Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Auchan

Auchan Opinie 1.4 (108)

Eichhornstraße 3
10-785
Berlin
( brak )
opinie Auchan
1.4
108
Opinii

Źle

1 / 5
2024-06-04 06:10:09
Maciej
Niedawno wprowadzono nową stronę internetową zakupów "nowy Auchan". To kompletna tragedia. O ile "stara strona " wyszukiwała bez problemu wypisywane produkty to nowa ich nie widzi. Po co było zmieniać? Jakość dostawy też się ostatnio pogorszyła. Moje zamówienie zamówienie miało dotrzeć pomiędzy 16-18. Potem dostałem powiadomienie, że dotrze o godz. 21.22. Później dostałem powiadomienie, że zostaje anulowane. Ostatecznie chyba zrezygnuję z zakupów internetowych w Auchan. Wybiorę inny sklep internetowy z dostawą.
1 / 5
2024-05-22 16:08:50
Danuta
Tragedia w supermarket kilce korona praktycznie nie ma zaopatrzenia
1 / 5
2024-04-24 11:42:43
iza
Brak Lodówek na piwo alkoholowe w Auchan marki. Nie polecam wole iść obok do biedronki tam przynajmniej jest zimne piwo.
5 / 5
2024-03-27 07:54:36
Izabella
Super obsługa Pani z nr 138 szybko z sercem z podejściem do klienta z powołania Zabrze Skubacza .
1 / 5
2024-03-27 04:36:01
Wrocławianka
Od wielu lat jestem klientka ale to co ostatnio sie dzieje w tym sklepie to szok cenowy.Ceny na półkach niezgodne z cenami przy kasie.Teraz jest to nagminne.Ten sklep trzeba omijać wielkim łukiem zeby nie stracic kasy i nerwów.Ceny z kazdym dniem rosna.A zwrotow garmazerki nie ma.Jrsli chcesz zaoszczedzic czas i nerwy omijaj Auchan Hiprrmarkiet Kobierzyce
1 / 5
2024-03-26 11:32:08
Magdalena
Obsługa średnia,ochroniarze powinni chyba pilnować parkingów, są aroganccy,chińscy,szukający w każdym kliencie potencjalnego zlodzieja
1 / 5
2024-03-15 12:48:40
Jarek
Ten sklep to jakaś farsa. Zachciało mi się spróbować czegoś innego niż moi sprawdzeni dostawcy. Nigdy więcej. Zamienione produkty. Braki. Rozpadające się opakowania. Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie polecam. Omijajcie to z daleka
1 / 5
2024-03-12 14:18:18
Sylwia
Auchan Płock , korzystam rzadko bo mam daleko, ale byłam w okolicy więc wstąpiłam. Zakupiłam min. opak. BORÓWEK AMERYKAŃSKICH i pomidory koktajlowe na wagę. Wczoraj zrobiłam do pracy omleta z tymi borówkami, dziś myślałam że zwymiotuje przy biurku w pracy. Stęchlizna taka w buzi po ugryzieniu.. Coś nieprawdopodobnego! Jakby leżały zakopane w starej piwnicy sto lat. Do teraz mam ten smak w buzi. W opak. nie ma pleśni , sprawdziłam dokładnie, po otwarciu pudełka nic nie czuć, ale po spróbowaniu dramat. Tak samo pomidory koktajlowe na wagę.. Sos musiałam również wyrzucić bo był paskudny. Nie było mi dane dziś jeść , dziękuję bardzo już napewno nie wrócę.
1 / 5
2024-03-02 13:49:16
Magdalena
Omijajcie Auchan.zatrudnieni ludzie i ochrona to masakra.sprawdzaja często kobietom torebki i siatki z zakupami.w przypadku niezgodności wg nich wzywają policję,która daje mandat niewinnej osobie.
3 / 5
2024-03-02 08:27:40
Darek
Kupuję w tej sieci od lat. Bo ceny były dobre i duży wybór. Średnio trzy razy w miesiącu. Jeszcze w pandemii jeździłem te kilka kilometrów i stałem 50ty w kolejce, mimo że mam Kaufland, Netto, Biedronkę i Lewiatana na osiedlu. Teraz ceny się zrównały i opłacalność przejazdów spadła. Jeszcze czasem do Was jadę po dosłownie jeden produkt i przy okazji robię inne zakupy ale już niedługo. Ponieważ wkurza mnie konieczność odmowy darowizny przy kasie na terminalu. Może niejeden powie, że czepiam się bzdur, ale jestem dziecko komuny i nakazów mam dość. Kasjerka powiedziała, że jeśli nie wcisnę tak lub nie, system nie przyjmie mojej zapłaty. Chcę przyjść, przyłożyć kartę i tyle. Niech sobie ten guziczek będzie, ale tylko dla darczyńców. W taki sposób wraca komuna.
2 / 5
2024-02-29 04:53:08
Grzegorz
Dziwni ludzie zatrudnieni . Właśnie przed chwilą . W Auchan Wola Park Warszawa Mazowieckie . Górczewska. W Punkcie obsługi klienta . Wysyłali do konkurencji by kupić doładowanie do cieci Lycamobile . Mimo tego iż posiadają w ofercie Doładowania do tego operatora . A wiem bo wcześniej dokonywałem zakupu. Niebyło by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt iż sieć handlowa dolicza za każde doładowanie złotówkę. Czy naprawdę kasjerzy i pracownicy punktu obsługi klienta nie lubili by sieć zarabiała . Z każdego zakupu dostaje prowizję . sprzedawca. W tym wypadku sieć. Widocznie nie rozumie dyrektor marketingu iż nie chodzi o to by klient kupił produkt w tym wypadku doładowanie lecz by kupił w naszej sieci handlowej. Zasada w handlu prosta jak lufa karabinu. Nie ważne by klient miał coś lecz ważne by to my byliśmy sprzedawcami . O to przecież walczą operatorzy. Nie by klient miał dostęp do usługi głosowej lecz bym to ja jako operator był dostawcą . Dlatego zastanawia fakt dla kogo i ile daje sieć z tych doliczanych środków ? Skoro pracownik odsyła do sieci konkurencyjnej . Nie robi tego byle nic nie robić lecz
1 / 5
2024-02-20 05:57:15
Joanna
Wczoraj kupiłam paczki w opakowaniu ,pakowane po 10 sztuk są okropne ,smak goryczy i pieczenie w buzi.Co wy sprzedajecie chcecie ludzi otruć ! Białystok Produkcyjna
5 / 5
2024-02-17 08:31:58
Darek
Wielkie podziękowania dla pań z cukierni Auchan Rumia za zrobienie pysznych tartaletek z budyniem i owocami, zamówione w piątek a w sobotę rano świeże i piękne były do odebrania, wielkie dzięki, córka bardzo zadowolona 😁👍
1 / 5
2024-02-12 11:21:46
Kamil
Auchan Kraków Bronowice, Bonarka totalny bałagan na półkach i ogromne dziury na regałach brakuje podstawowych artykułów.Przeterminowane i nieświeże artykuły.Pracownika nie można wogóle znaleść.Jak się zapytasz o cokolwiek to tekst ja nie jestem z tego działu pracuję tylko czasowo.Dobrze,że jeszcze jest stary hipermarket po Real i Geant tam jeszcze są pracownicy co chcą pracować,ale słychać że obecna dyrektorka robi wszystko by się pozbyć pracowników.Byłem świadkiem jak pani darła się na pracownika,że nie nadaje się do niczego.Ogólnie już słychać wsród znajomych,że nikt nikogo nie szanuje, a firma w żaden sposób tego nie docenia.Lubiłem ten sklep,ale to już nie ten sklep co dawniej.Może warto się zainteresować co się dzieje
1 / 5
2024-02-02 03:41:28
Dorota
Wczoraj (1.02.br)byłam w Auchan w Jankach,starsza Ukrainka(raczej tak,akcent itp),ciemne długie włosy na dziale wędliny,pokroiła mi wybrana przeze mnie kiełbasę po 29,90 kg,a nabila na wadze cenę szynki po 58,90 za kg. Zauważyłam po powrocie do domu. Czyli nabiła,ale mnie w butelkę. Sprawdzajcie nie tylko ceny innych produktów, ale także tych że stoisk na wagę
1 / 5
2024-02-01 08:00:02
Jerzy
Dzisiaj Auchan Swadzim oszukał mnie na 6,39 zł. Wcisnęli mi na paragon chałke której wcale nie kupowałem. Jak to możliwe? Czyżby mieli taki program który automatycznie wciska ludziom jakieś towary ? Może to niewiele te 6 zł. ale zawsze oszustwo.
1 / 5
2024-01-29 10:53:26
Jerzy M
D.otyczy Auchan W-wa ul. Sobieskiego. Zła informacja o jabłkach. Na półkach jest informacja; Jabłka i w zależności w zależności od asortymentu podana cena. Przy wadze wybierając Jabłka mamy kilka rodzajów, jedna podana jest nieznana kategoria: jabłka typu B, C. Dopiero po naciśnięciu można stwierdzić jaka to cena. Nie można narażać klientów na posądzenie o oszustwo jeśli nie zauważy co kupił. natychmiastowa zmiana informacji na jednolitą i
1 / 5
2024-01-29 00:44:21
Piotr
Strzelców Bytomskich M1 No bez przesady co przyjdę na dział serami za każdym razem to samo staram się kupić ser ale nie mogę bo nikt mi go nie chce pokroić pani stojąca obok informuje że zaraz kogoś po prosi, ale panie przewznie odmawiają twierdząc że to problem bo będą musiały myć maszynę lub nie potrafią. Po prostu kpina
4 / 5
2024-01-28 04:44:13
Pola
Auchan Strzelców Bytomskich Przykro słuchać w jaki sposób menadżerowie traktują pracowników odzywki i ton Byłam światkiem gdzie pracownica się popłakała Mobing Mobing i jeszcze raz. Mobing
5 / 5
2024-01-26 05:19:14
Roman
Sklep Auchan w Gdańsku przy Szczęśliwej to mój ulubiony sklep. Bardzo duży wybór, świeże ryby warzywa i owoce. Pojemny sklep i dobra obsługa. Polecam!

Rzetelne opinie o Auchan