Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ARTADO ŁAZIENKI

ARTADO ŁAZIENKI 4.2 (142)

ŁĄKOWA 11B
32-020
WIELICZKA
( brak )
opinie ARTADO ŁAZIENKI
4.2
142
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-04-14 17:19:10
MARGERITA
Firma nierzetelna i nie godna zaufania.
1 / 5
2021-04-06 09:48:09
Agnieszka
Dramat, najgorszy sklep w internecie, zmówienie złożone 19 marca z terminem realizacji 2-3 dni. Od tego czasu dzwonilismy do sklepu wielokrotnie za każdym razem towar podobno miał być wysłany w ciągu najblizszych dni. Towaru nie otrzymaliśmy do tej pory, dzisiaj pan twierdzi, że niby wysłane zostanie w drugiej połowie kwietnia. Nie wiem na jakiej podstawie mielibyśmy im dalej wierzyć i uzależniać remont od kolejnej deklaracji bez pokrycia. Z całego serca nie polecam, zmarnowałam ogromną ilość czasu na kontakty ze sklepem, opóźnił mi się remont i jeszcze doszedł stres i dodatkowe koszty związane z szukaniem płytek na ostatnią chwilę, byle gdzie indziej. Nie wierzę w żadną pozytywną opinię o tym sklepie, nigdy nie miałam do czynienia z tak skrajnym brakiem profesjonalizmu i wiarygodności. Zresztą polecam spojrzeć na opinie sklepu w Google, pełno przypadków podobnych do mojego i gorszych. Na ceneo mają dobrą średnią chyba wyłącznie dlatego, że proces wystawienia oceny jest bardziej czasochłonny a ludzie już zmarnowali dość czasu na użeranie się z tym pseudo sklepem. W tym momencie czekam na zwrot pieniędzy, niestety sklep nie wynagrodzi mi straty czasu i nerwów.
5 / 5
2021-04-01 09:09:58
Katarzyna
Witam zamówiłam płytki w poniedziałek tj 30 03 21 a w czwartek już je miałam mega szybko polecam ten sklep nie wiem dlaczego sklep ma tak dużo negatywnych opini 🤭
1 / 5
2021-02-08 10:00:07
Magda
Płytki, które do mnie dotarły wyglądają jak wyciągnięte z kopalni. Pobrudzone, każda z innej paczki (przyjechały owinięte folia), w różnych odcieniach, uszczerbione. Niestety po próbie domycia, okazało się, ze płytki maja stałe zabrudzenia. Sklep nie chcial przyjąć reklamacji - zaproponowal jedynie rabat w wysokoscie niecalych 30% wartosci zamowienia. Dziwie sie, ze w dalszym ciagu sklep moze miec tak niska jakosc obslugi i wysylac taki produkt. Wstyd!
5 / 5
2021-02-06 05:41:51
Karol
Super kontakt. Szybka dostawa. Następnego dnia u mnie. Polecam
5 / 5
2020-12-18 12:53:24
Franciszek
Polecam. Szybko i bez problemu.
5 / 5
2020-12-18 12:52:57
Grzegorz
Bez zarzutu - przede wszystkim świetny kontakt mailowy ze sklepem! Polecam!
5 / 5
2020-12-18 12:44:35
Tomasz
Tomasz polecam 5/5 Wystawiono dzisiaj Zamawiałem dużą ilość różnych płytek. Zamówienia zrealizowane bardzo sprawnie. Świetny kontakt ze sklepem. Podczas odbioru jednej partii płytek okazało się że płytki były pęknięte. Ewidentna wina spedytora. Reklamacja odbyła się bardzo sprawnie. Pełna pomoc obsługi sklepu, wystarczyło przesłać zdjęcia uszkodzeń a obsługa sklepu zajmowała się resztą. Z pewnością w przyszłości skorzystam kolejny raz z oferty.
1 / 5
2020-12-18 09:13:45
Rafał
Szanowni Państwo, firma nie poważna. Traktowanie klienta w sposób niegodny. Zamawiałem w tej firmie płytki Tubądzin Duke Stone 119,8x119,8 gdyż mieli najkorzystniejszą cenę. Po dwóch tygodniach dojechał do mnie towar i tu zaczynają się schody. W 1/3 towar uszkodzony albo przez firmę kurierską albo przez dystrybutora. Reklamacja złożona w dniu odbioru wraz z protokołem reklamacyjnym oraz dokumentacją fotograficzną. Nawet kontaktowałem się z Panem Arturem w dniu w którym nastąpił odbiór aby dopatrzeć wszelkich formalności. Dziś mamy 18.12.2020 towar odbierałem 12.11.2020. Zostałem pozostawiony z uszkodzonym towarem bez rekompensaty. Otrzymałem tylko informacje że na pewno nie wymienią mi uszkodzonych płytek na nowe. Zaproponowali pieniądze na co przystałem po czym dostałem informację, że nie mogą mi zwrócić pieniędzy bo nie otrzymali odpowiedzi od przewoźnika. I tak będziemy sobie czekać do nie wiadomo kiedy. Można sobie dzwonić do panów bez przerwy, za każdym razem jest inna informacja. A pieniędzy jak nie było tak nie ma. Polecam takie zakupy.
1 / 5
2020-12-16 15:51:04
Marlena
Nie polecam, firma nierzetelna! Oszukują z terminami rezalizacji zamówienia, płytki zamówione 05.11.2020 i do dziś nie mogę doprosić się odsłania brakującej paczki. Przyszła, racja, 16.12.2020 ale niestety nie z tej partii co całe zamówienie i uszkodzona. Nie szanują klienta, czasu i pieniędzy a co dopiero nerwów. Po prostu koszmar !!