Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aquapool Sklep

Aquapool Sklep Opinie 1.8 (192)

Obornicka 341/4
60-689
Poznań
+48 605 541 571
opinie Aquapool Sklep
1.8
192
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-02-08 15:25:40
Kasia
Po dwóch miesiącach od zamówienia towaru oraz kontaktu z firmą brak. Tragiczne podejście do klienta i obsługa. Żeby człowiek prosił się o swoje zamówienie opłacone? KPINA!
1 / 5
2024-02-08 15:11:49
Leszek
Ach! zapomniałem dodać, że dostałem maila od Aquapoolu żebym koniecznie sprawdził przy dostawcy zawartość paczki, czy zgodna jest z zamówieniem. Nie zrobiłem tego, bo musiałem iść do pracy i nie mogłem czekać na załadunek skrzynki Inpostu.
1 / 5
2024-02-08 15:04:15
Leszek
Zamówiłem sobie olejki do sauny, cztery sztuki po 250 ml no trudno, trochę się wyczekałem, wysłałem kilka maili wykonałem x telefonów i po niespełna dwóch tygodniach jest przesyłka! i czego więcej oczekiwać... no co, może żeby zgadzały się zapachy z zamówieniem? Dostałem przecież mój ulubiony zapach do sauny, pomarańczowy na który mam uczulenie, ale co tam, mogłem na przykład dostać drewnianą klamkę od szklanych drzwi do sauny, albo co gorsze piasek do klepsydry, albo jeden kamień do pieca saunowego i co w tedy? Jak będę kiedyś w Poznaniu to zajadę do Aquapoolu i w biurze wyleję pomarańczowy olejek im na wykładzinę, będzie świeżo pachniało pomarańczą i miło pakowało się zamówienia klientów zgodnie z ich zamówieniem a zapach będzie o tym przypominał. Nie oczekuję przeprosin, ani nawet zadość uczynienia. I tak będę waszym fanem i czytał opinie klientów. Pozdrawiam, Leszek
1 / 5
2024-02-02 02:43:50
Marlena
Nie polecam, kilkakrotnie wysyłałam maile kiedy zostanie wysłany towar? Dwukrotnie kłamali, że już będzie wysłany (na stronie sklepu napisane, że paczkomatem 1 dzień roboczy) tymczasem dostałam swoje zamówienie po ponad 3 tygodniach nerwów i pisania, dodzwonienie się graniczy z cudem. Po 3 tygodniach prosiłam dwukrotnie o zwrot pieniędzy i dopiero wtedy towar został wysłany. Nie usłyszałam nawet przepraszam. Nie polecam
1 / 5
2023-12-27 02:56:10
Anna
Brak jakiegokolwiek kontaktu, zamówienie otrzymałam po 3 tygodniach przy opcji dostawy InPost Paczkomaty 24/7 (dostawa w 1 dzień roboczy). Olejki eteryczne do sauny to jakaś kpina... Dziewięć buteleczek, każda uzupełnioną inną pojemnością, w jednej butelce 1/3 olejku. Nie mam już siły i nerwów na reklamację. Zapewne byłoby jak z przesyłką (zero kontaktu i czekaj na zwrot kasy nie wiadomo ile). Odradzam i przestrzegam oszuści.
1 / 5
2023-12-25 08:32:01
Irena
Sprzedawca niewiarygodny, brak możliwości nawiązania kontaktu, telefony są wyłączone, brak odpowiedzi na wysłane e-maile. Zamówiony towar, pomimo deklaracji, że wysyłany jest w ciągu 1 dnia, otrzymałam po 3 tygodniach. Nie polecam i odradzam. Szkoda nerwów i pieniędzy.
1 / 5
2023-12-25 08:32:00
Irena
Sprzedawca niewiarygodny, brak możliwości nawiązania kontaktu, telefony są wyłączone, brak odpowiedzi na wysłane e-maile. Zamówiony towar, pomimo deklaracji, że wysyłany jest w ciągu 1 dnia, otrzymałam po 3 tygodniach. Nie polecam i odradzam. Szkoda nerwów i pieniędzy.
1 / 5
2023-12-25 08:31:59
Irena
Sprzedawca niewiarygodny, brak możliwości nawiązania kontaktu, telefony są wyłączone, brak odpowiedzi na wysłane e-maile. Zamówiony towar, pomimo deklaracji, że wysyłany jest w ciągu 1 dnia, otrzymałam po 3 tygodniach. Nie polecam i odradzam. Szkoda nerwów i pieniędzy.
1 / 5
2023-12-25 08:31:58
Irena
Sprzedawca niewiarygodny, brak możliwości nawiązania kontaktu, telefony są wyłączone, brak odpowiedzi na wysłane e-maile. Zamówiony towar, pomimo deklaracji, że wysyłany jest w ciągu 1 dnia, otrzymałam po 3 tygodniach. Nie polecam i odradzam. Szkoda nerwów i pieniędzy.
1 / 5
2023-12-22 04:54:04
Kamil
Towar, o dziwo dotarł, po ponad dwóch tygodniach od zamówienia. Zero jakiejkolwiek możliwości kontaktu ze sklepem, zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Towar w porządku, obsługa tragiczna.
1 / 5
2023-12-21 08:48:18
Monika
Jestem mocno rozczarowana. Po zamówieniu i opłaceniu zakupu kontakt się urywa. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Dostawa mocno po terminie, bez słowa wyjaśnienia. Absolutnie niedopuszczalne traktowanie.
1 / 5
2023-12-19 08:40:15
Anka
Oszuści, ani przesyłki, ani zwrotu pieniędzy. Kontaktu z nimi nie ma (telefon, e-mail, Messenger). Napisałam do dyżurnego KMP w Poznaniu, który poinformował mnie, żeby zgłosić tą sprawę do najbliższej wg. miejsca zamieszkania KMP. Ponadto aby zgłosić do Rzecznika Praw Konsumentów i Izby Handlowej. Moją sprawę zgłosiłam do właściwego zgodnie z zamieszkaniem Rzecznika Praw Konsumentów oraz do Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów [email protected]. Na dniach zgłoszę na Policję (załączę korespondencję z Aqapool Sklep Online, potwierdzenie płatności, wydruk panelu klienta potwierdzający, że jestem użytkownikiem tj. mam założone tak konto, dokonałam zamówienia i na jaką kwotę oraz co ważne jest status przesyłki). Kontaktowałam się z Panią, która poniżej podała swój numer tel., od listopada nie ma przesyłki i żadnego kontaktu ze sklepem. Przestrzegam przed zakupami w Aqapool oraz proszę zgłaszać owe zajście na Policję. Ile osób jest w takiej sytuacji i zapewne każdy odpuszcza, a nie powinno to mieć miejsca bo sami dokładamy cegiełkę do rosnącej "patologii" jak w tym przypadku. Oszuści żerują na nas bo nikt nie zgłasza...
1 / 5
2023-12-19 04:42:19
Anna
Ja czekam od 01.12.2023 i po dzień dzisiejszy cisza tj. 19.12.2023. Postanowiłam zgłosić sprawę na Policję. Proszę również to zrobić i nie czekać na inf. zwrotną sklepu, bo się jej nie doczekacie, a tym bardziej przesyłki. W dniu dzisiejszym tj. 19.12 całą sytuację opisałam wraz z prt scr korespondencji z Aqapool Sklep Online, załączonym potwierdzeniem przesyłki oraz prt scr InPost śledzenie przesyłki gdzie status: Przygotowana prze Nadawcę jest niezmienny od 07.12.2023. Skontaktowałam się z InPost, gdzie poinformowano mnie, że paczka jest ciągle u nadawcy i nie została nadana. Co lepsze w panelu klienta Aqapool przy moim zamówieniu status przesyłki - przesyłka wysłana. Oszukują klientów jak mogą... Dostałam od nich ponadto e-maila, że nie odnotowali płatności i żeby przelać środki. Napisałam i zagroziłam Policją to raptem e-mail cyt.: "Twoje zamówienie zostało przyjęte do realizacji i nasi magazynierzy przygotowują je dla Ciebie. Gdy paczka zostanie wysłana otrzymasz wiadomość mailową". Proszę zgłaszać na Policję bo nie odzyskacie Państwo pieniędzy. Koszmar ta firma.....
1 / 5
2023-12-18 10:53:58
Aneczka
Czekam na zamówienie od 29 listopada. Podobnych historii czytam tu mnóstwo i jestem przerażona. Po kilku emailach , próbach kontaktu telefonicznego niestety nic nie wskórałam. U nich moje zmówienie zostało zarchiwizowane, ale towaru nie ma i pieniędzy nie ma. Mój numer odrzucają automatycznie. Co robić?
1 / 5
2023-12-14 06:48:13
Anna
Zamówiłam towar kilka dni temu, oczywiście zapłaciłam z góry, a towaru nie ma i raczej nie będzie.... Telefon wyłączony, na maile brak odpowiedzi. Szkoda tylko, że nie przeczytałam opinii o tym sklepie wcześniej. Oczywiście strona aktywna, produkty dostępne, zakupy nadal można robić. Ciekawe ilu takich naiwnych się jeszcze nabierze? Jak widać w naszym kraju można tak działać, a kasa spływa Panu na konto.
1 / 5
2023-12-12 14:34:32
Ania
Zamówiłąm towar 20 listopada również z płatnością na konto bo inne opcje były zablokowane . Nie odpisują na maile . Telefon wyłączony . Mój telefon 513-725-553 Jakby ktoś chciał pisać pismo sądowe o celowe wyłudzenie to sie dopisuję
1 / 5
2023-12-05 07:00:50
Anna
Złożyłam 01.12.2023 zamówienie i je opłaciła, na e-mail [email protected] bezzwłocznie przesłałam potwierdzenie płatności. W dniu 05.12.2023 dostaje od nich wiadomość, że nie opłaciłam zamówienia. Ponownie przesłałam potwierdzenie, nie można się w żaden sposób z nimi skontaktować. Poczekam do końca tygodnia i zgłaszam na Policję. Wychodzi na to, że to oszuści. Przestrzegam przed nimi!!!!
1 / 5
2023-11-30 04:34:10
Kasia
towar zapłacony, mija trzy tygodnie i nadal nie mam u siebie paczki. miała być na drugi dzień! nikt nie odbiera telefonów! firma krzak
1 / 5
2023-11-22 03:49:35
Ewelina
Totalna porażka . Zamówione akcesoria do sauny w dalszym ciągu są niedostarczone ! Link do śledzenia otrzymałam następnego dnia po czym nadal jest informacja ze paczka jest u Nadawcy ! Zero kontaktu nikt nie odpisuje na maila nie odbiera telefonu . Ostrzegam przed ta nieuczciwa firma . Czekam do końca tygodnia i zgłaszam sprawę na policję
1 / 5
2023-11-16 07:39:38
Margo
Nierzetelna firma. Brak jakiegokolwiek kontaktu - nikt nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile, czat na FB również pozostaje niemy. Przestrzegam i odradzam! Zgłoszę sprawę na policję. Szkoda, że wcześniej nie sprawdziłam firmy...
1 / 5
2023-11-16 07:39:37
Margo
Nierzetelna firma. Brak jakiegokolwiek kontaktu - nikt nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile, czat na FB również pozostaje niemy. Przestrzegam i odradzam! Zgłoszę sprawę na policję. Szkoda, że wcześniej nie sprawdziłam firmy...
1 / 5
2023-11-13 11:27:47
Paweł
Na razie tragedia. Zamówiłem akcesoria do sauny 5 listopada wybierając dostawę przez DPD. 6 listopada dostałem mail z linkiem do śledzenia w Poczcie Polskiej. Do dnia dzisiejszego jedyny status na stronie Poczty to otrzymanie elektronicznej informacji od sprzedającego. Telefon, albo niedostępny, albo nikt nie odbiera. Wysłałem mail, sms, pisałem na czacie i zero kontaktu. Poczekam jeszcze z 2 dni i zgłaszam sprawę na policję
1 / 5
2023-11-09 16:07:19
Recenzent
Towar zmówiony 31.11.2023 .Paczka dostarczona do paczkomatu 08.11.2023 . Odejmując trzy dni wolne od pracy to przesyłkę otrzymałem po 5 dniach roboczych . Nijak się to ma do oferty firmy - Przesyłka na drugi dzień .
1 / 5
2023-11-09 10:48:43
Wiola
Kupiłam na stronie dość drogie akcesoria do sauny do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamawianych rzeczy ani zwrotu pieniędzy .oszuści
1 / 5
2023-11-03 15:08:55
Marzanna
Zamówiłam towar . A dokładnie siatka na nieczystości do basenu . Przyjechała całkiem inna niż zamawiłam . Zgłosiłam mailowo , że towar zwracam ponieważ jest niezgodny . Formularz zwrotów do pobrania na stronie celowo zablokowany . Wypełniłam ogólnie dostępny . Siatka dotarła . Zero ruchu ze strony sklepu. Żadnej informacji o zwrocie środków .
1 / 5
2023-10-25 03:28:55
Łukasz
Oszuści. Wysyłają niekompletny towar. Brak kontaktu a co za tym idzie brak możliwości zwrotu.
1 / 5
2023-10-24 11:24:01
Robert
Oszust. Brak kontaktu. Towar zamówiony tydzień temu. Opłacony. Czekam jeszcze kilka dni i zgłaszam na policję.
1 / 5
2023-09-07 14:11:25
Andrzej
Towar zgodny z zamówieniem ale:po 8 dniach bez możliwości wcześniejszego kontaktu telefon nie odpowiadał SMS bez odpowiedzi 👎🏿
5 / 5
2023-09-06 07:11:31
Jarek
Towar zgodny z zamówieniem, szybko o sprawnie
1 / 5
2023-09-05 16:50:13
klaudia
oszust oszust cham wulgarny nie wiadomo za co sie msci na kliencie jak reklamuje sie towar twierdzi ze uszkodzilo sie samemu unikac oszusta sprawa bedzie w sadzie bo kwota jest duza dlaczego on jeszcze sprzedaje
1 / 5
2023-09-05 07:26:57
Katarzyna
OSZUST, 2 tygodnie czekam na zamówienie, zero kontaktu @-mailowego i telefonicznego. Dzwonię i piszę codziennie po kilka razy, żadnego odzewu. PO PROSTU ZŁODZIEJE. OMIJAĆ.
4 / 5
2023-08-30 16:43:52
Joanna
Produkty przyszły po 7 dniach ale wszystko się zgadza. Polecam
1 / 5
2023-08-30 07:01:50
Anna
Nie polecam tego sklepu. Zamówione produkty przyszły po tygodniu (dostawa miała być na następny dzień roboczy). Karton, w który zapakowano produkty cały przemoczony zawartością butelek (butelki puste). InPost załączył protokół szkody do paczki. I co z tego skoro do firmy nie można się dodzwonić. Na maile i SMS-y nie odpisują. Całkowity brak kontaktu. Ta firma to krzak, a właściciel oszust. Żałuję że nie przeczytałam wcześniej opinii. Dodatkowo widać że facet żeruje na bezczynności policji (na pewno żadna z opisanych wcześniej przez klientów sytuacja nie trafiła do sądu) bo proceder trwa w najlepsze. Jednym słowem: TRAGEDIA!!!
1 / 5
2023-08-29 09:52:04
Piotr
Oszust. Tel głuchy , mail tez. Sprawa na policję idzie. Nie kupować.
1 / 5
2023-08-24 04:18:12
Darek
Żenada. Zamówiłem towar za 500 zł dostałem za 300 zł i nie zgodne z moim zamówieniem. Nie odpowiadają na maile i nie odbierają telefonów. Z daleka omijać.
1 / 5
2023-08-23 04:10:48
phu ow niagara
Totalna porażka unikać firmy jak ognia ,brak kontaktu mailowego i nie odbierają telefonu zero kontaktu zapłaciłem za towar a go nie otrzymałem sprawa pójdzie do sądu
5 / 5
2023-08-17 07:27:14
Cezary
Bezproblemowo-polecam
1 / 5
2023-08-17 03:22:35
Jan
Roboty, nie wykonaliście -dobrze. Przesyłka doszła uszkodzona bo z powodu niedokręconej nakrętki wyciekło po drodze jedna trzecia płynu. Jednym słowem - lipa
5 / 5
2023-08-13 01:04:46
Grażyna
Jestem zadowolona, towar zgodny z opisem,wysyłka ekspresowa
1 / 5
2023-08-10 05:26:43
Tomasz
Nie polecam. Obsługa klienta wulgalarna, utrudniony kontakt nie odpowiadają na Emaile. Brak informacji zwrotnej w przypadku problemu z zrealizacja zamówienia. W przypadku braku towaru generują fikcyjna dostawę i biorą kupującego na przetrzymanie.
1 / 5
2023-08-02 06:15:53
Jan
Od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy za niezrealizowane zamówienie, złodziejska firma, zero kontaktu, składam zawiadomienie o przestepstwie
1 / 5
2023-07-31 05:18:07
Ja 103
Tragedia oszuści. Nie polecam 00000000000000
1 / 5
2023-07-28 12:59:47
Mateusz
przysłali mi chemię basenową 5 lat po gwarancji. Nie polecam
1 / 5
2023-07-24 05:36:13
Jacek
Firma dramat. Zamówienie doszło niekompletne, zero kontaktu. Opakowania rozplombowane, braki w pojemnikach. Nie polecam. Oszust !!!!!!!
1 / 5
2023-07-20 07:34:43
Marek
Dramat obsługa , facet przez telefon niemiły , opryskliwy i gburowaty .Ktoś taki nie powinien o obsługiwać ludzi , brak mu kultury przede wszystkim . Produkt kupiony on line za duże pieniądze zepsuł się i facet ma to gdzieś . Nie polecam
1 / 5
2023-07-20 06:34:53
Tomasz
Zamawiam w tym sklepie od ponad 4 lat, aż do dziś było OK. Tym razem nie dostałem 1 z produktów. Zgłosiłem mailowo, dzwoniłem w przeciagu ostatnich 3 dni chyba z 15 razy, zero odzewu czy też jakiejkolwiek reakcji. Obsługa po sprzedażowa nie istnieje.
1 / 5
2023-07-16 14:52:30
Ola
Totalna ignorancja klienta, bezczelne zachowanie po kilkunastu wykonanych próbach połączenia , brak jakiejkolwiek reakcji na zgłoszony problem . Nigdy nie spotkałam się z takim potraktowaniem klienta
1 / 5
2023-07-14 12:36:17
Bożena
Towar doszedł bardzo szybko, zamawiam często chemię basenową
1 / 5
2023-07-12 06:03:14
Agata
Absolutnie odradzam ten sklep. Zakupiłam u nich towar robiąc od razu przelew. Po kilku dniach otrzymałam wiadomość przypominającą o płatności. Wysłałam potwierdzenie przelewu. Sytuacja powtórzyła się jeszcze dwa razy. Towar nie docierał i nie dotarł. Pisma ponaglające o albo zwrot pieniędzy albo wysyłkę towaru nic nie dawały. Telefonów nie odbierają. Na maile nie odpisują. Oszustwo. Przy tylu złych opiniach powinien ktoś się tym zająć
1 / 5
2023-07-11 03:24:41
Wojtek
Sklep tragedia zamówienie przyjechało niekompletne dodzwonić się do nich to jakiś cud. Gościu gdy odebrał to jakby za karę tam robił. Wszystko na maila na którego nikt nie odpisuje. Nie polecam OSZUŚCI!!!!
1 / 5
2023-07-05 15:13:41
Jarek
Obsluga jedna wielka porazka, sprzedaja bubel i naciagaja klient
1 / 5
2023-07-05 05:17:51
Jan
Zamówiony towar miał dotrzeć do 24 h, po ośmiu dniach , jak Pan raczył odebrać telefon dowiedziałem się ,że nie mają zamówionej pompy, ta firma to jakiś "kogucik" najlepiej u nich nie zamawiać, czekam na zwrot pieniędzy, ale i tak chyba zawiadomię prokuratora , bo to jacyś oszuści
1 / 5
2023-07-02 07:29:02
Paulina
Zamówiłam nawilżacz powietrza, który okazał się wadliwy. Po ponad 20 dniach od reklamacji sama napisalam do firmy z przypomnieniem o ustosunkowaniu się do reklamacji. Zgodnie z prawem konsumenta ją uwzględniono, ale na wysłanie artykułu czekałam ponad tydzień. Paczkę nadano kiedy wyjechałam na urlop i nie miałam możliwości odbioru. Teraz powiedziano mi, że towar mogę otrzymać dopiero po przelaniu pieniędzy za zwrot paczki i kolejne nadanie! Sposób komunikacji pozostawia wiele do życzenia. Obsługa klienta na zerowym poziomie. Odradzam zakupów w tym sklepie!
1 / 5
2023-06-28 09:00:31
Jacek
Ta firma to oszuści. Zamówiłem tabletki, zamiast tego dostałem proszek, i teraz muszę go na własny koszt odesłać. A potem zamówić jeszcze raz i zapłacić. Telefonu nikt nie odbiera , mają 2 tygodnie na odpowiedź reklamacji. Nie ma żadnej gwarancji że towar przyjdzie znów nie ten co zamawiałem. Odradzam !!!
1 / 5
2023-06-23 09:39:19
Anna
Firma wogole.nie odbiera telefonów.Czekam na tabletki już tydzień.Jeszcze nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta.Juz nigdy nie złoże tam zamowienia
1 / 5
2023-06-18 18:28:01
Magda
Pierwsza dostawa błyskawiczna natomiast druga po opłaceniu niby nadana kurierowi ale kto to widział? Im post nie może znaleźć paczki a Aquapool od 2 tyg telefonu nie odbiera, nie odpisuje na smsy ani maile. Zero pomocy. Pieniędzy nie ma ani przesyłki Nie polecam firmy
1 / 5
2023-06-16 15:43:53
Remik
Ph- najgorszy jaki może.istniec w ogóle nie obniża ph
1 / 5
2023-06-15 17:55:58
Dawid
Żenada, obiecują dostawę na drugi dzień roboczy. Czekam już ponad dwa tygodnie na zamówiony towar...dramat i to nie pierwszy raz taki problem. Wcześniejsze zamówienie też otrzymałem po kilku tygodniach. Nie polecam, oszuści. Ponad to obsługa klienta jest bardzo nie miła i pretensjonalna. Omijać z daleka!!!
5 / 5
2023-05-25 05:25:46
Zbigniew
Sprawa załatwiona polubownie. Reszta przesyłki dotarła.
1 / 5
2023-05-25 03:57:33
Ela
Firma oszustwo! Zamowilam 2 olejki otrzymalam jeden placąc za dwa. Mieli doslac, a do tej pory nie otrzymalam ich. Nie odbieraja juz telefonow i nie odpisuja na wiadomosci. Nie polecam, firma nie godna polecenia. Zastanowcie sie przed zamowieniem.
1 / 5
2023-05-16 10:54:55
Zbigniew
Paczka nie dotarła w całości. 2 rzeczy nie włożono. Żadnego kontaktu. Nikt nie odbiera telefonu, mail z automatu. Unikać. Zgłaszam wyłudzenie.
1 / 5
2023-05-11 16:56:12
Piotr
Paczka uszkodzona . Reakcja firmy : ,, przykro nam ,, Nie kupujcie tam !
5 / 5
2023-05-10 15:58:07
Zdzisław
Wszystko zrealizowano bez problemu.Jak wpłynęła wpłata za zamówiony produkt, został natychmiast wysłany. Przesyłka przez InPost dotarła w stanie dobrym bez uszkodzeń. Polecam.
1 / 5
2023-04-28 15:38:34
Piotr
Opakowanie- wiadro q totalnej rozsypce. Nie polecam.
1 / 5
2023-04-28 15:37:39
Piotr
Opakowanie( wiadro) w totalnej rozsypce. Nie polecam.
5 / 5
2023-04-27 06:45:18
Henryk
Szybko i sprawnie.
5 / 5
2023-04-25 11:17:22
Ryszard
Towar otrzymałem bardzo szybko wszystko było ok polecam.
1 / 5
2023-03-22 11:36:50
Andrzej
Towar dotarł uszkodzony, a sprzedawca umywa ręce. Unika rozmowy oraz odpowiedzialności za wysłany towar. NIE POLECAM!!!
5 / 5
2023-03-02 14:16:34
Agnieszka
Olejki dotarły szybko i takie jakie zamówiłam. Szkoda, że nie zostały zapakowane w kartonik tylko w folię bąbelkową.
5 / 5
2023-02-21 03:56:28
Wiesław
Szybko, tanio i przyjemnie , polecam !
1 / 5
2023-02-20 05:14:15
Andrzej
Skandal ! Że też w dzisiejszych czasach jeszcze można tak ludzi nabierać ! NIE KUPUJ !
5 / 5
2023-02-13 09:44:12
Dariusz
Wszystko ok z zamówieniem. Szybko i solidnie . Polecam
1 / 5
2023-02-10 05:12:36
Andrzej
Uwaga - Uwaga to nie jest firma godna zaufania, stracisz pieniądze a towar w "zaświatach". Zakupiłem zestaw do sauny 04.02.2023, do tej pory nie otrzymałem żadnego powiadomienia, towaru także, telefon nie odpowiada, Mea culpa, nie przeczytałem opinii o tym sklepie, tylko szkoda ze Alegro(które ma aspiracje a zaufanego pośrednika, trzyma taką firmę na swojej stronie), Drodzy klienci UWAŻAJCIE
1 / 5
2023-02-06 15:29:22
Sylwester
część druga Osobę z którą rozmawiałem nazwałbym (bez obrazy) bucem. Pan w tej firmie chyba pracuje za karę. Przynajmniej tak brzmiał. BARDZO niemiła, wręcz chamska osoba, gdzie zaznaczam - mówimy o błędzie, który popełniła firma. Dodatkowo, nie dostałem żadnego dowodu zakupu - zero paragonu, faktury czy nawet maila, wiec nie było nawet podstawy do wymiany/zwrotu produktu. Czas oczekiwania na wysyłkę/dostarczenie zamówienia ma się nijak do tego, co jest na stronie internetowej. Już nie wspomnę o tym, że koszt zwrotu pokrywa klient, pomimo błędu oraz pomyłki ze strony tej pseudo firmy. Generalnie, nie polecam nikomu korzystać z usług tej firmy, bo można się niezle przejechać. Żałuję, że zamówiłem COKOLWIEK na stronie firmy AquaPool.
1 / 5
2023-02-06 15:28:52
Sylwester
Zamówiłem ostatnio drzwi do sauny z AquaPool. Jeśli miałbym w kilku słowach opisać obsługę tej „firmy” to użyłbym slow: masakra, tragedia, brak profesjonalizmu, kultury oraz szacunku do klienta. Po pierwsze: otrzymałem zły produkt - dostałem zupełnie inny towar, przez co musiałem zmodyfikować wizje sauny, co samo w sobie jest absurdem, żeby przez pomyłkę firmy zmieniać wizje swojego projektu. Nie byłoby tego złego, gdyby firma raczyła jakkolwiek rozwiązać ten problem. Zwrot czy wymiana wydają się oczywiste w tej sytuacji, aczkolwiek nie było takiej możliwości, ponieważ kontaktu z firmą brak. Po kilku mailach oraz kilkunastu próbach telefonów udało mi się dodzwonić do biura.
1 / 5
2023-01-30 14:25:13
Marcela
Nie polecam. Wysyłają wadliwy towar. Zgłoszenie reklamacyjne oczywiście odrzucone, pomimo faktycznie źle działającego urzadzenia. Odwołałam się od ich opinii, dalej to już masakra... Podzieliłam się swoją opinią na allegro, do której mam prawo. Teraz straszą sądem, karami, wysyłając wezwanie do usunięcia opinii.
1 / 5
2023-01-27 06:18:26
Mysz
Absolutnie nie polecam. Brak kontaktu. Towar uszkodzony
1 / 5
2023-01-26 14:43:55
Poszkodowany
Witam, sprzedawca Aquapool_pl straszy mnie sądem i nakazuje usunac moja rzetelną opinie w serwisie allegro. Mianowicie po zakupie chemii basenowej skontaktowalem sie ze sprzedawcą, gdyż brakowalo instrukcji oraz pasków sprawdzajacych ph wody. Po OGROMNEJ liczbie telefonów, gdzie bylem traktowany chamsko i wulgarnie, zrzucany z połączeń oraz wkońcu zablokowany (musialem dzwonic z innego numeru) wystawilem rzetelną opinie o sprzedawcy, po czym dostałem na email i do skrzynki pismo straszące sądem. Masakra zeby w dzisiejszych czasach gdzie prawo stoi po stronie konsumenta (jesli ma racje i prawo do wyrażenia prawdziwej opinii) sprzedawca zachowuje sie w ten sposób. Produkty nie działają !!!!
1 / 5
2023-01-26 04:50:18
Bogdan
Otrzymałem inny towar niż zamówiłem. Na pytanie dlaczego - otrzymałem odpowiedź, że to prawie to samo. Oszukują klientów w przedstawianej ofercie. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!!!!!!!!!
1 / 5
2023-01-25 10:37:05
Marek
Sprzedawca ma błędy w aukcjach, wprowadzające w błąd. Po zwróceniu uwagi sprawę załatwiają na niekorzyść klienta. A negatywne komentarze nagradzają przedsądowym wezwaniem do usunięcia komentarza. Nie Polecam
5 / 5
2023-01-23 04:57:32
Renáta
Super spokojnosť
5 / 5
2023-01-13 13:11:19
Beata
Akcesoria do sauny ,spełniają moje oczekiwania. Dostawa szybko i sprawnie. Polecam !!
1 / 5
2022-12-20 03:47:47
Józef
Koszmarny sprzedawca nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2022-11-27 07:28:13
Ana
Towar niezgodny z zamówieniem, uszkodzony. Brak reakcji sprzedawcy. Nie polecam.
1 / 5
2022-11-22 12:30:23
Sandra
Przesyłka niezgodna z zamówieniem! Zero kontaktu! TOTALNIE NIE POLECAM!!
1 / 5
2022-11-13 10:52:08
Jacek
Chińszczyzna udająca dobry towar.Obsługa reklamacji k a t a s t r o f a!!!!!!! NIGDY WIĘCEJ !!!!!!
1 / 5
2022-11-13 10:52:07
Jacek
Chińszczyzna udająca dobry towar.Obsługa reklamacji k a t a s t r o f a!!!!!!! NIGDY WIĘCEJ !!!!!!
1 / 5
2022-10-05 15:07:22
Maciej
Dno!dno! Dno! Ostrzegam przed tą firmą.
1 / 5
2022-10-05 08:52:50
Dagmara
Nieuczciwa firma - ostrzegam! Przysłali zamówienie składające się z różnych produktów bez jednej rzeczy (do paczkomatu). Niezwłocznie zgłosiłam to telefonicznie. Obrażono mnie, sugerując, że przecież każdy może tak twierdzić i nie będą po Polsce słać ponownie produktów...Złożyłam pismo reklamacyjne mailem ze zdjęciem przesyłki - bez odzewu. Telefonu już nie odbierają, na dalsze maile nie odpowiadają. Przywłaszczyli zatem moje pieniądze i jeszcze oskarżyli o oszustwo. Dno.
1 / 5
2022-10-05 07:54:47
Maciej
Porażka .Telefonu nie odbierają ,nie można się skontaktować.Przysłali inny towar niż zamawiałem dużo tańszy i teraz mi każą się fatygować , zamiast naprawić swój błąd. Niekąpetentna i nie miła obsługa. Nie polecam.
1 / 5
2022-09-14 12:21:45
Piotrek
UWAGA!!! Ostrzegam! Zwyczajny oszust! Omijajcie szerokim łukiem! Kiedy zgłosiłem reklamację na zakupione urządzenie, bo zwyczajnie zepsuło się po dwóch miesiącach użytkowania, bezczelnie stwierdził, że nie widzi podstaw do reklamacji i żebym sobie sam wysłał urządzenie do producenta. Szczyt bezczelności i oszustwa. Sprawę składam do sądu cywilnego. Nie odpuszczę tematu choćby miało mnie to dużo kosztować po drodze. Ktoś musi mu dać nauczkę. Prawnik, który wziął sprawę mówi, że oszust przegra bez żadnych wątpliwości. Jeszcze będzie musiał jechać do sądu na drugi koniec Polski.
1 / 5
2022-09-06 16:10:43
Mateusz
Oszuści ! Dostałem niekompletne zamówienie brak możliwości kontaktu e-mail oraz telefonicznego
1 / 5
2022-09-01 09:25:42
Karol
Zamówiłem drzwi do sauny i przyszły uszkodzone. Chciałem zareklamować i wysłałem zdjęcia i formularz przez allegro i się zaczęło. Nie odpowiadają na e-maile. Nie odbierają telefonów. Mam uszkodzone drzwi za prawie 900 zł i nie nic nie mogę zrobić. Chce złożyć pozew zbiorowy. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech pisze na [email protected]
1 / 5
2022-08-23 06:25:27
Nie polecam zakupów
Za pierwszym razem sklep zapomniał wysłać odkurzacza do basenu, wysłali po przypomnieniu mailem - czas oczekiwania 3 tygodnie ale to nie jest problem zdarza się. Problem jest w niekompletnym zamówieniu. Odkurzacz bez rączki jest bezużyteczny. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. NIE POLECAM !!!
1 / 5
2022-08-22 06:11:57
Marzena
Kupiłam produkt z allegro i nie nadaje się do użytkowania,zwykła chińska podruba a reklamacji nie chcą uznać.
1 / 5
2022-08-04 03:35:33
Hanna
Zdecydowanie nie polecam! Reklamowałam wadliwy towar i chciałam go wymienić na sprawny. Reklamacja nie rozpatrzona. Na pytanie telefoniczne kiedy otrzymam odpowiedź zostałam potraktowana wiązką wyzwisk. Oszuści i chamy!
1 / 5
2022-08-03 05:26:13
Anna
Przysłali towar inny niż zamawiałam. Do tego produkty tańsze, a zwrotu różnicy nie otrzymałam. Na maile i wiadomości Messengera nie odpowiadają. Oszuści!!!
1 / 5
2022-07-26 01:42:09
Krzysztof
Nie polecam. Brak części towaru w przesyłce. Brak kontaktu. Jak widzę po opiniach to złodziejski proceder trwa.
1 / 5
2022-05-25 10:52:22
Ireneusz
UWAGA NACIĄGACZE NIE POLECAM!!! Po zamówieniu towaru okazało się że jest to produkt po regenerowany a nie nowy,nagle cena wzrosła. Wysłałem po kilku minutach rezygnację z zamówienia mimo to towar został wysłany następnego dnia ,dobrze że zamówiłem płatność przy odbiorze. Teraz straszą mnie windykatorem za koszty przesyłki. Sprawę zgłaszam na Policę.
1 / 5
2022-03-07 06:54:19
Były pracownik
Pracowałam pare miesięcy dla sklepu Aquapool. Pracodawca zawsze miał problem z płatnością faktur. Zawsze po terminie. Skrupulatnie rozliczał każdą godzinę lub nie. Chciał mieć doświadczonego i wykwalifikowanego pracownika za najniższą krajową. Wyzysk i ciągłe ponaglania to normalka! Wszystko trzeba było robić szybko, aby wrobić jak najmniej godzin. OSTATNIE DWIE MOJE FAKTURY NIE ZOSTAŁY OPŁACONE - więc de facto przerobiłam prawie 200 godzin za darmo, sprawę zgłosiłam do prokuratury. Nie polecam nikomu współpracy z tym oszustem.
1 / 5
2022-01-18 14:55:49
Jan
Oszuści i złodzieje, przysłali produkt niezgodny z ofertą, a po odstąpieniu od umowy wykręcają się od zwrotu pieniędzy. Omijać szerokim łukiem.
1 / 5
2021-11-30 16:25:08
Mariusz Lubański
Nie polecam. OSZUŚCI!!! Zakupiony towar zwróciłem. Pieniędzy nie otrzymałem. Kilka wiadomości nie pomogło. Arogancja i bezczelność. Ostrzegam. Lepiej zrobić zakupy gdzie indziej.
5 / 5
2020-02-14 13:47:50
Marcin
Szybko,sprawnie i profesjonalnie.
3 / 5
2020-02-02 02:46:45
Patryk
Wszystko super, tylko konstrukcja klepsydry nie do końca przemyślana bo z 3 otrzymanych w dwóch klepsydra odpada. Te sprężynki niestety chyba się nie sprawdzają
5 / 5
2020-01-24 15:49:39
Walenty
Bardzo szybko dotarła paczka od momentu złożenia zamówienia, chyba 1 lub 2 dni: :) towar super!
5 / 5
2019-12-19 18:21:38
Marian
Szybko i profesjonalnie , polecam
5 / 5
2019-12-19 13:04:52
Beniamin
Rewelacja! w niecałe 24 godziny towar był u mnie. POLECAM!
5 / 5
2019-12-06 14:01:20
Matylda
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-12-06 09:40:54
Radomir
Przesyłka dotarła bardzo szybko.Polecam sklep
5 / 5
2019-11-21 09:24:28
Sebastian
Wysoki poziom obsługi klienta
1 / 5
2019-09-21 11:13:37
Kajetan
Trzymajcie się jak najdalej od Aquapool-u.Od 3 miesięcy staram się o zwrot wpłaty za towar,który otrzymałem niekompletny,z opóźnieniem i wysłany ,,na siłę,, mimo rezygnacji z zamówienia.Dużo można pisać,ale jednym słowem jak to w środowisku wodnym : DNO I WODOROSTY.
5 / 5
2019-09-01 17:42:14
Witold
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-08-26 11:18:38
Liliana
Wszystko zgodnie z opisem, szybko, sprawnie. Polecam
1 / 5
2019-08-22 19:13:59
Seweryn
Otrzymałem wadliwą przesyłkę. Po pierwszym kontakcie ze sklepem brak kontaktu. Kompletnie nie polecam.
5 / 5
2019-08-20 12:18:13
Wiktoria
polecam sklep.Świetna obsługa
1 / 5
2019-08-19 13:01:54
Fryderyk
Nie polecam tego spredawczy, ponad 10 dni czekalem na odpowiedz lub informacje ze produkt zostal wyslany. Po tygodniu sprzedawca mial zwrocic mi pienadze po czym wyslal produkt.
5 / 5
2019-08-16 22:46:44
Ismena
Solidny i kompetentny Sprzedawca. Jestem zadowolona z dostawy.
5 / 5
2019-08-14 12:34:57
Wacław
Jestem zadowolona z zakupów, w sklepie jest duży wybór asortymentów, łatwo wybrać i obejrzeć potrzebny produkt, a forma dostawy wprost do domu jest super
1 / 5
2019-08-06 14:31:56
Paweł
Miesiąc temu zamówiłem chlor do basenu. Sklep w ciągu tygodnia nie był w stanie wysłać zmówienia, pomimo informacji na stronie, że jest dostępny. Po anulowaniu zamówienia (przed wysłaniem), na zwrot środków czekam już 4 tydzień. Kontakt ze sklepem fatalny, nie odbierają telefonów, odpisują na co 3 mail z 2 dniowym opóźnieniem. Jeżeli nie chcecie się denerwować to polecam zakupy w innym miejscu.
4 / 5
2019-08-06 06:05:20
Edward
Szybka dostawa...lecz zamówiłem PH minus w granulacie, a otrzymałem w płynie!!! Podczas rozmowy telefonicznej Pan z obsługi nie widział problemu w pomyłce...ja, owszem, w końcu po to są dwa rodzaje (w płynie i granulacie) żeby klient mógł wybrać
5 / 5
2019-08-02 17:22:47
Walenty
Pozytywne doświadczenie. Towar zgodny z opisem
2 / 5
2019-07-31 08:13:46
Marcel
Produkty które otrzymałem nie posiadają daty produkcji, także nie wiem czy nie są już przeterminowane. A może o tym świadczyć to, iż tabletki z chlorem bardzo się kruszą co powoduje, że z dozownika nie rozpuszczone części tabletek opadają na dno basenu. Poza tym po dwóch dniach tabletek już nie ma w dozowniku. Stosowałem również preparaty PH- oraz PH+ bez rezultatu, woda nie zmieniała swojego PH. To samo dotyczy preparatu Aqua Flok, który nie spowodował poprawy krystaliczności wody i poprawy filtracji.
3 / 5
2019-07-18 08:26:41
Ada
nie jest żle ale musiałam interwniować
2 / 5
2019-07-17 22:39:22
Natasza
Opakowanie połamane, zawartość zniszczona, chlor zalany wodą połamany.
1 / 5
2019-07-11 19:11:45
Dominik
Zamówiłam towar , napisałem emaila o kosztach dostawy brak odpowiedzi , telefon nie odpowiada, totalny brak kontaktu ,
1 / 5
2019-07-11 13:13:22
Roksana
Sklep sprzedaje towar którego nie posiada. Komunikacja to jedna wielka katastrofa.
4 / 5
2019-07-11 13:06:30
Matylda
Zamowienie dotarło po tygodniu, miało być po 24 h, mimo to polecam bo produkt bardzo dobry
1 / 5
2019-07-09 18:11:40
Elwira
Zamówiłam 2 rzeczy a otrzymałam tylko 1 i to nie tą co zamawiałam , kontaktu prawie ogóle nie ma 2 razy zostało mi odpisane na meila i tyle ani towaru ani zwrotu pieniędzy ani żadnego odzewu . NIE POLECAM
1 / 5
2019-07-08 13:29:09
Hanna
Zamawialam i oplacilam towar 24.06 skladalam też zamówienie w innym sklepie i robiłam kilka przelewów wszystkie płatności dotarły tego samego lub nastepnego dnia.Tylko sklep AQUAPOOL przelewu nie otrzymał( wg sklepu kwota dotarla 27.06. O godz. 17 z minutami) Sądziłam ze towar wysłany będzie dnia nastepnego - jednak nie. -wyslany zostal dopiero dnia 05.07.19r. Zerowy kontakt ze sklepem wysyłanie emali czy sms na telefon bez zadnego odzewu.Wysłalam chyba z 8 emailii nie wspomnę o ilosci wykonanych telefonów bez odbioru.Z obiecanych 24 godzin na przesyłkę zrobilo się 14 dni - towar dotarł dzisiaj tj.8.07.19 r. W dzisiejszych czasach jest to karygodne aby czekać tyle czasu a brak możliwości kontfaktu ze sklepem to kolejny punkt aby nie polecać tego sklepu.
2 / 5
2019-07-05 17:53:10
Albert
Zapłaciłem za towar z góry. Czekam na przesyłkę kurierem już tydzieñ. Brak kontaktu ze sprzedającym tel jest nieodbierany.Poprostu pomyłka .Nie polecam.
1 / 5
2019-07-05 12:18:13
Władysława
NIERZETELNY SPRZEDAWCA !!! Zapłaciłam za towar i nie otrzymałam swojego zamówienia. Nikt nie odbiera telefonu. Nie odpisują na e-maile.
1 / 5
2019-07-05 10:12:55
Adrian
Traginczy kontakt, telefonu nikt nie odbiera, nie odpisują na maile
1 / 5
2019-07-04 15:30:57
Wojciech
Tragedia. Zero kontaktu. Nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów. zamowienie złożone i opłacone a towaru brak.
1 / 5
2019-07-04 09:20:06
Brunon
Towar zamówiony prawie 2 tygodnie temu i nie dotarł do dzisiaj. Nie odpisują na maile. Nie odbierają telefonu.
1 / 5
2019-07-04 06:32:35
Klemens
Ten sklep to jakieś nieporozumienie. Zero zamówionego towaru, zero kontaktu, totalne zero. Uważajcie komu wysyłacie swoje pieniądze. To jacyś naciągacze.
1 / 5
2019-07-03 19:14:26
Herbert
brak jakiejkolwiek odpowiedzi, zero kontaktu z firma... na towar czekam już tydzien
1 / 5
2019-07-03 15:12:15
Łucja
Firma nie posiada siedziby pod wskazanym adresem, zero kontaktu z firmą. Na szczęście zrobiłam płatność przy odbiorze towaru w siedzibie firmy więc nie straciłam kasy
1 / 5
2019-07-03 14:24:43
Luba
Minęły 3 tygodnie od zamówienia, towaru nie otrzymałam , nikt nie odbiera telefonów ani maili. Nie polecam!!!!!
1 / 5
2019-07-03 13:23:13
Regina
Zerowy kontakt, przez email jak i telefon nikt nie odbiera, a czasami linia zajęta ,więc ktoś tam na pewno siedzi. Towar zamówiony ,wysyłka przez kuriera.Aktualnie czekam od tygodnia na doręczenie Nie polecam
1 / 5
2019-07-03 12:05:54
Olaf
Od chwili zamówienia minęło 10 dni a towar nadal nie dotarł ,wysłałem zapytanie do Aguapol ale żadnej reakcji z ich strony,to ostatnie zakupy w tej firmie ,nie polecam
1 / 5
2019-07-03 10:07:48
Szymon
Całkowity brak kontaktu ze sklepem,brak towaru, brak zwrotu zapłaconej kwoty. Uważajcie także podczas zakupów na Allegro - właściciel Iwo Stępniewski sprzedaje tam z różnych kont a ostatnie opinie o tym "biznesmenie" są podobne do mojej.
1 / 5
2019-07-02 14:32:26
Ryszard
Koszmar, nie polecam, braku kontaktu, a towar nadal nie dostarczony żenada
1 / 5
2019-07-02 13:46:38
Bartłomiej
Mija tydzień i ani śladu paczki.. Towar nie wysłany, żadnego kontaktu. Nie polecam sklepu. Miała być ekspresowa wysyłka, nawet specjalnie dopłaciłem do szybszej przesyłki aby było jak najszybciej
1 / 5
2019-07-02 11:58:37
Dominika
towar opłacony zero kontaktu OSZUSTWO!!!!
1 / 5
2019-07-01 13:22:55
Cecylia
Zamówienie złożone przeszło tydzień temu , zero kontaktu, telefony nie odbierane , maile nie czytane dziękuję tylko za to że zamówiłam za pobraniem A nie płaciłam od razu A więc jaka usługa taka opinia
5 / 5
2019-06-30 13:40:24
Edyta
Miła współpraca polecam wszystkim
1 / 5
2019-06-28 16:48:35
Lech
W niedzielę dokonałem zamówienia 23.06. W poniedziałek otrzymałem potwierdzenie wpłaty. I to byłby na tyle. Zero informacji o realizacji zamówienia. Zero kontaktu. Nr tel podany w mailu nie odpowiada. 27.07 wysłałem maila z zapytaniem co jest z towarem, czy nadany, czy czeka - zero odpowiedzi. Przy takim kontakcie NIE POLECAM
1 / 5
2019-06-25 12:05:41
Beniamin
Przez 3 dni próba bezskutecznego dodzwonienia się , brak FA VAT , nie udzielono rabatu 10% na kolejne zakupy mimo wpisania kodu, 0 kontaktu.
1 / 5
2019-06-18 09:00:42
Faustyna
Nie otrzymałam zamówionego towaru ,brak jakiegokolwiek kontaktu
1 / 5
2019-06-12 20:13:17
Zbyszko
Fatalnie. OSZUŚCI Kody rabatowe nie działają Darmowa przesyłka powyżej 300 to fikcja. Po napisaniu wiadomości w tej sprawie nikt nie raczył odpowiedzieć. Potrafią się zareklamować lecz nie dotrzymują warunków swoich usług.
3 / 5
2019-06-12 18:24:00
Bartosz
towar doszedł ale zero kontaktu telefonicznego ze sklepem na e-mail odpowiedz po trzech dniach domówiłem coś do zamówienia oczywiście nie przyszło bo nie czytają poczty a jak czytają to po trzech dniach masakra.
4 / 5
2019-06-12 08:11:02
Lilianna
Zlecenie zostało przyjęte do realizacji dopiero po 2 dniach od złożenia zamówienia, pomimo dokonania przelewu online i informacji o wysyłce zamawianych produktów w ciągu 24 godz. Niemniej jednak, jeśli czas realizacji zamówienia nie jest krytyczny polecam sklep, ze względu na wysoką jakość produktów.
1 / 5
2019-06-10 19:37:29
Manuela
sklep nie odpowiada na telefon i na maile Massakra .
1 / 5
2019-05-26 20:18:15
Cyprian
Kupiłem kolektor solarny pochyły do ogrzewania wody w basenie. W paczce brakowało przejściówek fi 38/32 co gwarantowano w opisie na stronie. Pomimo kilkukrotnych telefonów i wiadomości wysłanych pocztą elektroniczną, nie doczekałem się do dnia dzisiejszego realizacji reklamacji. Obsługa bardzo niemiła. Nie polecam.
5 / 5
2019-05-03 04:21:37
Cecylia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, przesyłka dotarła po 2 dniach tuż przed Świętami. Dobrze zapakowana, Super
1 / 5
2019-04-15 10:15:00
Igor
4 kwietnia zamówiłem towar i zapłaciłem 100 % przedpłatą 5130 złotych , towar miał się znajdować w dużych ilościach na magazynie sprzedawcy a dostawa miała zostać zrealizowana w ciągu 24 godzin . Jest 15 kwietnia i nie ma żadnych widoków na to że będzie . Kontakt ze sprzedawcą jest utrudniony ostatnia odebrał chyba przez przypadek i powiedział że szefa nie ma ale się zorientuje . Niebawem zawiadomię policje . Uważajcie ja się dałem wkręcić.
1 / 5
2019-04-10 10:59:44
Władysław
Na towar czekam już przeszło 2 tygodnie i nic, wysłałem maila kilka dni temu z zapytaniem o towar ale nie dostałem odpowiedzi do dziś.
5 / 5
2018-11-24 06:36:25
Anita
WSZYSTKO JEST OK DOBRZE ZAPAKOWANE
1 / 5
2018-09-19 13:53:55
Gabriel
24 sierpnia dokonałem zakupu pięciu opakowań Chlor Szok, tego samego dnia przelałem 449,95 PLN i dostałem mailowe potwierdzenie że kwota ta wpłynęła na r-k Aquapool. Ponieważ do 3go września nie otrzymałem zakupionego towaru skontaktowalem się ze sprzedawcą i dowiedziałem, że Chlor Szok się skończył i nie wiadomo kiedy będzie dostawa. W zwiazku z tym zrezygnowałem z zakupu i poprosiłem o zwrot pieniędzy. Pomimo kiku zapawnień /obietnic słownych i SMS'owego, że 'przelew zaraz będzie wykonywany' do dnia dzisiejszego tj. 19go września nie otrzyałem moich pieniędzy. W związku z powyższym zgłaszam sprawę na Policję.
4 / 5
2018-09-09 13:08:49
Otylia
Dobrze ale przesyłka miała być dostarczona w ciągu 2-ch dni a odebrałam ją piątego dnia na poczcie.
1 / 5
2018-09-06 12:40:56
Marek
Zamówiłem kompletny odkurzacz basenowy a dostałem końcówkę ssąca bez przewodów i składanej rączki. Kontaktowałem się z dostawca telefonicznie a także wysłałem 2 razy reklamacje mailem. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi a minął już prawie misiąc.
5 / 5
2018-09-03 14:52:18
Kacper
Witam, Towar zgodny z opisem i co nawjważniejsze działa. Polecam. i liczę na rabat w przyszłym sezonie.
1 / 5
2018-08-27 10:23:14
Zygmunt
02.08.2018 wysłałem zamówienie i zapłaciłem za zamówiony towar po tygodniu oczekiwania zamówienie zostało anulowane do dnia dzisiejszego tj.27.08 nie otrzymałem żadnej informacji dlaczego tak się stało ani nie zwrócono mi pieniędzy. telefon ani mail nie odpowiada. jak dla mnie to jacyś oszuści nie sklep a ja niestety dałem się im nabrać NIE POLECAM!!!
1 / 5
2018-08-22 09:25:10
Anita
Aquapool jest fatalnym sprzedającym, wysłali mi nie ten produkt który zamawiałam,w dłuższym czasie niż napisali,na dodatek nie odpisują na maila ani nie odbierają telefonów.
1 / 5
2018-08-20 14:00:50
Lilianna
Towar zamówiony 28 lipca 2018, opłacony z góry. Od tego czasu 0 informacji zwrotnej, towar nie został wysłany.
1 / 5
2018-08-20 12:25:14
Iga
Brak kontaktu ze sklepem - telefonów nie odbierają, na maila nie dostałam odpowiedzi. Nie dostałam faktury pomimo prośby ( zakup dla firmy) ani nawet paragonu - płatność za pobraniem. Nikt nie odpowiada na moją prośbę o kontakt, pomimo zgłoszenia wysłanego ze strony jak i maila z poczty firmowej.
1 / 5
2018-08-20 10:20:31
Kazimierz
Dno-zero kontaktu kolejne oszustwo internetowe-nie polecam,Zamówionego towaru brak mimo ,że piszą o 24 godzinnym terminie wysyłki.Kontaktu brak podany numer tel.to fikcja nikt go nie odbiera. W środę powiadamiam POLICJĘ.
1 / 5
2018-08-16 10:59:35
Wacław
Towar zamówiony 08.08 gwarantują dostawę w 48 godz. Nadal towar do mnie nie dotarł nie dostałem odpowiedzi na maila, telefonu nikt nie odbiera. Zero kontaktu ze strony dostawcy.Stanowczo nie polecam
2 / 5
2018-08-14 15:34:05
Władysława
nie polecam zamówiłam zestaw do czyszczenia basenu ( płyn+pastę) dostałam tylko płyn, próbowałam się z nimi z kontaktować telefon albo wyłączony albo nie odbierają, wysłałam sms-a i e-maila i także cisza
1 / 5
2018-08-13 12:57:31
Alina
Zdecydowanie nie polecam!!! Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem: dzwoniłam, wysłałam maila, wysłałam wiadomość sms- zero odpowiedzi. Zamówienie opłaciłam z góry, pomimo to wysłano mi przesyłkę za pobraniem, za którą zapłaciłam, a po 11 dniach przysłano mi kolejną przesyłkę uszkodzoną. Wszystko pozalewane zawartością butelek!!! KOSZMAR!!! Dostawca spisał protokół o uszkodzeniu przesyłki -nieprawidłowe zapakowanie,ale nie mogę skontaktować się ze sklepem.
2 / 5
2018-08-10 23:04:19
Danuta
Brak kontaktu telefonicznego. Od momentu zamówienia minął tydzień a towaru brak. Słabo....
1 / 5
2018-08-10 12:59:03
Nadia
NIE polecam !!!!! Towar zamówiony 28 lipca do tej pory nie został dostarczony. Pomimo wielokrotnych prób kontaktu nie mam na temat towaru żadnych informacji. Nikt nie odbiera telefonu, nikt nie odpowiada na maile reklamacyjne. Pieniądze również nie zostały zwrócone. NIGDY nie spotkałam się z takim potraktowaniem klienta.
1 / 5
2018-08-10 09:17:06
Kacper
Nie otrzymałem jeszcze zamówienia. Lato się kończy... Na maile nie odpisują
1 / 5
2018-08-09 14:12:57
Kornel
Sklep przyjął (potwierdził) zamówienie, ale go nie zrealizował, nie informując klienta o zaniechaniu realizacji zamówienia. Sklep nie poinformował także o przyczynach braku realizacji zamówienia. Szkoda czasu.
1 / 5
2018-08-09 13:16:59
Maksym
Nie polecam tej firmy !!! na przesyłkę czekam już 10 dni. Telefon sklepu nie odpowiada. Obsługa sklepu nie odpowiada na maile. Kompletny brak informacji o realizacji zamówienia. Odradzam!!!
1 / 5
2018-08-08 17:03:51
Marcin
Otrzymałem niekompletne zamówienie. Napisałem 2 email i próbowałem się dodzwonić parę razy. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Serdecznie odradzam zakupów na tej stronie!
1 / 5
2018-08-08 13:16:28
Michał
Brak kontaktu.zamówienie zostało opłacone z góry.ani pieniędzy,ani towaru!!!!
1 / 5
2018-08-08 11:17:04
Aleksandra
Zamiast 8 kg opakowania ph - tak jak w złożonym zamowieniu otrzymalam opakowanie 1,5 kg. Pani z infolinii przyjela reklamacje i powiedziała ze natychmiast wyślą mi odpowiednie opakowanie. Minął ponad tydzien, nie moge sie z firmą skontaktowac, nie odbierają telefonów. Zaplacilam 70 zl za opakowanie 1,5 kg czuje sie oszukana, goraco nie polecam tych oszustów! Wielkie dno!
1 / 5
2018-08-08 08:52:09
Hubert
31.07.2018 zakupiłem w sklepie chemię do basenu ogrodowego i do dzisiaj nie otrzymałem towaru. Sklep nie odpowiada ani na email ani nie odbiera telefonu.
1 / 5
2018-08-07 13:07:05
Malina
Dramat, zero informacji, zero kontaktu, nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile. Całe szczęście że zamówiłam za pobraniem i nie wtopilam pieniędzy. Jak dla mnie-sklep dno, niewarty najmniejszej uwagi potencjalnego klienta.
1 / 5
2018-08-02 12:24:52
Wincenty
Zamówienie nie zostało zrealizowane. Już dawno minął termin. Właściciel nie odbiera telefonu.
3 / 5
2018-07-23 11:24:52
Eliza
Mało profesjonalna obsługa telefoniczna . Zamówiony produkt do glońów w basenie nie spełnia oczekiwań , nie działa.
1 / 5
2018-07-09 00:27:02
Luiza
Tragedia, zamówiony towar nie dotarł do mnie.
1 / 5
2018-07-02 22:05:57
Emil
Nie polecam. Czekalem na towar kilkanascie dni, brak kontaktu ze sklepem. Po czym anulowanie zamowienia. Strata czasu!!!
1 / 5
2018-06-26 09:27:38
Oliwier
Nie polecam wysyłaja to co oni chcą.A nie to co sie zamówiło.
1 / 5
2018-06-22 07:34:20
Lidia
ten sklep to jakaś wielka pomyłka, strona www super, reszta tragedia, zamówienie przyszło po 14 dniach, w dodatku pomylono produkty, zero kontaktu pod podanymi nr telefonami. Nie polecam.
1 / 5
2018-06-20 10:37:24
Aleksander
nieczytelna informacja zapłaty, przelew i pobranie. Zapłaciliśmy przelewem i było pobranie czekamy na kasę i brak informacji
4 / 5
2018-06-13 09:41:46
Bogusław
Dlugi okres oczekiwania na towar , poza tym ok
1 / 5
2018-06-09 05:05:51
Ewelina
Telefonu, emaili nie odbierają. A niby miała być szybka realizacja, czekam już tydzień chyba zrezygnuję.
1 / 5
2018-06-08 11:45:16
Wiesław
28.05.2018 złożyłem zamówienie, towar niby wysłany, ale do dziś nie dotarł. Telefon nie odpowiada, na maila nie odpisują :(
1 / 5
2018-06-05 13:31:22
Olaf
28.05 zlozylam zamowienie w sklepie, wg i formacji przy zamowieniu przesylka powinna zostac wyslana w ciagu 24 godzin. Dzis tj. 5 czerwca nadal nie mam przesylki. Jakiekolwiek proby kontaktu ze sklepem czy telefoniczne czy mailowe nie doszly do skutku, brak odzewu na maila.
5 / 5
2018-05-22 13:45:59
Otylia
Wysoki profesjonalizm. Dziękuję i polecam

Rzetelne opinie o Aquapool Sklep