Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Apteka z Ula

Apteka z Ula Opinie 1.8 (33)

Mickiewicza 61
82-230
Nowy Staw
( brak )
opinie Apteka z Ula
1.8
33
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2021-09-22 15:13:15
Tomasz
Zamówiłem miody, zapłaciłem ale miodów brak, dodzwonić się nie można, na emaile nie odpisują, sklep dramat. Oszuści.
5 / 5
2021-07-04 02:51:58
ferdynand
Zakup y u P.Zarzyckiego robie od dawna zawsze przez alegro. Dzis pierwszy raz z Apteki z Ula , bo wydaje mi sie ze miod jest tanszy . Naczytalem sie opini negatywnych , ale w moim przypadku otrzymalem przesylke ( jak zawsze )solidnie zapakowana zgodnie z zamowieniem.Dlatego bede kupowal miody u p. Zarzyckiego nadal ,bo dostawa jest SZYBKA,NA CZAS, i dotrze do mnie napewno. polecam pozdrawiam FRED
5 / 5
2021-05-05 15:28:53
IZA
Super szybko
5 / 5
2021-04-29 05:24:26
Krysia
Rewelacja, milo
5 / 5
2021-04-29 05:23:41
TADEK
SZYBKO I NIE DROGO
5 / 5
2021-04-29 05:23:02
IZA
Super produkt,szybka dostawa
1 / 5
2020-02-12 14:22:54
Anastazja
Byłam ich wieloletnią klientką , nigdy nie było problemów , aż w tym roku jakaś masakra . Zamówienie z dnia 23.01. .Zero kontaktu telefonicznego ( zapchana skrzynka ) zero kontaktu mailowego . Na 3 wysłane maile nie otrzymałam,odpowiedzi , w zamian za to UWAGA wysłano mi maila z kolejną promocją " Rabaty jakich jeszcze nie było" .KPINA delikatnie podsumowując . W końcu po mailu , w którym zaznaczyłam , że po odczekaniu 30 regulaminowych dni zgłoszę sprawę do prokuratury , oraz po mailu do serwisu Przelewy 24 z prośbą o weryfikacje płatności i sprawdzenie firmy z którą współpracują ( zweryfikowali i poprosili Aptekę z Ula o bezpośredni kontakt z klientem) nagle dziś odebrałam przesyłkę . Skutecznie mnie Apteka z ula wyleczyła z zakupów u nich .
1 / 5
2020-02-11 14:18:14
Leopold
Zamówiłem miody 7 listopada 2019. Słoiki w ogóle nie zabezpieczone - dwa z nich otrzymałem zmiażdżone. Na paczce brak etykiet ostrzegawczych. Na maile brak odpowiedzi do dzisiaj, telefon wyłączony. Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta
1 / 5
2020-02-07 23:38:10
Bronisława
Zakup miodów w tej firmie to b.nieprzyjemne i męczące doświadczenie. Całkowity brak kontaktu ze strony sprzedającego, konsekwentne ignorowanie maili ,telefonów i SMS - ów.. Po zrobieniu przelewu 17.01, po wielokrotnych próbach kontaktu,zeby dowiedzieć się co z przesyłka ( kurierska / Hahaha :( ), z łaski otrzymałam przesyłkę 5.02......Ignorancja, zlewka klienta, brak kultury i profesjonalizmu. Odradzam jakikolwiek zakup, jest dużo konkurencji, wiec po co uprzykrzać sobie życie.
1 / 5
2020-01-31 09:22:01
Celestyn
NIE POLECAM. TOWARU BRAK. NIE ODBIERA TELEFONU. NIE ODPOWIADA NA MAILE.

Rzetelne opinie o Apteka z Ula