Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Arturo-obuwie

Arturo-obuwie Opinie 4.6 (375)

Iłłakowiczówny 10
07-300
Ostrów Mazowiecka
728552635
opinie Arturo-obuwie
speedtest
4.6
375
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-11-23 13:03:51
Jolanta
Buty super rozmiar zgodny z opisem i bardzo szybka wysyłka polecam wszystkim 🥰
1 / 5
2022-09-02 10:12:42
Justyna
Dwa razy miałam sytuację , że kupuje produkt buty w bardzo dobrej cenie dobrej marki i nagle okazuje się że ich jednak nie ma ....mam propozycję zakupu innych butów podobnych w tej samej cenie itp.....ok dzięki bardzo za troskę ....Jednak dla mnie wygląda to na zwykłe naciąganie. Najpierw złapiemy klienta na dobre buty a później wciśniemy co się da... Tłumaczenie że weryfikują stany magazynowe co 8 godzin do mnie nie przemawia w dzisiejszej cyfryzacji może jeszcze 5 lat temu ok. Ale teraz ....kiepskie to....była to już moja druga taka sytuacja w tym sklepie. Uważała bym ....
5 / 5
2020-02-21 22:21:08
Franciszka
Buty firmy Badura idealne. Dobre ceny. Polecam
5 / 5
2020-02-21 14:20:51
Maksymilian
Bardzo szybko i sprawnie, buty pierwsza klasa, polecam!!!
5 / 5
2020-02-21 12:05:32
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie I bardzo szybko, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-18 21:40:17
Daniela
Buty dobrej jakości w przystępnych cenach, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, rozmiar obuwia zgodny z tabelą rozmiarów. Przy zamówieniu np. 2 par obuwia towar może być wysyłany w 2 różnych przesyłkach, ale bez dodatkowych kosztów. Sprzedawca godny polecenia.
1 / 5
2020-02-18 20:59:41
Igor
Z trzech par zakupionych butó otzrmał
5 / 5
2020-02-18 20:19:04
Hubert
Jestem zadowolona z zakupu, szybkiej wymiany na inny rozmiar , polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-14 21:06:45
Karol
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-04 11:38:27
Laura
Szybkie odpowiedzi, info na tel i email, super :)
5 / 5
2020-01-31 22:57:24
Michalina
Duży asortyment, zadowalające ceny.
5 / 5
2020-01-31 10:34:52
Inga
Towar zgodny z opisem,szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2020-01-29 14:52:27
Bernardeta
Bardzo dobrze, jestem zadowolona z produktu i doreczenia
4 / 5
2020-01-28 19:58:49
Dorota
Zakupy po drobnych zawirowaniach dotarła do mnie w ciągu tygodnia. Towar w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2020-01-24 23:09:27
Wiesław
Szybko i profesjonalnie, buty idealne cena niska.
5 / 5
2020-01-19 12:42:28
Teresa
Obuwie dobrej jakości, super cena. Polecam
5 / 5
2020-01-18 22:37:14
Teodor
Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam innym.
4 / 5
2020-01-17 13:52:58
Lech
profesjonalnie, szybko, polecam
5 / 5
2020-01-16 11:44:14
Wojciech
Wszystko w najlepszym pożądku.
5 / 5
2020-01-15 21:12:53
Pola
Jestem mile zaskoczona, błyskawiczna realizacja zamówienia, komunikatywność na najwyższym poziome i co najważniejsze, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-15 14:12:39
Arlena
Buty super w dodatku cena rewelacyjna w porównaniu do innych sklepów.
5 / 5
2020-01-15 06:00:02
Wera
Jestem bardzo zadowolona wszystko przebiegło sprawnie, polecę sklep znajomym
5 / 5
2020-01-14 12:36:46
Regina
Godny polecenia sklep, przystepne ceny, swietne promocje.
5 / 5
2020-01-09 21:30:58
Władysław
Super sklep, polecam w nim zakupy. Buty zgodne z opisem i zdjęciem. Bardzo dobrej jakości. Wysyłka ekspresowa. Jestem bardzo zadowolona. Będę tam często zaglądać. To moje pierwsze zakupy i chyba zostanę stałą klientką.
5 / 5
2019-12-31 13:50:32
Malwina
Wszystko przebiegło poprawnie
5 / 5
2019-12-31 10:27:34
Feliks
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam.
5 / 5
2019-12-30 12:02:37
Eryk
Towar zgodny z opisem. Idealny kontakt ze sprzedajacym
5 / 5
2019-12-27 11:17:22
Sabina
Dszybka ralizacja, dobrze zapakowane, atrakcyjne ceny
5 / 5
2019-12-27 09:32:38
Felicjan
Polecam . Bardzo dobry kontakt ze sklepem szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-24 00:14:57
Agata
Wszystkie oczekiwania spełnione
5 / 5
2019-12-16 16:25:42
Maria
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i transakcji. Butki śliczne polecam serdecznie.
5 / 5
2019-12-13 08:17:44
Jacek
Towar zgodny z opisem . szybka dostawa . polecam
5 / 5
2019-12-12 21:06:55
Lesław
Rewelacja! Po zakupie i zapłacie okazało się , że brakuje jednej pary zamówionej przeze mnie. W ramach rekompensaty ze strony sklepu mogłem wybrać dowolne buty z ich oferty bez dopłaty z mojej strony. Pełen profesjonalizm! Z czystym sumieniem polecam tego sprzedającego!
5 / 5
2019-12-07 11:45:17
Ismena
Profesjonalny sklep, profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2019-12-06 22:33:28
Eryka
Super,zamówiłam buty z Lesty, oplacilam i szybko otrzymalam, dziękuję pozdrawiam serdecznie 😀
5 / 5
2019-12-06 11:44:17
Sławomir
Super firma. Błyskawiczną realizacja.
5 / 5
2019-12-05 08:43:14
Róża
Wszystko w najlepszym porządku :) Polecam.
5 / 5
2019-12-05 07:48:41
Greta
Obsługa bez zarzutu. Buty niestety zwróciłam, bo były dla mnie nie wygodne. Zwrot pieniędzy otrzymałam w ustawowym terminie.
5 / 5
2019-11-29 22:51:17
Barbara
Jestem zadowolona z zakupu, szybka realizacja, wysyłka i dostawa. Wszystko zgodne z opisem, rozmiar zgodny z tabela
5 / 5
2019-11-29 16:32:21
Jonatan
Szeroka oferta obuwia , atrakcyjne ceny w tym również dla modeli znanych marek.
5 / 5
2019-11-28 16:00:56
Pola
Towar zgodny z opisem i zamówieniem szybka realizacja i dostawa
3 / 5
2019-11-25 12:59:11
Piotr
Jeszcze nie otrzymałem butów. Nie zadowolony
5 / 5
2019-11-14 13:38:00
Lidia
Jestem bardzo zadowolona, świety kontakt ze sprzedawcą, wszystkie problemy rozwiązane w kulturalny, jasny sposób. Bezproblemowy zwrot, oczekiwanie na zwrot wydanej kwoty ok 9 dni. Bardzo dobre ceny!
5 / 5
2019-11-14 13:37:55
Renata
Bardzo szybka, sparwna transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam sklep z czystym sumieniem
5 / 5
2019-11-14 13:22:45
Sandra
Super ,sprawnie bez żadnych zarzutów.
5 / 5
2019-11-13 21:56:37
Ada
Super sklep . Godny polecenia .
5 / 5
2019-11-12 12:26:51
Agnieszka
Jestem bardzo zadowolona z butów 😍
5 / 5
2019-11-07 18:55:15
Sylwester
Arturo obuwie jest sklepem bardzo dobrym wszystko jest czytelne i dostawa szybka. Buty są eleganckie pozdrawiam
5 / 5
2019-11-06 09:34:44
Fryderyk
OK SERDECZNIE POLECAM SUPER SKLEP
5 / 5
2019-11-04 11:16:32
Pola
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
1 / 5
2019-10-31 11:24:06
Wera
Zyjemy w roku 2019 i wydawac by sie moglo, ze mozemy oczekiwac technologi i obslugi godnej wieku w jakim zyjemy. Niestety, w ArturoObuwie dalej tkiwmy w co najmniej 1999 - i pod wzgledem technicznym, jak i jakosci obslugi klienta. Bardzo chcialam kupic od nich buty, niestety nie oferowali oni zadnych normalnych form platnosci - dostalam dane do przelewu w banku (!). Przenioslo mnie to do dawnych lat, kiedy placilo sie przelewem za zakupy na allegro, circa 2004. Dlaczego jak w kazdym ucywilizowanym kraju i sklepie nie mozna placic karta platnicza lub przez PayPal? Odpowiedzi na to pytanie rowniez nie uzyskalam od bardzo nieprofesjonalnej obslugi klienta, ktora raczej ignorowala moje pytania badz odpowiadala niemilo w paru slowach. Jakos obslugi klienta skandaliczna, przede wszystkim totalnie niepomocna. Nie polecam tego sklepu ze wzgledu na fakt ze mimo mocnych checi, nie da sie kupic od nich towaru.
3 / 5
2019-10-29 18:16:19
Aleksandra
Buty mi niepasowaly więc na nast dzień odesłałam. Ale pieniędzy doczekać się niemoge
5 / 5
2019-10-24 16:40:52
Wiktoria
Sklep polecam, obuwie super, kupowałam wcześniej i będą korzystać z usług tego sklepu. Konkretnie tego zamówienia, po prostu nie wypaliło. Dziękuję
5 / 5
2019-10-16 10:18:14
Judyta
Ekspresowa realizacja, polecam.
5 / 5
2019-10-11 10:05:56
Kacper
Szeroki wybór, błyskawiczna wysyłka, dostępne ceny, fajne promocje.
5 / 5
2019-10-10 14:57:12
Klementyna
Buty wygodne, ładnie wyglądają na nodze ,szybka dostawa.
5 / 5
2019-10-10 12:58:04
Dariusz
super kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, bardzo duży asortyment...polecam
5 / 5
2019-10-09 23:37:06
Jowita
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2019-10-04 11:01:43
Apoloniusz
Jeden z moich ulubionych sklepów
5 / 5
2019-10-02 19:52:27
Longin
Sklep anulował zamówienie. Oddał pieniążki.
5 / 5
2019-10-02 18:12:30
Sonia
Sprawnie polecam sklep znizki na kolejne zakupy to lubie.😊😊😊
5 / 5
2019-10-01 19:31:29
Wiola
Jestem zaskoczona. Szybko i bezporoblemowo
5 / 5
2019-09-25 12:29:52
Iga
Super!!!! Szybko, zgodnie z ofertą, pełna informacja na mailu o zamówieniu - POLECAM!!
5 / 5
2019-09-25 11:40:54
Waldemar
Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-09-24 09:28:27
Barbara
zdjęcie obuwia nie było adekwatne do wyglądu rzeczywistego, ale po moim sygnale zmieniono zdjęcie
5 / 5
2019-09-22 18:39:15
Lidia
Szybka realizacja zamówienia, tak lubię, gorąco polecam.
5 / 5
2019-09-19 11:58:16
Radosław
Fachowo, szybko,polecam sprzedawcę
5 / 5
2019-09-19 11:50:19
Joanna
Wszystko w porządku, dobry kontakt
5 / 5
2019-09-13 17:59:11
Lech
szybko i na czas - bez zadnych problemów .
5 / 5
2019-09-12 09:55:01
Mariola
Szybka realizacja zamówienia towar zgodny z prezentowanym na stronie.
5 / 5
2019-09-09 16:16:03
Arkadiusz
Bardzo szybka wysyłka - aż byłem zaskoczony pozytywnie oczywiście. Towar zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-05 22:45:34
Arkadiusz
POLECAM WSZYSTKIM sklep arturo-obuwie. Komunikacja na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście do klienta!
1 / 5
2019-09-02 16:38:53
Klaudia
Sklep anulował moje zamowienie nie informując mnie o tym, dowiedziałam się tego sama dzwoniąc do nich po kilku dniach. Nie udostępnili mi numeru zamówienia, nie dostałam żadnego maila!!!! Dodam, że za zakupy zapłaciłam z góry, a zwrotu gotówki oczywiscie nadal nie ma. NIE POLECAM!!!!
5 / 5
2019-08-30 10:07:03
Miłosz
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, bezproblemowa wspolpraca
5 / 5
2019-08-29 21:25:18
Ludwika
błyskawiczna obsługa, błyskawiczna dostawa, doskonałe sandały
5 / 5
2019-08-29 13:25:32
Wiola
operacja przebiegla super kontakt super dostawa super polecam
5 / 5
2019-08-28 13:09:52
Stanisława
Wszystko przebiegło szybko, sprawnie i profesjonalnie, polecam!
3 / 5
2019-08-23 12:41:38
Tobiasz
Wystawił towar którego nie ma
1 / 5
2019-08-21 13:55:43
Otylia
Z przykrością muszę stwierdzić, iż prawy but wyraźnie niejednokrotnie był mierzony i jest ubrudzony. Powinnam zostać poinformowana o tym, iż jest to para z ekspozycji!
5 / 5
2019-08-21 12:57:23
Sławomira
Szybko sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2019-08-14 11:12:25
Konstancja
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-08-12 17:19:25
Tadeusz
pozytywnie, towar zamówiłem jednego dnia a dwa dni później już miałem w domu, duży wybór obuwia, Jeszce tu wrócę.
3 / 5
2019-08-10 18:00:59
Genowefa
witam klapki nie istnieją,a jednak mozna je kupic,,,,,dotyczy;KLAPKI STELLA 837 NIEBIESKIE LICO....na stronie prezentują sie super,,piękny jasnoniebieski kolor z granatowym srodkiem ,natomiast produkt przysłany mi to granatowy kolor z brązowym srodkiem.....reklamując uzyskalam informacje,ze producent zmienił kolor wkładki.Pokrylam koszty odeslania klapek,zeby zamienic na inny kolor.Otrzymalam klapki zgodne z opisem tym razem,,,jednak nie została uaktualniona kwestia dotycząca KLAPKI STELLA 837 NIEBIESKIE LICO...,,,po co widnieją w sprzedazy????
5 / 5
2019-08-07 10:38:56
Edward
Super, miła i błyskawiczna transakcja
5 / 5
2019-07-25 21:08:21
Klementyna
Super obsługa, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam😁
5 / 5
2019-07-12 21:16:58
Matylda
Bardzo profesjonalne podejscie do firmy, zamowilam buty ktorych okazalo sie ze nie ma na magazynie. Firma zaproponowala mi wybor jakichkolwiek innych za taką samą cenę bez jakiejkolwiek doplaty z mojej strony, gdyby taka miala miejsce. Klasa sama w sobie. Buty przyszly idealne, widocznie to te wymarzone slubne 😍. 10/10
5 / 5
2019-07-11 15:51:12
Otylia
Zakupy z przyjemnością, szybko, sprawnie, towar ok
5 / 5
2019-07-10 17:28:48
Joachim
Polecam sklep. Towary bardzo dobrej jakości i zgodne z opisem.
5 / 5
2019-07-05 20:06:04
Ernest
Polecam, towar zgodny z opisem , szybka dostawa super
5 / 5
2019-07-05 11:47:47
Herbert
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, informacje o wysyłce na bierząco. Polecam
5 / 5
2019-07-03 10:36:40
Donata
Obuwie idealne,wygodne,kolor zgodny ze zdjęciem.
5 / 5
2019-07-02 23:53:53
Cecyl
Transakcja na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-06-06 07:20:42
Eryk
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-06-05 15:33:28
Jowita
Polecam sklep szybką wysyłka buty zgodne z opisem rozmiar zgodny z tabelą
1 / 5
2019-06-05 13:21:21
Marcel
Niekompletne informacje na stronie sklepu .okazuje się ze wybranych butów nie ma już po opłaceniu . Pisanie meil jakie inne buty wybieram po czym i tak przysłanie wybranych jako pierwsze.
5 / 5
2019-05-31 17:18:05
Helena
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie ze względu na szeroką ofertę, możliwości wybrania różnych opcji (kolor, tęgość ). Zamówienie było zrealizowane błyskawicznie. Następne buty kupię na pewno w tym sklepie.
5 / 5
2019-05-31 10:44:33
Mariusz
Sklep solidny klient traktowany jest indywidualnie , polecam.
5 / 5
2019-05-30 14:50:52
Olaf
BARDZO DOBRZE JESTEM B.ZADOWOLONA.
2 / 5
2019-05-29 20:22:08
Marzena
Nie przestrzegają regulaminowego terminu zwrotu pieniędzy na konto w ramach zwrotu zakupionego wcześniej towaru. Tak być nie powinno.
5 / 5
2019-05-22 21:10:12
Iga
Bardzo dobra obsługa, polecam sklep
5 / 5
2019-05-22 13:30:39
Luiza
Solidna firma, Polecam zakupy.
5 / 5
2019-05-21 12:43:24
Gustaw
Nie mam zastrzeżeń .. wszystko super 😊
5 / 5
2019-05-20 10:33:44
Lucyna
Działają sprawnie i profesjonalnie , jestem bardzo zadowolona z usługi.
5 / 5
2019-05-18 21:53:09
Katarzyna
Perfekcyjne transakcje - zawsze :)
5 / 5
2019-05-16 15:40:03
Celina
Wspaniałe zakupy,jestem zadowolona.
5 / 5
2019-05-15 16:09:07
Natasza
Szybko otrzymałam swoje zamówienie
5 / 5
2019-05-15 11:19:26
Diana
Jak zawsze wszysyko w porządku
5 / 5
2019-05-10 20:26:13
Teresa
Pełen profesjonalizm, polecam.
5 / 5
2019-05-10 10:48:20
Eugenia
Oceniam bardzo wysoko obsługę sklepu, informacje na temat zamówienia przekazywane w sposób sprawny. Uwaga którą mam do ewentualnego dalszego rozważenia. Decydując się na odbiór paczki za pobraniem (oczywiście bez dodatkowych kosztów) wiąże się z tym, że jeśli zamawiało się więcej niż jeden produkt, to mogą one przyjść w różnych terminach, czyli trzeba być przygotowanym na posiadanie gotówki w rozbiciu na poszczególne produkty przy odbiorze poszczególnych produktów z tego samego zamówienia.
5 / 5
2019-05-09 15:56:15
Edward
Szybko i sprawnie. Polecam sklep.
4 / 5
2019-05-08 12:51:18
Gabriela
Bardzo miła obsługa w sklepie, znacznie gorzej z dostawcą przesyłki; nadal czekam na jej dostarczenie (8.05. godz.12.50)
1 / 5
2019-05-07 13:40:42
Emanuela
Zrezygnowałam z zamówienia, sklep i tak ponoć wysłał mi buty choć prosiłam już o zwrot pieniędzy. Ileż można czekać, sklep informował o wysyłce której nie było kilkakrotnie, awaria systemu wysyłkowego do mnie nie przemawia bo po awarii nadal towar nie został od razu wysłany. Kontakt bardzo słaby. Dalej nie wiem czy dostane zwrot pieniędzy czy towar. Porażka, nie polecam.
5 / 5
2019-05-05 20:31:51
Edmund
Wszystko w jak najlepszym porządku.
3 / 5
2019-05-02 15:34:36
Marlena
Buty miały zawyżona numerację wiec musiałam zapłacić za zwrot. Pieniądze zwrócone po maksymalnym terminie czyli 2 tyg. Żenada.
4 / 5
2019-04-29 13:08:17
Karina
Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-04-27 15:21:58
Wojciech
POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-04-23 14:15:33
Bernardeta
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, bez jakichkolwiek problemów. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-04-18 10:28:36
Olaf
Polecam, duży wybór obuwia, przystępne ceny
5 / 5
2019-04-17 15:03:52
Dominika
szybko, sprawnie i dokładnie to, o co chodziło
5 / 5
2019-04-17 13:45:22
Kinga
Polecam. Jestem zadowolona z przebiegu transakcji zakupu.
5 / 5
2019-04-17 13:22:52
Honorata
b.dobrze idealnie opisane obuwie -romiar. Jak szukam obuwia zawsz zaglądam do tego sklepu
5 / 5
2019-04-12 18:45:26
Roksana
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-04-12 15:41:44
Roman
Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Super Opisana rozmiarówka dzięki czemu wszystkie buty maja idealnie dopasowany do mnie rozmiar. Szybko tanio a buciki śliczne i wygodne. Polecam serdecznie ten sklep.
5 / 5
2019-04-12 11:52:12
Milena
Jestem bardzo zadowolona, polecam
5 / 5
2019-04-11 10:39:15
Leokadia
Polecam.szybka wysyłka.buty bardzo fajne.
5 / 5
2019-04-11 07:19:18
Oliwier
Super obsługa, szybka realizacja. Perfekcyjnie!
5 / 5
2019-04-08 17:43:13
January
Jest to kolejny zakup w tym sklepie jak zawsze super mokasyny prześliczne kolor jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu Polecam na 6+
3 / 5
2019-04-05 17:36:50
Renata
Trochę za wcześnie Ceneo poprosiło mnie o wyrażenie opinii, gdyż mija dopiero czwarty dzień od mojego zamówienia. Wysyłka dwóch par butów miała być w 24 godziny. Po dwóch dniach bez zmiany statusu zamówienia dzwoniłam i rozpoczęły się poszukiwania w magazynie zamówionych przeze mnie butów. Za każdym z trzech razów odbierali telefon natychmiast. Miałam otrzymać linki do innych butów. Po pół dnia i mojej ustnej i pisemnej rezygnacji pani zadzwoniła, że buty się znalazły, zostały od razu wysłane i dziś doszły. Druga para, w innym niż zamówiony przeze mnie kolorze, miała być wysłana dziś, ale nie mam powiadomienia na maila, więc nie zostały wysłane. Kiedy i czy będą wysłane na tą chwilę nie wiem. Oczywiście płaciłam z góry.
5 / 5
2019-04-05 10:30:10
Roman
Szybka i profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, właściwie zabezpieczona paczka
5 / 5
2019-04-04 13:37:54
Róża
Towar zgodny z ofertą. Nie zwróciłam uwagi na tęgość obuwia , przez to palce wystają z sandałek. Ogólnie buty wygodne , ładne.
1 / 5
2019-04-03 22:49:31
Beniamin
Zero informacji od sklepu czekam 4 dzień i nic o statusie paczki
5 / 5
2019-04-03 14:50:51
Klementyna
Jestem zachwycona wspólpracą ze sklepem:)
5 / 5
2019-04-03 14:15:00
Aga
Szybka wysyłka i wszystko zgodne z opisem, polecam :)
5 / 5
2019-03-27 13:05:27
Kamila
Obsługa Pani odbieraja ej telefon bardzo miła profesjonalna szybka konkretna jestem bardzo zadowolona pozdrawiam
5 / 5
2019-03-23 16:19:10
Monika
fajny sklep, dostawa blyskawiczna i towar zgodny z zamowieniem - jestem zadowolona
5 / 5
2019-03-17 16:28:19
Iwona
Transakcja przebiegla prawidlowo...zamowilam dwie pary bucikow.Jedyne co bylo nie do konca wporzadku jedna para obuwia byla przybrudzona a buty niestety sa w kolorze camel z zamszu obawiam sie czy to zejdzie...poza tym wszystko wporzadku
5 / 5
2019-03-12 18:02:28
Rafał
Realizacja zamówienia szybko i bez problemów.
5 / 5
2019-03-07 13:14:41
Lech
Polecam. Wszystko sprawnie bez zarzutu
5 / 5
2019-03-06 09:38:15
Wincenty
Super sprawna obsługa zamiana butów bardzo szybka
5 / 5
2019-03-04 09:18:08
Judyta
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2019-03-03 17:44:24
Janusz
w porównaniu z realizacją zamówienia sprzed roku zdecydowanie na duży plus. Dobry kontakt, bieżące śledzenie realizacj zamówienia.
5 / 5
2019-03-02 14:51:46
Mariola
Polecam. Bardzo profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2019-02-28 18:06:28
Urszula
Świetny sklep, towar najwyższej jakości, profesjonalna i szybka obsługa.
5 / 5
2019-02-27 22:52:39
Władysław
Wszystko ok, buty prześliczne i wygodbe
5 / 5
2019-02-21 21:42:23
Aneta
obsługa bardzo dobra,przesyłana jest informacja o realizacji zamówienia,towar również super ,fajne promocje
5 / 5
2019-02-21 19:15:39
Regina
Bardzo szybka realizacja wysyłki i dostawy. Najważniejsze, że była informacja o maksymalnym rozmiarze stopy, mam rozmiar 36, a różnie to bywa. Dzięki pełnej informacji o rzeczywistym rozmiarze mogę być w pełni zadowolona. Buty cudne z mięciutką wkładką, założyłam, a buty "jak ulał".
5 / 5
2019-02-19 16:13:07
Ziemowit
Atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-02-12 12:55:13
Krzysztof
Bardzo solidny i wiarygodny sklep, przemiła obsługa. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-02-11 12:19:54
Roman
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.. Mimo że do ostatecznego zakupu nie doszło z powodu wadliwego towaru.
5 / 5
2019-02-10 20:34:31
Eleonora
Szybka transakcja, towar adekwatny do opisu.
3 / 5
2019-02-08 09:48:44
Ludwik
Na zwrot pieniędzy za zwrócony towar czekam już 2 tygodnie. Na moje pytanie, kiedy wreszcie dostanę zwrot sklep odpisuje, że prawdopodobnie w kolejnym tygodniu. Obracają moją niemała kwotą i nic sobie z tego nie robią. W dzisiejszych czasach to się nie zdarza.
5 / 5
2019-02-08 09:33:53
Ewelina
Super! Buty przyszły bardzo szybko, nie mialam żadnych problemów z dostawą. A same buty są prześliczne, dokładnie takie jak na zdjęciach. :)
4 / 5
2019-02-07 23:40:48
Oliwier
Polecam ten sklep, ceny WOW!!!!
5 / 5
2019-02-06 09:32:30
Sandra
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2019-01-31 09:29:47
Nastazja
Uwielbiam robić zakupy w Sklepie ponieważ wysyłka jest tego samego dnia, kontakt ok. Polecam
5 / 5
2019-01-30 08:46:42
Elżbieta
Polecam zakupy na stronie arturo-obuwie.pl. Buty zgodne z opisem , dopasowany rozmiar w poszczególnych modelach.
5 / 5
2019-01-29 07:50:37
Cezary
Przede wszystkim b. szybka wysyłka, poza tym jakość obuwia LESTA jak zwykle na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-01-28 12:45:48
Lucyna
Polecam!!! Pełen profesjonalizm!!
5 / 5
2019-01-28 09:18:38
Jarosława
Profesjonalna i szybka obsługa. Transakcja przebiegła bez problemowo. Polecam.
5 / 5
2019-01-23 19:20:04
Alberta
Polecam ten sklep. Dobre ceny, wysoka jakość.
5 / 5
2019-01-23 09:56:05
Wiktor
swietne oferty, szybka dostawa
5 / 5
2019-01-22 20:55:32
Agnieszka
Szybka obsługa i sprawną wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-01-19 00:20:21
Manuela
Piękne buty, ładniejsze nawet niż na zdjęciu! Bez usterek. Błyskawiczna dostawa. Bardzo pieczołowicie zapakowane. Dziękuję!
5 / 5
2019-01-17 12:19:44
Igor
Szybko sprawnie super buciki dobra cena
5 / 5
2019-01-16 13:35:30
Idzi
Firma rzetelna i wiarygodna. Polecam!!!
5 / 5
2019-01-15 19:58:01
January
Automatycznie, intuicyjnie, szybko. Darmowa wysyłka i kod rabatowy za newsletter
5 / 5
2019-01-11 19:51:02
Bożena
super Polecam obuwie godne polecenia
5 / 5
2019-01-10 21:20:38
Beata
Jestem bardzo zadowolona super!!
1 / 5
2019-01-10 15:45:41
Milena
Przyslano mi buty w zlym rozmiarze -zamowilam 39 (o 1 rozmiar wieksze biz normalnie nosze), przyslano mi rozmiar 40. Buty sa wiec duzo za duze. Mieszkam w uk, wiec koszt odeslania ich spowrotem przyslano jest taki ze zwrot nie ma sensu. NIE POLECAM tego sklepu!!!!
5 / 5
2019-01-10 13:20:03
Aga
VERY GOOD! If the info should come automatically in English instead of Polish that I do not understand, it would be a great benefit! I mean all info, via email, status for tracking, request to give feedback, etc
5 / 5
2019-01-08 21:47:09
Izolda
Super kontakt, piękne buciki 👌🏽
5 / 5
2019-01-05 17:12:55
Barbara
Polecam sklep. Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-04 12:00:34
Bronisława
Obuwie bez wad, obsługa profesjonalna.
5 / 5
2019-01-04 09:52:45
Anastazja
Towar zgodny z opisem, buty wygodne. Jestem zadowolona z zakupu i sklepu internetowego. Na pewno skorzystam w przyszłości z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-01-04 00:26:03
Łukasz
Szybka dostawa, miła obsługa, towar odpowiada opisowi.
5 / 5
2019-01-03 12:48:29
Damian
obuwie zgodne ze zdjęciem. Spełniło moje oczekiwania.
5 / 5
2019-01-02 09:01:04
Natasza
Wszystko Ok, ale jednego z zamowionych produktow nie bylo,
5 / 5
2018-12-27 13:08:17
Emanuel
Polecam szybka dostawa, super jakości obuwie.
5 / 5
2018-12-26 18:31:29
Wacław
Szybko, sprawnie i profesjonalnie! Polecam!!!
5 / 5
2018-12-24 21:06:48
Jacek
Szybka wysyłka i zgodność towaru z opisem. Polecam
5 / 5
2018-12-19 21:45:12
Lucyna
super sprzedawca, buty zakupione w niedziele o 23:00, a we wtorek około południa córka już je miała na nogach
1 / 5
2018-12-19 14:46:07
Helena
Dwukrotne składając zamówienie po kilku dniach oczekiwania dostałam informację o braku możliwości jego realizacji. Butów na święta -brak. Propozycja dla sklepu - lepszy program do obsługi i aktualizacji stanu magazynu.
4 / 5
2018-12-19 12:04:13
Antonina
wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
4 / 5
2018-12-18 20:03:40
Jadwiga
Zamówienie nie zostało w całości zrealizowane. Brakowało 1 artykułu, pomimo wcześniejszej zapłaty. Nie było żadnej informacji dot. zwrotu pieniędzy.
4 / 5
2018-12-18 10:40:58
Damian
Bardzo dobry sklep i jakość towaru
5 / 5
2018-12-15 21:29:08
Beata
Jak najbardziej polecam. Świetna cena i szybka dostawa.
5 / 5
2018-12-12 14:39:12
Franciszek
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-12-12 13:41:46
Sergiusz
Transakcja przebiegła bez większych problemów. W sklepie online są bardzo dobre ceny....Dużo korzystniejsze niż w sklepach stacjonarnych. Kontakt z dostawcą bez większego problemu. Polecam serdecznie.
5 / 5
2018-12-11 11:08:37
Łucja
Perfekcyjna obsługa, perfekcyjny towar
5 / 5
2018-12-10 14:22:30
Amelia
Buty piękne, zgrabne i bardzo wygodne. Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie! Polecam sklep!
5 / 5
2018-12-04 11:38:15
Feliks
Miła, kulturalna i kompetentna obsługa klienta!
5 / 5
2018-12-03 22:53:47
Jolanta
Prze - perfekcyjne obuwie najwyższej jakości. Szybko, sprawnie, w pełni profesjonalnie
5 / 5
2018-12-03 11:16:03
Waldemar
Buty zgodne z opisem i natychmiastowa realizacja zamówienia. Polecam zakupy tutaj !!
5 / 5
2018-11-28 11:18:41
Władysława
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-11-27 09:09:03
Sylwester
Polecam wszystkim, wszystko sprawnie szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2018-11-24 18:15:28
Gustawa
Polecam. Pomimo napotkanych trudności STANĘLI NA WYSOKOŚCI ZADANIA. BRAWO!
5 / 5
2018-11-22 23:07:26
Paula
towar zgodny z opisem, wysyłka ekspresowa! Polecam!!
5 / 5
2018-11-22 08:14:19
Beniamin
Brak informacji o tym, że na realizacje zamówienia trzeba dłużej poczekać, ponieważ wybranych butów chwilowo sklep nie ma na stanie. Poza tym wszystko ok, POLECAM
5 / 5
2018-11-20 22:42:55
Zofia
Rewelacyjna szybkość dostarczenia towaru. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-19 10:23:40
Bogusława
Bardzo dobry sklep, korzystałam wiele razy i na pewno skorzystam jeszcze w przyszłości. Polecam.

Rzetelne opinie o Arturo-obuwie