Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ARTMA

ARTMA Opinie 4.7 (60)

ZDUNY, UL. KALISKA 6
62-860
OPATÓWEK
535810705
opinie ARTMA
speedtest
4.7
60
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-19 11:59:58
Tomasz
Wystawiają towar , którego nie posiadają na stanie ...
5 / 5
2019-12-29 23:47:52
Maksymilian
Błyskawiczna obsluga na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-14 14:21:39
Anna
Robię tutaj zakupy nie pierwszy raz. Za każdym razem jestem bardzo zadowolony, nigdy się nie zawiodłem. Polecam w 101% !
5 / 5
2019-11-08 23:41:38
Dominik
Naprawdę polecam, szczególnie dla kolekcjonerów. Przy wystąpieniu problemu z zamówieniem występuje pomoc godna naśladowania.
5 / 5
2019-09-09 13:33:31
Maksymilian
Świetny sklep. Lepszego nie ma!
5 / 5
2019-06-07 18:55:06
Ludwik
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Moje zamówienie zostało szybko i sprawnie zrealizowane. Towar, który otrzymałem był zgodny z opisem, a na wszelkie wątpliwości sklep szybko udzielał wyczerpujących informacji. Strona sklepu, na której dokonałem zakupu jest przejrzysta i czytelna. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-04-09 18:34:31
Zenon
Szybko, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2018-05-28 09:57:28
Gustawa
Transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2018-05-14 18:01:30
Jarosława
Jak najbardziej polecam sklep. Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-05-11 12:29:43
Bernardeta
Super sklepik, ceny przystępne a przy wiekszej ilości pudełek cena magicznie spada w dół. Polecamy CeX Szczecin
4 / 5
2018-05-11 12:24:30
Stefan
Wszystko pięknie, z drobnymi zastrzeżeniami. Czasami obrazki niezgadzają się z treścią, więc warto bliżej patrzeć na opisy. Plus nie dostałem jednego pudełka, aczkolwiek w ramach rekompensaty dostałem gratis. Szkoda tylko, że nie było to w żaden sposób wyjaśnione :).
5 / 5
2018-05-09 14:08:07
Malina
Polecam, moje pierwsze zakupy i dbają by dobrze zabezpieczyć produkty w transporcie.
5 / 5
2018-04-23 09:21:49
Natasza
Szybko sprawnie i bezproblemowo. Jest możliwość kupowania bez rejestracji.
5 / 5
2018-04-16 23:29:22
Roma
Super fagowo i profesjonalnie! Polecam
5 / 5
2018-04-13 11:03:16
Łukasz
Polecam sklep dla kolekcjonerów opakowań. Dodatkowo otrzymałem gratis opakowanie kolekcjonerskie.
5 / 5
2018-04-09 15:28:45
Kazimierz
Wszystko ok. Mimo że kupiłem w święta to przyszło zaraz po. Towar zgodny z opisem. Dobra cena za wysyłkę.
5 / 5
2018-03-21 14:06:22
Krzysztof
Lepiej się nie da. Nie pierwszy raz robiłem zakupy w sieci, lecz dopiero pierwszy raz spotkałem się z tak szybką realizacja wysyłki i fachowym podejściem do transakcji.
5 / 5
2018-03-06 15:26:01
Judyta
Bardzo solidne podejście,profesjonalna obsługa.Szczerze polecam.
5 / 5
2018-02-27 15:54:14
Beniamin
Niskie ceny, szybka wysyłka, informowanie na każdym etapie. Polecam
3 / 5
2018-02-23 16:30:44
Piotr
Nieźle, aczkolwiek mogliby pakować swoje przesyłki tak, aby nie dojeżdżały uszkodzone
5 / 5
2018-01-13 23:45:17
Zygfryd
Trochę to trwało, ale rozumiem okres przed i po świąteczny. Mimo wszystko jestem bardzo zadowolony, dostałem dokładnie to czego chciałem w jakości przekraczającej moje oczekiwania :) Jeszcze wiele zamówień złoże w tym sklepie. Pozdrawiam
5 / 5
2017-12-15 10:21:28
Lucyna
Solidna, słowna firma. Polecam
5 / 5
2017-12-14 11:59:17
Stanisława
Szybko i sprawnie. Gra oryginalna z hologramami itd
5 / 5
2017-12-09 19:38:06
Martyna
Szybka i bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2017-11-13 13:51:19
Łukasz
Polecam ten sklep :) oby więcej takich sklepów było w kraju to życie byłoby łatwiejsze. Wspaniały kontakt i dostawa paczki! Wszystko zabezpieczone idealnie! Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług sklepu.
5 / 5
2017-11-10 14:00:03
Marek
Profesjonalnie, szybko i sympatycznie. Towar zgodny z opisem w idealnym stanie. Szczerze POLECAM !!! Takich sklepów to ze świecą szukać ;)
5 / 5
2017-10-03 10:38:13
Wanda
Świetny sklep, szybka wysyłka, znalazłam grę, której wszędzie szukałam. Polecam ! :)
4 / 5
2017-08-11 09:38:19
Emilia
Jeżeli przesyłki będą szybsze to dam im 9/10 A tak będzie 5/10
5 / 5
2017-07-30 00:11:05
Filip
Ciekawy sklep, wydaje się mieć mały asortyment, ale udało mi się tam złapać okazję
4 / 5
2017-07-03 21:36:30
Maciej
Oprócz bardzo długiego czekania na paczkę wszystko jest w miarę ok.
3 / 5
2017-06-24 11:23:19
Zenon
Z mojej perspektywy przelew na konto został zauważony oraz status zamówienia zmieniony dopiero po meilowym zwróceniu uwagi po 4 dniach.
5 / 5
2017-05-19 13:41:14
Grzegorz
Kupowałem wiele razy, polecam!
5 / 5
2017-04-28 15:38:45
Dawid
Profesjonalny sklep, polecam !
4 / 5
2017-04-26 00:09:27
Fabian
Zdecydowanie polecam sklep ArtmaGames ale mogliby zwracać większą uwagę na traktowanie gier/pudełek.
5 / 5
2017-04-21 15:11:20
Kacper
Bardzo sprawnie działający sklep, szybka i miła obsługa. Polecam !
4 / 5
2017-03-09 21:33:50
Małgorzata
Pudełko od gry jest niestety uszkodzone. Ponadto klient powinien być wcześniej poinformowany, że musi potwierdzić zamówienie w mailu, mimo że wpłata została dokonana od razu po zakupie.
5 / 5
2017-03-09 21:29:21
Zbigniew
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2017-02-22 23:46:44
Regina
Serdecznie polecam. Bardzo dobry sklep.
2 / 5
2017-02-09 19:16:09
Malina
Sklep nie wysłał wszystkich produktów lecz gdy pisze do nich o zwrot pieniędzy lub dosłanie pozostałych przedmiotów nie odpisuje.
3 / 5
2017-02-07 11:33:45
Donata
Ogólnie było dobrze jak by nie pogniecione pudełko i rozklejone na dole wiec oceniam Dostatecznie
5 / 5
2017-01-30 16:01:31
Gabriel
Super firma, szybka realizacja, dobry kontakt Polecam
5 / 5
2017-01-29 03:25:47
Ilona
Szybko, miło i bezproblemowo.
5 / 5
2017-01-29 03:21:55
Brunon
Szybko, miło i bezproblemowo.
5 / 5
2017-01-28 12:50:32
Iwo
Fajna strona w miarę tanie ceny ogólnie polecam sklep
5 / 5
2016-12-30 11:48:12
Walenty
Wszystko OK. Szybka wysyłka. Sklep warty polecenia
5 / 5
2016-12-29 09:49:10
Igor
Wszystko poszło szybko i bez kłopotów, choć przyznam, bałem się trochę, bo sklep miał tylko kilkanaście opinii. Polecam :)
5 / 5
2016-12-26 13:12:27
Cezary
Jestem bardzo zadowolony z obsługi i zakupu.SERDECZNIE POLECAM!!!
5 / 5
2016-12-17 15:31:32
Wera
Wystawiłam dobrą opinię za miły kontakt i uczciwość,choć nie doszło do zakupu. Bardzo dziękuje i życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.Pozdrawiam serdecznie.Bardzo uczciwy sprzedający.Szybki zwrot pieniedzy.
5 / 5
2016-12-11 17:06:22
Judyta
Pełen profesjonalizm, polecam.
5 / 5
2016-12-08 00:10:54
Mirosław
Bardzo dobry sklep, towar szybko dotarł, świetnie zapakowany (w przeciwieństwie do niektórych sklepów, które przesadzają z pudłami do małych przesyłek).
5 / 5
2016-12-06 19:45:56
Brygida
Świetny sklep i fachowa obsługa :)
5 / 5
2016-12-05 14:32:13
Arkadiusz
Bardzo rzetelna firma. Błyskawiczna wysyłka. Bardzo korzystne ceny.
4 / 5
2016-11-29 16:35:05
Renia
Miły sklep internetowy z interesującymi ofertami!
5 / 5
2016-11-28 19:39:10
Agata
Jak zwykle fantastycznie, planuje zakupić jeszcze o wiele więcej w ich sklepie :)
5 / 5
2016-10-18 09:18:10
Apolonia
Super sklep, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2016-10-05 17:21:36
Liliana
Fantastyczna,szybka i mila obsluga . Polecam !
5 / 5
2016-09-25 12:25:54
Fabian
Dobre ceny, dobry towar i przemiła obsługa.
5 / 5
2016-08-10 17:37:39
Olga
Bardzo szybka wysyłka, informowanie na bieżąco o stanie przesyłki oraz oryginalne pudełka gier na PC, które zawierają pliki instalacyjne. Polecam!
5 / 5
2016-08-10 17:04:50
Dawid
Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka, szybka dostawa. Bardzo serdecznie polecam
5 / 5
2016-08-10 11:57:12
Aniela
Szybko, sprawnie no i tanio. Bardzo miły kontakt. Polecam!

Rzetelne opinie o ARTMA