Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AUDIOTRENDT SPÓŁKA CYWILNA

AUDIOTRENDT SPÓŁKA CYWILNA Opinie 4.7 (179)

SOŁTYSOWSKA 35A/LU1
31-589
KRAKÓW
12 686 10 15
opinie AUDIOTRENDT SPÓŁKA CYWILNA
4.7
179
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-05-31 09:30:40
Karolina
Oszukują po całości, kupujesz sprzęt nowy, dostajesz po naprawach odnowiony :( jeżeli nie chcesz mieć kłopotów , nawet nie patrz na ich ofertę
5 / 5
2024-05-31 08:57:12
Karol
Rewelacja cały sprzęt dobrali mi fantastycznie, bo pracują tam pasjonaci. Opakowania po sprzęcie muszę trzymać bo gwarancja jest door to door, producentów, ale to plus przy zakupie bezwzględny.
1 / 5
2023-08-29 14:10:45
Grzegorz
Nie przyjmują sprzętu na gwarancji do naprawy
5 / 5
2022-08-28 07:21:42
Tadeusz
Fachowa obsługa i profesjonalny sprzęt.
5 / 5
2020-02-07 19:40:46
Karol
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, fachowe doradztwo i pełem profesjonalizm. Polecam w 100%
5 / 5
2020-02-04 11:36:48
Róża
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-26 17:26:15
January
Best service. Big shout out for audiotrendt
4 / 5
2020-01-20 22:14:29
Gracjan
Zamówiłem pod koniec grudnia budżetowe kolumny głośnikowe. Na plus oceniam przystępną cenę towaru w stosunku do konkurencji, darmową przesyłkę i zadbanie sprzedawcy o właściwe przygotowanie paczki gabarytowej do przesyłki. Co prawda koniec roku to okres świąteczny, ale mimo to czas oczekiwania na dostarczenie towaru wyniósł dwa tygodnie, stąd ocena dobra a nie bardzo dobra.
5 / 5
2020-01-18 11:28:44
Emilia
Szybko i sprawnie, zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2020-01-10 18:17:30
Alfred
Profesjonalne doradztwo, bez sztucznego nadęcia czego można często doświadczyc w salonach audio. Panowie z obsługi mili i kompetentni niezależnie czy masz do wydania 2 tysiące czy 20 tysiecy. Polecam to miejsce.
5 / 5
2020-01-07 11:59:53
Antoni
Bardzo dobry kontakt. Solidni.
1 / 5
2019-12-30 12:00:08
Zdzisław
handel wirtualny towarem, którego nie mają
5 / 5
2019-12-18 08:00:36
Adam
Ok. Bez problemu, wszystko na najwyższym poziomie zgodnie z zamówieniem.
2 / 5
2019-12-12 18:38:00
Donata
Sklep anulował zamówienie bez słowa wyjaśnienia z jakiej przyczyny.
5 / 5
2019-12-09 12:44:47
Radomir
Bardzo dobry kontakt i spełnienie oczekiwań. Urządzenie przetestowane w salonie na moją prośbę plus zrealizowane odpowiedzi na każde pytanie. Dodatkowy plus - FENOMENALNIE opakowana paczka. W dodatkowy karton i wypełniacze wokół oryginalnego kartonu. Wystarczy tylko pogadać z obsługą Audiotrendt.
5 / 5
2019-12-03 13:45:41
Filip
Fachowa pomoc telefonu niczba ,bardzo miła obsługa ,szybka sprawna dostawa , towar bardzo dobrze zabezpieczony i niespodzianka - cukierki krówki z napisem sklepu - super pomysł by zdobyć serce klienta .
5 / 5
2019-12-02 14:22:44
Herbert
Jestem zadowolony ze sprzętu i przebiegu transakcji.
5 / 5
2019-11-29 12:26:08
Regina
wspaniały sklep świetni ludzie doradzą nie ma problemu jeśli chcesz odsłuchać sprzęt gorąco polecam
4 / 5
2019-11-28 12:23:25
Roksana
Oby tak dalej,ale trzeba spełniać wymogi klienta który jest coraz bardziej wymagający
5 / 5
2019-11-08 17:17:39
Klemens
Mega fajny sklep. Obsługa na najwyższym poziomie. Potrafią doradzić nawet najgorszemu laikowi, pomagają w doborze każdego elementu nawet kabla HDMI. Bardzo serdecznie polecam, ja na pewno wrócę do nich ;)

Rzetelne opinie o AUDIOTRENDT SPÓŁKA CYWILNA