Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Auchan

Auchan Opinie 1.3 (132)

Eichhornstraße 3
10-785
Berlin
( brak )
opinie Auchan
1.3
132
Opinii

Źle

2 / 5
2024-02-29 04:53:08
Grzegorz
Dziwni ludzie zatrudnieni . Właśnie przed chwilą . W Auchan Wola Park Warszawa Mazowieckie . Górczewska. W Punkcie obsługi klienta . Wysyłali do konkurencji by kupić doładowanie do cieci Lycamobile . Mimo tego iż posiadają w ofercie Doładowania do tego operatora . A wiem bo wcześniej dokonywałem zakupu. Niebyło by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt iż sieć handlowa dolicza za każde doładowanie złotówkę. Czy naprawdę kasjerzy i pracownicy punktu obsługi klienta nie lubili by sieć zarabiała . Z każdego zakupu dostaje prowizję . sprzedawca. W tym wypadku sieć. Widocznie nie rozumie dyrektor marketingu iż nie chodzi o to by klient kupił produkt w tym wypadku doładowanie lecz by kupił w naszej sieci handlowej. Zasada w handlu prosta jak lufa karabinu. Nie ważne by klient miał coś lecz ważne by to my byliśmy sprzedawcami . O to przecież walczą operatorzy. Nie by klient miał dostęp do usługi głosowej lecz bym to ja jako operator był dostawcą . Dlatego zastanawia fakt dla kogo i ile daje sieć z tych doliczanych środków ? Skoro pracownik odsyła do sieci konkurencyjnej . Nie robi tego byle nic nie robić lecz
1 / 5
2024-02-20 05:57:15
Joanna
Wczoraj kupiłam paczki w opakowaniu ,pakowane po 10 sztuk są okropne ,smak goryczy i pieczenie w buzi.Co wy sprzedajecie chcecie ludzi otruć ! Białystok Produkcyjna
5 / 5
2024-02-17 08:31:58
Darek
Wielkie podziękowania dla pań z cukierni Auchan Rumia za zrobienie pysznych tartaletek z budyniem i owocami, zamówione w piątek a w sobotę rano świeże i piękne były do odebrania, wielkie dzięki, córka bardzo zadowolona 😁👍
1 / 5
2024-02-12 11:21:46
Kamil
Auchan Kraków Bronowice, Bonarka totalny bałagan na półkach i ogromne dziury na regałach brakuje podstawowych artykułów.Przeterminowane i nieświeże artykuły.Pracownika nie można wogóle znaleść.Jak się zapytasz o cokolwiek to tekst ja nie jestem z tego działu pracuję tylko czasowo.Dobrze,że jeszcze jest stary hipermarket po Real i Geant tam jeszcze są pracownicy co chcą pracować,ale słychać że obecna dyrektorka robi wszystko by się pozbyć pracowników.Byłem świadkiem jak pani darła się na pracownika,że nie nadaje się do niczego.Ogólnie już słychać wsród znajomych,że nikt nikogo nie szanuje, a firma w żaden sposób tego nie docenia.Lubiłem ten sklep,ale to już nie ten sklep co dawniej.Może warto się zainteresować co się dzieje
1 / 5
2024-02-02 03:41:28
Dorota
Wczoraj (1.02.br)byłam w Auchan w Jankach,starsza Ukrainka(raczej tak,akcent itp),ciemne długie włosy na dziale wędliny,pokroiła mi wybrana przeze mnie kiełbasę po 29,90 kg,a nabila na wadze cenę szynki po 58,90 za kg. Zauważyłam po powrocie do domu. Czyli nabiła,ale mnie w butelkę. Sprawdzajcie nie tylko ceny innych produktów, ale także tych że stoisk na wagę
1 / 5
2024-02-01 08:00:02
Jerzy
Dzisiaj Auchan Swadzim oszukał mnie na 6,39 zł. Wcisnęli mi na paragon chałke której wcale nie kupowałem. Jak to możliwe? Czyżby mieli taki program który automatycznie wciska ludziom jakieś towary ? Może to niewiele te 6 zł. ale zawsze oszustwo.
1 / 5
2024-01-29 10:53:26
Jerzy M
D.otyczy Auchan W-wa ul. Sobieskiego. Zła informacja o jabłkach. Na półkach jest informacja; Jabłka i w zależności w zależności od asortymentu podana cena. Przy wadze wybierając Jabłka mamy kilka rodzajów, jedna podana jest nieznana kategoria: jabłka typu B, C. Dopiero po naciśnięciu można stwierdzić jaka to cena. Nie można narażać klientów na posądzenie o oszustwo jeśli nie zauważy co kupił. natychmiastowa zmiana informacji na jednolitą i
1 / 5
2024-01-29 00:44:21
Piotr
Strzelców Bytomskich M1 No bez przesady co przyjdę na dział serami za każdym razem to samo staram się kupić ser ale nie mogę bo nikt mi go nie chce pokroić pani stojąca obok informuje że zaraz kogoś po prosi, ale panie przewznie odmawiają twierdząc że to problem bo będą musiały myć maszynę lub nie potrafią. Po prostu kpina
4 / 5
2024-01-28 04:44:13
Pola
Auchan Strzelców Bytomskich Przykro słuchać w jaki sposób menadżerowie traktują pracowników odzywki i ton Byłam światkiem gdzie pracownica się popłakała Mobing Mobing i jeszcze raz. Mobing
5 / 5
2024-01-26 05:19:14
Roman
Sklep Auchan w Gdańsku przy Szczęśliwej to mój ulubiony sklep. Bardzo duży wybór, świeże ryby warzywa i owoce. Pojemny sklep i dobra obsługa. Polecam!
1 / 5
2024-01-16 09:59:46
HENRYK
Odradzam sklepy Auchan a zwłaszcza Kołbaskowo. Po raz drugi reklamuję swój zakupiony towar i nadal próbują wcisnąć mi wadliwy towar. Obsługa w serwisie niekompetentna, nieuprzejma, próbująca pozbyć się klienta jak natrętną muchę. Nie polecam tego sklepu i robienia w nim zakupów. Jak najdalej od tego sklepu
1 / 5
2023-12-31 01:16:58
Łukasz
Zrobiłem zakupy 28.12.23 w Auchan Kruszwicka w Bydgoszczy. Zakupiłem m.in. cztery jogurty naturalne marki własnej auchan. Zaraz po zakupach schowałem je do lodowki. Jogurty mają termin przydatności do 16.01.24. Jeden mi rozsadziło w lodówce, trzy pozostałe napęczniały, na szczęście zdążyłem wyjąć z lodówki. Wszystkie są gorzkie i rozwarstwione. Wydaje się, że nie były przechowywane w chłodni. Łańcuch chłodniczy musiał być przerwany... i to na długie godziny... Wcześniej miałem podobną "przygodę" z kefirem. Cóż, to był ostatni raz, kiedy zakupiłem nabiał w tym sklepie. Jest w okolicy pare innych sklepów...
1 / 5
2023-12-30 00:19:42
Diana
Kiedy chciałam wykorzystać bonus ze Skarbonki - nieszczęsne 16 złotych, powiedzieli mi, że kartą nie jest zarejestrowana. Rejestrowałam w tym samym sklepie, punkty się zbierali! Powiedzieli, żeby założyłam nową kartę! Oszukańczy!!! Po co w ogóle mówić, że są bonusy! Już by nic nie mówili. Sokołowska 9, jak coś. Już nie ma żadnej chęci tam kupować
1 / 5
2023-12-15 12:26:47
Leszek
Omijajcie ten sklep. Sprzedają produkty np. Gołąbki Wegańskie _OSZUSTWO. Waga 400 g a 2 małe gołabki za 11 zł. OSZUSCI
1 / 5
2023-12-15 11:05:10
Kasia
Sklep internetowy totalna żenada.
1 / 5
2023-12-03 14:26:25
Natalia
Auchan M1 w Częstochowie O ile zakupy przebiegły nawet pomyślnie to pani kasjerka i panie POK to jakaś porażka...chyba miały zły dzień. .Miałam problem z kartą Skarbonka odbijałem 2razy przy pani a na paragonie końcowym brak naliczonej skarbonki i rabatów.. Pani usilnie wmawiała mi że źle to zrobilam i muszę iść do biura obsługi a tam znow wielki problem ze nie umialam tego zrobic lub zle to zrobilam i ze nic się nie da zrobić prócz anulowania zakupów i skasowania się jeszcze raz..Niestety nie było czasu na kasowanie zakupów za 500zl jeszcze raz i pomimo spisania mojej skarbonki i ksero paragonu dodatkowe %nie zostały dopisane a szkoda bo jednak bonusy na skarbonkę mnie przyciągały..
5 / 5
2023-11-24 17:38:38
Agnieszka
Dzis tj 24.11.2023 ok.g. 20.30 w Auchan Kraków-M1 Al Pokoju wypadl mi z kieszeni telefon z dokumentami. Dzieki przemiłym Paniom z obsługi klienta które dzwoniły cały czas na mój nr i Pana z obslugi działu owoców, który zgłosił znalezienie tel, odzyskałam wazne dokumety i sam tel. Bardzo dziekuje za szybka reakcje
1 / 5
2023-11-24 07:39:40
Tomek
Ocena moja jest podyktowana tylko ze względu że miałem przyjemność pracować na dziale ogrodowym. Okropna kierowniczka która kompletnie nie szanuje pracowników co zdecydowanie jest widoczne na dziale ogród. Mobing to jej zaleta. Szkoda mi pracowników którzy tam jeszcze pracują . Dziwię się derektorem że pozwala na takie zachowanie
1 / 5
2023-11-17 13:20:21
Ryszard
Będąc z żoną na zakupach przejazdem w Auchan Gdańsk Szczęśliwa spotkaliśmy się z przemiłą obsługą w osobie pracownika działu,,Słone" pana Grzegorza.Wskazał i podał nam poszukiwane artykuły.Bardzo miły,grzeczny,a nade wszystko pomocny.Bardzo dobrze zorientowany w lokalizacji towaru na regałach.Gratulujemy takiego pracownika
1 / 5
2023-10-29 04:30:17
Aurelia
Tragedia, zmienić „ochroniarzy”!!!
1 / 5
2023-10-29 04:28:00
Aurelia
Bramki przy wejściu do sklepu nie po raz pierwszy brzęczą samoistnie, a potem pan „ochroniarz” sprawdza listę towarów z paragonem marnując cenny czas klientów. Robiłam zakupy wczoraj przed godziną 20, bramki brzęczały ilekroć ktoś przechodził w pobliżu bramki, były ewidentne rozregulowane. Pan „ochroniarz” powinien to zgłosić kierownictwu sklepu a nie kontrolować kupujących, przecież powinien się zorientować, że coś z bramkami!!!
1 / 5
2023-10-29 04:27:59
Aurelia
Bramki przy wejściu do sklepu nie po raz pierwszy brzęczą samoistnie, a potem pan „ochroniarz” sprawdza listę towarów z paragonem marnując cenny czas klientów. Robiłam zakupy wczoraj przed godziną 20, bramki brzęczały ilekroć ktoś przechodził w pobliżu bramki, były ewidentne rozregulowane. Pan „ochroniarz” powinien to zgłosić kierownictwu sklepu a nie kontrolować kupujących, przecież powinien się zorientować, że coś z bramkami!!!
2 / 5
2023-10-21 16:58:17
Renata Włocławek
Wprowadzenie klienta w błąd ,mianowicie w gazetce pisze się że promocja ostatnio woda Muszynianka niebieska kupuje 2 zgrzewki jest policzona normalnie a w gazetce inaczej to znaczy że robi się klienta w bambuko.Bardzo nieładnie już do was nie pójdę.
1 / 5
2023-10-21 11:01:34
Anonim
Auchan Radom Grzecznarowskiego Sklep ogólnie spoko ale Dyrektor i kadra zażądzająca to jakaś pomyłka. To jak wypowiadają się o pracownikach a często również o klientach myśląc że nikt ich nie słyszy to poprostu dramat. Totalna żenada i brak szacunku. Należałoby to tylko nagrać i upublicznić. Taka atmosfera odstrasza od chęci zrobienia tam zakupów.
1 / 5
2023-10-14 08:05:20
Klient
Gdzie jest moja opinia???
1 / 5
2023-10-14 08:03:39
Klient
Auchan nie dba o środowisko naturalne! Na ich bzdurne gazetki (zawsze brak w sklepie towarów w niej wymienionych!) wycinane są lasy. Na pytania do pracowników Auchana , gdzie jest ten towar, wzruszają bezradnie ramionami lub zaczynają krzyczeć na klienta, że nie wie czego chce! Totalne chamstwo i bezczelność na każdym kroku w tym sklepie nie mówiąc o bałaganie, brudzie i zepsutych towarach ! I to wszystko w Auchanie przy ul. Struga 36 w Szczecinie.
1 / 5
2023-10-04 05:45:30
Piotr Piszczalowski
Auchan Korona szef Ochrony Artur jest bardzo surowy jest mobbing zastraszanie pracowników wchodzenie z butami w życie prywatne ,cham i prostak ,zwykła gnida ostatnio spotkany na fitness akademy w toalecie Sokole obciagal
1 / 5
2023-10-04 05:43:30
Maciej Kielbus
Artur Szef Ochrony z Auchan Korona to ***
1 / 5
2023-10-04 05:42:30
Piotr Piszczalowski
Auchan Wrocław Korona Artur Szef Ochrony to zwykła rura konfident i mameja za 2zl podwyżki da się wyruchać
1 / 5
2023-10-04 05:40:58
Michał Kowaliszyn
Auchan Wrocław korona .praca w ochronie nie polecam ,mobbing ,wyzwiska przełożonych na pracowników kierownik Artur Frankiewicz zwykła mameja i *** męska *** wszystkich do dyrektora,Gośka.W tak samo stary przy***s liże dupę Sokole i Cdh zwykła rura ,Arturek kilka razy był bity po pracy za konfidenctwo *** nie szef zwykły frajer
1 / 5
2023-09-29 14:50:03
gość
Będąc dziś na zakupach w Auchan Warszawa Wola park ,kasjerka w średnim wieku siedząca na kasie nr 5 była tak pyskata chamska i niemiła że to się w głowie nie mieści jak ktoś taki może mieć styczność z klientem. Ta sytuacja powtarza się już któryś raz z kolei, kierownictwo nic z tym nie robi. Przestaje robić tam zakupy, NIE POLECAM TEGO Auchan na zakupy z taką szczekającą pyskatą kasjerką awanturującą się o torebkę za 25groszy.
1 / 5
2023-09-17 13:44:47
Ania
Ludzie tam pracujący traktowani są jak niewolnicy. To jest obóz pracy. Menadżerki okropne. Dorwała się taka na ciut wyższy szczebel i wydaje się jej że jest bogiem. Żadna z nich nie ma pewnie wyższego wykształcenia. Wredne baby. Jestem czasami na zakupach i widzę jak podchodzą do pracowników. Traktują ich nieludzko. Jakby tego było mało to zarabiają grosze przy obecnej inflacji. Gdzie jest Dyrektor!!! Pewnie udaje że nic się nie dzieje. Żadnego szacunku dla starych pracowników, mówię o wieku. Chodzi mi o Auchan Bonarka.
5 / 5
2023-09-16 13:48:10
Ala
Bardzo miła obsługa na kasach samoobsługowych panie mile pomagają pozdrawiam ponia bladynke włocławek
1 / 5
2023-09-08 13:32:48
Jdd
Kolejki godzinne
5 / 5
2023-09-01 01:08:15
Justyna
Dnia 30.08.23 w godzinach popołudniowych robiłam zakupy na dziale ogród (Bydgoszcz-Fordon). Spotkałam się z miła i sympatyczną obsługą. Pracownica z własnej inicjatywy pomogła mi przetransportować do samochodu nie mały pojemnik na deszczówkę. Mało tego pomogła mi zapakować go do samochodu. Gratuluję takiego pracownika. Mam nadzieję, że odpowiednio zostanie doceniona za swoją bardzo pozytywną postawę. BRAWO. Opinia poniżej- błąd w gwiazdkach/usunąć
1 / 5
2023-09-01 01:06:40
Justyna
Dnia 30.08.23 w godzinach popołudniowych robiłam zakupy na dziale ogród (Bydgoszcz-Fordon). Spotkałam się z miła i sympatyczną obsługą. Pracownica z własnej inicjatywy pomogła mi przetransportować do samochodu nie mały pojemnik na deszczówkę. Mało tego pomogła mi zapakować go do samochodu. Gratuluję takiego pracownika. Mam nadzieję, że odpowiednio zostanie doceniona za swoją bardzo pozytywną postawę. BRAWO.
1 / 5
2023-08-27 23:16:48
Mirek
Ludzie nie kupujcie udźca w galarecie z indyka z czego oni to robią sranie murowane i żeby nie było kupiłem świeże
1 / 5
2023-08-26 13:10:07
Grzesiek
Czy ten rudy CH,UJ jest managerem na mięsie ,bo jak jest to mięso jest po terminie ,jak ja pracowałem kazał przerabiać i dawać po dacie towar jeszcze 1dzien ok ale nawet po 4dniach ,lub po mrożeniu
1 / 5
2023-08-26 12:24:35
Marcin
Czy ten mng w Poczesnej jeszcze pracuje Adam co nam kazał stary towar przerabiać
1 / 5
2023-08-03 16:42:28
Ewka
Auchan m1 zabrze pracownicy nie sympatyczni nie tylko dla klientów byłam świadkiem rozmowy pani chyba nie z pracownikiem tej firmy tylko zewnętrznej wiem bo kiedyś byłam w Tesco zachowanie tej pani karygodne ja na miejscu tej dziewczyny bym wyszła z siebie dała tej pani lekcje ale ta dziewczyna była młoda pewnie początki pracy wyglądała jak osoba która chce dorobić w wakacje a pracownica tego sklepu nie do akceptacji tam jest więcej takich toksycznych ludzi pracują za karę lub chcą ponieść swoją samo ocenę a nawet odpowiedzieć normalnie nie potrafią odpowiedzieć tylko foch stroją nie mówiąc o formie wypowiedzi patologia normalna.
1 / 5
2023-07-30 07:40:49
Piotr
Dziękuje za znakomitą obsługę dziwi mnie tylko że dyrektorzy nie znają potrzeb rynku i nie dbają o to by klient był zadowolony własne rozumowanie niekoniecznie wpływa na zadowolenie klienta .Brak wiedzy i podstaw. Zapraszam dyrekcję menagerów do poznania jak się pracuje z klientami jaki mają uwagi czego oczekują . Fizyczna praca nie hańbi a praktyczna wiedza wpłynie na rozwój firmy i zadowolenie klienta .
1 / 5
2023-07-28 00:58:06
Ania
Auchan Bialystok Hetmanska. Zepsute pierogi z miesem ze znaczkiem Auchan pomimo aktualnej daty, zepsute inne produktu z lodowki, spuchniete opakowania produktow w lodowce...wielokrotne rozczarowanie. Jakby ktos zmienial daty na przeterminowanych produktach, moze cos nie tak z lodowkami.
3 / 5
2023-07-23 15:31:56
Agnieszka
Poziom obsługi Auchan Krokus Kraków od kilku miesięcy się pogorszył.Brak pracowników popołudniu na działach.Nie wiem kto jest odpowiedzialny za ten stan rzeczy.Wiszą ogłoszenia o pracę i co jedno zastanawia,że co jestem na zakupach to jestem świadkiem jak pracownika się pogania i jest tylko jedna osoba na dziale.Kasy zamknięte i tylko samoobsługi otwarte.Usłyszałam od kasjerki że nikt nie chce pracować bo firma Auchan nie ma szacunku do drugiej osoby.Wynagrodzenie niskie i narzucanie czasu pracy.Dział owoce warzywa wiecznie problem popołudniu z dostępnością produktów.Najgorsze jest to że na pracownika i brak kodu czekałam dość długo.Sytuację uratował pan z samoobsługi pobiegł na dział i w minutę załatwił kod.Miał na imię Łukasz.Może firma powinna się zastanowić nad zmianami.Inne Auchan w Krakowie działają gorzej niż ten.Lubię ten sklep bo ludzie są otwarci i pomocni.
5 / 5
2023-07-23 06:20:29
Ania
Auchan Krasne 22.07.2023 na dziale z owocami był przemiły pan który kroił arbuzy chyba nazywał sie Zbigniew. Dziękuję za pomoc, bardzo miło zostałam potraktowana :) polecam
2 / 5
2023-07-22 15:03:57
Kamil
To co dzieje się ostatnio w hipermarkecie Auchan Bora Komorowskiego 37 w Krakowie to istny szok.Dział owoce wrazrzywa nikogo popołudniu nie ma na tym stoisku, dla ciekawości zapytałem się co jest przyczyną.Odpowiedż brak chętnych do pracy najlepsze co zobaczyłem to panią w okularach jak lata po sklepie i pogania pracowników może to dyrektor sklepu ale nie w nikam to.Ale zachowanie tej osoby jest dość żenujące i sposób współpracy.Inny problem to kasy tylko otwarte samoobsługi i najlepszy gwóżdz programu na kod i pracownika czekałem prawie godzinę.Kiedyś kasjerka zadzwoniła i była osoba która potrafiła bardzo szybko załatwić.Dzisiaj ta osoba stoi na samoobsłudze,a na sklepie nie uświadczysz nikogo,a pomoc w czymkolwiek graniczy z cudem.Lubiłem ten sklep bo panowała tam atmosfera otwartości na potrzeby klienta,ale widać że firma ma to już gdzieś.Zresztą już to widać pracowników jest coraz mniej i słyszy się,że nie ma szacunku do drugiej oosoby.Reszta sklepów Auchan nigdy nie dorównała temu Auchan na Bora Komorowskiego 37 w Krakowie.
1 / 5
2023-07-18 06:31:31
Wiesia
Auchan - sklep Olsztyn, warmińsko- mazurskie. 17.07.2023 r. chce kupić arbuza, pokrojone cztery ćwiartki (widoczne przekładanie z miejsca na miejsca - czyli NIE zachęca do zakupu), proszę kogoś z obsługi o przekrojenie całego arbuza na pół. I tu zaczyna się, NIE kroją arbuza jak jest jeszcze pokrojony NIE sprzedany. W sklepie pustki w porównaniu do innych sklepów. Idę do informacji, tu też nie ma wpływu na sprzedaż na działach. NIE KUPUJCIE tutaj starego towaru. i dlatego tracą klientów, jakiś chyba nie znający zasad pseudo kierownik handlu, zdecydował, że stare jeść!!!! Nawet za komuny było lepiej!! INFLACJA wyrzucić towar - to jest przykład szacunki ludzi!!!!!!!! NIE DLA AUCHAN
1 / 5
2023-07-12 11:42:13
Stanislaw
Bylem dzisiaj w sklepie aucham w Kobylnicy kolo Slupska,Bardzo nieuprzejma kasjerka. Czekalemjak kasjerka oslugujac klenta przed demna nie mogla sobie poradzic z jakims drobnym artykulem meczyla sie prawie 5 minut. gdy doszedlem do kasy pani kasjerka zabrala mi pomidory poniewaz zle okreslilem nazwe tych pomidorow i ona nie moze mi ich sprzedac. Zaznaczam ze warzac wpisalem cod jaki byl przypisany temu produktowi i zdziwilem sie ze sa to najdrozsze pomidory ale musza byc dobre stwierdzilem. Mysle ze wtym kraju macie wszystkich w nosie i lekcewazycie klienta.Dziekuje wiecej nie wroce do tego sklepu i znajde inny mysle !!!
1 / 5
2023-07-11 03:48:45
Zbigniew
Właśnie kończę z zakupami w Auchan Sosnowiec byłem klijjentem od początku ,ale coraz gorzej np 4 miesiące zgłaszałem pojemnik na mydło popsuty ,2 miesiące ubikacja nie czynna warzywa zgnite leżą,trzymał mnie tam chleb był dobry od tygodnia kwasów się od pani menadżer usłyszałem że pszenny nie może czyli wyrzucilem z żoną pare bochenków niepotrzebnie bo pani menadżer wie lepiej no i na koniec najlepsze woreczki płatne które się rozjeżdżają na łączeniu,może dlatego teraz płatne proponował bym wybrać się do Katowic kierownictwu i zobaczyć jak tam ubikacja wygląda więc żegnam na razie ten sklep ,ceny też już wyższe jak Kaufland może wrócę jak się coś zmieni na lepsze ale tam idzie wszystko na gorsze teraz plus obsługa miła ta poniżej menadżerów pa pa
5 / 5
2023-07-06 11:43:38
Beata
Auchan Katowice bardzo miła obsługa w POK panie uśmiechnięte zawsze pomogą i o numerek poproszą Super
1 / 5
2023-07-06 06:54:36
Zygmunt
Kupiłem pomidory które okazały się spleśniałe.
1 / 5
2023-07-05 11:02:34
Beata
Talerzy nie ma nawet w co zapakować jak człowiek zabierze woreczki z owoców to mu je przy kasie zabiorą. Pani z punktu obsługi nieuprzejma siedzi nóżka na nóżkę i plotkuje z koleżanką w ogóle nie zainteresowana pomocą klientowi. Asortyment ubogi ceny o 50% wyższe niż u konkurencji. Kiedyś bywałam często w ostatnich latach już bardzo rzadko po dzisiejszej wizycie więcej nie przyjadę.
1 / 5
2023-07-04 18:02:52
Robert
Najgorsze Auchan korona Wrocław nie polecam widać po kierownikach i pracowników że za kare tam pracują a ceny z kosmosu i mało klientów . Niech ten syf plajtuje i będzie coś innego lepszego.
1 / 5
2023-07-04 13:12:37
Tomasz
W tamtym tygodniu stalem w kolejce do kasy w Auchan Tarnow ul.Jana Pawla Tej malej kasjerce nie chcialo sie wogole pracowac Byla duza kolejka wezwala ochrone Ten pan przybiegł bo nie wiedzial o co chodzi,a ta na niego gdzie pan chodzi co pan robi tu tyle ludzi a nie ma kto ich obsłuzycZrobilo mi i jemu tez bardzo glupio.Nic nie powiedzial i zaczal pomagac tym ludziom co stali.A ta kasjerka dalej tam na niego jak tak mozna za co on kase bierze Moze czeba z ta kasjerka porozmawiac by wystawia zle swiadectwo dla sklepu
1 / 5
2023-06-24 07:46:07
Jacek
Dziś tj.24.06..... około godz 13 pani z działu mięsnego /podobno Izabela / odmówiła ukojenia 3 kotletów. ,, Można się wziąć pakowane,, pani była bardzo arogancka i poradziła mi abym poszedł gdzie indziej na zakupy..pierwszy raz spotkałem się z tak niemiła i arogancka obsługa , chyba będę omijał ten sklep , chce być traktowany jak klient a nie jak zło konieczne.
1 / 5
2023-06-11 06:20:50
Renata
Auchan Toruń ul Zółkiewskiego. Zenujące zachowanie kasjerek, kasa samoobsługowa P. Ewa ilekroć robię zakupy ta pani ciągle coś zajada, ohydne gdy klient prosi o pomoc a pani prycha jedzeniem ,druga blondyna z wielkim kokiem na głowie non stop żuje gumę. Mam nadzieję że kierownictwo zareaguje na takie zachowanie.
1 / 5
2023-05-26 05:11:03
Małgorzata
Nie polecam zakupów ogród Modlińska. Zero pomocy personelu. Kawka pogaduszki .
1 / 5
2023-05-26 05:11:03
Małgorzata
Nie polecam zakupów ogród Modlińska. Zero pomocy personelu. Kawka pogaduszki .
1 / 5
2023-05-24 17:22:28
Bozena
Auchan oszukuje inna cena jest przy produkcie, a inna przy kasie.Zrobiłam zdjęcie produktu z cena.Na 9 produktów 3 miały wyższą cenę.
1 / 5
2023-05-24 11:39:02
Anna
Dzień dobry. Dzisiaj zrobiłam zakupy w Auchan Marki M1. Wszystko byłoby super, ale kupiłam flądra na promocji po 14 zł z groszami. Ważyła 2,3kg. W domu zobaczyłam, że na rachunku jest cena 22,99 za kg. Zakupy odhaczylam z kartą Auchan. Uwierzyłam w promocję . Jest mi przykro, że zostałam oszukana.
1 / 5
2023-05-24 11:39:00
Anna
Dzień dobry. Dzisiaj zrobiłam zakupy w Auchan Marki M1. Wszystko byłoby super, ale kupiłam flądra na promocji po 14 zł z groszami. Ważyła 2,3kg. W domu zobaczyłam, że na rachunku jest cena 22,99 za kg. Zakupy odhaczylam z kartą Auchan. Uwierzyłam w promocję . Jest mi przykro, że zostałam oszukana.
1 / 5
2023-04-28 03:57:26
Beata
Auchan oszukuje. Kupiłam szynkę zapakowaną w cenie 43zl za kilogram. Miały być plasterki, a po otwarciu były dwie grube piętki tzw. końcówki ze skórą
1 / 5
2023-04-20 13:53:55
Paweł
Zamawiasz produkty a przyjezdza frajer z częścią zakupów. Pytasz frajera a gdzie reszta zakupów. A on mówi ze nastepnego dnia bedą. Po co u nich zamawiać.
1 / 5
2023-04-15 14:58:50
Dariusz
Kupując w czwartek 13 tego kwietnia 3 opakowanie muli dzś dostąpiliśmy bardzo wysokiego stopnia wkór..... Kolacja to zupełnie nowa strona lekceważenia kupujących. Pracownikowi odpowiedzialnemu za zakupy owoców morza powiem jedno zmień gamoniu robotę bo o zakupie owoców morza masz zerowe pojęcie. Auchan Rumia pozdrawiam przez bardzo dużą kupę kamieni!!!!!! Jedno wielkie dziadostwo. Dariusz Badaszko
1 / 5
2023-04-11 07:56:11
Agnieszka
Auchan, Kraków Bonarka, dzisiaj okolo 9:30. Na dziale z ubraniami widac bylo kobietę w zaawansowanej ciąży, ktora szukala spodni dresowych w miejscu, gdzie był niezły rozgardiasz. Spodnie wisiały byle jak, odpinały sie i spadały na podlogę, pani probowala je posprzątać ale widać bylo ze nie moze sie juz schylać, podniosla tylko ubrania, wieszaków nie dala rady. po chwili na pol sklepu slychac "opinie" pani pracującej na dziale że "idiotka jej zrobiła burdel i obudziła sie bez kawy". Bardzo nieprofesjonalne, niemiłe i chamskie stwierdzenie. Zwłaszcza, ze tamta pani to slyszala. Nie zycze pani pracujacej na tym dziale zeby bedac w ciazy musiala sluchac takich okreslen.
1 / 5
2023-03-28 04:01:50
Hamster
Auchan sponsoruje ruskich okupujących Ukrainę i zabijających tamtejszą ludność cywilną! Tu są dowody: https://www.youtube.com/watch?v=ZLu-M3anmyI ... Jak masz choć trochę oleju w głowie to zaopatruj się w innym sklepie.
1 / 5
2023-03-18 13:58:30
Maciej
Nigdy nie kupujcie sprzętu w Auchan w ciemno. Kupiłem elektryczną maszynkę do golenia. Przyniosłem do domu i nie działała. Poszedłem chciałem oddać. Nie chcieli mi oddać pieniędzy. Powiedzieli, że sprzęt używany i może być tylko reklamacja. Teraz będę czekał tygodniami bez maszynki i jeszcze nie wiadomo czy dostanę sprawną.
1 / 5
2023-03-15 07:54:26
Andrzej
Francuski "Le Monde" podał, że sklepy francuskiej sieci Auchan w rosji współorganizują punkty zbiórek towarów wysyłanych na front. Rosjanie przynoszą tam ubrania, konserwy, gaz w butlach, narzędzia. Miejsca zbiórek darów są organizowane naprzeciwko linii kas. Auchan nie tylko nie wyszedł z rosji ale bezczelnie inwestuje i rozwija sieć. Do ich grupy należą: Decathlon i Leroy Merlin. Nie chcemy tych sklepów w Polsce i będziemy je bojkotować nawet wiele lat po wojnie w Ukrainie bo mają krew na rękach.
1 / 5
2023-03-04 08:52:10
Kaska
Coś dziwnego dzieje się z aplikacją w momencie chęci wykorzystania kuponu zniżkowego 10% na artykuły spożywcze..... Otóż poza sklepem aplikacja działa, w sklepie nie ma możliwości zalogować się do konta i tym samym wykorzystać kuponu, po wyjściu ze sklepu i przejechaniu 100 m aplikacja w cudowny sposób zaczyna działać. Przypadek?? Nie sądzę, gdyż to nie pierwszy raz. Nie polecam...
1 / 5
2023-02-27 09:43:08
Adam
Nie kupuję w firmie, która zarabia krocie na wojnie, wspierając ruskich morderców swoimi towarami. Dla mnie to obrzydliwa i niegodna forma zdobywania dochodów. Niestety nie można dać zero gwiazdek.
1 / 5
2023-02-26 09:57:44
Stały klijent
Dziś chciałem z rodziną zjeść steki wołowe z Łukowa zakupione 3 dni temu w Auchan Sosnowiec za około 100 zł, z ważna data do spożycia. Po otwarciu wydobył się z nich odór padliny. Gdyby nie niedziela to bym je zareklamował. Przestrzegam przed zakupami mięsa pod jakakolwiek postacią gdyż termin ważności nie pokrywa się ze stanem faktycznym. Dodaję, ze to nie pierwsza taka sytuacja. Auchan to już nie ten sklep co kiedyś, coraz częściej dochodzi do podobnych sytuacji gdzie towar na półkach zalega z upływającą data ważności bez jakiejkolwiek przeceny aby nie wzbudzić podejrzenia u kupującego.
1 / 5
2023-02-24 07:34:16
DANY
Francuski "Le Monde" podał, że sklepy francuskiej sieci Auchan w Rosji współorganizują punkty zbiórek towarów wysyłanych na front. Rosjanie przynoszą tam ubrania, konserwy, gaz w butlach, narzędzia. Miejsca zbiórek darów są organizowane naprzeciwko linii kas.
1 / 5
2023-02-19 01:01:58
Jowita
Ponadto z cenami artykułów lecicie jawnie w..... Interpretacja dowolna. Z każdym produktem trzeba biegać do czytnika a i tak przy kasie wyskakuje inna cena Absolutnie w skali ocen to jedno wielkie dno, coraz gorzej
1 / 5
2023-02-19 00:56:30
Jowita
Panie kasjerki bez kija nie podchodź 😈 traktują pracę jak zło konieczne, jakby za karę siedziały na kasie. Wręcz opryskliwe w stosunku do osób starszych które z racji wieku nie są tak energiczne jak młodzi ludzie. Żenada i porażka ze strony personelu!
1 / 5
2023-02-18 17:23:59
Natalia
To przykre że płacimy horrendalne w tych czasach kwoty a jeszcze jedzenie zepsute - termin przydatności tak zwanej lepszej polędwicy za aż 14/15 zł (!) Do 20 marca RZEKOMA data przydatności a ja dziś otwarłam 18 lutego- z dziadostwa leję się klejący plyn i wędlina lepka - wrzuciłam do śmietnika. Nie pojadę po 15 zł z reklamacją bo więcej kosztuje paliwo ale trzymajcie się z daleka . Najchętniej bym pokazała pani szefowej i zaproponowała konsumpcję na mój koszt skoro jej zdaniem jeszcze przez miesiąc powinna być smaczna :) Więcej do państwa nie pojadę
1 / 5
2023-02-17 19:50:23
Jan Paweł
Auchan wspiera rosyjskich terrorystów mordujących ukraińskich cywilów. NIE KUPUJ W TEJ SIECI.
1 / 5
2023-02-17 15:31:54
Teresa
zakupy 17.02.2023 na ulicy Szczęśliwej straszna obsługa pani Marysia tak się przedstawiła jestem jedyna, bardzo brzydko się zachowała i to ubliżyła mi przy dziecku.
5 / 5
2023-02-07 18:18:58
Bonifacy167
Jestem bardzo zadowolony robiąc zakupy Auchan ul.Kolejowa 18 Bytom przemiła obsługa na kasach samoobsługowych przez panią Ize która mnie uprzejmie obsłużyła,pomimo braku zapomnianego towaru przyniosła ,skasowała i ładnie mnie pożegnała ,towar dużego wyboru, kasjerki miłe pomimo że ich było mało na kasie zawsze uśmiechnięte super obsługa polecam
1 / 5
2023-01-31 23:28:35
Gosia
Okropna obsluga. Niektorzy pracownicy sa mili i uprzejmi ale wielu ma nawyk klocenia sie z klientem, lekcewazenia, zbywania, itd. Chyba nie wiedza ze pracuja w serwisie i ze sa w sklepie dla klienta. Najwyrazniej, klienci przeszkadzaja im w pracy.
1 / 5
2023-01-30 09:12:03
Gosia
W dniu 30.01.2023 miałam nieprzyjemność być obsłużona przez kasjerkę nr124 w kasie nr 9 w Lublinie przy ul. Chodzi. Pani ma odpowiedź na wszystkie pytania, politycznie tak wyrobiona że nie omieszka tłoczyć i uświadamiać wszystkich naokoło. Wypowiada się nawet nie pytana, rozsadza ją ta wiedza , a audytorium ma duże bo klientów przybywa. Ja jestem dość cierpliwa , ale trudno po ciężkich obowiązkach służbowych wysłuchiwać tych banialuków niedouczonej i raczej głupiutkiej Pani, która coś obejrzała, coś usłyszała i bezrefleksyjnie głosi czy ktoś chce czy nie chce. Nie była to miła wizyta i mijajcie ją z daleka (blondynka z kucykiem) chyba że chcecie się pośmiać lub wejść z nią w dyskusję i zobaczyć co myśli Pani która nic nie wie, ale się wypowie.
1 / 5
2023-01-14 15:10:36
Staly klient
14 stycznia 2023 18.15 zrobilam zakupy. To juz kolejny raz kiedy zostalam oszukana..avokado cena 3.99 a ja na paragonie 7.99 przy 3 szt robi roznice. Kolejne oszustwo ze strony auchan modlinska jogurt fantazja kupujesz 3 a 4 za grosz..i znowu cena normalnie policzona..oczywiscie zauwazylam w domu..więc nie chcialam wracac..wiecej kosztuje benzyna..jestem wkurzona i nie będę robic u was zakupów..to juz kolejny raz kiedy mnie oszukaliscie...to jest zlodziejstwo..ogólny chaos na sklepie..ciągłe przestawianie towarów jest denerwujące....po co to robicie...nie będę juz robic u was zakupow...
1 / 5
2023-01-14 15:10:34
Staly klient
14 stycznia 2023 18.15 zrobilam zakupy. To juz kolejny raz kiedy zostalam oszukana..avokado cena 3.99 a ja na paragonie 7.99 przy 3 szt robi roznice. Kolejne oszustwo ze strony auchan modlinska jogurt fantazja kupujesz 3 a 4 za grosz..i znowu cena normalnie policzona..oczywiscie zauwazylam w domu..więc nie chcialam wracac..wiecej kosztuje benzyna..jestem wkurzona i nie będę robic u was zakupów..to juz kolejny raz kiedy mnie oszukaliscie...to jest zlodziejstwo..ogólny chaos na sklepie..ciągłe przestawianie towarów jest denerwujące....po co to robicie...nie będę juz robic u was zakupow...
1 / 5
2023-01-02 10:42:13
Kolo
Kupiłem towar za 49,9 zł, a za dwa dni przecena na 26,70. Jak traktują ludzi wybiórczo. Nie dajmy się oszukiwać. Kto mi zwróci różnicę.
1 / 5
2022-12-30 14:57:44
Paweł
Aplikacja Auchana bardzo łatwo wchodzi w tryb, w którym nie można wyświetlić karty Skarbonka. W Auchanie na Modlińskiej w Warszawie, żaden pracownik nie był w stanie mi pomóc. Wyświetlał się numer karty, ale aby dokonać zakupów i zużyć zgromadzone na karcie środki można tylko przy pomocy kodu kreskowego. Pani kasjerla Swietłana odmówiła pomocy, ale prosiła innych klientów o pomoc. Gdy w końcu powiedziałem, że w takim razie rezygnuję z zakupów, gdyż nie mogę wykorzystać zgromadzonych środków, pojawiła się jej szefowa, która również nie była w stanie udzielić mi żadnej porady odnośnie aplikacji. Aplikacja Auchana używa wyjątkowo niesympatycznego algorytmu, który w pewnym momencie przekierowywuje ją w tryb, w którym nie można wyświetlić karty z kodem paskowym i jedyną opcją pozostaje wyłączenie i ponowne uruchomienie Androida. Oczywiście nikt z pracowników Auchana nie wie nic o aplikacji, ale jedno co powtarzają, to to że ich aplikacja zawsze działa. Zakupy, które mogły zająć tylko 30 min zajęły mi ponad dwie godziny i poczułem się osobiście urażony odczuwalną opryskliwością pani Swietłany i ignorancją wszystkich poproszonych o pomoc pracowników Auchana.
1 / 5
2022-12-30 08:55:28
Paweł
Dnia 29.12.22 kupiłem flądrę tusza bez skóry.cena 12.99 za kg.Po zważeniu ryby Pani nakleiła cenę.Czyli 12.99×0.638g=8.29pln.Oglądając paragon w domu dostrzegam że zapłaciłem za ten produkt 19.99×0.638g=12.75 To zwykły szwindel i oszustwo klienta.Pani na kasie zczytała cenę z kodu kreskowego więc nie jest nic winna.Macie bałagan i syf.Ciekawe ilu klientów dziennie tak robicie na kasę.To nie pierwszy raz gdy coś jest nie tak z zakupami u Was.Skandal i tyle.Paragon nr91677 z dnia 29.12.22
1 / 5
2022-12-26 08:55:42
Piotr
Ziemniaki z auchan Kobylnica to totalny syf nie nadaja sie nawet do kosza bo śmierdzą o jedzeniu nie ma mowy, brawo menadzerowie jestescie super ale w zniewalaniu pracowników mize pora zmienić miejsce pracy a te ziemniaki zabierzecie do domu i zycze q... smacznego
1 / 5
2022-12-22 10:14:49
Agata
Mam fatalna opinie na temat Auchan inne ceny reklamuja inne maja.Zdarza sie splesnialy nabiał ,zbiuki jaja .Nigdy więcej Auchana no nie polecam.Wybieram Biedronke .
1 / 5
2022-12-20 13:59:01
Emerytka
Uwaga Auchan Gdansk Osowa !!!!! Nalezy sprawdzac wszystko przy kasie. Ciasto makowiec dzisiaj kupuję przecenione ale kasują jak przed przeceną mimo ,że naklejka z kodem jest. kasjerka na koniec zabiera mi uciulane rabaty,że niby jakas darowizna .Nie legitymuje się żadną ulotką nawet na jaki cel. Nie ma zakupoe żeby nie było pomylek. Gratuluję pazernosci.
1 / 5
2022-12-14 10:55:40
Wojtek
Uważajcie jak kupujecie mrożone ryby bo lody jest około pół kilograma oszukują na wszystkim, uważajcie na kody paskowe bo w półkach są różne towary o różnych cenach. Nie polecam sklepu w Katowicach przy DTS
1 / 5
2022-12-14 10:48:02
Wojtek
Najgorszy markiet. Nie miła obsluga
1 / 5
2022-12-09 06:37:41
Monika
Puste półki ciągle brak tych samych towarów tygodniami nie ma nawet podstawowej sody oczyszczonej. Na stoisku z chlebem nikt nie nabił kodu więc przy kasie samoobsługowej chleba nie kupisz . Bydgoszcz kruszwicka
1 / 5
2022-12-08 03:42:12
Jerzy
Auchan Opole Wrocławska, rok 2021 październik - grudzień - puste półki , przebudowa brak towarów w regałach bo zmiana dyrekcji i przebudowa !!! Mamy rok 2022 , okres przedświąteczny (listopad - grudzień) znowu puste półki , znowu brak towaru bo znowu przebudowa !!! Pytam kto wpada na taki chory pomysł w okresie przed Bożym Narodzeniem ??!!! Brak słów!!! Czas uciekać do Kauflanda lub Biedronki tam przynajmniej jak niema na półkach , to można wziąć z palet wystawionych na sklepie !!! Jednym słowem j...ć Auchan i tych którzy wymyślają te przebudowy !!!:(
1 / 5
2022-11-07 14:24:29
Maciej
Oszuści. Należy bardzo uważać. Inne ceny na pólkach z towarami a inne oczywiście wyższe na paragonie z kasy. Kilkakrotnie mnie to spotkało w Auchan w Poznaniu.
1 / 5
2022-11-06 01:54:08
Janek
Tak właśnie Auchan traktuje swoich pracowników gdy zdarzy się jakiś wypadek lub zdarzenie ,ochrona nie chce przyjąć zgłoszenia i napisać protokołu,a góra robi wszystko żeby pracownik nie otrzymał żadnej pomocy ani odszkodowania.
1 / 5
2022-10-21 11:20:59
Beata
Uważam, że wyskakująca kwota na terminalu podczas zapłaty za zakupy (jak się okazało darowizna..) to zwykle oszustwo. A kasjerka zamiast wytłumaczyć co to jest to z oburzeniem naskoczyła na mnie że trzeba czytać . Tylko na terminalu nie pisze że to darowizna.. nie jest też prowadzona żadna kampania.. Jestem oburzona tym sposobem wyłudzania pieniędzy jak i samym zachowaniem kasjerki. Tak wygląda pomoc? Co to Robin Hood..? Okradajmy innych żeby "pomóc".. Mam nadzieję, że odpowiednie służby przyjrzą się legalności tego zjawiska.
1 / 5
2022-10-18 15:44:30
Grzegorz
Ostatnio kupiłem mięsiwo z kurczaka i co w słoiku była kość mało się nie udławiłem nie polecam
1 / 5
2022-10-17 12:40:36
Alicja
Płacąc za zakupy na terminalu wyskoczyła kwota kilku złotych. Pytam co to: to darowizna odpowiada kasjerka. Pytam : na co , na jakieś dzieci - odpowiada dalej kobieta. To szokujące, jak można narażać ludzi przy kasie na takie sytuacje, kto wie dla kogo te darowizny, to mobbing klienta. Więcej w tym sklepie nie zrobię zakupów. Dodatkowo sytuacja ta sprowokowała awanturę z jakimś raptusem, który nie miał czasu czekać na koniec moich rozpytań - właściwie miał rację. To wyłudzenie w świetle prawa.
1 / 5
2022-10-11 14:38:44
Moni
Auchan oszukuje. BOK nabija w butelkę. Za zapisanie do newslettera powinnam otrzymać kupon na 10 % zniżki na zakupy. Miesiąc wyjaśniania i efekt zerowy. Do bani z takim sklepem
1 / 5
2022-09-25 09:23:13
Krzychu
Żenada nie obsługa klienta online, zero odpowiedzi na reklamacje. Paczka doszła porządnie zapakowana ale opakowanie wewnątrz zniszczone jakby ktoś po nim sobie chodził. Oczywiście rejestrator nie działa i stówa poszła się ***. Drugi produkt miał być w ilości 3 szt. a był 1. Mega porażka bo kiedyś byłem zadowolony z tego sklepu i nie tylko w Polsce. Widocznie lepiej traktują ruskich a nas już olewają, żabojady mają nas za nic i stracili następnego polskiego klienta...
1 / 5
2022-09-22 06:18:06
Kriss
Promocja kawy Lavazza na pierwszej stronie gazetki. Tuż po otwarciu sklepu półki puste. Wszystko odłożyli sobie pracownicy. Dotyczy 2 auchan ew Lublinie. Ta sama sytuacja. Nie polecam. Jak robi się promocje, powinno stać na paletach.
1 / 5
2022-09-15 18:33:39
Jeremiasx
Co za sklep obsługa hukowa pracownicy nie wiedzą co jest na sklepie każdy się w dupę klepie
1 / 5
2022-09-15 18:33:38
Jeremiasx
Co za sklep obsługa hukowa pracownicy nie wiedzą co jest na sklepie każdy się w dupę klepie
1 / 5
2022-09-06 04:17:31
Dominik
Przed wojną było ok teraz sumienie nie pozwala kupować w auchan które wspiera ludobójstwo
1 / 5
2022-09-01 05:46:53
Julia
Ceny na półkach, nie zgadzają się z cenami na kasie.
1 / 5
2022-08-13 05:18:40
Michał
Witam Ostatnio kilka razy kupowałem mięso drobiowe w AU Częstochowa Północ, trzy razy mięso wylądowało w koszu. Jest nieświeże, śmierdzi i nie nadaje się do spożycia. Nie polecam. To był ostatni raz przygody z mięsem w tej sieci.
1 / 5
2022-08-11 07:03:53
Iza
Nie polecam zakupów online. Kupilam trampolinę dla dziecka. 1.5miesiaca czekam bo zamówienie nie było kompletne. Rozłożona do połowy. Dzieci nie skaczą. Części brak. Złożona reklamacja od razu w dniu dostawy. Całkowite olanie klienta. Zero pomocy. Obsługa telefoniczna brak słów. Dalej nie odesłali pieniędzy ani nie zabrali trampoliny. Dramat
1 / 5
2022-07-25 20:03:42
niezadowolona
Jeden z najgorszych sklepów. Brak towaru na półkach. Nie miła obsługa. Jak się człowiek coś zapyta to widzi tylko miny i przewracanie oczami. Miayrzostwo świata jest na dziale z serami. Człowiek by chciał kawałek sera w kostce który nie jest pokrojony (akurat brakło) nie uraczysz. Brak personelu. Na dziale serow pracują tylko na ranna zmianę. Śmiech. Obok jest dział wędlin niestety opryskliwa paniusia nie przekroi tego sera bo nie.... Taka dostałam odpowiedź. Zawsze z waszego sklepu wychodzę wkur.... Auchan katowice 3 stawy
1 / 5
2022-07-22 07:47:00
Ania
Tragedia jeśli chodzi o zakupy onlin ostatni raz w tym sklepie!!! Pobrali prawie 400 zł. Za zakupy po czym anulowali zamówienie produktów brak pieniędzy też nie ma Nie da się nic ustalić z biurem obsługi Nie polecam radzę omijać z daleka !!!!!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2022-07-16 03:45:41
Jarek
Kupiłem końcówki do szczoteczki sonicznej. Niestety zostały mi przysłane zupełnie inne niż te które kupiłem i przez tydzień pracownicy auchan wmawiali mi że to jest właściwy produkt. Kiedy po tygodniu udało się końcówki do szczoteczki odesłać, to niestety mimo że od momentu zwrócenia towaru minął już ponad miesiąc, to pieniędzy nie odzyskałem. Konsultanci na infolinii nie chcą przyjąć reklamacji a na reklamację składaną drogą mailową nikt nie odpowiada. Pozostaje tylko droga sądowa.
1 / 5
2022-07-09 12:02:42
Jola
Płacisz karta i żądają pytanie czy wpłacisz na Ukrainę żenada nie mam zamiaru płacąc w dusząc jakiś dodatkowych przycisków, zmuszanie a gdzie wolność słowa jak na polskie dzieci to nie ma mam blisko sklep tracą klienta wolę gdzie indziej robić zakupy
1 / 5
2022-07-07 06:15:09
Aniu
Piszę o Auchan w Katowicach najgorsze ludzie tam pracują menadżer stoiska ryb jego sposób podejścia do nowych pracowników to zastraszanie i podrzucanie na pułki przeterminowanych produktów pani na dziele Ryb taka blondyneczka lizus menadżera nic nie umie robić pyskuje i nowych pracowników traktuje jak śmieci menadżerka od stoiska seruw to dopiero pani która lubi robić zduecia gdy hwile człowiek sobie stanie by napić się wody nie polecam pracy w Auchan katowice
1 / 5
2022-07-02 16:29:44
Michał
Bardzo ***owo wszystko się psuje po 10 minutach kupiłem kotu zabawkę była to nakręcana mysza ogon był przy mocowaniu skruszony przestało się nakręcać Nie polecam *** taki sklep towar jest roz***
1 / 5
2022-06-30 14:31:32
Krzysztof
TRAGEDIA Dzwonię by potwierdzić dostępność towaru W systemie jest Jadę kilkadziesiąt kilometrów i okazuje się że w sklepie nie ma, ale w systemie sklepowym jest Nikt nie potrafił mi wytłumaczyć czemu tak jest TRAGEDIA
1 / 5
2022-06-25 11:16:23
Klient
Dzwoniąc na infolinię o dostępność produktu w danym sklepie - zawsze mówoà że jest i oczywiście w najniższej cenie. Jadąc do sklepu produktu nie ma, oferują inny o wiele droższy! Zasada Auchan - klient przyjedzie to coś kupi jak już jest! Oszuści, kłamcy, symulanci, spekulanci.
1 / 5
2022-06-22 15:39:34
Ewa
Robią zamieszanie wokół promocji i "skarbonek" - a zniżki bardzo trudno wyegzekwować. "System się zacina"
1 / 5
2022-05-22 11:19:14
Dorota
Zarabiają krocie na krwi niewinnych ludzi... Handel kwitnie w Rosji.....
1 / 5
2022-05-18 02:01:38
Wladzio
ludzie widzą, że wspieracie ludobójstwo, macie w w miejscu serca kamień
1 / 5
2022-05-18 01:58:09
Franek
Rosjanie znaczyli domy białym materiałem, by następnie gwałcić mieszkające tam kobiety - pisze brytyjski dziennik "The Times", powołując się na zeznania gwałconej przez Rosjan 42-letniej Ukrainki."Gwałt jako broń wojenna - zidentyfikowaliśmy kolejnego podejrzanego o przemoc wobec kobiet w obwodzie kijowskim" - poinformowała Wenediktowa na Facebooku.
1 / 5
2022-04-26 06:20:39
Mateusz
Same 60 skarżą się do kierowników o to że niby pracownicy młodociani nic nie robią a my nawet nic z tego nie mamy i nas obgadóją za plecami
1 / 5
2022-04-15 06:27:03
Stefan
Dla firma Auchan nie ma znaczenia ludobójstwo i gwałty na dzieciach dokonywane przez rosyjskich zbrodniarzy. Dla firmy auhan liczą się ruble.
1 / 5
2022-04-13 04:16:55
Barbara
Sprzedali mi bubel w Auchan Katowice Rencie. Złożyłam reklamacje 7 marca, do dziś nie mam ani towaru ani pieniędzy. Czekam już prawie 6 tygodni, nie reagują na prośbę o zwrot wyłożonych pieniędzy, a sprzedali nie działający dekoder dvbt2. Dlaczego klient ma być poszkodowany za wadliwy towar?
1 / 5
2022-04-07 10:38:53
tania
pozdrowienia z Moskwy-jesteście mordercami jak i my rosjanie
1 / 5
2022-04-07 10:25:32
ewa
dlaczego u was wszystko krwią splamione
1 / 5
2022-04-07 10:09:00
alfons
wy się bardziej bardziej zeszmaciliście od moich dziewczyn
1 / 5
2022-04-07 10:06:14
Władymir
dlaczego nie macie środka do usuwania plam na honorze - rosyjscy żołnierze i wasze szefostwo bardzo go potrzebują
1 / 5
2022-04-07 10:02:31
Josef
zwiększcie asortyment o mobilne krematoria , wtedy w rosji wzrośnie wam sprzedaż
1 / 5
2022-04-07 09:57:27
szasza
za mało worków na zwłoki - moskawa czeka na zwiekszenie dostaw
1 / 5
2022-04-07 09:55:21
iwan
trochę mało towarów do prowadzenia wojny ,ale w Rosji i tak dziękują za pozostanie i wspieranie morderców.
1 / 5
2022-04-05 04:32:20
Malwina
Zakupiona kuchenka elektryczna dla uchodźców z Ukrainy (4 kobiety z dziećmi), okazała się bublem. Nie można było na nien nawet ugotować wody. Sklep nie przyjął zwrotu, jedynie 14 dniową reklamację. Nie było możliwości skrócenia jej rozpatrywania, bo PROCEDURY! Dziewczyny zostały bez kuchenki, pomogły prywatne osoby. Sklepu AUCHAN na to nie stać! Sklepy w których nie ma co kupować, bo ważniejsza jest kasa niż wojna (Leroy Merlin, Decathlon i Auchan)
1 / 5
2022-03-17 16:09:48
Krzysztof
Cotygodniowy wózek zakupów będę wypychał z innego marketu, bo ten z Auchan zostawia krwawy ślad.
1 / 5
2022-03-17 13:59:04
Mateusz
Śmierdzi rublami za śmierć Ukraińców!!
1 / 5
2022-03-17 03:34:25
Iza
Mimo, że do tej pory to był ulubiony sklep, to też postanowiliśmy rodzinnie zbojkotować Auchan, ponieważ nie wycofuje się z Rosji. Każdy może przeciwstawić się tej barbarzyńskiej wojnie!!!
1 / 5
2022-03-14 09:41:09
Hanna T.
Nie polecam, Auchan w dalszym ciagu prowadzi interesy w Rosji, pomimo wojny. BOJKOT !!

Rzetelne opinie o Auchan