Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AquaelZoo

AquaelZoo Opinie 4.7 (340)

Krasnowolska 50
02-849
Warszawa
+48 22 273 96 76
opinie AquaelZoo
speedtest
4.7
340
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 21:40:33
Felicjan
Zakupy były bardzo udane . Polecam ten sklep
3 / 5
2020-02-21 13:21:45
Oksana
Pomylono zamówienie, otrzymałam inny rodzaj karmy dla psa.
5 / 5
2020-02-21 06:55:49
Wanda
Sprawnie, szybko, przejrzyscie. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-19 11:08:43
Kazimierz
Szybko , sprawnie towar bardzo dobry polecam
5 / 5
2020-02-19 07:55:58
Arkadiusz
Oprócz tła, reszta ok, polecam bardzo ten sklep.👍😊
5 / 5
2020-02-19 07:47:32
Kazimiera
Wszystko zgodne z opisem. Szybka realizacja. (dzień wcześniej niż była zadeklarowana). Polecam.
5 / 5
2020-02-19 00:20:28
Maksym
Nie mam uwag. Wszystko poszło dobrze.
5 / 5
2020-02-18 13:13:38
Maksym
w piątek zamówiłem w poniedziałek dostałem
5 / 5
2020-02-18 12:18:33
Sławomira
Pokrywa led do akwarium 54l super.Pod względem jakości i ceny....rewelacja!Naprawdę super sklep!!!!
5 / 5
2020-02-18 11:28:12
Irma
Szybka wysyłka, dobrze zapakowany filtr jestem zadowolony. Zamówione w piątek w poniedziałek już u mnie.
4 / 5
2020-02-16 13:13:07
Oleg
nie otrzymałem wyczerpujących informacji technicznych. Pracownik spłycił temat
5 / 5
2020-02-15 21:17:53
Roman
Bardzo szybka wysyłka. Konkurencyjne ceny.
5 / 5
2020-02-14 22:31:57
Maksym
To nie pierwsze moje zakupy tutaj, ale pierwsze akwarium. Fantastycznie zapakowane. Ogólnie fajny sklep firmowy, jeśli ktoś ceni tą markę.
5 / 5
2020-02-14 20:11:58
Kacper
Bardzo miło, kontakt natychmiastowy, wysyłka również. Gorąco polecam!!!!
5 / 5
2020-02-14 16:17:39
Eryk
Nic dodać, nic ująć, wszystko zgodne z zamówieniem
2 / 5
2020-02-13 15:22:37
Olaf
Bardzo wysokie ceny i ledwo 7% rabatu udało się otrzymać i to niby najwyższy jaki mogą dać a to jest nie prawda bo sklepom dają dużo wyższe.
5 / 5
2020-02-12 22:32:46
Stanisław
Rewelacja, kontakt z firma na najwyższym poziomie. Wyjście naprzeciw klientowi i pomoc w rozwiązaniu problemów jak najbardziej na plus.
4 / 5
2020-02-12 21:27:00
Emil
Brak 5/5 ponieważ mimo dużych zakupów nie zaproponowano mi rabatu... poza tym OK.
5 / 5
2020-02-10 17:29:49
Franciszka
Wszystko zgodne z opisem polecam
5 / 5
2020-02-08 09:41:39
Sławomir
Super szybko. Na drugi dzień zamówienie było już u mnie. Jestem pod wrażeniem
5 / 5
2020-02-07 13:07:26
Teodor
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-07 09:32:50
Wojciech
Szybko i TANIO taniej niż w 24.... POLECAM
5 / 5
2020-02-06 18:25:01
Ziemowit
Akwarium i szafka. Wszystko dotarło szybko i bez problemu. Kontakt ze sklepem wzorowy! Bardzo dziękuję za expresowe dosłanie brakującej części. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-06 10:23:39
Wiktoria
Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, krótki czas oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2020-02-05 11:12:21
Sylwester
Bardzo szybka wysyłka, zamówione produkty bez zarzutów
5 / 5
2020-02-05 09:58:04
Tymon
Szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2020-02-04 16:35:14
Aurelia
Jestem zadowolona. Doradzono mi zakup odpowiedniego dla mnie towaru a potem szybko dostarczono. Wszystko w porządku. Kontakt bardzo dobry. Towar dobrej jakości również.
5 / 5
2020-02-04 14:00:21
Jeremiasz
Zakupy. na najwyzszym poziomie.Super zapakowana paczka,akwarium ,ktore zamawialam doszlo do mnie bez zadnych uszkodzen.Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-04 12:16:05
Stanisława
Szybko i bezproblemowo, bardzo dobry kontakt mailowy ze sprzedawcą.
5 / 5
2020-02-04 11:18:18
Sylwia
Bardzo szybka dostawa . Paczka profesjonalnie spakowana i zabezpieczona . Polecam Gorąco !
5 / 5
2020-02-03 21:02:31
Klementyna
Wszystko dotarło w całości (zamawiałam akwarium). Bardzo zadowolona!
5 / 5
2020-02-03 16:30:21
Franciszka
Zakupy w tym sklepie uważam za udane.
1 / 5
2020-02-03 15:39:04
Henryka
Obsługa sklepu tragiczna, nie polecam. Po zgłoszeniu zwrotu towaru i natychmiastowym odesłaniu NIKT nie raczył przekazać tego dalej. Po 2 tygodniach zadzwoniłam i co? I WIELKIE ***** bo mimo obietnicy szybkiego załatwienia sprawy czekam kolejny TYDZIEŃ. ***** I *****.
4 / 5
2020-02-03 14:14:15
Radosław
Sprzęt przyjechał szybko. Jedynie dziwi duża rozbieżność cen między sklepem internetowym a sklepem stacjonarnym.
5 / 5
2020-02-03 12:26:28
Kalina
Bez zarzutu, towar bardzo dobrze zebezpieczony
4 / 5
2020-02-03 10:46:00
Karol
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem. Brakuje mi opcji płatność za pobraniem.
5 / 5
2020-02-01 07:58:21
Bogdan
Dobra realizacja zamówienia i zgodność produktów z zamówieniem
5 / 5
2020-01-30 22:19:52
Wacław
Bardzo dobrze zabezpieczony szklany przedmiot.
5 / 5
2020-01-30 11:38:09
Kamila
Sprawna wysyłka, dobry kontakt i co najważniejsze był fizycznie towar!! POLECAM!!
5 / 5
2020-01-30 10:52:49
Eryk
Towar zgodny w 100% z opisem. Zamówienie przygotowane i wysłane w bardzo szybkim czasie. Zamówiłem zestaw akwarystyczny obawiałem się w jakim stanie zostanie dostarczony ale po dostarczenia gdy zobaczyłem w jaki sposób był towar zapakowany i zabezpieczony moje obawy prysły. Wszystko dotarło w idealnym stanie. Polecam w 100%
5 / 5
2020-01-29 22:30:50
Marcin
Sprawnie i bez problemow. Produkt dobrze mi znany i polecany.
5 / 5
2020-01-29 15:43:08
Stanisław
Wszystko idealnie , złożyłem zamówienie i już na 3 dzień roboczy przesyłka była u mnie . Dostawałem informacje e-mail o zmianach statusu zamówienia . Paczka bardzo starannie spakowana . Polecam ten sklep ze względu na jego fachowe podejście do klijenta .
1 / 5
2020-01-29 14:44:56
Rafał
Została wysłana uszkodzona grzałka, termostat nie wyłącza grzałki w wyniku czego woda w zbiorniku miała 34 stopnie.
5 / 5
2020-01-29 12:48:21
Rafał
Asortyment bardzo dobrej jakości
5 / 5
2020-01-28 23:34:38
Łucjan
Wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas. bardzo polecam
5 / 5
2020-01-28 21:16:56
Roman
Bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedającym i szybko wysłany towar. Polecam sprzedawcę.
1 / 5
2020-01-28 15:57:17
Jan
Jesteście totalnymi partaczami do dzisiaj nie otrzymałem zamówionego towaru .Moja ocena to TOTALNE ZERO,,O''
5 / 5
2020-01-28 13:31:18
Seweryn
Kontakt w porządku, zwrot bezproblemowy
5 / 5
2020-01-28 11:57:30
Kamila
przesyłka szybko i w dobrym stanie
5 / 5
2020-01-28 09:24:10
Leopold
Super promocja, grzałka Aquael Gold 100W, za 1/3 ceny. Jak narazie wszystko oki.
5 / 5
2020-01-27 16:11:58
Roksana
Jak zwykle szybko i sprawnie. Towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2020-01-27 11:35:46
Luiza
Towar dobrze zabezpieczony. Jakość super, zbiornik napełniony, dojrzewa i czeka na obsadę 😉
5 / 5
2020-01-27 10:50:11
Wioletta
Bardzo miła obsługa, towar w 100% zgodny z ofertą - szybko, tanio i solidnie! Polecam gorąco...
5 / 5
2020-01-26 17:14:58
Wacław
Bardzo dobrze....miła obsluga
5 / 5
2020-01-25 09:03:03
Bernard
Mimo, iż kupowałem bez rejestracji paczka przyszła wręcz piorunująco. Kontakt mailowy ze sprzedawcą był bardzo dobry, bez względu na porę. Dziękuję :)
5 / 5
2020-01-24 21:19:11
Zofia
Ten sklep działa w 100% tak jak powinien. Inną sprawą jest to, że jest od dawna znanym, bardzo dobrym producentem systemów akwariowych w doskonałej cenie za swoje produkty.
5 / 5
2020-01-24 17:48:07
Feliks
Wszystko tak jak być powinno, polecam
5 / 5
2020-01-24 14:44:45
Brunon
Polecam. Często fajne promocje
5 / 5
2020-01-24 12:22:27
Mirosław
Kupiłem akwarium Glossy. Narazie wszystko bez zarzutów.
5 / 5
2020-01-24 10:35:56
Eryk
Towar zgodny z opisem, informacje o zamówieniu i przesyłce na bieżąco przesyłane na maila. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-01-23 18:05:04
Mariola
Towar zgodny z opisem, dobry kontakt, szybka dostawa. Polecam!!!
4 / 5
2020-01-22 14:50:13
Faustyna
ogólnie ok, tylko jakoś długo to trwało, a na stronie było napisane, że wysyłają w ciągu 24h
5 / 5
2020-01-21 13:03:59
Sabina
Paczka bardzo dobrze zapakowana, ceny producenta i darmowa wysyłka... Taniej nigdzie nie będzie...
4 / 5
2020-01-20 22:10:34
Aleksander
Zadowolony tylko czas oczekiwania na przesyłkę długi 6 dni
5 / 5
2020-01-20 17:55:33
Emil
sklep posiada dobrej jakości produkty w rozsądnych cenach szybka realizacja zamówienia polecam
4 / 5
2020-01-19 20:37:38
Tomasz
Spodziewałem się krótszego czasu realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-01-16 22:09:25
Kornel
Szybka dostawa. Dobra informacja .
5 / 5
2020-01-15 23:19:38
Patryk
cały przebieg procedur związanych z zamówieniem zasługuje na pochwalę
5 / 5
2020-01-15 20:58:19
Fabian
Godny polecenia, szybka realizacja zamówienia,kontakt ze sprzedawcą na 5+ ☺️
5 / 5
2020-01-15 16:04:19
Aleksander
Polecam sklep. Towar którego potrzebowałem otrzymałem szybko i bez problemu.
5 / 5
2020-01-15 13:24:48
Barbara
Bardzo polecam sklep! Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2020-01-14 21:12:17
Sebastian
Zamówiłem towar dzień przed Black Friday. Gdy zorientowałem się, że dzień po zamówieniu towar jest przeceniony, po wykonaniu telefonu uzyskałem rabat.
5 / 5
2020-01-14 08:08:39
Tobiasz
Polecam. Szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2020-01-12 17:23:25
Eugenia
zakupy bez zarzutu, polecam sklep internetowy aquael
5 / 5
2020-01-11 23:07:24
Lilianna
sklep godny polecenia, jedynie silikon uszczelniający zbiornik nie jest zbyt estetyczny
5 / 5
2020-01-11 21:05:34
Elwira
Szybka wysylka bez zadnego problemu
3 / 5
2020-01-11 11:25:41
Filip
Zagubienie grzałki na magazynie. Musiałem dopytywać się o wysyłkę towaru....
5 / 5
2020-01-10 12:01:45
Fryderyk
Bardzo dobry kontakt , szybka wysyłka. W trakcie transportu uległ uszkodzeniu jeden element Został natychmiast wymieniony na nowy na koszt sklepu . Polecam
5 / 5
2020-01-08 11:57:36
Grzegorz
Zakupy w sklepie są łatwe i przyjemne, bardzo dobra wyszukiwarka produktów, choć wśród wyszukiwanych produktów, ich dostępność, czy wybór bywają niewystarczające. Sama wysyłka błyskawiczna, cana wysyłki taka sama, jak w przypadku innych sklepów internetowych, więc nie ma się do czego przyczepić. W sklepach stacjonarnych fachowa i miła obsługa i doradztwo.
5 / 5
2020-01-08 11:34:10
Mariusz
Polecam zakupy, wszystko zgodnie z zamówieniem i szybko mimo przerwy świątecznej.
5 / 5
2020-01-07 22:55:19
Aldona
Wszystko ok, szafka gorszej jakości niż się spodziewałam, ale spełnia swoją funkcję.
5 / 5
2020-01-06 22:14:55
Iwona
Super sklep, towar pierwsza klasa, solidnie zapakowany i dostarczony bez najmniejszych problemów
5 / 5
2020-01-05 14:09:35
Albert
Ok. Polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem, szybko i bez problemu dostarczony. Dobrze zapakowany, upadek z 12 piętra nie uszkodził by wirnika. Dziękuję i pozdrawiam. Irek.
5 / 5
2020-01-04 11:33:30
Zdzisława
Przesyłka trochę długa ale towar był zamówiony w okresie przedświątecznym, więc rozgrzeszam ;) bądźmy ludźmi każdy chce odpocząć w święta :) Przesyłka dostarczona na półpaletce, profesjonalnie ostreczowana i zabezpieczona. Zestaw fajny na początek, oświetlenie to bardzo duży plus (3 opcje oświetlenia, pokrywa Smart super wygodna sprawa). Zestaw grzałki na start wystarcza później pewnie wymienię na Aquael Ultra heater z regulacją, filtr mam inny ale ten się też przyda za obsługa na 5/5 sam towar 4,5/5 Kupiłbym ponownie.
5 / 5
2020-01-03 09:08:46
Edyta
Jest ok, konkretne, przejrzyste informacje, a na dostawę towaru czekam- jest wysłany.
1 / 5
2020-01-01 22:02:05
Jeremiasz
Zero kontaktu, zero odpowiedzi na ponawiane prośby i pytania, zero zainteresowania klientem
5 / 5
2020-01-01 16:34:17
Wieńczysła
Bardzo szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar, pełne zadowolenie
5 / 5
2019-12-29 23:35:46
Emanuel
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
2 / 5
2019-12-29 16:36:47
Jan
Od 23 grudnia 2019 r. mimo kontaktu kuriera po godz. 8 rano i obiecywanym terminie dostawy między godz. 10 a 12 nie było go. Dzwoniłem ok 14 dwukrotnie i nie odebrał telefonu. 24 grudnia brak jakiegokolwiek kontaktu. 27 grudnia w piątek, czyli już po Wigilii znowu po godz. 8 dzwoni ale inny kurier i się tłumaczy, że kolega się nie wyrobił i że będzie miedzy godz. 10 a 10.30, żona jest w domu. Ok godz. 11 Żona dzwoni do mnie że kurier stoi z wózkiem pod klatką schodową i oznajmił że musi zejść po towar na dół bo on na I pietro mimo, że jest winda pod drzwi mieszkania nie dojedzie? i pod blokiem trzeba rozpakować paczkę i sprawdzić czy nie jest uszkodzona zawartość, a akurat padał deszcz. Żona odmówiła to on się zabrał zapakował i odjechał. Ogólnie nie polecam zakupów w tym sklepie, bo co z tego że kwota wysoka i koszt dostawy sklep bierze na siebie jak firma kurierska jest bezczelna. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się aby kurier żądał zejścia przed blok po odbiór przesyłki. Klatka schodowa to nie jest moje miejsce zamieszkania po to w adresie podaje się nr bloku i mieszkania.
5 / 5
2019-12-28 16:29:57
Anna
Super sklep błyskawiczna wysyłka polecam
5 / 5
2019-12-27 22:22:45
Genowefa
Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja
5 / 5
2019-12-26 20:51:31
Mateusz
Zakupy, tak jak zawsze odbyły się profesjonalnie
5 / 5
2019-12-23 10:12:52
Paula
Sklep bardzo solidny. Towar dostarczony zgodny z opisem. Polecam
4 / 5
2019-12-18 22:33:53
Fryderyk
Zakup ogólnie udany. Akwarium mimo nich obaw dotarło w całości. Mam tylko jedno zastrzeżenie. Jeżeli kupowałem komplet to uważałem, że będzie to pełny komplet. Owszem zawiera wszystko to co było w opisie, ale nie przypuszczałem że filtr nie będzie miał tez funkcji napowietrzania tak jak ma większość filtrów. Tym sposobem muszę wydać kolejne kilkadziesiąt złotych na furę z napowietrzaniem.
5 / 5
2019-12-18 18:20:03
Filip
Bardzo polecam sklep aquaelzoo.pl, super kontakt ze sprzedającym, towar taki jak w opisie
5 / 5
2019-12-18 13:40:45
Ludmiła
Polecam. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-18 13:01:54
Sara
Super sklep. Akwarium pieknie zapakowane na palecie. Wszystko super. Polecam sklep.
5 / 5
2019-12-17 22:41:01
Greta
Super szybka i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2019-12-15 19:02:57
Janina
Zamówienie zrealizowane bardzo dobrze
5 / 5
2019-12-14 09:36:06
Ziemowit
Polecam. Kupiłem akwarium i oddzielnie regał pod niego. Obie przesyłki były świetnie zabezpieczone przed uszkodzeniem.
5 / 5
2019-12-13 13:39:55
Zbigniew
Bardzo dobrej jakości produkty.
5 / 5
2019-12-13 07:37:17
Apolonia
szybka realizacja i dobrze zabezpieczona przesyłka
5 / 5
2019-12-12 20:22:23
Władysław
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Szybko, sprawnie.
5 / 5
2019-12-12 17:27:22
Oleg
Bardzo sprawna obsługa. Miłym zaskoczeniem było bardzo solidne zapakowanie akwarium.
5 / 5
2019-12-12 12:52:35
Konrad
Akwarium bardzo porządnie spakowane, paczka nienaruszona. Polecam
5 / 5
2019-12-11 19:03:02
Elżbieta
Profesjonalnie, sprawnie, polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-11 14:25:37
Wiola
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-12-10 17:57:01
Elwira
Szybko, sprawnie,zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-12-10 15:13:23
Oleg
wszystko OK zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-09 21:53:23
Ireneusz
Pełen profesjonalizm i bezkompromisowe podejście do klienta. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-09 18:09:53
Igor
Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2019-12-09 13:16:27
Leokadia
Profesionalny sklep internetowy,duży wybór,bardzo dobre ceny,szybka realizacja zamówienia,polecam
5 / 5
2019-12-08 17:12:44
Jan
ok towar zgodny z zamówieniiem
5 / 5
2019-12-06 12:15:25
Leon
Szybka realizacja, super wybór
5 / 5
2019-12-06 09:35:19
Sara
Realizacja bardzo dobra i bardzo dobra jakość towaru. Polecam !!!!
5 / 5
2019-12-05 21:24:40
Marcelina
Towar zgodny z zamówieniem. Otrzymany prezent w postaci ciasteczek spodobał się pieskowi :)
5 / 5
2019-12-05 13:24:40
Klementyna
Bardzo profesjonalne podejście. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-04 19:36:13
Nina
Moja opinia jest bardzo dobra 5/5
5 / 5
2019-12-04 15:47:22
Irena
Polecam ,szybka dostawa profesjonalnie zapakowane .
5 / 5
2019-12-04 15:35:23
Sara
Bardzo przyjazny, miły i pomocny personel.
5 / 5
2019-12-04 14:00:12
Otylia
Dobrze,skorzystam jeszcze na pewno.
5 / 5
2019-12-04 13:48:49
Wieńczysła
Wszystko ok towar 100% sprawny
5 / 5
2019-12-03 20:45:56
Jagoda
Super. Warty polecenia.Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-29 17:18:21
Jagoda
Zdecydowanie wszystko ok. Dobry kontakt i towar bardzo ladnie zapakowany
5 / 5
2019-11-28 21:14:34
Henryka
Znalazłam części, których nigdzie indziej nie było. Dostawa szybka, całość oceniam bardzo pozytywnie
5 / 5
2019-11-28 07:43:11
Zenon
Sklep wysyła zamówienie tego samego dnia, którego dostanie zamówienie. Kuriera można się spodziewać następnego dnia roboczego, chociaż informacje smsowe dają mu 1 dzień roboczy więcej na dostarczenie towaru.
5 / 5
2019-11-27 12:50:37
Gustaw
Szybko i sprawnie, a przede wszystkich asortyment był dostępny w przeciwieństwie do innych sklepów
5 / 5
2019-11-27 12:16:39
Rafał
Kolejne zakupy i kolejny duży pozytyw, zwłaszcza w zakresie reklamacji: brakująca uszczelka filtra została natychmiast wysłana kurierem (po jednym telefonie). Gorąco polecam sklep.
5 / 5
2019-11-26 20:42:46
Nastazja
Realizacja zamówienia była bezbłędna i bardzo szybka, a towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-11-23 10:38:29
Pola
Super sklep natychmiastowa realizacja towar zabezpieczony przed uszkodzeniem na palecie i do tego darmowa wysylka szczerze polecam.
5 / 5
2019-11-22 12:22:14
Przemysław
Super szybko i na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-11-20 20:08:53
Maksymilian
Szybkie, przyjemne zakupy z usmiechem - mala mysia dolaczona do paczki Dziekuje
5 / 5
2019-11-20 18:47:36
Ludmiła
Wszystko zgodnie z zamówieniem, sprawnie i szybko
3 / 5
2019-11-19 11:39:42
Kornelia
Transakcja przebiegła sprawnie jednak zamiast zamawianych przysmaków z kaczego mięsa otrzymałam przysmaki z kurczaka,
4 / 5
2019-11-17 17:43:36
Celina
Zakupy udane , Towar dobrze zapakowany wszystko Ok ,Transakcja przebiegła pomyślnie !
5 / 5
2019-11-16 19:24:00
Oleg
Kurier telefonicznie poinformował że akwarium jest pobite, zadzwoniłem do sklepu i natychmiast wysłano drugi egzemplarz. SUPER sklep.
5 / 5
2019-11-16 17:40:54
Brunon
Wszystko zgodnie z opisem. Ekspresowa wysyłka
5 / 5
2019-11-15 12:13:34
Irena
Super obsługa, szybkość dostawy i oczywiście właściwy towar....POLECAM
5 / 5
2019-11-15 11:49:09
Igor
Super sklep. Towar starannie zapakowany, dołączony mały gratis stanowił miłą niespodziankę. Polecam.
5 / 5
2019-11-14 23:33:44
Henryka
Całość transakcji bez zarzutu.
5 / 5
2019-11-12 13:06:52
Luiza
Polecam sklep Aquaelzoo, nie mam zarzutów co do czasu obsługi i obsługi. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-11-12 11:44:27
Mariola
Błyskawiczna przesyłka. Polecam.
5 / 5
2019-11-11 21:57:53
Dariusz
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Towar zgodny z zamówieniem. zawsze jakiś gratis.
5 / 5
2019-11-10 17:42:32
Emanuel
Wszystko w jak najlepszym porządku :) przesyłka idealnie zabezpieczona :) szybko dotarła :) pełny profesjonalizm :)
5 / 5
2019-11-08 09:54:52
Ilona
Wszystko szybko i sprawnie. Towar był dobrze zabezpieczony. Jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2019-11-08 00:19:33
Anna
Dwa razy pod rząd źle wystalany towar. Najpierw wybrakowana paczka (zamówione dwie karmy po 3 kg dla dorosłego psa i 2 usza wieprzowe) po ppani się pomyliła i nie zwróciła uwagi że cena za duża jak na 3kg karmy 100zl?. Potem kiedy doslali łaskawie resztę z jakimś gratisem nie wiadomego pochodzenia bez jakiego kolwiek składu, to jeszcze karma nie dla dorosłego psa a dla juniora. Mój pies ma alergie na kurczaka, a ta karma go zawiera. Nie polecam. Nigdy wiecej.
5 / 5
2019-11-06 18:20:21
Alicja
Jestem zadowolony. Wszystko zgodnie z zamówieniem i opisem obsługi klienta.
5 / 5
2019-11-06 15:56:26
Bronisława
Dłuższe niż deklarowane czekanie na towar, ale jak przyszedł to porządnie zapakowany. Odpowiedzi na maila z pytaniem o opóźnienie szybkie i konkretne. Wyjaśnili wszystko więc jest ok.
5 / 5
2019-11-06 14:42:21
Martyna
Profesjonalnie. Towar idealnie zgodny z opisem. Dobra cena. Zapakowany bardzo bezpiecznie jak porcelana.
5 / 5
2019-11-06 12:58:24
Krystyna
Pełen profesjonalizm, z czystym sumieniem polecam wszystkim.
5 / 5
2019-11-06 12:14:15
Lucyna
Bez zarzutu. Szybka wysyłka, towar taki jaki zamówiłem.
5 / 5
2019-11-05 13:15:23
Ilona
Polecam w 100% jako sklep i jako filtr mega wydajny jest moc
5 / 5
2019-11-05 10:10:12
Sandra
Tym razem wszystko sprawnie szybko i bez uwag
5 / 5
2019-11-04 15:24:51
Wacław
Szybka i sprawna wysyłka. Wszystko ok.
5 / 5
2019-11-04 13:34:13
Izolda
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam
5 / 5
2019-11-04 11:51:57
Stefania
Super sklep! Bardzo szeroki wybór towarów, niskie ceny, szybka wysyłka. Zamówienie zrealizowano w trzy dni. Jestem bardzo zadowolony. Polecam ten sklep wszystkim. Pozdrawiam!!!
5 / 5
2019-11-01 15:37:20
Elżbieta
Dobrze wykonane produkty. Szybka dostawa. Nie zawsze miła obsługa w sklepach stacjonranych.
5 / 5
2019-10-30 16:15:04
Dominik
Sklep rewelacja wysyłka natychmiast. Na drugi dzień już miałem akwarium u siebie.Zapakowane profesjonalniePolecam i myślę że będę stałym klientem.
5 / 5
2019-10-30 14:25:35
Luba
Wszystko OK. Towar dobrze zabezpieczony
5 / 5
2019-10-29 07:31:16
Celestyna
Towar zgodny z zamówieniem. Dostarczony na czas. Polecam.
5 / 5
2019-10-28 10:20:36
Leszek
Super sprawnie, zamówienie zgodne z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-10-27 07:33:28
Jędrzej
szybko, profesjonalnie i bez problemu
5 / 5
2019-10-26 09:44:13
Joanna
Super. Towar dobrze spakowany, nie uszkodzony.
5 / 5
2019-10-25 20:27:07
Gabriel
zamawiam po raz kolejny. jak zawsze, zadowolony
5 / 5
2019-10-25 20:15:25
Ernest
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-10-23 12:07:07
Arleta
Dobra jakość produktów, doskonałe zapakowanie.
5 / 5
2019-10-21 22:34:58
Paulina
Współpraca bez zastrzeżeń, bardzo sprawna wysyłka.
5 / 5
2019-10-21 10:41:34
Kornel
TO NIE PIERWSZY RAZ JAK KUPUJĘ DLA SWOJEGO PUPILA KARMĘ , JAK ZAWSZE PEŁNA PROFESKA - POLECA
5 / 5
2019-10-18 22:42:55
Radomir
Świetnie I elastycznie, chciałem na piątek do południa i przywieźli na piątek do południa.
5 / 5
2019-10-16 12:17:05
Patryk
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Jest OK
5 / 5
2019-10-15 12:51:53
Hubert
Dostałem towar dokładnie taki jaki chciałem, szybko i cenowo do zaakceptowania.
5 / 5
2019-10-15 10:17:43
Kazimiera
Szybko, super, zgodnie z opisem
5 / 5
2019-10-10 18:38:34
Stefania
Zakupy i dostawa przebiegły szybko i sprawnie, dodatkowo byłam bardzo pozytywnie zaskoczona wyjątkową starannością zapakowania przesyłki.
5 / 5
2019-10-10 15:28:53
Bartosz
Super szybka dostawa! Towar zgodny z opisem! Wszystko super! Polecam serdecznie!!!
1 / 5
2019-10-09 12:37:02
Idzi
Zamówiłem żwirek dla królika Pinokio 20 kg (35 l). Na obrazku pokazany był żwirek 7 litrowy, więc myślałem , że otrzymam po prostu pakiet 5 worków 7 litrowych. Przyszedł żwirek w jednym worku 35 l. Niby ok. Nalepka jak od żwirku Pinokio. Wydawał się w porządku , ale miał jakby inny kolor. Po otwarciu wyczułem zupełnie inny zapach , Juz nie tak miły jak żwirku 7 litrowego. Zapach jak zapach . Zacząłem używać. Okazuje się , że zwirek wogóle się nie rozsypuje po zamoczeniu go przez króliki. Zmoczone wałeczki po prostu są mokre ale nadal w jednym kawałku. Niemożliwym jest więc potrząsanie kuwetą w celu osypania mokrego żwirku na dno. jedna wielka lipa. Zwirek jest już otwarty i częściowo zużyty więc chyba nie ma szans na reklamację. Napisałem ocenę nie polecam z myślą o konkretnym towarze, Pozostały towar (karma, sianko) był ok.
5 / 5
2019-10-08 22:12:51
Paweł
super sklep, maciew extra towar dziekuje i napewno skorzystam jeszcze
5 / 5
2019-10-08 11:50:34
Wera
Wspaniałe zapakowane. Bardzo solidna firma
5 / 5
2019-10-07 13:26:40
Wiesława
szybko przystępnie cenowo i bardzo fachowo
5 / 5
2019-10-03 16:43:17
Zuzanna
Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-03 16:10:54
Rudolf
Zamówienie przebiega bez zarzutu sklep posiada bardzo wygodne formy płatności Polecam
5 / 5
2019-10-02 19:59:27
Sergiusz
Bardzo dobra komunikacja z klientem mimo iż wysyłka na sklep w naszym mieście nie była uwzględniona po zapytaniu została wysłana bez żadnego problemu !
5 / 5
2019-10-02 18:38:37
Władysław
Miła obsługa, szybka wysyłka, pełen profesjonalizm. POLECAM !
5 / 5
2019-10-02 14:08:57
Malina
Zakup odbył się sprawnie ,przejrzysta strona internetowa, Polecam .
5 / 5
2019-10-02 13:07:59
Ismena
bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.
4 / 5
2019-10-02 06:58:23
Ida
Towar w pełni sprawny więc polecam. Natomiast sklep się trochę zacina i trzeba dokładnie sprawdzać ile sztuk się zamówiło bo w moim przypadku się ona zwiększyła i niestety to przegapiłem.
5 / 5
2019-10-01 22:31:42
Ernest
Błyskawiczna wysyłka! Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Skorzystam jeszcze nie raz.
5 / 5
2019-10-01 14:18:03
Zenon
Fast delivery, good quality of bag
5 / 5
2019-09-30 10:31:58
Manuela
Moim zdaniem najlepszy sklep zoologiczny.
5 / 5
2019-09-25 18:48:29
Natasza
Wszystko na najwyższym poziomie. Natychmiastowa reakcja na kontakt mailowy.
4 / 5
2019-09-25 14:30:49
Wiola
Niejasna opcja wyboru dostawy. Została zrealizowana inna metoda dostawy niż chciałam.
5 / 5
2019-09-25 14:15:19
Ismena
Bardzo szybka obsługa i wysokiej jakości towar. Akwarium sepłnia wszystkie moje oczekiwania.
5 / 5
2019-09-24 12:51:57
Jakub
Jak na pierwszy raz bardzo dobrze
5 / 5
2019-09-21 23:14:25
Wioletta
Pomocna i super obsługa, chętna do współpracy
5 / 5
2019-09-20 19:35:32
Eryk
Zamawiałem akcesoria akwarystyczne kilkukrotnie, za każdym razem z odbiorem osobistym w sklepie. Realizacja zawsze przebiegała zgodnie z szacowanym przez stronę sklepu czasem. Raz nawet pozytywnie mnie zaskoczyła informacja o dostępności towaru jeszcze tego samego dnia :D Na miejscu dostępny jest ogrom akcesoriów przydatnych każdemu hodowcy zwierząt domowych. Zawsze można się skusić na coś ekstra przy odbiorze paczuszki Gorąco polecam
5 / 5
2019-09-20 11:59:10
Judyta
Jestem zadowolona z obsługi I polecam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2019-09-20 07:07:30
Gerard
Kolejny zakup okazał się nieporozumieniem, gdyż sklep nie posiadał towaru, który oferował - w zamian zaproponowano mi inny towar (śmiechu warte), przy okazji dowiedziałem się że brak oferowanego towaru jest zgodny z ich regulaminem........
5 / 5
2019-09-19 21:55:25
Martyna
Super, wszystko sprawnie poszło :) kontakt bez problemu. Towar zgodny z opisem ;) polecam!
5 / 5
2019-09-16 20:41:57
Karina
Szybko, uczciwie i jeszcze extra prezent niespodzianka.
5 / 5
2019-09-16 10:47:12
Kornel
Polecam, szybko tanio i wygodnie. Darmowa dostawa.
5 / 5
2019-09-15 20:37:00
Arkadiusz
Szybka wysyłka towar bardzo dobrze zapakowany i dotarł w stanie idealnym. Polecam

Rzetelne opinie o AquaelZoo