓLNA
speedtest
4.4
83
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-20 09:50:14
Remigiusz
Produkty zgodne z opisem, dostawa w rozsądnym terminie. Polecam.
2 / 5
2020-02-12 16:44:58
Oliwier
Brak możliwości obserwowania przesyłki, zbyt długi termin realizacji
1 / 5
2020-02-12 13:18:17
Magda
BRAK DOSTAWY MIMO OPŁATY PRZY ODBIORZE
1 / 5
2020-01-10 15:36:53
Halina
Czekam tydzień po złożeniu zamówienia i natychmiastowym opłaceniu go i NIC ("zamówienie oczekuje na przyjęcie"). Tragedia!!!
5 / 5
2020-01-08 20:03:37
Wiesław
Super obsługa, nie zdążyłem odebrać paczki z poczty i cofnęli ją do nadawcy. Apteka Wspólna wysłała mi jeszcze raz paczkę i to na ich koszt za co serdecznie dziękuję :)
5 / 5
2020-01-02 13:49:41
Marzena
Bardzo mila i profesjonalna obsługa. Mimo świątecznych zawirowań przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem.
3 / 5
2019-12-18 16:38:33
Oleg
Ogólnie kupowałem tam pierwszy raz czekałem długo na zamówienie bo prawie dwa tygodnie w zamian rekompensaty dostałem krem gratis także myślę że ocena dostateczna
1 / 5
2019-12-16 07:31:05
Aga
Minął tydzień zamowienia brak. Apteka nie odpowiada na wiadomości.
1 / 5
2019-12-09 12:09:04
Wojciech
Zakup 3 grudnia, 4 grudnia informacja o rzekomej wysylce, firma kurierska 9 grudnia ma info tylko o "zarejestrowaniu" przesylki, ale nie o nadaniu
4 / 5
2019-11-26 14:30:55
Emil
Wystąpiły małe problemy, ale Pani farmaceutyki szybko je rozwiązały ;)
1 / 5
2019-11-23 21:06:32
Brunon
Zapłaciłem i nie otrzymałem towaru . Nie wywiązali się z umowy. Czekam na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2019-11-21 13:51:49
Dominik
Rewelacja, świetny kontakt, szybkość i gratisy
5 / 5
2019-11-20 19:24:13
Patryk
Moje pierwsze zamówienie w tej aptece,nie mam uwag do realizacji
5 / 5
2019-11-15 11:58:12
Maksym
Super. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-09-20 22:30:51
Izolda
Jestem zadowolona. Zakup taki jak chciałam. Znam kremy które zamawiałam więc w żadnym wypadku nie zawiodlam się. Są super.
5 / 5
2019-07-10 09:19:39
Dariusz
Bardzo dobrze działający sklep.
5 / 5
2019-07-04 16:19:41
Władysław
Super, szybka wysyłka, wszystko w porządku
5 / 5
2019-05-16 20:01:12
Honorata
Towar zgodny z opisem , przesyłka szybka , polecam wszystkim.
5 / 5
2019-04-16 11:17:03
Łukasz
Polecam. Bardzo szybki odbiór zamówionego towaru.
5 / 5
2019-04-12 12:26:53
Kaja
rzetelna, warta współpracy, polecam
5 / 5
2019-04-06 11:43:55
Henryk
Błyskawiczna realizacja. Dołączone ciekawe próbki produktów. Z czystym sumieniem mogę polecić. Pozdrawiam serdecznie cały zespół apteki! :)
5 / 5
2019-04-04 17:14:11
January
Wszystko przebiegło szybko, prawidłowo i bez żadnych problemów. Towar odebrałem osobiście.
3 / 5
2019-02-19 10:48:59
Celestyn
bez oryginalnego opakowania, plus data waznosci naklejona dodatkowo na butelce ?
5 / 5
2019-01-16 19:59:19
Zygfryd
Bardzo szybka wysyłka i miłe zaakupy
5 / 5
2019-01-09 10:12:38
Daria
Jestem zadowolona i będę tu robić zakupy
5 / 5
2019-01-01 20:49:51
Bronisława
Szybkie zakupy i duża ilość darmowych próbek
1 / 5
2018-12-11 13:14:52
Alicja
Fatalnie dostałam zniszczony produkt z miesięcznym terminem ważności
5 / 5
2018-11-22 16:34:56
Olaf
Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2018-11-14 15:55:21
Emil
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, szybko z uwzględnieniem prośby. Polecam.
5 / 5
2018-11-06 16:30:46
Apoloniusz
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam !
4 / 5
2018-11-02 14:22:38
Wojciech
Wszystko przebieglo bardzo dobrze,jestem zadowolona z obslugi ale towar nie spelnia moich oczekiwan i musze go zwrocic.Pomimo to pewnie jeszcze nie raz skorzystam z Panstwa uslug.
5 / 5
2018-10-28 09:55:32
Gustaw
Dobry kontakt, zamówiłem więcej opakowań niż mieli na stanie, skontaktowali się i zapytali czy mogą wysłać dwa dni później. Uważam na plus.
5 / 5
2018-10-25 12:24:32
Lesław
Szybko, profesjonalnie i wiele dodatkowych prezentów, gadżetów dla dziecka otrzymałam.Polecam
5 / 5
2018-10-17 20:58:12
Maciej
Super sprzedawca Gorąco POLECAM
5 / 5
2018-10-10 12:07:35
Jarosław
Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-10-08 10:39:43
Cecylia
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, wyczerpujące odpowiedzi w sprawie towaru, atrakcyjne ceny w stosunku do innych aptek Zakupy bezproblemowe Wysyłka prawie natychmiastowa po zapłaceniu Towar dobrze zapakowany Odbiór był na poczcie Sklep jak najbardziej polecam i na pewno sama tam wrócę
5 / 5
2018-09-28 10:09:40
Nadia
Profesjonalna obsluga. Konkurencyjne ceny. Szybka dostawa. Szybka transakcja. Same plusy. Napewno jeszcze skorzustam.
5 / 5
2018-08-15 18:05:10
Jarosław
Pełen profesjonalizm. Sklep internetowy przyjazny: łatwe wyszukiwanie, duża oferta. Błyskawiczna dostawa, zamówienie kompletne, produkty na najwyższym poziomie. Dziękuję
5 / 5
2018-07-30 14:35:18
Grażyna
Jestem zadowolona. Mila i szybka obsluga,korzystna cena.
5 / 5
2018-07-20 18:28:35
Jędrzej
Szybka transakcja. Szybka dostawa.
5 / 5
2018-07-20 15:55:51
Benedykt
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w aptece. Polecam.
5 / 5
2018-06-13 17:57:29
Waldemar
Szybka dostawa, otezymalam tez dosc sporo innych probek kremow. Moge z czystym sumieniem polecic, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-06-04 21:17:52
Grzegorz
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. aptekawspólna.pl godna polecenia.
5 / 5
2018-05-10 19:21:34
Kamil
Jestem zadowolona. Zakup zgodny z zamówieniem, szczegółowa informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo szybka dostawa towaru. Ogólnie Super!
5 / 5
2018-05-10 06:21:40
Eligiusz
Zamówione produkty były odpowiednio zabezpieczone - szklane słoiczki z kremem. Szybka realizacja zamówienia. Konkurencyjne ceny. Polecam wszystkim
3 / 5
2018-05-07 19:48:52
Izolda
Wszystko ok ale przez złe działanie strony internetowej przez przypadek zamówiłam produkt który nie był mi potrzebny. Był ogólnie problem online.
4 / 5
2018-05-07 05:55:26
Klementyna
Sama apteka działa bez zarzutu-towar zgodny z zamówieniem, ceny w porządku, realizacja zamówienia bez zarzutu, jedyne na co mogę zwrócić uwagę, to że pomimo telefonicznej i mailowej prosby (i jej akceptacji) o zmianę punktu odbioru , paczka została nadana na pierwotnie założony adres odbioru.
5 / 5
2018-04-16 14:26:20
Katarzyna
Polecam, solidna firma- szybka wysyłka
5 / 5
2018-04-13 16:48:56
Remigiusz
Bardzo szybko, godziny otwarcia zbyt krótkie od 8 -1 6 ale od maja ma byc od 7 do 23
5 / 5
2018-04-13 10:13:08
Joachim
Jest super i napewno jeszcze skorzystam Poz
5 / 5
2018-04-11 11:06:57
Ferdynand
szybka wysyłka, miła obsługa.
5 / 5
2018-04-10 13:30:58
Gabriela
Świetna transakcja,szybka wysyłka,jestem bardzo zadowolona 🙂
5 / 5
2018-03-30 11:09:37
Mariusz
Duży asortyment szybka wysyłka
5 / 5
2018-03-24 09:00:36
Wiktor
bardzo dobry kontakt i szybkość obsługi
5 / 5
2018-03-20 11:11:07
Fryderyka
Kremu w aptece w swojej miejscowosci nie moglam kupic a tutaj byl on dostępny
5 / 5
2018-03-07 09:57:29
Henryk
Wszystko przebiegło super. Długie daty ważności.
5 / 5
2018-02-28 12:02:32
Janina
Dobrze zaopatrzona. Szybka wysyłka. Cena wysyłki optymalna. Zamówienie dobrze zabezpieczone. Polecam.
5 / 5
2018-02-26 17:30:33
Ignacy
Zamówienie zrealizowane zgodnie z moim zamówieniem.
2 / 5
2018-02-15 18:19:44
Rozalia
Otrzymałam puste opakowanie, nie było leku
5 / 5
2018-02-14 19:21:13
Irmina
Zamówienie torpedowe. Złożyłam je będąc w pracy, a odebrałam po drodze do domu.
2 / 5
2018-02-13 13:15:45
Waldemar
Pomimo wpłaty nie otrzymałem towaru.
5 / 5
2018-02-12 18:40:58
Liwia
Szybka i bezproblemowa realizacja. Towar zgodny z opisem za przystępną cenę. Polecam.
4 / 5
2018-02-08 12:11:49
Grażyna
sprawnie, miło,profesjonalnie
5 / 5
2018-02-08 11:30:45
Olaf
Polecam zakupy w aptekawspólna, ponieważ to sama przyjemność...nie trzeba długo czekać na realizację.
1 / 5
2018-02-05 22:50:19
Zdzisława
Zamawiałam syrop sol baby tussi drogi oddechowe, a otrzymałam sól baby tussi kaszel. Nie polecam
5 / 5
2018-02-05 20:28:28
Konstancja
jestem zadowolona z zakupu w aptecewspólna
5 / 5
2018-02-05 12:19:07
Izolda
Dostawa ekspresowa - zamówiłam we środę, a we czwartek paczka już była u mnie. Produkty solidnie zapakowane i zabezpieczone. Miłym dodatkiem do zamówienia były różnego rodzaju próbeczki i katalogi. Na pewno ponownie zrobię zakupy w tej aptece :)
5 / 5
2018-02-04 18:05:33
Ludwika
Wszystko wspaniale, sklep na prawdę godny polecenia
5 / 5
2018-02-03 00:06:06
Rafał
Plus- cena, szybkość ruralizacji, obsługa. .Minus- brak możliwości płatności przy odbiorze.
5 / 5
2018-01-31 10:24:50
Sławomira
Szybka realizacja zamówienia, profesjonalna i miła obsługa. Polecam!
5 / 5
2018-01-31 10:24:50
Nastazja
Szybka realizacja zamówienia, profesjonalna i miła obsługa. Polecam!
5 / 5
2018-01-25 15:44:04
Wieńczysła
wszystko ok, szybko zrealizowane(nadane)
5 / 5
2018-01-25 10:43:49
Konstancja
Super. Zamówienie złożyłam wieczorem i już rano było do odbioru.
5 / 5
2018-01-24 20:25:41
Malwina
Bardzo polecam. Szybko, sprawnie, profesjonalne.
5 / 5
2018-01-20 20:54:22
Witold
Wzorowa transakcja. Oprócz zakupionego towaru otrzymałem darmowe próbki. Dziękuję
5 / 5
2018-01-15 19:36:14
Celestyna
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Polecam!
5 / 5
2018-01-14 17:57:20
Iga
Szybka dostawa i na dodatek gratis próbki innych produktów bardzo milo mnie zaskoczyły, Jak najbardziej polecam,
5 / 5
2018-01-04 12:58:58
Mieczysława
Jestem bardzo zadowolona. Wszystko poszło sprawnie i szybko. Produkt zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-01-03 17:16:08
Łukasz
Dobra obsługa szybko wysłany kupiony towar
5 / 5
2017-12-22 12:35:01
Bernadeta
Apteka ok. Ceny niewysokie. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-12-21 15:57:26
Marlena
Transackcja przebiegała szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2017-12-04 18:37:41
Sonia
mogę polecić zakupy w tej aptece, bezproblemowo i szybko
5 / 5
2017-11-28 12:58:26
Halina
Jestem bardzo zadowolona. Korzystalam z odbioru osobistego i produktu odebrałam kilka godzin po zamówieniu. Mają dobre ceny. Będę stałym klientem :)

Rzetelne opinie o APTEKA WSPÓLNA