Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aptemax.pl

Aptemax.pl Opinie 4.8 (609)

Remedium Sp.J. ul.Strzelców Grodzieńskich 6
25-250
Radzymin
791 095 066
opinie Aptemax.pl
4.8
609
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-11 14:24:08
Marlena
Szybko i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2020-01-17 11:59:40
Elwira
Szybko i sprawnie, nie musiałam nawet śledzić przesyłki ponieważ na bieżąco otrzymywałam wiadomości o zamówieniu
5 / 5
2019-12-29 14:08:08
Beata
Polecam! Szybko, sprawnie i produkty naprawdę w najlepszej cenie (przeszukałam wiele stron z ofertą)
5 / 5
2019-10-11 14:21:37
Anita
Świetna współpraca. Szybko, sprawieni, towar zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-09-05 12:17:29
Milena
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-07-22 11:50:27
Michał
Polecam sklep, szybko sprawnie
5 / 5
2019-07-18 12:16:17
Tamara
Polecam sklep. Bardzo dobre ceny
5 / 5
2019-05-24 11:07:17
Tobiasz
Szybkie i sprawne zakupy, dobra komunikacja ze sklepem
3 / 5
2019-04-25 17:44:48
Agata
Nie wystawiłam ocenę bardzo dobrze bo nie dostałam maila z numerem zamówienia, statusem i td Jak zadzwoniłam do sklepu dowiedziałam się że kurier zgubił paczkę. Dostałam paczkę z tygodniowym opóźnieniem, ale kontakt ze sklepem był łatwy, pracownicy pomocni. Więc ogólnie jest wszystko OK
5 / 5
2019-04-15 17:36:25
Jagoda
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. POLECAM.
5 / 5
2019-03-20 14:31:39
Sabina
Firma godna polecenia. Korzystałam kilka razy; oferta kosmetyków szeroka, ceny "przyzwoite", obsługa szybka, profesjonalna. Minusem jest wysoki próg cenowy uprawniający do darmowej dostawy.
5 / 5
2019-01-16 13:06:07
Wiktor
Szybko sprawnie i przyjemnie;)
5 / 5
2018-12-31 12:33:07
Benedykt
Szybko, sprawnie, w dobrej cenie, polecam.
3 / 5
2018-11-27 12:49:12
Krystyna
Jeśli chodzi o sklep to same plusy, realizacja zakupu bardzo szybka, wysyłka dzień później. Największy problem wystąpił z dostawą towaru. Do dziś go nie otrzymalam , gdyż Bóg wie dlaczego, sklep ten ma w ofercie dostawę kuriera InPost, z której skorzystałam po raz ostatni. Towar nie dotarł, mimo iż byłam w domu, aż w końcu został zwrócony do sklepu, ponieważ rzekomo 3 razu nie zastano mnie w domu..mimo, że w nim byłam i próbowałam się kontaktować z daną firmą. więc nie polecam korzystać z tej formy wysyłki co również odradzam firmie Aptemax, gdyż niepotrzebnie szkodzi swoim klientom i sobie.
5 / 5
2018-10-11 22:52:13
Hanna
szybko i sprawnie dotarł towar do miejsca przeznaczenia.
5 / 5
2018-09-13 19:41:33
Fryderyk
Kolejny zakup w sklepie i jak zawsze wszystko odbyło się znakomicie.
5 / 5
2018-09-07 13:49:21
Sara
Szybka realizacja zamówienia. Towar bardzo dobrze zabezpieczony do transportu.
5 / 5
2018-08-21 07:43:17
Kaja
Szybka obsługa. Produkt zgodny z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2018-07-30 11:45:46
Katarzyna
szybka wysyłka,kosmetyk oryginalny,cena konkurencyjna,polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2018-07-27 09:51:01
Liliana
Świetna cena, ekspresowa dostawa

Rzetelne opinie o Aptemax.pl