Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AptekaZdrowie-24.pl

AptekaZdrowie-24.pl Opinie 4.7 (391)

Opatowska 10
28-200
Staszów
+48153070153
opinie AptekaZdrowie-24.pl
speedtest
4.7
391
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-12-14 02:47:33
Tomek
nie polecam, robią promocje i anulują zamówienia.
5 / 5
2020-02-22 11:42:22
Amelia
Jestem bardzo zadowolona z usługi. Paczka została dostarczona w przeciągu 7 dni do Holandi. Polecam
5 / 5
2020-02-21 19:35:03
Łukasz
Bardzo szybka wysyłka, duży wybór asortymentu
5 / 5
2020-02-21 16:27:26
Faustyna
Realizacja zamowienia przebiegla w trybie ekspresowym😊
5 / 5
2020-02-21 13:10:10
Krystian
Duży asortyment, fajne ceny, szybka wysyłka. Wszystko Super!
5 / 5
2020-02-21 10:01:50
Leszek
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z usług apteki. Bardzo dobry kontakt plus ekspresowa wysyłka za granicę.
5 / 5
2020-02-21 07:50:16
Emilia
Bardzo szybka wysylka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-20 21:54:00
Luiza
Duży wybór korzystne ceny chętnie znowu zamówię
4 / 5
2020-02-20 20:46:36
Tadeusz
Dobry i szybki kontakt z apteka. Na moje pytania online, szybko apteka24 odpowiedziala
5 / 5
2020-02-20 20:11:26
Władysława
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-20 19:47:29
Ziemowit
Polecam! Przesyłka dotarła po paru dniach do Szwecji
5 / 5
2020-02-20 14:15:18
Sofia
To juz drugie moje zamowienie! Polecam, bogaty asortyment, przystepne ceny i super obsluga!
5 / 5
2020-02-20 00:44:58
Ziemowit
Wszystko bardzo sprawnie i szybko wysłane.Polecam, na przyszłość będę korzystała z tej apteki.
5 / 5
2020-02-19 21:25:09
Elżbieta
Bardzo szybka obsługa, ceny konkurencyjne. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno zamówię ponownie. Szybka wysyłka do Niemiec. Dziękuję
5 / 5
2020-02-19 09:32:48
Cyprian
Świetny sklep,szybka wysyłka.Wszystko na wysokim poziomie.Serdecznie polecam i napewno skorzystam znowu.Dziekuje
5 / 5
2020-02-18 17:26:58
Wiktor
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam
5 / 5
2020-02-18 16:16:55
Alina
Profesjonalna , fachowa i szybka
5 / 5
2020-02-17 20:42:36
Renata
Otrzymałam towar niedostępny w innych aptekach.
5 / 5
2020-02-17 13:48:56
Sylwester
Bardzo miła obsługa i naprawdę szybka wysyłka, Dziękuję za kupon rabatowy na zakupy. Pozdrawiam i dziękuję.
1 / 5
2020-02-15 14:25:07
Roman
Serwis oceniam bardzo slabo, zamowienie zlozylem 6/2/2020 do dnia dzisiejszego nie otrzymalem zadnego potwierdzenia zamowienia juz nie mowiac o przesylce ktora nie wiadomo kiedy przyjdzie, jednym slowem polskim sklepom internetowym daleko do serwisu amerykanskiego, ktory blyskawicznie wysyla potwierdzenie i inne informacje zwiazane z zamowieniem. Z powazaniem A. Skalowski
5 / 5
2020-02-15 11:33:54
Eligiusz
Kontakt? Nie podjąłem, bo nie było takiej potrzeby. Już następnego dnia otrzymałem info, że paczka została wsłana.
5 / 5
2020-02-15 09:08:31
Mariusz
Bardzo szybka dostawa i dobrze zapakowana.
5 / 5
2020-02-15 06:43:27
Aleksander
Wszystko dostepne i szybka dostawa
5 / 5
2020-02-14 20:58:45
Oksana
Złożenie zamówienia bez problemów, produkt dostarczony do Niemiec bardzo szybko, polecam
5 / 5
2020-02-14 16:06:25
Eryk
Jesteśmy bardzo zadowoleni na granicy podziwu.
5 / 5
2020-02-14 13:41:01
Paweł
Zamówienie szybko doszło. Polecam
5 / 5
2020-02-14 11:43:48
Celina
Jestem zadowolona, dobry kontakt. Wysyłka była zagraniczna, ale mimo to dotarła bardzo szybko.
5 / 5
2020-02-14 09:16:48
Janina
Super, szybka dostawa, lepiej nie mozna zrealizowac zamöwienia.
5 / 5
2020-02-13 20:52:48
Brygida
Lekarstwa, suplementy diety...
5 / 5
2020-02-13 19:42:28
Inga
Bardzo dobry sklep, dostawa za granice, duży asortyment
5 / 5
2020-02-13 12:42:49
Bogdana
Super szybko i profesjonalnie!
5 / 5
2020-02-13 09:52:22
Matylda
Uwielbiam ta aptekę. Szybko sprawnie i mily kontakt. Dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2020-02-13 05:57:45
Gustawa
Bardzo szybka dostawa do Niemiec, profesjonalna i miła obsługa, duży wybór produktów. Sklep godny polecenia!
5 / 5
2020-02-12 19:22:54
Nadia
Zakupy w tym sklepie jest bardzo proste. Już kilka razy kupowałam w tej aptece
5 / 5
2020-02-11 22:47:39
Gracjan
Paski do glukometru w atrakcyjnej cenie, szybka płatność i błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2020-02-11 17:47:45
Franciszka
Kolejny raz zamowilam i sie nie zawiodlam. Wysylka do Irlandii, szybko i bezproblemowo. Towar zabezpieczony. Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2020-02-11 17:18:14
Mateusz
Transakcja przebiegła bez zarzutów. Jedyne co jest wielkim minusem to koszt wysyłki za granicę! 95zł to lekka przesada.
5 / 5
2020-02-11 12:40:09
Adrian
Szybki kontakt, wysylka za granice kurierem bez problemu
5 / 5
2020-02-11 11:55:58
Anastazja
Zakupy w sklepie,to sama przyjemność-sprawna i rzetelną obsługa
5 / 5
2020-02-11 00:34:18
Henryka
Serdecznie polecam!leki które zamówiłam były po 3 dniach u mnie w Holandii . Szybki serdeczny kontakt . Błyskawiczna realizacja
5 / 5
2020-02-10 16:39:59
Arleta
Wszystko w najlepszym porządku, szybko wysłana paczka.
5 / 5
2020-02-10 15:14:10
Teodor
Złożyłem zamowienie na melatolinę telefonicznie i natychmiast zostało realizowane . Dziękuje
5 / 5
2020-02-10 14:09:54
Irma
Polecam zakupy w aptece. Zamówiłam leki z dostawą za granicę i dostałam paczkę w przeciągu tygodnia.
5 / 5
2020-02-09 14:42:33
Dymitr
Bardzo dobry kontakt,ceny przystepne leki nie dostepne na stronie zalatwiaja od reki wystarczy napisac zapytanie.Bardzo polecam
5 / 5
2020-02-08 14:28:01
Dorota
Wzorowa obsluga klienta, otrzymalem towar zgodny z zamowieniem I oczekiwaniami. Goraco polecam
4 / 5
2020-02-07 23:51:42
Bernardeta
poszlo wszystko bez problemow,polecam dalej.
5 / 5
2020-02-07 20:14:01
Teresa
Bardzo przyjazna apteka i zawsze na czas realizuje zamówienia
5 / 5
2020-02-07 18:09:59
Wioletta
Five stars. Mega szybko. Polecam
5 / 5
2020-02-07 12:38:45
Emilia
Wysylka do Irlandii Super polecam
4 / 5
2020-02-07 12:38:30
Zygmunt
W miarę szybka dostawa do irlandii. Szybka konkretną i pomocna obsługa klienta
5 / 5
2020-02-07 11:11:22
Irena
Najlepsze rozwiązanie przy mieszkaniu za granica
5 / 5
2020-02-07 07:57:14
Dariusz
Szybka obsluga, profesjonalism ekipy bez zarzutu
4 / 5
2020-02-06 22:40:20
Ireneusz
Bardzo dobrze, przejrzyście opisane produkty. Szybko i wygodnie
5 / 5
2020-02-06 19:30:48
Robert
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej wysyłki. Bardzo polecam wszystkim aptekazdrowie-24.pl jest po prostu super.
5 / 5
2020-02-06 16:53:46
Kornel
doskonala obsluga, szybka wysylka, bardzo dobrze zapakowana paczka, dziekuje :-)
5 / 5
2020-02-06 14:16:10
Ewelina
Najlepsza apteka pod sloncem. Od kilku lat zamawiam do Niemiec i nigdy sie jeszcze nie zawiodlam. A zmiana firmy kurierskiej z Gls na Dhl bylo strzalem w dziesiatke. 2 dni i paczka jest u mnie :)
5 / 5
2020-02-06 12:52:36
Stefan
Super Service, zamowienie bez problemow , super szybka wysylka
5 / 5
2020-02-06 11:30:53
Kazimierz
Kontakt super. Asortyment bogaty. Ceny spoko. Szkoda że za granicę nie ma darmowej wysyłki.
5 / 5
2020-02-06 11:20:49
Stefania
Miła obsługa, szybka wysyłka można prosić o pomoc w najlepszym wyborze produktów.
5 / 5
2020-02-06 11:14:09
Beata
Profesjonalna obsługa, dobry kontakt, sklep godny polecenia
5 / 5
2020-02-05 14:59:33
Amelia
Cena suplementu była dużo tańsza niż na stronie samego producenta!
5 / 5
2020-02-05 11:20:05
Radomir
kontakt z apteka na bieżąco,jestem zadowolona z obsługi i zakupów.
5 / 5
2020-02-04 17:04:02
Kacper
Produkty zgodne z opisem ,ładnie i bezpiecznie zapakowane .Polecam!!
5 / 5
2020-02-04 15:03:05
Oskar
zamówiłem, otrzymałem, tyle. To jest dla mnie najważniejsze. Więc polecam jak najbardziej
5 / 5
2020-02-04 11:32:18
Aurelia
Szybka wysyłka za granicę, bardzo miła obsługa
5 / 5
2020-02-04 10:12:41
Aga
Cos wspanialego bardzo szybko à obsluga przemila
5 / 5
2020-02-04 02:04:02
Cecylia
Bardzo dobra obsługa. Towary były pakowane tak, jak chciałem.
2 / 5
2020-02-03 12:42:54
Fryderyka
Pan przez telefon zachowuje sie tak jakby mu nie zalezalo na sprzedazy,nie pomogl.
5 / 5
2020-02-03 11:13:30
Regina
Kontakt i obsługa na piątkę.
5 / 5
2020-02-03 10:33:01
Magdalena
Szeroka oferta lekow w dobry cenie.
5 / 5
2020-02-03 10:19:50
Roksana
Pierwszy raz robiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona. Lekarstwa w bardzo dobrej cenie i z długim terminem ważności ( co jest dla mnie bardzo ważne bo zamawiam na zapas za granicę). Pudełko dobrze zabezpieczone, nic się nie zbiło ani nie uszkodziło. Na pewno następnym razem również wybiorę Aptekę Zdrowie 24. Polecam!
5 / 5
2020-02-02 15:00:21
Edmund
Dobry kontak,szybka realizacja,profesjonalna obsluga
5 / 5
2020-02-01 13:11:17
Krystyna
Badzo szybka wysyłka do Holandii
5 / 5
2020-01-31 19:58:28
Idzi
Bardzo profesjonalnie i rzetelnie :) Dziękuję :) Pozdrawiam :) Lilianna
1 / 5
2020-01-31 19:04:17
Kalina
Brak towaru mimo, ze wcześniej nie było o tym informacji na stronie. Konieczny zwrot pieniędzy. Telefon z apteki o braku towaru po kilku dniach od zlozenia zamówienia. Brak propozycji zastępczej.
5 / 5
2020-01-31 12:50:04
Sabina
Wysylka za granice dostarczona po 3 dniach Goraco polecam
1 / 5
2020-01-31 12:10:10
Sebastian
Nie otrzymałem zamówionego produktu.
5 / 5
2020-01-31 10:59:27
Krystyna
Zakupy udane obsługa fachowa jak był kłopot z ilością danego leku zadzwonili dopytać się czy mogą zaproponować nową formułę tego samego leku i przeprosili że tyle nie było co klient zamówił. Jeszcze nie raz skorzystam z usług tej apteki.
5 / 5
2020-01-30 23:30:01
Alfred
Kontakt szybki. Tabletki zgodne z opisem w przystępnej cenie
5 / 5
2020-01-30 17:11:00
Lucyna
Wspaniały kontakt , wysyłka za granicę , szkoda że nie ma rabatów dla stałych klientów , generalnie polecam
5 / 5
2020-01-30 16:29:02
Sylwester
Zawsze zadowolona z zakupu :)
5 / 5
2020-01-30 14:49:33
Dariusz
Pomocni ludzie nie mogę nic narzekać .
5 / 5
2020-01-30 14:37:29
Cecylia
Bardzo ekspresowe wysłanie paczki. Polecam!
5 / 5
2020-01-30 10:30:22
Henryk
Pełen profesjonalizm. Polecam
4 / 5
2020-01-29 10:47:26
Tomasz
Towar dostarczony w porządku, zgodny z opisem, bezpiecznie zapakowany
5 / 5
2020-01-28 22:48:38
Grażyna
Udane zakupy, miła obsługa, krótki czas oczekiwania na zamówienie
5 / 5
2020-01-28 20:10:06
Henryk
Zamowione suplementy dotarly za granice w naprawde krotkim czasie. Swietna obsluga i doskonaly kontakt z klientem.
5 / 5
2020-01-27 10:28:51
Michalina
Jestem bardzo zadowolona z asortymentu i obslugi .
5 / 5
2020-01-27 09:47:56
Zenon
Expresowa dostawa.. Na pewno skorzystam ponownie w przyszlosci
5 / 5
2020-01-26 19:50:22
Lech
Poraz kolejny jestem zadowolona z moich zakupow w tej aptece,wkrotce ponownie zloze zamowienie
5 / 5
2020-01-26 17:20:40
Arkadiusz
Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-01-25 16:47:05
Bernadeta
Duzy asortyment,szybka wysylka,mozliwosc dostawy za granice.Kurier troche drogi,za mala paczuszke ponad 70 zl.,firma moglaby poszukac tanszego dostawcy.
5 / 5
2020-01-25 13:11:04
Radomir
Jetem bardzo zadowolona ze wspolpracy po zlozeniu zamowienia przypomnialo mi sie ze cos jeszcze zapomnialam , wtrakcie rozmowy telefonicznej bardzo sympatycznej i profesjonalnej dopisano do mojego zamowienia jeszcze jeden produkt ,paczke otrzymalam szybko z dostawa do domu Bardzo dziekuje polacam znajomym szybko,uczciwie ,profeslonajnie Pozdrawiam Eva Ps. jedyne utrudnienie to to ze nie moge placic PayPal ale to jakies trudnosci rozliczeniowe...
5 / 5
2020-01-24 23:04:55
Sonia
ogolnie super ale ceny poszly w gore
5 / 5
2020-01-24 21:37:48
Roman
Fantastyczna apteka, zamowienie otrzymalam bardzo szybko, polecam
5 / 5
2020-01-24 20:01:21
Arleta
Super kontakt wysyłając emaila z zapytaniem od razu dostałam odpowiedź. Mieszkam w UK i bardzo szybko dostarczono mi moje zamówienie. POLECAM!
5 / 5
2020-01-24 19:48:15
Wincenty
Kontakt super towar zgodny z opisem
3 / 5
2020-01-24 17:18:13
Mateusz
Na stronie jest napisane, że przesyłka idzie dwa dni, moja przyszła po 4 dniach dopiero.
5 / 5
2020-01-24 16:11:34
Konstanty
Szybka wysyłka i dostarczenie za granicę.
5 / 5
2020-01-24 13:05:46
Antonina
Jestem bardzo zadowolona.Produkt zostsl szybko dostarczony...zreszta jak zawsze.Zadnych problemow z platnosciami czy z wysylka.Zamawialam kilka razy i zawsze jestem zadowolona..
5 / 5
2020-01-23 18:34:19
Dominik
Wszystko dobrze. kontakt przez Maila szybko
5 / 5
2020-01-23 13:14:36
Eleonora
Szybką wysyłka za granicę w dobrej cenie
5 / 5
2020-01-23 10:16:56
Klementyna
Jestem bardzo zadowolona z zakupow.
5 / 5
2020-01-23 09:37:18
Eligiusz
Jestem stalym klientem z Australii. Swietna obsluga, doskonale zaopatrzenie sklepu, szybka dostawa. Polecam!!!
1 / 5
2020-01-22 16:30:04
Klara
trzy tygodnie od daty zamowienia - wciaz czekam na towar!!!
5 / 5
2020-01-22 13:26:03
Ludmiła
Bardzo szybka dostawa. Dziękuję ślicznie towar solidnie zapakowany
5 / 5
2020-01-22 13:16:58
Eugeniusz
Zaskakujaco szybko przesylka, towar zgodny z opisem. Z pewnoscia skorzystam ponownie.
3 / 5
2020-01-22 11:00:54
Konstancja
Niestety strona sklepowa jest niedopracowana,nieprzystosowana do korekt i nie oferuje różnych poprawek przy zakupie itp.. Ta strona jest trochę jak kompot a klienci śliwki ,jak juz ktoś wpadnie rejestrujac sie na niej to juz nic nie może tam ani zmienic ani poprawic.Płatności karta ponowić nie można jeśli się bład zrobiło za pierwszym razem, a pracownicy serwisu o tym nie wuedza i usilnie wviskaja .ze wysylany mail po kliknięciu”ponòw zapłatę” pokieruje klienta do ponownej zaplaty co jest nieprawda bo dalej nic sie nie dzieje... można klikac ilekroć kyo chce i już drugi raz nie otrzymasz tej mozliwosci.Chała a nie strona do zakupow!! Servis niekompetentny,aż troche głupio!!
5 / 5
2020-01-22 10:33:40
Ludmiła
Wszystko super profesjonalnie :)
5 / 5
2020-01-21 17:20:00
Ignacy
wszystko było w porządku, towar dostępny od ręki...polecam
5 / 5
2020-01-21 14:43:01
Anastazja
farba do włosów soincolour 64
5 / 5
2020-01-21 12:53:53
Wiesław
Wzorowy kontakt i ekspresowa wysyłka. Dziekuję
5 / 5
2020-01-20 21:32:11
Seweryn
Przesyłka trwała więcej jak 4 dni z powodu nie zależnego od apteki. Kompetentna porada. Chętnie skorzystam ponownie
1 / 5
2020-01-20 10:23:50
Faustyna
Tego sklepu nikomu NIE POLECAM!!! Sklep anulował zamówienie,żadnej informacji o braku towaru,zero wyjaśnień,pierwszy raz spotkałam się z takim zachowaniem,jestem bardzo zawiedziona!!!!!
3 / 5
2020-01-19 21:00:55
Oskar
Apteka zrobiła swoje dostawcy bardzo słabo nie poleca am firmy GLS to po prostu porażka
5 / 5
2020-01-17 18:28:38
Igor
Bardzo Milan obsługa I wiarygodny Serwis. Zamawialam z za gran ivy I zawsze wszystko dociera w nienagannym stanie. Polecam
5 / 5
2020-01-17 15:06:11
Benedykt
Bardzo dobra apteka Polecam 👍
5 / 5
2020-01-17 14:17:21
Kaja
Na pewno będę STAŁYM KLIENTEM
4 / 5
2020-01-17 13:42:19
Amelia
Otrzymalam zamówienie po dłuższym czasie, ale bylo ono niekompletne. Brakowalo dwoch produktów a ze mieszkam za granica i tutaj kurier tylko podrzuca paczke i odjezdza to nie mialam jak zlozyc reklamacji. Wyslalam wiadomosc do apteki, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Szkoda, bo generalnie do tego momentu bylo bez zarzutu. Rozumiem, ze to blad i kazdemu sie moze zdarzyc, ale te leki są mi potrzebne.
5 / 5
2020-01-17 12:34:41
Aleksandra
Mieszkam w Danii , wiec oczekiwanie na dostawe jest dluzsze niz w Polsce . Niemniej jestem zadowolona z uslug tej apteki w porownaniu z innymi .
5 / 5
2020-01-16 09:11:48
Przemysław
Super, szybko i sprawnie. Kolejne zamówienie I kolejny raz nie zawiodłem sie.
5 / 5
2020-01-11 15:37:27
Beata
Pełen profesjonalizm i wysoka kultura osobista. Dawno nie byłam tak zadowolona z zakupów online. Teraz to moje stale miejsce do zakupów 😊 SZYBKO I SPRAWNIE a produkty zapakowane bezpiecznie !! POLECAM !!
5 / 5
2020-01-10 15:42:47
Leszek
Jestem bardzo zadowolona… zamowilam, otrzymalam , kontakt telefoniczny bardzo pozytywny -pomocny , napewno jeszcze cos zamowie
5 / 5
2020-01-10 14:28:48
Elwira
Jestem bardzo zadowolona , tym bardziej że przesyłka dostarczana była do Niemiec !
5 / 5
2020-01-10 13:52:10
Konrad
Jak zawsze super! Mieszkam za granicą, dostawa jest szybka i bezproblemowa.
5 / 5
2020-01-10 10:25:36
Ernest
Wszystko zgodne z zamówieniem. Dobrze zapakowane. Wysyłka zagraniczna. 100 proc zadowolenia 😊
1 / 5
2020-01-10 10:05:02
Fryderyka
Szanowni Panstwo, Ja zamówilam tabletki i nikt nawet się nie odezwał jak przez E-mail było obiecane. Zrezygnowałam z zamówienia.
5 / 5
2020-01-09 12:21:41
Ksenia
Jestem bardzo zadowolona z Usług Apteki , paczka we Francji jest w ciągu maksymalnie 5 dni, kontakt bardzo dobry, ceny też zadawalajace. POLECAM
5 / 5
2020-01-09 05:45:09
Marcin
Lubię tą aptekę, od dawna robię tam zakupy w razie potrzeby. Jest duża dostępność asortymentu, miła obsługa, dobra lokalizacja, przystępne ceny.
5 / 5
2020-01-08 11:15:35
Rozalia
Szybka wysyłka, towar dostarczony za granice w krótkim czasie. Będę wracać do zamówień na tej stronie.
5 / 5
2020-01-06 18:43:50
Grażyna
Doskonale, na pewno będę zamawiać ponownie.
5 / 5
2020-01-06 14:40:22
Brygida
Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja. Polecam
1 / 5
2020-01-06 13:08:40
Aneta
Bardzo dobrze, blyskawicznie udalo sie wyjasnic telefonicznie problem z logowaniem.Dostawa bardzo szybka
5 / 5
2020-01-06 12:27:36
Bogdan
Profesjonalna obsługa zamówienia, bardzo dobrze zabezpieczona paczka do przesyłki, szybko i bezproblemowo.
3 / 5
2020-01-04 14:57:34
Teodor
-Szybki kontakt z apteka, -szybkie odpowiedzi.
5 / 5
2020-01-04 13:15:40
Jarosław
Super szybka wysyłka za granicę! Jedyny minus to to, że system płatności PayPal nie jest możliwy a bardzo ułatwiłby zakupy. Poza tym wszystko przebiegło sprawnie i bezpro lemowo. Polecam!
5 / 5
2020-01-04 12:53:51
Klaudia
👍👍👍👍👍👍👍👍👍suuper
5 / 5
2020-01-03 13:16:50
Wioletta
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamowien , mam zamiar korzystac .
5 / 5
2020-01-03 09:33:36
Wincenty
Szybko i sprawnie zrealizowane i wysłane zamówienie.
5 / 5
2020-01-02 22:26:50
Aldona
Bezproblemowa transakcja. Sprzedawca zaskoczył mnie ogromnym asortymentem, zwłaszcza trudno dostępnych specyfików, których nie mogłam znaleźć nigdzie indziej, w dodatku dostępność towaru od ręki i w większych ilościach. Polecam
5 / 5
2020-01-02 09:54:53
Monika
Zawsze super , dzięki wielkie.
5 / 5
2020-01-01 22:36:48
Violetta
Plus wszystko pięknie zapakowane i mnóstwo dodatkowych próbek.Warto i polecam.
5 / 5
2020-01-01 14:55:58
Dymitr
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, klarowne informację o etapach realizacji i dostawy. Szybko, uczciwie bez zbędbych pytań. Z przyjemnością będę robić zakupy w państwa aptece w przyszłość. Dziekuję.
5 / 5
2019-12-31 11:04:29
Jeremiasz
Wszystko szybko i bezproblemowo.
1 / 5
2019-12-30 12:29:32
Idzi
Sklep anulowal zamówienie przez co zostalam bez prezentu świątecznego dla bliskiej mi osoby
5 / 5
2019-12-30 09:41:55
Bogdana
Bardzo duzy wybor produktow. Informacje o statusie paczki na biezaco.
2 / 5
2019-12-28 16:23:11
Aurelia
przesyłka dotarła po 15-tu dniach
4 / 5
2019-12-27 18:15:28
Alicja
Polecam. Wysylka za granice bez problemow
5 / 5
2019-12-26 13:44:36
Dalia
Szybko i sprawnie do tygodnia mam przesyłkę w Holandii
5 / 5
2019-12-26 13:10:14
Romuald
Pełen profesjonalizm. Za każdym razem,kiedy coš zamawiam.
5 / 5
2019-12-25 10:37:03
Izabela
Świetny kontakt ze sprzedawcą, produkty dobrze zabezpieczone. Wszystko sprawnie i w nienaruszonym stanie dotarło do Austrii
5 / 5
2019-12-23 15:46:17
Wojciech
Zamówienie szybko realizowane, tylko transport do Szwecji długo trwał (ale względnie tani).
5 / 5
2019-12-23 10:32:07
Luiza
Bardzo szybki czas realizacji wysyłki serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-21 05:20:24
Donata
Szybka realizacja biorąc pod uwage ze wysyłka była za granice.
4 / 5
2019-12-20 21:21:08
Anastazja
Przesylka dotarla do mnie dosyc szybko. Produkty ladnie owiniete w folie zabezpieczajaca. Apteka godna polecenia.
5 / 5
2019-12-20 21:17:26
Monika
Super Polecam polecam polecam Do hiszpani dotarlo 5 dnia
5 / 5
2019-12-20 14:05:19
Elwira
Wszystko szybko bez żadnych problemów
5 / 5
2019-12-20 13:33:17
Wiktor
Pierwszy raz korzystalam z uslug tej apteki.Moje zamowienie zrealizowano szybko,sprawnie i bez problemow.Mimo okresu przedswiatecznego przesylka dotarla do mnie bardzo szybko.Jestem bardzo zadowolona i chetnie bede korzystac z uslu tej apteki.Pozdrawiam Panstwa i zycze Wesolych Swiat. Ewa Kas.
5 / 5
2019-12-20 13:11:37
Maksym
Do niemiec w trzy dni to szybciej niż większość lokalnych firm,polecam i sama z pewnością ponownie skorzystam
5 / 5
2019-12-20 11:14:13
Dawid
wszystko jak najlepiej zamowienie informacje dostawa
4 / 5
2019-12-19 19:02:54
Bernard
Dobrze,ale problemy z logowaniem...
5 / 5
2019-12-19 10:47:15
Luba
Jestem bardzo zadowolona że znalazłam ten sklep. W ciągu trzech dni otrzymuje towar. Pozdrawiam i polecam.
5 / 5
2019-12-18 11:55:17
Mieczysława
Wysyłka mega szybka do Niemiec. Kontakt super 😊
3 / 5
2019-12-17 17:54:03
Celina
Dostatecznie. Brakowalo komunikacji o przesylce. Po' tygodniu dostalam meila.
4 / 5
2019-12-16 13:52:56
Lilianna
super jestem w pelni zadowolona
5 / 5
2019-12-14 20:14:12
Teresa
Super.Zamowienie zostalo zrealizowane w 3 dni lacznie z dostawa za granice do UK. Produkty w dobrych cenach. Polecam i napewno skorzystam ponownie. Dostawa w przystepnej cenie przez kuriera.
5 / 5
2019-12-14 12:25:06
Kacper
jestem bardzo zadowolona, przesylka trwala dluzej poniewaz mieszkam w Holandii
5 / 5
2019-12-13 23:38:20
Ludwika
Przesyłka doszla,dostałam lek którego niestety na terytorium Niemiec nie ma(nawet na receptę).Kontakt z przedstawicielem apteki sprawny.Polecam
5 / 5
2019-12-13 20:17:28
Bernard
Polecam, mieszkam za granicą więc okres oczekiwania na przesyłkę byl troszkę dłuższy ale ogólnie i tak szybko zostalo moje zamówienie zrealizowane.
5 / 5
2019-12-13 18:22:34
Ismena
Polecam aptekazdrowie-24.pl. Zakupy robione 2 razy i serwis na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-12-13 17:54:56
Stefania
Jedynym minusem jest strona działaniem i wyglądem przypominająca sklepy sprzed 20 lat. Poza ty polecam,
5 / 5
2019-12-13 15:36:53
Andrzej
bardzo szybka profesjonalna obsluga goraco polecam
5 / 5
2019-12-13 11:00:41
Roma
Jest fajną i tanią apteką i jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-13 10:41:34
Milena
Jestem bardzo zadowolony z uslugi.
5 / 5
2019-12-12 19:24:54
Irmina
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. A co najważniejsze przesyłką zawsze jest bardzo dobrze zabezpieczona. Od przesłania pieniążków przesyłką jest zawsze po 3-4 dniach na miejscu. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam
5 / 5
2019-12-12 18:48:17
Zbyszko
paczka do nieniec dotarła bez problemów
5 / 5
2019-12-12 15:37:20
Mariola
Towar dobrze zapakowany.Szybka wysyłka. Apteka godna polecenia.
5 / 5
2019-12-12 14:24:37
Antoni
Polecam, i na pewno jeszcze skorzystam.
4 / 5
2019-12-12 13:31:54
Kazimierz
Zamówienie zrealizowane przez Aptekę szybko i sprawnie, niestety zawiodła firma kurierska w UK. Bardzo słaby serwis, kurier nie zostawił powiadomienia, problem z namierzeniem przesyłki i dużo zmarnowanego czasu.
5 / 5
2019-12-12 13:26:30
Iwo
Super. Szybka obsługa i wysyłka napewno tutaj wrócę. Polecam.
5 / 5
2019-12-11 22:34:23
Sławomira
Dobra obsługa, przyjemny kontakt, szybko odpowiadają na wiadomość. Mieszkam zagrania, więc ogromny plus. Będę korzystać z ich strony
5 / 5
2019-12-11 15:21:45
Barbara
Jestem bardzo zadowolona z obslugi ,szeroka gama produktow.Polecam bardzo.
5 / 5
2019-12-10 23:35:05
Marian
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia
4 / 5
2019-12-10 11:59:22
Jadwiga
Towar otrzymałam po kilku dniach ale zdecydowanie szybciej niż się spodziewała przez wzgląd na fakt, iż była to wysyłka zagraniczna. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-12-09 13:03:51
Jędrzej
Bardzo dobra opcja dla osób mieszkających lub przebywających za granicą
5 / 5
2019-12-07 12:12:28
Ludmiła
Super obsługa wszystko przebiegło bez zbędnej zwłoki
1 / 5
2019-12-06 12:14:55
Bogusław
Polecam, za 1 razem była pomyłka ale natychmiast przyslano dobry towar.
5 / 5
2019-12-06 12:12:56
Adrian
Jak na pierwszy raz to super, szybko i bezproblemowo. Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam
5 / 5
2019-12-05 13:56:50
Grażyna
Zawsze solidnie tylko polecic 👍
3 / 5
2019-12-04 15:46:27
Ismena
I have ordered my items a month ago. I am not able to track my order. Very sad.
5 / 5
2019-12-02 12:30:15
Nastazja
Bardzo dobrze bezproblemowo , polecam
4 / 5
2019-11-30 14:06:53
Eleonora
Większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2019-11-29 17:24:14
Kacper
Szybko, sprawnie bez zastrzeżeń, godne polecenia dla innych. Quickly, efficiently and without reservation, recommendable to others.
5 / 5
2019-11-28 20:01:07
Monika
Polecam, profesjonalnia i szybka obsluga
5 / 5
2019-11-28 12:05:22
Roksana
Zamawiam nie pierwszy raz. Zawsze dokladna informacja i dobry wybor towarow. Dobra i przejzysta strona internetowa. Latwo o informacje.
5 / 5
2019-11-27 15:21:22
Janina
Bardzo miła obsługa. Towar szybko dotarł. Polecam
5 / 5
2019-11-27 14:47:59
Zbigniew
Dobry kontakt z konsultantem. Polecam
5 / 5
2019-11-26 17:44:26
Wiola
Produkty bardzo dobrze zapakowane, szybka dostawa za granicę
5 / 5
2019-11-26 06:00:47
Anastazja
Zamowienie i przesylka przebiegly bez zarzutu
5 / 5
2019-11-24 21:22:38
Aga
Polecam tą aptekę. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. To już mój kolejny zakup i na pewno nie ostatni.

Rzetelne opinie o AptekaZdrowie-24.pl