Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ASKOT Kraków Centrum kominów i klinkieru

ASKOT Kraków Centrum kominów i klinkieru Opinie 4.8 (308)

Babińskiego 71 b
30-394
Kraków
12 262 15 17
opinie ASKOT Kraków Centrum kominów i klinkieru
4.8
308
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-15 09:56:10
Daniela
Polecam sklep ze względu na szybką wysyłkę i towar bez wad .
5 / 5
2020-02-14 14:19:53
Lidia
Paczka dostarczona w dobrym czasie nieuszkodzona.
5 / 5
2020-02-10 09:35:24
Irmina
Przy wiekszych gabarytach mogli by lepiej pakować do wysyłki. Ale ogólnie ok
5 / 5
2020-02-08 08:31:30
Robert
Zakup bezproblemowy i terminowy
4 / 5
2020-02-07 13:32:32
Teodor
Dość dobry,ale musiałem się sam dowiedzieć kiedy będzie wysłana dostawa i jakim kureirem.
5 / 5
2020-02-03 18:57:30
Mariola
Zamawiałam farbę. Dotarła szybciutko. Wszystko super
5 / 5
2020-02-03 11:15:29
Emanuela
Fachowo. Doradzili , pomogli dokonać wyboru
5 / 5
2020-01-28 09:34:41
Weronika
Towar idealnie zapakowany dostarczony w dniu wcześniej umówionym. Super. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 09:34:41
Bernard
Towar idealnie zapakowany dostarczony w dniu wcześniej umówionym. Super. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 11:58:37
Sergiusz
Profesjonalna obsluga klienta oraz bardzo szeroki asortyment towarów
5 / 5
2020-01-21 17:58:21
Ida
Szybko i sprawnie . Byłam na bieżąco informowana .
5 / 5
2020-01-20 11:31:19
Gustawa
Bardzo dobrze informacja towarze była dobra.
5 / 5
2020-01-19 13:01:00
Emanuel
Profesjonalna obsługa i bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-17 16:09:04
Marcin
POLECAM - pełny profesjonalizm - miło rozmawiać
5 / 5
2020-01-17 12:50:52
Remigiusz
Moje oczekiwania zostały spełnione, miła obsługa jak najbardziej polecam
5 / 5
2020-01-16 14:55:44
Leopold
Wszystko szybko i sprawnie polecam.
5 / 5
2020-01-15 21:37:54
Waldemar
Świetna komunikacja, towar zgodny z opisem, jedyny minus za koszty dostawy - wg mnie za wysokie.
5 / 5
2020-01-08 19:24:27
Radomir
Jestem zadowolona z zakupu i kontaktu ze sprzedawcą. Polecam
5 / 5
2020-01-08 13:09:09
Stanisława
Często korzystam z zakupów w tym sklepie, naprawdę polecam 👍👍
5 / 5
2019-12-31 09:03:44
Zuzanna
Błyskawiczna realizacja zamówienia.polecam
5 / 5
2019-12-30 12:17:02
Sławomira
Profesjonalnie, poważnie traktują klienta. Towar przerósł moje oczekiwania.
5 / 5
2019-12-28 19:14:26
Bronisław
Towar zgodny z opisem. Od zamówienia do odbioru przesyłki 2 dni robocze.
5 / 5
2019-12-28 13:37:54
Dalia
towar dostarczony zgodnie z zamowieniem
4 / 5
2019-12-26 08:42:58
Emilia
Towar zgodny z zamówieniem. Popracowałabym nad zapakowaniem ale plus za doręczenie wszystkich informacji i dokumentów.
5 / 5
2019-12-25 23:46:38
Daniel
Bardzo szybka realizacja, towar dobrej jakości
5 / 5
2019-12-25 14:12:56
Diana
Dostawa bez uwag. Na chwilę obecną komin nie został rozpakowany więc nie mogę się wypowiedzieć. Dostawa była w cenie zakupu.
5 / 5
2019-12-21 22:57:08
Inga
Super dobrze zorganizowana firma
5 / 5
2019-12-20 17:38:30
Diana
Super, szybka wysyłka, towar zgodny z oposem, polecam
5 / 5
2019-12-16 11:05:11
Stanisława
Sprawnie i w dobrej cenie. Polecam!
5 / 5
2019-12-13 13:55:57
Teresa
Bardzo polecam.Zamówiony towar zgodny z opisem . Ceny niskie w stosunku do mojego rynku lokalnego . Przesyłka starannie zapakowana i zabezpieczona .Wzór do naśladowania przez innych sprzedawców internetowych.Dziękuję
5 / 5
2019-12-13 11:26:46
Iwo
Super sprzedawca , zamówiony towar dostarczono w ciągu dwóch dni + ciągła informacja o statusie zamówienia
5 / 5
2019-12-09 16:47:35
Helena
szybko, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-09 10:34:10
Klara
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-06 13:45:08
Greta
witam nie jestem wylewny w opiniach .ale musze przyznać że jest super Rafał
5 / 5
2019-11-25 11:40:54
Bolesław
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Informacje o statucie zamówienia są aktualizowane automatycznie i przesyłane na maila. Polecam
4 / 5
2019-11-20 22:10:40
Alicja
Szybka dostawa zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-19 19:29:33
Janusz
Realizacja Piorunem takie sklepy Polecam wszystkim
5 / 5
2019-11-18 17:07:04
Gabriela
Bardzo dobra obsługa telefoniczna. Przesyłka zgodna z zamówieniem!!!
5 / 5
2019-11-16 19:16:27
Apolonia
Firma zasługuje na ocenę najwyższą jaką dysponuje do oceny
5 / 5
2019-11-14 13:22:45
Renata
Jestem bardzo zadowolony. Towar w 100% zgodny z opisem. Szybko dostarczony. Cena rewelacyjna. Polecam
5 / 5
2019-11-13 13:14:10
Edward
Profesjonalne podejscie polecam.
5 / 5
2019-11-07 17:39:10
Ignacy
Super firma,szybka dostawa zamówienia.Polecam.
5 / 5
2019-11-06 14:04:12
Alina
Wszystko dokładnie wysłane i bez uszkodzeń dostarczone
5 / 5
2019-11-06 11:32:19
Stanisława
W razie problemów szybki kontakt i wspaniała obsługa.
5 / 5
2019-11-05 20:16:42
Jan
bardzo dobry sklep ,fachowa obsługa
5 / 5
2019-10-31 11:25:41
Radomir
Polecam. Solidny sklep z towarem dobrej jakości.
5 / 5
2019-10-25 15:46:14
Wiktor
ocena pozytywna - szybko i sprawnie
5 / 5
2019-10-25 10:35:47
Bogdana
Polecam zakupy. Przystępne ceny. Bezproblemowa i kompetentna obsługa. Krótki czas dostawy.
5 / 5
2019-10-24 11:36:39
Henryka
Super szybko i przyjemnie. Rozeta kominowa wyglada swietnie 👍 dziekuje i polecam!
1 / 5
2019-10-23 17:51:15
Remigiusz
Mam nadzieję, że klienci poznają się na tej firmie i będą korzystać z oferty konkurencji.
5 / 5
2019-10-23 10:30:40
Magdalena
Pełen profesjonalizm, polecam.
5 / 5
2019-10-22 17:13:44
Dorota
Profesjonalna obsługa. Wszystko OK
5 / 5
2019-10-18 09:58:26
Anna
Pełen profesjonalizm oraz skuteczne doradztwo - dobry kontakt ze sprzedawcą.
4 / 5
2019-10-18 06:53:46
Daria
Polecam, produkt zgodny z opisem i szybko dostarczony.
5 / 5
2019-10-13 11:16:22
Zbyszko
Super. Rewelacyjny towar i obsluga
5 / 5
2019-10-09 08:38:30
Sławomir
Profesjonalna obsługa. Co zamówiłem dostałem szybko i sprawnie. Cena też atrakcyjna.
5 / 5
2019-10-06 10:59:50
Oskar
Szybko i sprawnie. Towar dobrej jakości i dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-10-05 19:25:41
Marcelina
Szybka realizacja, starannie zapakowana i zabezpieczona przesyłka
5 / 5
2019-10-05 09:48:28
Dorota
Towar zgodny z opisem ekspresowa wysyłka. Polecam serdecznie !
4 / 5
2019-09-28 22:37:55
Wiktor
Firma rzetelna i szybki czas realuzacji.
5 / 5
2019-09-27 10:06:55
Stanisław
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-09-26 06:55:20
Angelika
Jestem zadowolona z zakupów. Płytki klinkierowe bardzo ładne na kominie. Pierwsze wrażenie nie było korzystne bo płytki wydawały się za ciemne. Okazało się że jednak po ułożeniu na kominie wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciu w internecie.
4 / 5
2019-09-25 19:15:28
Miłosz
Polecam, jedna puszka zle zabezpieczona, reszta ok👍
5 / 5
2019-09-25 17:38:41
Fryderyk
Bradzo pomocna, profesjonalna firma. Bardzo uprzejme traktowanie klienta.
5 / 5
2019-09-25 15:15:53
Mirosław
Polecam. Świetny kontakt z obsługą specjalistami. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-24 12:05:40
Regina
Nie było problem, zaraz po skompletowaniu zamówienia zostało ono wysłane i dotarło na następny dzień. Polecam.
5 / 5
2019-09-24 10:55:12
Joanna
Bardzo sprawna i szybka obsługa.
5 / 5
2019-09-20 13:22:10
Jarosława
Bardzo rzetelna firma, realizacja zamówienia na wysokim poziomie, szczerze polecam.
5 / 5
2019-09-19 19:12:23
Jowita
Towar w 100% zgodny z ofertą dostawa ekspres
5 / 5
2019-09-19 16:47:45
Maksymilian
Polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem. Dostawa wzorowa.
3 / 5
2019-09-19 13:34:20
Patryk
Śrubka mocująca jest ocynkowana a powinna być chromoniklowa
5 / 5
2019-09-19 10:34:58
Alfred
Szybka realizacja zamówienia, produkt dobrze zabezpieczony, jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-09-14 11:03:37
Jakub
Polecam sklep, bardzo szybka dostawa towaru w moim przypadku - farba 5 litrów. Cena bardzo konkurencyjna, towar zapakowany na 6 :) Tak trzymać, Poleeeeeeeeeeeeeccccccaaaaaaaaaaaaaaam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-09-13 17:03:06
Izyda
Szybko i sprawnie. Zakupiony klinkier zapakowany w sposób wzorowy. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-09-13 12:06:35
Andrzej
Potrzebowałem na cito farby oraz impregnatu. Wieczorem złożyłem zamówienie, rano przesłałem potwierdzenie przelewu i w tym samym dniu wyszła do mnie już paczuszka. Dziękuję i pozdrawiam
5 / 5
2019-09-13 09:08:25
Izyda
Bardzo dobra i profesjonalna pomoc ze strony pracownika Askot.
4 / 5
2019-09-12 21:07:00
Bogdana
Nie mam zastrzeżeń. Zakupy przebiegały sprawnie. Słabszą stroną realizacji zamówienia był brak bieżących informacji odnośnie miejsca, w którym jest przesyłka. Przydałby się sms z informacją o planowanym terminie doręczenia towaru. Zakupiony towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-11 14:44:25
Eugenia
Super. Informacja na każdym etapie zamówienia.
5 / 5
2019-09-09 18:50:39
Robert
Polecam. Bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2019-09-05 22:30:44
Mirosław
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-09-05 11:35:35
Gabriela
Profesjonalna obsługa artykuł dostarczony bardzo szybko.
5 / 5
2019-09-03 11:50:33
Ida
Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie. Dostawa bardzo szybka, wszystko dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem w transporcie.
5 / 5
2019-09-02 13:07:39
Justyna
Bardzo szybka dostawa zamówionego kominka wentylacyjnego. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-08-31 18:26:29
Donata
Bardzo solidna firma, na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia, Towar otrzymałam szybko. Dodatkowym atutem jest szybkie zaksięgowanie płatności ( popołudniu przelałam płatność, na drugi dzień rano otrzymałam informację o zaksięgowaniu).
5 / 5
2019-08-30 10:51:07
Klementyna
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-28 14:10:35
Roman
Firma działa profesjonalnie, polecam
5 / 5
2019-08-28 10:29:13
Tadeusz
zakupy dokonane w sklepie askot po raz n-ty, i po raz n-ty blyskawicznie i bez jakichkolwiek problemow
5 / 5
2019-08-28 10:27:48
Zofia
Szybko sprawnie profesjonalnie
4 / 5
2019-08-27 06:40:09
Nina
Bardzo mila obsluga , szybka realizacja zamowienia. Polecam
5 / 5
2019-08-26 15:08:58
Ewelina
Profesionalne podejście do klienta. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-08-26 12:43:33
Leon
Bardzo solidna firma. Towar zgodnie z zamówieniem, szybka dostawa.
5 / 5
2019-08-23 13:12:40
Zbigniew
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-08-23 12:47:48
Zdzisław
Cena zakupu minimalna 10zl dlatego musiałem kupić 3 razy to samo ażeby zostało wysłane.
5 / 5
2019-08-23 07:35:42
Eryka
Wszystko przebiegło poprawnie.
5 / 5
2019-08-22 22:21:04
Cyprian
Wszystko przebieglo sprawnie ,od zamowienia do odbioru.
5 / 5
2019-08-22 17:08:43
Karol
Polecam bardzo szybko i be problemowo. Towar dobrze apakowny.
5 / 5
2019-08-21 21:48:58
Oleg
Wszystko Ok szybko sprawnie Towar zapakowany doskonale Polecam
5 / 5
2019-08-20 08:19:36
Bolesław
Żadnych zastrzeżeń. Kontrahent godny polecenia. Kolejny raz jestem zadowolona z zakupu i w przyszłości będę kupować właśnie u tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-08-19 21:50:34
Angelika
Polecam. Szybka wysyłka, dobrze zapakowana.
5 / 5
2019-08-16 07:08:00
Marlena
Profesjonalna i MIŁA obsługa.
5 / 5
2019-08-14 13:00:34
Hanna
Zamówienie dostarczono blyskawicznie. Zostało wysłane 10 minut (!!!) po zamówieniu. Świetna obsługa i kontakt ze sprzedającym. Bardzo korzystne ceny i bogaty wybór towarów. Polecam.
5 / 5
2019-08-09 14:08:44
Krystian
Wszystko super! Nie mam zastrzeżeń. Polecam!
5 / 5
2019-08-07 22:39:19
Julita
Kontakt bardzo dobry i profesjonalny.
5 / 5
2019-08-02 16:03:35
Zbyszko
Fachowa obsługa. Udane zakupy.
5 / 5
2019-08-02 11:44:02
Lucyna
Bez problemów, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-08-01 12:20:35
Wera
Transkacja przebiegła sprawnie, towar zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-08-01 10:37:50
Kamil
Wszystko super, doskonale zabezpieczona przesyłka
5 / 5
2019-07-30 15:31:11
Elwira
Polecam - rzetelność i profesjonalizm
5 / 5
2019-07-30 14:00:22
Leokadia
Polecam ten sklep. Pan z obsługi dzwonił do mnie 2 razy aby poinformować o zamówionym towarze.
5 / 5
2019-07-27 16:52:08
Oksana
Sklep w porządku. Szybka dostawa, ceny przystępne
5 / 5
2019-07-26 16:11:44
Janina
Wszystko super. Jakość produktu, czas realizacji zamówienia oraz indywidualne podejście do klienta.
5 / 5
2019-07-26 07:55:43
Ignacy
Bardzo sprawna transakcja, miła obsługa,szybka dostawa
5 / 5
2019-07-25 10:24:50
Alicja
Pełny profesjonalizm. Polacam
5 / 5
2019-07-23 23:47:35
Idzi
Wszystko ok szybka dostawa. Polecam 👍🏼
4 / 5
2019-07-23 19:23:02
Lech
Dobra konsultacja telefoniczna. Szybka wysyłka. Zdjęcia wstawek kominowych do poprawienia na stronie sklepu.
5 / 5
2019-07-23 12:38:44
Natalia
tanio, szybko, solidnie opakowane - polecam
5 / 5
2019-07-19 10:40:53
Nastazja
Bez zarzutu, mogę spokojnie wszystkim polecić
5 / 5
2019-07-19 08:32:34
Zygmunt
Sprawnie, bezproblemowo, informacje na bieżąco. Rewelka
5 / 5
2019-07-19 08:20:45
Leokadia
Towar zgodny z zamówieniem.Polecam
5 / 5
2019-07-19 06:59:49
Marina
Kolejny raz jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2019-07-18 22:10:16
Anastazja
Firma ma problemy z systemem (dodawanie do koszyka działa, po czym się okazuje, że towaru nie ma), w dodatku sprzedaje też stare farby, pełne grud. Wciąż czekam na odpowiedź na moją reklamację.
5 / 5
2019-07-18 13:31:52
Zbyszko
Szybki profesjonalny serwis. Dobra komunikacja internetowa.
5 / 5
2019-07-17 10:55:48
Bernardeta
Błyskawiczna wysyłka. Polecam!!
5 / 5
2019-07-13 11:22:36
Lidia
Super sprzedawca towar skrupulatnie zabezpieczony polecam serdecznie
5 / 5
2019-07-09 15:00:39
Fabian
Firma solidna. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-08 11:22:41
Kaja
Polecam z czystym sumieniem. Nie jest to pierwszy zakup w tym sklepie i nie ostatni.
5 / 5
2019-07-05 14:56:46
Tadeusz
Szybka i sprawna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-07-03 09:46:59
Piotr
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-07-02 11:04:45
Urszula
Bardzo wysokie koszty przesyłki.
5 / 5
2019-07-01 21:35:38
Luba
Szybko , sprawnie , konkretnie . polecam
4 / 5
2019-07-01 10:25:28
Zdzisław
Jestem zadowolony z zamówionych towarów jak i z solidnie zapakowanej przesyłki.
5 / 5
2019-07-01 09:25:27
Karolina
pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji polecam
5 / 5
2019-07-01 09:25:27
Daniela
pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji polecam
5 / 5
2019-06-28 09:54:42
Konstanty
Rewelacyjnie szybka realizacja.
5 / 5
2019-06-27 13:03:41
Apoloniusz
Bardzo profesjonalne podejście do sprzedaży internetowej.
5 / 5
2019-06-21 11:51:05
Wera
Rzetelna firma, towar spełnia wymagania ,dostawa w umówionym czasie ,polecam.
5 / 5
2019-06-21 10:58:54
Hanna
po raz kolejny korzystal z uslug tego sklepu i niezmiennie jestem z tego zadowolony
5 / 5
2019-06-20 21:04:27
Alina
Wszystko w jak najlepszym porządku, Pełen profesjonalizm. POLECAM!!!!
5 / 5
2019-06-20 11:45:47
Greta
Polecam. Przesyłka doszła następnego dnia.
5 / 5
2019-06-19 11:05:01
Dorota
Wszystko przebiegło w porządku. Jest super.
3 / 5
2019-06-11 00:54:32
Sebastian
Kupiłem 400 sztuk cegły klinkierowej pełnej okazało się że ok 200 sztuk jest uszkodzonej nie wiem co mam myśleć o tym przekręcie
5 / 5
2019-06-06 11:18:44
Cyprian
Szybka realizacja zamówienia towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-05 22:13:01
Janusz
Super sklep. Fachowcy w swojej dziedzinie. Polecam
5 / 5
2019-06-04 13:28:55
Sylwia
Polecam sklep. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Rozsądna cena towaru.
5 / 5
2019-06-03 14:30:52
Żaneta
fachowość w każdym względzie
5 / 5
2019-05-31 20:31:47
Edward
Polecam. Bardzo dobry kontakt, płytki zapakowane profesjonalnie.
5 / 5
2019-05-30 11:49:29
Janina
Zamówienie zostało zrealizowane szybko.Towar starannie zapakowany dotarł po 2 dniach .Polecam .
5 / 5
2019-05-30 11:40:07
Witold
Dokonywałem zakupów po raz pierwszy.
5 / 5
2019-05-30 10:18:50
Laura
Super ok. Polecam sklep internetowy
1 / 5
2019-05-29 14:08:00
Bogdan
w piatek zamowilem, dzisiaj jest sroda po poludniu a zaplaconego towaru nie ma. Jak na razie FATALNIE!!!!!
5 / 5
2019-05-28 10:28:41
Leon
Bardzo dobrze działający sklep internetowy. Na każdym etapie zamówienia otrzymywałem informację, co się dzieje z towarem a później z przesyłką. I wszystko szybko i zgodnie z otrzymywanymi informacjami. POLECAM!
5 / 5
2019-05-28 09:52:35
Cecylia
polecam, to moj kolejny zakup w askot
5 / 5
2019-05-24 21:43:23
Izabela
Brawo szybko i konkretna informacje o etapach
5 / 5
2019-05-24 14:42:34
Adrian
Super firma dobre ceny bardzo szybka realizacja zamówienia polecam!!!!!!
5 / 5
2019-05-24 10:24:05
Angelika
Polecam sklep pelen profesjonalizm, bardzo dobrze zabezpieczony towar na czas transportu.
5 / 5
2019-05-23 11:32:26
Oskar
towar zgodny z zamówieniem , polecam
5 / 5
2019-05-20 21:31:27
Konrad
Szybko i profesjonalnie.Polecam
5 / 5
2019-05-18 13:16:07
Oskar
według mojego zdania sklep jest ok w takim sklepie warto robić zakupy. paczka dotarła w terminie bez problemów. jestem zadowolona z obsługi.
5 / 5
2019-05-14 12:40:54
Norbert
Zakupy bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2019-05-13 08:53:05
Ksenia
Super sklep. Towar z górnej półki. Polecam
5 / 5
2019-05-03 11:53:08
Fryderyk
Bardzo dobry sprzedawca.Rzetelnie informuje o przesyłce.Szybki sprawnie bez konfliktów.
5 / 5
2019-05-01 12:19:23
Stefania
Solidnośc, wiqrygodnośc, dotrzymywanie terminów - to główne cechy ASKOT. POLECAM.
5 / 5
2019-04-18 23:14:24
Błażej
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-04-14 09:46:15
Oskar
Bardzo dobry sklep paczkę z płytkami zapakowali w taki sposób że bombki można w niej przewozić,profesjonalnie szacunek dla klienta
5 / 5
2019-04-09 09:48:15
Fabian
Bardzo dobry sklep z przyjazną obsługą.. Polecam
5 / 5
2019-03-28 13:07:52
Oskar
Jestem zadowolona, chociaż wolałabym od razu wiedzieć, że na zamówienie będę czekać tydzień. Mimo wszystko polecam. Dobry kontakt z klientem.
3 / 5
2019-03-07 17:37:33
Jakub
cena wysyłki na stronie sklepu była inna niż w rzeczywistości
2 / 5
2019-03-06 10:56:55
Bernardeta
Wysyłką br. Szybka i za to dziękuję ale redukcja nie chciała wejść na rurę A jak już została Anita za pomocą deski i młotka to nie chciała wejść do pieca za żadne skarby. A teraz nie można ja ściągnąć z rury chyba że tylko gumowka rozciąc i zdjąć.Rura jest nie dokładnie wymiarowo wykonana zmarnowslem 90 zł.
5 / 5
2019-02-24 16:20:47
Eugeniusz
Towar został dostarczony szybko w stanie idealnym polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2019-02-15 17:40:38
Marlena
Sprawna obsługa przez telefon informacje żetelne nadpłata zwrócona szybko towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-18 17:21:31
Zygfryd
Super Sklep! Błyskawiczne wysyłki! POLECAM!!!
5 / 5
2019-01-17 08:37:03
Mikołaj
Wszystko w porządku, bardzo dobry i szybki kontakt.
5 / 5
2019-01-04 16:19:05
Roksana
Miła i rzetelną obsługa. Bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Informacje o statusie zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-12-19 14:30:58
Bernard
Wzorowy sprzedawca. Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Towar spakowany pierwszego dnia roboczego po zamówieniu o godzinie 7 rano. Nazajutrz przesyłka dotarła pod wskazany adres. To nie był mój pierwszy zakup w ASKOT - zawsze było tak samo. Pełen profesjonalizm. Mistrzostwo świata. Gratuluję.
5 / 5
2018-12-12 14:25:33
Gabriel
Polecam profesjonalne podejscie do realizacji zamówienia
5 / 5
2018-11-30 09:49:13
Renata
Szybka i bez problemowa sprzedaż
5 / 5
2018-11-28 13:38:23
Sergiusz
polecam bardzo szybka obsługa i solidna.
5 / 5
2018-11-23 09:28:21
Renia
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam wszystkim zakupy w sklepie Askot
5 / 5
2018-11-08 09:46:05
Olaf
PROFESJONALNIE I SZYBKO ,POLECAM.
5 / 5
2018-11-02 19:29:07
Beata
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-10-18 22:47:39
Emanuela
Super, przesyłka zrealizowana w 24h. Towar dobrze zapakowany. Polecam.
4 / 5
2018-10-12 10:05:13
Albert
Przebiegło wszystko sprawnie. Polecam☺
4 / 5
2018-10-04 22:57:27
Krzysztof
Wszystko przebiegło bez żadnego problemu.Nie mam zastrzeżeń i polecam sklep.
5 / 5
2018-10-04 08:36:39
Dawid
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2018-10-01 11:35:49
Tomasz
szybko, sprawnie i zgodnie z ustaleniami, Polecam!
5 / 5
2018-09-21 09:21:56
Roma
Szybko, sprawnie, cegła świetnej jakości
5 / 5
2018-09-18 16:05:57
Renia
super szybka realizacja zamówienia polecam
5 / 5
2018-09-18 09:32:53
Alicja
rewelacja pod każdym względem . polecam!!!
5 / 5
2018-09-15 16:50:45
Julita
Świetna, szybka obsługa. Wzorcowe zapakowanie.
5 / 5
2018-09-15 11:15:12
Lucyna
wszystko ok farby takie jak zamawiałam
5 / 5
2018-09-13 08:16:55
Brunon
Wszystko ok, super kontakt, szybkie załatwienie sprawy
5 / 5
2018-08-04 22:01:05
Eliza
Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-08-02 10:45:55
Weronika
Zakupy przebiegły szybko i bezproblemowo. Gorąco polecam
5 / 5
2018-08-02 10:26:44
Sylwia
Świetna, szybka obsługa. Rewelacyjnie zapakowany towar. Polecam bez żadnych zastrzeżeń.
4 / 5
2018-07-13 12:33:45
Filip
O brakach zamówionego towaru zostałem poinformowany zdecydowanie za późno (po trzech dniach roboczych), mimo iż pierwotnie czas realizacji zamówienia wynosił 24h. Poza tym faktem nie mam zastrzeżeń do sklepu.
5 / 5
2018-07-11 09:15:11
Laura
Świetnie zorganizowany i profesjonalny kontakt z klientem. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-07-03 17:00:24
Lech
Sama obsługa zakupu wzorowa. Czas dostawy zaskakująco krótki. Tyle że towar musiałem zwrócić i czekam na zwrot kasy. Jedyne czego można się przyczepić to brak danych dokładnych danych o wymiarach produktu na stronie sklepu albo są dobrze ukryte.
5 / 5
2018-06-28 23:43:05
Mieczysława
solidny sklep internetowy, materiał dokładnie taki jaki zamówiłem, informacje meilowe na bieżąco o stanie zamówienia, szczerze polecam sprzedawcę
5 / 5
2018-06-27 21:01:27
Błażej
Super dostawca , fajny, konkretny i expresowy
5 / 5
2018-06-15 13:39:24
Emanuela
Firma solidna i szybko realizuje zamówienie.

Rzetelne opinie o ASKOT Kraków Centrum kominów i klinkieru