Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Arkana Smaku

Arkana Smaku Opinie 4.6 (237)

Gnojnik 26
34-864
Gnojnik
788 208 018
opinie Arkana Smaku
4.6
237
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-05-24 06:55:33
Maria
Przeoczyli moje zamówienie, jednak po przypomnieniu w ramach rewanżu dostałam produkt gratis. Polecam.
1 / 5
2023-06-28 03:23:55
Dostawca
Oszuści! Nie opłacają faktur od dostawców. Po pół roku wciąż brak wpłaty.
1 / 5
2023-06-09 01:07:36
Pssotnik
Odradzam, mimo że byłem długoletnie klientem. Istotnie pogorszyła się szybkość wysyłki zamówień, responsywność infolini.
1 / 5
2023-06-05 08:30:12
Emila
Czekam i czekam na zamówienie a zamówiłam na prezent i dalej zamówienie nie zostało wysłane... dramat . Infolinia wyłączona nie da się dodzwonić i nie odpisują
2 / 5
2023-03-17 04:50:41
Iwona
Po tygodniu od złożonego zamówienia, kiedy już upłynął termin realizacji , brak jakichkolwiek informacji o powodzie opóźnienia, czy aktualizacji faktycznego terminu dostawy zamówionych produktów. Podany jedyny nr telefonu - włącza się poczta z informacją że skrzynka pocztowa jest zapełniona. Mało profesjonalny stosunek do klienta- więcej jżz tu nie będę robić zakupów
1 / 5
2023-01-26 10:25:02
Adam
Tragedia!!!. Bardzo długi czas oczekiwania. Nie odbierają telefonu, nie odpisują na e-mail. Po napisaniu do nich wiadomości dopiero przesyłka została nadana. Dodatkowo, co to jest EKO PACZKA? Ekstra dopłata do przesyłki a to było zwykle kartonowe pudełko. Nie polecam!!!
1 / 5
2023-01-21 09:53:02
Michał
Ponad tydzień czekam na zamówienie i nawet nie wiem na jakim jest etapie. Nie można się dodzwonić na infolinię
1 / 5
2022-09-10 07:04:06
Keira
Osobiście, gdybym miała takich pracowników, to bym pozwalniała. Najpierw mi piszą, czy mam czekać na brakujący produkt, bo za tydzień będzie. Potem zamawiają nie ten produkt, bo 0,5kg. Odpowiedzialności zero, oczywiście. Allegro również. Przy tak rosnącej inflacji to powinni mi jeszcze zwrócić różnicę inflacyjną za te produkty. Dziękuję za zmarnowanie mi czasu i przetrzymanie pieniędzy. Na czarnej liście są u mnie.
1 / 5
2022-03-03 12:10:20
Andrzej
Zamowienia i zaplata dokona 2 tygodnie temu. Towaru nie otrzymalem, kontaktu mailowego czy telefonicznego nie ma zadnego
1 / 5
2022-01-25 13:22:26
Agnieszka
Zamówiłam soki z granata 5 butelek. Przy otwieraniu paczki spadła zakretka z jednej z butelek. Przypuszczam że była bardzo słabo zakręcona co nie ukrywam powoduje pewien dyskomfort co do spożycia. Poza tym jestem bardzo zadowolona z tempa zamówienia które przyszło na następny dzień
5 / 5
2021-11-10 12:56:03
Julia
za szybko nacisnęłam przeslij recenzję, a dopiero potem zobaczylam gwiazdki, probuje to usunac, ale nie idzie, przepraszam najmocniej
5 / 5
2020-02-21 18:30:50
Tomasz
bardzo dobrej jakości produkt, zdecydowanie polecam, sama też powrócę z kolejnym zakupem
4 / 5
2020-02-21 17:08:28
Wanda
I was informed about the status of my order. So everything went rather good.
4 / 5
2020-02-20 17:07:19
Marcin
Sklep nie przekazuje paragonów!!!
5 / 5
2020-02-18 10:52:49
Liza
Zamówiony produkt (miechunka) otrzymałam już następnego dnia
5 / 5
2020-02-13 06:29:41
Cezary
Asortyment ok. ale dostawa można ..przyspieszyć
5 / 5
2020-02-11 18:33:22
Sonia
Wszystko super. Szybka wysyłka. Polecam jak najbardziej!
5 / 5
2020-02-07 12:17:33
Aurelia
Jestem zadowolona, towar otrzymałam szybko,wszystko odbyło się sprawnie
1 / 5
2020-02-07 11:26:22
Nastazja
Kubek ,który zakupiłam śmierdzi i nie da się go uzywać
5 / 5
2020-02-03 18:44:37
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Serdecznie polecam produkty spełnia moje oczekiwania

Rzetelne opinie o Arkana Smaku