Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Audio Styl

Audio Styl Opinie 4.9 (171)

Roździeńskiego 91
40-203
Katowice
32 258 95 76
opinie Audio Styl
4.9
171
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-11 18:31:24
Brygida
Wszystko na najwyższym poziomie, fajnie, bo można negocjować cenę przez co sklep jest w mojej opinii i po moim doświadczeniu po prostu bezkonkurencyjny. Z dostawą do Szwecji (co często stanowi kłodę nie do obejścia) zero problemów. Polecam wszystkim bez dwóch zdań 😊
5 / 5
2019-12-25 20:36:57
Felicjan
Profesjonalna i miła obsługa.polecam
5 / 5
2019-12-04 19:36:10
Wieńczysła
Profesjonalny sklep i obsługa.
5 / 5
2019-12-04 12:47:52
Władysław
Jestem mega zaskoczony szybkością działania personelu sklepu. Do 11.00 rano kupiłem towar i na drugi dzień rano około 10.00 kurier zapukał do drzwi. Towar taki jak chciałem. Polecam ten sklep ze względu na obsługę i dobre ceny.
5 / 5
2019-08-07 07:10:23
Wacław
Wzorowy kontakt personelu z klientem
5 / 5
2019-06-11 22:59:27
Matylda
Fachowa i miła obsługa. Porady ukierunkowane na potrzeby klienta. Dość spory wybór (producentów) słuchawek w jednym miejscu, możliwość wypożyczenia sprzętu (oprócz słuchawek) i oceny na spokojnie w domu bezcenna. Konkurencyjne ceny. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-03-14 19:40:32
Jarosława
Super sprzedawca, towar zgodny z zakupem. Rzetelna sprzedaż mimo wpłaty nad e Malek kwoty. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-03-09 11:25:28
Daniela
Szybko i sprawnie. Profesjonalna obsługa. Dbają o klienta. Z pewnością jescze tam wrócę. Jednym słowem, Polecam :)
5 / 5
2019-02-20 10:49:27
Ilona
To byl moj pierwszy zakup w audiostyl, ale nie dali absolutnie zadnego powodu by do nich nie wrocic.
5 / 5
2019-02-14 11:06:09
Olaf
Szybko i rzetelnie, towar nowy.
5 / 5
2018-12-26 15:16:05
Mariusz
Szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2018-12-24 12:35:37
Sonia
Znakomity sklep. Dobra cena ofertowa, błyskawiczna realizacja. Zdecydowanie godny polecenia
1 / 5
2018-12-21 16:11:09
Bogdan
Tragedia. Po przyjęciu zamówienia na platformie esklepu przez 3 dni zero kontaktu, zrealizowana procedura ratalna, sklep nie raczyl potwierdzić dostepnosci towaru do banku. Brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej zarówno do banku jak i do klienta. DNO.
5 / 5
2018-12-19 09:35:57
Sonia
Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-12-15 08:08:47
Romana
Zamówienie zrealizowane. Żadnych zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2018-12-10 18:56:42
Agnieszka
Jestem bardzo zadowolona już kupowałam w tej firmie i nie miałam żadnych problemów z zamówieniem,
5 / 5
2018-12-06 11:17:47
Ludwika
Po raz pierwszy dokonałam zakupów w tym sklepie, ale na pewno nie ostatni. Bardzo miła, profesjonalna obsługa, udzielono mi wszystkich niezbędnych informacji. Uzyskałam też pomoc w przypadku kilku niejasności po stronie systemu ratalnego i bezproblemowo udało się załatwić sprawę w inny sposób. Sprzęt oryginalny, fabrycznie zapakowany, dostępny od ręki bez nieoczekiwanych "problemów na magazynie". Paczka bardzo dobrze przygotowana do transportu. Wszystko świetnie ;)
5 / 5
2018-12-06 10:25:59
Stefania
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2018-12-03 20:10:59
Luiza
Wszystko ok. Sklep z "poważnym" asortymentem audio. Polecam.
5 / 5
2018-11-23 09:19:07
Miłosz
Dobry kontakt telefoniczny, zakup za pośrednictwem sklepu internetowego przebiegł bez najmniejszych problemów.
5 / 5
2018-11-22 17:11:46
Bartłomiej
Super sklep swietny kontakt i doradztwo. Polecam serdecznie
5 / 5
2018-11-17 14:23:38
Manuela
Bardzo dobra obsługa zamówienia. Szybko i solidnie.
3 / 5
2018-11-14 11:58:29
Longin
Towar bez zarzutu, natomiast wystąpiły problemy komunikacyjne, przepływ informacji.
5 / 5
2018-11-07 22:56:47
Ewelina
Sklep internetowy AudioStyl jest sklepem godnym zaufania. Profesjonalne podejscie
5 / 5
2018-11-07 11:21:34
Julianna
Sprawne przeprowadzenie transakcji
4 / 5
2018-10-31 14:02:26
Lech
Realizacja się trochę przeciągnęła, ale ogólnie wszystko w porządku.
5 / 5
2018-10-30 18:49:09
Mieczysław
ZREZYGNOWAŁEM Z KUPNA !!!!!!!
5 / 5
2018-10-27 07:44:54
Renia
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Choć nie skorzystałam bo cena mojego produktu była konkurencyjna, to miło zdziwiłam się ze w sklepie jest opcja negocjacji ceny. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2018-10-20 18:15:24
Celestyn
Mega profeska. Naprawdę gorąco polecam.
5 / 5
2018-10-17 11:12:31
Ignacy
Bardzo dobrze. Zamowilem wzmacniacz. Okazalo sir ze nie byl dostepny. Zaoferowali mi wzamian nowszy model o 80 zl taniej.
5 / 5
2018-10-09 15:42:34
Krystian
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, a już szczególnie jeśli będziecie obsługiwani przez Pana Artura :) bardzo miły i pomocny z niego sprzedawca. Każdy etap transakcji na wysokim poziomie. Słuchawki dotarły błyskawicznie. Nic dodać, nic ująć.
5 / 5
2018-10-03 11:13:28
Błażej
Pan ze sklepu zadzwonił z informacją że towar będzie za 2 tygodnie więc ja zrezygnowałem informacja uczciwa i szybka
5 / 5
2018-09-15 00:22:04
Leokadia
Dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo profesjonalne podejście do tematu
5 / 5
2018-09-14 20:06:46
Benedykt
Polecam. Profesjonalna obsługa. Zamówiony sprzęt marantz-ud5007 wysłany natychmiast po przelaniu środków odebrałem następnego dnia w idealnym stanie. Polecam
5 / 5
2018-09-13 10:39:44
Gerard
Szybko, sprawnie, bez problemowe zamówienie i korzystne ceny. Polecam
5 / 5
2018-09-10 17:06:57
Wiktor
Jestem zadowolony z zakupów w sklepie audiostyl.pl. Sprzedający dołożył wszelkich starań by zamówiony przeze mnie produkt trafił do mnie jak najszybciej (zamówienie otrzymałem wcześniej niż się spodziewałem). Polecam.
5 / 5
2018-09-08 13:31:16
Grzegorz
Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2018-09-05 11:25:19
Antoni
Bardzo szybka i dobra obsługa.
3 / 5
2018-09-01 09:39:18
Bronisława
Brak wszystkich informacji o towarze.
5 / 5
2018-08-30 19:09:48
Stefania
Wszystko gra !!! Zdecydowanie polecam wszystkim zainteresowanym !!!
5 / 5
2018-08-28 12:49:53
Ludmiła
Super wszystko ok, już moje drugie zamówienie , polecam
5 / 5
2018-08-17 19:42:50
Helena
Wzorowa tranzakcja.POLECAM!!!!!!
5 / 5
2018-08-17 11:43:17
Kazimierz
Bardzo szybka, profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2018-08-11 14:22:41
Natalia
Bardzo dobre podejście do klienta
5 / 5
2018-08-09 12:50:27
Andrzej
Błyskawiczna realizacja i wysyłka zamówienia. Do tego najlepsza cena za Bose Quiet Comfort.
5 / 5
2018-08-08 09:28:56
January
Towar otrzymałem na drugi dzień po dokonaniu wpłaty, solidnie zapakowany, polecam.
5 / 5
2018-08-07 19:09:51
Ignacy
Sklep działa wzorcowo. Zakupiłem towar, otrzymałem następnego dnia. Odesłałem po 14 dniach, ponieważ produkt, mi nie odpowiadał, w ciągu 2 dni pieniądze były na moim koncie. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-07-27 09:09:05
Aleksander
Profesjonalnie, szybka dostawa.
5 / 5
2018-07-25 22:53:10
Bernard
Przyjazny personel. Szybko i sprawnie wykonany zakup. Polecam wszystkim.
4 / 5
2018-07-22 13:20:06
Jan
Super szybko zrealizowane,gorąco polecam
5 / 5
2018-07-11 09:46:14
Irma
Bardzo szybka wysylka, super ceba i product. Polecam!
4 / 5
2018-07-09 12:10:49
Łukasz
OK, miła i konkretna obsługa.
5 / 5
2018-06-26 10:24:58
Tobiasz
Szybko, sprawnie, sprzęt doszedł w całości bez problemów
5 / 5
2018-06-23 00:06:48
Emil
super szybka wysyłka i dostawa, sprzęt i zapakowanie do wysyłki bez zarzutu
5 / 5
2018-06-12 18:36:24
Władysław
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2018-06-07 21:40:45
Feliks
Kolejne zakupy, z których jestem zadowolony.
5 / 5
2018-05-15 09:46:12
Elwira
Jak najbardziej polecam sklep audiostyl.pl. Towar dotarł do mnie już na drugi dzień, a dosłownie po paru minutach dostałam informację , że "towar gotowy do wysyłki"....SUPER...
5 / 5
2018-04-26 14:41:27
Leokadia
Towar nowy, zgodny z zamówieniem, w dobrej cenie. Paragon. Szybka, dobrze zapakowana wysyłka. Niewygórowany koszt wysyłki i możliwość wyboru sposobu doręczenia. To był mój pierwszy zakup, ale polecam sklep z czystym sumieniem :-)
5 / 5
2018-04-23 11:51:03
Judyta
Fachowa i uprzejmą obsługa oraz pełną otwartość na
5 / 5
2018-03-30 09:10:43
Maciej
Szybko i w dodatku z niezłym gratisem, którego nie dawał nikt inny. Brawo!
5 / 5
2018-03-16 22:21:02
Kamil
Bardzo sympatyczna obsługa. Pełna informacja i pomoc. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam!!!
5 / 5
2018-03-14 13:11:09
Sabina
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2018-03-01 13:33:30
Zbigniew
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2018-02-21 10:04:30
Danuta
Super towar, szybko i wygodnie.
5 / 5
2018-02-20 16:09:47
Brunon
Została mi udzielona wszelka informacja, ekspresowa wysyłka. Odstąpiłem od umowy, ale nie z winy sklepu. Chyba źle dobrałem produkt do swoich oczekiwań. Pieniądze zostały zwrócone na drugi dzień od momentu zwrotu towaru do sklepu. Nie było absolutnie żadnych problemów.
5 / 5
2018-02-20 11:58:28
Ireneusz
Szybka realizacja i wysyłka. Towar oryginalnie zapakowany i dobrze zabezpieczony. Polecam.
5 / 5
2018-02-04 20:51:18
Wiesław
Rzetelny sprzedawca, ceny podobne jak w innych sklepach ale... Ale do zakupu za 3500 zł mogłem sobie wybrać "gratis" za prawie 500 zł, więc nie ma co komentować :) Szybka realizacja, cóż więcej chcieć? Polecam.
5 / 5
2018-02-02 22:29:02
Magdalena
Świetna obsługa, sprzęt super. Wszystko zgodnie z opisem i bardzo profesjonalnie. Dziękuję i na pewno będę powracał do tego sklepu!
5 / 5
2018-02-01 15:19:30
Henryk
Wszystko ok, to mój pierwszy zakup w tym sklepie.
5 / 5
2018-01-29 14:48:08
Mirosław
Kontakt,obsługa sklepu,zapakowanie kolumn do wysyłki - wzorcowe. Polecam
5 / 5
2018-01-25 14:54:57
Bogusława
Szybko miło i przyjemnie. Informacja na maila o etapie dostawy,latwe śledzenie . Polecam.
5 / 5
2018-01-25 11:55:52
Genowefa
POLECAM GORĄCO. Towar zgodny z umową, ekspresowa przesyłka. Kompetentna, miła obsługa.
5 / 5
2018-01-16 18:23:26
Oliwier
super i tyle :) wysłali nawet przed zaksięgowaniem wpłaty, bo się spieszyłem :)
5 / 5
2018-01-15 19:41:25
Wieńczysła
Profesjonalizm - w pełnym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam.
5 / 5
2018-01-13 09:39:35
Laura
Bardzo dobra obsługa,towar b.dobrze zabezpieczony i dostarczony.Wszystko tak jak powinno wyglądać dziękuję.
5 / 5
2018-01-08 17:26:59
Krystian
Bardzo szybka dostawa. Wszystko ok.
5 / 5
2018-01-05 12:32:39
Malwina
Pełen profesjonalizm i fachowa pomoc ze strony pracownika sklepu. Wysyłka zamówionego projektora ekspresowa! Towar został wysłany kurierem DPD w dniu zamówienia. Polecam w 100%
5 / 5
2018-01-05 12:31:40
Cezary
Szybka realizacja, dobry kontakt telefoniczny i mailowy.
5 / 5
2018-01-03 16:33:27
January
Oooopoooooookhygvfdddfghyyh vgtrxxswzzchuujn njjugvffxx
5 / 5
2017-12-27 21:48:35
Cecyl
Profesjonalna obsługa , polecam bardzo !
5 / 5
2017-12-25 11:46:36
Władysław
Świetne podejście oraz szybkość obsługi
5 / 5
2017-12-22 20:12:01
Regina
Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. Polecam z całego serca
5 / 5
2017-12-22 13:16:49
Sofia
Szybko, sprawnie , ........polecam
5 / 5
2017-12-21 20:27:27
Szymon
Przesyłkę otrzymałem zgodnie z oczekiwaniem. Współpraca ze sklepem jest ok.
5 / 5
2017-12-19 16:05:13
Matylda
Transakcja zgodnie z oczekiwaniem.Towar wybrany więc wszystko ok.
5 / 5
2017-12-12 18:56:23
Leon
Rewelacyjny sklep. Przemiła obsługa. Polecam gorąco.
5 / 5
2017-12-11 11:11:17
Nastazja
Szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt z pracownikiem sklepu.
5 / 5
2017-11-15 13:16:19
Roma
Działają profesjonalnie,szybko,bez problemów.
5 / 5
2017-11-15 09:57:50
Zygmunt
Świetny sklep oraz zdecydowanie jedna z najlepszych i najmilszych obsług z jakimi miałem do czynienia.
5 / 5
2017-11-09 22:30:08
Bogusław
Wszystko sprawnie. Byłem na bierząco informowany o postępach w realizacji zamówienia. Towar nowy, zafoliowany, zgodny z opisem
5 / 5
2017-10-24 10:10:34
Romana
Przemila i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam.
3 / 5
2017-10-19 21:35:13
Aleksander
Sprzedają projektor którego nie mają, dopiero po kilku dniach po upomnieniu zostałem poinformowany o braku towaru i anulowaniu zamówienia.
5 / 5
2017-09-15 15:32:37
Zuzanna
Wszystko przebiegło bez problemu.
5 / 5
2017-09-12 10:41:45
Daniel
Witam, polecam w 100%. Miłe i profesjonalne doradztwo, bardzo konkurencyjna cena. Polecam !!
5 / 5
2017-09-06 13:27:30
Mariusz
Najlepszy sklep audiofilski w P
5 / 5
2017-08-29 08:12:04
Antonina
Wszystko zgodnie z opisem, polecam.
5 / 5
2017-08-24 12:47:33
Henryk
Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam ten sklep :)
5 / 5
2017-08-18 10:48:59
Olga
Towar oryginalny, zgodnie z zamówieniem,
5 / 5
2017-08-15 10:03:46
Bernardeta
Sklep bez zarzutu. Ze sprzętu, który zamówiłam - mp4 FiiO jestem bardzo zadowolona. Otrzymałam do mp4 słuchawki jbl gratis, jednak okazało się, że mimo świetnego odbioru pilot w przewodzie nie działa właściwie - trzeba cały czas trzymać przycisk wciśnięty ,aby słuchawki dobrze odbierały. Ale to gratis - więc nie mam żadnych pretensji, takie wady niestety się zdarzają, szczególnie w tańszym sprzęcie. Pozdrawiam.
5 / 5
2017-08-08 09:40:52
Gerard
Najlepsza firma sprzedająca hi-endowe audio i video, jaką znam. Na pewno tam wrócę nie raz po następny sprzęt. Świetna i miła obsługa, możliwość odsłuchu w bardzo przyjemnych warunkach.
5 / 5
2017-07-21 12:43:15
Maksymilian
Porządna firma,szybka realizacja zamówienia,pieniądze za zwrócony towar przesłali niezwłocznie .
5 / 5
2017-07-16 09:05:58
Lidia
Wzorowa! Kompetencja na każdym kroku.
5 / 5
2017-07-13 16:17:34
Izolda
Szybka i bardzo sprawna obsługa. Sprzedający dodatkowo skontaktował się informując o możliwości wyboru koloru słuchawek.
5 / 5
2017-07-10 18:47:14
Izolda
Jestem bardzo zadowolony z tranzakcji i gorąco polecam.
5 / 5
2017-06-22 21:36:23
Tobiasz
Transakcja bez zarzutu. Szybka realizacja dostawy, towar świetnie zapakowany, super cena i brak dodatkowych opłat.
5 / 5
2017-06-14 13:03:11
Wiesław
W pelni profesjonalna obsluga, bez zastrzezen
5 / 5
2017-06-05 16:07:45
Konrad
Bardzo porządny sklep. Zero naciągania, cierpliwi i życzliwi sprzedawcy. Nie kupiłem co prawda wzmacniacza, ale miałem możliwość przetestowania. Zwrot pieniędzy natychmiastowy. Polecam.
5 / 5
2017-06-01 16:44:43
Miłosz
Rzeczowy i miły kontakt! Błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2017-05-31 13:09:33
Gabriel
sklep wart polecenia, szybko i sprawnie
5 / 5
2017-05-25 20:08:54
Eryka
Jestem zadowolony ze współpracy ze sklepem
5 / 5
2017-05-23 22:24:54
Beniamin
Zamówiłem w poniedziałek wieczorem. Dostałem w środę. Sprzęt bez zarzutów.
5 / 5
2017-05-15 13:32:31
Norbert
Jestem bardzo zadowolony po zakupach zrobionych w tym sklepie. Fachowa pomoc, kultura, rzetelne podejście do klienta. Bardzo się cieszę że trafiłem na waszą stronę i dokonałem na niej zakupów. Prezent komunijny bardzo udany. Chylę czoła przed wami. Powinniście być wzorem dla innych.
5 / 5
2017-05-10 13:24:18
Celestyn
Jestem zadowolony z zakupów w sklepie.
5 / 5
2017-04-26 21:50:50
Ewelina
Szybka i zadbana realizacja . Gorąco polecam
5 / 5
2017-04-20 09:06:37
Antonina
wszystko ok ,miła obsługa tel.
5 / 5
2017-04-18 15:36:16
Agata
Transakcja szybka i bezproblemowa. Obsługa na wysokim poziomie.
5 / 5
2017-04-11 18:36:48
Celestyn
Audiostyl zdecydowanie godny polecenia: miły i rzeczowy kontakt, bezproblemowa transakcja, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-03-06 19:28:03
Celina
Excellent purchase with a very nice discount; very fast delivery
5 / 5
2017-02-17 07:24:25
Marcin
Wszystko OK, chociaż sposób płatności na stronie mógłby mieć więcej opcji (tylko przelew lub przy odbiorze).
5 / 5
2017-02-12 10:04:05
Radosław
Sklep godny zaufania.Towar jak najbardziej zgodny z opisem.Personel sklepu służy radą. Możliwość negocjacji ceny za towar. Dostępna oferta darmowej przesyłki. Szybki kontakt. W przyszłości dokonam zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2017-01-13 09:30:20
Aurelia
Łatwy kontakt z personelem, uprzejma i fachowa obsługa.
1 / 5
2017-01-02 14:11:22
Arleta
Szczeże odradzam zakupy w tym sklepie!Wszystko było dogadane,a oni towar sprzedali komuś innemu!Pownni na bazarze sprzedawać!
5 / 5
2016-12-27 15:53:37
Oliwier
Szybkość i profesjonalizm. Byłem mile zaskoczony tempem przesyłki.
5 / 5
2016-12-19 07:30:54
Albert
Personel sklepu uprzejmy i uczynny. Łatwy kontakt telefoniczny.
5 / 5
2016-12-18 11:05:01
Zdzisław
Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-12-05 08:33:29
Jan
Super podejscie do sprawy, dostawa zreazlizowana expresowo
3 / 5
2016-11-19 12:13:13
Gracjan
Niby wszystko ok, ale przez pomyłkę sklepu czas oczekiwania się wydłużył no i niepotrzebne moje nerwy.
5 / 5
2016-10-13 12:02:24
Elwira
Szybkie zamówienie,szybka dostawa.Tak trzymać
5 / 5
2016-10-06 09:54:25
Sabina
Po prostu - GENIALNIE. Polecam. Szybkość wysyłki, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2016-09-06 08:13:27
Michał
Audiostyl to sklep godny polecenia:) Niezależnie od zakupionego towaru, najważniejsza jest natychmiastowa obsługa i kontakt w sprawie realizacji zamówienia. Bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-08-24 14:06:02
Otylia
Bardzo polecam zakupy w sklepie audiostyl.pl
5 / 5
2016-05-03 14:16:42
Celestyna
Profesjonalne podejście i fachowa obsługa, świetna cena i natychmiastowa wysyłka
5 / 5
2016-04-13 11:35:18
Bronisława
wszystko dokładnie tak jak powinno być
5 / 5
2016-01-24 19:08:58
Damian
bardzo dobra kooperacja, zwłaszcza, że produkt akurat w momencie zakupu nie był na stanie sklepu, co nie przeszkadzało dostarczyć go w takim terminie, jak gdyby był; wszystko bez zarzutu
5 / 5
2016-01-13 10:02:26
Alina
Rzetelny sprzedawca, wszelkie udogodnienia zakupu wynikały z jego inicjatywy
5 / 5
2015-10-29 11:36:26
Albert
super sklep - traktują klienta poważnie i odpisują szybko na dodatkowe pytania
5 / 5
2015-10-21 06:23:29
Remigiusz
obsługa miła super profesjonalna, brawo !!!
5 / 5
2015-09-23 10:19:11
Eryka
polecam. dobry kontakt, dobre ceny
5 / 5
2015-07-01 12:39:48
Felicjan
Dokonałem złego wyboru towaru.Mimo mojej oczywistej pomyłki pracownik firmy doradził mi co będzie spełniało moje oczekiwania.Bez problemu zaproponowano mi zamianę towaru.To było bardzo miłe ,niestresujące i w dzisiejszych czasach bardzo budujące.Ten sklep został mi polecony przez kolegę i nie zawiodłem się.Będę polecał ich wszystkim.
1 / 5
2015-06-08 11:15:05
Jonatan
Odradzam stanowczo. Dwa tygodnie czekania na towar, po czym anulowanie zamowienia przez sklep. Powód zmiana ceny i propozycja zakupu o 350pln drożej. Brak odpowiedzi na mailowe monity. Brak profesjonalizmu. Niestety stracone dwa tygodnie i nadal bez sprzętu.
5 / 5
2015-02-26 15:36:00
Gustaw
Same plusy. Po kontakcie telefonicznym dostałem to co chciałem, żadnej ściemy. Tylko Inpost do paczkomatu dostarczał zakupione słuchaweczki od piątku do środy, ale to był mój wybór.
5 / 5
2015-02-25 21:56:44
Zygmunt
błyskawiczna realizacja zamówienia, towar dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem. POLECAM i dziękuję!
5 / 5
2015-02-04 20:29:54
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 12:31:13
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-06 00:03:01
Dalia
Absolutny profesjonalizm i elastyczne podejście do klienta. Cierpliwość i daleko idące zrozumienie - jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Na pewno wrócę po więcej.
5 / 5
2014-12-02 10:37:12
Angelika
Profesjonalne podejście do klienta,fachowa obsługa ,wiedza sprzedawców na temat sprzedawanego sprzętu na najwyższym poziomie
5 / 5
2014-06-08 09:57:53
Ludwika
Wszystko w jak najlepszym porządku - sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam ten sklep!
3 / 5
2014-05-20 09:41:48
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Pan Rafał Sikora godny polecenia jako fachowy sprzedawca. Niestety jego partner, nie znam imienia, był nieuprzejmy i niezbyt profesjonalny.
5 / 5
2014-02-16 15:20:01
Eugeniusz
BARDZO WSZYSTKIM POLECAM TEN SKLEP. Kupiłem u nich i życzyłbym sobie żeby wszędzie była taka obsługa i szybkość realizacji. Polecam na 100%.
5 / 5
2013-06-12 00:38:35
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2013-06-09 15:02:48
Tomasz
Jestem bardzo zadowolona, towar i sklep w porządku.
5 / 5
2013-06-06 18:50:21
Renata
Wszystko w porządku, jestem zadowolony
5 / 5
2013-05-29 17:53:50
Aurelia
Zasłużony pozytyw, transakcja wzorowa
5 / 5
2012-12-27 16:04:26
Aniela
Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta,błyskawiczna wysyłka i miły kontakt. Zdecydowana rekomendacja !
5 / 5
2012-11-27 17:40:55
Lesław
Niska cena, błyskawiczna realizacja, wszystko zgodne z opisem, rzeczowy i sympatyczny kontakt telefoniczny. Ogólnie fajne chłopaki. Polecam ten sklep!
5 / 5
2012-11-02 11:43:29
Dominika
Szybko i sprawnie. Staly kontakt e-mail. Zadnych problemow z dostawa/sprzetem.
5 / 5
2012-10-30 15:25:08
Bernadeta
dobry kontakt, szybka wysyłka. jak najbardziej polecam ten sklep
5 / 5
2012-04-17 18:28:41
Jerzy
Świetna cena zakupu w porównaniu do konkurencji. Ponieważ nie pasował kolor, właściciel zadbał o ściągnięcie sprzętu specjalnie dla mnie (nie było na sklepie) i dowiózł mi osobiście do Krakowa !!! Super kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2010-12-29 14:56:37
Marlena
W sytuacji gdy kurierzy, z powodu zimy, odmawiali przyjmowania zleceń, towar został dostarczony osobiście przez obsługę sklepu. Chapeau bas.
5 / 5
2010-09-23 09:29:08
Mariusz
Pierwszy raz korzystałem z usług sklepu Audio Styl s.c. Kupiłem plazmę Panasonica TX-50G20E. Obsługa profesjonalna, rzeczowa i uprzejma. Po prostu bardzo dobra. Dostawa expressowa - produkt dotarczono mi 24h po dokonaniu zapłaty. Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2010-07-21 11:13:09
Benedykt
Wszystko w porządku, bardzo szybki kontakt, rzetelne informacje co do realizacjii zamówienia.
5 / 5
2010-04-26 00:45:32
Wiktoria
Bez problemu, bez straty czasu. Wiadomo gdzie i u kogo się kupuje.
5 / 5
2010-03-16 13:28:48
Olaf
Miły kontakt, towar dostępny od ręki, a nie zamawiany dopiero po wpłaceniu pieniędzy. Możliwość sprawdzenia na miejscu. Profesjonalny podejście, nie ma nic wspólnego z sklepami internetowymi typu widmo...
5 / 5
2009-10-17 13:41:59
Renata
Drugi zakup, drugi udany, polecam
5 / 5
2009-09-30 00:55:37
Józefina
Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie . Zamówiony telewizor przyejchał dobrze zabepieczony i super sie teraz na nim ogląda. . Zdecydowanie polecam
5 / 5
2009-09-29 16:19:03
Władysław
Chciałem kupić model niżej ale przekonali mnie że warto trochę dołożyć - rewelacja.
5 / 5
2009-09-29 01:12:55
Ferdynand
Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny . Sprzęt odbałem osobiście wszystko ok polecam ten sklep
5 / 5
2009-09-28 19:33:53
Klementyna
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2009-09-18 16:46:55
Brunon
Ekspresowa przesyłka, dobry kontakt ze sprzedającym, polecam.
5 / 5
2009-09-10 23:35:39
Ludwika
Transakcja bardzo udana. Sklep robi ogromne wrażenie.
5 / 5
2009-09-10 19:00:14
Krystian
Szybko ,konkternie i dobrej cenie . Do tego możliwość posłuchania na miejscu . Przy okazji panowie doradzili mi jak poprawić sobie warinki odsłuchu w domu .

Rzetelne opinie o Audio Styl