Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aquapool Sklep

Aquapool Sklep Opinie 1.9 (178)

Obornicka 341/4
60-689
Poznań
+48 605 541 571
opinie Aquapool Sklep
1.9
178
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-05-23 12:49:34
Grzegorz
Niestety jest to nie poważna firma. Zamówiłem towar z odbiorem osobistym ale nikogo nie zastałem. Nikt nie odbiera telefonu ani e maili . Po licznych interwencjach i obietnicach właściciela po 14 dniach otrzymałem zamówiony towar ale nie kompletny . Brak dla mnie najważniejszego produktu. Nie kupujcie w tej firmie bo tylko same straty. Ocena minus 10
1 / 5
2024-05-22 09:19:51
Adam M
Brak kontaktu e-mail i telefonicznego. Nie odpowiadają na e-mail. Nie odbierają telefonu. Z towaru zrezygnowałem zaraz po zakupie bo okazało się że bladnie zamówiłem 3x 25 kg wiadra. Towar i tak wysłali po 5 dniach. Pisałem kilka razy żeby nie wysyłali. Próbowałem zadzwonić. Na ten numer nikt nie odpowiada. Nie polecam tego sprzedawcy. Czekam na zwrot pieniędzy. To był ostatni mój zakup.
1 / 5
2024-05-22 02:48:01
Adrianna
Nie polecam, towar niekompletny, w żaden sposób nie można skontaktować się z firmą. Telefon milczy a na wiadomości nie odpowiadają.
1 / 5
2024-05-21 08:11:33
Marcin
Uwaga oszuści. Zero kontaktu. Czekam już miesiąc na zwrot wpłaty po tym jak nie otrzymałem towaru. Unikajcie tego sklepu.
5 / 5
2024-05-14 07:39:38
Nowea kasia
, jak najbardziej polecam. Zakup, dostawa w finale bezproblemowo, rzetelnie i zgodnie z opisem.
1 / 5
2024-04-23 03:40:38
Tomasz
N I E P O L E C A M. Zero kontaktu telefonicznego czy e-mailowego Zwróciłem towar 21,02,24r. zakupiony w 15,02,24 r. do dziś czyli 23,04,24r.nie mam odpowiedzi i zwrotu pieniędzy a codziennie dzwonie i piszę. Z Ł O D Z I E J E - O S Z U Ś C I
5 / 5
2024-03-08 15:13:55
Dawid
Mimo początkowego niedomówienia, jak najbardziej polecam. Zakup, dostawa w finale bezproblemowo, rzetelnie i zgodnie z opisem.
1 / 5
2024-03-07 15:24:32
Andrzej
Niestety przed zakupem nie czytałem opinii o tej firmie. Potwierdzam w całej rozciągłości: brak jakiegokolwiek kontaktu. Olejki częściowo rozlane a higrometr niesprawny...
1 / 5
2024-02-08 15:25:40
Kasia
Po dwóch miesiącach od zamówienia towaru oraz kontaktu z firmą brak. Tragiczne podejście do klienta i obsługa. Żeby człowiek prosił się o swoje zamówienie opłacone? KPINA!
1 / 5
2024-02-02 02:43:50
Marlena
Nie polecam, kilkakrotnie wysyłałam maile kiedy zostanie wysłany towar? Dwukrotnie kłamali, że już będzie wysłany (na stronie sklepu napisane, że paczkomatem 1 dzień roboczy) tymczasem dostałam swoje zamówienie po ponad 3 tygodniach nerwów i pisania, dodzwonienie się graniczy z cudem. Po 3 tygodniach prosiłam dwukrotnie o zwrot pieniędzy i dopiero wtedy towar został wysłany. Nie usłyszałam nawet przepraszam. Nie polecam
1 / 5
2023-12-22 04:54:04
Kamil
Towar, o dziwo dotarł, po ponad dwóch tygodniach od zamówienia. Zero jakiejkolwiek możliwości kontaktu ze sklepem, zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Towar w porządku, obsługa tragiczna.
1 / 5
2023-12-21 08:48:18
Monika
Jestem mocno rozczarowana. Po zamówieniu i opłaceniu zakupu kontakt się urywa. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Dostawa mocno po terminie, bez słowa wyjaśnienia. Absolutnie niedopuszczalne traktowanie.
1 / 5
2023-12-18 10:53:58
Aneczka
Czekam na zamówienie od 29 listopada. Podobnych historii czytam tu mnóstwo i jestem przerażona. Po kilku emailach , próbach kontaktu telefonicznego niestety nic nie wskórałam. U nich moje zmówienie zostało zarchiwizowane, ale towaru nie ma i pieniędzy nie ma. Mój numer odrzucają automatycznie. Co robić?
1 / 5
2023-12-14 06:48:13
Anna
Zamówiłam towar kilka dni temu, oczywiście zapłaciłam z góry, a towaru nie ma i raczej nie będzie.... Telefon wyłączony, na maile brak odpowiedzi. Szkoda tylko, że nie przeczytałam opinii o tym sklepie wcześniej. Oczywiście strona aktywna, produkty dostępne, zakupy nadal można robić. Ciekawe ilu takich naiwnych się jeszcze nabierze? Jak widać w naszym kraju można tak działać, a kasa spływa Panu na konto.
1 / 5
2023-12-12 14:34:32
Ania
Zamówiłąm towar 20 listopada również z płatnością na konto bo inne opcje były zablokowane . Nie odpisują na maile . Telefon wyłączony . Mój telefon 513-725-553 Jakby ktoś chciał pisać pismo sądowe o celowe wyłudzenie to sie dopisuję
1 / 5
2023-11-30 04:34:10
Kasia
towar zapłacony, mija trzy tygodnie i nadal nie mam u siebie paczki. miała być na drugi dzień! nikt nie odbiera telefonów! firma krzak
1 / 5
2023-11-22 03:49:35
Ewelina
Totalna porażka . Zamówione akcesoria do sauny w dalszym ciągu są niedostarczone ! Link do śledzenia otrzymałam następnego dnia po czym nadal jest informacja ze paczka jest u Nadawcy ! Zero kontaktu nikt nie odpisuje na maila nie odbiera telefonu . Ostrzegam przed ta nieuczciwa firma . Czekam do końca tygodnia i zgłaszam sprawę na policję
1 / 5
2023-11-13 11:27:47
Paweł
Na razie tragedia. Zamówiłem akcesoria do sauny 5 listopada wybierając dostawę przez DPD. 6 listopada dostałem mail z linkiem do śledzenia w Poczcie Polskiej. Do dnia dzisiejszego jedyny status na stronie Poczty to otrzymanie elektronicznej informacji od sprzedającego. Telefon, albo niedostępny, albo nikt nie odbiera. Wysłałem mail, sms, pisałem na czacie i zero kontaktu. Poczekam jeszcze z 2 dni i zgłaszam sprawę na policję
1 / 5
2023-11-09 16:07:19
Recenzent
Towar zmówiony 31.11.2023 .Paczka dostarczona do paczkomatu 08.11.2023 . Odejmując trzy dni wolne od pracy to przesyłkę otrzymałem po 5 dniach roboczych . Nijak się to ma do oferty firmy - Przesyłka na drugi dzień .
1 / 5
2023-11-09 10:48:43
Wiola
Kupiłam na stronie dość drogie akcesoria do sauny do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamawianych rzeczy ani zwrotu pieniędzy .oszuści

Rzetelne opinie o Aquapool Sklep