Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Armatura Krakowska

Armatura Krakowska Opinie 3.3 (486)

.
30-552
Kraków
( brak )
opinie Armatura Krakowska
3.3
486
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2022-04-19 10:07:17
Michał Wern
Nie polecam tej firmy a szczególnie Pani Dominiki M. Zatrzymała się w czasach PRL jeśli chodzi o obsługę klienta. Dzięki tej Pani tracicie klientów ! Nic u Was już nie kupie!
1 / 5
2018-07-30 12:44:14
Maciej
Sklep chyba anulował zamówienie bo jest cicho sza ... ? Zawór zakupiłem w sklepie ZBIWAN i ... przecieka. Jest to już drugi zawór z tej serii i wychodzi na to, że tylko wygląda ładnie, natomiast technicznie jest to lipa !
1 / 5
2018-07-30 11:28:13
Igor
Pomimo opłaty za towar i przesyłkę brak jakiejkolwiek informacji o stanie zamówienia. Strona armatura krakowska.pl niedostępna. Brak kontaktu telefonicznego, kontakt email - automatyczna odpowiedź : ... postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej - minęło 2 tygodnie od złożenia zamówienia.
1 / 5
2018-07-27 09:20:49
Cezary
Nie otrzymałem zamówionego i opłaconego towaru!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2018-07-25 19:54:27
Dorota
zero kontaktu ze sklepem, nikt nie odbiera tel. nie odpowiadają na zapytania
1 / 5
2018-07-25 10:15:09
Oliwier
Uwaga sklep nie wysyła!!!!! Towaru przyjmuje tylko i wyłącznie pieniądze ale towaru nikt nie dostanie.To kolejny sklep e -purmo.pl w którym wielu klientów było oszukanych-prezes pozostaje ten sam .Nie radze zakupów w tym sklepie.Oszukany Klient.
1 / 5
2018-07-24 09:37:08
Laura
Ten sklep to OSZUSTWO!!!! Brak towaru, brak kontaktu, stracone pieniądze. Wysłałam wiele maili z prośbą o anulowanie zamówienia i zwrot pieniedzy ale bez skutku. Próby dodzwonienia się bezskuteczne. Pozostaje zgłosić sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta i na policję. Na stonie mają informację że należą do Programu Ochrony Kupujących i w razie problemów trzeba zwrócić się do: Grupy Allegro lub Ceneo - codziennie inna wersja. Pisałam do Ceneo ale oni odpisali że ten sklep nie ma włączonej usługi i oni nic nie mogą zrobić. Dziwne, że ten sklep jeszcze w ogóle nie został zamknięty przez policję - widzę że tyle ludzi już zostało oszukanych..
1 / 5
2018-07-23 13:16:54
Feliks
Od 9 lipca czekam na zamowienie do dnia dzisiejszego zero kontaktuze sklepem. nie polecam
1 / 5
2018-07-22 23:02:23
Antonina
Brak kontaktu . Zamowienie anulowane.
1 / 5
2018-07-21 23:38:18
Eliza
Mija już tydzień jak czekam na dostawę perlatorów do baterii kuchennej. Po dokonaniu zakupów dodzwoniłam się na podany numer na stronie intrnetowej do całkiem innej firmy. Poinformowano mnie, że nielegalnie posługują się ich numerem. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji, ponieważ do tej pory nie otrzymałam żadnej informacji co do realizacji zamówienia.
1 / 5
2018-07-19 20:38:41
Zdzisława
Zamówiłam przełącznik ,który mieli dostępny na stronie, ale po ponad tygodniu oczekiwania na przesyłkę za pobraniem i wysłaniu do nich wiadomości z zapytaniem kiedy otrzymam paczkę,braku odpowiedzi, ponownie odwiedziłam ich stronę z moim zamówionym produktem, po ponownym wejściu na ich stronie okazało się ,że przełącznik jest niedostępny.Nawet nie byli w stanie mnie poinformować,mailowo lub telefonicznie,że produkt jest niedostępny,mogłam sobie czekać i czekać,Jestem 2 tygodnie z cieknącą baterią i muszę zamówić przełącznik w innym sklepie.Nie polecam.
1 / 5
2018-07-09 18:18:53
Maksymilian
Po automatycznej informacji o przetwarzaniu zamówienia nastała cisza. Chciałem przeczytać regulamin sklepu aby ustalić czy może mam już dokonać wpłaty, jednakże w zakładce "Regulmnin" regulaminu nie ma. Jak ufać sklepowi, który usunął Regulamin? Chciałem skontaktować się przez Chat ale taka sama sytuacja jak z regulaminem - tylko pusta zakładka. Czy to sklep widmo?
1 / 5
2018-07-04 22:17:06
Władysława
zerowy kontakt, pieniadze poszły w błoto
1 / 5
2018-07-01 21:16:12
Emil
Zero kontaktu ze sklepem. Czat na żywo nie działa, telefonu nie ma, na e-maile nie odpisują. W opisie był błąd i chciałem wyjaśnić czy zamawiam właściwy towar - nie odpisali, po złożeniu zamówienia dostałem potwierdzenie z instrukcją, że mam czekać na e-maila z potwierdzeniem dostępności - czekam tydzień żadnej informacji.
1 / 5
2018-06-29 09:50:29
Alicja
Czekam na moje zamówienie już od miesiąca. Sklep nie poinformował mnie wcześniej o tak długim czasie oczekiwania. Obecnie nie odpowiada na maile. Chciałabym zwrot moich pieniędzy.
1 / 5
2018-06-28 23:47:33
Emil
Hm..fatalnie do dzisiaj nie wiem czy towar jest pomimo wplaty za towar.10 dni juz mija i ciagle nic.
1 / 5
2018-06-28 20:11:20
Mieczysława
Brak kantaktu, brak numeru telefonu. Dobrze,że za pobraniem .Odradzam
1 / 5
2018-06-28 14:14:17
Luba
Fatalny kontakt. Po dziesięciu dniach oczekiwania zrezygnowałam z zamówienia.
1 / 5
2018-06-27 10:23:19
Tomasz
Sklep to oszust! Infolinia ma przepełnioną skrzynkę, a e-maile nie dochodzą. 6 dzień czekam na na informację, czy wąż prysznicowy jest dostępny. Na szczęście nie opłaciłem zamówienia z góry, bo nie odzyskałbym swoich pieniędzy. Nie kupujcie niczego w sklepie ARMATURAKRAKOWSKA.PL, bo nie otrzymacie towaru, stracicie pieniądze i nawet nie będziecie mogli skontaktować się z tym pseudo-sklepem.
1 / 5
2018-06-27 10:07:45
Aleksandra
Brak kontaktu telefonicznego i e-mailowego.
1 / 5
2018-06-26 10:35:59
Bartosz
brak kontaktu i odpowiedzi odnośnie terminu dostawy złożonego i opłaconego zamówienia
1 / 5
2018-06-25 18:14:03
Wera
najgorszy sklep internetowy brak kontaktu z pracownikami 17 dni bezskutecznego oczekiwania na towar, pomimo potwierdzenia w dniu 6.06.2018, ze towar dostanę w ciągu 3-4 dni . Towar 2 sztuki słuchawki prysznicowej nie został dostarczony mimo zapewnienia o dostarczeniu 19 czerwca przez pracownika firmy (infolinia). Próby kontaktu mailowego, który tak Państwo preferujecie skończyły się informacja o braku odbioru maili. W obecnej chwili nie mam pojęcia co dalej z zamówionym towarem
1 / 5
2018-06-25 12:33:05
Angelika
Nigdy więcej nie chcę mieć z tym sklepem do czynienia. Oszuści, naciągacze, krętacze. Na towar czeka się tygodnie, miesiące chociaż jest dostępny, komunikacja 0. Przestrzegam wszystkich - jest tyle sklepów na świecie gdzie klient jest dopieszczony. Niech idą z torbami!
2 / 5
2018-06-21 14:44:36
Zofia
po 8 dniach od zamówienia nie otrzymałam towaru na emaila nikt nie odpowiada,telefonu też nikt nie odbiera
1 / 5
2018-06-20 19:44:53
Kamila
Czekam już z 10 dni na słuchawkę prysznica. Co więcej mogę dodać.... Może przed zimą dotrze..
2 / 5
2018-06-18 11:39:08
Roma
W dzisiejszych czasach nie czeka się na towar 2 tygodnie.
1 / 5
2018-06-11 10:41:58
Dorota
minął tydzień, brak kontaktu
1 / 5
2018-06-05 20:10:49
Zofia
Minęło 16 dni od złożeniu zamówienia i nadal nie otrzymałam towaru, który jest zapłacony przelewem. Sklep nie odpisał na maila z zapytaniem na jakim etapie realizacji jest moje zamówienie. Nie odbierają telefonów. Nie można się z nimi skontaktować. Stanowczo nie polecam!!!
1 / 5
2018-06-05 13:13:52
Kamila
Sklep widmo!!! Kontakt tylko mailowy ale i to też szczątkowy. Towar zamówiony, zapłacony i cisza... Wszystko wskazuje na proceder wyłudzania pieniędzy. Omijać szerokim łukiem!
1 / 5
2018-06-04 12:53:55
Bożena
Beznadziejny sklep, ponad miesiąc czekam na towar, brak informacji o moim zamówieniu i tylko zdawkowe maile, że kiedyś wyślą. Omijać szerokim łukiem!
1 / 5
2018-05-31 22:26:29
Paweł
Towar nie dostarczony z tygodnia na tydzień termin dostawy przeciągany porostu zlewa na całego
1 / 5
2018-05-28 14:46:50
Wojciech
Zamówiony towar nie dotarł przez dwa miesiące.
1 / 5
2018-05-28 12:39:19
Konrad
Do chwili obecnej nie otrzymałem zamówionego towaru. Brak możliwości kontaktu telefonicznego, chociaż numer telefonu widnieje na stronie www.
1 / 5
2018-05-25 22:46:05
Przemysław
fatalny poziom prowadzenia zamówienia. przed dokonaniem płatności sklep informuje o czasie realizacji zamówienia na poziomie 3 dni. po dokonanej płatności czas realizacji wydłuża się do kilku tygodni (ciągle trwa). utrudniona komunikacja ze sklepem.
1 / 5
2018-05-25 13:21:27
Urszula
Za towar zapłaciłam przelewem 17 maja. 18 maja pieniądze dotarły na konto sklepu o czym zostałam poinformowana w mailu. Od tej pory cisza. Żadnej wiadomości. Nikt nie odbiera telefonów, których numery podano na stronie sklepu. Chcę zrezygnować z zakupu w tym sklepie, ale nie mogę, ponieważ brak jakiegokolwiek kontaktu. Do tej pory nie spotkałam się z takim lekceważeniem klienta. Skandal. Absolutnie nie polecam! Jeśli sprawa nie wyjaśni się w ciągu kilku najbliższych dni będę prosiła o pomoc w ramach Programu Ochrony Kupujących.
1 / 5
2018-05-23 14:37:10
Magda
Sklep wysyła mi e-maila z prośbą o opinię, a nie zrealizował do chwili obecnej zamówienia złożonego i zapłaconego 6 dni temu. Czy w ten sposób traktuje się klientów?
1 / 5
2018-05-23 10:11:44
Tobiasz
Po założeniu zamówienia zwodzili mnie przez 7 dni że zamówienie jest w trakcie realizacji. A gdy wysłałem maila z zapytaniem kiedy zamierzają dostarczyć zamówiony towar to anulowali moje zamówienie bez slowa wyjaśnienia. Nie polecam. Zawiodłem się na tej firmie.Strata czasu.
1 / 5
2018-05-22 17:38:57
Daniel
Brak profesjonalizmu brak informacji brak kontaktu ogólna ignorancja i żenada
1 / 5
2018-05-20 22:47:52
Amelia
to jakiś żart już tydzień oczekiwania na przesyłkę kurierską, prawie jak aliexpress
4 / 5
2018-05-10 12:30:11
Iwo
Zamówienie zrealizowano z lekkim opóźnieniem, ale wszystko było jak trzeba.
1 / 5
2018-05-09 15:48:52
Jarosław
Zamówienie miało być zrealizowane w ciągu 3-4 dni. Ja na towar już 3 tydzień. Po sprzedaży brak jakiegokolwiek kontaktu z armaturakrakowska.pl Nie odpowiadają na maile, telefon odbiera tylko serwis a nic nie wiedzą o dziale sprzedaży bo ta już inna forma.
3 / 5
2018-05-09 09:56:22
Ewelina
mam mieszane uczucia. Po złożeniu zamówienia otrzymałam potwierdzenie przyjęcia zamówienia. Po czym przez tydzień cisza. Większość sklepów internetowych przysyła informacje o nadaniu przesyłki i link umożliwiający kontrolowanie przemieszczania się przesyłki oraz planowany termin dostawy. W tym przypadku nic takiego się nie zdarzyło.
1 / 5
2018-05-08 21:15:53
Cyprian
Od miesiąca czekam na zamówiony towar, nikt się nie pofatygował z informacjami na temat towaru, żenada
2 / 5
2018-05-08 17:45:09
Inga
Potencjalni klienci muszą uzbroić się w cierpliwość. Towar "dostępny" okazuje się być dostępny w 3-4 dni, a co do realizacji wygląda to tak: 26-04-2018 Zamówienie zostało przyjęte do realizacji przez naszych pracowników, w razie pytań prosimy o kontakt, [email protected] 07-05-2018 Zamówienie zostało przyjęte do realizacji przez naszych pracowników, w razie pytań prosimy o kontakt, [email protected] Na dzień dzisiejszy ( 8.05.2018) nadal nie mam zamówionego towaru...
1 / 5
2018-05-02 10:06:28
Brunon
Brak realizacji zamówienia pomimo potwierdzenia dostępności oraz dokonania wpłaty (17.04). Dwukrotnie wysyłałem e-maile. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Brak słów. Nie spotkałem się z takim potraktowaniem klienta.
1 / 5
2018-04-30 12:09:17
Nadia
Odradzam zakup towaru w tym sklepie. Na realizację zamówienia czekałam prawie dwa miesiące, chociaż przy składaniu zamówienia dostałam potwierdzenie, ze czas oczekiwania to 3-4 dni. Kontakt telefoniczny żaden- pod podany numer nie można się dodzwonić. Na moje maile z zapytaniem kiedy wreszcie otrzymam towar otrzymywałam tylko wymijające odpowiedzi, że towar jeszcze nie dotarł (do nich)i będzie końcem tygodnia. Zniecierpliwiona zadzwoniłam numer serwisu podany na stronie sklepu. Okazało się, że bezprawnie podają numer na serwis PRAWDZIWEJ Armatury Krakowskiej. Tam dowiedziałam się że telefony podobne do moich odbierają codziennie od dwóch miesięcy. Sklep ma kłopoty a klienci którzy przedpłacili prawdopodobnie nie zobaczą ani towaru ani pieniędzy. PRZESTRZEGAM. Strona [...] to ściema- jedyna strona producenta to [...]. Towaru nie otrzymałam...
1 / 5
2018-04-27 20:09:25
Ada
koszmar. maile niespójne z regulaminem, zamówienie złożone 7.4., do 27.4. nie zostało zrealizowane. Produkt w momencie zamawiani był dostępny, po prawie 2 tygodniach miał byc wysłany. Jak przyszedł termin wysyłki to się okazało, że produkt będzie dostępny dopiero za tydzień.
1 / 5
2018-04-27 15:17:41
Sebastian
zamównie złozyłem dwa tygodnie temu. Po tygodniu otrzymałem emaila, że mimo przyjęcia zamówienia towar jest niedostępny i czy poczekam 2-3 dni dłużej. Wyraziłem zgodę. Minęły 2 tyg towaru nie otrzymałem. Mój email do pracownika, który kontaktował się w sprawie - pozostał bez odpowiedzi.
2 / 5
2018-04-27 15:09:22
Justyna
Brak informacji o dostępności towaru
2 / 5
2018-04-27 13:34:08
Magdalena
Miało być zamówienie na stanie. Czekam mu 3 tygodnie
1 / 5
2018-04-24 09:56:46
Malina
Dla cierpliwych i lubiących ryzyko.
1 / 5
2018-04-24 02:23:41
Stefan
Ceneo.pl shows 4.5 rating. It is misleading. The company is fraud. I paid more than 2000zl two month ago and nothing is delivered (order 247024. Phone not answering. I requested to cancel the order and get money back but again nothing. I am contacting trading inspection and police to take it to the court. Please note that bayzone.pl is the same company!
1 / 5
2018-04-17 10:04:46
Antoni
UWAGA OSZUŚCI!! Nie wiem, w jakim wszechświecie ten sklep może mieć umieszczoną na stronie informację "zaufane opinię", kiedy oszukują i zwodzą swoich klientów. 14 marca powinniśmy otrzymać zwrot zapłaconych na poczet zamówienia pieniędzy, których do tego czasu na koncie nie ma, tak jak kontaktu z księgowością i BOKiem. Dodam, że kwota dochodzi do prawie 5 tysięcy złotych. W dniu dzisiejszym zgłaszamy zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa na komendzie policji oraz wypełniamy wniosek do Państwowej Inspekcji Handlowej.
1 / 5
2018-04-13 21:10:33
Michalina
Tragedia. Do tej pory nie dostałam zamówionego towaru. Nie mogę się dodzwonić. Albo nikt nie odbiera albo poczta głosowa. Status mojego zamówienia od ponad tygodnia jest taki sam, czyli przyjęty niby do realizacji. Żadnych informacji ze strony sklepu o możliwym opóźnieniu bądź braku towaru. Na moje zapytanie wysłane mailem odpowiedziano iż zostanie towar wysyłany po weekendzie, ale nie określili po którym...
1 / 5
2018-04-11 11:20:08
Sergiusz
Nigdy więcej. 0 kontaktu chociaż pieniądze zaplacone
1 / 5
2018-04-10 17:27:28
Bogna
czekam na przesyłkę zamówioną 3.4.2018 zagraniczne docierają w ciągu 2 dni. ceniłam wyroby ale nikomu nie polecę tej formy zakupu
5 / 5
2018-04-09 12:51:30
Cezary
Było OK. Towar w super cenie.
1 / 5
2018-04-03 21:03:01
Zdzisław
Nie polecam sklepu ponieważ większość towaru choć w dobrych cenach to niestety jest "wirtualna". Czas oczekiwania według tego co pisze na stronie sklepu a czas rzeczywisty oczekiwania na otrzymanie produktu to dwie rożne bajki. Sprawdzone przy kilku różnych zamówieniach. Do tego brak jakiejkolwiek informacji od sklepu o opóźnieniach. Po zaksięgowaniu wpłaty cisza, chyba że klient sam się upomina o realizację zamówienia.
1 / 5
2018-04-03 10:19:27
Włodzimierz
Sprzedawca "kręci" że wysłał, przesyłka przez 3 tygodnie nie dotarła do mnie, dobrze że zamówiłem za pobraniem to chociaż nie straciłem pieniędzy NIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCY.
1 / 5
2018-04-03 10:10:54
Juliusz
długi okres oczekiwania na realizację zamówienia, brak informacji na temat przesyłki, czekam 24 dzień na przesyłkę, przesyłki nadal nie otrzymałem
1 / 5
2018-03-30 06:24:08
Sławomir
NIE POLECAM. UWAŻAĆ!!!!!!!!!!!!!! 2018-02-05 Złożyłem zamówienia poprzez stronę www.armaturakrakowaska.pl na baterię umywalkowa KFA Symetric 340-810-00 (340-810-00) = 276,00 zł Kurier DHL 15,00 zł. 2018-02-26 – telefonicznie anulowałem zamówienie, gdyż po wielu zapewnieniach e-mailem i telefonicznych, że towar już do mnie będzie wysłany jutro lub za trzy dni, towaru ciągle nie było. Zostałem poinformowany telefonicznie, że pieniądze zostaną zwrócone do 14 dni. 2018-03-16 Kolejny e-mail do [...] z żądaniem zwrotu pieniędzy. Nie odpowiadają na e0maile i telefony. Zgłosiłem sprawę do Inspekcji Handlowej (można to zrobić elektronicznie [...] (Pozasądowe rozwiązywanie sporów konsumenckich (ADR) - WNIOSEK), po tygodniu kasę zwrócili – jak otrzymałem pismo z Inspekcji Handlowej o wszczęciu postępowania.
3 / 5
2018-03-28 19:19:35
Iwona
Czas oczekiwania na zamówienie 2 tygodnie - za długo
1 / 5
2018-03-22 19:45:59
Luiza
Totalna porażka tak powinien nazywać się ten sklep, nie polecam nikomu zakupów, ludzie omijajcie szerokim łukiem te promocyjne ceny i pseudo dostępność towaru, Towar dotarł do mnie po miesiącu od wpłaty, zero informacji o niedostępności, telefon widmo, kontakt email jedynie, 5 obiecanek że towar już wysylamy a to jutro a to przed weekendem, a to po weekendzie, Kasa przetrzymywana w nieskończoność a towar nie docierał, po takich przebojach nikt chyba juz nie myśli o jakimkolwiek zwrocie towaru, bo raczej kasy na koncie szybko by nie ujrzał,jeśli skusicie się na ofertę to tylko za pobraniem , oczywiście jeśli Was czas nie nagli, bo trudno funkcjonować bez sprawnego kaloryfera z zimie, Firma nie wysyła nawet nr listu przewozowego, dopiero po monicie, łaskawie podają, w dodatku zupełnie inna firma przewozowa niż oferowana na stronie Normalnie szopka, kabaret, czy jak to ktos by nazwał...
3 / 5
2018-03-22 12:16:21
Krystyna
Pomyłka forma płatności w systemie z tego powodu opóźnienie wysyłki.
3 / 5
2018-03-21 11:40:37
Celestyn
zadowolenie wynika z faktu ze ostatecznie dostałem towar ale w porównaniu do faktu iż w wielu sklepach towar dociera w 24 h to ... bez komentarza
4 / 5
2018-03-15 16:11:08
Ludwika
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie trzeba było przypomnieć o zamówieniu. Poza tym Ok!
1 / 5
2018-03-02 14:33:58
Ignacy
Na stronie tej firmy towar był wyszczególniony jako dostępny. Po złożeniu zamówienia otrzymałem informację, że po dokonaniu przelewu natychmiast zamówiony towar zostanie wysłany. Gdy potwierdzono mój przelew otrzymałem informację, że towar zostanie wysłany w ciągu 4 dni. Cztery dni minęły a towar nie został wysłany. 23 lutego 2018 r. postanowiłem zrezygnować z zakupu jednocześnie wzywając do zwrotu moich pieniędzy. Minął kolejny tydzień, a zwrotu pieniędzy nie otrzymałem. Próbując kontaktować się telefonicznie ze sklepem, zgłasza się automatyczna sekretarka. Przestrzegam wszystkich chętnych do zakupów w tym sklepie. Jest bardzo nieuczciwa firma, którą zająć się powinna prokuratura. Podaję link do opinii o tym sklepie: [...] UWAGA TEN SKLEP JEST NIEUCZCIWY.
1 / 5
2018-03-01 19:28:21
Anna
Czas wysyłki nie zgodny z oferta.Podczas kontaktów telefonicznych informują o terminach wysyłek ,których potem nie realizują .Jestem ciekawy kiedy dostanę zwrot pieniędzy po anulowaniu zamówienia.Dziwie się ,ze taka firmę oferuje Ceneo.
1 / 5
2018-02-28 11:29:59
Apolonia
Totalne dno. Towar miał zostać wysłany do 2 dni po zaksięgowaniu wpłaty. Minęło 14 dni I towaru ani widu, ani słychu.
3 / 5
2018-02-28 10:06:06
Fryderyk
Ceny bardzo dobre. Czas realizacji, do dyskusji
4 / 5
2018-02-26 22:26:04
Jacek
Jedyny zarzut to długi czas realizacji i brak informacji o opóźnieniach ze strony sklepu. Informacje dostawałem dopiero, gdy sam się o to upomniałem.
1 / 5
2018-02-26 15:49:21
Daniela
Więcej w tym sklepie nie zamówię towaru. 19 lutego zamówiłam baterię, a do dzisiaj nie wiem, czy została wysłana. W tym samym czasie kupowałam umywalkę w innym sklepie internetowym i po dwóch dniach już miałam ją w domu !
1 / 5
2018-02-23 16:53:52
Karina
[...] !!! Sprzedają towar, którego nie posiadają na magazynie; w przypadku rezygnacji brak zwrotu wpłaconej kwoty - czekam przeszło miesiąc i zero kontaktu tylko automat odpowiada !!! Omijać z daleka !!! [...]
1 / 5
2018-02-23 10:07:49
Emil
Po złożeniu zamówienia, automatyczne potwierdzenie o nic nie znaczącej treści, dwa dni później po moim monicie informacja że przekazują do realizacji i bezie realizowane na przełomie tygodnia (dawno nie słyszałem tak precyzyjnego określenia terminu dostawy), mija przełom tygodnia i żadnej informacji. Jak na dzisiejsze czasy, niespotykany już brak profesjonalizmu.
1 / 5
2018-02-22 00:31:36
Romuald
Zamówienie nr 246285. Stacja uzdatniania wody kupiona dnia 21.01.2018r., na stronie oczywiście widnieje jako towar dostępny. Dnia 01.02.2018r. zjawiłem się osobiście w sklepie, reklam ze strzałkami dojazdu z 5, szkoda, że o klientów tak nie dbacie jak o reklamę. Zostałem poinformowany, że towar będzie w przyszłym tygodniu, po czym postanowiłem anulować zamówienie. Otrzymałem i podpisałem fakturę korygującą. 14 dni na zwrot pieniędzy, ok, czekam. 14 dni minęło, pieniędzy nie ma, brak jakichkolwiek informacji na temat zwrotu pieniędzy. Wykonanych kilka telefonów, nie łatwo żeby ktoś odebrał, a jak odbierze to tylko przekierowuje od jednej osoby do drugiej, aż w końcu, któraś nie odbiera lub ma oddzwonić, czego oczywiście nie robi. Aktualnie to już nawet nie odbierają ode mnie. Główna infolinia, miły Pan, który kieruje na księgowość, gdzie nikt nie odbiera. Kolejny raz dzwonię, mówię, że tam nikt nie odbiera to Pan mówi, że zorientuje się w temacie mojego zwrotu i oddzwoni. Czy oddzwonił no pewnie, że nie. Żenada, brak szacunku do klienta, nie odpisują na maile, wiadomości w panelu klienta na ich stronie ani nie odbierają telefonów. Pracownicy kłamią i nic więcej. Jutro idę na policję zgłosić oszustwo. NIE POLECAM, TOTALNE DNO!
1 / 5
2018-02-20 21:13:10
Ewelina
Firma bardzo nieuczciwa.Po wielokrotnych telefonicznych monitach nie mogę odzyskać wpłaconych pieniędzy za towar,którego nie otrzymałam.
1 / 5
2018-02-20 09:46:36
Sofia
Duże niedbalstwo . Na przesyłkę czekam już 6 dni.
1 / 5
2018-02-19 13:12:45
Katarzyna
Do chwili obecnej nie otrzymałam przesyłki zamówionej w dniu 29.01.2018r.
1 / 5
2018-02-17 14:18:42
Mateusz
NIE POLECAM!!! Przez 40 dni sklep nie jest w stanie zrealizować zamówienia, które potwierdził i przyjął do realizacji. Wielokrotne ponaglenia nie dały efektu. Musiałem anulować zamówienie.
1 / 5
2018-02-16 09:32:48
Henryka
czekam na towar zależy mi na czasie
1 / 5
2018-02-15 10:26:36
Urszula
szczerze odradzam zakupy w tym sklepie, czekam kilka tygodni na towar, który miał być w 3 dni, nikt nie odpisuje na maile i nikt nie odbiera telefonów. Zgłaszam sprawę policji.
1 / 5
2018-02-14 08:24:48
Idzi
T R A G E D I A Dnia 17 stycznia złożyłem zamówienie, tego samego dnia zostało ono opłacone. Termin realizacji wynosił 7 dni, a więc 24 stycznia. Dnia 25 stycznia - a więc 1 dzień po terminie - wysłałem maila z zapytaniem co się dzieje z moim zamówieniem. Tego samego dnia otrzymałem informację, że spodziewana dostawa jest na początku przyszłego tygodnia - a więc 29/30 stycznia. 29 stycznia dzwoniłem w celu wybadania sytuacji, dowiedziałem się, że dostawa będzie tego dnia, najpóźniej następnego. Taką samą informację otrzymałem odpowiednio 30 stycznia, 31 stycznia i 1 lutego. 2 lutego otrzymałem informację, że zamówienie będzie na początku następnego tygodnia. Dodam tylko, że w 5 tygodniu 2-krotnie obiecano do mnie oddzwonić jak tylko będzie wiadomo czy dotarł czy nie dotarł. Nic takiego nie miało miejsca. 5 lutego po wielu próbach dzwoniłem i powiedziano mi, że wieczorem spodziewana jest dostawa i najprawdopodobniej mój grzejnik tam będzie i zostanie od razu wysłany. Prosiłem o potwierdzenie tego faktu lub jego brak telefonicznie - oczywiście nikt do mnie nie zadzwonił. Do końca 6 tygodnia oczywiście nikt się nie odzywał i nie dzwonił. Grzejnik natomiast, się nie pojawił. Niestety nie byłem obecny w tych dniach, dlatego zaniżamy liczby. Dnia 12 lutego spodziewana była dostawa i miałem otrzymać potwierdzenie telefoniczne. Powiedziałem, że jeśli do wtorku (13) nie zostanie wysłane to ja rezygnuję. Po południu 12 lutego nie dość, że do mnie nie oddzwoniono to nie mogłem się połączyć. Dnia 13 lutego, specjalnie czekałem do popołudnia i o godzinie 15:02 zadzwoniłem, aby się dowiedzieć jak wygląda sprawa. Nie udało mi się połączyć. Tak samo o godzinie 15:08. Dopiero o 15:12 dodzwoniłem się i Pani po drugiej stronie telefonu powiedziała mi, że mają 'dużą' dostawę i że idzie właśnie na magazyn zobaczyć. Chwilę później powiedziała, że oddzwoni. Zapytałem czy na pewno ma telefon po czym podyktowała mój numer kontaktowy. Oczywiście nikt nie oddzwonił, dlatego mając osobiste sprawy zacząłem dzwonić dopiero o godzinie 17:19. Wówczas automatyczny głos poinformował mnie, że o tej godzinie odbiera tylko dział handlowo-magazynowy (nr 1) oraz dział reklamacji (nr 6). Szybko okazało się, że numer 6 od razu rozłącza telefon dlatego, próbowałem dodzwonić się do osoby handlowo-magazynowej. Dzwoniłem tam odpowiednio o godzinie 17:21, 17:23, 17:25, 17:26, 17:27, znowu o 17:27, 17:43, znowu o 17:43, 17:44, 17:46, 17:47 - za każdym razem po dłuższym czasie przeproszono mnie, ale wszystkie linie są zajęte. Dzisiaj z rana poinformowano mnie, że nadal czekają na dostawę - 17 dni po terminie. Naprawdę potrafię zrozumieć problemy z dostawcą, chociaż po tak bardzo zawalonym terminie osobiście bym jakoś zareagował. To czego nie potrafię zrozumieć to 'olewanie' klienta. Dlatego pozwolę sobie nie skomentować ww. sytuacji.
5 / 5
2018-02-09 15:20:47
Faustyna
Moja rodzina od dawna zawsze korzystała z kranów produkcji KZA bo były POLSKIE i najtrwalsze a wszystkie (nawet te najstarsze) bardzo ładne i stylowe. Sklep armaturakrakowska.pl kontynuuje jej tradycje i też solidnie i szybko zadowala klientów zarówno asortymentem jak i jakością obsługi klienta. Dziękuję i pozdrawiam.
1 / 5
2018-02-09 11:17:10
Sara
Tragedia! Sprzedają coś czego nie mogą nawet sprowadzić! kłamią perfidnie że niedługo wysyłka, wiedząc że nie są w stanie dotrzymać słowa... po moich kilku telefonach, anulowałam zakup. porażka! nie polecam!
1 / 5
2018-01-31 08:21:17
Irena
Towar otrzymałam dopiero po miesiącu od zamówienia. Dwa razy musiałam pisać do Armatury z zapytaniem, gdzie jest moje zamówienie. Za pierwszym razem miało zostać wysłane po weekendzie. Zostało wysłane dopiero po moim drugim mailu. Dodatkowo w dniu dostawy zadzwonił do mnie przedstawiciel tej firmy i powiedział, że kierowca będzie do dwóch godzin. W rzeczywistości kierowca dotarł po czterech godzinach. W międzyczasie starałam się skontaktować z Armaturą, ale nikt nie odbierał telefonu. Dopiero po moim smsie zadzwonił kierowca, że już jedzie. Dla mnie taka obsługa jest karygodna. Brak szacunku do klienta. Jeżeli towaru nie ma na stanie to należy o tym klienta poinformować, a nie zwodzić go i obiecywać, że towar zostanie zaraz wysłany. Nikomu nie polecam.
1 / 5
2018-01-27 13:07:04
Seweryn
Nie otrzymywałem towaru przez dłuższy czas aż zrezygnowałem z zamówienia. Jedyny plus, że odpowiadali na maile (co prawda zwodząc iż towar zostanie wysłany pod koniec tygodnia).
4 / 5
2018-01-24 15:49:15
Benedykt
miły kontakt, super sprzedaż, długo trzeba czekać na przesyłkę.
1 / 5
2018-01-23 12:25:28
Daniela
Armaturakrakowsak.pl to inaczej sklep Bayzon najgorszy sklep internetowy z jakim miałam doczynienia. Na towar czekam od listopada dziś mamy 23 stycznia. Przekładanie terminu dostawy ciagle, brak kontaktu z osoba która jest odpowiedzialna za moje zamówienie Pan Szymon nie raczy odebrać telefonu ani oddzwonić. Tydzień temu anulowałam zamówienie, do dziś nie mam żadnego potwierdzenia. Dzwoniłam na infolinie okazuje się ze zamówienie nie zostało anulowane. Mam nadzieje ze na zwrot pieniędzy nie będę czekać koleinę 3 miesiące. Nie polecam! nie polecam! nie polecam! Nie dajcie się zwieść niska ceną!
1 / 5
2018-01-23 11:35:09
Tadeusz
ZAMÓWIENIE ZŁOZONE 11.01.2018 ,DALEJ CZEKAMY NA WIADOMOŚC CZY AMBA ZJADŁA KURIERA CZY MAGAZYNIERA. POZDRAIWAM
2 / 5
2018-01-22 11:07:59
Sonia
Bardzo proszę op jasną informację czy otrzymam zamówiony towar, Jan Jedlinski
1 / 5
2018-01-18 15:19:32
Tadeusz
Tragedia. 3 razy byłem zwodzony tym samym tekstem: "Niestety dostawa sie opoznila i bedzie po weekendzie" az w końcu sie niczego nie doczekałem. Nie polecam
3 / 5
2018-01-17 10:29:15
Edmund
Jak dostanę towar już zapłacony 15,01,18r
1 / 5
2018-01-14 19:15:24
Magda
Fatalny sklep,towar nie dotarł do mnie tak jak obiecano. Mnóstwo nie domówień i zwodzenia. Zrezygnowałam z zamówienia,pieniądze miały być zwrócone w przeciągu 14 do tej pory ich nie zwrócono,a mija już prawie miesiąc. Porażka nie polecam tego sklepu banda oszustów.
1 / 5
2018-01-12 06:41:27
Jarosław
Nie polecam. Zamówienie realizowane było ponad dwa tygodnie i to po kilku telefonach, a sklep wogule żadnego odzewu na temat przesyłki żadnego kontaktu mailowego czy telefonicznego. To były moje ostatnie zakupy w tym sklepie, i napewno nie polecę go nikomu! 😬
5 / 5
2018-01-05 12:49:03
Matylda
Super podejście do klienta, konkretne i trafne odpowiedzi ułatwiające zakup.
1 / 5
2018-01-04 16:28:37
Irmina
Sklep potwierdził zamówienie i kazał czekać na telefon kiedy towar można odebrać. Minął już ponad tydzień i nadal zero odzewu. Porażka.
1 / 5
2018-01-04 11:01:44
Teodor
Zamowienie złożyłem 30.11.2017, przelew na wskazany numer konta wykonałem tego samego dnia. Termin wysyłki zamówienia był wyznaczany 2 krotnie po czym zostałem poinformowany o terminie planowanej dostawy regulatora do sklepu. Ponieważ regulator nie dotarł i nikt nie był w stanie mi powiedzieć kiedy dotrze dnia 18.12.2017 anulowałem zamówienie. Tego samego dnia otrzymałem fakturę korygująca do podpisania. Zostałem poinformowany że zwrot środków będzie możliwy dopiero po przesłaniu zdjęcia/skanu podpisanej faktury. Pieniądze miały być zwrócone w ciągu 14 dniu od odesłania faktury, dlatego też przesłałem wymagane zdjęcie tego samego dnia tj.18.12. Do dnia dzisiejszego tj 4.01.2018 środki nie zostały zwrócone. W celu wyjaśnienia sytuacji podjąłem próbę kontaktu telefonicznego. Dodzwonienie na infolinie jest trudne, a wiadomość automatyczna sugerowała kontakt mailowy. Zgodnie z sugestią wysłałem 3 maile - do opiekuna zamówienia, osoby od której otrzymałem fakturę oraz na ogólny email podany na stronie sklepu. Na żadną wiadomość nie otrzymałem odpowiedzi. Po wielu próbach dodzwoniłem się do działu księgowości tam podany mi został email pod który mogę zgłosić reklamację. Póki co wygląda na to że straciłem pieniądze oraz sporo czasu. Zdecydowanie nie polecam.
2 / 5
2018-01-04 09:10:42
Zbigniew
Żądacie opini a od 19grudnia nie dostałem jeszcze towaru, żałosne jeśli komuś zależy na czasie dostawy to nie polecam nie wiem jeszcze czy nie będę żałował jakości towaru mam nadzieję ze był wart tego czekania
5 / 5
2018-01-03 11:27:11
Iga
Niedawno kupowałam parę rzeczy do łazianek z tej firmy . Ja krany i natrysk do prysznica nowy i jestem z tych zakupów bardzo zadowolone. Są solidnie wykonane
3 / 5
2018-01-02 20:12:32
Lilianna
Nieprofesjonalna obsługa zamówienia.
3 / 5
2018-01-02 13:52:32
Anita
Dostawa mogłaby być szybsza. Wymiary baterii w ogóle sie nie zgadzały z tym co było w opisie:/
2 / 5
2017-12-20 13:34:28
Emilia
sprzedaja towar ktorego nie maja na magazynie, a w sklepie widnieje jako dostepny od reki...
2 / 5
2017-12-19 10:45:08
Lucjan
Sklep ma na wszystko czas... Gdybyście potrzebowali vos na szybko w przypadku awarii tak omijajcie ten sklep z daleka. Zamawiałem paczke za pobraniem w poniedzialek żeby do piątku doszła (produkt dostępny). W środę dostalem wiadomość że zamówienie zostało przyjęte i czekać muszę 3-4 dni. Dzisiaj jest 4 dzień a żadnej informacji nie mam odnośnie zamówienia tylko e-mail żebym wystawił opinię.
1 / 5
2017-12-15 14:23:20
Ilona
towar zamówiony 3 grudnia - dostawa dopiero 15 grudnia zdecydowanie nie polecam tego sklepu
5 / 5
2017-12-15 12:40:23
Beata
jest ok. chociaż wysyłka dopiero po potwierdzeniu dostępności i po zaksięgowaniu wpłaty to poszło sprawnie
1 / 5
2017-12-13 04:03:06
Brygida
W sieci wszystkie Art sa dostępne. Ja czekam na towar 2 tydzien i nic. Brak informacji na jakim etapie jest zamówienie. Kompletnie nic. Nie polecam.
5 / 5
2017-12-09 12:41:31
Oleg
bardzo solidna firma, szybka dostawa, towar jak w opisie, polecam
1 / 5
2017-12-05 19:17:15
Sławomira
Nie mieli tego co wieszają na stronie
3 / 5
2017-12-01 14:40:00
Edmund
Towar zgodny z opisem ale musiałem czekać 2 tygodnie na dostawę.
5 / 5
2017-12-01 08:41:42
Paulina
Dobry kontakt telefoniczny, miła obsługa, odebrany towar spełnia moje oczekiwania. Jestem na TAK :)
1 / 5
2017-11-28 14:24:19
Longin
Makabra! Ponad dwadzieścia dni oczekiwania na baterię (gdzie przy zakupie informacja: realizacja do 4 dni) i baterii dalej nie ma... Kontakt telefoniczny - tragiczny! Po 10 dniach oczekiwania zapewniano mnie, że bateria następnego dnia zostanie wysłana i jak widać... nie doszła!
2 / 5
2017-11-24 17:40:54
Eryk
Towar dotarł po trzech tygodniach, zero informacji ze strony sklepu.
4 / 5
2017-11-24 16:02:58
Weronika
Po drobnych problemach bez uwag
1 / 5
2017-11-22 22:00:31
Julian
Bardzo utrudniony kontakt, ciągłe odsyłanie do kontaktu poprzez email w którym otrzymujemy telefon do osoby zajmującej się twoim zleceniem. Po wybraniu tego łączymy się z ogólną infolinią gdzie wybieramy interesujący nas temat, następnie odbiera pani która łączy nas z osobą zajmującą się naszym zamówieniem ale niestety znów trafiamy na ogólną infolinię i po chwili słyszymy komunikat że wszystkie linie są zajęte i prosimy o kontakt przez email. I tak wielokrotnie a jeśli uda nam się połączyć to odpowiedzi są bardzo szybkie aby nas zbyć . Po oczekiwaniu 12 dni na wysyłkę towaru byłem zmuszony anulować zlecenie. Niestety nikomu nie polecam tego sklepu. Omijajcie go szerokim łukiem i niestety polskie wyroby przegrają z chińskimi jednorazówkami przez beznadziejną obsługę klienta i brak rzetelnych informacji i zły marketing - a szkoda...
3 / 5
2017-11-21 19:08:57
Ada
Czekałam 3 tygodnie, w tym czasie dzwoniłam 2 razy aby dowiedzieć się co się dzieje z moim zamówieniem. Sklep powinien wysyłać informację o opóźnieniach w dostawie.
4 / 5
2017-11-13 13:11:50
Arlena
TOWAR i kontakt bardo dobry niestety czas dostawy / 2 tygodnie/ jest ciężki do zaakceptowania .Mimo wszystko uważam że zakupy w sklepie A.K będę kontynuował .
1 / 5
2017-11-10 12:43:47
Władysław
Zupełny brak zainteresowania klientem
1 / 5
2017-11-10 11:27:46
Łucja
Nie polecam. Sklep nie potrafił zrealizować prostego zamówienia na 2 baterie. Po 11dniach oczekiwania w końcu powiedziano mi, że w następnym tygodniu może wyślą zamówienie. Nikt nic nie wie. Nie potrzebnie piszą, że towar jest dostępny. Bardzo ciężko uzyskać informację o statusie zamówienia.
1 / 5
2017-11-06 20:13:19
Malina
opieszałość w realizowaniu zamówienia
1 / 5
2017-11-03 19:19:27
Malwina
Czas oczekiwania dłuższy niż informowano. Trudności z kontaktem telefonicznym o mailowym nie wspominając. Po udanej próbie dodzwonienia się i zapytania o numer listu przewozowego wygenerowano dopiero etykietę, mimo to przesyłka czekała jeszcze 2 dni na kuriera.
1 / 5
2017-10-29 16:35:29
Bernard
Nie polecam tego sklepu z powodu bardzo długiego oczekiwania na zamówiony produkt. Od czasu informacji o tym, że towar jest dostępny, do wysłania minęło 9 dni. W sumie od zamówienia do otrzymania 11 dni. Nie sądzę, by przelew z banku na konto firmy szedł tak długo. Przypuszczam, że w sklepie jest fatalna organizacja pracy a obsłudze nie zależy na dobrej opinii klientów. Najbardziej zdziwiło mnie to, że sklep ten wysyła prośbę o opinę O NIM zanim towar został wysłany.
1 / 5
2017-10-29 16:35:29
Romana
Nie polecam tego sklepu z powodu bardzo długiego oczekiwania na zamówiony produkt. Od czasu informacji o tym, że towar jest dostępny, do wysłania minęło 9 dni. W sumie od zamówienia do otrzymania 11 dni. Nie sądzę, by przelew z banku na konto firmy szedł tak długo. Przypuszczam, że w sklepie jest fatalna organizacja pracy a obsłudze nie zależy na dobrej opinii klientów. Najbardziej zdziwiło mnie to, że sklep ten wysyła prośbę o opinę O NIM zanim towar został wysłany.
5 / 5
2017-10-24 21:03:47
Izydor
Wszystko zgodnie z zamówieniem i w terminie. Polecam
5 / 5
2017-10-23 23:47:47
Martyna
Obsługa klienta zorganizowana bardzo dobrze.Dużym plusem jest podanie nazwiska ( wraz z telefonem)osoby opiekującej się zamówieniem.W moim przypadku skorzystałam z możliwości kontaktu z taką osobą dwukrotnie. Jeśli chodzi o same baterie, bardzo nam odpowiadają, szczególnie kran przy wannie, z którego strumień wypływa na skos a nie prostopadle co podnosi komfort .Poprzednie baterie Coral(kupione również u Was) służyły nam 25 lat.Dziekujemy za profesjonalną obsługę.pozdrawiam
4 / 5
2017-10-22 19:45:41
Adam
Od zakupu do odbioru towaru minęło 16 dni. Wysyłka po 13 dniach. Towar Ok.
2 / 5
2017-10-12 18:23:49
Sławomir
Oczekiwałem niestety pełne dziesięć dni na dostawę baterii wannowej a kran przez cały czas kapał :( Interweniowałem telefonicznie po pięciu dniach oczekiwania. Pan Mateusz odpowiedzialny za logistykę, się nie spisał. Powinni dodać też dwie uszczelki główne do montażu baterii której zestaw nie przewidywał.
5 / 5
2017-10-03 22:23:50
Celina
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
2 / 5
2017-09-28 11:49:11
Aga
Pierwszy i ostatni raz dokonalem zakupu u nich. Czas realizacji zamowienia bardzo dlugi prawie dwa tygodnie. Kontakt sredni a informacje jakich sklep udziela telefonicznie i mailowo nie ma pokrycia w realizacji. Obiecuja wiele i nie realizuja obietnicy np nie wysylaja tego dnia kiedy obiecali. `Wyslali dopiero jak zadzwnilem co z moim zamowieniem. Dostawa przez kuriera tez wiele pozostawia do zyczenia mimo iz to nie wina sklepu. Kurier dostarczyl paczke pod wskazany adres niestety bez jakiej kolwiek informacji telefonicznej o dostawie. Poprostu zostawil paczke bez oczekiwania na adresata wskazanego w liscie. Dodatkowo nikt sie nie podpisal ze odebral paczke i zwyczajnie odjechal uznajac ze paczka jest dostarczona. Niestety paczka byla uszkodzona a towar posiadal slady obtarc. Niestety nie bylo z kim spisac protokolu bo kurier jak wspomnialem odjechal bez podpisu odbioru i oczekiwania na adresata. Zenada. Niepolecam.
1 / 5
2017-09-28 01:15:49
Janusz
gorzej niż żółwie tempo realizacji zamówienia. Pomimo informacji o dostępności produktu na stronie internetowej, czekałem 2-dni na potwierdzenie, że informacje są prawdziwe. Złożyłem zamówienie 20-go b.m. Po potwierdzeniu w dniu 22-go b.m. w godzinach przedpołudniowych "przelałem" wymaganą kwotę. Dziwię się prośbą o opinię gdy jeszcze moje zamówienie nie zostało zrealizowane. ZDECYDOWANIE - nigdy więcej. Towar tego producenta otrzymałbym od dealerów kilkakrotnie szybciej.
4 / 5
2017-09-26 21:48:37
Wiesław
Natrafiłem na problemy w sklepie, ale w końcu otrzymałem towar zgodnie z zamówieniem.
3 / 5
2017-09-24 14:22:25
Lilianna
katastrofa za każdym razem kiedy dzwonię towar jutro wyjedzie(chyba z Chin)
3 / 5
2017-09-21 12:09:32
Eligiusz
Jeśli lubisz długo czekać to polecam :) 12 dni szedł jeden drobny przełącznik do baterii prysznicowej. Masakra!
3 / 5
2017-09-21 09:38:58
Ismena
Chyba coś nie gra. To moje drugie zakupy. Za pierwszym razem było lepiej. Teraz czekam tydzień od zamówienia i nic. Miało być 3 dni i nawet żadnej informacji o opóźnieniu. Telefon nie odpowiada, dzwonię od dwóch dni i słyszę automat.
3 / 5
2017-09-20 20:24:05
Regina
Moje pierwsze zamówienie w sklepie zostało bez ostrzeżenia anulowane. Fakt nie zrobiłam przelewu, co mi umknęło, i wystarczyłoby jedno przypomnienie i od razu bym wpłaciła. Za drugim razem zrobiłam przelew od razu, jednak czas dostarczenia paczki wyniósł 12 dni roboczych.
2 / 5
2017-09-17 02:05:24
Oleg
Strona wprowadza w błąd statusem towaru - dostępny. Proponuję zmienić na "na zamówienie" . Obsługa na mizernym poziomie. Po tym jak się okazało że towar zamówiony poszedł dopiero do produkcji dostałem info że będzie za 3-4 dni. Ale bez wskazania czy u mnie czy w sklepie. Potem nastąpiło opóźnienie w produkcji. Między statusem przekazano do wysłania, a wysłano przeszło 2 dni. Dodzwonić się to też kabaret. W mailu napisano, że bezpośredni nr do Pana... Po wybraniu w telefonie zgłasza się automat centrali i oznajmia wybierz to czy wybierz tamto... A zima idzie w domu 2 tygodnie bez grzania.
5 / 5
2017-09-14 10:09:55
Krystian
długi czas oczekiwania na wysyłke
4 / 5
2017-09-14 10:06:08
Witold
ogólnie wszystko ok, tylko bardzo długo czekałem na wysyłkę - kilka razy dzwoniłem ogólnie polecam produkty firmy bardzo dobrej jakości
4 / 5
2017-09-11 19:56:30
Brunon
Przesyłka mogłaby być wysłana wcześniej.
1 / 5
2017-09-08 11:39:41
Marzena
Armatura zamówiona przed dwoma tygodniami nie dotarła do mnie z powodu blednego zaadresowania paczki. Nie polecam.Szkoda czasu i tzw.zachodu z mojej strony. Dodam że wartość zamówionej armatury to kwota powyżej 1700 pln.
3 / 5
2017-09-04 13:02:51
Justyna
Wysyłka bardzo poźno od złożenia zamówienia, choć na stronie widniał napis, że jest na magazynie a okazało się inaczej. Zamówiona bateria była potrzebna "na już" zw względu na zepsucie się poprzedniej, ale okazało się, że czekałam na nią tydzień... Owszem ceny mniejsze niż u przedstawicieli stacjonarnych ale czas oczekiwania do bani.
3 / 5
2017-08-28 10:23:02
Wojciech
Czekam ponad tydzień na baterię/kran... Otrzymywałem maile, że wpłata jeszcze nie doszła, a doszła już dwa dni wcześniej, na co przesłałem potwierdzenie z banku. W odpowiedzi otrzymałem łaskawe przeprosiny, ale cóż z tego, skoro nadal czekam na produkt, który był mi potrzebny w ubiegłym tygodniu...
5 / 5
2017-08-24 11:50:40
Inga
Bede zamowic jeszcze raz polecam
5 / 5
2017-08-10 13:33:31
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-08-09 13:35:52
Oksana
solidnie, sprawnie, odpowiedzi na dodatkowe pytania - na bieżąco.
1 / 5
2017-08-08 17:30:51
Kaja
3 razy słyszałam że towar wysłany, a był cały czas w magazynie. Nalegalam na szybką wysyłkę, stad kurier za pobraniem. Pilnowanie wysyłki polegało na kilkuktrotnym dzwonieniu do opiekuna zamówienia. Fatalana obsługa klienta, poza tym że opiekun klienta był sympatyczny, nic dobrego nie mogę powiedzieć. ZERO kontroli nad zamówieniem. Jako wisienka na torcie - w zamowionej baterii brakowało dwóch uszczelek... tyle nerwów, że lepie już za towar przepłacić w Castoramie...
3 / 5
2017-08-01 14:22:04
Arkadiusz
Deszczownica zamówiona i opłacona 11/07. 13/07 wysłałem maila z zapytaniem, kiedy zostanie wysłana. W odpowiedzi dostałem wiadomość, że w poniedziałek. Nie dopytałem w który, więc przesyłkę dostałem we Wtorek 25/07 (mail ze zmianą statusu zamówinia na "Wysłane" dostałem 20/07, lecz okazało się, że ktoś tylko wydrukował etykietę). Koszt przesyłki za Kuriera DHL 15,00zł. Przesyłka wysłana InPostem. Brak możliwości nadania na paczkomat. Płatność tylko przelewem tradycyjnym na konto podane w mailu. Dzięki "Armatura Krakowska" przypomniałem sobie jak zamawiało się na Allegro w 2000 roku. Polecam firmę, sklepu internetowego już nie bardzo.
1 / 5
2017-07-27 15:46:22
Sławomira
Jeszcze nigdy nie robiłam zakupów w tak beznadziejnym sklepie internetowym 9 dni potrzebowali na dostarczenie zamówienia za pobraniem kurierem. PORAŻKA nie wiem jakim cudem taki sklep funkcjonuje w dzisiejszych czasach na takich zasadach zwłaszcza, że na stronie wszystkie zamówione przeze mnie produkty nadal widnieją jako dostępne... a wysłane zostały dopiero [po 5 dniach od zamówienia. Będę wszystkim odradzała zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2017-07-25 11:32:10
Oliwier
dwa tygodnie czekałem na zamówienie aż w końcu je anulowałem, odradzam
5 / 5
2017-07-24 21:50:52
Marina
Pozytywnie wszystko przebiegło pomyślnie polecam
4 / 5
2017-07-24 20:54:41
Henryka
towar zgodny z zamowieniem. cena przystepna chociaz dlugosc oczekiwania na towar to razem z kurierem 5 dni.pozdrawiam
1 / 5
2017-07-24 11:11:36
Pola
Bardzo długo trwa wysyłka. Zamawiałam dwa razy i pierwsza przyszła w miarę szybko ale już jedna bateria jest przez nas reklamowana. Następnie druga przesyłka idzie od trzech tygodni i nadal jej nie mam. Nikt mnie nie informuje co się dzieje. Ciężko się w ogóle dodzwonić a na maile odpowiadają bardzo sporadycznie.
1 / 5
2017-07-21 16:26:40
Janina
Trzy tygodnie czekam na zamówiony towar.
5 / 5
2017-07-12 22:40:53
Idzi
Bardzo dobry sklep i bardzo dobra armatura.
5 / 5
2017-07-05 11:06:14
Seweryn
Transakcja bez problemów; zakupiony towar, przynajmniej na razie, działa i wygląda bardzo dobrze.
3 / 5
2017-07-05 08:42:30
Wiktoria
Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia.
1 / 5
2017-06-28 08:40:31
Eugenia
Piszą że dostawa od 3-4 dni. Zamówiłam i czekałam i nawet nikt mnie nie poinformował ze towar jest niedostępny. Tak więc jeżeli o kwestię co piszą to trzeba brać poprawkę.
5 / 5
2017-06-24 03:54:05
Natalia
Sprawna obsługa sklepu internetowego. Mam nadzieję, że będę równie zadowolona z zakupionej armatury.
5 / 5
2017-06-22 09:52:25
Jowita
wszystko OK ale realizacja długa
1 / 5
2017-06-21 11:29:13
Gerard
W ofercie proponują termin dostawy do 14 dni roboczych . Po złożeniu zamówienia otrzymałem informację, że czas oczekiwania wynosi 5 tygodni. Kpiny z klienta.
1 / 5
2017-06-17 09:03:18
Lidia
Niepoważne podejście, brak rzetelnych informacji trzeba wydzwaniac i się wypytywac.m Mieli wyslac w środę. W czwartek o 22 pisza ze nie przyszedl towar.Towaru nie mają więc wysłać nie moga. Zmarnowany czas na czekanie i na szukanie nowego towaru - baterie łazienkowe.
5 / 5
2017-06-05 19:05:32
Władysława
Sklep działa jak należy, na każdym etapie przesyła informację o stanie zamówienia.
1 / 5
2017-05-29 09:51:18
Witold
Dramat...kontakt utrudniony, nie inicjowany ze strony sklepu, nieprawda nt. dostępności produktóew, odległy termin realizacji.....to dwa razy jakie miałem do czynienia z tym sklepem...pierwszy i ostatni.
4 / 5
2017-05-17 23:12:05
Marian
Zawsze myślałem, że jak się twierdzi "towar dostępny" znaczy się leży na półce. Nie zawsze tak widocznie mówi być. Obsługa grzeczna i rzeczowa.
1 / 5
2017-05-17 18:54:00
Maksym
Niestety "zero" profesjonalizmu. Jeśli tak ma wyglądać obsługa i realizacja zamówień to lepiej zajmijcie się czymś innym.
3 / 5
2017-05-13 16:40:47
Roman
Super produkty, ale bardzo długo to trwało.
1 / 5
2017-05-08 17:07:11
Seweryn
Czekam na towar od 19 dni. Kilkakrotnie usiłowałem skontaktować się z obsługą sklepu na podany numer nikt nie odbierał. Raz udało mi się uzyskać połączenie poinformował mnie pan z obsługi,że towar zostanie wysłany następnego dnia. Minęło kilka kolejnych i nic. Ponownie próbowałem połączyć się telefonicznie z biurem obsługi bezskutecznie.
2 / 5
2017-05-05 19:00:10
Beniamin
Jak mogę wyrazić swoją opinię skoro jeszcze nie otrzymałem zamówionego produktu , a moja ocena wstępna jest negatywna bo nie ma innej możliwości oceny transakcji , nie dostałem również żadnej informacji kiedy zamówienie będzie zrealizowane.
3 / 5
2017-05-04 16:32:02
Leopold
Od wpłaty pieniędzy na rachunek bankowy do czasu wysyłki zamówionej rzeczy trwało to ponad tydzień. Musiałem interweniować w tej sprawie
4 / 5
2017-04-29 13:07:45
Krzysztof
Byłaby "5" gdyby nie fakt że nastąpiło opóźnienie wysyłki, o którym nie zostałem poinformowany (tzn. zostałem poinformowany dopiero po czasie - gdy sam zadzwoniłem:) więc "4". Cała reszta bez zastrzeżeń:-)
5 / 5
2017-04-27 15:27:56
January
Zawsze warto. Armatura zawsze najwyższej jakości! Polecam!
3 / 5
2017-04-24 14:52:24
Janina
Brak odpowiedzi na maile. Nikt nie odbiera telefonow podanych na stronie.
5 / 5
2017-04-15 00:53:57
Izabela
Super sklep, dostawa przed terminem, dobrze zapakowana, Polecam,
3 / 5
2017-04-14 12:39:24
Wanda
Zbyt długie oczekiwanie na towar
5 / 5
2017-04-14 10:31:26
Ignacy
Polecam. Czas oczekiwania dość długi, ale ostatnio coraz częściej spotykany. Jedyną rzeczą do której nie mogę się przyzwyczaić (to nie jest pierwszy sklep internetowy z tym problemem) jest nadsyłanie próśb o ocenę sklepu zanim przesyłka do mnie dotrze (lub w ogóle zostanie ze sklepu wysłana).
4 / 5
2017-04-12 13:15:40
Bronisław
Ceny ok, duży wybór, polecam.
5 / 5
2017-04-12 13:04:44
Franciszka
Polecam!!! Wszystko bez zarzutu.
4 / 5
2017-04-07 21:52:17
Oskar
Miła obsługa,wszystko obiecują co klient sobie życzy. Rzeczywistość wygląda trochę gorzej (czekałem na przesyłkę 7 dni).
5 / 5
2017-04-05 10:42:55
Wiesław
Wszysto przebiegło sprawnie. Polecam.
4 / 5
2017-03-31 14:49:50
Bartłomiej
2 dni oczekiwania na potwierdzenie zamówienia. Teraz czekam czwarty dzień na dostawę. Nie wiem dlaczego sklep działa tak wolno. Jednak informują o tym lojalnie
4 / 5
2017-03-31 13:59:17
Irma
Dosyć długo czeka się na towar, ale reszta jest ok.
3 / 5
2017-03-30 18:51:10
Stanisław
1. Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia! 2. W różnych sklepach kupiłem łącznie 8 grzejników G500 F/D (z zasilaniem dolnym) oraz 10 sztuk G500 F. Niestety stwierdzam z pełnym obiektywizmem że każdy z nich posiada skazy na powłoce lakierniczej oraz skazę technologiczną malowania proszkowego na dolnym przyłączu (prawdopodobnie jest w tym miejscu zamocowany podczas wypalania farby) co w przypadku konieczności łączenia grzejników przysparza dodatkowych problemów z uszczelnieniem łączenia.
4 / 5
2017-03-30 12:44:14
Otylia
Ocena dobra. Zbyt długi termin oczekiwania na realizację.
5 / 5
2017-03-30 10:32:39
Aga
Bardzo łatwy i szybki kontakt telefoniczny i elektroniczny, jednak oczekiwanie na zamówiony towar nieco zbyt długie.
4 / 5
2017-03-29 10:17:50
Irena
Towar wysłany tydzień po przedpłacie! Sklep nie jest połączony z system elektronicznych przelewów. Klient musi wpisywać przelew ręcznie. Jak na dzisiejsze czasy - nie jest to zbyt funkcjonalne.
4 / 5
2017-03-24 23:21:07
Julianna
Długi czas realizacji , konto w banku o niskiej renomie - poza tym bez uwag.
1 / 5
2017-03-24 09:25:39
Eugenia
Zamówienie otrzymałam po 17 dniach roboczych, bez żadnego wyjaśnienia. Musiałam kilka razy dopytywać się kiedy nastąpi wysyłka, otrzymywałam odpowiedź, ale wysyłka nie następowała.
5 / 5
2017-03-23 17:55:24
Róża
Polecam, miła obsługa i szybka dostawa.
5 / 5
2017-03-23 16:50:03
Bernadeta
Wszystko super. Mega szybka dostawa. Sprzedający na medal :) Dziękuję i pozdrawiam.
3 / 5
2017-03-22 22:55:42
Sławomira
Polecam ten sklep, mają dobre ceny na ich produkty. Ale warto sprawdzić dostępność towaru przed jego zamówieniem.
2 / 5
2017-03-22 20:02:34
Lidia
W moim przypadku sklep nie posiadał towaru, który był opisany jako 'dostępny'. W 5 dniu po zamówieniu okazało się, że 'najwcześniej' towar może zostać wysłany za kolejne 3 dni. 'Najwcześniej' - czyli tak na prawdę nie wiadomo kiedy. Nie polecam, jeśli komuś zależy na czasie.
5 / 5
2017-03-21 18:37:40
Arlena
Polecam, obsługa zamówienia bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia na bieżąco.
1 / 5
2017-03-20 19:37:39
Aleksander
Nie polecam. Towar wysłany do mnie został po 10 dniach, nie mogłem się skontaktować z 'opiekunem zamówienia' który rzekomo był na urlopie... Obsługa po tygodniu jak się dodzwoniłem do w ogóle innego działu oświadczyła że w zasadzie to oni nie mają towaru a ja muszę czekać... A zamawiałem baterie i słuchawkę czyli akcesoria niezbędne w łazience na które nie można tyle czekać.... W zasadzie nikt nie pofatygował się aby mnie jakkolwiek przeprosić czy temat wytłumaczyć - poprostu nie ma i trzeba czekać, jak w urzędzie...
1 / 5
2017-03-18 13:15:18
Mariola
Minął tydzień od wykonania przelewu środków za zamówiony produkt,a do mnie nie dotarła informacja co dzieje się z przesyłką.Bardzo mierny poziom usług.
4 / 5
2017-03-17 20:46:12
Mateusz
Wszystko ok, jednak czas otrzymania towaru (16 dni od złożenia zamówienia) wydaje się dość długi
4 / 5
2017-03-17 10:25:48
Apoloniusz
Za długi okres od wpłaty pieniędzy do otrzymania towaru. Nie był to dramatycznie długi okres, ale jak na taką firmą jak krakowska Armatura - za długi.
4 / 5
2017-03-16 16:15:56
Paweł
Z powodu braku towaru 23 dni czekałem na dostawę, reszta ok.
1 / 5
2017-03-14 12:23:52
Arlena
utrudniony kontakt, brak info o statusie zamówienia
1 / 5
2017-03-09 12:55:54
Igor
NIe polecam, ponieważ dostawa miała być 24h po czym otrzymałem informację, że towar będzie za 3-4dni
3 / 5
2017-03-07 16:01:04
Regina
Długi czas oczekiwania -- 13 dni od zamówienia to stanowczo za długo.
5 / 5
2017-03-06 09:56:14
Eryka
Sklep spełnił moje oczekiwania, informacje na temat zmiany statusu zamówienia były wysyłane na bieżąco, przy składaniu zamówienia otrzymałam informację jaki jest czas oczekiwania na przesyłkę, co zostało w 100% wypełnione. Polecam.

Rzetelne opinie o Armatura Krakowska