Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aspen-Play

Aspen-Play Opinie 4.7 (307)

Wiejska 48
32-600
Oświęcim
501161558
opinie Aspen-Play
4.7
307
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-12-06 07:15:29
M...
Ktoś z tego numeru ciagle do mnie dzwoni, minimum raz dziennie. Nie mam pojęcia czemu, po odebraniu włącza się sekretarka. Kiedyś nagrali się przypadkiem na skrzynkę jak się kłócą i ktoś mówi do kogoś "kur.... Nie mów mi co mam robić". Żenada
5 / 5
2019-06-06 10:36:52
Klara
Polecam. Błyskawiczna odpowiedź. Bardzo dobre jakościowo tonery. To są kolejne moje zakupy od tej firmy i naprawdę jestem zadowolona.
5 / 5
2019-02-19 13:58:32
Aniela
Dobry kontakt. Towar zgodny z opisem.Polecam.
1 / 5
2019-02-13 15:32:11
Ida
Brak jakiegokolwiek kontaktu . Nie odbierają telefonów , nie odpisują na mejle . Czekam juz ponad 1,5 tygodnia za zamówionym towarem. To był mój ostatni raz kiedy zamówiłam tonery w tej firmie.
5 / 5
2019-01-31 08:54:57
Adam
Zamówienie dostarczone szybko i bez problemów. Kontakt ze sklepem dobry, głównie przez e-mail, ponieważ nie można było dodzwonić się na numery podane na stronie. Bardzo mili i pomocni.
5 / 5
2019-01-22 22:37:59
Irma
Dobre zakupy za rozsadna cene.
5 / 5
2019-01-03 20:23:11
Anna
Polecam. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Informacja SMS o kolejnych etapach procesu wysyłki.
4 / 5
2018-12-10 13:02:51
Zygmunt
Szybka dostawa, profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-11-28 02:12:11
Bronisława
Szybka wysyłka , produkt zgodny z opisem w atrakcyjnej cenie Polecam
5 / 5
2018-11-12 10:53:48
Agnieszka
Polecam. Kiedyś przypadkowo trafiłam na firmę.. szukałam tuszu ;-) Od tamtej pory korzystam tylko z tej firmy. Kupuję na zapas ;-) Solidni. Konkretni. PEWNIAK
5 / 5
2018-11-02 22:14:00
Ignacy
Rzetelna i szybka firma! Bardzo polecam!!
5 / 5
2018-11-01 18:33:27
Bogusław
Jestem zadowolony z przebiegu transakcji. Towar zgodny z opisem. Toner Samsung ML-1660 ML-1665 SCX-3200 zamiennik nowy MLT-D1042S (TS1660N-T). towar nowy a za ta cenę nie zregenerujemy stary toner.
1 / 5
2018-10-30 21:50:10
Benedykt
Nie jestem zadowolony z zakupów czekam 5 dzień za towarem gdzie miał być w 24 h juz u mnie nie polecam
5 / 5
2018-10-28 16:32:25
Ida
Towar zgodny z opisem, szybka, bezpieczna przesyłka, konkurencyjna cena, transakcja bez zastrzeżeń. Polecam!
3 / 5
2018-10-07 18:46:31
Eligiusz
Aspen- office nie wysłał paczki po otrzymaniu przelewu bankowego, więc widząc w systemie, że nic się nie dzieje, przesłałem mailem potwierdzenie przelewu. Na paragonie otrzymanym z towarem widnieje inna (wyższa) cena niż w potwierdzeniu zamówienia i fakturze proforma. Zamiast do paczkomatu towar wysłano kurierem.
5 / 5
2018-10-02 09:42:40
Jadwiga
Rzetelna,solidna spełniające oczekiwania klienta.
5 / 5
2018-09-28 15:03:47
Klaudiusz
Bardzo dobra , sprawna i rzetelna obsługa.
5 / 5
2018-09-01 11:35:32
Sylwester
szybka i profesjonalna realizacja zamówienia
5 / 5
2018-08-30 18:39:26
Stefania
Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła bezproblemowo ☺️
5 / 5
2018-08-08 12:09:34
Róża
jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, zamówiony towar spełnił moje oczekiwania:)

Rzetelne opinie o Aspen-Play