Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ARSEJ

ARSEJ Opinie 4.8 (52)

Wileńska 41
05-200
Wołomin
733-003-567
opinie ARSEJ
speedtest
4.8
52
Opinii

Doskonale

1 / 5
2019-12-09 11:47:13
Cecyl
Paczka dotarła po prawie 2 tygodniach od zamówienia. Brak informacji jakiejkolwiek o opóźnieniach przez co straciłem klienta... Zamawiając większe ilości za pobraniem bez problemu docierały w max 3 dni a tutaj bum... najwyraźniej 500szt to za mało..... Wykonując telefony byłem odrzucany a po tygodniu łaskawie na sms otrzymałem wiadomość że paczka zostanie wysłana jutro.... Po kolejnym telefonie na wspomniany dzień, Pan był strasznie opyszały i z łaską stwierdził że "poczta jest do 20"..... Pomimo dotychczasowych zamówień zraziłem się i jest to ostatnie zamówienie od powyższego sprzedawcy..... Pomijam już rozdarte opakowanie i uszkodzoną część arkuszy których klientowi nie sprzedam....
5 / 5
2019-07-02 18:20:59
Brunon
Wszystko przebiegło wg. planu dostawy. Zamówienie dostarczone, chociaż wolałem przez pocztę. Powód jest oczywisty. Kurierzy nie umawiają się na godzinę odbioru. Na pocztę idę odbieram i mam wtedy gdy dysponuje czasem. A to jest ważne dla klienta. Ogólnie zamawiany towar jest dobrej i powtarzającej się jakości. Dla mnie to jest najważniesze. Wiem co otrzymuję.
5 / 5
2019-07-01 12:41:36
Bronisława
Wszystko przebiegło bez problemu, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, polecam ten sklep
5 / 5
2019-06-25 20:50:59
Seweryn
Polecam sklep, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-05-23 10:01:01
Wiola
Sklep jak najbardziej polecam, pewnie jeszcze nie raz skorzystam z usług i serdecznie pozdrawiam tego sympatycznego Pana, który ze mną rozmawiał.
5 / 5
2019-05-17 17:56:56
Liwia
Zamawiam i... otrzymuję, nie pierwszy już raz. Sklep w porządku!
5 / 5
2019-04-23 11:22:45
Maksym
Kożystałem już z tego sklepu jest ok.
3 / 5
2019-04-21 21:38:03
Seweryn
- odradzam w Arseju wybór przelewu tradycyjnego na konto / Poczta Polska (środki księgowane są 2 dni) - odradzam Paczke w Ruchu (w połaczeniu z przelewem na konto przez Poczte Polską ) dostawa trwa min. 4 dni - Z początkiem Kwietnia 2019 Arsej dostał od producenta skośny (równoległoboczny a nie równy prostokątny) papier PrintPro Glossy A4 180g. Na bezramkowych zdjęciach były niezadrukowane skosy. Próba dogadania się o reklamacje skończyła sie osobistą wizytą w Wołominie. Z racji braku prostokątnego (czyli dobrze uciętego) papieru A4 Glossy 180g na stanie dostałem arkusze 130gr bez zwrotu co prawda paru złotówek, ale to zawsze wartość. + poprzednie 2 zamówienia w 100% spełniały oczekiwania: czas realizacji zamówienia/jakość produktu. Stąd 3/5 tym razem.
5 / 5
2019-04-03 13:55:00
Marina
Wszystko jest Ok. Nie mam zastrzeżeń. Ale wybór photo papierów mógłby być powiększony o inne firmy.
5 / 5
2019-04-02 11:00:15
Karol
Super. Idealnie doradzony produkt :)
5 / 5
2019-03-20 15:11:37
Stanisława
Czekam na przesyłkę. ocenię jak dostanę towar.
5 / 5
2019-03-20 15:11:37
Aga
Czekam na przesyłkę. ocenię jak dostanę towar.
5 / 5
2019-03-19 14:27:53
Zdzisław
Jesteście super polecam wszystkim
5 / 5
2019-02-23 09:01:31
Dariusz
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam zakupy w tej firmie.
5 / 5
2019-02-19 12:14:28
Malina
szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, przystępne ceny
5 / 5
2019-02-17 13:02:52
Karina
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Korzystałam z zakupów dwa razy i nie było niespodzianek. Sklep na bieżąco informuje o statusie zamówionego towaru
5 / 5
2019-02-11 16:07:51
Emanuela
Szybka przesyłka i dobrze zapakowana. Papier dokładnie tak jak opisany na stronie sklepu.
5 / 5
2019-02-08 10:34:30
Aldona
Sklep super, kurie pocztex48 - poniżej krytyki ze względu na czas dostawy
5 / 5
2019-02-05 16:00:11
Ludwika
Jestem zadowolony. Produkt pierwsza klasa, - polecam
5 / 5
2019-01-25 10:21:56
Arleta
Bardzo dobrze szybko dokładnie i byłam i formowana na bieżąco o statusie przesylki
5 / 5
2019-01-24 13:55:04
Jarosław
Bardzo dobry, profesjonalny sprzedawca
4 / 5
2019-01-16 11:29:17
Eliza
Pomimo różnych perypetii z realizacją zamówienia(pechowe 15170), ogólnie oceniam Firmę jako profesjonalną i solidną (chociaż bałagan mają niezły).
5 / 5
2019-01-10 12:05:42
Eryk
Na pewno tam wrócę na zakupy :)
5 / 5
2018-12-18 09:57:15
Zdzisława
Papier fotograficzny jest bardzo dobrej jakości. Polecam ten sklep jeszcze się nigdy nie zawiodłem.
5 / 5
2018-12-07 16:47:56
Wanda
Przebieg transakcji bez zarzutu.
5 / 5
2018-11-28 11:48:50
Aurelia
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem - polecam wszystkim.
5 / 5
2018-11-23 19:58:00
Jolanta
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-10-27 21:22:38
Feliks
Nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz zrobiłem u tego sprzedawcy zakupy. Jakość towaru rewelacja, doradztwo idealne jednym słowem : POLECAM.
5 / 5
2018-08-24 15:07:09
Walentyna
Super sprzedawca, polecam każdemu.
5 / 5
2018-05-16 09:10:14
Olaf
Świetne ceny, dobry kontakt. Polecam!
5 / 5
2018-04-26 20:50:42
Elżbieta
Szybka i fachowa obsługa towar zgodny z opisem , polecam .
5 / 5
2018-03-07 11:10:41
Marzena
To nie pierwsze zakupy w tym sklepie i też nie pierwsze tak udane. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wysyłka ekspresowa (a na takiej zależało mi najbardziej), kontakt ze Sprzedawcą rewelacyjny, miła obsługa, jednym słowem: super! Na pewno znów tu wrócę jako klient :) Pozdrawiam serdecznie Pana, który zadbał o moje zamówienie na papier, dzięki Panu udało mi się zrealizować mój plan na czas! :)
5 / 5
2018-03-03 21:39:52
Lucyna
bardzo dobry papier za minimalne pieniądze vs sklep stacjonarny
5 / 5
2018-03-01 14:23:30
Aldona
Sklep arsej.pl zrobił to, co powinien, tzn. sprzedał mi zamówiony towar w zamówionej cenie i dostarczył go szybko do punktu odbiorczego. Polecam tę firmę. Jerzy
5 / 5
2018-02-26 15:02:00
Konstanty
Solidna firma ,szybka odpowiedź na email.Polecam
5 / 5
2018-02-19 11:22:33
Adrian
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2018-02-16 12:58:05
Konstanty
Zamówienie zrealizowane i wysłanie praktycznie od ręki.
5 / 5
2018-01-13 10:50:59
Radomir
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
5 / 5
2017-12-27 13:21:45
Oliwia
Towar w porządku, szybka realizacja. Porządny sklep, bez komplikacji.
5 / 5
2017-12-18 20:24:52
Aneta
Miła obsługa, nie zbywają klienta, odpowiedzą na każde pytanie. Gorąco polecam!
5 / 5
2017-11-06 11:40:08
Danuta
Transakcja i realizacja zamówienia przebiegła pomyśle i w szybkim czasie. Polecam.
5 / 5
2017-11-02 17:07:28
Damian
O samym sklepie się nie wypowiem bo go nie widziałem ale obsługa jest na medal.
5 / 5
2017-10-04 18:04:33
Felicja
Fachowość w każdym aspekcie. Polecam.
5 / 5
2017-09-14 14:47:32
Liliana
Bardzo dobry sprzedawca, kontakt telefoniczny i doradztwo bezproblemowo
5 / 5
2017-08-31 07:46:55
Oliwier
Bardzo uprzejmi sprzedawcy, otwarci dla klientów. Były pewne problemy z mojej strony, które obsługa błyskawicznie załatwiła. dziękuję:)
5 / 5
2017-08-28 12:09:25
Edyta
Bardzo dobry i profesionalny kontakt. Podczas zamowienia CISS dobralem niekompatybilne tusze. Sprzedawca zadzwonil i poinformowal o bledzie w dobraniu. Co do produktow to jak najbardziej wszystko ok! Jam najbardziej polecam!
5 / 5
2017-06-30 09:38:40
Bogusława
Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Kompetentni pracownicy z dużo wiedzą i doświadczeniem.
5 / 5
2017-06-18 18:36:06
Otylia
Super kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2017-05-16 08:46:06
Bogdana
Firma godna polecenia. Papier fotograficzny spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2017-05-12 00:01:40
Bogna
Bezproblemowa obsługa, szybka realizacja. Oby więcej takich sprzedawców. Dziękuję
2 / 5
2017-05-11 13:06:43
Marian
Towar jest niedobbry. Drukarka s tym tuszem nie pracuje.
5 / 5
2017-04-26 10:50:51
Julita
Jestem bardziej niż zadowolony ☺, szybko i kompetentnie.

Rzetelne opinie o ARSEJ