Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aquasense

Aquasense Opinie 4.9 (91)

Bernardyńska 76
44-100
Gliwice
535872155
brak obrazu
4.9
91
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-04-16 17:17:52
Stefania
Szybka miła profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2018-04-12 10:06:11
Violetta
szybko, sprawnie, pewnie. polecam sklep
5 / 5
2017-11-03 11:50:18
Stefania
Firma zdecydowanie godna polecenia !
5 / 5
2017-09-01 19:10:01
Dariusz
BArdzo OK. Dużo maili z informacją o każdej części tranzakcji
5 / 5
2017-06-22 12:50:21
Gustawa
Działają bardzo szybko,bez zarzutów,super kontakt-polecam
5 / 5
2017-04-26 20:21:48
Oksana
Wszystko sprawnie, bez problemów. Sądzę że to poważny partner !
3 / 5
2017-04-23 00:31:40
Witold
Towar nie do końca zgodny z nagłówkiem, który był wytłuszczony grubym drukiem, natomiast nie było żadnego problemu ze zwrotem pieniędzy, ponadto bardzo profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa, szybka reakcja firmy, podesłanie kuriera oraz szybki zwrot pieniędzy...oby każd firma załatwiała tak sprawę.
5 / 5
2016-08-23 21:58:41
Hanna
Miła obsługa, kontakt bardzo dobry, polecam
5 / 5
2016-08-05 13:17:33
Filip
Wszystko gra, tylko cena przesyłki jest wygórowana.
5 / 5
2016-05-20 13:18:03
Pola
przesyłka dotarła wcześniej niż w ciągu zapowiadanych 2-3 tygodni., po złożeniu zamówienia otrzymałam telefon z aquasense.pl, z pytaniem o syfon, którego zapomniałam zamówić, dziękuję za szybko i profesjonalnie załatwienie mojego zakupu
5 / 5
2016-05-13 16:45:32
Patryk
Fachowa porada, zorientowany personel. Miła obsługa i informowanie na bieżąco o statusie towaru. Polecam.
5 / 5
2016-04-30 17:04:13
Nastazja
Jak się wie czego chce to zakup zawsze przebiega bez problemowo.
5 / 5
2016-04-20 20:56:44
Izabela
Sklep godny polecenia. Obsługa profesjonalna
5 / 5
2016-04-06 15:12:32
Malina
Profesjonalna rzeczowa i bardzo mila obsluga 😊 Polecam!!!!! Fachowe doradztwo!
2 / 5
2016-04-05 15:20:14
Roman
Wystawia produkty które nie ma na stanie.
5 / 5
2016-03-21 09:24:09
Juliusz
Obsługa szybka, rzeczowa i uprzejma. Dostarczony towar zgodny z zamówieniem. Ceny konkurencyjne - polecam.
5 / 5
2016-03-13 18:29:37
Eryka
Bardzo przyjemna, rzetelna i fachowa obsługa. Towar najwyższej jakości otrzymałam w ekspresowym terminie. Polecam w 100 %.
5 / 5
2016-02-28 08:24:33
Wanda
szybko, profesjonalnie, bezproblemowo.
5 / 5
2015-07-29 21:29:35
Karina
WITAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ZARÓWNO Z OBSŁUGI Z DOSTAWY I Z TOWARU KTÓRY ZAMÓWIŁAM BARDZO DZĘKUJĘ
5 / 5
2015-07-14 15:48:01
Aurelia
Pełen profesjonalizm, natychmiastowy kontakt, pomóc w wyborze towaru spełniającego moje oczekiwania. Gorąco polecam!!!

Rzetelne opinie o Aquasense